کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
و ايا اين تعليق مربوط به كل حكمه يا فقط بخش ورود ويزادار ها
تشکر کنندگان:
ترا خدا متن درخواست تجدید نظرو که ترامپ و دارودسته ش به دادگاه دادن بخونید.

Executive Order on Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States

همین عبارت که پایین صفحه اول نوشتن کافیه که سر تیر رد بشه.

خدا یه عقلی به ترامپ بده یه اعصابی هم من
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، ....مهرشاد....
یکی از دوستان من برای ویزا اقدام کرده بود از ابوظبی
دو هفته پیش پاسپورتش رو pick up کرد که هفته پیش خالی بدستش رسید
امروز کارگزارش بهش زنگ زده که سفارت امریکا در ابوظبی بهش ایمیل زده که سریعا پاسپورتت رو دوباره بفرست سفارت
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mrticoen ، nikniknik ، mulan1979 ، bhb32 ، Kami R ، alireza_guitar ، حاجی واشنگتن
(2017-02-05 ساعت 12:28)zohre02 نوشته:  دوستان سلام، من و همسرم گرین کارتی هستیم و الان حدود یک و سال و نیم هست خارج خاک آمریکا هستیم ، دخترمون یک سالشه و ایران بدنیا اومده، قبل از این اتفاقات با سفارت سوئیس در تهران تماس گرفته بودم برای ویزا دخترم ی سری مدارک خواستن و گفتن ی روزه صادر می کنیم ولی امروز که تماس گرفتم گفتن ما در حال حاضر هیچ کاری انجام نمی دهیم و باید با سفارتها و کنسولگری ها مراجعه کنید، بنظرتون اگه این چند روز اقدام کنیم به دخترم ویزا میدن؟

اگر روال صدور ویزا عادی بشه که گویا شده حتما به کوچولوی شما هم ویزا میدن به تبعیت از والدین
هر چه زودتر اقدام کنید
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mrticoen ، mulan1979 ، aazitaa ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 13:15)atlantis770 نوشته:  وضعیت گرین کارتی ها چطور میشه؟

این تغییرات برای ویزادارها بوده در روند ورود گرین کارتیها تغییری حاصل نشده و همچنان مجاز به ورود به خاک امریکا هستند
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، alireza_guitar ، atlantis770
(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته:  دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا

البته به حرف یامی توجه کنید. من هم فکر میکنم ترامپ و شرکا هر کاری که بتونن میکنن که تلافی شو سر ویزاها نگرفته ها دربیارن. همه این ها فقط بدرد کسایی میخوره که ویزا دارن و نتونستن بیان.
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، bhb32 ، ....مهرشاد.... ، feidom30 ، yami
(2017-02-05 ساعت 11:47)nikniknik نوشته:  [quote='Mrs.sara' pid='741691' dateline='1486278833']
[quote='vanima' pid='741689' dateline='1486278539']

از كجا ميتونيم بفهميم كه چطوري وقت سفارت ها و از سرگيري ويزاها از سر گرفته ميشه؟؟؟ به سفارت إيميل زديم ولي جوابي ندادن
سوال اصلی منم همینه ، اما نمیدونم چرا تاپیک پر شده از مطالب متفرقه ????? چجوری بفهمم کی وقت میدن ؟ وقت اصلی من ۲۷فوریه بود که کنسل شده بود

وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید بیاد.حالا بیان وقت دوباره بگیرمگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.
تشکر کنندگان: mulan1979
دادگاه درخواست تجدید نظر فوری رو رد کرده..حکم دادگاه این بوده که دو طرف بیان ادله بیارن ما تصمیم بگیریم حکم صادر کنیم تا اون موقع دستور ترامپ معلقه..دولت درخواست داده سریعا حکم رو متوقف کنیدو کار رو به دادگاه نکشونید اما دادگاه قبول نکرده و قراره دو طرف در دادگاه حضور پیدا کنن این حکم رو دوستان حمل بر تموم شدن همه چیز نذارن چند روز دیگه دادگاه برگزار میشه .. همچنان دعا فراموش نشه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، gbtm ، mrticoen ، bhb32 ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته:  دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا

البته به حرف یامی توجه کنید. من هم فکر میکنم ترامپ و شرکا هر کاری که بتونن میکنن که تلافی شو سر ویزاها نگرفته ها دربیارن. همه این ها فقط بدرد کسایی میخوره که ویزا دارن و نتونستن بیان.

من با نظر شما و يامي موافقم ولي به نظرم زياد كاري از دستشون بر نمياد چون ما ايراني ها هميشه سخت ترين كليرنيس شامل حالمون شده خيلي ها چند سال درگير كليرنس بودن ديگه از اين سخت تر مي خوان چيكار كنند

فرآيند كليرنس تعريف شده هستش مگر اينكه ساز و كار ديگه اي رو تعريف كنند كه از اين سخت تر امكان پذير نيست

انواع كليرنس شامل موراد زير هست كه معمولا بخشي از اونها شامل حال بيشتر ايراني ها ميشه

Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology *

Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families

Visas Donkey: name hits, certain nationalities

Visas Merlin: for refugees and asylees

Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam

Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002

Visas Hawk: for immigrant visas

Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities

Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States

تقريبا از تمام سازمان هاي امنيتي وضعيت ما رو استعلام مي كنند
تمام مقالات علمي مون رو بررسي مي كنند

سوابق فضاي مجازيمون رو بررسي مي كنند

ديگه ما چيزي واسه پنهان كردن نداريم

من خيلي اميدوارم كه شرايط به حالت اول برگرده

من خيلي اميدوارم كه اين تهديد، باعث دوستي بيشتر بين مردم ايران و آمريكا بشه

شما هم اميدوار باشيد

تشکر کنندگان: gbtm ، Mrs.sara ، bhb32 ، mulan1979 ، victor2017 ، mrticoen ، alireza_guitar ، feidom30 ، mostafa2017 ، علیا
(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:  

به خاطر حواشی شدید اخیر ، حالا حالا ها به این کارا فکر نمیکنه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979
وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید مادرش بیاد.چون وضع روحیش خوب نیست .زنگ زدم دوبی میگه از اول دوباره باید  وقت بگیره. حالا بیان وقت دوباره بگیرن ....مگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.وقتم اصلا نیست و ما هم ۵ ماه دیگها زایمان داریم. Sad  Sad  Sad    چه کار کنیم واقاا   وقتی وقت داشتیم پس چرا کنسل کردن
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32
(2017-02-05 ساعت 14:57)amirhm7 نوشته:  وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید مادرش بیاد.چون وضع روحیش خوب نیست .زنگ زدم دوبی میگه از اول دوباره باید  وقت بگیره. حالا بیان وقت دوباره بگیرن ....مگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.وقتم اصلا نیست و ما هم ۵ ماه دیگها زایمان داریم. Sad  Sad  Sad    چه کار کنیم واقاا   وقتی وقت داشتیم پس چرا کنسل کردن

باید هرچی سریعتر در سایت ثبت نام کنید و وقت بگیرید.

امیدوارم موفق باشید
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32
The Department of State had, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries, with limited exceptions. That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States, if the holder is otherwise eligible. Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate, absent a Customs and Border Patrol (CBP) decision to grant parole or waive the visa requirement at the port of entry. We are looking further into this issue and will revise this site with any updates.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html
تشکر کنندگان: victor2017 ، mulan1979
(2017-02-05 ساعت 15:09)victor2017 نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 14:57)amirhm7 نوشته:  وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید مادرش بیاد.چون وضع روحیش خوب نیست .زنگ زدم دوبی میگه از اول دوباره باید  وقت بگیره. حالا بیان وقت دوباره بگیرن ....مگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.وقتم اصلا نیست و ما هم ۵ ماه دیگها زایمان داریم. Sad  Sad  Sad    چه کار کنیم واقاا   وقتی وقت داشتیم پس چرا کنسل کردن

باید هرچی سریعتر در سایت ثبت نام کنید و وقت بگیرید.

امیدوارم موفق باشید

میگه وقتها پره بعد می میگی برا ۲ ه‌فته دیگه وقت داشتم .تونم میگه کاری نمیتونم بکنم.دقت مجدد که تا اون موقع بچه به دنیا آمده دیگها Sad
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 14:11)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:05)victor2017 نوشته:  من همین الان دارم بلیط میگیرم برم ابوظبی پاسو دوباره بدم مهر بزنن، همونجا می مونم که تا گرفتم سوار شم برم دالاس.

وقت بسیار تنگه و سفارت فقط یکشنبه ها و سه شنبه ها می گیره گذرنامه رو.

کنسولگری هم گفته آقا طبق روال سابق ویزا صادر می شه و متن بالاشو که به ایرونیا ویزا نمی دن رو عوض کرده.

یا حق

آخرین پست قبل از سفارت جهت دریافت ویزا

شما یک بار پاستون رو دادید و ویزا صادر نشده که حالا دوباره می خواین اقدام کنین؟ یا اینکه ویزا داشتین و باطل شده؟
آیا از سفارت با شما تماس گرفته شد که دوباره می خواهید پاستون رو ببرید و تحویل بدهید؟
همچنین لطفا هر نتیجه ای گرفتید ما را هم در جریان قرار دهید.

دوست عزیز ... متاسفانه هنوز ویزای امارتم دستم نرسیده، امان از این آژانسهای هواپیمایی که روی هیچ حرفشون حساب نمی شه باز کرد.

یه آژانس جدید پیدا کردم هر روز گذرنامه ها رو می فرستند به دبی.
اونجا به ایمپست ، حداقل مطمئنم یک روزه می رسه به امارات. اونجا از اقوام یکی هست که بره بگیره و ببره ابوظبی.

منم از الان خودم هم خوشحالم هم استرس دارم.

قبلا فرستادم یه بار گذرناممو ، روزی که رسید دستشون همون روز برنامه های ترامپ پیش اومد و برگشت زدند.

امیدوارم ایندفعه دیگه اینجوری نشه
March.22 entered
تشکر کنندگان: nikniknik ، mulan1979 ، behz_mohaj ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان