کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
آیا این فرمان اجرایی در برگیرنده دو تابعیتی ها هم می شود؟
این فرمان اجرایی سفر افراد دو تابعیتی را محدود نمی کند، تا زمانی که دارای گذرنامه کشوری غیر ممنوع شده و ویزای معتبر آمریکا را در اختیار داشته باشند. آنها می توانند سفر به آمریکا را از سر بگیرند.
سفارتها و کنسولگریهای ما در سراسر دنیا به درخواستهای ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی و صدور آن ویزاها برای شهروندانی که واجد شرایط هستند و با گذرنامه یکی از کشورهای غیر منع شده، حتی اگر دارای تابعیت دوگانه یکی از هفت کشور برشمرده شده هستند، اقدام می کنند، مبادرت خواهند کرد.

این چگونه شهروندان دو تابعیتی از کشورهای دارای توافق معافیت ویزا با آمریکا را در بر می گیرد؟
مانند پیش از این فرمان اجرایی، شهروندان دو تابعیتی عراق، ایران، سوریه و سودان مشمول طرح لغو ویزا نمی شوند و باید برای سفر به آمریکا ویزا داشته باشند. چنین افرادی می توانند برای ویزای مورد نیازشان در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده اقدام کنند. شهروندان دو تابعیتی یمن، لیبی، سومالی و هر کشور مجموعه برنامه لغو معافیت ویزاها می توانند تحت برنامه معافیت ویزاها به سفر به آمریکا ادامه دهند، مگر اینکه آنها از ماه مارس ۲۰۱۱ تا کنون به یکی از آن هفت کشور سفر کرده باشند، که در این صورت باید ابتدا برای دریافت ویزای آمریکا اقدام کنند.

آیا این فرمان شامل شهروندان دو تابعیتی همه کشورها می شود؟ آیا قوانین خاصی برای شهروندان دو تابعیتی کشورهای خاصی وجود دارند؟
این فرمان اجرایی سفر شهروندان دو تابعیتی هیچ کشوری را محدود نمی کند، در صورتی که آنها دارای گذرنامه یک کشور غیرممنوع و در صورت نیاز یک ویزای معتبر آمریکا باشند.

آیا افراد دارای گرین کارت یا اقامت دائم ایالات متحده مشمول این دستور می شوند؟
همانطور که وزیر امنیت میهن اعلام کرد، “در اجرای مقررات دستور اجرایی ریاست جمهوری، من ورود افراد دارای اقامت قانونی دائم را در منافع ملی (کشور) می بینم. به این ترتیب، در غیاب دریافت اطلاعات عمده ای مبنی بر وجود تهدید جدی علیه امنیت و رفاه عمومی، وضعیت اقامت قانونی دائم در تصمیم گیری پرونده به پرونده عامل تعیین کننده خواهد بود.”

آیا استثنائاتی در این ممنوعیت موقتی بر رورد (به آمریکا) وجود دارد؟
اداره وزارت امنیت میهن و وزارت امور خارجه ممکن است در مواردی که در جهت منافع ملی باشند، برای اتباع کشورهایی که در غیر اینصورت ویزا یا ورودشان تحت این دستور اجرایی ممنوع شده است، ویزاهایی را صادر کند یا ورودشان را اجازه دهد.
ما با اداره امنیت میهن در ارتباط نزدیک هستیم تا استثنائات مربوط به این دستور اجرایی راکه در جهت منافع ملی (کشور) هستند، مشخص کنیم و زمانی که جزییات بیشتر در دسترس باشند آنها را در اختیار قرار خواهیم داد.

آیا قوانین خاصی برای دارندگان اقامت قانونی دائم کانادا وجود دارد؟
مهاجرین به کانادا (به جز پناهندگان) که دارای گذرنامه یکی از کشورهای منع شده هستند می توانند برای ورود به ایالات متحده اقدام کنند، در صورتی که فرد گذرنامه اش را به همراه ویزای مهاجرتی یا غیر مهاجرتی ارائه و مدرک وضعیت مهاجرتی هنگام ورود به کانادا و تنها در صورتی که آغاز سفر در کانادا و از طریق مرز زمینی یا مکان از پیش تعیین شده بوده باشد.
مهاجرین به کانادا (به جز پناهندگان) که دارای گذرنامه یکی از کشورهای منع شده هستند می توانند برای دریافت ویزای مهاجرتی یا غیر ایالات متحده اقدام کنند، در صورتی که فرد گذرنامه اش را به همراه مدرک ثابت کننده وضعیت مهاجرتی اش در کانادا به مامور کنسولی ارائه کند. این فرم ها باید در یکی از کنسولگری های ایالات متحده در کانادا تکمیل شوند.

من یک شهروند ایرانی هستم و نیاز به سفر اضطراری دارم. چگونه می توانم واجد شرایط مستثنی شدن و دریافت ویزا یا جواز سفر به ایالات متحده شوم؟
وزارت امنیت میهن و وزارت امور خارجه می توانند به طور مورد به مورد و در صورتی که در جهت منافع ملی باشد برای شهرواندان کشورهایی که مطابق این فرمان اجرایی برایشان دریافت ویزا و مزایا ممنوع شده ویزا و یا مزایا تعلق صادر کنند.
ما با هماهنگی نزدیک با وزارت امنیت میهن به دنبال شناسایی استثنا هایی برای این فرمان اجرایی که در جهت منافع ملی باشد هستیم و اطلاعات بیشتری که به دستمان برسد با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.

آیا باید برای مصاحبه خود حاضر شوم؟
به اطلاع می رسانیم که در شرایط فعلی وقت مصاحبه متقاضیان لغو شده است. بنابراین متقاضیان نباید به بخش کنسولی محل مصاحبه خود سفر و مراجعه کنند. کلیه مراحل مربوط به صدور ویزا تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است. برای اطلاعات بروزرسانی شده به این پیوند مراجعه نمایید:
https://travel.state.gov/…/executive-ord...tecting-th

من ویزای معتبر دارم. آیا می توانم از آن استفاده کنم؟
چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند نیز صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد. برای اطلاعات بروزرسانی شده به این پیوند مراجعه نمایید:
https://travel.state.gov/content/visas/en.html

آیا واجد شرایط معافیت از این تعلیق هستم؟
در حال حاضر به دارندگان ویزا و صاحبان گرین کارت ایرانی، عراقی، سومالیایی، سودانی، سوریه ای، لیبیایی و یمنی توصیه می شود که در خصوص امکان استفاده از هرگونه معافیتی با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.

آیا صاحبان گرین کارت می توانند به آمریکا سفر کنند؟
در جریان هستیم که در حال حاضر اداره گمرک و گشت مرزی (Customs and Border Patrol) به صاحبان گرین کارت هنگام ورود به ایالات متحده اجازه استفاده از معافیت هایی را می دهد. با این حال، لطفا توجه داشته باشید که این وضعیت همواره در حال تغییر و نوسان است. بنابراین جهت کسب اطلاعات دقیق تر با وزارت امنیت ملی (Department of Homeland Security) تماس حاصل نمایند.

من شهروندی مضاعف دارم. آیا می توانم به آمریکا سفر کنم؟
چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید و در آن واحد شهروند ایالات متحده نمی باشید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. حتی چناچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این هفت کشور نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود.
برای اطلاعات بیشتر به این پیوند مراجعه کنید:
https://travel.state.gov/content/visas/e...onals.html

نتیجه مراحل اداری پرونده من چه خواهد شد؟
در مورد این که تکلیف مراحل اداری پرونده شما چه خواهد بود اطلاعاتی در اختیار نداریم.. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان مربوطه تماس حاصل خواهد شد.

مصاحبه من انجام شده است. تکلیف پرونده من چه خواهد بود؟
کلیه مراحل و روند مربوط به پرونده های ویزای متقاضیان تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است. به محض دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی ادامه روند چنین پرونده هایی، با متقاضیان تماس حاصل خواهد شد.

من نتوانستم از ویزای خود استفاده کنم. آیا می توانم آن را تجدید کنم؟
چنانچه شهروند یکی از کشورهای یمن، ایران، عراق، سومالی، سودان، سوریه و یا لیبی هستید، ویزای شما لغو شده است و برای سفر معتبر نمی باشد. توجه داشته باشید که این شرایط همچنین برای شهروندان مضاعفی که شهروندی یکی از این کشورها را هم دارا هستند صادق می باشد. چنانچه ویزای شما در گذرنامه ای که متعلق به این کشور ها نمی باشد صادر شده ولی شما همچنان شهروند یکی از این کشورها هستید قادر به استفاده از این ویزا برای سفر نخواهید بود. در حال حاضر اطلاعاتی در خصوص این که چه زمانی قادر خواهید بود ویزای خود را تجدید کنید در دست نمی باشد.

من شهروند ایالات متحده هستم. آیا این دستور شامل من نیز می شود؟
خیر. دارندگان گذرنامه آمریکایی شامل این دستور نمی شوند.
پاسخ پرسشهای متداول: در پی فرمان اجرایی ریاست جمهوری که در ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷ امضا شد، صدور ویزا برای اتباع کشورهای عراق، ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به محض صدور آن دستور و تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است. اگر شما شهروند یا شهروند دو تابعیتی یکی از آن کشورها هستید لطفا از گرفتن وقت مصاحبه ویزا یا پرداختن برای مصاحبه ویزا در این زمان خودداری کنید. اگر وقت مصاحبه ای از پیش داشته اید لطفا برای شرکت در آن نروید، چرا که ما امکان برگزاری جلسه مصاحبه شما را نداریم. توجه داشته باشید که سفرهای خاصی برای اهداف رسمی دولتی، سفرهای مربوط به کارهای رسمی سازمانهای بین المللی تعیین شده یا از طرف این سازمانها، از طرف پیمان همکاری ناتو، یا سفر برخی از مقامات مشمول این تعلیق نمی شوند.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر به پیگیری www.ustraveldocs.com و www.travel.state.gov ادامه دهید. لطفا قبل از رفتن به سفارت برای مصاحبه و برای گرفتن تازه ترین اطلاعات در مورد فرمهای ویزا، شرایط ورود به آمریکا، زمان انتظار و اطلاعات به روز شده دیگر، به تارنمای ما در www.travel.state.gov مراجعه کنید. لطفا به دنبال کردن ustraveldocs.com و travel.state.gov برای اطلاعات به رووز شده ادامه دهید.
تشکر کنندگان: Constantine ، gbtm ، bhb32
(2017-02-01 ساعت 04:17)rbadboy85 نوشته:  کاملا برنامه ریزی شده و حساب شده؟
تو همون جمعه شب خیلی از افسرهای مرز نمیدونستند این فرمان دقیقا چی هست، یک سری راه میدادند یک سری راه نمیداند، جمعه شب گفتند شامل گرین کارتی ها هم میشه بعد شنبه صبح یکی دیگه گفت نه شامل گرین کارتی ها نمیشه.
این تو کابینه ی خودش هر کسی یه سازی میزنه اونوقت میگید کاملا برنامه ریزی شده؟
مثل همون دیوار مکزیک که هی گفت مکزیک پولش رو میده، آخرم قرار شد 20% مالیات را روی ورودی کالا از مکزیک اضافه کنه، خوب این 20% رو تولید کننده میکشه رو محصول و آخر سر باز مصرف کننده ی آمریکایی پول دیوارش رو میده...

یعنی باید از اول طوری سازمان یافته عمل میکرد که همه به حساب شده بودن دستور و اقدامات بعدی پی ببرند؟

افزایش بیست درصدی قیمتها تقریبا تاثیر ده درصدی بر مخارج اکثر آمریکایی ها میگذارد چون اولا همه محصولات فقط مکزیکی نیستند ثانیا ممکن است کشورهای دیگر موقتا جای خالی مکزیک را در معادله پر کنند ثالثا در دراز مدت ممکن است بخش بزرگی از آمریکایی ها ممکن است بخاطر دیدن اثار مثبت دیوار با تحمل افزایش ده درصدی مخارجشان مشکلی نداشته باشند.
در واقع بخطر اینکه بزرگترین مشتری بازار مکزیک امریکا هست احتمالا این فشار بر تولید کننده و صادر کننده مکزیکی خواهد امد یا دولت مکزیک مجبور به چشم پوشی از بخشی از مالیاتهای صادراتی خواهد بود تا تولید کننده مکزیکی ورشکسته و به طبع ان میلیونها مکزیکی سر بار دولت نه چندان ثروتمند مکزیک نشوند.
تشکر کنندگان: victor2017 ، aazitaa
بچه ها میدونم یه عده ای از طاهر کاملی خوشتون نمیاد ولی ظاهرا ایشون از طرف ایرانی ها از ترامپ شکایت کرده و قراره فردا ساعت 10 صبح این دادگاه برگزار بشه شرح خبر به این شکل هست

دادگاه رسيدگي به شكايت دفتر دكتر طاهركاملي و همكاران از رئيس جمهور فردا ساعت ١٠ صبح در آدرس زير برگزار مي شود. از دوستان خود در شهر شيكاگو بخواهيد براي حمايت از اين خواسته كه از جانب كل ايرانيان آمريكا طرح گرديده در دادگاه حضور پيدا كنند
In front of the Honorable Der-Yeghiayan, Courtroom 1903, 219 S. Dearborn Ave., Chicago, Illinois, 60605

اینم کانال تلگرامش: @EB5USA
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، فام مج
این آدرس سایت هم برین واسه یه خبر گزاری تو شیکاگو هست که به همین موضوع اشاره داره

http://www.chicagotribune.com/news/local...story.html
تشکر کنندگان: bhb32
البته این شکایت فقط برای افرادی که گرین کارت آمریکا رو دارن هست
تشکر کنندگان:
(2017-02-01 ساعت 05:39)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها میدونم یه عده ای از طاهر کاملی خوشتون نمیاد ولی ظاهرا ایشون از طرف ایرانی ها از ترامپ شکایت کرده و قراره فردا ساعت 10 صبح این دادگاه برگزار بشه شرح خبر به این شکل هست

دادگاه رسيدگي به شكايت دفتر دكتر طاهركاملي و همكاران از رئيس جمهور فردا ساعت ١٠ صبح در آدرس زير برگزار مي شود. از دوستان خود  در شهر شيكاگو بخواهيد براي حمايت از اين خواسته كه از جانب كل ايرانيان آمريكا طرح گرديده در دادگاه حضور پيدا كنند
In front of the Honorable Der-Yeghiayan, Courtroom 1903, 219 S. Dearborn Ave., Chicago, Illinois, 60605

کسی میدونه چرا وکلای ایرانی - آمریکایی توی تبلیغات فارسیشون مینویسن «دکتر» فلان.. ولی توی متنهای انگلیسی به دکتراشون اشاره نمی کنن؟
(2017-02-01 ساعت 06:03)Persischer نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 05:39)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها میدونم یه عده ای از طاهر کاملی خوشتون نمیاد ولی ظاهرا ایشون از طرف ایرانی ها از ترامپ شکایت کرده و قراره فردا ساعت 10 صبح این دادگاه برگزار بشه شرح خبر به این شکل هست

دادگاه رسيدگي به شكايت دفتر دكتر طاهركاملي و همكاران از رئيس جمهور فردا ساعت ١٠ صبح در آدرس زير برگزار مي شود. از دوستان خود  در شهر شيكاگو بخواهيد براي حمايت از اين خواسته كه از جانب كل ايرانيان آمريكا طرح گرديده در دادگاه حضور پيدا كنند

کسی میدونه چرا وکلای ایرانی - آمریکایی توی تبلیغات فارسیشون مینویسن «دکتر» فلان.. ولی توی متنهای انگلیسی به دکتراشون اشاره نمی کنن؟

این که چیزی نیست من دیدم تو خونه زنه به شوهرش میگه آقای دکتر دلیلش عقدس
تشکر کنندگان: yami ، Persischer
(2017-02-01 ساعت 06:15)aryan.khosravi نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 06:03)Persischer نوشته:  کسی میدونه چرا وکلای ایرانی - آمریکایی توی تبلیغات فارسیشون مینویسن «دکتر» فلان.. ولی توی متنهای انگلیسی به دکتراشون اشاره نمی کنن؟

این که چیزی نیست من دیدم تو خونه زنه به شوهرش میگه آقای دکتر دلیلش عقدس

عقده اوکیه، همه دکترن. ولی این که به ایرانیا میگن ما دکتریم ولی به آمریکاییا نمیگن احتمالا یه دلیل دیگه ای داره.

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

تشکر کنندگان:
دکتر کاملی که یه هفته پیش تو تلویزیون میگفت ملت مثبت باشین نگران نباشین هیچ کاری نمیتونن با ویزادار و گرین کارتی بکنن؟
تشکر کنندگان: victor2017
سلام به همه دوستان عزیز
مسلما تمام دوستانی مه الان در تاپیک فعال هستند اگر نگیم همه ولی اکثرا دغدغه کمک کردن دارن که اینجا پست میگذارن
و  هدف همه ما رسیدن به شرایط بهتر برای زندگی در امریکا بوده .

امید را نباید از دست بدیم چون مسیر مهاجرت مسیر سختی هست و همین مسائل پیش بینی نشده هست که
کار رو پیچیده و پرچالش میکنه.

من خودم بلیت داشتم و 10 روز به انقضای ویزام مونده ، مسلما ناراحت شدم ولی باید بپذیرم و این شرایط رو مدیریت کنم.

سرزنش کردن خودمون تو این شرایط فایده نداره که چرا دو روز زودتر نرفیتم و ... این قانون انقدر سریع از زمانی که چهارشنبه هقته قبل
تو حبرگزاری روبترز مطرح شد و به تاپیک مهاجرسرا هم کشیده شد تا امضای اون حدود دو روز و نیم طول کشید!
که واقعا شوک بزرگی بود و تصمیم برای رفتن در عرض 24 ساعت عملا نا ممکن بود.

توی این مسیر باید وافع بین بود و اخبار رو دنبال کرد به دقت، از تجربه و توصیه همه دوستان به خصوص اونهایی که تجربه بیشتری دارند
باید استفاده کرد ..الان جای گله کردن و دل خوش کردن الکی و صد در صد ناامیدی نیست...

باید دقیق همه چیز رو رصد کنیم و بهترین تصمیم رو این بار خیلی سریع بگیریم.

با تشکر از همه دوستان فعال
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: عدلی ، gbtm ، bhb32 ، Pegah123 ، victor2017 ، alireza_guitar ، Haghighat
فرمان اجرایی دونالد ترامپ چه می گوید؟‌

آقای ترامپ روز جمعه دو فرمان اجرایی صادر کرد: تعلیق ورود پناهجویان و لغو ویزای شهروندان هفت کشور.

من یک پناهجوی منتظر انتقال به آمریکا هستم. تا چه زمانی این تعلیق ادامه میابد؟

براساس فرمان اجرایی رئیس جمهوری آمریکا،‌ ورود پناهجویان به مدت ۱۲۰ روز تعلیق شده است. درباره تعلیق پناهجویان سوریه اشاره ای به زمان پایان آن نشده است.

تعلیق ویزا برای شهروندان کدام کشورهاست؟

شهروندان هفت کشور ایران، سوریه، عراق، لیبی، یمن، سودان و سومالی لغو شده است.

تا چه زمانی ویزا تعلیق شده است؟

طول فرمان اجرایی ۹۰ روز است.

من متقاضی ویزای دانشجویی هستم. بعد از ۹۰ روز همه چیز عادی می شود؟

دونالد ترامپ روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد این فرمان برای ۹۰ روز است و قرار است قوانین تا آن موقع اصلاح شوند.

چه کسی باید قانون را اصلاح کند؟

دولت آمریکا می تواند لایحه پیشنهاد بدهد یا در کنگره آمریکا قانون جدید تصویب شود. چون اکثریت مجلس نمایندگان و سنا در اختیار جمهوریخواهان است، پرزیدنت ترامپ کار سختی برای تغییر قانون در پیش ندارد.

چه نوع ویزاهایی لغو شده است؟

صفحه وزارت خارجه آمریکا توضیح داده هرگونه ویزای غیر مهاجرتی،‌ دانشجویی، گردشگری و نامزدی لغو شده است. دیپلمات‌ها و افراد دارای ویزای سازمان ملل از این قانون مستثنی هستند.

وقت مصاحبه من برای ماه آینده میلادی بود. چه باید بکنم؟

تا ۹۰ روز تمام ویزاها و وقت مصاحبه لغو شده است. بنابراین باید بعد از این زمان برای درخواست وقت سفارت اقدام کنید.

من هزینه وقت مصاحبه برای ویزای توریستی را پرداخت کرده ام. تکلیف پول من چه می شود.

شما بعد از رفع محدودیت می توانید برای وقت سفارت اقدام کنید.

من شهروند آلمان هستم و پاسپورت ایرانی هم دارم. آیا من هم ممنوع الورود هستم؟

براساس طرح ویزا ویور که سال گذشته تصویب و به تایید پرزیدنت اوباما رسید، شهروندان دو تابعیتی که در پنج سال گذشته به یکی از کشورهای ایران، لیبی یا سودان سفر کرده اند باید برای ورود به آمریکا درخواست ویزا کنند.

من ایرانی و شهروند کانادا هستم. می توانم وارد آمریکا شوم؟

ایرانیان کانادایی از ممنوعیت مستثنی شده اند.

من در ترکیه پناهنده سیاسی از ایران هستم. آیا امیدی هست که بتوانم در نهایت به آمریکا بیایم؟‌

باید بمانید و ببینید بعد از چهار ماه چه تغییراتی صورت می گیرد. در حال حاضر دولت آمریکا میزان پذیرش مهاجر خود را به نصف کاهش داده است. در دولت اوباما قرار بود ۱۱۰ هزار پناهجو پذیرش شوند اما ترامپ می گوید این رقم را به ۵۰ هزار نفر کاهش داده است.

گرین کارت

ایرانیان دارنده گرین کارت چطور؟‌

براساس اعلام وزیر امنیت داخلی آمریکا، دارندگان گذرنامه از کشورهای ایران، سوریه، عراق، لیبی، یمن، سودان و سومالی منعی ندارند اما اگر به این کشورها سفر کرده باشند،‌ ممکن است مورد سوال، مصاحبه و گفتگو قرار بگیرند.

من یک ایرانی پناهنده سیاسی در آمریکا هستم و در حال حاضر منتظر گرین کارت. بر وضع من چه تاثیری می گذارد؟

تاکنون هیچ یک از مقامات درباره توقف پرونده های اداره شهروندی سخنی نگفته اند.

من دارنده گرین کارت هستم و ایران هستم. اگر به آمریکا برگردم،‌گرین کارت من را می گیرند؟

چنین چیزی گزارش نشده است اما به گفته رئیس کارکنان کاخ سفید، ممکن است درباره اقامت تان در ایران مورد پرسش قرار بگیرید.

شنیده ام اگر گرین کارت داریم، نباید فرمی در فرودگاه امضا کنیم. درست است؟

چندین نهاد مدنی در دو روز اعتراض به جرای فرمان اجرایی توصیه کرده اند که اگر به عنوان دارنده گرین کارت به آمریکا بازگشتید و از شما درخواست امضای فرم آی-۴۰۷ شد، آن را امضا نکنید.

فرم I-407 برگه ای است که امضاکننده‌ آن، اجازه اقامت دائم خود را به دولت آمریکا می‌بخشد. با این درخواست فرد تقاضای تجدید وضعیت اقامتی می کند و این روندی است که می تواند به پس گرفتن گرین کارت فرد منتهی شود.

به عنوان دارنده گرین کارت حق وکیل دارم؟‌

جری کانلی نماینده مجلس نمایندگان از ایالت ویرجینیا روز شنبه در جمع معترضان در فرودگاه دالاس حضور یافت. او یکی از حقوق دارندگان گرین کارت را حق داشتن وکیل مدافع دانست.

من نگران بازگشت به آمریکا با گرین کارت هستم. وزارت خارجه آمریکا کسی جواب نمی دهد. چه کنم؟

سی ان ان روز یکشنبه در گزارشی توصیه کرد دارندگان گرین کار به سفارت و کنسولگری های آمریکا برای سوال مراجعه کنند.

متفرقه

چرا نام ایران در بین هفت کشور هست؟

در قانونی که قبلا تصویب شده، نام ایران در کنار این کشورها به عنوان «کشورهای تعیین شده خاص» ذکر شده که یا در فعالیت های تروریستی نقش دارند و یا از تروریست ها حمایت می کنند.

ایران از چه کار تروریستی حمایت کرده است؟

ایران بارها از سوی آمریکا به حمایت از گروه های تروریستی از جمله حزب الله لبنان، شیعیان یمن و بحرین متهم شده و در دو سال اخیر چند کشتی حامل اسلحه برای این گروه ها در دریاهای آزاد بازداشت شده اند. ایران هر گونه نقش داشتن در حمایت از این گروه ها را رد کرده اما گاهی برخی مقام های حکومت از جمله نهادهایی مثل سپاه بر نقش و حمایت از این گروه ها تاکید داشته اند.

چرا نام عربستان در این لیست نیست؟

یک کارشناس نزدیک به دولت ترامپ به تلویزیون فاکس می گوید که دولت عربستان در ارایه اطلاعات با نهادهای اطلاعاتی آمریکا همکاری دارد. آمریکا در عربستان سفارت دارد و اگر درباره یک متقاضی ویزا سوالاتی داشته باشد، این کشور پاسخ لازم را می دهد. مساله ای در مورد ایران،‌ سوریه و دیگر کشورهای هفت گانه نیست.

شنیدم یک قاضی حکم ترامپ را لغو کرده. این قابل تعمیم به همه است؟

قضاتی در نیویورک رای به ماندن پناهجویان داده اند اما این رای ها همانطور که خودشان تاکید دارند موقت است و تنها برای افرادی است که در شب اول بخاطر بی مشکلات فرمان اجرایی در بلاتکلیفی قرار داشتند. هیچ قاضی تاکنون از اساس مقابل فرمان اجرایی ترامپ ایستادگی نکرده است.

مخالفت فرمانداران و اعضای کنگره چه فایده ای دارد؟

فرمانداران مسئول اجرای قوانین در سطح ایالت خودشان هستند. هرچند مسایل فدرال به دولت مرکزی ربط دارد اما فرمانداران نیز مسئولان اجرای قانون در ایالت هایشان هستند.

اما اعضای کنگره فرق دارند. آنها بخش قانونگذار کشور هستند و اگر قانونی تصویب کنند، می توانند به امضای رئیس جمهوری برسانند.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، onasiss ، shelia ، bhb32 ، victor2017 ، aazitaa ، alireza_guitar ، nssm ، zamini1975 ، Haghighat ، sayhoon
سلام
هیج ایمیلی در مورد کنسلی قرار ملاقات من به من ارسال نشده حالا من خودم باید کنسل کنم . من به سفارت ایمیل زدم جوابی ندادند . تماس گرفتم ولی جواب دادند که باید صبر کنی و در حال حاظر نمیتونی قرار ملاقات خودت رو کنسل کنی.(دقیقا گقتند کاری نکن تا به ایمیل شما جواب داده بشه)

و اما سوال من اینه که این CSRAs کجا هست که من باهاشون تماس بگیرم و قرار ملاقاتم رو کنسل کنم؟؟

If you are unable to cancel your own appointment, please contact CSRAs call center for assistance

اگر نرم سر قرار بون کنسلی از طرف سفارت به معنی این هست که از مهاحرت انصراف دادم
اگر برم طبق قانون جدید کاری برای من نمیکنند فقط پول و وقتم رو از دست میدم
سلام
من چند روزي هست كه اين بخش رو مطالعه ميكنم و تصميم گرفتم به عنوان كسيكه چند سال در آمريكا زندگي كرده مطالبي به اشتراك بذارم.
نكته اول كه در فرمايش بعضي دوستان ديدم اينه كه اين قضيه رو يه جوري به دولت اوباما نسبت ميدن. قانون Visa waiver program ابتدا توسط كنگره اپروو شد وبعد اوباما تاييد كرد و تا اونجا كه يادمه تعداد كشور ها كمتر بودن. و دليلش هم براي اين بود كه اون كشور ها اطلاعات مسافرين رو به امريكا ريپورت نميكردن. در همون زمان دوتابعيتي كانادا معاف بود چون اطلاعات مسافر را به دولت امريكا ميدن. و اينكه گفتن كسانيكه به اين كشورها سفر داشتن يا تابعيت مضاعف دارن بايد ويزا بگيرن و بك گراند چك بشن. اين خيلي با منع ورود فرق ميكنه كه حتي ميخواستن براي گرين كارد هم باشه و با فشار مردم و رسانه ها معاف شد. حركت ترامپ به حدي احمقانه و بدون برنامه ريزي بوده كه حتي بعضي از طرفدارانش متعجبن. بعضي از دوستان در مورد مردم امريكا ميگن كه چون به ترامپ راي دادن داغوننو ديگه اينجا جهنمه. ببينيد تجربه من ميگه اينجا همه جور ادمي هست. ولي با اين كاراي ترامپ طرفداراي راديكالش موافقن. ترامپ انتخابات رو برد به خاطر استيت هايي كه اينجا بهش ميگن Rust belt states مثل ميشيگان و ويسكانسين و اونجا بحث تعطيلي كارخونه ها و اشتغال مطرح بود پس نميشه گفت اونايي كه بهش راي دادن با همه كاراش موافقن. يه نكته در مور شركتي كه من كار ميكنم يكي از همكاران ايراني ما براي ماموريت كاري كانادا بود و با گرين كارد موقع برگشت خيلي اذيت شده بود. ديروز مديريت مهندسي ورييس منابع انساني مارو جمع كردن و از ما عذر خواهي كردن. اين افراد Long life republican هستن ولي ميگفتن اين حركت احمقانست و اين دقيقن عبارتي بود كه گفتن:
What you're seeing is the worst of us and we're sorry for that but America is better than thi
يه نكته هم براي دوستان لاتاري بگم چون خودم هم با لاتاري اومدم و سختي هاشو ميدونم و تا حدي دوستانو درك ميكنم. سال 2014 يكي از دوستان من برنده شد ولي ويزا نرسيد ولي اين دوست ما خودش رو جمعو جور كرد براي استراليا اقدام كرد و الان شرايط خوبي داره اونجا. من اميدوارم كار همه درست بشه مخصوصا اونايي كه ويزا داشتن و جا موندن چون خيلي دردناكه ولي ميخوام بگم اخر دنيا نيست و بايد هميشه اميدوار بود.
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshin007x ، maymary1220 ، armehraboon ، bhb32 ، mostafa2017 ، victor2017 ، aazitaa ، mulan1979 ، afs ، alireza_guitar ، mpas89 ، sayhoon
سرگردانی 6 مسافر ایرانی در فرودگاه آمستردام هلند
کارکنان کِی ال ام، شرکت هواپیمایی که این مسافران را از تهران به آمستردام آورده، در طول این سه روز برای آن‌ها آب و غذا و جایی برای استحمام فراهم کرده اند.
شش مسافر ایرانی که شامگاه جمعه ایران را به مقصد ایالات متحده آمریکا ترک کرده بودند، در بخش ترانزیت فرودگاه آمستردام هلند سرگردان شده اند.

به گزارش یورونیوز، از این شش مسافر، دو نفر دانشجوی دوره دکتری در دانشگاه‌های ایالات متحده و هستند و دو زوج هم برای دیدار با فرزندانشان عازم آمریکا بودند. این افراد نه ویزای ورود به کشورهای عضو شنگن را دارند و نه اجازه ورود به خاک آمریکا. با این حال، آن‌‌ها به امید تغییر در وضعیتشان، فعلا ترجیح داده اند که در این مکان بمانند.

یکی از دانشجوها که ۲۹ سال دارد و نخواست نامش فاش شود، گفت: «هنگامی که در تهران سوارهواپیما شدیم، کسی چیزی به ما نگفت و همه چیز مرتب بود. با این حال، وقتی به آمستردام رسیدیم، یکی از ماموران اداره مهاجرت آمریکا به ما گفت که امکان ورود به ایالات متحده را نداریم.»

کارکنان کِی ال ام، شرکت هواپیمایی که این مسافران را از تهران به آمستردام آورده، در طول این سه روز برای آن‌ها آب و غذا و جایی برای استحمام فراهم کرده اند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، کارکنان سفارت ایران و وکلای هلندی با این افراد ملاقات کرده اند اما آن‌ها هنوز تصمیم قطعی برای وضعیت خود نگرفته اند. پدرام، ۲۹ ساله که در مقطع دکتری پزشکی از دانشگاه پیتزبورگ آمریکا پذیرش دارد، زمان زیادی برای گرفتن ویزا صرف کرده است. وی می‌گوید: «فکر نمی‌کنم کسی به اندازه من با تهدید تروریستی بی‌ربط باشد.»

کوئن وان زیخ، یکی از سخنگویان کی ال ام، به پدرام و همراهانش می‌گوید: «ما هم مثل بقیه غافلگیر شدیم. تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم، این است که مسافران را به ایالات متحده نبریم.»

معضل گرفتار شدن مسافران در فرودگاه به پارلمان هلند هم کشیده شده است. برت کوئندرس، وزیر امور خارجه هلند، با حضور در مجلس نمایندگان در این‌باره گفت: «این قانونگذاری و وضعیت بحرانی در فرودگاه‌ها، هیچ کمکی به مبارزه با تروریسم نمی‌کند. فایده‌ای که ندارد، هیچ، باعث جدایی میان مردم هم می‌شود.»
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: victor2017 ، aazitaa ، mulan1979
(2017-02-01 ساعت 02:20)Alirezania نوشته:  وزیر امنیت داخلی آمریکا: برخی کشورهای فهرست ورود ممنوع شاید به این زودی از لیست خارج نشوند.
آقا بشینیم همه تو مملکت آزمایش موشکی ببینیم چطوره؟؟

سلام
لطفا خبر رو كامل بنويسيد تا خدايي نكرده عزيزان برداشت غلط از خبر شما نكنن چون جان كلي بعد از اين جمله تاكيد كرد كه كشورهايي هستند كه در حال فرو پاشيند و ممكنه اين كشورها كماكان تو ليست بمونن

جان کلی رئیس سازمان امنیت ملی تکذیب کرد که دستور آقای ترامپ علیه مسلمانان است و گفت که اکثریت قریب به اتفاق مسلمانان جهان می توانند به آمریکا سفر کنند.
او گفت که دستور ۹۰ روزه به مقام ها فرصت خواهد داد نقاط قوت و ضعف نظام مهاجرتی آمریکا را محک بزنند کاری که به گفته او باید "خیلی زودتر انجام می شد."
او گفت: "بعضی از این کشورها ممکن است به زودی از لیست (هفت کشور) خارج نشوند. اینها کشورهایی هستند که به درجات مختلف درحالت فروپاشی قرار دارند."
او همچنین گفت دولت آمریکا در نظر دارد سابقه اینترنتی متقاضیان ویزا از جمله فعالیت در شبکه های اجتماعی و تماس های تلفن موبایل از کشورهایی که اعتماد کمی به سازمان های پلیس آنها وجود دارد را بررسی کند.
آقای مک الینان هم توضیحاتی درباره تاثیر سیاست تازه ترامپ بر دوتابعیتی ها داد.
چند کشور از جمله بریتانیا، کانادا، سوئیس و استرالیا گفته اند که شهروندان آنها که همچنین تابعیت یکی از این هفت کشور را دارند می توانند به آمریکا سفر کنند.
همزمان آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد، گفت بستن مرزها به روی افراد براساس مذهب، قومیت یا ملیت یک تدبیر "کورکورانه" است.
او گفت چنین سیاستی خطر پیروزی تبلیغاتی برای افراط گرایان را به دنبال دارد و سازمان های پیشرفته تروریستی به راحتی آن را دور خواهند زد.
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: armehraboon ، mulan1979 ، zamini1975

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان