کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-03 ساعت 12:10)Scorsizi5374 نوشته:  BBCPersianNews:
?سناتور های آمریکا: زمان اقدام علیه ایران فرا رسیده

?سه سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی، فهرست ضعف‌های اوباما در برخورد با ایران را برای ترامپ تدوین کردند و با ابراز خوشحالی از مواضع رئیس‌جمهور جدید گفتند: هنگام اقدام مقابل ایران فرا رسیده است.

?ایران مسئول مرگ صدها آمریکایی در لبنان، عراق و افغانستان است.

?برای بازگرداندن ایران از این مسیر، دولت جدید باید با کمک کنگره، عواقب جدی را متوجه ایران کند.

?به همین منظور ما قانون تحریم‌های غیرهسته‌ای را برای اعمال تحریم‌های مالی و اقتصادی شدید بخاطر آزمایش‌های موشکی بالستیک، نقض حقوق‌بشر و حمایت از تروریسم، ارائه کردیم.

?وقت آن شده که در خصوص تهدیدات فزاینده موشکی ایران، حمایت آنها از تروریسم و نقض حقوق‌بشر، کاری بکنیم.

@BBCPesianNews

?وزارت امور خارجه ایران با حضور تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد آمریکا در رقابت‌های جام جهانی ایران مخالفت کرد.
@BBCPesianNews

?وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: ترامپ صادرات تجهیزات پزشکی به ایران را محدود کرد.
@BBCPesianNews

لعنت به همشون
تکلیف ما که به هیچ کدوم اینا کاری نداریم و تا حالا تاثیریم توش نداشتیم چیه؟
ازون ور که رونده شدیم
دولت خودمونم هیچ کاری واسمون نمیکنه هیچچچچچ بدتر یکاری میکنه جاهای دیگم رامون ندن
تشکر کنندگان: ed2008 ، mulan1979 ، bhb32 ، pishtaz611 ، فام مج
بچه ها شما هم تایید میکنید پروسه AP دوباره به جریان افتاده؟
تشکر کنندگان: bhb32 ، pishtaz611
Information 
*** مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) پرونده متقاضیان ویزای آمریکا را بررسی می کند.

مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) که از ارگانهای زیر مجموعه وزارت کشور می باشد و پردازش مرحله کنسولگری و صدور ویزای نهایی آمریکا را به عهده دارد, علیرغم تغییرات اعمال شده اخیر, پرونده متقاضیان ایرانی را بدون تاخیر بررسی می کند. پرونده های کامل و بدون نقص مدارک تا مرحله مصاحبه پیش خواهند رفت و پس از اتمام دوره موقتی تعلیق صدور ویزا، زمان مصاحبه برای این متقاضیان اعلام خواهد شد. این خبر اخیرا بطور رسمی از سایت این ارگان اعلام شده است. متن انگلیسی زیر از وب سایت مربوطه می باشد:

The National Visa Center will continue to work on in-process cases for these applicants up to the point of the interview. You should continue to pay fees, complete your Form DS-260 immigrant visa application, and submit your financial and civil supporting documents to NVC. NVC will review your case file and can qualify your case for an appointment. However, you will not receive a visa interview until further notice.
(2017-02-03 ساعت 12:29)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها شما هم تایید میکنید پروسه AP دوباره به جریان افتاده؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mulan1979 ، Kami R ، bhb32 ، aryan.khosravi ، mrticoen ، Sudeh ، aazitaa
(2017-02-03 ساعت 12:17)ali3875 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 12:07)Scorsizi5374 نوشته:  دوستان اگر خبر موثق میخواین پدر من با گرین کارت به راحتی وارد آمریکا شد.سوال خاصی هم ازشون نکردن،قبل از 5 ماه برگشتن.

ممنون از اطلاع رسانیتون فقط میشه بفرمایید با چه ایرلاینی؟ و کدوم پورت؟

ترکیش.آتلانتا
تشکر کنندگان: ed2008 ، bhb32 ، frz61
(2017-02-03 ساعت 12:22)Sudeh نوشته:  

?سه سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی، فهرست ضعف‌های اوباما در برخورد با ایران را برای ترامپ تدوین کردند و با ابراز خوشحالی از مواضع رئیس‌جمهور جدید گفتند: هنگام اقدام مقابل ایران فرا رسیده است.

?برای بازگرداندن ایران از این مسیر، دولت جدید باید با کمک کنگره، عواقب جدی را متوجه ایران کند.

?به همین منظور ما قانون تحریم‌های غیرهسته‌ای را برای اعمال تحریم‌های مالی و اقتصادی شدید بخاطر آزمایش‌های موشکی بالستیک، نقض حقوق‌بشر و حمایت از تروریسم، ارائه کردیم.

?وقت آن شده که در خصوص تهدیدات فزاینده موشکی ایران، حمایت آنها از تروریسم و نقض حقوق‌بشر، کاری بکنیم.

@BBCPesianNews

?وزارت امور خارجه ایران با حضور تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد آمریکا در رقابت‌های جام جهانی ایران مخالفت کرد.
@BBCPesianNews

?وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: ترامپ صادرات تجهیزات پزشکی به ایران را محدود کرد.
@BBCPesianNews

لعنت به همشون
ازون ور که رونده شدیم
دولت خودمونم هیچ کاری واسمون نمیکنه هیچچچچچ بدتر یکاری میکنه جاهای دیگم رامون ندن

درود
هم دردان گرامی
این درسته که با این شرایط پیش اومده، هممون ناراحتیم و تقریبا بلا تکلیف. حالا اگر کارا درست شه و ویزاها درست شه و یا پروسه کاری مون بره جلو، ولی مطمئن هستم که هممون خانواده، فامیل و دوستانی اینجا داریم. این مسیری که رابط دو کشور داره میره، بوی آرامش رو نمی بینم. نباید دغدغه ی خودمون رو فقط داشته باشیم. باید کمی وسیعتر و بزرگتر فکر کنیم
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: gbtm ، pishtaz611 ، frz61 ، mulan1979 ، Ali--usa ، alireza_guitar ، Sudeh
(2017-02-03 ساعت 13:03)Kami R نوشته:  

@BBCPesianNews

@BBCPesianNews

@BBCPesianNews

لعنت به همشون
ازون ور که رونده شدیم

درود
هم دردان گرامی
این درسته که با این شرایط پیش اومده، هممون ناراحتیم و تقریبا بلا تکلیف. حالا اگر کارا درست شه و ویزاها درست شه و یا پروسه کاری مون بره جلو، ولی مطمئن هستم که هممون خانواده، فامیل و دوستانی اینجا داریم. این مسیری که رابط دو کشور داره میره، بوی آرامش رو نمی بینم. نباید دغدغه ی خودمون رو فقط داشته باشیم. باید کمی وسیعتر و بزرگتر فکر کنیم

هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد من چندین سال توی کشورای حاشیه خلیج فارس زندگی کردم ایران نقش لولو خورخوره خلیج رو بازی میکنه امریکاهم بچاپ بچاپ میبره ازشون ....کلا دستا توی یه کاسس ...زیادم بخبرسانی بی بی سی توجه نکنیم بهتره ..همین بی بی سی بود که تاریخ ایران رو تغییر داد ...
در هر حال خوش باشید رفقا .. Rolleyes
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-02-03 ساعت 13:23)Hamid_rr نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 12:22)Sudeh نوشته:  لعنت به همشون
ازون ور که رونده شدیم

درود
هم دردان گرامی

هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد من چندین سال توی کشورای حاشیه خلیج فارس زندگی کردم ایران نقش لولو خورخوره خلیج رو بازی میکنه آمریکاهم بچاپ بچاپ میبره ازشون ....کلا دستا توی یه کاسس ...زیادم بخبرسانی بی بی سی توجه نکنیم بهتره ..همین بی بی سی بود که تاریخ ایران رو تغییر داد ...

دوست عزیز.دوران دایی جان ناپلونی تمام شده.این اخبار مختص به bbc نیست.تمام خبرگذاری ها این اخبار را انعکاس داده اند. اگر بحث این است که خوش باشیم پس اینجا چه میکنیم؟میتونیم برنامه استیج را از منوتو نگاه کنیم!! فکر میکنم بعد سالها الکی خوش بودن بهتره حداقل برای تصمیم گیری درباره زندگیمون لااقل در جریان اوضاع دنیا باشیم.سالهاست که میگیم ،خدا نکنه،زبونتو گاز بگیر ولی دیدیم که این حرفا باعث نشد چیزهای زیادی رو از دست ندیم.دنیا عوض شده،همه برنامه ها مثل قیمت دلار به روز شده،دوره انرژی مثبت و منفی،صبر اومد نریم،دور از جون، سر اومده،منطقی ببینیم،منطقی تصمیم بگیریم،منطقی رفتار کنیم
تشکر کنندگان: gbtm ، frz61 ، Kami R ، mulan1979 ، Sudeh
(2017-02-03 ساعت 12:40)ali3875 نوشته:  *** مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) پرونده متقاضیان ویزای آمریکا را بررسی می کند.

مرکز صدور ویزای آمریکا (NVC) که از ارگانهای زیر مجموعه وزارت کشور می باشد و پردازش مرحله کنسولگری و صدور ویزای نهایی آمریکا را به عهده دارد,  علیرغم تغییرات اعمال شده اخیر, پرونده  متقاضیان ایرانی را بدون تاخیر بررسی می کند. پرونده های کامل و بدون نقص مدارک تا مرحله مصاحبه پیش خواهند رفت و پس از  اتمام دوره موقتی تعلیق صدور ویزا، زمان مصاحبه برای این متقاضیان اعلام خواهد شد. این خبر اخیرا بطور رسمی از سایت این ارگان اعلام شده است. متن انگلیسی زیر از وب سایت مربوطه می باشد:

The National Visa Center will continue to work on in-process cases for these applicants up to the point of the interview. You should continue to pay fees, complete your Form DS-260 immigrant visa application, and submit your financial and civil supporting documents to NVC. NVC will review your case file and can qualify your case for an appointment. However, you will not receive a visa interview until further notice.
(2017-02-03 ساعت 12:29)aryan.khosravi نوشته:  بچه ها شما هم تایید میکنید پروسه AP دوباره به جریان افتاده؟

من هم قبلا گفته بودم که کشورهای غربی(جهان اول) رو نظم کار میکنند و بررسی ها رو انجام میدهند و در صورتیکه بعد از 3 ماه این محدودیت برداشته بشه به سرعت بکارها میرسند. اونها مثل ما ایرانیها نیستیم که خوشحال باشیم برف اومده و اداره نمیریم و کار هیچ خلق الهی رو راه نمی اندازیم.
به امید سه ماه(وشایدم کمتر) دیگه
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:  واقعا برام خیلی عجیبه . نزدیک ۹۹ درصد آمریکایی ها میخوان سر به تن ترامپ نباشه ...
ولی ۹۹ درصد بچه های این سایت مثل شما ، برای دیدن ترامپ لحظه شماری می کنن ...
به حق چیزای ندیده ...
من اگر هم برسم آمریکا ، اونجا فقط میخوام حق مهاجرهارو از دولت بگیرم و دفاع کنم .
کلا فقط میخوام برم اونجا ، هر جوری که شده حال ترامپو بگیرم ... نذر کردم ...
خیلی عصبانیم کرده ... خیلی ... یک اپسیلون هم که شده باید صدامو بهش برسونم ...
شما ها شاید یک ساله که ترامپ رو میشناسید ... ولی من از خیلی سال های پیش شناختمش و
برای همین شگفت زده شدم که چطوری رفته کاخ سفید !!! واقعا چطوری رفته !!!

مثل این هست که مستربین بشه ، پادشاه بریتانیای کبیر ....
آقا فرزاد بابا یکم کوتاه بیا
والله منم فقط از سردلسوزی میخوام برم اونجا
بعلاوه دوست عزیز فقط شما ترامپ رو از قبل میشناسید پس حتما میدونید تصمیمات آتی اش هم چیه، پس چرا پشت سر هم سوالاتون رو اینجا مطرح میکنید، ما که آشنایی با ایشون نداریم و نمیدونیم تصمیم بعدیش چیه
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: gbtm ، bhb32 ، Sudeh
یه خبر خوش میون این همه خبر بد واسه اونایی که مصاحبه رفتن و AP خوردن کارهای انجام کلییر شدن داره انجام میشه من تو سایت kcc چند روز پیش 1 اطلاعیه اومده بود(Important Announcement) میخوندم برای پروسه AP داخل اون پرسش و پاسخ زیرش دقیقا از کلمه ON HOLD استفاده کرده بود ولی الان که من دوباره نگاه کردم اون بند حذف شده
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، V_B ، فام مج ، m_baghaei ، Sudeh
اینم لینکش https://travel.state.gov/content/visas/e...ement.html

ای کاش متن قبلیش هم بود تو نت میشد گذاشت
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh
(2017-02-03 ساعت 13:42)Scorsizi5374 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 13:23)Hamid_rr نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 13:03)Kami R نوشته:  درود
هم دردان گرامی

هیچ اتفاق بدی نخواهد افتاد من چندین سال توی کشورای حاشیه خلیج فارس زندگی کردم ایران نقش لولو خورخوره خلیج رو بازی میکنه آمریکاهم بچاپ بچاپ میبره ازشون ....کلا دستا توی یه کاسس ...زیادم بخبرسانی بی بی سی توجه نکنیم بهتره ..همین بی بی سی بود که تاریخ ایران رو تغییر داد ...

دوست عزیز.دوران دایی جان ناپلونی تمام شده.این اخبار مختص به bbc نیست.تمام خبرگذاری ها این اخبار را انعکاس داده اند. اگر بحث این است که خوش باشیم پس اینجا چه میکنیم؟میتونیم برنامه استیج را از منوتو نگاه کنیم!! فکر میکنم بعد سالها الکی خوش بودن بهتره حداقل برای تصمیم گیری درباره زندگیمون لااقل در جریان اوضاع دنیا باشیم.سالهاست که میگیم ،خدا نکنه،زبونتو گاز بگیر ولی دیدیم که این حرفا باعث نشد چیزهای زیادی رو از دست ندیم.دنیا عوض شده،همه برنامه ها مثل قیمت دلار به روز شده،دوره انرژی مثبت و منفی،صبر اومد نریم،دور از جون، سر اومده،منطقی ببینیم،منطقی تصمیم بگیریم،منطقی رفتار کنیم

موردی نیستش دوست خوبم ...
شما درست میگید حقم با جنابعالیه .....
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-02-03 ساعت 13:49)sayhoon نوشته:  ما که آشنایی با ایشون نداریم و نمیدونیم تصمیم بعدیش چیه

چرا اتفاقا مي دونيم تصميم هاي بعديش چيه
مسكن مهر
حذف رايانه ها
كارت سوخت
گشت ارشاد
تخصيص بودجه يك ميليون دلاري براي هر نوزاد امريكايي
اختصاص يك هكتار از اراضي امريكا به هر شهروند
و اينكه به موي جوان هاي امريكايي كاري نخواهند داشت
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: ramin_red ، gozargah ، daria ، afshin007x ، battosai ، m_baghaei

@BBCPesianNews

@BBCPesianNews

@BBCPesianNews

لعنت به همشون
ازون ور که رونده شدیم

درود
هم دردان گرامی

من فکر میکنم اگه کارها جور بشه و روزی روزگاری پام برسه اونطرف (حالا هر جا) ولی اگه قرار باشه پدرم و مادرم و سایر اعضاء خانواده ام اینجا تو شرایط دیگه ای قرار بگیرن( مثلا جنگ ) ترجیح میدم حتی اگه تو آمریکا باشم برگردم و اینجا در کنارشون باشم و در کنارشون بمیرم .
بدون اونها بودن تو بهترین و پیشرفته ترین کشورهای دنیا هم هیچ لطفی نداره. گفتم نهایتش مرگه که اونم یکبار اتفاق می افته و همه چیز تمام میشه .حالا ما با رفتنمون به هر جای دیگه ای از دنیا فقط میتونیم اونو به تاخیر بندازیم
شرم و نفرین هم برای کسانی میمونه که دوست دارن کار به اونجور جاها بکشه
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: daria ، Kami R ، mulan1979 ، eexaminee ، msr839 ، ed2008 ، Sudeh
(2017-02-03 ساعت 06:11)sce نوشته:  دوستان ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.
میشه لطفا کمی از دلواپسی من کم کنین ؟
مادر خانم من می خواد 15 فوریه با پرواز قطری بیاد اینجا. به نظرتون مشکلی در بدو ورود خواهد بود یا نه ؟
اینجور که من دستگیرم شده تا الان برای دارندگان گرین کارت ظاهرا نباید مشکلی باشه.درسته ؟
ممنون میشم.

بادرود واحترام دیروز و پریروز چند نفراز فامیلهای ما که کارت سبزشون هم 7ماه پیش ،2سال پیش و 4سال پیش گرفته بودن سنهاشونم بترتیب 67 ، 35 و 23 سال هست براحتی وبدون هیچ مشکلی از فرودگاه دالاس وارد خاک امریکای کبیر شدند .اصلا و تحت هیچ شرایطی نگران نباشید چون همانطور که اطلاع دارید فرودگاه دالاس یکی از سختگیرترین پرتهای ورودی به امریکاست
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Kami R ، aryan.khosravi ، samirakn ، bhb32 ، Haghighat ، battosai ، frz61 ، sce ، daria ، gbtm ، armehraboon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان