کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
هيج كس تو دنيا نميدونه قدم بعدى ترامپ چيه، ولى ما ميدونيم

مسكن مهر??????
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، yami ، Kami R ، gozargah ، daria ، elmira1990
(2017-02-01 ساعت 18:52)aryan.khosravi نوشته:  من یه سری از افرادو اینجا میبینم یاد کارتن سفرهای گالیور اونی که میگفت من میدووونم بدبخت میشیم میوفتم

اسمش یادتونه؟ "گالامپ" بود
ولی نمی دونم چرا اسم "فلرتیشیا" رو همه یادشونه Big Grin
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان:
(2017-02-01 ساعت 16:45)bhb32 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته:  http://permitiranian.com/

دوستان گرامى:
به پشتوانه شما عزيزان متن نهايى نامه جهت امضا تقديم حضورتان میگردد. اين نامه از جناب آقاى دكتر ظريف در خواست دارد تا تمامى تلاش خود را در راستاى رفع مشکلاتی که در خصوص ويزاهاى مهاجرتى و غیر مهاجرتی از سوى دولت ايالت متحده بوجود امده است را به كار گيرد. در ضمن متن نامه در برگیرنده انواع ویزاها و حتی کسانی که در مرحله مصاحبه و قبل آن میباشند میشود. لطفا در انتشار اين نامه جهت امضا بكوشيم
لینک سایت:
http://permitiranian.com/
لطفا پس از ورود به سایت و درقسمت بالا سمت راست روی گزینه ثبت نظر و رای کلیک کنید و سپس روی گزینه ارسال نظر و رای کلیک کرده و اسم کامل و آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در قسمت نظر و پیشنهاد هم میتوانید نظرات خود را اعلام کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی روی گزینه ارسال کلیک کنید و در نهایت کد به ایمیل شما ارسال میشود. وارد ایمیلتان شوید و همان کد دریافتی راreply کنید

سلام و ممنونم از شما دوست عزیز. من به همراه برخی از بستگان همین الان ثبت کردیم اسامی مون رو. من هم از همه دوستان خواهش می کنم که اطلاع رسانی کنند تا تعداد امضاها خیلی زیاد بشه. ممنونم

براي من يك ايميل اومد حاوي يك شماره = 102
اين رو كجا بايد ارسال كنيم ؟ به شماره موبايل ؟؟
اينجوري كه شماره موبايلمون رو هم در اختيار طرف قرار ميديم
در ضمن اين سايت چي هست ؟ اصلا سايت معروفي نيست كه ظريف بخواد بياد اينو بخونه
گنگ و يك مقداري مشكوكه
هرجايي كه نبايد بريم اطلاعات خودمون رو وارد كنيم
اگر من اشتباه برداشت كردم لطفا روشنگري بفرمائيد
ممنون

بله همون شماره پيگيرى بايد reply كنيد دوباره ممنون
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017
نتيجه : AP
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32

دوستان گرامى:
به پشتوانه شما عزيزان متن نهايى نامه جهت امضا تقديم حضورتان میگردد. اين نامه از جناب آقاى دكتر ظريف در خواست دارد تا تمامى تلاش خود را در راستاى رفع مشکلاتی که در خصوص ويزاهاى مهاجرتى و غیر مهاجرتی از سوى دولت ايالت متحده بوجود امده است را به كار گيرد. در ضمن متن نامه در برگیرنده انواع ویزاها و حتی کسانی که در مرحله مصاحبه و قبل آن میباشند میشود. لطفا در انتشار اين نامه جهت امضا بكوشيم
لینک سایت:
لطفا پس از ورود به سایت و درقسمت بالا سمت راست روی گزینه ثبت نظر و رای کلیک کنید و سپس روی گزینه ارسال نظر و رای کلیک کرده و اسم کامل و آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در قسمت نظر و پیشنهاد هم میتوانید نظرات خود را اعلام کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی روی گزینه ارسال کلیک کنید و در نهایت کد به ایمیل شما ارسال میشود. وارد ایمیلتان شوید و همان کد دریافتی راreply کنید

سلام و ممنونم از شما دوست عزیز. من به همراه برخی از بستگان همین الان ثبت کردیم اسامی مون رو. من هم از همه دوستان خواهش می کنم که اطلاع رسانی کنند تا تعداد امضاها خیلی زیاد بشه. ممنونم

ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
توئیت جدید ترامپ: «همه در حال بحث هستند که آیا دستور جدید یک محدودیت است یا نه؟ اسمش را هر چه می‌خواهید بگذارید، این برای حفظ مردم و کشورمان در برابر آدم‌های بد است.»
می گذرد ...
تشکر کنندگان: bhb32
عجیبه که هر کسی داره سعی میکنه یه کلاهی برای خودش از این نمد درست کنه، حالا این یکی هم از طریق پتیشن قلابی به دکتر ظریف.
دکتر ظریف به ترامپ نامه بنویسه، ها؟ لابد زیرشم امضا کنه ارداتمند شما : محور شرارت

(2017-02-01 ساعت 16:45)bhb32 نوشته:  

دوستان گرامى:
لینک سایت:

براي من يك ايميل اومد حاوي يك شماره = 102
اين رو كجا بايد ارسال كنيم ؟ به شماره موبايل ؟؟
اينجوري كه شماره موبايلمون رو هم در اختيار طرف قرار ميديم
در ضمن اين سايت چي هست ؟ اصلا سايت معروفي نيست كه ظريف بخواد بياد اينو بخونه
گنگ و يك مقداري مشكوكه
هرجايي كه نبايد بريم اطلاعات خودمون رو وارد كنيم
اگر من اشتباه برداشت كردم لطفا روشنگري بفرمائيد
ممنون

میدهم من مالیات به اوباما   -----   با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم  ----  تا دهد پاسپورت آبی او به ما

تشکر کنندگان: gozargah ، gbtm ، yami ، bhb32
Shield 
سلام به همه دوستان
من همین الان خواستم که سایت سفارت ارمنستان رو چک کنم ببینم کیس نامبرهای قبلی هنوز تو لیست وجود دارند یا نه
ولی متاسفانه کلا چیزی وجو نداره.
اگر امکان داره شما هم بررسی بفرمایید شاید من اشتباه میکنم.

انرژی مثبت و دعا فراموش نشه.
به امید خدا این روزهای سخت رو پشت سر میزاریم و شیرجه میزینم تو آینده درخشان
یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت  11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم  14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه  AP
دریافت ویزا 23 jun

ما و می و زاهدان و تقوا.          تا یار سر کدام دارد

تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، nssm
(2017-02-01 ساعت 19:37)Elina1385 نوشته:  ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه

من ٤ تا ايميل نادرست وارد كردم براي اطمينان و تست
راي همه اونها ثبت شد
به نظر نميرسه اين وب سايت طراحي درستي پشتش باشه
و اصلا محل رجوع نيست اين وب سايت
اگر تو خود سايت وزارت امورخارجه بود اين پتيشن اون موقع واقعا منطقي بود
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: mulan1979
چند دقیقه پیش یک خبری خواندم که حسابی اعصابم را خراب کرد. امارات و عربستان از حکم حکومتی ترامپ حمایت کردند! شهروندان کشورت حدود 2300 نفر از مردم کشوری را بکشتند و بعد . ... خیلی باید پرو باشی تا این حرف ها را بزنی ، خیلی! ولی در عوضش یک کیلیپ دیدم که اعصابم را آرام کرد تو این کیلیپ که احتمالا مربوط به امروز بوده نماینده کهنه کار حزب کارگر بریتانیا، دنیس اسکینر ، تو مجلس عوام با صدای بلند میگه ترامپ یک فاشیسته. خداییش توی چه دورانی داریم زندگی می کنیم!
تشکر کنندگان: V_B ، bhb32 ، فام مج
(2017-02-01 ساعت 01:28)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته:  
(2017-01-31 ساعت 19:59)farzadmohajer نوشته:  من باخیال راحت این اطمینان رو میدم که کمتر از یک ماه دیگه این
حکم لغو خواهد شد. موج اعتراظات روز بروز زیاد تر میشه .........

دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستان
باتشکر
خداکنه همینجور که عرض میکنید باشه ...
اگه با تعداد بالا کارنت کنن ، تا ۷۰۰۰ هم احتمالا میرسه ...
چون ۳ تا سفارت آمریکا , تنها مختص ایرانیا و عراقیا خواهد شد .
البته خیالم از بابت زود ارسال کردن فرم ۲۶۰ خیلی راحته ...
البته این حکم تا ۳ ماه نمیکشه ... از این بابت خیالتون راحت

تولید انرژی مثبت هست یا اطلاع موثق دارید که ۳ماه نمیکشه؟ چون خیلی مطمین هستی Rolleyes
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-02-01 ساعت 20:49)gozargah نوشته:  چند دقیقه پیش یک خبری خواندم که حسابی اعصابم را خراب کرد. امارات و عربستان از حکم حکومتی ترامپ حمایت کردند! شهروندان کشورت حدود 2300 نفر از مردم کشوری را بکشتند و بعد . ... خیلی باید پرو باشی تا این حرف ها را بزنی ، خیلی! ولی در عوضش یک کیلیپ دیدم که اعصابم را آرام کرد تو این کیلیپ که احتمالا مربوط به امروز بوده نماینده کهنه کار حزب کارگر بریتانیا، دنیس اسکینر ، تو مجلس عوام با صدای بلند میگه ترامپ یک فاشیسته. خداییش توی چه دورانی داریم زندگی می کنیم!

بعید نیست خودشون هم پشت قضیه این محدودیت باشن!
این همه پول رو اینجوری خرج میکنن دیگه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: gozargah ، mulan1979 ، bhb32
(2017-02-01 ساعت 21:03)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته:  دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستان
باتشکر

تولید انرژی مثبت هست یا اطلاع موثق دارید که ۳ماه نمیکشه؟ چون خیلی مطمین هستی Rolleyes
تو این چند روز انقدر فشار اعتراض و خشم مردم زیاد شده که چند تا از بند این
حکم لغو شد ... با این موج خشونت مردم و اروپا و سازمان ملل ، که روز به روز
افزایش پیدا میکنه ، بنظر شما این حکم تا ۳ ماه دووم میاره ؟؟؟؟

اگه مهم نبود انقدر اخبار دقیقه به دقیقه آپدیت نمیشد ...
به ازای هم نیم ساعت ، یک خبر ضد این حکم تو اینترنت پخش میشه ...
ترامپ همین الانشم کلی پشیمون شده ... کم کم داره لغوش میکنه نه یهو ...
فوقش ۲ ماه دیگه دووم میاره این حکم ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979 ، battosai ، Sudeh
دفاع کاخ سفید از دست‌بند زدن به کودک پنج‌ساله ایرانی‌تبار
یک کودک پنج ساله ایرانی‌تبار در پی حکم ترامپ، ساعت‌ها در فرودگاه دالس واشنگتن در بازداشت بود. کاخ سفید می‌گوید «این‌که تصور کنیم کسی به خاطر جنسیت یا سن‌اش تهدید امنیتی محسوب نمی‌شود، نادرست و گمراه‌کننده است». در پی صدور فرمان ترامپ برای منع ورود مهاجران از ایران و شش کشور عمدتا مسلمان دیگر، یک پسر پنج‌ساله ایرانی‌تبار آمریکایی که به همراه بستگانش به آمریکا بازگشته بود، در حالی که ماموران به او دست‌بند زده بودند، بیش از چهار ساعت در بازداشت نیروهای امنیت مرزی آمریکا بود.
شان اسپایسر، سخنگوی کاخ سفید، روز سه‌شنبه (۱۲ بهمن / ۳۱ ژانویه) در پاسخ به پرسش خبرنگاری پیرامون این اقدام سوال‌برانگیز نیروهای امنیت مرزی، این کودک پنج‌ساله را "تهدیدی امنیتی" خواند و گفت: «تصور این‌که کسی به خاطر سن یا جنسیت‌اش تهدید محسوب نمی‌شود، نادرست و گمراه‌کننده است.»
به گزارش روزنامه "ایندیپندنت"، این کودک پنج‌ساله شهروند آمریکا است و مادرش ایرانی است. او یکی از ۱۰۹ نفری است که در پی صدور فرمان ترامپ برای منع ورود شهروندان ایران، سوریه، عراق، سومالی، سودان، یمن و لیبی در فرودگاه‌های آمریکا ساعت‌ها در بازداشت بودند.
مادر این کودک از گفت‌وگو با رسانه‌ها خودداری کرد، اما سناتور دموکرات، کریس فن‌هولن، به رسانه‌ها گفت که این پسر پنج‌ساله شهروند آمریکاست و به همراه مادرش در مریلند زندگی می‌کند. گفته می‌شود او به همراه خانواده‌ای دیگر وارد آمریکا شده و همین موضوع شک ماموران را برانگیخته است.
سناتور فن‌هولن این اقدام نیروهای امنیت مرزی آمریکا را "ظالمانه و غیرقابل‌پذیرش" خواند. برخی گزارش‌ها از دست‌بند زدن به همه بازداشت‌شدگان، از جمله این کودک پنج‌ساله خبر داده‌اند.
روزنامه "ایندیپندنت" ویدئویی از دیدار دوباره این کودک با مادر ایرانی‌اش پس از چهار ساعت بازداشت در فرودگاه دالس واشنگتن منتشر کرده که در آن مادر ایرانی فرزندش را غرق بوسه می‌کند و در گوش او به انگلیسی "تولدت مبارک" می‌خواند.
منبع : دویچه وله فارسی
تشکر کنندگان: ramin_red ، mulan1979 ، bhb32 ، فام مج ، battosai ، daeialborz
(2017-02-01 ساعت 21:03)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته:  دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستان
باتشکر

دوستان عزيز من هم با انرژي مثبت كاملا موافقم، ولي يادتون باشه انقدر با اطمينان درباره برداشته شدن اين قانون موقت صحبت نكنيد چون برداشته شدن اين محدوديت دو حالت داره
١ خود رئيس جمهور محدوديت رو برداره ( كه امكانش كمه بنظر من)
٢ كنگره چنين دستوري بده ( كه با توجه به اين كه حتي اگر يك نَفَر با طرح برداشتن اين محدوديت مخالفت كنه كل طرح از درجه اعتبار مي افته و احتمال زياد هم اين اتفاق ممكنه بي افته)
پس لطفا تمام انرژيتون رو روي اين بزاريد كه بعد از اين ٣ ماه كلا اين محدوديت برداشته بشه كه اگر به اميد خدا زودتر هم برداشته بشه حس خوبي بهتون دست بده
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: Saeed rezaee ، gbtm ، ramin_red ، mulan1979 ، bhb32 ، armehraboon
(2017-02-01 ساعت 20:22)bhb32 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 19:37)Elina1385 نوشته:  ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه

من ٤ تا ايميل نادرست وارد كردم براي اطمينان و تست
راي همه اونها ثبت شد
به نظر نميرسه اين وب سايت طراحي درستي پشتش باشه
و اصلا محل رجوع نيست اين وب سايت
اگر تو خود سايت وزارت امورخارجه بود اين پتيشن اون موقع واقعا منطقي بود

دوست عزيز ايميل نادرست وارد كنيد ايميل تاييد براتون نمى آيد و در نهايت راى شما ثبت نمى شه. البته هيچى اجبارى نيست كه راى بديد يك عده به جاى اينكه دست رو دست بگذارند تلاش كردن تا اين نامه تنظيم بشه براى حل مشكل ديگران درست نيست كار ديگران رو زير سوال مى بريد. اگر هم شما طراح هستيد كه زحمت بكشيد براى كمك به هم وطنان خودتون بهتر از اين رو طراحى كنيد به جاى انتقاد بى مورد
تشکر کنندگان: ramin_red ، mulan1979 ، bhb32 ، فام مج

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان