.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-03 ساعت 04:17
(2017-02-03 ساعت 03:38)nikniknik نوشته:(2017-02-03 ساعت 02:40)lordsaroman نوشته: خبر فوری: من الان زنگ زدم فرودگاه بوستون به CBP پرسیدم که می ذارید داخل بشن , گفتن اجازه نداریم اطلاعات بدیم!!! به این شماره زنگ بزنید که شماره DHS بود. موندم چی کار کنم واسه مادرم آینا . پیشنهاد؟ (2017-02-03 ساعت 04:17)nikniknik نوشته:(2017-02-03 ساعت 03:38)nikniknik نوشته:(2017-02-03 ساعت 02:40)lordsaroman نوشته: خبر فوری: دلیلش بسیار ساده هست... هر لحظه ممکنه رای قاضی رو بشکنن بنابرین مرزبانی علاقه ای نداره باز یه عده اونجا گیر بیوفتن و تظاهرات و باقی ماجرا. الان این لحظه شدنیه... پنج دقیقه بعد رو کسی نمیدونه. همین جا از lordsaroman بسیار عزیز بخاطر اشتراک این خبر مهم تشکر میکنم. خانواده یکی از عزیزانمون احتمالا ازین طریق بتونن برسن اینجا و مدیون اطلاعرسانی ایشان خواهیم بود.
2017-02-03 ساعت 05:20
دوستان و دانشجویانی که با ویزا خارج از آمریکا ماندهاند دریابند (شاید آخرین فرصت باشد): هواپیماییِ لوفتانزا تا پنج فوریه (سه روز بعد) شهروندان هفت کشور بااکثریت مسلمان و مشمولِ فرمان ترامپ را اگر به مقصد شهر بوستون در آمریکا پرواز کنند سوار میکند، چه با گرینکارت و چه با ویزای معتبر.
http://www.lufthansa.com/us/en/Travel-information
ویزای یه ضرب ایروان april
2017-02-03 ساعت 06:11
دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.
میشه لطفا کمی از دلواپسی من کم کنین ؟ مادر خانم من می خواد 15 فوریه با پرواز قطری بیاد اینجا. به نظرتون مشکلی در بدو ورود خواهد بود یا نه ؟ اینجور که من دستگیرم شده تا الان برای دارندگان گرین کارت ظاهرا نباید مشکلی باشه.درسته ؟ ممنون میشم.
لاتاری 2013
2017-02-03 ساعت 06:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-03 ساعت 06:19 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:(2017-02-02 ساعت 17:02)farzadmohajer نوشته: بچه ها چند درصد احتمال میدید وقت مصاحبه بدن ؟؟؟؟؟؟ واقعا برام خیلی عجیبه . نزدیک ۹۹ درصد آمریکایی ها میخوان سر به تن ترامپ نباشه ... ولی ۹۹ درصد بچه های این سایت مثل شما ، برای دیدن ترامپ لحظه شماری می کنن ... به حق چیزای ندیده ... من اگر هم برسم آمریکا ، اونجا فقط میخوام حق مهاجرهارو از دولت بگیرم و دفاع کنم . کلا فقط میخوام برم اونجا ، هر جوری که شده حال ترامپو بگیرم ... نذر کردم ... خیلی عصبانیم کرده ... خیلی ... یک اپسیلون هم که شده باید صدامو بهش برسونم ... شما ها شاید یک ساله که ترامپ رو میشناسید ... ولی من از خیلی سال های پیش شناختمش و برای همین شگفت زده شدم که چطوری رفته کاخ سفید !!! واقعا چطوری رفته !!! مثل این هست که مستربین بشه ، پادشاه بریتانیای کبیر ....
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:(2017-02-02 ساعت 17:02)farzadmohajer نوشته: بچه ها چند درصد احتمال میدید وقت مصاحبه بدن ؟؟؟؟؟؟ ۱- بیش از یک درصد مردم آمریکا به ترامپ رای داده اند!! ۲- شما بعد از رسیدن به آمریکا قراره پاس سفید بگیری برگردی ایران!! (فکر کردی یادمون رفته؟)
2017-02-03 ساعت 06:39
یامی جان واقعا بعد از این جریانات اخیر خیلی از زاویه های پنهان زندگی آمریکایی و جامعه آمریکایی داره خودش رو نشون میده و من الان به جرات اعتراف می کنم که بیشتر از قبل پست های قبلیت رو تایید می کنم. خیلی چیزها تازه الان داره برام روشن میشه.
از بعضی از دوستان هم خواهش می کنم تو این اوضاع و احوال آشفته دنبال شعار دادن نباشن و لطفا لینک خبرای غیر موثق رو اصلا نزارین. واقعا مهاجرسرا یه غنیمته اما حیف که پیدا کردن دو تا پست خوب بین ده ها یا شاید صدها پست بی ربط می تونه چقدر آزاردهنده باشه. واقعا دم دوستانی که اخبار دقیق رو میزارن گرم.
لاتاری 2013
2017-02-03 ساعت 06:50
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:(2017-02-02 ساعت 17:02)farzadmohajer نوشته: بچه ها چند درصد احتمال میدید وقت مصاحبه بدن ؟؟؟؟؟؟ بنده خیلی عذر خواهی می کنم ولی شما سنتون رو درست درج کردین ؟ مطمئنید؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!! تشکر کنندگان: yami ، sce ، m_baghaei ، marco250 ، EB3 ، victor2017 ، arminkh ، gbtm ، ....مهرشاد.... ، aazitaa
(2017-02-03 ساعت 06:39)sce نوشته: یامی جان واقعا بعد از این جریانات اخیر خیلی از زاویه های پنهان زندگی آمریکایی و جامعه آمریکایی داره خودش رو نشون میده و من الان به جرات اعتراف می کنم که بیشتر از قبل پست های قبلیت رو تایید می کنم. خیلی چیزها تازه الان داره برام روشن میشه. دوست عزیز، نظر لطف شماست و من از حمایت دوستانی مثل شما دلگرم تر میشم... ایکاش حرفهای من درست در نمی امد یا در نیاد..ً. نهایتش اینه من قهوهای میشدم و میرفتم در افق محو میشدم اما کار خیلیها درست میشد... در عین اینکه شجاعت این رو دارم که هنوز بگم بعنوان یک شهروند طرفدار سیاستهای کلی ترامپ هستم و بهش رای دادم (با اینکه رای من بخاطر برنده شدن کلینتون در نوادا اصلا حساب نشد!) اما در عین حال دیدن ناراحتی بقیه مخصوصا در این موضوع مهاجرت که بزرگترین مسئله و هدف و آرزوی زندگی خودم هم بوده، واقعا درد آور هست. تنها روشی که میتوانم بین این دو موضع متناقض تعادلی در وجدان خودم ایجاد کنم، همین کمکی هست که در حد توانم اینجا ارائه میکنم. بازم از لطف و نظر مثبتت تشکر میکنم. پانوشت: ایکاش یک تاپیک انرژی مثبت و تصویرسازی ذهنی و ازین چیزها باز کنن که دوستانی که نمیخوان اخبار و نظرات واقعی رو بخونن برند اونجا و بدون مزاحمت بقیه راحت به اموراتشان برسند. والا بخدا ما قصد بدی نداریم تو این تاپیک. فقط مشکل conflict of interest هست در یک تاپیک بودنمان تشکر کنندگان: sce ، خوش لحن ، Saba.A ، alireza_guitar ، mulan1979 ، m_baghaei ، marco250 ، bhb32 ، goldman202000 ، EB3 ، victor2017 ، feidom30 ، aazitaa
2017-02-03 ساعت 08:22
[quote='sce' pid='741231' dateline='1486086075']
دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون. میشه لطفا کمی از دلواپسی من کم کنین ؟ مادر خانم من می خواد 15 فوریه با پرواز قطری بیاد اینجا. به نظرتون مشکلی در بدو ورود خواهد بود یا نه ؟ اینجور که من دستگیرم شده تا الان برای دارندگان گرین کارت ظاهرا نباید مشکلی باشه.درسته ؟ ممنون میشم. [ ایشون اگر گرین کارت دارند مشکلی نیست و با انجام یه مصاحبه و چند تا سوال و جواب وارد خواهند شد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7 ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR CLAERANCE 201 Days دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا دریافت SSN هشت روز بعد از ورود San Jose-CA
2017-02-03 ساعت 08:50
(2017-02-03 ساعت 08:22)ali3875 نوشته:(2017-02-03 ساعت 06:11)sce نوشته: دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون. اگر ایشون گیرین کارت فیزیکیو توی دستشون دارن (نه ویزا توی پاس) مشگلی نیست. با همون گرین کارتشون راحت میتونن وارد بشن.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2017-02-03 ساعت 08:54
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:(2017-02-03 ساعت 03:33)victor2017 نوشته:(2017-02-02 ساعت 17:02)farzadmohajer نوشته: بچه ها چند درصد احتمال میدید وقت مصاحبه بدن ؟؟؟؟؟؟ آمار یک درصد شما از کجا آوردی؟ اگر یک در صد بود فکر می کردی رییس جمهور میشد؟؟؟؟
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: aazitaa
من که دیگه به آمریکا فکر نمیکنم، این شرایط هم درست بشو نیست وقتتون رو تلف نکنید و به دنبال پلان B باشید چون واقعاً با این شرایط نمیصرفه که حدأقل 4 سال وقتتون در انتظار سپری کنید برای پروسه ای که هر آن ممکنه شرایطش وخیم تر بشه، من شخصاً تصور تحصیل، کار و زندگی در آمریکا رو بوسیدم و گذاشتم کنار و با صحبت هایی که از کارشناسان شنیدم و با شناختی که از واکنشها و روانشناسی ترامپ پیدا کردم در این 2 هفته میگم که محاله در این قضیه گشایش و تسهیلی ایجاد بشه بلکه هر روز دریچه نور امیدی که بود باریکتر و باریکتر خواهد شد. ضمن اینکه ترامپ آمریکا رو به سمتی میبره که بر خلاف تصور خودش هم در داخل از نظر اقتصادی ضعیفتر میشه و هم در دید جهانیان و سیاست و دیپلماسی بین المللی دچار مشکلات متعدد و شدیدی میشه و در حوزه مسائل اجتماعی آمریکا دوباره شاهد ظهور پدیده زشت نژاد پرستی و برخورد علنی مردم با ایرانی ها خواهیم بود که تا وقتی باهاتون این برخورد نشه متوجه درجه انزجاری که ازش پیدا میکنید نخواهید شد و اون طرف هر روز در آمریکا شورش و سرکوب و تظاهرات از طرف گروه های مختلف من جمله زنان، سیاهپوستان و لیبرال ها خواهیم بود. رئیس جمهوری که در 2 هفته دو متحد نزدیکش یعنی مکزیک و استرالیا رو از دست داده و با ایران سر جنگ برداشته به زودی دچار مشکلات به مراتب بیشتر با عواقب غیرقابل پیش بینی میشه که یه روز بالاخره بدجوری توشون گیر میکنه.
Make America Dumb Again# تشکر کنندگان: nikniknik ، m_baghaei ، mulan1979 ، alireza_guitar
2017-02-03 ساعت 09:57
(2017-02-02 ساعت 14:43)tabangigs نوشته: What I received from American Immigration Lawyers Association today: دوستان يه مطلبي تو اين متن هست كه فك كنم كسي بهش توجه نكرد اينجا نوشته پرونده مهاجرهاي اين هفت كشور بررسي ميشه ، حتي به مصاحبه دعوت ميشن و تا مرحله صدور ويزا پرونده جلو ميره ولي ويزا تو پاس زده نميشه و در همين مرحله متوقف ميشه تا دستور جديد ترامپ بياد اين واقعاً عاليه? اگه به اين صورت پيش بره مشكل كمبود وقت براي دوستان لاتاري رو هم نداريم. انشالله البته فقط منبع اين خبر كجاست؟ معتبره؟ در خصوص پُست هاي برخي از كاربران عزيز هم ميخواستم خواهش كنم با توجه به اينكه تاپيك گفتگوي آزاد هست دل نوشته هاي خودشون رو اونجا بزنن بگذاريد اينجا انقدر الكي بزرگ نشه يك هفته نشده ١٢٤ صفحه شده همين جور پيش بره آخر٣ماه ١٠٠٠صفحه س و بقول يكي از دوستان ١٠ تا پست مفيد توش نيست ممنون از اينكه نگراني هاي مارو درك ميكنيد و همكاري ميكنيد?
2017-02-03 ساعت 10:04
(2017-02-03 ساعت 09:57)Ali--usa نوشته:(2017-02-02 ساعت 14:43)tabangigs نوشته: What I received from American Immigration Lawyers Association today: خیلی خوبه ولی منبع خبر باید دید کجاس و اینکه اون چیزی که من تو سایت KCC دیدم از عبارت ON HOLD استفاده کرده بود |