کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-31 ساعت 15:00)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:51)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:48)farzadmohajer نوشته:  بچه ها کسی خبر داره که هنوزم اعتراظات ادامه داره یا نه ؟؟
قاضی ها ، وکیل ها ، سناتور ها ، تنظیم شکایت خود رو پیگیری میکنن ؟؟
چقدر احتمالش هست قبل از ۹۰ روز حکم لغو بشه ؟؟

آخه موج اعتراظات جهانی خیلی زیاده ... ترامپ ۹۰ روز میتونه تحمل کنه ؟؟

اگر هم بعد از ۹۰ روز این حکم لغو بشه ، ویزا بولتن از شماره کیسی که متوقف
شده ، شروع به کار میکنه . اینجوری باشه که فقط کیس های زیر ۵۰۰۰ موفق
میشن برن مصاحبه !! تکلیف کسانی که شماره کیس بالایی دارن و فرم ۲۶۰ اونا
خیلی وقت پیش براشون ارسال شده چی میشه !! کی جوابگو هست اون وقت !!
بنظرم روند مصاحبه باید انجام بشه ولی ویزا ندن ...
تعلیق مصاحبه خیلی توهین بزرگیه ... یعنی حتی ایرانیا ارزش مصاحبه هم ندارن
چرا انقدر تو دنیا بی ارزش شدیم واقعا ....

ممنون میشم این سوالات رو بررسی کنید دوستان .. با سپاس و تشکر فراوان ..

دوست عزیز

این تاریخ ها و شماره ها برای شرایط عادیه.
در شرایطی که همه چیز بنابرگفته و اطلاعیه سفارتهای آمریکا، فریز و هلد شده ، نگران این مسایل نباشید....اگه اصل مسله درست بشه قطعا یه فکری به حال این جزییات خواهند کرد

ممنونم عزیز . یعنی من که شماره کیس بالایی دارم و هنوز کارنت نشدم ،
ولی فرم ۲۶۰ رو به موقع ارسال کردم خیالم راحت باشه ؟؟؟؟
بعدا برام وقت مصاحبه میزارن با اینکه مهلت لاتاری تا آخر شهریور هست ؟؟

بعله خیلی کارتون از این جهت مشکل نیست.

من خیلی دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم قبل از رفتن و با بهره بردن از این فرصت پیش رو...بصورت عمیق مطالعه ای روی جامعه امریکا داشته باشین ، با توجه به نقطه نظرهایی که من از شما خوندم قصد دارین بعد از دوران آقای ترامپ به امریکا برین....امیدوارم با اطلاعات کامل تشریف ببرین که توی ذوقتون نخوره خدای نکرده و اگه هم خورد صبری بلند داشته باشین که بدون آرزوی مرگ و لعن و نفرین کردن کسی بتونین زندگی سالمی برای خودتون و خانوادتون فراهم کنین.
یاحق
March.22 entered
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، daria
(2017-01-31 ساعت 14:56)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:48)farzadmohajer نوشته:  بچه ها کسی خبر داره که هنوزم اعتراظات ادامه داره یا نه ؟؟

دوست عزیز

در شرایطی که همه چیز بنابرگفته و اطلاعیه سفارتهای آمریکا، فریز و هلد شده ، نگران این مسایل نباشید....اگه اصل مسله درست بشه قطعا یه فکری به حال این جزییات خواهند کرد

دوست عزیز شما مطمئنید که hold شده ؟ یا کلا کنسل شده ؟

من در متن اطلاعیه کنسولگریه ابوظبی خودم خوندم که در حال حاضر متوقف شده و برای ادامه آن باید منتظر آپدیت جدید بروی سایت باشیم.

حتا سایر کیسهایی که کارهایی تا قبل از مصاحبه دارن کاراشون داره انجام میشه و فقط مرحله مصاحبه و صدور ویزا در حال حاضر متوقف شده.
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-31 ساعت 15:05)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:51)victor2017 نوشته:  دوست عزیز

من خیلی دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم قبل از رفتن و با بهره بردن از این فرصت پیش رو...بصورت عمیق مطالعه ای روی جامعه آمریکا داشته باشین ، با توجه به نقطه نظرهایی که من از شما خوندم قصد دارین بعد از دوران آقای ترامپ به آمریکا برین....امیدوارم با اطلاعات کامل تشریف ببرین که توی ذوقتون نخوره خدای نکرده و اگه هم خورد صبری بلند داشته باشین که بدون آرزوی مرگ و لعن و نفرین کردن کسی بتونین زندگی سالمی برای خودتون و خانوادتون فراهم کنین.
یاحق
ممنونم از پاسخگویی شما دوست عزیز ... تشکر
امیدوارم فقط به شماره کیس ها اولویت ندن و به کسانی که فرم ۲۶۰ رو به موقع
فرستادن هم ارزش قایل بشن ......

اما اگر من آرزوی مرگ برای ترامپ داشتم ، این آرزوی ۹۰٪ آمریکایا هم هست
چون یک نفر بمیره ، بهتر از اینکه هزاران نفر بمیرن یا آواره بشن ...
لیاقتش چیزی جز مرگ نیست ...
اتفاقا من آزارم به مورچه هم نمیرسه و شدیدا آدم عاطفی هستم ...
ولی در این مورد نظر متفاوتی دارم ... همانطور که کل دنیا داره ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-31 ساعت 15:18)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 15:05)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 15:00)farzadmohajer نوشته:  ممنونم عزیز . یعنی من که شماره کیس بالایی دارم و هنوز کارنت نشدم ،

من خیلی دوستانه بهتون پیشنهاد میکنم قبل از رفتن و با بهره بردن از این فرصت پیش رو...بصورت عمیق مطالعه ای روی جامعه آمریکا داشته باشین ، با توجه به نقطه نظرهایی که من از شما خوندم قصد دارین بعد از دوران آقای ترامپ به آمریکا برین....امیدوارم با اطلاعات کامل تشریف ببرین که توی ذوقتون نخوره خدای نکرده و اگه هم خورد صبری بلند داشته باشین که بدون آرزوی مرگ و لعن و نفرین کردن کسی بتونین زندگی سالمی برای خودتون و خانوادتون فراهم کنین.
یاحق
ممنونم از پاسخگویی شما دوست عزیز ... تشکر

دوست عزیزم ، اصولا آرزوی مرگ کردن ، صحیح نیست، آرزوی اصلاح داشته باشین.
ضمنا اون آمار 90% چندان صحت نداره.

بعنوان برادر کوچیکتر ، پیشنهاد می کنم یکم مستدل تر و پخته تر بنویسید و احساسات پاکتون رو به مسیر مناسبی بجز کینه و بخل و حسد راهنمایی کنین
موفق باشید
March.22 entered
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، bhb32 ، gbtm
(2017-01-31 ساعت 14:59)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:52)tabangigs نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:21)victor2017 نوشته:  من همه نگرانیم از عدم همکاری ج.ا هستش بعد از این دوره 90 روزه...و اینکه 6 تا از 7 تا کشور اطلاعات مورد نظر رو تامین کنن و ایران نکنه....نیازی نیست اونا کاری کنن، همین که اینا اطاعات ندن ناخوداگاه در چرخه بی پایان تسلسل اسیر میشیم.

همکاری چیه!؟ فعلا ایران ی موشک برای مانور شلیک کرد در جواب این حرکت آمریکا ی زهره چشم بگیری تو اروپا ترسیدن نشست اظطراری شب میخوان برگزار کنن ایران گفت نزار عصبانی بشم ها!!! خخخخ شیر تو شیر شده اساسی ظاهراً  میگن تو خود آمریکا تو تظاهرات ها صحبت ازین بوده من کنگره اگه ببینه ریس جمهور با رفتارش امنیت ملی آمریکا رو به خطر میندازه میتونن حکم به عزلش بدن البته هنوز نمی‌دونم چقدر صحت داره دارم دنبال منبع خبر میکردم!

ایران موشک شلیک کرده در پاسخ به منع موقت ورود ایرانی ها به آمریکا، عجب پاسخ منطقی و مناسبی ، علی الخصوص در شرایط منحصر بفرد و نمونه ایران و جایگاهش درجهان.

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

البته مستقیم گه نگفته این جواب اون کار شماست !! ولی کامل معلومه غیر مستقیم منظورش همین بوده گفته حواست باشه حواسم هست ها!
تشکر کنندگان:
نقل قول:ممنونم از پاسخگویی شما دوست عزیز ... تشکر

45 درصد مردم امریکا به ترامپ رای دادن و اگر دیوار مکزیک عملی بشه و وضعیت کار بهتر میشه کم کم میزان رضایت از ترامپ بیشتر خواهد شد و دیگه کسی هم به فکر ایرانا نخواهد بود چون میگن شاید اینام مثل مکزیکی ها فقط برای ما دردسر داشته باشن

کم کردن پناهجویان و دیوار مکزیک کار درستی بود

ولی نمیدونم محدودیت سفر برای این کشور رو از چه منطقی استنباط کرد
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: yami
به گزارش فارس، دفتر باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا درباره ممنوعیت ورود هفت کشور اسلامی به آمریکا بیانیه منتشر و با آن مخالفت کرده است.
اقدام رئیس جمهور آمریکا در ممنوعیت 90 روزه ورود اتباع هفت کشور اسلامی ایران، سوریه، عراق، یمن، لیبی، سودان و سومالی که سبب انتقادات بین المللی از واشنگتن شده، باراک اوباما را هم به واکنش واداشته است.

دفتر رئیس جمهور سابق آمریکا در این باره بیانیه صادر و با اشاره به برگزاری تظاهرات در برخی شهرها علیه ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور اسلامی تاکید کرده است که «شهروندان برای برپایی تجمع از حقشان مبتنی بر قانون اساسی استفاده میکنند و این دقیقا چیزی است که ما انتظار داریم وقتی ارزشهای آمریکایی در خطر هستند، شاهد آن باشیم».

در بیانیه رئیس جمهور سابق آمریکا آمده است که او «اساسا با ایده تبعیض قائل شدن علیه افراد به خاطر اعتقاد یا دینشان مخالف است».بیانیه باراک اوباما امروز دوشنبه توسط «کوین لوئیز» سخنگوی رئیس جمهور سابق آمریکا برای دوران پس از ریاست جمهوری وی منتشر شده است.
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، battosai
(2017-01-31 ساعت 09:22)خوش لحن نوشته:  شما رو به هر كي كه مي پرستيد دست از مرگ بر فلان كشور و آرزوي مرگ براي هر كسي برداريد

من اگه توان و تخصصش رو داشتم يه كمپين تشكيل به دادم به نام:

" لعنت بر پرچم سوزي "

"مرگ بر"    و     "لعنت بر"   هردو از یک خانواده اند.. خود شکنیم آینه شکستن...
تشکر کنندگان: victor2017
دوستان به نظر بنده امریکا داره وارد مرحله جدیدی از استبداد میشه ! این اقای ترامپ یه سرمایه دار پولداره که همه جلوی پاش خم میشن و تحمل انتقاد نداره و خیلی به موفقیت های مالی خودش می باله . یادم می یاد که اقای اوباما اولین نصیحتی که به ترامپ کرد این بود که با تصمیمات عجولانه و غیر منطقی نمی توان مملکتی به این بزرگی رو با این تنوع نژادی اداره کرد ! اداره این مملکت و دنیا مثل یک شرکت نیست که همه بگن بله قربان و مردم کارمندای شرکت باشن ! ولی ........ در واقع هر کی به دستورات ترامپ عمل نکنه اخراج میشه !!!! البته مردم در کشورهای پیشرفته اینو نمی پذیرن و تا سر حد مرگ از دمکراسی و حقوقشون دفاع می کنن چیزی که مردم امریکا همیشه بهش می بالیدن همین دمکراسی با تنوع نژادیه . ولی اگر این استبداد حاکم بشه زندگی برای مهاجرین و مخصوصا ایرانی های مهاجر مثل من با یک بچه بسیار سخت تر خواهد شد ! مشکل پیدا کردن کار و اجاره خونه و انتقال پول و خیلی چیزهای دیگه . در این زمان باید توکل کرد به خدا و صبور باشیم . به امید خداونده مهربان هر چیزی که خیر و صلاح برای خودمون و خانواده هامون هست پیش بیاد . به امید خدا با گذشت زمان همه چیز درست میشه .
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، mostafa2017
(2017-01-31 ساعت 15:08)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:56)javadth نوشته:  [quote='victor2017' pid='740696' dateline='1485858099']

دوست عزیز

من در متن اطلاعیه کنسولگریه ابوظبی خودم خوندم که در حال حاضر متوقف شده و برای ادامه آن باید منتظر آپدیت جدید بروی سایت باشیم.

حتا سایر کیسهایی که کارهایی تا قبل از مصاحبه دارن کاراشون داره انجام میشه و فقط مرحله مصاحبه و صدور ویزا در حال حاضر متوقف شده.
پس ما که در مرحله کلیرنس هستیم تکلیفمون چی هست یعنی بررسی ادامه داره یا متوقف شده
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red ، ....مهرشاد....
(2017-01-31 ساعت 15:59)baran2016 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 15:08)victor2017 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:56)javadth نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 14:51)victor2017 نوشته:  دوست عزیز

پس ما که در مرحله کلیرنس هستیم تکلیفمون چی هست یعنی بررسی ادامه داره یا متوقف شده
بنظر می آد که در پروسه AP تغییراتی باید بوجود بیاد یا همون اکستریم وتینگ....اینجای کارو تا جایی که من مطالعه کردم هنوز کسی هیچ توضیحی راجع بهش نداده.

باید صبر کرد و هر روز اخبار و سایتهای سفارت رو چک کرد که ببینیم چی میشه.

من خودم پروسه ap تموم شد و گفتن بیا ویزا بگیر که به این ماجراها خوردیم
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، ramin_red
(2017-01-31 ساعت 15:53)feidom30 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 09:22)خوش لحن نوشته:  شما رو به هر كي كه مي پرستيد دست از مرگ بر فلان كشور و آرزوي مرگ براي هر كسي برداريد

من اگه توان و تخصصش رو داشتم يه كمپين تشكيل به دادم به نام:

" لعنت بر پرچم سوزي "

"مرگ بر"    و     "لعنت بر"   هردو از یک خانواده اند.. خود شکنیم آینه شکستن...

مرگ خشونت بد نيست

مرگ تعصبات بدون تفكر و عادت هاي بد،‌ بد نيست

مرگ خيلي چيزها خوبه

مهم اينه مرگ كسي رو طلب نكنيم مهم اينه كه به هيچ قوميت و ملتي توهين نكنيم

تشکر کنندگان: victor2017 ، Ali--usa ، ramin_red ، battosai ، علیا
بادردودوعرض ادب واحترام.
دوستانِ نازنین، همدرد، زجرکشیده وموردظلم واقع شده از روزِ اولی که این دستور صادر شد شبکه سی اِن اِن 95٪ از برنامه هاش رو به این مسئله اختصاص داده و باموافقان ومخالفانِ این دستور مصاحبه کرده ومیکنه وهمانطور که مستحضرهستید این دستورازابتداخیلی خیلی سختگیرانه تربود به نحوی که حتی میخواستند ازورود کسانی که اقامت دائم(کارت ِ سبز)دارند جلوگیری کنند ومردم ونهادهای فقید،شریف آزاده وازادیخواه امریکا باتجمعات واعتراضات گسترده جناب رئیس جمهورواطرافیان تندرو ایشان را مجبور به کمی عقب نشینی کردند که در ابتدا ورود دارندگان کارت سبز،سپس ورود تبعه های این 7کشورباپاسپورت کاناداوروز بعدورود تبعه های این 7کشورباپاسپورت انگلیس وسپس ورود تبعه های این 7کشورباپاسپورت استرالیا بلامانع گردید ودیروز هم جناب اقای رئیس جمهور ترامپ بدلیل فشارزیاداعتراضات فرمودند مافقط وفقط 90روز ورود اتباعِ این7کشور رو ممنوع کردیم تا سرفرصت قانونی تهیه کنیم که از ورود تندروها واشخاصِ پرخطر جلوگیری کنیم چون تابحال (extrem vetting)نداشته ایم.اول ازهرچیز امیدوارباشیم اعتراضات گسترده مردم،وکلا،حقوقدانان،اساتیدوروسای دانشگاهها،بازیگران سینما ،...وتمامی اقلیت دمکرات مجلس سنا وبرخی سناتورهای جمهوریخواه وبرخی نمایندگان جمهوریخواه کنگره باعث عقب نشینی کامل رئیس جمهور ترامپ از دستوراجرائیشون بشه واگه نشد نگران نباشید شاید میخوان چک کنن ببینن پدرومادروفامیلهای نزدیکمون ازسران س پ ا ه و دولت ا ی ر ا ن نباشند وگرنه همانطور میدونید بعضی ازاتباع کشورها ازجمله ا ی ر ان از بررسیهای بسیار بسیار امنیتی وسختگیرانه ای عبورداده میشن.بامید برطرف شدن هرچه زودتر این مشکل بوجودامده برسرراه ماایرانیهای ظلم وستم بسیاردیده وزجرکشیده ودل شکسته و
....
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
(2017-01-31 ساعت 11:59)shbn نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 11:38)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 10:05)nssm نوشته:  من هم ویزای مهاجرتی از طریق خواهرم دارم و ویزا و پاکت زرد دقیقا روزی که این قانون امضا شد با پیکاپ به دستم رسید و چون نیاز به مدیکال مجدد نداشتم حالا ویزام فقط تا 15 مارچ اعتبار داره. فقط امیدوارم بعد از سه ماه قانونی برای ماها بزارن که با مدیکال مجدد ویزامون تجدید بشه وگرنه که همه این سالها و زحمتها از بین میره و این ظلم بزرگی هست Sad

فقط نياز بِه يك معجزه داريم

حالا تمدید مدیکال  هزینه داره ولی قابل انجامه. اف بی ای چک تمدید نخواد. ما  حدود دو سال منتظر کلیرنس بودیم حالا از اول بخوان چک کنن می شه لابد ۴ سال

@shbn@ جان بادرود وعرض ادب خیلی خیلی ناراحت ودلگیر شدم مطلع شدم همسرتان تاکنون موفق به ورود به سرزمین فرصتها نشدند امیدوارم هرچه زودتر این مشکلِ بسیار بسیار بزرگ و نابودگر از جلوی پای تمامی هموطنانِ نازنینم از جمله همسرِ شما برداشته شود Sad
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، nssm ، bhb32 ، armehraboon ، shbn ، battosai

دوست عزیز

تاجاییکه من میدونم ترتیب کارنت شدن اول براساس کیس نامبر و سپس براساس ارسال بموقع فرم ds 260 است.
بعلاوه دوست عزیز میدونم که بشدت مثل همه ما استرس دارید، و به دنبال کورسویی از امید میگردید، من پیشنهاد میدم امیدتون فقط به خدا باشه. ماها هم اطلاعی بیشتر از شما نداریم، بجز خدا یه ترامپه که میدونه میخواهد چیکار کنه، اونم واقعا اگر بدونه.
به هرحال شما بدترین حالت ها رو مد نظر داشته باشید....
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان