کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
سلام. طبق اخبار رسیده چند نفر ایرانی با ویزای دانشچویی تونستند یک ساعت پیش وارد امریکا بشن از شهر بوستن. پرواز شماره 422 لوفتانزا.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
تشکر کنندگان: yami ، daria ، sce ، nssm
انگار کویت هم گفته منم بازی!!

تنها بیانیه ای که فکر کنم وزارت امور خارجه ایران باید بعربی صادر کنه اینه:

"البیانیه! هو الشافی

وقتی دو تا مهندس دارن با هم بحث میکنن، یک... وسطشون!!

وزیر امور خارجه"
تشکر کنندگان:
(2017-02-04 ساعت 01:17)yami نوشته:  انگار کویت هم گفته منم بازی!!

"هو الشافی

وزیر امور خارجه"

خدارو شكر اينا ديگه تكذيب كردن و خواستن ما رو راه بدن??باز جاي شكرش باقيه
Shy
تشکر کنندگان:
اخطار جدی :

در صورتی که خلاف قوانین سایت ارسال بفرستید بدون ملاحظه از حضور در سایت محروم خواهید شد.

دوستان لطفا ارسال های خلاف قوانین را گزارش کنید تا سریعا حذف گردد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، gbtm ، mostafa2017 ، aazitaa ، V_B

"البیانیه! هو الشافی

وزیر امور خارجه"

همشهری کویت یه ده سالی هستش که هیچ ایرانی رو راه نمیده مگر یکی قاچاقی میتونست بره

شاید عربای خوزستان رو راه بده فقط
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: yami
(2017-02-04 ساعت 02:23)javadth نوشته:  

"البیانیه! هو الشافی

وزیر امور خارجه"

همشهری کویت یه ده سالی هستش که هیچ ایرانی رو راه نمیده مگر یکی قاچاقی میتونست بره

شاید عربای خوزستان رو راه بده فقط

در جریانش بودم... با این خبر فکر کردم حتما مدتیه که محدودیتها رو برداشته.
پس اینطووووور...
تشکر کنندگان:
Hamid_rr عزیز
پست بنده رو راجع به پیشنهادم به یک نفر که بهتره منتظر نشه و خودش ریسک کنه و بره، نقل قول کردید ولی من چیزی از پاسختان متوجه نشدم.
تشکر کنندگان:
http://abc7.com/politics/us-judge-tempor...e/1736748/
تشکر کنندگان: nikniknik ، yami
قاضی دادگاه فدرال در واشنگتن دستور ترامپ را غیر قانونی اعلام کرد و دستور کتبی و قانونی داد که هیچ کسی حق نداره جلوی ورود مسافرانی که با ویزای قانونی وارد میشن را بگیره و اگه این اتفاق بیافته برخورد قانونی میشه . قاضی های دیگه هم دستور داده بودن اما فقط برای ایالت های خودشون اما دستور این قاضی برای همه 50 ایالت هست ....به امید خبرهای خوش برای همه دوستان دلواپس.. تا این مو قشنگ رفته بود ویکند قاضی گند زد به همه دستوراش ?? ساعت 7 شب جمعه .برکینگ نیوز
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
تشکر کنندگان: nikniknik ، rezahoss ، mostafa2017 ، alireza_guitar ، bhb32 ، victor2017 ، daria ، mrticoen ، V_B
همانطور كه ميدانيد خيلي از شركت ها منجمله گوگل ، اوبر و... نسبت به اين دستور عكس العمل نشان دادند ، تا حدي كه رييس شركت اوبر از حلقه مشاوران ترامپ خارج شد ، القصه حدود چند روز قبل از اوبر به من ايميلي رسيد كه اگر در مورد اين دستور دچار مشكلي شده ايد و به كمكي احتياج داريد با ما تماس بگيريد تا وكلاي ما در شركت به كمك شما آيند ، من هم كه نحوه برخورد اونها رو ديدم مشتاق شدم تا باهاشون ارتباط داشته باشم خلاصه از طرف اونها خانم نيكل زنگ زد و قرار ملاقاتي در ساعت ٣ بعدازظهر امروز ترتيب داده شد ، اونجا وكيل شركت و يك آقا كه به نظر مترجم عرب ميوند و يك خانم كه صورتجلسه ميكرد نشسته بودند و بعد از آشنايي وكيل شروع به صحبت كرد و در خصوص اينكه برا چي اينجا هستيم و چه اتفاقاتي افتاده و خلاصه آمادگي آنها براي كمك توضيحاتي با لهجه بسيار كلير انگليسي داد ، من هم سه موضوع را مطرح كردم : ١- اينكه من گرين كارت هولدرها منجمله خود من بر اساس دستور كاخ سفيد ميتوانند وارد امريكا شوند وليكن ازشون سوال و جواب خواهد شد وليكن ٢ نكته هست كه از وكيل خواستم روشن كند : ١- دستور ترامپ براي كساني هست كه ويزا دارند و من پشت گرين كارت رو نشون دادم و گفتم كه گرين كارت هم i-551 است ، وكيل جواب داد ولي ويزاها بر دو نوع هستند نوعي مثل گرين كارت كه protection دارند و حمايت ازشون ميشه و ويزاهاي ديگر مثل دانشجويي ياكاري كه همچين چيزي ندارند ، من جواب دادم كه اين دستور كتگوري رو اساره نمرده و گفته ويزا! پس هنوز افسر در مرز ميتواند به مطابق دستور رييس جمهور عمل كنه و بگه از تظر من اين ويزا هست و شما نميتوانيد وارد شويد مخصوصا اگر روز بد افسر باشه ! وكيل گفت بله هنوز اين مسئله ريسك داره !و من نميتوانم بگويم ريسكي متوجهش نيست ! ٢- در خصوص فرايند سيتيزنشيپي از او پرسيدم آيا ميداند پروسه انجام ميشود يعني طرف ميتواند فرم ها را پر كند و ارسال كند ولي الان در مرحله آخر طرف هولد است تا ببينند چكار بايد بكنند و اين يعني سيتيزنشيپي اقلا الان تا اطلاع ثانوي معلق است ، او با چك كردن وب سايت مربوطه جواب داد كه سايت ميگويد تمام كارها انجام ميشود و من گفتم تمام كارها بله ولي مرحله آخر كه سوگند است معلق است ! او جوابي نداشت كه بگويد و قرار شد با بقيه وكلا صحبت كند و به من در اين مورد و موارد ديگر اطلاع دهد ، در آخر هم به دنبال من به بيرون دويد و از من خواست اگر اطلاعات جديدتري دارم به اطلاع او هم برسانم ! من خواستم اين به اطلاع شما برسه و بدونيد و باور داشته باشيد اطلاعات موثقي كه دوستي مانند Yami در اختيارتان ميگذاره هر چند نااميدد كننده است اما از اطلاعات وكلايي مانند وكيل معتبر شركت اوبربعضا بيشتره ! اميدوارم تمامي اخبار رسيده من بعد مثبت باشد وليكن به نظر من اين قصه سر دراز دارد...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: ایلیانا ، gbtm ، Radian ، yami ، mulan1979 ، zamini1975 ، AsemanAbee ، daria ، Haghighat ، V_B
https://www.google.com/amp/www.theblaze....l-ban/amp/
دوستان ظاهرا دستور برای همه ایالتها لغو شده فعلا
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: rezahoss ، mulan1979
آقا این قانون جدید این آقای قاضی شامل ما که توی پروسه ای پی هستیم هم میشه یعنی کیس ما هم به جریان میوفته یا فقط شامل کسانیه که ویزارو گرفتن؟
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
(2017-02-04 ساعت 07:10)Alirezania نوشته:  آقا این قانون جدید این آقای قاضی شامل ما که توی پروسه ای پی هستیم هم میشه یعنی کیس ما هم به جریان میوفته یا فقط شامل کسانیه که ویزارو گرفتن؟
الان متنش اومد 3c,5a,5b ,5cرو لغو کرده
تشکر کنندگان: yami
(2017-02-04 ساعت 06:25)ایلیانا نوشته:  https://www.google.com/amp/www.theblaze....l-ban/amp/
دوستان ظاهرا دستور برای همه ایالتها لغو شده فعلا

با سلام و امید به روزهای روشن
دوستان
ما که هنوز مصاحبه هم نکردیم چی؟ آیا باعث میشه که سفارتها کارشونو از سر بگیرن و مصاحبه ها جلو بره؟
کیس: حدود ۴۰۰۰   Cool
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم
ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
شغل آزاد
سربازی معاف
نتیجه: ویزای یک ضرب
سفرنامه

...... مى‏ گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
تشکر کنندگان:
(2017-02-04 ساعت 07:23)nikniknik نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 07:10)Alirezania نوشته:  آقا این قانون جدید این آقای قاضی شامل ما که توی پروسه ای پی هستیم هم میشه یعنی کیس ما هم به جریان میوفته یا فقط شامل کسانیه که ویزارو گرفتن؟
الان متنش اومد 3c,5a,5b ,5cرو لغو کرده

میشه اینجا کپی پیست کنی؟؟؟ یا بگی 5a,b,c , 3c چیه؟
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان