کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
دوستان خواهش ميكنم دل نوشته هاي خودتون رو تو تاپيك گفتگو آزاد بنويسيد
خواهش مييييييكنم
بابا اينجا چه وضعي شده
٢ ساعت ميري مياي ٣ صفحه تاپيك رفته جلو حداقل ٣٠ تا پست خورده يك دونه اش مرتبط نيست
صبح من يه پست مرتبط زدم دريغ از يك جواب
ولي بهم پريدن و دست گرفتن همديگه ١٥ تا پست خورده
ترامپ خوب يا بد
به من و شما چه
زشته بخدا
من از آقاي سپهر خواهش ميكنم كيس ها رو از هم جدا كنه
پيشنهاد دوستمون عالي بود
حتي تو كيسهاي لاتاري هم كساني رفتن به مصاحبه از كساني كه نرفتن جدا بشن

تشکر کنندگان: aryan.khosravi ، V_B ، bhb32
(2017-02-03 ساعت 18:59)Ali--usa نوشته:  دوستان خواهش ميكنم دل نوشته هاي خودتون رو تو تاپيك گفتگو آزاد بنويسيد
خواهش مييييييكنم
بابا اينجا چه وضعي شده
٢ ساعت ميري مياي ٣ صفحه تاپيك رفته جلو حداقل ٣٠ تا پست خورده يك دونه اش مرتبط نيست
صبح من يه پست مرتبط زدم دريغ از يك جواب
ولي بهم پريدن و دست گرفتن همديگه ١٥ تا پست خورده
ترامپ خوب يا بد
به من و شما چه
زشته بخدا
من از آقاي سپهر خواهش ميكنم كيس ها رو از هم جدا كنه
پيشنهاد دوستمون عالي بود
حتي تو كيسهاي لاتاري هم كساني رفتن به مصاحبه از كساني كه نرفتن جدا بشن

والا بخدا من زبونم مو در آورد انقدر گفتم
تشکر کنندگان: V_B ، bhb32
(2017-02-03 ساعت 16:58)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 16:08)....مهرشاد.... نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 06:12)farzadmohajer نوشته:  واقعا برام خیلی عجیبه . نزدیک ۹۹ درصد آمریکایی ها میخوان سر به تن ترامپ نباشه ...
ولی ۹۹ درصد بچه های این سایت مثل شما ، برای دیدن ترامپ لحظه شماری می کنن ...
به حق چیزای ندیده ...
من اگر هم برسم آمریکا ، اونجا فقط میخوام حق مهاجرهارو از دولت بگیرم و دفاع کنم .
کلا فقط میخوام برم اونجا ، هر جوری که شده حال ترامپو بگیرم ... نذر کردم ...
خیلی عصبانیم کرده ... خیلی ... یک اپسیلون هم که شده باید صدامو بهش برسونم ...
شما ها شاید یک ساله که ترامپ رو میشناسید ... ولی من از خیلی سال های پیش شناختمش و
برای همین شگفت زده شدم که چطوری رفته کاخ سفید !!! واقعا چطوری رفته !!!

مثل این هست که مستربین بشه ، پادشاه بریتانیای کبیر ....

آقای تندرو ،بداخلاق ، افکار افراطی و.... که بااین افکارِ پلیدت باعث به زیر سوال بردنِ ابرو وحیثیت ایرانیهای ازاده وباشرف و....میشی.لطفا به اعصاب خرابت مسلط باش و در توئیتر ،FB و اینستا گرام تعداد دنبال کنندگان صفحه و به نوشته های زیر پستهای پرزیدنت ترامپ دقت کن  البته اگه سواد خواندن انگلیسی داری تا شاید پس از ان بدون تحقیق ومزه مزه کردن و قبل از اینکه از منطقت  کمک بگیری هیچ سخنی برزبان نیاری و هیچ کجا دست نوشته هایی که با تمدن و اصالت ایرانُ ایرانی درتضاد است بجانگذاری.ضمنا پروسه لاتری یک امتیاز است که بدلیل جمعیت کم  نژاد پارسی در آمریکا درمقایسه با دیگر جمعیت افراد از سایر کشورها به انسانهای انسان ازاده مودب و... پارسی ایرانی اعطامیشود و حق نیست . و دراخر خوبه شما هنوز مصاحبه نرفتی و هیچ هزینه ای نکردی و الا...... درضمن نگران نباش من بهت قول میدم وارد آمریکا میشی چون انسانها هرچه بداخلاقتر و افراطی تر و دغل بازترو ... باشن شانسشون خیلی خیلی بیشتره برای ورود به آمریکا و تجربه این مهم رو به اثبات رسونده .دراخر نزاکت داشته باش واگاه باش اینجا متعلق به من وتو نیست و هزاران نفر دختر،همسر،مادر،خواهر وانسانهای بافهم وشعور دست نوشته های من و تو رو مشاهده میکنند.اگه خواستی ادب و نزاکتُ زیر سوال ببری، پیام خصوصی بده تا توان پاسخگوئیتُ داشته باشم وبدان باش نهایت سعی وتلاشمُ کردم مودبانه ومحترمانه جواب بدم به پُستهای مُخل ارامشت درچندروزِ گذشته

سلام شما گفتید که هرکی افراطی تر و دغل بازتر باشه راحت تر می تونه بره آمریکا و گفتید تجربه بهم ثابت کرده.آخه چطوری اینجور آدما شانسشون بیشتر میشه؟Sad پس با این اوصاف باید قدردان ترامپ باشیم چون گفته تغییراتی ایجاد میکنه در مهاجرت که اونایی که واقعا به مردم و کشور ما عشق می ورزند وارد شودند.شاید این حرفش  باعث بشه که اینجور افراد دیگه راحت تر نتونن برن آمریکا.
میشه تجربه تون رو در این زمینه بگید تا من بهتر متوجه بشم که چرا اینطوریه.با تشکر از شما.

هادی جان بادرود واحترام درونِ فامیلهای دورمون دوستان اشنایان همسایگان و... کسانی رو میشناسم که درایران زن وشوهر کارمندرسمی اموزش پرورش بودندبا مدرک فوق لیسانس ورزش ومعلم ورزش بودند وچندین سال برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده بودند ولی بدلیل اینکه رشته ی تحصیلیشون بدرد کانادا نمیخورد نتونستند مهاجرت کنند کاناداو باوجود حقوق در مجموع 5میلیون تومانی ومالکیت اپارتمان در منطقه خوب شهر ورفاه کامل رفتند ترکیه پناهنده شدند والان امریکان والبته بما گفتند ما واسه ویزای دانشجوئی اقدام کردیم ودرترکیه منتظریم تاویزای دانشجوئی بگیریم ولی این ویزای باصطلاح دانشجوئیشان ان هم در رشته ی ورزش 3سال بطول انجامید.یکی از دوستان نزدیکم فامیل دورشون سالها قبل بخاطر مشکل حاد کبدی رفته بودن انگلیس واسه درمان که دکترهای اونجا اونارو به امریکا ارجاع داده بودند و بعدازدرمان دخترِ بیمار، خوانوادشون پناهنده شده بودن امریکا،بعد از سالها که دخترِ درمان شدشون ب سن ازدواج رسید یک باب منزل مسکونی درایران گرفتند واومد با ازدواج تقلبی همسایه مارو برد وبمحض دریافت کارت سبز از دختره جداشد وچون از مدت ازدواجشون 2سال گذشته بود بعد واسش اقدام کرده بود کارت سبزش از درجه اعتبار ساقط نَشُد و الان بعد از گذشت 6سال بابا و مامانشم که خونشونُ فدای رفتنِ پسرشون کرده بودن وماشینشونُ هزینه سفر پسرشون برده مامان باباش واسه 2تا خواهراش وخودش واسه داداش بالا21 اقدام کرده ویه زنم ازایران برد اون زنم ولش کرد رفت با دوستش ازدواج کرد حالا پسرِ عاشقِ یکی دیگست میخواد زن سوم بگیره و ببرتش.یکی از دوستای خواهرم با یه پزشک(ایرانی امریکائی)ازدواج کرد و اصن نمیدونست امریکا چطور نوشته میشه ولی بعد 2سال25هزاردلار داد به یه عراقی اومد خواهرشُ با ازدواج برد و35هزاردلار داد یه دختر ایرانی اومد داداششُ برد ومامان باباشم که قانونی بعداز3سال برد چون سیتیزن شده بود جالب اینجاست خواهرش چندماه پیش اومد ایران میگفتن ازدواجِ واقعی کرده وقبل از رفتنش به امریکا عاشق ومعشوق بودن والان واسه عشقش اقدام کرده f2a.واین واسه من خیلی عجیبه یه مرد بخاطر رسیدن به ارزوهاش(مهاجرت به سرزمین فرصتها)چطور غیرتش راضی میشه عشقش به عقد کسی دیگردربیاد بمدت حدودا 3سال وبعدبیاد طلاق بگیره وباهاش ازدواج کنه .به پروردگار منان قسم میخورم وپروردگارُ شاهد میگیرم اینها داستان نیست بلکه عینِ حقیقت است و 1عالمه ازاین حقیقتهای داستان مانند دیگرهم میدونم و مطمئنا خیلیها مثل من هم از این حقایق باخبرند
CATEGORY : F2B
PRIORITY  : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
 INTERVIEW : 26 MAY 2015   ANKARA 
 STATUS: ADMINISTRATIVE  PROCESSING 753 DAYS
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، yami ، gbtm ، mulan1979
The United States Government has introduced a travel ban to the USA with immediate effect.
Admission will be refused to visitors with a passport issued by 7 countries - Iran, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen - and holding a valid immigrant or non-immigrant visa for the US.

This travel ban does not apply to:
• Lawful Permanent Residents (Green Card holders) of the USA who also hold a passport issued by one of the 7 aforementioned countries
• Dual Nationals, holding and traveling with a valid passport issued by USA as well as a passport issued by one of the 7 aforementioned countries
• Dual Nationals holding and traveling with a valid passport issued by a third country as well as a passport issued by one of the 7 aforementioned countries
• Passengers with diplomatic visas, North Atlantic Treaty Organization visas, C-2 visas for travel to the United Nations and G-1 ,G-2 ,G-3 ,and G-4 visas

Due to a decision (Temporary Restraint Order) by the District Court in Massachusetts, the above mentioned Order is suspended on flights to Boston for the time being until February 5th, 2017. All passengers with valid travel documents are eligible to board on LH-flights to Boston.

Affected passengers can request one free-of-charge rebooking or refund via the Lufthansa Service Center at +49 (0) 69-86-799-799 or one of our local Lufthansa phone numbers.

For further information please refer to the website of the US Authorities.

اين تو وبسايت لوفتهانزا اعلام شده
تشکر کنندگان:
(2017-02-03 ساعت 18:45)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 17:36)yami نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 16:01)Hadi_20 نوشته:  "ترامپ:ایران با آتش بازی می کند.آنها قدردان  اوباما که اینقدر با آنها مهربان بود نیستند.ولی من نه."
منبع :توئیتر ترامپ

فکر کنم به خاطر صادر نشدن روادید برای کشتی گیران آمریکایی بود.نمی دونم اینکار درسته یا نه ولی به نظر من عکس العمل نباید به دور از انتظار باشه و منطقی است که ایران اینکارو انجام بده.

(به نقل از یک دوست... منبع نامشخص)

اخیرا تحلیل سیاسی ترسناکی را از یک پیرمرد اسکاتلندی شنیدم که در خیابان زندگی می کند.
در لندن تظاهرات بزرگی در اعتراض به دستور اخیر ترامپ در مورد اتباع هفت کشور برگزار شده بود. بعدش، پیرمرد را در راه دیدم - معمولا چند کلمه ای گپ می زنیم. پرسید: تظاهرات را دیدی؟ گفتم خیلی بزرگ بود. گفت: ولی من پیرمرد یک چیزی یادم است. وقتی تاچر اینجا نخست وزیر شد، مرتب از همین تظاهرات ها علیهش می شد. اما می دانی این جور تظاهرات تا کی ادامه پیدا کرد؟
ادامه داد: تا موقع جنگ فالکلند! تاچر به یک جایی در آن طرف دنیا حمله کرد و بعد، مردم پشت سرش بسیج شدند. اعتراض ها هم تمام شد.
برداشت من از وضعیت امروز آمریکا و جهان، با پیرمرد تفاوت دارد. ولی نمی توان انکار کرد که حرفش، آدم را به فکر می برد. (اگه اونجا بودم به پیرمرده میگفتم، داداش ما خودمونم ایران ازینکارا با ارتش بعثی صدام یزید کافری کشور دوست، برادر و همسایه، مظلوم و مسلمان عراق کردیم!! سیاست چقدر قوانینش قدیمی هست در عین کارایی)

امیدوارم حرف اون پیرمرد در مورد ترامپ صدق نکنه الان هم اوضاع جهان با زمان تاچر خیلی فرق کرده.در مورد ترامپ هم اینو بگم من در زمان انتخابات خیلی به حرفاش گوش می کردم صریحا با گزینه جنگ و حمله نظامی مخالف بود چون اعتقاد داشت که باعث بی ثباتی خاورمیانه می شود به خاطر سرنگون کردن دولت های د.ی.ک.ت.ا.ت.و.ر ولی به قول خودش تروریست کش و ایجاد خلا قدرت برای تروریست ها و بی ثباتی در این کشورها حسابی به اوباما  تاخت و حتی جنگ عراق رو هم اشتباه می دونست و از  خرج های کلانی که در خاورمیانه شده بود به شدت انتقاد کرد و در مورد جنگ سوریه هم گفت کشورهای حاشیه خلیج فارس باید پولشو بدن و کلا اقتصادی به مساله نگاه می کنه و همه چیز رو با پول سبک سنگین می کنه.برای همین حرف از شروع جنگ دیگر بیشتر شبیه یک شوخی است تا واقعیت و من خودم نگرانی زیادی از این بابت ندارم.و این حرفارم زدم تا دوستانی که می خواند بدونند تفکرات ترامپ چطوری است بیشتر باهاش آشنا بشند.
مشکل امثال ماهم بیشتر این است که این مسائل روی برنامه ریزی ما تاثیر منفی میزاره و شاید همین حرف ها و جدل ها باعث طولانی شدن این تعلیق بشه.
در مورد دمکرات ها هم من ازشون دل خوشی ندارم و بهتره بدونید همین تحریم های فلج کننده که باعث اون مشکلات شد در زمان دموکرات ها و از زبان همین خانم کلینتون بیرون اومد والله قبل اون که زمان جمهوری خواه ها بود هم در تحریم بودیم ولی اینطوری نشده بودیم تازه محور شرارت هم بودیم ولی بازهم وضعمون به بدی زمان دمکرات ها نبود.البته دموکرات ها خیلی کارها قبل تر ها در تاریخ ایران انجام دادند که خب اینجا جاش نیست در موردشون حرف بزنیم Big Grin

"همین تحریم های فلج کننده که باعث اون مشکلات شد در زمان دموکرات ها و از زبان همین خانم کلینتون بیرون اومد"

این تنها چیزی بود که زمان انتخابات من رو در مقابل حملات سنگین دوستان دمکرات چی حفاظت مبکرد!!
ترامپ هر چی باشه تاجره. بالاخره میشه باهاش کنار آمد...
اما ظاهرا بدش نمیاد همین اول کار یه تحریک احساسات میهن پرستانه هم داشته باشه.
نه یک جنگ تمام عیار ولی مطمئنم اتفاقاتی مثل دستگیری نظامیان آمریکایی در خلیج فارس یا نزدیک شدن قایقهای توپدار ایران به ناوها یا تکرار نخواهد شد یا خدای نکهرده کار بجاهای باریک کشیده خواهد شد.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Hadi_20 ، خوش لحن
(2017-02-03 ساعت 19:17)....مهرشاد.... نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 16:58)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 16:08)....مهرشاد.... نوشته:  

سلام شما گفتید که هرکی افراطی تر و دغل بازتر باشه راحت تر می تونه بره آمریکا و گفتید تجربه بهم ثابت کرده.آخه چطوری اینجور آدما شانسشون بیشتر میشه؟Sad پس با این اوصاف باید قدردان ترامپ باشیم چون گفته تغییراتی ایجاد میکنه در مهاجرت که اونایی که واقعا به مردم و کشور ما عشق می ورزند وارد شودند.شاید این حرفش  باعث بشه که اینجور افراد دیگه راحت تر نتونن برن آمریکا.
میشه تجربه تون رو در این زمینه بگید تا من بهتر متوجه بشم که چرا اینطوریه.با تشکر از شما.

هادی جان بادرود واحترام درونِ فامیلهای دورمون دوستان اشنایان همسایگان و... کسانی رو میشناسم که درایران زن وشوهر کارمندرسمی اموزش پرورش بودندبا مدرک فوق لیسانس ورزش ومعلم ورزش بودند وچندین سال برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده بودند ولی بدلیل اینکه رشته ی تحصیلیشون بدرد کانادا نمیخورد نتونستند مهاجرت کنند کاناداو باوجود حقوق در مجموع 5میلیون تومانی ومالکیت اپارتمان در منطقه خوب شهر ورفاه کامل رفتند ترکیه پـنـاهــنده شدند والان آمریکان والبته بما گفتند ما واسه ویزای دانشجوئی اقدام کردیم ودرترکیه منتظریم تاویزای دانشجوئی بگیریم ولی این ویزای باصطلاح دانشجوئیشان ان هم در رشته ی ورزش 3سال بطول انجامید.یکی از دوستان نزدیکم فامیل دورشون سالها قبل بخاطر مشکل حاد کبدی رفته بودن انگلیس واسه درمان که دکترهای اونجا اونارو به آمریکا ارجاع داده بودند و بعدازدرمان دخترِ بیمار، خوانوادشون پـنـاهــنده شده بودن آمریکا،بعد از سالها که دخترِ درمان شدشون ب سن ازدواج رسید یک باب منزل مسکونی درایران گرفتند واومد با ازدواج تقلبی همسایه مارو برد وبمحض دریافت کارت سبز از دختره جداشد وچون از مدت ازدواجشون 2سال گذشته بود بعد واسش اقدام کرده بود کارت سبزش از درجه اعتبار ساقط نَشُد و الان بعد از گذشت 6سال بابا و مامانشم که خونشونُ فدای رفتنِ پسرشون کرده بودن وماشینشونُ هزینه سفر پسرشون برده مامان باباش واسه 2تا خواهراش وخودش واسه داداش بالا21 اقدام کرده ویه زنم ازایران برد اون زنم ولش کرد رفت با دوستش ازدواج کرد حالا پسرِ عاشقِ یکی دیگست میخواد زن سوم بگیره و ببرتش.یکی از دوستای خواهرم با یه پزشک(ایرانی آمریکائی)ازدواج کرد و اصن نمیدونست آمریکا چطور نوشته میشه ولی بعد 2سال25هزاردلار داد به یه عراقی اومد خواهرشُ با ازدواج برد و35هزاردلار داد یه دختر ایرانی اومد داداششُ برد ومامان باباشم که قانونی بعداز3سال برد چون سیتیزن شده بود جالب اینجاست خواهرش چندماه پیش اومد ایران میگفتن ازدواجِ واقعی کرده وقبل از رفتنش به آمریکا عاشق ومعشوق بودن والان واسه عشقش اقدام کرده f2a.واین واسه من خیلی عجیبه یه مرد بخاطر رسیدن به ارزوهاش(مهاجرت به سرزمین فرصتها)چطور غیرتش راضی میشه عشقش به عقد کسی دیگردربیاد بمدت حدودا 3سال وبعدبیاد طلاق بگیره وباهاش ازدواج کنه .به پروردگار منان قسم میخورم وپروردگارُ شاهد میگیرم اینها داستان نیست بلکه عینِ حقیقت است و 1عالمه ازاین حقیقتهای داستان مانند دیگرهم میدونم و مطمئنا خیلیها مثل من هم از این حقایق باخبرند

خیلی ممنون بابت تجربیاتتون بله خیلی از افراد هستند به روش های کذایی متوسل میشوند باور کنید اینها هیچکدوم ارزش ندارند و اینجور زندگی کردن هم ارزشی ندارد هرجا می خواد باشه.

پ.ن:از دوستان عزیزی که انتقاد می کنند که چرا مطالب غیرمرتبط میزارند من بیشتر سعی می کنم پست هایی در ارتباط با حرف های ترامپ در مورد ایران بزارم و البته بعضی تاثیراتی که این حرفها می تونه داشته باشه که بی ارتباط با عنوان تاپیک هم نیست ولی باز اگر مدیریت محترم تشخیص بدند که پست های من غیرمرتبط با این تاپیک است می خوام اونارو پاک کنند تا مشکلی برای عزیزان به وجود نیاد.البته پیشنهاد من این است که مطالب مهم به پست اول انتقال پیدا کنه تا دوستان راحت تر به مطالب دسترسی پیدا کنند.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، mulan1979 ، yami
جنگ تمام عیار فقط یه جوک هستش

ترامپ داره بودجه نظامی رو کم میکنه تا بتونه بدهی های امریکا رو صاف کنه

بودجه ناو های اتمیش رو داره کم میکنه

بعد بیاد جنگ راه بندازه که چی بشه

واکنش های ترامپ هم به کارای ایران فقط خام هستش چون ترامپ که سیاست مدار نیستش یه بازاریه فقط گفته مام ساکت نشینیم یه حرفی زده باشیم
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
(2017-02-03 ساعت 18:56)ssalahi نوشته:  سلام.
یک قاضی در دیتروید نیز دستور ترامپ را موقتا لغو کرد.

خبر:
http://www.msn.com/en-us/news/politics/u...ar-AAmAiEQ

این یعنی افراد میتونن با ویزای معتبر و گرین کارت وارد دیتروید بشن?

کی میشه خبر لغو کلی دستور ترامپ رو بشنویم

تشکر کنندگان: mulan1979 ، V_B
چرا لوفتانزا متنشو برداشت؟
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان
خواهش میکنم تو این شرایط بجای اینکه همدرد باشید دردی اضافه نکنید و به هم توهین نکنیید
جهت دوستانی که شرایط کیس من رو دارند ویزای ما تا 2 ماه دیگه اکسپایر میشه و تعلیق 90 روزه ایمیل زدم به سفارت و صراحتا جواب دادن که ویزای شما برای مسافرت نامعتبر هست و نمی تونیید وارد خاک آمریکا بشید و دستور العملی هم برای بعد از این مدت تا الان به دستشون نرسیده این از وضعیت ویزای من و دو تا بچه هام وضعیت کلیرنس همسرم هم گفتند فعلا معلق
امیدوارم مشکل همگی حل بشه و هر چی صلاح هست همون بشه
قبولی 2017
مصاحبه : اکتبر
تشکر کنندگان: nikniknik ، gbtm ، mulan1979 ، Ali--usa ، onasiss ، daria ، bhb32 ، armehraboon
(2017-02-03 ساعت 20:31)mari2 نوشته:  سلام خدمت دوستان
خواهش میکنم تو این شرایط بجای اینکه همدرد باشید دردی اضافه نکنید و به هم توهین نکنیید
جهت دوستانی که شرایط کیس من رو دارند ویزای ما تا 2 ماه دیگه اکسپایر میشه و تعلیق 90 روزه ایمیل زدم به سفارت و صراحتا جواب دادن که ویزای شما برای مسافرت نامعتبر هست و نمی تونیید وارد خاک آمریکا بشید و دستور العملی هم برای بعد از این مدت تا الان به دستشون نرسیده این از وضعیت ویزای من و دو تا بچه هام وضعیت کلیرنس همسرم هم گفتند فعلا معلق

سلام من كيسم نامزدي هست با وكيلمون صحبت كرديم براي اكسپاير شدن ويزامون بعد از سه ماهي كه دستور داده شده،وكيل گفت مشكلي نيست فقط بعد از لغو دستور به سفارتي كه ويزاتون رو صادر كرده مراجعه كنيد تا تاريخش رو تغيير بدن.حالا نميدونم اين راهكار (تمديد تاريخ ويزا)براي همه انواع ويزا هست ويا فقط ويزاي نامزدي و ازدواجيا.
نوع ويزا:نامزديk1
تاريخ ارسال مدرك:اگست ٢٠١٦
تاريخ مصاحبه:١٠ژانويه ٢٠١٧
تاريخ ورود:فوريه ٢٠١٧
تاريخ ازدواج:فوريه٢٠١٧
ارسال مدارك براي گرين كارت:مي ٢٠١٧
تاريخ انگشت نگاري: ٢٣ جون ٢٠١٧
دريافت نامه مصاحبه:اگست ٢٠١٧
دريافت مجوز كار و سفر:سپتامبر٢٠١٧
مصاحبه:٢٦سپتامبردريافت گرين كارت:يكهفته بعد از مصاحبه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، armehraboon
(2017-01-29 ساعت 20:29)marco250 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 06:24)Alirezania نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 03:37)marco250 نوشته:  The dual-citizenship ban doesn’t apply to U.S. citizens who are also citizens of the seven nations singled out by Trump.

http://thehill.com/blogs/blog-briefing-r...ens-report

inke neveshte ke nemishe! ?? shoma englisit khoobe?
من هم لینک آوردم که  شامل سیتیزنها نمی شه .
انگلیسی من بد نیست ، مال شما چطور ؟

من ۱۶ ساله که آمریکام و پزشک هستم اینگلیسیم خیلی خوبه
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
(2017-02-03 ساعت 20:21)nikniknik نوشته:  چرا لوفتانزا متنشو برداشت؟

are daghighan, chera?!
تشکر کنندگان:
(2017-02-03 ساعت 20:50)negarak62 نوشته:  
(2017-02-03 ساعت 20:31)mari2 نوشته:  سلام خدمت دوستان

سلام من كيسم نامزدي هست با وكيلمون صحبت كرديم براي اكسپاير شدن ويزامون بعد از سه ماهي كه دستور داده شده،وكيل گفت مشكلي نيست فقط بعد از لغو دستور به سفارتي كه ويزاتون رو صادر كرده مراجعه كنيد تا تاريخش رو تغيير بدن.حالا نميدونم اين راهكار (تمديد تاريخ ويزا)براي همه انواع ويزا هست ويا فقط ويزاي نامزدي و ازدواجيا.

در وضعیت حاضر خود وزیر امور خارجه امریکا هم نمیدونه چه برنامه ای قراره پیاده شه.. وضعیت الان وضعیتی نیست که وکلا هم از ایندش خبر داشته باشن. هر خبر یا اظهار نظری هست صرفا بر اساس حدس و گمان است. وکلا بگن نمیدونیم چی میشه گذاف نگفتن منتها یه حرفی فقط میزنن که نگیم پس چی میدونید شما. بهترین کار اینه که اخبار رو پیگیری کنیم ببینیم از سایت های معتبر چی درز میکنه. اگر هم تجربه عینی برای کسی پیش میاد اینجا پست کنه.
تشکر کنندگان: daria ، mulan1979
انگلیس هم تصمیم گرفته تا از ورود اتباع این7 کشور تو مبادی فرودگاهی جلوگیری کنه
خیلی هم عالییییی!
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: yami ، mulan1979 ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان