کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-03 ساعت 10:04)aryan.khosravi نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 09:57)Ali--usa نوشته:  
(2017-02-02 ساعت 14:43)tabangigs نوشته:  What I received from American Immigration Lawyers Association today:

"Effectively [sic] immediately and until additional guidance is received, you may not take final action on any petition or application where the applicant is a citizen or national of Syria, Iraq, Iran, Somalia, Yemen, Sudan, and Libya,” wrote Daniel M. Renaud, Associate Director of field operations for DHS’s office of U.S. Citizenship and Immigration Services. “Field offices may interview applicants for adjustment of status and other benefits according to current processing guidance and may process petitions and applications for individuals from these countries up to the point where a decision would be made.”
“At that point, cases shall be placed on hold until further notice and will be shelved with specific NFTS codes which will be provided through the Regional Offices,” Renaud went on to say. “Offices are not permitted [to] make any final decision on affected cases to include approval, denial, withdrawal, or revocation.”
“Please look for additional guidance later this weekend on how to process naturalization applicants from one of the seven countries listed above who are currently scheduled for oath ceremony or whose N-400s have been approved and they are pending scheduling of oath ceremony,” Renaud wrote. “We expect to issue more detailed guidance and procedures as needed in the coming days.”

دوستان يه مطلبي تو اين متن هست كه فك كنم كسي بهش توجه نكرد
اينجا نوشته پرونده مهاجرهاي اين هفت كشور بررسي ميشه ، حتي به مصاحبه دعوت ميشن و تا مرحله صدور ويزا پرونده جلو ميره ولي ويزا تو پاس زده نميشه و در همين مرحله متوقف ميشه تا دستور جديد ترامپ بياد
اين واقعاً عاليه?
اگه به اين صورت پيش بره مشكل كمبود وقت براي دوستان لاتاري رو هم نداريم.
انشالله البته
فقط منبع اين خبر كجاست؟ معتبره؟

در خصوص پُست هاي برخي از كاربران عزيز هم ميخواستم خواهش كنم با توجه به اينكه تاپيك گفتگوي آزاد هست دل نوشته هاي خودشون رو اونجا بزنن
بگذاريد اينجا انقدر الكي بزرگ نشه
يك هفته نشده ١٢٤ صفحه شده همين جور پيش بره آخر٣ماه ١٠٠٠صفحه س و بقول يكي از دوستان ١٠ تا پست مفيد توش نيست
ممنون از اينكه نگراني هاي مارو درك ميكنيد و همكاري ميكنيد?

خیلی خوبه ولی منبع خبر باید دید کجاس و اینکه اون چیزی که من تو سایت KCC دیدم از عبارت ON HOLD استفاده کرده بود

فكر مي كنم اين متن در مورد پروسه سيتيزن شيپي هست نه صدور ويزا ولي كاش منبع خبر رو دوستمون اعلام كنن .
تشکر کنندگان:
(2017-02-03 ساعت 05:03)yami نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 04:17)nikniknik نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 03:38)nikniknik نوشته:  الان رو توییتر نوشته کسی زنگ زده لوفتانزا گفتن فقط کسانیکه قبل 29 ژانویه بلیط گرفتن رو اجازه سوار شدن میده, شما اطلاعی راجع این دارید؟"

من الان زنگ زدم فرودگاه بوستون به CBP پرسیدم که می ذارید داخل بشن , گفتن اجازه نداریم اطلاعات بدیم!!! به این شماره زنگ بزنید که شماره DHS بود. موندم چی کار کنم واسه مادرم آینا . پیشنهاد؟

دلیلش بسیار ساده هست...
هر لحظه ممکنه رای قاضی رو بشکنن بنابرین مرزبانی علاقه ای نداره باز یه عده اونجا گیر بیوفتن و تظاهرات و باقی ماجرا.
الان این لحظه شدنیه... پنج دقیقه بعد رو کسی نمیدونه.

همین جا از lordsaroman بسیار عزیز بخاطر اشتراک این خبر مهم تشکر میکنم.
خانواده یکی از عزیزانمون احتمالا ازین طریق بتونن برسن اینجا و مدیون اطلاعرسانی ایشان خواهیم بود.

بلیط آن لاین نمی فروشه می گه deadline فروش آن لاین تموم شده به دفترش مراجعه کنید اونم زنگ زدم می گه تعطیله. چطور می شه بلیط خرید. اگه کسی می دونه لطفا راهنمای کنه
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
تشکر کنندگان: nssm ، bhb32 ، mulan1979 ، gbtm
سلام دوستان
ظاهرا لوفتانزا تا پنج فوريه به مقصد بوستن كسايي رو كه ويدا دارند رو سوار ميكنه .
دوستاني كه وييزا دارن ميتوانند با دفتر أين شركت تماس بگيرن و در صورت تأييد خبر سريعا اقدام كنن.
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-02-03 ساعت 10:48)shbn نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 04:17)nikniknik نوشته:  من الان زنگ زدم فرودگاه بوستون به CBP پرسیدم که می ذارید داخل بشن , گفتن اجازه نداریم اطلاعات بدیم!!! به این شماره زنگ بزنید که شماره DHS بود. موندم چی کار کنم واسه مادرم آینا . پیشنهاد؟

دلیلش بسیار ساده هست...
هر لحظه ممکنه رای قاضی رو بشکنن بنابرین مرزبانی علاقه ای نداره باز یه عده اونجا گیر بیوفتن و تظاهرات و باقی ماجرا.

خانواده یکی از عزیزانمون احتمالا ازین طریق بتونن برسن اینجا و مدیون اطلاعرسانی ایشان خواهیم بود.

بلیط آن لاین نمی فروشه می گه deadline فروش آن لاین تموم شده به دفترش مراجعه کنید اونم زنگ زدم می گه تعطیله. چطور می شه بلیط خرید. اگه کسی می دونه لطفا راهنمای کنه

+49 (0) 69-86-799-799
زنگ بزنيد به أين شماره شايد راهي رو بهتون پيشنهاد كرد
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979
(2017-02-03 ساعت 04:17)nikniknik نوشته:  من الان زنگ زدم فرودگاه بوستون به CBP پرسیدم که می ذارید داخل بشن , گفتن اجازه نداریم اطلاعات بدیم!!! به این شماره زنگ بزنید که شماره DHS بود. موندم چی کار کنم واسه مادرم آینا . پیشنهاد؟

دلیلش بسیار ساده هست...

من الان سايت cheapoair رو چك كردم بليط لوفتانزا رو از ايران به بوستون مي فروشه ولي اگه أزين سايت بخرين قابل پس دادن نيست شايد از آژانس هاي هواپيمايي إيراني خارج از ايران بتونين بليط بگيريد. اميدوارم به زودي بليط بگيرين .
تشکر کنندگان:
به نظرتون اونایی که مصاحبه انجام دادن و تو پروسه AP هستن پروندشون داره انجام میشه؟ چون تو سایت سفارت به همون فرم سابق برگشته
تشکر کنندگان: mulan1979
من به سایت لوفت هانزا مراجعه کردم و تاریخ فردا رو زدم یک سره زده 656 دلار و دو سره 989 دلار مسیر تهران-فرانکفورت-مونیخ - بوستون
(2017-02-03 ساعت 11:22)amir2640 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 05:03)yami نوشته:  دلیلش بسیار ساده هست...

+49 (0) 69-86-799-799
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mulan1979 ، gbtm

+49 (0) 69-86-799-799

از طریق این سایت ببینید میتونید بخرید www.alibaba.ir
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، mulan1979
(2017-02-03 ساعت 11:31)ali3875 نوشته:  من به سایت لوفت هانزا مراجعه کردم و تاریخ فردا رو زدم یک سره زده 656 دلار و دو سره 989 دلار مسیر تهران-فرانکفورت-مونیخ - بوستون
(2017-02-03 ساعت 10:48)shbn نوشته:  بلیط آن لاین نمی فروشه می گه deadline فروش آن لاین تموم شده به دفترش مراجعه کنید اونم زنگ زدم می گه تعطیله. چطور می شه بلیط خرید. اگه کسی می دونه لطفا راهنمای کنه

+49 (0) 69-86-799-799
درود بر همگی ...تهران فرانکفورت مونیخ بوستون ویزای شینگن میخاد ولی تهران مونیخ بوستون بدون ویزا شینگن میتونید بلیط بگیرید ...
از سایت علی بابا دات آی آر کمک بگیرید و آنلاین بلیط بگیرید فقط تا 5 فبریه میشه بلیط گرفت رففا بجونبید جان من
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷

دلیلش بسیار ساده هست...

رای قاضی تا قبل از 6 فبریه برسونن خودشونو سر جاشه ...ویزاهارو بذارید سر دست ...
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-02-03 ساعت 11:54)Hamid_rr نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 11:31)ali3875 نوشته:  من به سایت لوفت هانزا مراجعه کردم و تاریخ فردا رو زدم یک سره زده 656 دلار و دو سره 989 دلار مسیر تهران-فرانکفورت-مونیخ - بوستون
(2017-02-03 ساعت 11:22)amir2640 نوشته:  +49 (0) 69-86-799-799
درود بر همگی ...تهران فرانکفورت مونیخ بوستون ویزای شینگن میخاد ولی تهران مونیخ بوستون بدون ویزا شینگن میتونید بلیط بگیرید ...
از سایت علی بابا دات آی آر کمک بگیرید و آنلاین بلیط بگیرید فقط تا 5 فبریه میشه بلیط گرفت رففا بجونبید جان من

دوستان گرامي لطفا اگه كسي تونست براي بوستون بليط تهيه كنه تا قبل از ٥ فوريه اينجا عنوان كنه . با تشكر
تشکر کنندگان:
(2017-02-03 ساعت 11:57)Hamid_rr نوشته:  

رای قاضی تا قبل از 6 فبریه برسونن خودشونو سر جاشه  ...ویزاهارو بذارید سر دست ...

احتمالا از استانبول بشه خرید و همان روز حرکت کرد
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
دوستان اگر خبر موثق میخواین پدر من با گرین کارت به راحتی وارد آمریکا شد.سوال خاصی هم ازشون نکردن،قبل از 5 ماه برگشتن.
تشکر کنندگان: nssm ، ali3875 ، mulan1979 ، Sudeh ، ed2008 ، bhb32 ، gbtm ، pishtaz611 ، ramin_red ، frz61 ، daria ، alireza_guitar
BBCPersianNews:
?سناتور های آمریکا: زمان اقدام علیه ایران فرا رسیده

?سه سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی، فهرست ضعف‌های اوباما در برخورد با ایران را برای ترامپ تدوین کردند و با ابراز خوشحالی از مواضع رئیس‌جمهور جدید گفتند: هنگام اقدام مقابل ایران فرا رسیده است.

?ایران مسئول مرگ صدها آمریکایی در لبنان، عراق و افغانستان است.

?برای بازگرداندن ایران از این مسیر، دولت جدید باید با کمک کنگره، عواقب جدی را متوجه ایران کند.

?به همین منظور ما قانون تحریم‌های غیرهسته‌ای را برای اعمال تحریم‌های مالی و اقتصادی شدید بخاطر آزمایش‌های موشکی بالستیک، نقض حقوق‌بشر و حمایت از تروریسم، ارائه کردیم.

?وقت آن شده که در خصوص تهدیدات فزاینده موشکی ایران، حمایت آنها از تروریسم و نقض حقوق‌بشر، کاری بکنیم.

@BBCPesianNews

?وزارت امور خارجه ایران با حضور تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد آمریکا در رقابت‌های جام جهانی ایران مخالفت کرد.
@BBCPesianNews

?وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: ترامپ صادرات تجهیزات پزشکی به ایران را محدود کرد.
@BBCPesianNews
تشکر کنندگان: mulan1979 ، ed2008
(2017-02-03 ساعت 12:07)Scorsizi5374 نوشته:  دوستان اگر خبر موثق میخواین پدر من با گرین کارت به راحتی وارد آمریکا شد.سوال خاصی هم ازشون نکردن،قبل از 5 ماه برگشتن.

ممنون از اطلاع رسانیتون فقط میشه بفرمایید با چه ایرلاینی؟ و کدوم پورت؟
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mulan1979 ، ed2008 ، bhb32 ، gbtm ، pishtaz611 ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان