کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-01 ساعت 16:45)bhb32 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 15:34)mulan1979 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 12:40)Elina1385 نوشته:  http://permitiranian.com/

دوستان گرامى:
به پشتوانه شما عزيزان متن نهايى نامه جهت امضا تقديم حضورتان میگردد. اين نامه از جناب آقاى دكتر ظريف در خواست دارد تا تمامى تلاش خود را در راستاى رفع مشکلاتی که در خصوص ويزاهاى مهاجرتى و غیر مهاجرتی از سوى دولت ايالت متحده بوجود امده است را به كار گيرد. در ضمن متن نامه در برگیرنده انواع ویزاها و حتی کسانی که در مرحله مصاحبه و قبل آن میباشند میشود. لطفا در انتشار اين نامه جهت امضا بكوشيم
لینک سایت:
http://permitiranian.com/
لطفا پس از ورود به سایت و درقسمت بالا سمت راست روی گزینه ثبت نظر و رای کلیک کنید و سپس روی گزینه ارسال نظر و رای کلیک کرده و اسم کامل و آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در قسمت نظر و پیشنهاد هم میتوانید نظرات خود را اعلام کنید و بعد از وارد کردن کد امنیتی روی گزینه ارسال کلیک کنید و در نهایت کد به ایمیل شما ارسال میشود. وارد ایمیلتان شوید و همان کد دریافتی راreply کنید

سلام و ممنونم از شما دوست عزیز. من به همراه برخی از بستگان همین الان ثبت کردیم اسامی مون رو. من هم از همه دوستان خواهش می کنم که اطلاع رسانی کنند تا تعداد امضاها خیلی زیاد بشه. ممنونم

براي من يك ايميل اومد حاوي يك شماره = 102
اين رو كجا بايد ارسال كنيم ؟ به شماره موبايل ؟؟
اينجوري كه شماره موبايلمون رو هم در اختيار طرف قرار ميديم
در ضمن اين سايت چي هست ؟ اصلا سايت معروفي نيست كه ظريف بخواد بياد اينو بخونه
گنگ و يك مقداري مشكوكه
هرجايي كه نبايد بريم اطلاعات خودمون رو وارد كنيم
اگر من اشتباه برداشت كردم لطفا روشنگري بفرمائيد
ممنون

باید به همون ایمیلی که براتون اومده و شماره یا کد داخلش هست reply کنید و کد رو در انجا پیست کنید . امیدوارم واضح بوده باشه . قرار نیست شماره تلفن یا موبایل بدید فقط ایمیل خواسته. من خودم هم چون یکی از دوستان در اینجا اطلاع رسانی کردن اعتماد کردم و امضا کردم.
تشکر کنندگان: victor2017 ، bhb32
همین الان ایمیل کنسلی وقت مصاحبه من هم اومد
Dear Diversity Visa Program Selectee:

Pursuant to the Executive Order signed by President Trump on January 27, the Department of State has temporarily stopped scheduling appointments and halted processing of Diversity Visa applications for individuals who are nationals or dual nationals of Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, and Yemen.

The Kentucky Consular Center has identified your Diversity Visa case as subject to the Executive Order.  Please visit https://travel.state.gov/content/visas/e...rview.html  for more information.

البته توش تاکید شده که وزارت امور خارجه به طور موقت برنامه ریزی قرار ملاقات را متوقف کرده !
انشالله که موقت هم بمونه

تشکر کنندگان: ali3875 ، mulan1979 ، gbtm ، mostafa2017
مخالفت شدید غول‌های فناوری با قانون مهاجرتی ترامپ
اپل، گوگل، لیفت و چند کمپانی فناوری دیگر در کنار معترضان ایستاده‌اند تا در برابر سیاست تبعیض‌آمیز دولت ترامپ علیه مهاجران و پناهجویان مقاومت کنند.

به گزارش دویچه وله، با اعلام احکام ترامپ علیه گروه عظیمی از مهاجران و پناهجویان از ایران و شش کشور عمدتا مسلمان دیگر برای دست‌کم ۱۲۰ روز آتی، کمپانی‌های فعال در حوزه فناوری که در "سیلیکون ولی" مستقرند، پرتوان به میدان آمده‌اند تا یاری‌گر کسانی باشند که از این سیاست‌های "شتاب‌زده و غیرانسانی" آسیب‌های شدیدی می‌بینند.

دره سیلیکون (Silicon Valley) نام رایج و غیررسمی منطقه‌ای در حدود 70 کیلومتری جنوب شرقی سانفرانسیسکو در حومه سانتا کلارا، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا است. شهرت این منطقه به دلیل قرار داشتن بسیاری از شرکت‌های مطرح انفورماتیک جهان در این منطقه‌ است. نام این منطقه ابتدا برگرفته از وجود تعداد زیادی از شرکت‌های تولید کننده تراشه‌های سیلیسیومی در این منطقه بود که بعدها به نمادی از وجود کمپانی‌های فعال در زمینه فناوری‌های پیشرفته تبدیل شد.

کمک‌های غول‌های فناوری، طیف گسترده‌ای از خدمات و اقدامات را در بر می‌گیرد: از مقابله با این طرح‌های تبعیض‌آمیز از کانال‌های حقوقی و ارائه خدمات حقوقی رایگان به نیازمندان، تا تخصیص بودجه‌هایی چند میلیون دلاری برای جبران خسارات آسیب‌دیدگان و اسکان رایگان پناهجویان و مهاجران.

اپل و گوگل به آن دسته از کارکنانشان که به دلیل وضع قوانین جدید آسیب دیده‌اند خدمات حقوقی می‌دهند.

در این میان، "اوبر" به دلیل نزدیکی به ترامپ توسط گروه بزرگی از کاربران تحریم شده است.

سرگئی برین، یکی از دو بنیان‌گذار شرکت گوگل که خود از مهاجران به آمریکاست، در جمع معترضان در فرودگاه سن‌فرانسیسکو حضور یافته و اعلام کرده که بودجه‌ای چهار میلیون دلاری را برای کمک‌های انسان‌دوستانه" به آسیب‌دیدگان این ماجرا اختصاص داده است.

این بزرگ‌ترین کمک انسان‌دوستانه گوگل تا به امروز است که به "کمپین بحران" موسوم شده است. قرار است این بودجه چهار میلیون دلاری در اختیار اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا (ACLU)، مرکز منابع حقوقی مهاجران (ILRC)، آژانس پناهجویان و نیز کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل قرار گیرد.

دست‌کم 187 تن از کارکنان گوگل، با حکم ترامپ دچار مشکل شده‌اند و مدیرعامل گوگل این مساله را "دردناک" خوانده است.

شرکت خدمات توریستی و اقامتی آنلاین Airbnb هم اعلام کرده به همه کسانی که در هرجایی از جهان در نتیجه احکام ترامپ بازداشت شده یا سرگردان مانده‌اند، اسکان رایگان می‌دهد.

رید هاستینگز، مدیرعامل نت‌فلیکس هم در پیامی محکم گفت: "اقداماتی از این دست آمریکا را ناامن‌تر خواهد کرد چون سبب برانگیخته شدن نفرت و از دست رفتن متحدان‌مان می‌شوند."

الون ماسک، مدیر عامل کمپانی تولید خودروهای الکتریکی "تسلا" و تراویس کالانیک و مدیرعامل "اوبر" هم اعلام کرده‌اند که نگرانی‌های خود را روز جمعه هفته جاری در نشست مشاوران تجاری ترامپ که هر دو از اعضای آن هستند، مطرح خواهند کرد.

تراویس کالانیک به خاطر پذیرفتن دعوت ترامپ برای پیوستن به این شورا و نیز قصور اوبر در سرویس‌دهی به معترضان در فرودگاه جان اف کندی نیویورک، با انتقادات گسترده کاربران در شبکه‌های اجتماعی روبرو شد و بسیاری از کاربران با راه‌اندازی کمپین #DeleteUber تصمیم به حذف و تحریم این سرویس جایگزین تاکسی‌رانی گرفتند.

کاربران معترض می‌گویند از این پس به جای اوبر از اپلیکیشن لیفت استفاده می‌کنند، چرا که با کمک مالی یک میلیون دلاری به اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا، محکم و مصمم در کنار معترضان ایستاد. لیفت بلافاصله مخالفت شدید خود را با احکام ترامپ اعلام کرد و گفت در برابر چنین اقداماتی سکوت نخواهد کرد.

با این همه، اوبر هم پس از مشاهده خشم عمومی، بودجه‌ای سه میلیون دلاری را برای کمک به رانندگانی اختصاص داد که از احکام ترامپ آسیب دیده‌اند و این احکام را نادرست و غیرمنصفانه خواند.

دیو مک‌کلور، از موسسان استارتاپ 500 و از منتقدان برجسته دونالد ترامپ هم اعلام کرده اگر ورود کارآفرینان مهاجر به آمریکا ناممکن باشد، این کمپانی بودجه‌ای برای حمایت از کارآفرینان در کشورهای خودشان در خاورمیانه اختصاص خواهد داد.

حوزه فناوری از معدود حوزه‌های پول‌سازی است که بسیاری از فعالان آن فعالانه وارد میدان نبرد با ترامپ شده‌اند.

همه کمپانی‌های فعال در حوزه بانکداری، خودروسازی و دیگر صنایع در برابر سوالات رسانه‌ها برای دریافت واکنش‌های احتمالی سکوت کرده‌اند.
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Ali--usa ، victor2017 ، mulan1979 ، bhb32 ، gozargah ، aazitaa
سلام یک سوال ، آیا صحیح هیت که کانادا اعلام کرده آنهایی که با مشکل ویزای امریکا و تعلیق مواجع شدن میتونن به کانادا برن ؟ از کجا اطلاعات بگیریم ؟
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
(2017-02-01 ساعت 17:32)Mrs.sara نوشته:  سلام یک سوال ، آیا صحیح هیت که کانادا اعلام کرده آنهایی که با مشکل ویزای آمریکا و تعلیق مواجع شدن میتونن به کانادا برن ؟ از کجا اطلاعات بگیریم ؟

بله

ولی هیچ جزییاتی اعلام نکردند که پناهندگان رو گفتن یا مهاجرین یا ...؟
تا جایی که من می دونم پروسه مهاجرت کانادا اینترنتی شده و نزدیک به 2 تا 3 سال زمان می خواد.
البته تنها روشی که به ذهن من می رسه، اینه که همسرمحترمتون برن اونحا و بعد برای شما درخواست بدن...شاید این سریعترین روش ممکن باشه...من و همسرم هم به کانادا به این روش داریم فکر میکنیم.

امیدوارم موفق باشین
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، gbtm ، bhb32
(2017-02-01 ساعت 17:49)victor2017 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 17:32)Mrs.sara نوشته:  سلام یک سوال ، آیا صحیح هیت که کانادا اعلام کرده آنهایی که با مشکل ویزای آمریکا و تعلیق مواجع شدن میتونن به کانادا برن ؟ از کجا اطلاعات بگیریم ؟

بله

تا جایی که من می دونم پروسه مهاجرت کانادا اینترنتی شده و نزدیک به 2 تا 3 سال زمان می خواد.
البته تنها روشی که به ذهن من می رسه، اینه که همسرمحترمتون برن اونحا و بعد برای شما درخواست بدن...شاید این سریعترین روش ممکن باشه...من و همسرم هم به کانادا به این روش داریم فکر میکنیم.

امیدوارم موفق باشین

سلام . ببخشید در صورتی همسری که در کانادا هست یا خواهد بود میتونه برای شما درخواست بده که اقامتش رو در کانادا گرفته باشه. درسته ؟ چگونه همسرتون میخواد اقامتش رو در کانادا بگیره که بعدش برای شما هم درخواست بده؟ چون من و همسرم هم به این گزینه فکر کردیم بهمین دلیل خواستم ازتون سوال کنم که چکار میشه کرد ؟ همسرم قبلا برای اقامت کانادا درخواست داده بوده و ریجکت شده بنابراین ایا راه دیگه ای هم به نطرتون میرسه برای گرفت اقامت ایشون؟
Question 
(2017-02-01 ساعت 16:42)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 16:19)Raha_s121 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 16:12)comp نوشته:  در حالی به افغان ها انگ میزنی که اعتبار یک افغان در دنیا بسی بیشتر از اعتبار یک ایرانیست. در ضمن اینجا بیشتر ایرانی ها تو رستوران و فروشگاه و ... کار میکنند توهم نزن و به کسی هم توهین نکن. مکزیکی ها و افغانی ها هر ۲ از ما ایرانی ها کم ادعا تر و زحمتکش تر هستند.

برات متاسفم، بد بختی ما ایرانی ها از خودمونه نه از دولت و ...

اين اتفاق به من و امثال من خَيلي ضربه زد ،ولي درس خوبي بود براي ما كه خَيلي ها در ابران نژادپرستي هستن و در مورد افغان ها بي زحترامي ًمي كنن و حتي به هموطن خودشون هم رحم ندارن و تحقير ًمي كنن! اميدوارم اين اتفاق درس خوبي براي ما باشه !

خیلی خوشحالم که حداقل 2 نفر پیدا شدند که در این مورد حرف بزنند و به این نکته خیلی مهم اشاره داشته باشند.خیلی ممنونم از شما دوتا.امیدوارم سایر افراد هم مثل شما اینجوری فکر کنند.
جالب اینجاست  رفتارهای نژادپرستی که از ما سر میزنه که نه تنها اونارو بد نمی دونیم بلکه خیلی هم مساله عادی می دونیم و به خودمون هم اجازه اینکارو میدیم این خیلی تاسف آور است.فقط هم ادعا داریم که ما بهترینیم حرف نداریم یکیم.
من قبلا در همین تاپیک اشاره کردم به این موضوع ولی یکی از همین افراد میهن دوست به من گفت چون افغانی هستی این حرفو میزنی Big Grin  یعنی حتی تو مخ بعضی هاهم نمیره که هموطنشون تو خود ایران بخواند از حقوق کسی که به زبون خودش حرف میزنه دفاع کنه ولی انتظار دارند کسی که فرسنگ ها فاصله با ما و اصلا نمی دونه ایران کجاست بیاد از حقوق ما دفاع کنه.
متاسفانه از ماست كه برماست ، من به شخصه از تمام افرادي كه به نوعي گرفتار نژادپرستي در ايران هستن عدرخواهي ًمي كنم، و فكر ًمي كنم اين تقاص را ًبايد ًپس بديم تا ياد بگيريم با هم چطوري رفتار كنيم
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979 ، Hadi_20 ، bhb32 ، aazitaa
(2017-02-01 ساعت 17:58)mulan1979 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 17:49)victor2017 نوشته:  

بله

امیدوارم موفق باشین

سلام . ببخشید در صورتی همسری که در کانادا هست یا خواهد بود میتونه برای شما درخواست بده که اقامتش رو در کانادا گرفته باشه. درسته ؟ چگونه همسرتون میخواد اقامتش رو در کانادا بگیره که بعدش برای شما هم درخواست بده؟ چون من و همسرم هم به این گزینه فکر کردیم بهمین دلیل خواستم ازتون سوال کنم که چکار میشه کرد ؟ همسرم قبلا برای اقامت کانادا درخواست داده بوده و ریجکت شده بنابراین ایا راه دیگه ای هم به نطرتون میرسه برای گرفت اقامت ایشون؟

سلام ، همسر شما اگه بتونن ویزای کاری بگیرن( در رشته های پزشکی خیلی سریع اتفاق می افته) و با اون ویزای کاری شما می تونین بسرعت و بدون طی مراحل طولانی اقامت کانادا، تشریف ببرین پیششون ولی امکان کار کردن رو نخواهید داشت .
ولی بنظر من اگه امکان داشتن شغل نسبتا مناسبی رو داشته باشن یکی از سریع ترین روشها هست برای ما که در این مخمصه گرفتار شدیم.
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، Mrs.sara
(2017-02-01 ساعت 18:14)victor2017 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 17:58)mulan1979 نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 17:49)victor2017 نوشته:  بله

امیدوارم موفق باشین

سلام ، همسر شما اگه بتونن ویزای کاری بگیرن( در رشته های پزشکی خیلی سریع اتفاق می افته) و با اون ویزای کاری شما می تونین بسرعت و بدون طی مراحل طولانی اقامت کانادا، تشریف ببرین پیششون ولی امکان کار کردن رو نخواهید داشت .
ولی بنظر من اگه امکان داشتن شغل نسبتا مناسبی رو داشته باشن یکی از سریع ترین روشها هست برای ما که در این مخمصه گرفتار شدیم.

دوست عزیز اگر امکان داره برای شما در همین سایت ایمیل میفرستم. ممنون میشم اگر پاسخ بدید. Shy
تشکر کنندگان:
(2017-02-01 ساعت 01:20)siavashasg نوشته:  Siavash Asgari:
To protest the new law prohibits the entry of Iranians to America

please sign this section of the site of White House if the 100 thousand signatures be required to handle. After the signatures you must go through inbox and confirm your vote to be recorded.
Even if you are not Iranian please support your brothers and sisters in Iran ... ???
------------------------------
Per protestare contro la nuova legge che proibisce l'ingresso degli Iraniani in America, per favore firmate questa sezione del sito della Casa Bianca. È necessario raggiungere le 100 mila firme per essere presa in considerazione. Dopo la firma devi andare alla tua posta elettronica e confermare il voto per essere registrato. Anche se non siete iraniani per favore aiuta i tuoi fratelli e sorelle in Iran. ???
------------------------------
اعتراض به قانون جدید منع ورود ایرانیان به آمریکا

این بخش از سایت کاخ سفید رو حتما امضا کنید اگر به 100 هزار امضا برسد موظف هستند رسیدگی کنند. بعد از امضا باید از طریق inbox ایمیلتون کانفرم کنید تا رای شما ثبت شود.
حتی اگر خودتان هم قصد سفر به آمریکا را ندارید،جهت حمایت از هموطنانتان اینکار را انجام دهید

https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state

دوست عزیز ما سعی کردیم ولی آقایون مسوول امضاها تو کاخ سفید دوست ندارند امضاها رو نشون بدند(اگر نشون میدادند الان به نظرم چندصدهزار امضا جمع شده بود).
به نظرم با این وجود باز اگر دوستان رای بدند خوبه چون ضرری که نداره.
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-01 ساعت 03:12)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 02:20)Alirezania نوشته:  وزیر امنیت داخلی آمریکا: برخی کشورهای فهرست ورود ممنوع شاید به این زودی از لیست خارج نشوند.
آقا بشینیم همه تو مملکت آزمایش موشکی ببینیم چطوره؟؟

دو تا کشور لج باز خوردن به تور هم ...
کلا عمل ایران و آمریکا متضاد همه ...
ایران به آمریکا میگه این کارو نکنید ولی آمریکا برعکسش رو انجام میده ...
همینطور آمریکا به ایران میگه این کارو نکنید ولی ایران مخالف اون دستور میره جلو ...
اصلا به فکر مردم نیستند ... یکسری آدم باید تاوان این قد بازی هارو بدن ...
اگر هم این حکم تمدید بشه ، باور کنید فقط برای ایرانه ...

دقیقا درسه Sad  Sad
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: leader-m
ولی من هرچی فکرش رو میکنم امکان نداره تا ۹۰ روز بکشه ...
خیلی ها نابود میشن . ۹۹٪ امکان داره کاهش پیدا کنه ....
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-01 ساعت 18:32)sayhoon نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 03:12)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-01 ساعت 02:20)Alirezania نوشته:  وزیر امنیت داخلی آمریکا: برخی کشورهای فهرست ورود ممنوع شاید به این زودی از لیست خارج نشوند.
آقا بشینیم همه تو مملکت آزمایش موشکی ببینیم چطوره؟؟

دو تا کشور لج باز خوردن به تور هم ...
کلا عمل ایران و آمریکا متضاد همه ...
ایران به آمریکا میگه این کارو نکنید ولی آمریکا برعکسش رو انجام میده ...
همینطور آمریکا به ایران میگه این کارو نکنید ولی ایران مخالف اون دستور میره جلو ...
اصلا به فکر مردم نیستند ... یکسری آدم باید تاوان این قد بازی هارو بدن ...
اگر هم این حکم تمدید بشه ، باور کنید فقط برای ایرانه ...

دقیقا درسه Sad  Sad
آقایون خواهشا اخبارو تحریف نکنید شما 1 قسمتو میگین 1 قسمتو نمیگین گفته که کشورهایی که در حال فروپاشی هستن احتمال داره باز تمدید شه
تشکر کنندگان: bhb32 ، victor2017 ، Kami R ، فام مج ، elmira1990
من یه سری از افرادو اینجا میبینم یاد کارتن سفرهای گالیور اونی که میگفت من میدووونم بدبخت میشیم میوفتم
تشکر کنندگان: tabangigs ، nssm ، bhb32 ، Kourosh55 ، Bboys_s ، mostafa2017 ، daria
(2017-02-01 ساعت 18:52)aryan.khosravi نوشته:  من یه سری از افرادو اینجا میبینم یاد کارتن سفرهای گالیور اونی که میگفت من میدووونم بدبخت میشیم میوفتم

ارین جان نگو دوستان بهشون بر میخوره من دیروز گفتم همین حرفو کلی ناراحت شدن دیگه بالاخره اینجور افراد هم لازمه حضور داشته باشد ی تنوعی هست نوستالژی میشه ؛)
تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان