کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-05 ساعت 16:04)Ali--usa نوشته:  همین الان ایمیل کلیری یکی از دوستان از سفارت آمریکا تو دبی اومد :

[عکس: u58m_photo_2017-02-05_15-02-02.jpg]

دوستان گویا سفارت خونه ها کارشون رو شروع کردن
انشاالله یه اتفاق خوب برای دوستان لاتاری هم بیفته چون واقعا هرروز که بگذره یک روز از شانسمون رو از دست دادیم
دعا کنید
خیالتون راحت عزیز . لاتاری هم سر جاشه ... ویزا بولتن اون بالای سایتش
دستور قاضی رو ذکر کرده ...

من همون یک هفته پیش ، این همه گفتم که این حکم ۲ هفته دووم نمیاره ..
ولی برخی دوستان که این ۲ روز از روی خجالت دیگه اینجا پیداشون نمیشه ،
هی به من تیکه مینداختن و میگفتن بعد از ۹۰ روز هم تمدید میشه ...

من بارها گفتم که درصد ترور شدنش زیاد شده و همه منو مسخره کردن ، ولی
همون فرداش از برطرف کردن یک عملیات ترور ترامپ نزدیک کاخ سفید گزارش
داده شد .... من تا الان هر پیش بینی کردم ، به واقعیت پیوسته ...

اصلا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی ، من قدرت پیش بینیه خیلی سخت تر از
این مسایل رو هم دارم ...

همانا که به من ایمان آورید ... Big Grin
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mrticoen ، gozargah
(2017-02-05 ساعت 15:42)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:37)mrticoen نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:10)Sudeh نوشته:  The Department of State had, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries, with limited exceptions.  That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States, if the holder is otherwise eligible.  Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate, absent a Customs and Border Patrol (CBP) decision to grant parole or waive the visa requirement at the port of entry.  We are looking further into this issue and will revise this site with any updates.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

میشه توضیح بدین داستان از چه قراره

توی این یک هفته تمام ویزاها از این 7 کشور رو. اعلام کردن باطله, الان با دستور قاضی ویزاها سر جاشه دوباره,یک سری هم اومده بودن فرودگاه آمریکا ویزا شون و باطل کرده بودن توی این هفته ,اونام میتونن برگردند و یک فرم پر کنن  زمان رسیدن به آمریکا که درخواست waiver  هست.

نه اونایی که مهر خورده رو نوشته به نزدیکترین سفارت یا کنسولی مراجعه کنن .
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-02-05 ساعت 16:05)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:56)zohre02 نوشته:  دوستان کسی رو می تونید بهم معرفی کنید تا ببینم می تونه از سفارت آمریکا از ابوظبی شرایط ما رو بپرسه که آیا به دخترم ویزا می دهند یا نه؟

شما مطمین اید اصلا ویزا میخواد؟ زیر 2 ساله؟
As outlined in 9 FAM 42.1 N1.1, a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-1 visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.

قبلا سفارت سوئیس ی برگه می داد که حکم ویزا رو داشت ولی الان می گه به سفارتا مراجعه کنید، میشه لطفا لینک این مطلبی رو که برام گذاشتید رو بفرستید، سپاسگزار می شم
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان:
The Kentucky Consular Center (KCC) cancelled all scheduled Diversity Visa interviews for these applicants in February and March 2017. The Kentucky Consular Center or U.S. Embassy will contact those affected to reschedule interview appointments.
قانون آنقدر لاغر شد که رسید به پوست و استخوان یعنی دیوار کوتاه برندگان لاتاری که امکان مراجعه به دادگاه را ندارند.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، gbtm
(2017-02-05 ساعت 16:32)zohre02 نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 16:05)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:56)zohre02 نوشته:  دوستان کسی رو می تونید بهم معرفی کنید تا ببینم می تونه از سفارت آمریکا از ابوظبی شرایط ما رو بپرسه که آیا به دخترم ویزا می دهند یا نه؟

شما مطمین اید اصلا ویزا میخواد؟ زیر 2 ساله؟
As outlined in 9 a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-1 visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.

قبلا سفارت سوئیس ی برگه می داد که حکم ویزا رو داشت ولی الان می گه به سفارتا مراجعه کنید، میشه لطفا لینک این مطلبی رو که برام گذاشتید رو بفرستید، سپاسگزار می شم

حتما

https://fam.state.gov/fam/09FAM/09FAM020102.html

Previous location: 9 FAM 42.1 N1.1; CT:VISA-2226 11-25-2014 and 9 FAM 42.1 N2.1; CT:VISA-2140 07-16-2014)
(3) Certain Alien Children Not Required to Obtain Visas:
(a) The child born after the issuance of a visa to a parent, or a child under two years of age born of a Lawful Permanent Resident alien mother during a temporary visit abroad, is not required to have a visa if the child is:
(i) Born subsequent to issuance of an IV to the accompanying parent within the validity of the parent’s immigrant visa; or
(ii) Born during the lawful permanent resident mother’s temporary visit abroad provided that:
· Admission is within 2 years of birth; and
· Either accompanying parent is applying for readmission upon first return after the birth of the child
تشکر کنندگان: zohre02
(2017-02-05 ساعت 17:13)مهاجر سبز نوشته:  The Kentucky Consular Center (KCC) cancelled all scheduled Diversity Visa interviews for these applicants in February and March 2017. The Kentucky Consular Center or U.S. Embassy will contact those affected to reschedule interview appointments.
قانون آنقدر لاغر شد که رسید به پوست و استخوان یعنی دیوار کوتاه برندگان لاتاری که امکان مراجعه به دادگاه را ندارند.

کی نوشتن اینو؟ مال امروزه؟
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 17:15)nikniknik نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 17:13)مهاجر سبز نوشته:  The Kentucky Consular Center (KCC) cancelled all scheduled Diversity Visa interviews for these applicants in February and March 2017. The Kentucky Consular Center or U.S. Embassy will contact those affected to reschedule interview appointments.

کی نوشتن اینو؟ مال امروزه؟
قضیه این متن چیه ؟؟؟؟ برای کی هست ؟؟؟؟

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 15:37)mrticoen نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:10)Sudeh نوشته:  The Department of State had, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries, with limited exceptions.  That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States, if the holder is otherwise eligible.  Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate, absent a Customs and Border Patrol (CBP) decision to grant parole or waive the visa requirement at the port of entry.  We are looking further into this issue and will revise this site with any updates.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

میشه توضیح بدین داستان از چه قراره
قضیه کمی مضحک نشده؟
متن رو بخونید این سایت پروپیمان ومعتبر که سال ها توش سیرمیکردیم و اخرین اخبارراجع به مهاجرت را میگرفتیم حالا اعلان های خودشم رد یا تایید میکنه
توی این یک هفته تمام ویزاها از این 7 کشور رو. اعلام کردن باطله, الان با دستور قاضی ویزاها سر جاشه دوباره,یک سری هم اومده بودن فرودگاه آمریکا ویزا شون و باطل کرده بودن توی این هفته ,اونام میتونن برگردند و یک فرم پر کنن  زمان رسیدن به آمریکا که درخواست waiver  هست.
(2017-02-05 ساعت 15:50)Hadi_20 نوشته:  [quote='ali3875' pid='741734' dateline='1486288845']
یکی از دوستان من برای ویزا اقدام کرده بود از ابوظبی
دو هفته پیش پاسپورتش رو pick up کرد که هفته پیش خالی بدستش رسید
امروز کارگزارش بهش زنگ زده که  سفارت آمریکا در ابوظبی بهش ایمیل زده که سریعا پاسپورتت رو دوباره بفرست سفارت

ویزای ایشون چه نوعی بود؟
[
توریستی
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 16:13)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 16:04)Ali--usa نوشته:  همین الان ایمیل کلیری یکی از دوستان از سفارت آمریکا تو دبی اومد :

[عکس: u58m_photo_2017-02-05_15-02-02.jpg]

دوستان گویا سفارت خونه ها کارشون رو شروع کردن
انشاالله یه اتفاق خوب برای دوستان لاتاری هم بیفته چون واقعا هرروز که بگذره یک روز از شانسمون رو از دست دادیم
دعا کنید
خیالتون راحت عزیز . لاتاری هم سر جاشه ... ویزا بولتن اون بالای سایتش
دستور قاضی رو ذکر کرده ...

من همون یک هفته پیش ، این همه گفتم که این حکم ۲ هفته دووم نمیاره ..
ولی برخی دوستان که این ۲ روز از روی خجالت دیگه اینجا پیداشون نمیشه ،
هی به من تیکه مینداختن و میگفتن بعد از ۹۰ روز هم تمدید میشه ...

من بارها گفتم که درصد ترور شدنش زیاد شده و همه منو مسخره کردن ، ولی
همون فرداش از  برطرف کردن یک عملیات ترور ترامپ نزدیک کاخ سفید گزارش
داده شد ....  من تا الان هر پیش بینی کردم ، به واقعیت پیوسته ...

اصلا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی ، من قدرت پیش بینیه خیلی سخت تر از
این مسایل رو هم دارم ...

همانا که به من ایمان آورید ...  Big Grin
من دنبال تو میگشتم پس شما بودی پیش بینی کرده بودی و حس کرده بودم زیادی خوشبین و خوشخیاله!
بهرحال دمت داغ ببینم نکنه شما دستتت تو دست دموکراتهاست
بهرحال دروود برتو و انرژی فوق العاده ت
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، شهرادلیلا ، m_baghaei
(2017-02-05 ساعت 17:22)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:37)mrticoen نوشته:  میشه توضیح بدین داستان از چه قراره
قضیه کمی مضحک نشده؟
متن رو بخونید این سایت پروپیمان ومعتبر که سال ها توش سیرمیکردیم و اخرین اخبارراجع به مهاجرت را میگرفتیم حالا اعلان های خودشم رد یا تایید میکنه

خیلی هم مضحک شده متاسفانه.
حالا امیدواریم هر کی ویزا داره بره سریعتر و بقیه وقت مصاحبه هام برگرده سر جاش.
این شدن نشدنا زندگیمونو بهم ریخته
خبر مال سوم فبریه هست
پاراگراف چهارم
https://travel.state.gov/content/visas/e...ement.html

سفارت ها و کنسولگری ها خبر را از سایتشون برداشتن
ولی تا جای که زبان من قد میده قاضی اون بخشی از قانون را که مربوط به ورود به خاک آمریکا هست را معلق کرده.
WASHINGTON - In accordance with the judge's ruling, DHS has suspended any and all actions implementing the affected sections of the Executive Order entitled, “Protecting the Nation from Foreign Terrorist Entry into the United States."
suspended
sections of
Entry into
انقدر خبر رو خبر هست که هیچ کس نمیدونه چی به چی هست.
تشکر کنندگان: bhb32 ، gbtm

از قدیم گفتن هر چی رو باد بیاره ، باد هم میبره
لاتاری هم چون شانسیه و باد آورده مطمئنا کسی نمیتونه ادعایی روش بکنه
فقط یک امید برای حداقل 7-8 هزار نفر از ایران ایجاد شد و اینجور که بوش میاد فعلا منتفیه
ببینید دوستان حتی اگه این قضیه حکم تموم بشه و مصاحبه ها بعد از ماه مارچ هم شروع بشه تمام کیسهای لاتاری AP سنگین میخورند و چون بحث Clear کردن دست دولته ترامپ اجازه نمیده حتی یک نفر کلیر بشه
شما برید به مصاحبه های قبل از انتخابات نگاه کنین از همون موقع ترامپ همش میگفت به محض انتخاب شدنم لاتاری رو برمیدارم. اینجا خانه مهاجران نیست!
البته من نمیخوام آیه یاس بخونم و باتوجه به اینکه همش دارم سایت ها رو میخونم و شرایط استدلال میکنم شرایط برای کیسهای لاتاری زیاد جالب نیست.

تشکر کنندگان: gbtm
(2017-02-05 ساعت 17:41)Ali--usa نوشته:  

از قدیم گفتن هر چی رو باد بیاره ، باد هم میبره
لاتاری هم چون شانسیه و باد آورده مطمئنا کسی نمیتونه ادعایی روش بکنه
فقط یک امید برای حداقل 7-8 هزار نفر از ایران ایجاد شد و اینجور که بوش میاد فعلا منتفیه
ببینید دوستان حتی اگه این قضیه حکم تموم بشه و مصاحبه ها بعد از ماه مارچ هم شروع بشه تمام کیسهای لاتاری AP سنگین میخورند و چون بحث Clear کردن دست دولته ترامپ اجازه نمیده حتی یک نفر کلیر بشه
شما برید به مصاحبه های قبل از انتخابات نگاه کنین از همون موقع ترامپ همش میگفت به محض انتخاب شدنم لاتاری رو برمیدارم. اینجا خانه مهاجران نیست!
البته من نمیخوام آیه یاس بخونم و باتوجه به اینکه همش دارم سایت ها رو میخونم و شرایط استدلال میکنم شرایط برای کیسهای لاتاری زیاد جالب نیست.
والا تا یک سال پیش این شانس رو باد آورد و همه به خوبی و خوشی رفتن ...
این متن برای چه زمانی هست ؟؟ امروز که نیست ؟؟

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

تشکر کنندگان:
دادگاه تجدید نظر درخواست رییس‌جمهور را رد کرد. بدین جهت کسانی که ویزا ورود آمریکا در پاسپورت خود دارند میتوانند وارد آمریکا شوند. کسانی که پاسپورتشان در کنسولگری آمریکا برای صدور ویزا مانده است با کنسولگری تماس گرفته و درخواست صدور ویزا در پاسپورت کنند
Vase hame dostanam arezoeee sarbolandi daram
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: mulan1979 ، sina454

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان