کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 21:15)marco250 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 19:28)123a نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 16:51)ican2015 نوشته:  رینس پریبس، رئیس دفتر کاخ سفید گفته است محدودیت‌های اخیر مهاجرتی درباره شهروندان ایران و شش کشور دیگر، شامل دارندگان گرین کارت یا کارت اقامت دائم آمریکا نمی‌شود.
آقای پربنس در مصاحبه‌ای با شبکه سی بی اس آمریکا گفته است: " ما چیزی خلاف پیشنهادهای سازمان امنیت داخلی آمریکا نمی گوییم اما این قانون دارندگان گرین کارت را تحت تاثیر قرار نخواهد داد."

با سلام خدمت دوستان عزیز وبا آرزوی رفع سریع موانع موجود،بنده اطلاعات حقوقی ندارم اما دوستانی که ویزای لاتاری در پاسپورتشون هست ،مستحضر باشن که این علاوه بر ویزا ،به منزله گرین کارت موقت شماست وتا یکسال هم البته به شرط  ورود به آمریکا ،معتبر است.عزیزانی که میتونن ،روی این قسمت کار کنن      ا نشاا... نتیجه بده.(در واقع شما همین الان هم گرین کارت دارین)
تا انجا كه من اطلاع دارم ويزاي لاتاري يا DV تا قبل از اولين ورودتان ويزا حساب مي شود و براي تبديل شدن به  I-551 موقت احتياج به مهر ورود دارد.

متاسفانه هیچ نوع ویزایی حتا ویزای لاتاری در حکم گرین کارت نیست. حتا گرین کارت شما اگه در پروسه باشه و به دستتون نرسه (یعنی اگه هنوز صادر نشده باشه) باز هم شما گرین کارت ندارید. البته قرار نیست صدور گرین کارت متوقف بشه ولی شما وقتی گرین کارت دارید که یا دستتون باشه یا توی اداره پست گم شده باشه.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-31 ساعت 12:29)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 11:38)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 10:05)nssm نوشته:  من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad

فقط نياز بِه يك معجزه داريم

درود
خیال شما راحت، میدونم که احتمالا 7-8 سال طول کشیده تا اینجا رسیدین(خسته نباشید) ولی دد لاین لاتاری واقعا روی مخ هست. شما نهایتش دوباره پزشکی رو میدین چون دد لاینی واسه خانوادگی ها نیست
من خودم بخاطر این آخر سپتامبر لعنتی  Sad  الان پرونده ام از لاتاری شده خانوادگی ولی محکومیم به صبر
واسه پرونده های لاتاری وضع استرس زا تر هست متاسفانه

اميدوارم مشكل ًهمه حل بشه، ولي ًواقعا ايني كه گفتين صحت داره ؟ اگه اينطور باشه خَيلي خوبه، ١٤ سال طول كشيد
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:49)Kami R نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:32)dela نوشته:  سلام

تا آنجایی که یادم هست برندگان لاتاری که در گذرنامه خودشون ویزای شش ماه ورود به آمریکا رو دارند این ویزا برابر با گرین کارت است.  شماره این ویزا همون شماره کرین کارت شون خواهد بود.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن توضیح بدهند
و اینکه حتما با یک وکیل تماس بگیرید

درود
فرمایش شما تقریبا صحیحه. تنها نکته اینه که تا زمانی شما با اون ویزا وارد نشوید، حکم گرین کارت رو نداره و بعد از شش ماه(از زمان آزمایش پزشکی فرد) منقضی میشه و البته نکته ی خوبش اینه که اگر بعد از منقضی شدن اگر هنوز به آخر سپتامبر نرسیده باشه(البته فقط در مورد لاتاری ها) میشه رفت دوباره آزمایش پزشکی داد و سفارت ویزا رو تمدید میکنه(قابل توجه دوستانی که الان تا آخر 90 روز، ویزاشون منقضی میشه) که البته امسال فرق داره چون باید این محدودیت بعد 90 روز برداشته شه والا که .....
ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

نگران نباشید. اگه بعد از نود روز مساله حل بشه وقت کافی دارید.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar
(2017-01-31 ساعت 13:36)mosa10dei نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 09:54)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 01:49)Kami R نوشته:  درود
فرمایش شما تقریبا صحیحه. تنها نکته اینه که تا زمانی شما با اون ویزا وارد نشوید، حکم گرین کارت رو نداره و بعد از شش ماه(از زمان آزمایش پزشکی فرد) منقضی میشه و البته نکته ی خوبش اینه که اگر بعد از منقضی شدن اگر هنوز به آخر سپتامبر نرسیده باشه(البته فقط در مورد لاتاری ها) میشه رفت دوباره آزمایش پزشکی داد و سفارت ویزا رو تمدید میکنه(قابل توجه دوستانی که الان تا آخر 90 روز، ویزاشون منقضی میشه) که البته امسال فرق داره چون باید این محدودیت بعد 90 روز برداشته شه والا که .....
ويزاي مهاجرتي من از طريق خواهرم هست و پاكت زرد دارم، تا ده فروردين هم پزشكيم تموم ميشه، ًواقعا نُمي دونم چيكار كنم، فقط منتظر معجزه هستم

نگران نباشید. اگه بعد از نود روز مساله حل بشه وقت کافی دارید.
أز نود روز ًمي گذره دارم ديونه ميشم
(2017-01-31 ساعت 12:27)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 12:19)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 12:09)Mrs.sara نوشته:  عزیزم تمام وقتها رو کنسل کردن . خدا میدونه بعد سه ماه چی میشه .. حتی به این فکذ نکردن خانوادها رو از هم دور کردن .

یعنی تمام غم و غصه هامون به کنار....الان مشکلات روحی و آینده مبهم زن و بچه آدم خودش حجم دیوانه واری استرس وارد کرده.....

درک میکنم چون ما هم همین حال رو داریم . چند روزه با مسکن قوی میتونیم بخوابیم . دخترم با همکلاسی هاش خداحافظی کرده بود ... شوهرم فکر میکرد تا چند هفته دیگه ویزای یکضرب میگیریم میریم پیشش بعد از دو سال تنهایی ... الانم معلوم نیست بعد سه ماه چی بشه .

دوستان عزیز انقدر نگران نباشین. ترامپ هم در بیانیش که دیروز همه جا پخش شد گفته بود که این فقط یک بررسیه و بعد از سه ماه به همه کشورها دوباره ویزا میدن.
هممون ضربه خوردیم از این اتفاق...برنامه های زندگیمون کن فیکون شد....همگی همدردیم...بیاین در کنار هم امیدوار باشیم و دعا کنیم این وضعیت قبل از سه ماه تموم بشه و اتفاقات خوب برای همگیمون بیفته.
با ناراحتی و غصه چیزی حل نمیشه ولی با روحیه دادن بهم حداقل حالمون بهتر میشه
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
تشکر کنندگان: victor2017 ، nssm ، Mrs.sara ، ziziii ، bhb32 ، armehraboon ، hmashayekh ، mulan1979 ، alireza_guitar ، pegkh ، mina_s1
yeki az doostanam emruz mosahebe dasht ankara ke bekhatere ghazayaye akhir cancel shode bud. vali doostam rafte bud sefarat ta bebine oza chetore va goft ke barkhordeshun kheily khub bude va behesh gofte budan mitune vared she, hodude 10 nafar mishodan kasaei ke rafte budan, va sefarat medical hamero tahvil gerefte va gozashte tu parvande, be doostam goftan ke kheily az en oza moteasef hastim, va aslan negaran nabashid, dobare bezudi shomaro mibinim, goftan parvandehaye kasaei dg ke dar marhaleye ghabl az mosahebe hastan ham hanuz dare baresi mishe faghat ejazeye mosahebe ba kasio nadaran. officeri ke bahash harf zade bud gofte bud ke negaran nabash shayad zudtar az 2mah hamechi dorost shod.
doostam goft ke ta diruz barkhordeshun khub nabude va ye seri ro rah nemidadan tu sefarat va unaei ham ke rah dade budan azashun hich madareki tahvil nagereftan
.
officer gofte bud unaei ke mosahebashun zudtar az baghiye bude baadan ham dar olaviat hastan ke beheshun zudtar vaght bedan.
omidvaram ba en khabar negaranitun kamtar shode bashe, man ke kheily omidvar shodam. Rolleyes
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
من همه نگرانیم از عدم همکاری ج.ا هستش بعد از این دوره 90 روزه...و اینکه 6 تا از 7 تا کشور اطلاعات مورد نظر رو تامین کنن و ایران نکنه....نیازی نیست اونا کاری کنن، همین که اینا اطاعات ندن ناخوداگاه در چرخه بی پایان تسلسل اسیر میشیم.
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، Sudeh
در کل تنها شانس من برای مهاجرت و خروج از ایران همون 0.01 درصد لاتاری بود که به لطف ترامپ اونهم به 0 مطلق مایل شد
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: alireza_guitar
کنسل کردن بلیت پروازهایِ آمریکا مشمول جریمه نمی‌شود

رییس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و هوایی:
?تمام مسافران ایرانی که تا پیش از ۲۸ ژانویه (زمان اجرای دستور مسدود شدن صدور ویزا برای اتباع مسلمان ۷ کشور و جلوگیری از ورود مسافران این کشورها به آمریکا) بلیت تهیه کرده‌اند و اکنون قصد استرداد و یا جابجایی تاریخ آن را دارند، هزینه‌ای به عنوان جریمه پرداخت نخواهند کرد.
www.isna.ir/news/95111208235
2017 , 2018 ,2019,2020
تشکر کنندگان: victor2017 ، alireza_guitar
بچه ها کسی خبر داره که هنوزم اعتراظات ادامه داره یا نه ؟؟
قاضی ها ، وکیل ها ، سناتور ها ، تنظیم شکایت خود رو پیگیری میکنن ؟؟
چقدر احتمالش هست قبل از ۹۰ روز حکم لغو بشه ؟؟

آخه موج اعتراظات جهانی خیلی زیاده ... ترامپ ۹۰ روز میتونه تحمل کنه ؟؟

اگر هم بعد از ۹۰ روز این حکم لغو بشه ، ویزا بولتن از شماره کیسی که متوقف
شده ، شروع به کار میکنه . اینجوری باشه که فقط کیس های زیر ۵۰۰۰ موفق
میشن برن مصاحبه !! تکلیف کسانی که شماره کیس بالایی دارن و فرم ۲۶۰ اونا
خیلی وقت پیش براشون ارسال شده چی میشه !! کی جوابگو هست اون وقت !!
بنظرم روند مصاحبه باید انجام بشه ولی ویزا ندن ...
تعلیق مصاحبه خیلی توهین بزرگیه ... یعنی حتی ایرانیا ارزش مصاحبه هم ندارن !!
چرا انقدر تو دنیا بی ارزش شدیم واقعا ....

ممنون میشم این سوالات رو بررسی کنید دوستان .. با سپاس و تشکر فراوان ..
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-31 ساعت 14:48)farzadmohajer نوشته:  بچه ها کسی خبر داره که هنوزم اعتراظات ادامه داره یا نه ؟؟

تعلیق مصاحبه خیلی توهین بزرگیه ... یعنی حتی ایرانیا ارزش مصاحبه هم ندارن

دوست عزیز

این تاریخ ها و شماره ها برای شرایط عادیه.
در شرایطی که همه چیز بنابرگفته و اطلاعیه سفارتهای امریکا، فریز و هلد شده ، نگران این مسایل نباشید....اگه اصل مسله درست بشه قطعا یه فکری به حال این جزییات خواهند کرد
March.22 entered
(2017-01-31 ساعت 14:21)victor2017 نوشته:  من همه نگرانیم از عدم همکاری ج.ا هستش بعد از این دوره 90 روزه...و اینکه 6 تا از 7 تا کشور اطلاعات مورد نظر رو تامین کنن و ایران نکنه....نیازی نیست اونا کاری کنن، همین که اینا اطاعات ندن ناخوداگاه در چرخه بی پایان تسلسل اسیر میشیم.

همکاری چیه!؟ فعلا ایران ی موشک برای مانور شلیک کرد در جواب این حرکت امریکا ی زهره چشم بگیره تو اروپا ترسیدن نشست اظطراری شب میخوان برگزار کنن ایران گفته نزار عصبانی بشم ها!!! خخخخ شیر تو شیر شده اساسی، ظاهراً میگن تو خود امریکا تو تظاهرات ها صحبت ازین بوده که کنگره اگه ببینه ریس جمهور با رفتارش امنیت ملی امریکا رو به خطر میندازه میتونن حکم به عزلش بدن البته هنوز نمی‌دونم چقدر صحت داره دارم دنبال منبع خبر میکردم!
تشکر کنندگان: gozargah ، bhb32 ، zamini1975 ، alireza_guitar ، battosai ، Sudeh
(2017-01-31 ساعت 14:51)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:48)farzadmohajer نوشته:  بچه ها کسی خبر داره که هنوزم اعتراظات ادامه داره یا نه ؟؟

دوست عزیز

در شرایطی که همه چیز بنابرگفته و اطلاعیه سفارتهای آمریکا، فریز و هلد شده ، نگران این مسایل نباشید....اگه اصل مسله درست بشه قطعا یه فکری به حال این جزییات خواهند کرد

دوست عزیز شما مطمئنید که hold شده ؟ یا کلا کنسل شده ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
(2017-01-31 ساعت 14:52)tabangigs نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:21)victor2017 نوشته:  من همه نگرانیم از عدم همکاری ج.ا هستش بعد از این دوره 90 روزه...و اینکه 6 تا از 7 تا کشور اطلاعات مورد نظر رو تامین کنن و ایران نکنه....نیازی نیست اونا کاری کنن، همین که اینا اطاعات ندن ناخوداگاه در چرخه بی پایان تسلسل اسیر میشیم.

همکاری چیه!؟ فعلا ایران ی موشک برای مانور شلیک کرد در جواب این حرکت آمریکا ی زهره چشم بگیری تو اروپا ترسیدن نشست اظطراری شب میخوان برگزار کنن ایران گفت نزار عصبانی بشم ها!!! خخخخ شیر تو شیر شده اساسی ظاهراً  میگن تو خود آمریکا تو تظاهرات ها صحبت ازین بوده من کنگره اگه ببینه ریس جمهور با رفتارش امنیت ملی آمریکا رو به خطر میندازه میتونن حکم به عزلش بدن البته هنوز نمی‌دونم چقدر صحت داره دارم دنبال منبع خبر میکردم!

ایران موشک شلیک کرده در پاسخ به منع موقت ورود ایرانی ها به امریکا، عجب پاسخ منطقی و مناسبی ، علی الخصوص در شرایط منحصر بفرد و نمونه ایران و جایگاهش درجهان.

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
March.22 entered
تشکر کنندگان: gozargah ، bhb32 ، battosai
(2017-01-31 ساعت 14:51)victor2017 نوشته:  

دوست عزیز

در شرایطی که همه چیز بنابرگفته و اطلاعیه سفارتهای آمریکا، فریز و هلد شده ، نگران این مسایل نباشید....اگه اصل مسله درست بشه قطعا یه فکری به حال این جزییات خواهند کرد

ممنونم عزیز . یعنی من که شماره کیس بالایی دارم و هنوز کارنت نشدم ،
ولی فرم ۲۶۰ رو به موقع ارسال کردم خیالم راحت باشه ؟؟؟؟
بعدا برام وقت مصاحبه میزارن با اینکه مهلت لاتاری تا آخر شهریور هست ؟؟
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان