.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
هيج كس تو دنيا نميدونه قدم بعدى ترامپ چيه، ولى ما ميدونيم
مسكن مهر??????
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، yami ، Kami R ، gozargah ، daria ، elmira1990
(2017-02-01 ساعت 18:52)aryan.khosravi نوشته: من یه سری از افرادو اینجا میبینم یاد کارتن سفرهای گالیور اونی که میگفت من میدووونم بدبخت میشیم میوفتم اسمش یادتونه؟ "گالامپ" بود ولی نمی دونم چرا اسم "فلرتیشیا" رو همه یادشونه ![]()
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز ![]()
2017-02-01 ساعت 19:33
(2017-02-01 ساعت 16:45)bhb32 نوشته:(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ بله همون شماره پيگيرى بايد reply كنيد دوباره ممنون
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP
2017-02-01 ساعت 19:37
(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP
2017-02-01 ساعت 19:54
توئیت جدید ترامپ: «همه در حال بحث هستند که آیا دستور جدید یک محدودیت است یا نه؟ اسمش را هر چه میخواهید بگذارید، این برای حفظ مردم و کشورمان در برابر آدمهای بد است.»
می گذرد ...
تشکر کنندگان: bhb32
2017-02-01 ساعت 20:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-01 ساعت 20:33 توسط Persischer.)
عجیبه که هر کسی داره سعی میکنه یه کلاهی برای خودش از این نمد درست کنه، حالا این یکی هم از طریق پتیشن قلابی به دکتر ظریف.
دکتر ظریف به ترامپ نامه بنویسه، ها؟ لابد زیرشم امضا کنه ارداتمند شما : محور شرارت (2017-02-01 ساعت 16:45)bhb32 نوشته:(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما
سلام به همه دوستان
من همین الان خواستم که سایت سفارت ارمنستان رو چک کنم ببینم کیس نامبرهای قبلی هنوز تو لیست وجود دارند یا نه ولی متاسفانه کلا چیزی وجو نداره. اگر امکان داره شما هم بررسی بفرمایید شاید من اشتباه میکنم. انرژی مثبت و دعا فراموش نشه. به امید خدا این روزهای سخت رو پشت سر میزاریم و شیرجه میزینم تو آینده درخشان یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May ارسال فرم 6 Jun کارنت 11 October ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم 14 October زمان مصاحبه 29 December محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت برنده : یک نفر سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی مشغول در شرکت خصوصی تحصیلات : کارشناسی نتیجه AP دریافت ویزا 23 jun ما و می و زاهدان و تقوا. تا یار سر کدام دارد
2017-02-01 ساعت 20:22
(2017-02-01 ساعت 19:37)Elina1385 نوشته: ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه من ٤ تا ايميل نادرست وارد كردم براي اطمينان و تست راي همه اونها ثبت شد به نظر نميرسه اين وب سايت طراحي درستي پشتش باشه و اصلا محل رجوع نيست اين وب سايت اگر تو خود سايت وزارت امورخارجه بود اين پتيشن اون موقع واقعا منطقي بود
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: mulan1979
چند دقیقه پیش یک خبری خواندم که حسابی اعصابم را خراب کرد. امارات و عربستان از حکم حکومتی ترامپ حمایت کردند! شهروندان کشورت حدود 2300 نفر از مردم کشوری را بکشتند و بعد . ... خیلی باید پرو باشی تا این حرف ها را بزنی ، خیلی! ولی در عوضش یک کیلیپ دیدم که اعصابم را آرام کرد تو این کیلیپ که احتمالا مربوط به امروز بوده نماینده کهنه کار حزب کارگر بریتانیا، دنیس اسکینر ، تو مجلس عوام با صدای بلند میگه ترامپ یک فاشیسته. خداییش توی چه دورانی داریم زندگی می کنیم!
2017-02-01 ساعت 21:03
(2017-02-01 ساعت 01:28)farzadmohajer نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته:خداکنه همینجور که عرض میکنید باشه ...(2017-01-31 ساعت 19:59)farzadmohajer نوشته: من باخیال راحت این اطمینان رو میدم که کمتر از یک ماه دیگه این تولید انرژی مثبت هست یا اطلاع موثق دارید که ۳ماه نمیکشه؟ چون خیلی مطمین هستی ![]() تشکر کنندگان: gbtm
2017-02-01 ساعت 21:12
(2017-02-01 ساعت 20:49)gozargah نوشته: چند دقیقه پیش یک خبری خواندم که حسابی اعصابم را خراب کرد. امارات و عربستان از حکم حکومتی ترامپ حمایت کردند! شهروندان کشورت حدود 2300 نفر از مردم کشوری را بکشتند و بعد . ... خیلی باید پرو باشی تا این حرف ها را بزنی ، خیلی! ولی در عوضش یک کیلیپ دیدم که اعصابم را آرام کرد تو این کیلیپ که احتمالا مربوط به امروز بوده نماینده کهنه کار حزب کارگر بریتانیا، دنیس اسکینر ، تو مجلس عوام با صدای بلند میگه ترامپ یک فاشیسته. خداییش توی چه دورانی داریم زندگی می کنیم! بعید نیست خودشون هم پشت قضیه این محدودیت باشن! این همه پول رو اینجوری خرج میکنن دیگه.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017
2017-02-01 ساعت 21:19
(2017-02-01 ساعت 21:03)Saeed rezaee نوشته:تو این چند روز انقدر فشار اعتراض و خشم مردم زیاد شده که چند تا از بند این(2017-02-01 ساعت 01:28)farzadmohajer نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته: دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستانخداکنه همینجور که عرض میکنید باشه ... حکم لغو شد ... با این موج خشونت مردم و اروپا و سازمان ملل ، که روز به روز افزایش پیدا میکنه ، بنظر شما این حکم تا ۳ ماه دووم میاره ؟؟؟؟ اگه مهم نبود انقدر اخبار دقیقه به دقیقه آپدیت نمیشد ... به ازای هم نیم ساعت ، یک خبر ضد این حکم تو اینترنت پخش میشه ... ترامپ همین الانشم کلی پشیمون شده ... کم کم داره لغوش میکنه نه یهو ... فوقش ۲ ماه دیگه دووم میاره این حکم ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-01 ساعت 21:22
دفاع کاخ سفید از دستبند زدن به کودک پنجساله ایرانیتبار
یک کودک پنج ساله ایرانیتبار در پی حکم ترامپ، ساعتها در فرودگاه دالس واشنگتن در بازداشت بود. کاخ سفید میگوید «اینکه تصور کنیم کسی به خاطر جنسیت یا سناش تهدید امنیتی محسوب نمیشود، نادرست و گمراهکننده است». در پی صدور فرمان ترامپ برای منع ورود مهاجران از ایران و شش کشور عمدتا مسلمان دیگر، یک پسر پنجساله ایرانیتبار آمریکایی که به همراه بستگانش به آمریکا بازگشته بود، در حالی که ماموران به او دستبند زده بودند، بیش از چهار ساعت در بازداشت نیروهای امنیت مرزی آمریکا بود. شان اسپایسر، سخنگوی کاخ سفید، روز سهشنبه (۱۲ بهمن / ۳۱ ژانویه) در پاسخ به پرسش خبرنگاری پیرامون این اقدام سوالبرانگیز نیروهای امنیت مرزی، این کودک پنجساله را "تهدیدی امنیتی" خواند و گفت: «تصور اینکه کسی به خاطر سن یا جنسیتاش تهدید محسوب نمیشود، نادرست و گمراهکننده است.» به گزارش روزنامه "ایندیپندنت"، این کودک پنجساله شهروند آمریکا است و مادرش ایرانی است. او یکی از ۱۰۹ نفری است که در پی صدور فرمان ترامپ برای منع ورود شهروندان ایران، سوریه، عراق، سومالی، سودان، یمن و لیبی در فرودگاههای آمریکا ساعتها در بازداشت بودند. مادر این کودک از گفتوگو با رسانهها خودداری کرد، اما سناتور دموکرات، کریس فنهولن، به رسانهها گفت که این پسر پنجساله شهروند آمریکاست و به همراه مادرش در مریلند زندگی میکند. گفته میشود او به همراه خانوادهای دیگر وارد آمریکا شده و همین موضوع شک ماموران را برانگیخته است. سناتور فنهولن این اقدام نیروهای امنیت مرزی آمریکا را "ظالمانه و غیرقابلپذیرش" خواند. برخی گزارشها از دستبند زدن به همه بازداشتشدگان، از جمله این کودک پنجساله خبر دادهاند. روزنامه "ایندیپندنت" ویدئویی از دیدار دوباره این کودک با مادر ایرانیاش پس از چهار ساعت بازداشت در فرودگاه دالس واشنگتن منتشر کرده که در آن مادر ایرانی فرزندش را غرق بوسه میکند و در گوش او به انگلیسی "تولدت مبارک" میخواند. منبع : دویچه وله فارسی
2017-02-01 ساعت 21:27
(2017-02-01 ساعت 21:03)Saeed rezaee نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:28)farzadmohajer نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:04)sayhoon نوشته: دوست عزیز شما یک لحظه خوش بین هستین و یک لحظه بدبین، باور کنین اگر بعد از سه ماه این قوانین تمدید نشه وقت مصاحبه برای همه مون میرسه منم مثل شما کیس نامبر بالایی دارم بعلاوه تاکنون هم هزینه و وقت زیادی صرف کردم ولی باید منتظر باشیم، بعلاوه حتی اگر این ماه برای ایران کارنتی جدید رو اعلام نکنند هم اصلا نگران نباشید، چون کشورهای دیگرو احتمالا سریعتر کارنت کنند و بعد از سه ماه ایرانی و عراقی هارو هم با تعداد های بیشتری کارنت خواهند کرد، پس صبر پیشه کنیم از پرسیدن سوالاتی که هیچکسی جوابی ندارد پرهیز کنیم تا این فروم تبدیل شود به انعکاس اخبار و تحلیل دوستانخداکنه همینجور که عرض میکنید باشه ... دوستان عزيز من هم با انرژي مثبت كاملا موافقم، ولي يادتون باشه انقدر با اطمينان درباره برداشته شدن اين قانون موقت صحبت نكنيد چون برداشته شدن اين محدوديت دو حالت داره ١ خود رئيس جمهور محدوديت رو برداره ( كه امكانش كمه بنظر من) ٢ كنگره چنين دستوري بده ( كه با توجه به اين كه حتي اگر يك نَفَر با طرح برداشتن اين محدوديت مخالفت كنه كل طرح از درجه اعتبار مي افته و احتمال زياد هم اين اتفاق ممكنه بي افته) پس لطفا تمام انرژيتون رو روي اين بزاريد كه بعد از اين ٣ ماه كلا اين محدوديت برداشته بشه كه اگر به اميد خدا زودتر هم برداشته بشه حس خوبي بهتون دست بده
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: Saeed rezaee ، gbtm ، ramin_red ، mulan1979 ، bhb32 ، armehraboon
2017-02-01 ساعت 21:30
(2017-02-01 ساعت 20:22)bhb32 نوشته:(2017-02-01 ساعت 19:37)Elina1385 نوشته: ممنون از شما درست عزيز به اميد اينكه بتوانيم به يك نتيجه مطلوب برسيم فقط خواهشا كد پيگيرى رو كه به ايميل شما فرستاده شدن reply كنيد تا راى ثبت بشه دوست عزيز ايميل نادرست وارد كنيد ايميل تاييد براتون نمى آيد و در نهايت راى شما ثبت نمى شه. البته هيچى اجبارى نيست كه راى بديد يك عده به جاى اينكه دست رو دست بگذارند تلاش كردن تا اين نامه تنظيم بشه براى حل مشكل ديگران درست نيست كار ديگران رو زير سوال مى بريد. اگر هم شما طراح هستيد كه زحمت بكشيد براى كمك به هم وطنان خودتون بهتر از اين رو طراحى كنيد به جاى انتقاد بى مورد
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP |