.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-01 ساعت 14:08
(2017-02-01 ساعت 13:50)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ دوست عزيز ما بايد تلاش خودمون رو بكنيم بدون حركت هيچ اتفاقى نمى افته
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، Kami R ، armehraboon ، فام مج
2017-02-01 ساعت 14:44
(2017-02-01 ساعت 14:08)Elina1385 نوشته:(2017-02-01 ساعت 13:50)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ اگر میخواید تلاش بکنید لااقل در مسیر درست باشه شما باید با نماینده های سنا و مجلس امریکا ارتباط بگیرین نه با افراد داخل کشورمون
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: mulan1979 ، yami ، zamini1975 ، alireza_guitar ، daria
2017-02-01 ساعت 14:56
(2017-02-01 ساعت 07:23)yami نوشته: دکتر کاملی که یه هفته پیش تو تلویزیون میگفت ملت مثبت باشین نگران نباشین هیچ کاری نمیتونن با ویزادار و گرین کارتی بکنن؟ این آقای کاملی چندان اطلاعات درستی نداره . خود من یکی دو مورد رو باهاش مشورت کردم و بجز حرف مفت و اطلاعات غلط به من هیچ اطلاعاتی نداد.و اگر خودم دنبال قضایا رو نمیگرفتم و خودم با موسسات مربوطه ارتباط نمیگرفتم توی چاه ایشون میوفتادم.
CR1
تشکر کنندگان: bhb32 ، ....مهرشاد.... ، yami ، alireza_guitar ، gbtm ، daria
2017-02-01 ساعت 15:09
ظریف که هیچ بابای ظریف هم نمی تواند کاری کند. باید قبول کنیم که ترامپ برخلاف اوباما تفکری نژاد پرستانه ضد ایرانی دارد و افرادی که ترامپ از آن ها مشاوره می گیرد افرادی هستند که تفکری بدتر از خود ترامپ را دارند. درست نقطه مقابل تفکر ضد آمریکایی که در راس حکومت جمهوری اسلامی است. متاسفانه مردم عادی هستند که در این میان قربانی دو تفکر بیماری می شوند که هر دو به یک اندازه ضد انسانی و ضد عقلانی است. این وسط عده ای میانه رو هستند که توانایی مقابله با این تفکر ضد انسانی را دارند که به این تفکر در ایران که آقای ظریف تا حدودی نماینده آن است ، هیچ امیدی نمی توان داشت چون هیچ قدرتی برای تغییر در این ابعاد بزرگ را ندارند حتی اگر 80 میلیون امضا هم جمع شود ولی نماینده گان این تفکر در آمریکا این توان را دارند که تغییری ایجاد کنند. دوستان امیدی به تغییر موضع در حکومت ایران را نداشته باشید چون این اتفاق حداقل در شرایط موجود هرگز اتفاق نخواهد افتاد. رویای آمریکایی و آزادی و شرایطی که امروز در آمریکا وجود دارد و همه ما آرزوی رسیدن به آن را داریم ، توسط ترامپ و همفکران او یک شبه به وجود نیامده که بخواهد به همین راحتی از بین برود. تاریخ آمریکای بزرگ ثابت کرده است این تفکرهای بیمارگونه هیچ راهی جز شکست ندارند. تفکری که جرج واشنگتن ، توماس جفرسون ، آبراهام لینکلن ، مارتین لوترکینگ و حتی باراک اوباما به وجو آوردند هیشه برتر خواهد ماند. امیدتان را از دست ندهید به قول معروف دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، zamini1975 ، alireza_guitar ، mostafa2017
2017-02-01 ساعت 15:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-01 ساعت 15:13 توسط victor2017.)
(2017-02-01 ساعت 14:44)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 14:08)Elina1385 نوشته:(2017-02-01 ساعت 13:50)javadth نوشته: تا زمانی که وزیر خارجه جدید آمریکا انتخاب و معرفی نشه ظریف کاری نمیتونه بکنه دوست عزیز اینکه با سناتور و نماینده کنگره محل زندگی خودمون باید تماس گرفت صحیح .....اما فراموش نکنیم گه بعد از سی روز اداره امنیت ملی مدارکی برای صدور ویزا برای اتباع ایرانی از حکومت جمهوری اسلامی درخواست خواهد کرد که وزارت امور خارجه و قاعدتا نهادهایی مثل نیروانتظامی و مشابه باید اطلاعات مورد نظر اونها رو فراهم کنند. پس نامه به آقای ظریف نه تنها بی فایده نیست بلکه بسیار هم واجبه و فشار میاره که مشکلات مهاجرین ایرانی رو با جواب ندادن به درخواست اداره مهاجرت دوچندان نکنند!
March.22 entered
2017-02-01 ساعت 15:21
(2017-02-01 ساعت 14:56)Haghighat نوشته:(2017-02-01 ساعت 07:23)yami نوشته: دکتر کاملی که یه هفته پیش تو تلویزیون میگفت ملت مثبت باشین نگران نباشین هیچ کاری نمیتونن با ویزادار و گرین کارتی بکنن؟ به نظر من هم ايشون بجز ويزاهاي سرمايه گزاري تو ساير موارد خيلي وارد نيستن هرچند خيلي انشان متشخصيه و تلاش مي كنه بلاخره يه جوري كمك كنه. هم در جهت منافع خودش و هم در جهت منافع سايرين
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: victor2017 ، Haghighat ، yami ، alireza_guitar
2017-02-01 ساعت 15:34
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ سلام و ممنونم از شما دوست عزیز. من به همراه برخی از بستگان همین الان ثبت کردیم اسامی مون رو. من هم از همه دوستان خواهش می کنم که اطلاع رسانی کنند تا تعداد امضاها خیلی زیاد بشه. ممنونم تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar ، فام مج
2017-02-01 ساعت 15:44
(2017-02-01 ساعت 15:12)victor2017 نوشته:(2017-02-01 ساعت 14:44)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 14:08)Elina1385 نوشته: دوست عزيز ما بايد تلاش خودمون رو بكنيم بدون حركت هيچ اتفاقى نمى افته شما فکر میکنید به غیر از مدارکی مثل سوئ پیشینه مالی و قضایی چی باید بخوان ضمنا بعد از این 3 ماه انتخابات ریاست جمهوری ما داره میادش و شاید اصلا اقای ظریفی روی کار نباشه بهتره این تومار ها رو با امارشون به همین نماینده های مجلس و سنا بفرستید شاید یه توجهی کردن
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
2017-02-01 ساعت 16:12
(2017-02-01 ساعت 01:32)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 00:48)yami نوشته:(2017-02-01 ساعت 00:42)javadth نوشته: اگر اینطوری بود ترامپ دستور نمیداد که بودجه ایالت های پذیرای مهاجران اسپانیش و مکزیکی قطع بشه در حالی به افغان ها انگ میزنی که اعتبار یک افغان در دنیا بسی بیشتر از اعتبار یک ایرانیست. در ضمن اینجا بیشتر ایرانی ها تو رستوران و فروشگاه و ... کار میکنند توهم نزن و به کسی هم توهین نکن. مکزیکی ها و افغانی ها هر ۲ از ما ایرانی ها کم ادعا تر و زحمتکش تر هستند. برات متاسفم، بد بختی ما ایرانی ها از خودمونه نه از دولت و ...
کیس نامبر : 2014AS1XXX / افراد کیس : ۲ نفر / سفارت : ایروان / خلاصه : بعد از نزدیک به ۷ ماه انتظار ویزامونو گرفتیم!
2017-02-01 ساعت 16:19
(2017-02-01 ساعت 16:12)comp نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:32)javadth نوشته:(2017-02-01 ساعت 00:48)yami نوشته: فرمایش شما صحیحه ولی دولتها الزاما آنچه که کارفرما میخواد انجام نمیدن. اين اتفاق به من و امثال من خَيلي ضربه زد ،ولي درس خوبي بود براي ما كه خَيلي ها در ابران نژادپرستي هستن و در مورد افغان ها بي زحترامي ًمي كنن و حتي به هموطن خودشون هم رحم ندارن و تحقير ًمي كنن! اميدوارم اين اتفاق درس خوبي براي ما باشه !
2017-02-01 ساعت 16:42
(2017-02-01 ساعت 16:19)Raha_s121 نوشته:(2017-02-01 ساعت 16:12)comp نوشته:(2017-02-01 ساعت 01:32)javadth نوشته: افغان ها همه کار هایی که صلاحیتش رو دارن و تواناییش رو دارن گرفتن خیلی خوشحالم که حداقل 2 نفر پیدا شدند که در این مورد حرف بزنند و به این نکته خیلی مهم اشاره داشته باشند.خیلی ممنونم از شما دوتا.امیدوارم سایر افراد هم مثل شما اینجوری فکر کنند. جالب اینجاست رفتارهای نژادپرستی که از ما سر میزنه که نه تنها اونارو بد نمی دونیم بلکه خیلی هم مساله عادی می دونیم و به خودمون هم اجازه اینکارو میدیم این خیلی تاسف آور است.فقط هم ادعا داریم که ما بهترینیم حرف نداریم یکیم. من قبلا در همین تاپیک اشاره کردم به این موضوع ولی یکی از همین افراد میهن دوست به من گفت چون افغانی هستی این حرفو میزنی یعنی حتی تو مخ بعضی هاهم نمیره که هموطنشون تو خود ایران بخواند از حقوق کسی که به زبون خودش حرف میزنه دفاع کنه ولی انتظار دارند کسی که فرسنگ ها فاصله با ما و اصلا نمی دونه ایران کجاست بیاد از حقوق ما دفاع کنه. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: victor2017 ، alireza_guitar ، smohammadi ، mulan1979 ، nssm ، mostafa2017 ، mghk_1363 ، Persischer ، Ali--usa ، فام مج ، aazitaa
(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته: http://permitiranian.com/ براي من يك ايميل اومد حاوي يك شماره = 102 اين رو كجا بايد ارسال كنيم ؟ به شماره موبايل ؟؟ اينجوري كه شماره موبايلمون رو هم در اختيار طرف قرار ميديم در ضمن اين سايت چي هست ؟ اصلا سايت معروفي نيست كه ظريف بخواد بياد اينو بخونه گنگ و يك مقداري مشكوكه هرجايي كه نبايد بريم اطلاعات خودمون رو وارد كنيم اگر من اشتباه برداشت كردم لطفا روشنگري بفرمائيد ممنون
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979
2017-02-01 ساعت 16:51
دوستان شما ترامپ رو نشناختین ؟!
هرکدوم از نفراتش تو این چند روز کوچکترین مخالفتی باهاش کرده اخراجش کرده این آدم فقط اطاعت میخواد یک کلیپ ازش دیدم الان حتی گریه های اون سناتور رو فیک و دروغ میدونه https://youtu.be/Ufbw6wGSbew دوستان کلا بعید میدونم همکاری از سمت ایران صورت بگیره اینکه موضوع بسیار کم اهمیتی هست برای سران نظام چون قبلا هم دیدیم برای موضوعات بسیار مهم تر هم با نرمش .. و ... اجازه به صحبت دادن اینکه بعد از 90 روز تغییر تو حکم رو منوط به همکاری ایران دونستن اصلا خبر خوبی نیست این وسط فقط ذره ذره گوشت تن ما آب میشه 90 روز با عذاب سپری میشه هروز هم یه خبر میاد ای بابا چه وضعی شد
2017-02-01 ساعت 16:56
دوستان يه مطلب از پيك نت خوندم بنظرم مفيد اومد :
عنوان اول پیک نت 13 آبان صف آرائی دو سرمایه داری در امریکا را جدی بگیریم! در امریکا جدال سخت و نفس گیری میان دو بخش از سرمایه داری جریان دارد. یک بخش را آنها که از کاخ سفید بیرون رفتند نمایندگی می کنند و بخش دیگر را آنها که وارد کاخ سفید شده اند. بیانیه اوباما در حمایت از تظاهرات علیه ترامپ و حضور وزیر خارجه اوباما در تظاهرات علیه ترامپ که یکی به ماجرای قطع ویزا برای 7 کشور مسلمان باز می گردد و دیگری به تظاهرات زنان، سر بیرون از کاخ سفید این ماجرا را نشان داد. سری که سناتور جمهوریخواه "مک کین" نیز در سنای این کشور آن را رهبری می کند. اخراج دیپلمات های وزارت خارجه که باند دمکرات ها بودند، تغییرات وسیع در سازمان اطلاعات مرکزی امریکا "سیا" و گفتگوهای پیاپی ترامپ با رهبران جهان بخشی از تلاش گروه دوم است. همچنان که شتاب ناتو برای دست زدن به یک ماجراجوئی نظامی در شرق اوکرائین با هدف کشیدن مسکو به یک جنگ و بستن پرونده دیدار ترامپ و پوتین برای برقراری مناسبات نوین میان دو کشور امریکا و روسیه تا پیش از تغییر فرماندهان امریکائی ناتو و قطع کمک های مالی و نظامی امریکا به این پیمان نظامی نیز تلاش دیگری از سوی مستاجران قبلی کاخ سفید است. انواع دروغ و جنجال را رسانه های تصویری و مکتوب امریکا بصورت سازمان یافته پیش می برند و خوراک تبلیغاتی برای مطبوعات اروپا نیز فراهم می کنند. تقریبا تمامی این رسانه ها وابسته یا دنباله رو مستاجران سابق کاخ سفید اند. هیچ رسانه ای نمی گوید و یا اگر می گوید بسیار کم رنگ مطرح کرده است که ترامپ در گفتگوی طولانی خود با پادشاه عربستان او را قانع به دفاع از برجام کرده و با ادامه جنگ در یمن مخالفت کرده است. در حالیکه همین رسانه ها درکنار جعل اخبار اوکرائین به سود ناتو و حمله به شرق اوکرائین آزمایش اخیر موشک کوتاه برد ایران را هم در بوق کرده اند تا لولوی ایران را وارد کاخ سفید کنند، هیچکدام نمی گویند که ایران اجازه نوسازی و گسترش نیروی هوائی خود را ندارد و آزمایش های موشکی و بالا بردن توان موشکی یگانه راه حلی است که برای دفاع در برابر حمله دراختیار دارد. نمایش های سالهای اخیر درباره پهپاد سازی و هواپیما سازی توسط سپاه همه جنبه های تبلیغاتی دارد تا واقعیت عملی و همگی در پی خنثی سازی واقعیت ضعف نیروی هوائی ایران است. آن جناح از سرمایه داری امریکا که وارد کاخ سفید شده "سرمایه داری غیر منقول" را نمایندگی می خواهد بکند و آنها که بیرون کاخ سفید این کاخ را محاصره کرده اند نمایندگان سرمایه داری منقول هستند که ما آنها را با نام نوکیا، گوگل، آمازون و دهها نمونه دیگر آن می شناسیم که وطن ندارند. در اسرائیل نیز کارزای تظاهراتی علیه ترامپ راه انداخته اند. تفاهم این دو سرمایه داری آتش این جنجال را خواهد خواباند؟ ظاهر امر خلاف این را می گوید زیرا روز گذشته زمزمه تدوین و تشکیل پرونده علیه هیلاری کلینتون و شوهرش در کاخ سفید و ارسال آن برای شکایت از آنها باتهامات مختلف آغاز شد. آنها که وارد کاخ سفید شده اند خود را "ناسیونال کاپیتالیسم" معرفی می کنند. در کوتاه ترین جمله تنها می توان گفت که تحولات بزرگ و حوادث بزرگی در کمین است و نباید در اسارت جنجال سازی های رسانه های امریکائی و اروپائی باقی ماند! دراین میدانی که رسانه های غربی با جنجال آفرینی های پیاپی نمی گذارند افکار عمومی دقیقا بداند چه می گذرد، در ایران امثال رئیس قوه قضائیه و سردار ضرغامی رئیس سابق صدا و سیما و آنها که بدست آنها نگاه می کنند تا فشار به دولت را مطابق دست آنها غربال کنند، دولت روحانی را زیر فشار گذاشته اند تا علیه ترامپ به بهانه ماجرای قطع 90 روزه ویزا موضع گیری کند!
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-01 ساعت 17:04
سلام دوستان ...
امروز اعتراضی ، شکایتی به ترامپ صورت نگرفته ؟؟؟ اخبار چیزی نگفته از اتفاقات امروز ؟؟؟ قرار بود تظاهرات ادامه پیدا کنه که ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... |