کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-03 ساعت 21:38)Phoenix7 نوشته:  انگلیس هم تصمیم گرفته تا  از ورود اتباع این7 کشور تو مبادی  فرودگاهی جلوگیری کنه
خیلی هم عالییییی!

کجا اعلام کردن اینو؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: yami
خود این هفت کشور از قدیم ممنوعیت ورود برای اتباع دیگر کشورها دارند و جالبش اینجاست که اکثرا هم علیه شهروندان همدیگه هست یا علیه شهروندان خاورمیانه!!! (البته مقاله به محدودیتهای سفر اتباع آمریکا کانادا و انگلیس در ایران که مثل کره شمالی اکثرا باید با همراهی یک نفر لیدر باشد اشاره ای نکرده)

http://www.telegraph.co.uk/travel/destin...tionality/
تشکر کنندگان: Phoenix7
الان با یک وکیلی صحبت کردم و اینارو بهم گفت . صحت داره ؟؟

بهم گفت بعد از ۹۰ روز ، چند ماه دیگر هم طول میکشه که قانون های جدید
اجرایی بشن ....

یعنی بعد از ۹۰ روز اجرا نمیشن ؟؟

ممنون
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-03 ساعت 20:21)nikniknik نوشته:  چرا لوفتانزا متنشو برداشت؟

من بلیط رزرو کردم چه کار کنم می بره بالاخره یا نه.
تشکر کنندگان:
(2017-02-03 ساعت 22:17)shbn نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 20:21)nikniknik نوشته:  چرا لوفتانزا متنشو برداشت؟

من بلیط رزرو کردم چه کار کنم می بره بالاخره یا نه.

دوست عزیز سعی کن بهر نحو انحا از فرودگاه امام یا استانبول به استناد متنی که گذاشته بودن سوار بشی.
اینجا بخوای منتظر باشی ببینی بالاخره کسی رفت یا نرفت وقت میسوزه.
اشناها به من گفتن حداقل هفت نفر تا دیشب از طریق بوستون و لوفتانزا وارد شدن. اکثرا هم دانشجو.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Phoenix7 ، ramin_red ، daria
(2017-02-03 ساعت 21:50)ایلیانا نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 21:38)Phoenix7 نوشته:  انگلیس هم تصمیم گرفته تا  از ورود اتباع این7 کشور تو مبادی  فرودگاهی جلوگیری کنه
خیلی هم عالییییی!

کجا اعلام کردن اینو؟

بعد از آمریکا منابع خبری از احتمال ممانعت انگلستان از ورود اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایرانیان به خاک این کشور خبر می دهند.
به گزارش مشرق به نقل از دیلی استار، فرودگاه های انگلستان نیز ممکن است محدودیت های را برای ورود اتباع 7 کشور مسلمان از جمله ایران تدارک ببینند....
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: ramin_red
(2017-02-03 ساعت 22:12)farzadmohajer نوشته:  الان با یک وکیلی صحبت کردم و اینارو بهم گفت . صحت داره ؟؟

اجرایی بشن ....

ممنون

دوست عزيز من هم مثل شما كيس لاتاري ٢٠١٧ هستم براي همين دوستانه و برادرانه ميخوام يه چيزي رو بهتون بگم چون فحر ميكنم كيس هاي لاتاري شرايتشون كمي متفاوت تَر از كيسهاي ديگه ست از نظر زمان، سعي كن خودت رو تو اين شرايط كنترل كني چون همين شما تو ٢ صفحه قبل ٩٩٠٪‏ مطمعن بودي كه زير ٣ ماه مشكل برطرف ميشه ولي من در جواب به شما گفتم كه تو اين شرايط بجز صبر تا ٢٧ اپريل كار ديگه اي نميشه كرد، الان هم به عنوان يه دوست و يا برادر باز هم پيشنهادم اينه كه انقدر آشفته نباش، هيچ وكيل و يا حتي خود جمهوري خواه ها و يا دمكرات ها اطلاعي از تصميم ترامپ و مشاوران و همچنين وزير امنيتش نداره و نميتونه ١٠٠٪‏ بگه چي ميشه بعد از ٩٠ روز پس كاري جز انتظار و آرام نگهداشتن اعصاب و روانمون از ما بر نمياد ??????????
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، yami ، Ali--usa ، V_B ، m_baghaei ، gbtm ، mulan1979
(2017-02-03 ساعت 22:30)Phoenix7 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 21:50)ایلیانا نوشته:  
خیلی هم عالییییی!

کجا اعلام کردن اینو؟

بعد از آمریکا منابع خبری از احتمال ممانعت انگلستان از ورود اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایرانیان به خاک این کشور خبر می دهند.
به گزارش مشرق به نقل از دیلی استار، فرودگاه های انگلستان نیز ممکن است محدودیت های را برای ورود اتباع 7 کشور مسلمان از جمله ایران تدارک ببینند....

لینک؛:
https://www.google.com/amp/s/www.dailyst...countries/

اما خبرگزاری زیاد معتبری حداقل در حوزه سیاسی نیست. کیپ فینگرز کراسد!
اما اگر واقعیت داشته باشه به معنی این هست که کشورهای جهان اول دارند با هم معامله میکنن که با اتباع هم کاری نداشته باشند ولی به پشتیبانی هم کشورهای مورددار رو محدود کنند.
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، gbtm
معلومه اینجا چه خبره.
یه سری میان در مورد تاثیر حرفای ترامپ حرف میزنند میگید تحلیله سیاسی به این تاپیک ربط نداره یکی نظرشو در مورد شرایط موجود میگه میگید درددل است برای خودت نگه ش دار یه سری میان خبر میزارن میگید دروغه.بعضی هاهم در جواب این افراد به جای جواب درست حسابی دادن فحاشی می کنند و اوضاع رو خراب می کنند.توروخدا بس کنید.واقعا از این چند پست از خجالت آب شدم واقعا فرهنگ ما کجا رفته؟بعضی وقتا از ایرانی بودنمونم بدم میاد.این چه حرفایی است به هم میزنید.
یه کسی یه حرفی میزنه خبری میده به مذاقتون خوش نمیاد دلیل نداره براش تعیین تکلیف کنید بگید چیکار کنه چیکار نکنه.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: yami ، rezahoss ، Ali--usa ، ....مهرشاد....
(2017-02-03 ساعت 21:58)yami نوشته:  خود این هفت کشور از قدیم ممنوعیت ورود برای اتباع دیگر کشورها دارند!! (البته مقاله به محدودیتهای سفر اتباع آمریکا کانادا و انگلیس در ایران که مثل کره شمالی اکثرا باید با همراهی یک نفر لیدر باشد اشاره ای نکرده)

یامی جان به این موضوع همراهی لیدر چند جا اشاره کردی من چندین بار تا به حال میزبان دوستان امریکایی و بریتانیاییم در ایران بودم که معمولا با ویزای توریستی و یک بار ویزای کار مهمان من بودن و هیچ دفعه ای نشد که شاهد چنین موضوعی باشم..... البته شما اشاره کردی که گاهی اوقات ولی من یکبار هم با این مسئله مواجه نشدم.
تشکر کنندگان: yami ، m_baghaei
(2017-02-04 ساعت 00:08)rainolf نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 21:58)yami نوشته:  خود این هفت کشور از قدیم ممنوعیت ورود برای اتباع دیگر کشورها دارند!! (البته مقاله به محدودیتهای سفر اتباع آمریکا کانادا و انگلیس در ایران که مثل کره شمالی اکثرا باید با همراهی یک نفر لیدر باشد اشاره ای نکرده)

یامی جان به این موضوع همراهی لیدر چند جا اشاره کردی من چندین بار تا به حال میزبان دوستان آمریکایی و بریتانیاییم در ایران بودم که معمولا با ویزای توریستی و یک بار ویزای کار مهمان من بودن و هیچ دفعه ای نشد که شاهد چنین موضوعی باشم..... البته شما اشاره کردی که گاهی اوقات ولی من یکبار هم با این مسئله مواجه نشدم.

اگر کلیدواژه‌های زیر رو گوگل کنی و سفرنامه‌ها و وبلاگهایی که میاد رو مطالعه کنی خواهی دید که این قضیه روال معمول بوده ولی خود من هم موارد متعددی رو دیدم که در وبلاگهاشون نوشتن از روی شانس یا بخاطر انتخاب صحیح کنسولگری ایران (اکثرا ترابزون ترکیه) نیازی به اینکار نداشتن و نوشته بودند از این بابت بسیار خوشحال هستن.
American citizen travelling solo in iran

همچنین :
http://www.bultannews.com/fa/news/193138...نیاز-دارید
تشکر کنندگان: rainolf
(2017-02-04 ساعت 00:28)yami نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 00:08)rainolf نوشته:  

یامی جان به این موضوع همراهی لیدر چند جا اشاره کردی من چندین بار تا به حال میزبان دوستان آمریکایی و بریتانیاییم در ایران بودم که معمولا با ویزای توریستی و یک بار ویزای کار مهمان من بودن و هیچ دفعه ای نشد که شاهد چنین موضوعی باشم..... البته شما اشاره کردی که گاهی اوقات ولی من یکبار هم با این مسئله مواجه نشدم.

اگر کلیدواژه‌های زیر رو گوگل کنی و سفرنامه‌ها و وبلاگهایی که میاد رو مطالعه کنی خواهی دید که این قضیه روال معمول بوده ولی خود من هم موارد متعددی رو دیدم که در وبلاگهاشون نوشتن از روی شانس یا بخاطر انتخاب صحیح کنسولگری ایران (اکثرا ترابزون ترکیه) نیازی به اینکار نداشتن و نوشته بودند از این بابت بسیار خوشحال هستن.
American citizen travelling solo in iran

البته دوستانی که من گفتم زمان گرفتن ویزا اسم و آدرس من رو داده بودن و تمام مدت مهمان من بودن شاید این موضوع هم بی تاثیر نبوده. یکیشون از کنسولگری گلاسکو و بقیه از سفارت ایران در آنکارا ویزا گرفته بودن.....
تشکر کنندگان:
دوستان و دانشجویانی که با ویزا خارج از آمریکا مانده‌اند دریابند (شاید آخرین فرصت باشد): هواپیماییِ لوفتانزا تا پنج فوریه (سه روز بعد) شهروندان هفت کشور بااکثریت مسلمان و مشمولِ فرمان ترامپ را اگر به مقصد شهر بوستون در آمریکا پرواز کنند سوار می‌کند، چه با گرین‌کارت و چه با ویزای معتبر.
http://www.lufthansa.com/us/en/Travel-information
من اصلا اطلاعی از صحت و سقم خبر ندارم ،گفتم شاید کمکی بشه واسه دوستان
k1
25 jun  : ارسال مدارک
۵ july   : رسیپت نامبر
30 approv  : july
۶ ready :   sep ابوظبی
oct28   : مصاحبه ....ویزا یکضرب WinkWink
ورود به ا م ر ی ک ا : انشاله NOV 23
تشکر کنندگان:
سلام به همه عزیزان
امیدوارم خداوند به همه ما کمک کنه تا در این روزهای واقعا سخت بهترین تصمیمات رو بگیریم و آرامشی به ما عطا کنه که در آینده از گفته ها یا کرده های خودمون پشیمون نشیم.
یک مساله خیلی ساده رو باید یاد آوری کنم.
اینکه من الان ویزا ندارم تقصیر شما نیست و البته اینکه شما هم موفق به رسیدن به امریکا نشدید من مقصر نیستم.
ما همه یک خواسته مشترک داریم و همه در یک جبهه هستیم.
گرفتن ویزا و رفتن به امریکا دست ما نیست ولی رعایت کردن ادب و احترام به یکدیگر فقط و فقط به خود ما مربوط میشه.
من از اون دو دوستی که قطعا از روی عصبانیت حرف هایی رو زدن که اطمینان دارم درخور شخصیت اون دو بزرگوار نیست خواهش میکنم که اون پست ها رو حذف کنند تا افراد بیشتری اون متن رو نخونند.
هیچ برگی از درخت نمیفته به جز با اراده خداوند.
به خدا توکل کنید.
ازلحظه های زندگی لذت ببرید
سپاسگزارم
یا حق
Case number : 2017AS30**
رویت قبولی 4 May
ارسال فرم 6 Jun
کارنت  11 October
ایمیل از کی سی سی جهت نامه دوم  14 October
زمان مصاحبه 29 December
محل مصاحبه : آنکارا که به ایروان تغییر یافت
برنده : یک نفر
سربازی : ن ی ر و ی ا ن ت ظ ا م ی
مشغول در شرکت خصوصی
تحصیلات : کارشناسی
نتیجه  AP
دریافت ویزا 23 jun

ما و می و زاهدان و تقوا.          تا یار سر کدام دارد

تشکر کنندگان: Ali--usa ، alireza_guitar ، Hadi_20 ، rezahoss ، mostafa2017
(2017-02-03 ساعت 22:12)farzadmohajer نوشته:  الان با یک وکیلی صحبت کردم و اینارو بهم گفت . صحت داره ؟؟

اجرایی بشن ....

ممنون

وكيل بود يا پيشگو؟ الان فكر كنم تنها كسى كه بتونه بگه بعد ٩٠ روز چه اتفاقهايى ميفته يك كف بين باشه كه دسترسى مستقيم به كف دست ترامپ داشته باشه. تازه اونم ١٠٠٪‏ نيست چون خود جناب ترامپ هم همچين با فكر و از پيش تعيين شده كار نميكنه، بستگى داره اون روز حالش چطورى باشه، آخه به قول خودش نميخواد مثل اوباما قابل پيش بينى باشه.
شما چه خوشبين باشين چه بشينين به حرفهاى ضد و نقيض و حدسهاى آدمها گوش بدين و حال خودتون و بقيه رو بد كنين، اين ٩٠ روز ميگذره و خيلى چيزها روشن ميشه، تنها فرقى كه ميكنه اينه كه شما ٩٠ روز از زندگيتون رو مثبت و با انرژى زندگى كردين يا اينكه روحى و به طبع اون جسمى به خودتون و اطرافيانتون آسيب رسوندين.
تشکر کنندگان: gbtm ، yami ، Ali--usa ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان