کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-05 ساعت 15:19)victor2017 نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 14:11)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:05)victor2017 نوشته:  من همین الان دارم بلیط میگیرم برم ابوظبی پاسو دوباره بدم مهر بزنن، همونجا می مونم که تا گرفتم سوار شم برم دالاس.

وقت بسیار تنگه و سفارت فقط یکشنبه ها و سه شنبه ها می گیره گذرنامه رو.

کنسولگری هم گفته آقا طبق روال سابق ویزا صادر می شه و متن بالاشو که به ایرونیا ویزا نمی دن رو عوض کرده.

یا حق

آخرین پست قبل از سفارت جهت دریافت ویزا

شما یک بار پاستون رو دادید و ویزا صادر نشده که حالا دوباره می خواین اقدام کنین؟ یا اینکه ویزا داشتین و باطل شده؟
آیا از سفارت با شما تماس گرفته شد که دوباره می خواهید پاستون رو ببرید و تحویل بدهید؟
همچنین لطفا هر نتیجه ای گرفتید ما را هم در جریان قرار دهید.

دوست عزیز ... متاسفانه هنوز ویزای امارتم دستم نرسیده، امان از این آژانسهای هواپیمایی که روی هیچ حرفشون حساب نمی شه باز کرد.

یه آژانس جدید پیدا کردم هر روز گذرنامه ها رو می فرستند به دبی.
اونجا به ایمپست ، حداقل مطمئنم یک روزه می رسه به امارات. اونجا از اقوام یکی هست که بره بگیره و ببره ابوظبی.

منم از الان خودم هم خوشحالم هم استرس دارم.

قبلا فرستادم یه بار گذرناممو ، روزی که رسید دستشون همون روز برنامه های ترامپ پیش اومد و برگشت زدند.

امیدوارم ایندفعه دیگه اینجوری نشه

دوست عزیز براتون آرزوی موفقیت میکنم.
ممنون میشم نتیجه رو به ما هم بگین. اونجوری که از پیامشون فهمیدم دوباره قراره که برنامه مصاحبه ها و ویزاها انجام بشه. حالا جزئیاتشو نمیدونم.
تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017
(2017-02-05 ساعت 14:57)amirhm7 نوشته:  وقت ما ۲۷ فوریه بود و کنسل کردن.زنم بارداره و دکتر با نامه گفته باید مادرش بیاد.چون وضع روحیش خوب نیست .زنگ زدم دوبی میگه از اول دوباره باید  وقت بگیره. حالا بیان وقت دوباره بگیرن ....مگه میشه به این راحتی.اصلا نمی دانم چکار کنم.وقتم اصلا نیست و ما هم ۵ ماه دیگها زایمان داریم. Sad  Sad  Sad    چه کار کنیم واقاا   وقتی وقت داشتیم پس چرا کنسل کردن

سلام.
قبل از اینکه قاضی حکم ترامپ را متوقف کنه زنگ زدید به سفارت؟
اگر قبل از آن تماس گرفتید دوباره تماس بگیرید باید نظرشان عوض شده باشد.
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: mulan1979
سلام منم یه سوالی دارم. پدرو مادر من در خواست ویزای توریستی داده بودن. گفته بودن بیان ویزارو بگیرن و تا 3 فوریه وقت بود که ویزا پرینت بشه. به خاطر تاریخ سفرشون ما صبر کردیم که ویزارو دیرتر بزنن. خودشون روز 24 ژانویه ایمیل زدن که 1 فوریه (چهارشنبه گذشته) بیارین که بردم و با کلی عذرخواهی پرینت نکردن. سفارت در اروپا هست و بعد حکم قاضی ما به آخر هفته خوردیم. حالا یعنی دیگه چون تا 3 فوریه میشده ویزاشونو پرینت کنن هیچ امیدی نیست؟؟؟؟؟ باید دوباره درخواست بدن از اول؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 14:10)alex.66 نوشته:  bache ha az visa man 3 roz monde mitonam beram ?

بجنب همین امشب و نه حتی فردا
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: mulan1979 ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 14:11)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 11:05)victor2017 نوشته:  من همین الان دارم بلیط میگیرم برم ابوظبی پاسو دوباره بدم مهر بزنن، همونجا می مونم که تا گرفتم سوار شم برم دالاس.

وقت بسیار تنگه و سفارت فقط یکشنبه ها و سه شنبه ها می گیره گذرنامه رو.

کنسولگری هم گفته آقا طبق روال سابق ویزا صادر می شه و متن بالاشو که به ایرونیا ویزا نمی دن رو عوض کرده.

یا حق

آخرین پست قبل از سفارت جهت دریافت ویزا

شما یک بار پاستون رو دادید و ویزا صادر نشده که حالا دوباره می خواین اقدام کنین؟ یا اینکه ویزا داشتین و باطل شده؟
آیا از سفارت با شما تماس گرفته شد که دوباره می خواهید پاستون رو ببرید و تحویل بدهید؟

دوست عزیز ... متاسفانه هنوز ویزای امارتم دستم نرسیده، امان از این آژانسهای هواپیمایی که روی هیچ حرفشون حساب نمی شه باز کرد.

اونجا به ایمپست ، حداقل مطمئنم یک روزه می رسه به امارات. اونجا از اقوام یکی هست که بره بگیره و ببره ابوظبی.

قبلا فرستادم یه بار گذرناممو ، روزی که رسید دستشون همون روز برنامه های ترامپ پیش اومد و برگشت زدند.

دوست عزیز. ممنون از پاسختون.
آیا از سفارت در ابوطبی با شما تماس گرفتند که دوباره اقدام کنید؟
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: victor2017
(2017-02-05 ساعت 15:10)Sudeh نوشته:  The Department of State had, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries, with limited exceptions.  That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States, if the holder is otherwise eligible.  Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate, absent a Customs and Border Patrol (CBP) decision to grant parole or waive the visa requirement at the port of entry.  We are looking further into this issue and will revise this site with any updates.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

میشه توضیح بدین داستان از چه قراره

تشکر کنندگان:
(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته:  دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا

البته به حرف یامی توجه کنید. من هم فکر میکنم ترامپ و شرکا هر کاری که بتونن میکنن که تلافی شو سر ویزاها نگرفته ها دربیارن. همه این ها فقط بدرد کسایی میخوره که ویزا دارن و نتونستن بیان.

درود
اونجا که میدونید در مورد رعایت قانون، دست کم حداقلها رعایت میشه و الا رسانه ها، کمپینها ، اتحادیه ها و قاضی های مستقل مقاومت میکنن. پس خیلی بعید هست که بخوان با بعدی ها تلافی کنن(نکته ی مثبتش) ولی چون شخصیت این آدم خود شیفتگی داره(ظاهرا) نمیخواد کوتاه بیاد که در آینده هم جلوشو بگیرن(مثلا جریان دیوار مکزیک یا بحث روسیه) و واسه همین تمام تلاشش رو میکنه توی این موضوع(که نکته ی منفیش همینه)
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، bhb32
(2017-02-05 ساعت 15:35)behz_mohaj نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 14:11)behz_mohaj نوشته:  شما یک بار پاستون رو دادید و ویزا صادر نشده که حالا دوباره می خواین اقدام کنین؟ یا اینکه ویزا داشتین و باطل شده؟

دوست عزیز. ممنون از پاسختون.
آیا از سفارت در ابوطبی با شما تماس گرفتند که دوباره اقدام کنید؟

نه تماسی نگرفتن.... من همش پیگیر بودم که سایت سفارت بعد از تعطیلی روز شنبه آیا این جمله " به اتباع این 7 کشور ویزا نمی دیهم" رو برمی داره یا نه که دیدیم برداشته و جاش نوشته مثل سابق کاراتونو انجام بدین....منم سریعا رفتم دنبال اینکه خودم برم دیدم دیر میشه پیکاپ ویزا دادم رفت.
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، mulan1979 ، behz_mohaj
(2017-02-05 ساعت 15:37)mrticoen نوشته:  
(2017-02-05 ساعت 15:10)Sudeh نوشته:  The Department of State had, under the Executive Order, provisionally revoked all valid visas of nationals of those seven countries, with limited exceptions.  That provisional revocation is now lifted, and those visas are now valid for travel to the United States, if the holder is otherwise eligible.  Individuals whose visas are expired, or were physically cancelled, must apply for a new visa at a U.S. embassy or consulate, absent a Customs and Border Patrol (CBP) decision to grant parole or waive the visa requirement at the port of entry.  We are looking further into this issue and will revise this site with any updates.

https://travel.state.gov/content/travel/...ement.html

میشه توضیح بدین داستان از چه قراره

توی این یک هفته تمام ویزاها از این 7 کشور رو. اعلام کردن باطله, الان با دستور قاضی ویزاها سر جاشه دوباره,یک سری هم اومده بودن فرودگاه امریکا ویزا شون و باطل کرده بودن توی این هفته ,اونام میتونن برگردند و یک فرم پر کنن زمان رسیدن به امریکا که درخواست waiver هست.
تشکر کنندگان: mrticoen ، mulan1979 ، Sudeh
سلام
دوستان دوباره برای مصاحبه سفارت میشود وقت گرفت ؟
ممنون
تشکر کنندگان: mulan1979
پاسخ دادگاه تجدید نظر به درخواست استیناف دولت ترامپ

براساس این جوابیه درخواست از سرگیری مجدد سریع محدودیت ها برای 7 کشور توسط دادگاه رد شده تا روز دوشنبه 3 بعدازظهر به وقت غرب آمریکا به طرفین زمان داده شده تا با مدارک کافی درخواست مجدد ثبت کنن, اگرچه با توجه به حضور 2 قاضی دموکرات در هیئت تجدید نظر احتمال لغو کامل حکم زیاده اما هنوز به دولت وقت داده تا با مدارک کافی درخواست مجدد بده.

فایل‌های پیوست
.pdf   17-35105.pdf (اندازه 32.62 KB / تعداد دانلود: 78)
شماره کیس: ‎2017AS48XX  ‎
تاریخ رویت قبولی:  ‎2016 may 4‎
تعداد افراد کیس:  2
کنسولگری:  آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم:   ‎2016  may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم:  ‎2016  may 21
کارنت شدن کیس: ‎2017  feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎2017  March 28
تاریخ و محل مصاحبه: ‎2017  may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP
کلیرنس : 15 آگوست - صدور ویزا 25 آگوست
تشکر کنندگان: gbtm ، mrticoen ، خوش لحن ، bhb32 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، Sudeh
(2017-02-05 ساعت 14:30)ali3875 نوشته:  یکی از دوستان من برای ویزا اقدام کرده بود از ابوظبی
دو هفته پیش پاسپورتش رو pick up کرد که هفته پیش خالی بدستش رسید
امروز کارگزارش بهش زنگ زده که سفارت آمریکا در ابوظبی بهش ایمیل زده که سریعا پاسپورتت رو دوباره بفرست سفارت

ویزای ایشون چه نوعی بود؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
دوستان کسی رو می تونید بهم معرفی کنید تا ببینم می تونه از سفارت امریکا از ابوظبی شرایط ما رو بپرسه که آیا به دخترم ویزا می دهند یا نه؟
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان:
همین الان ایمیل کلیری یکی از دوستان از سفارت آمریکا تو دبی اومد :

[عکس: u58m_photo_2017-02-05_15-02-02.jpg]

دوستان گویا سفارت خونه ها کارشون رو شروع کردن
بچه ها میگفتن درجا ویزا میداده
از ترس برگشتن آقا غوله دارن نهایت همکاری رو میکنن
خدایا شکرت
انشاالله یه اتفاق خوب برای دوستان لاتاری هم بیفته چون واقعا هرروز که بگذره یک روز از شانسمون رو از دست دادیم
دعا کنید

تشکر کنندگان: victor2017 ، fb2016 ، hsh85 ، bhb32 ، aazitaa ، mulan1979 ، خوش لحن ، alireza_guitar ، mrticoen ، Sudeh ، gozargah ، V_B ، mostafa2017 ، فام مج
(2017-02-05 ساعت 15:56)zohre02 نوشته:  دوستان کسی رو می تونید بهم معرفی کنید تا ببینم می تونه از سفارت آمریکا از ابوظبی شرایط ما رو بپرسه که آیا به دخترم ویزا می دهند یا نه؟

شما مطمین اید اصلا ویزا میخواد؟ زیر 2 ساله؟
As outlined in 9 FAM 42.1 N1.1, a child under two years of age who was born of a Permanent Resident Alien mother during a temporary visit abroad does not require an immigrant visa in order to travel to the United States if the alien parent is in possession of a valid Form I-551 (i.e. green card), a valid reentry permit, or an SB-1 visa. The child must be admitted to the U.S. within two years of birth and the accompanying parent must be applying for readmission upon first return after the birth of the child. We suggest that the accompanying parent carry documentary evidence of his or her relationship to the child, including the child's passport and birth certificate.
تشکر کنندگان: maymary1220 ، mulan1979 ، zohre02 ، Kami R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان