.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-08 ساعت 08:33
(2017-02-08 ساعت 07:56)mrticoen نوشته: صدای آ م ر ی ک ادوست عزيز نگراني شما رو درك ميكنم چون خودم توي شرايط مشابهي هستم اما مطمئن باش اگه حتي اين طرح تصويب بشه براي لاتاري 2017 و 2018 هيچ اتفاقي نمي افته چون پروسه اش آغاز شده و طبق برنامه پيش ميره اين اتفاق ممكنه از سال 2019 شكل بگيره حتي زماني كه ترامپ قانون ضد مهاجرت 7 كشور رو امضاء كرد لاتاري متوقف نشد بلكه براي 90 روز تعليق شد تا ساز و كارهاي مطمئن تري رو طراحي كنند. دلتون قرص باشه و از زندگي لذت ببريد.
2017-02-08 ساعت 08:54
این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد.
بنظر من احتمال پیروزی ترامپ (بصورت قاطع یا بشرط تعدیل دستور اجرایی) به یکی از دو دلیل زیر کماکان بالاست (یا حداقل آنقدر هم که خیلی ها فکر میکنند پایین نیست): ۱- قضات دموکرات با قناعت به همینکه به ترامپ نشان دادند باید حزب آنها را هم داخل بازی نگه دارد و یکه تازی نکند (وگرنه میتوانند برایش مشکل ایجاد کنند)، به شکست داوطلبانه در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری تن در دهند. ۲- دیوان عالی به هر قیمتی بخواهد در راستای حفظ شان مقام ریاست جمهوری و جلوگیری از تکرار زنجیروار اقدامات مشابه و تلافی جویانه دو حزب علیه همدیگر، ترامپ را پیروز میدان قلمداد کند. نظر شما ها چیه؟ پیش بینی بکنیم ببینیم چی میشه. حداقل انتظارش راحتتر میشه.
2017-02-08 ساعت 09:24
(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته: این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد. اگر چه هر دو گزينه شما منجر به يك نتيجه ميشه ولي من نظري متفاوت با شما دارم بنظر من انگيزه قضات دموكرات از به چالش كشيدن حكم ترامپ فراتر از مصالح حزبيه . همچنين اعتقاد دارم انگيزه قضات و در مجموع شركت هايي كه به اين موضوع اعتراض دارند فراتر از مخالفت با قوانين ضد مهاجرت هستش به نظر حقير اين افراد با اصل اين موضوع كه ترامپ از اختيارات قانونيش براي امضاء احكام حكومتي، بصورت متناوب و بدون محدوديت استفاده كنه مشكل دارند. اين امر مي تونه منافع اونها رو در دراز مدت به خطر بياندازه و گريبان اونها رو هم بگيره من بيشتر با نظر اون دوستمون كه شعر زير رو گفتن و شما مطلب طنزي در ادامش گفتيد موافقم اول سراغ کمونیستها آمدند، سکوت کردم چون کمونیست نبودم. ......
2017-02-08 ساعت 09:33
قدم بعدی چیست؟
بعد از رای دادگاه تجدیدنظر، چه اتفاقی خواهد افتاد. پس از انتشار تصمیم نهایی قضات حوزه نهم دادگاه استیناف، طرف بازنده در دادگاه ۱۴ روز فرصت خواهد داشت تا با ارائه یک دادخواست خواستار بررسی مجدد پرونده در حضور تمام قضات دادگاه استیناف شود. ارائه پرونده به دیوانعالی نیاز به تنظیم چنین دادخواستی ندارد. با توجه با شرایط ویژه این دعوی و حاشیه آن، احتمال آن می روند که مغلوب دادگاه استیناف حوزه نهم، پرونده را به دیوانعالی آمریکا ببرد. دیوانعالی ایالت متحده آمریکا متشکل از ۹ کرسی، در حال حاضر تنها ۸ قاضی دارد که از چهار قاضی نزدیک به دموکراتها و چهار قاضی منصوب یا نزدیک به جمهوریخواه تشکیل شده است. تا زمانیکه قاضی «نیل گورساچ»، گزینه پرزیدنت ترامپ برای این سمت، در پروسه ای چند ماهه مراحل تأیید صلاحیت برای این کرسی را در سنا طی کند، کرسی نهم این دادگاه همچنان خالی خواهد ماند. در نتیجه، در صورتیکه آراء قضات ارشد دیوانعالی چهار به چهار باشد، یعنی بدون اکثریت غالب، حکم نهایی دادگاه تجدیدنظر همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند. برای همین است که رای امروز دادگاه تجدیدنظر اهمیت زیادی دارد. اگر قبل از رسیدگی به این شکایت، گزینه آقای ترامپ یعنی گورساچ بتواند رای سنا برای کسب کرسی دیوانعالی را کسب کند، آن وقت به نظر می رسد دولت دست بالا را در این باره خواهد داشت و احتمالا به نظر آقای ترامپ توجه می شود. @ParizTravel
2017-02-08 ساعت 10:16
یک دادگاه استیناف فدرال در شهر سان فرانسیسکو از روز سه شنبه بررسی استدلال های موافق و مخالف در مورد دستور مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور را شروع کرد که ورود مسافر و پناهنده از هفت کشور عمدتا مسلمان را ممنوع می کند.
در جلسه روز سه شنبه ابتدا وکلای وزارت دادگستری به دفاع از دستور آقای ترامپ پرداختند و خواستار ابقای مجدد این دستور شدند. آنها استدلال کردند که کنگره به رئیس جمهور اجازه کنترل مرزها را داده است. دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز ۲۷ ژانویه این فرمان اجرایی با عنوان "حفاظت از آمریکا در مقابل حملات تروریستی" را امضا کرد که براساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق و بازدید شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا محدود می شد. این کشورها شامل ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن هستند. این دستور فعلا از طرف یک دادگاه فدرال معلق شده است. در این جلسه سه قاضی دادگاه مکررا از وکیل وزارت دادگستری پرسیدند که چرا ایالات نباید بتوانند به نمایندگی از ساکنان یا دانشگاه های خود از دولت شکایت کنند. قاضی میشل فردلند پرسید که آیا دولت هیچ نوع شواهدی که مهاجران این هفت کشور را به تروریسم گره بزند دارد یا نه. وکیل دادگستری به شماری از سومالیایی تبارهای آمریکا اشاره کرد که به گفته او به گروه تروریستی الشباب ارتباط داشته اند. به علاوه این سوال مطرح شد که آیا این دستور تبعیضی علیه مسلمانان بوده است یا نه. قاضی ریچارد کلیفتن پرسید با توجه به اینکه این دستور به طور بالقوه فقط ۱۵ درصد مسلمانان را تحت تاثیر قرار می دهد چطور می توان آن را تبعیض آمیز دانست. دادستان ایالت واشنگتن که علیه دستور دونالد ترامپ استدلال می کند گفت اظهارات آقای ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی حکایت از نیت تبعیض آمیز این دستور دارد. دستور مهاجرتی آقای ترامپ روز جمعه پیش در واکنش به شکایت دو ایالت واشنگتن و مینه سوتا از سوی یک قاضی فدرال در سیاتل معلق شد. این ایالات می گویند که دستور رئیس جمهور ناقض قانون اساسی است و به منافع آنها آسیب می رساند. تصمیم دادگاه نهم استیناف در سان فرانسیسکو هرچه باشد پرونده احتمالا برای قضاوت نهایی به دیوان عالی خواهد رسید. همزمان جان کلی وزیر امنیت ملی هم سه شنبه در کمیته امنیت ملی مجلس نمایندگان کنگره گفت: "اگر در نتیجه ورود افراد اتفاق بدی بیافتد کسی حکم قاضی را زیر سوال نمی برد، بلکه سراغ من می آیند." منتقدان دستور مهاجرتی می گویند که تاکنون کسی از شهروندان این هفت کشور در خاک آمریکا دست به حمله تروریستی نزده است و خطر شهروندان آنها بزرگنمایی شده است. روز یکشنبه دادگاه استیناف فدرال با درخواست تجدیدنظر دولت برای ابقای فوری فرمان اجرایی رئیس جمهور این کشور در محدودیت سفر به آمریکا، مخالفت کرده بود. صدور این رای به این معنی بود که محدودیتهای اعلام شده تا زمانی که این پرونده به طور کامل در دادگاه مطرح شود به حالت تعلیق در میآیند. به دنبال رای قاضی فدرال در سیاتل و با بیاثر شدن موقتی فرمان مهاجرت دونالد ترامپ اداره گمرک آمریکا نیز اعلام کرد کسانی که از هفته گذشته تحت تاثیر این فرمان امکان سفر به آمریکا را نداشتند، حال میتوانند وارد این کشور شوند. منبع http://www.bbc.com/persian/world-38902622 Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
2017-02-08 ساعت 10:36
(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته: این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد. من فکر نمی کنم این اتفاقات بیفته! چون آمریکا جمهوری اسلامی نیست که حذب باد باشه. مملکت قانون داره برای خفظ شان یک نفر فکر نکنم بیان خودشون بدبخت کنن. البته امیدوارم
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: leader-m
سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟
تشکر کنندگان: zamini1975
2017-02-08 ساعت 10:48
(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته: این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد.باید منتظر شنیدن هر خبری بود ولی به نظر من رای دادگاه بحثی فراتر از حزب هاست. اگر امروز جلوی ترامپ گرفته نشه معلوم نیست در آینده چه تصمیم های جنجالی و بحران آوری دیگری برای مسائل داخلی بگیرد. مشاوران و خود ترامپ تفکری متفاوت از سیاست های هر دو حزب دارد که برای وضعیت فعلی آمریکا مثل سم می ماند. امیدوارم دادگاه به سود ترامپ نباشد.
2017-02-08 ساعت 10:57
(2017-02-08 ساعت 10:45)lady65719 نوشته: سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟ سلام بله مال مارم همینو میزنه. یکی از دوستان نامزدش تماس گرفته گفتن دارن سایت رو آپدیت میکنن
2017-02-08 ساعت 11:00
سلام صبح همه دوستان بخیر
من فکر می کنم شدت مخالت ها با ترامپ صرفا بخاطر پناهندگان و یا سقط جنین و یا مهاجرین نیست.... احنمالا حس ضعیف انگاشته شدن و اینکه یک نفر زورگو سر کار اومده که هر روز ممکنه با تصمیماتش زندگی هر امریکایی رو تحت تاثیر قراربده باعث شده ناخوداگاه یه حسی درونشون بوجود بیاد که باهاش مقابله کنن. حسی که ما هم بخوبی باهاش آشناییم.....انتخاب خاتمی، روحانی، لیست امید و ..... منظورم اینه که وقتی ما لج میکنیم و می ریم رای می دیم بیشتر برای اینه که طرف مقابل نره و ما با اون مخالفت کنیم ....الان بنظرم جامعه امریکا بنوعی در همین شرایط مشابه قرار دارند. بیشتر می خوان تو دهنی به ترامپ بزنن. تا نظر شما چی باشه.
March.22 entered
تشکر کنندگان: zamini1975 ، bhb32 ، mulan1979 ، leader-m
(2017-02-08 ساعت 10:36)Alirezania نوشته:(2017-02-08 ساعت 09:08)yami نوشته: این کاری قضات دموکرات کردن بنوعی شروع رویه ای بود که ادامه اش در آینده میتواند دامن روسای جمهور حزب خودشان را هم بگیرد. باید منو بینی وقتی عصبانی میشم سر بعضی چیرها چطور میگم اینجا هم Islamic Republic of United Sluts of America هست!! زیاد با نظرت موافق نیستم... آمریکا در همین چند دهه گذشته چرخشهای چند کا پی رادیان!! (بیشتر از ۳۶۰ درجه!!) داده که آدم مطالعه میکنه باورش نمیشه چنان بسرعت مواضعشان عوض شده. موضوعاتی چون استفاده از سلاح هسته ای، آزمایشهای اتمی، حقوق زنان، تبعیض نژادی، اقلیتهای جنسیتی و الی آخر... از بقیه دوستانم ممنونم نظر دادند. تشکر کنندگان: victor2017 ، ایلیانا ، aazitaa ، leader-m
2017-02-08 ساعت 11:13
(2017-02-07 ساعت 18:08)lr_rleri نوشته: دوستا آیا سایت usvisa برای کیس های لاتاری هم هست یا مربوط به ویزا های دیگره؟ والا برا کسایی که متاسفانه مصاحبشون توی این ماجرا ها بود و کنسل شد کسی نمی دونه سفارت چه تدبیری اندیشیده....بنظرم تماس و ارتباط مستمر با سفارتتون داشته باشین ، قاعدتا دو راه بیشتر ندارن... یا بفرستن ته خط دوباره وقت بدن ( که واقعا بی انصافیه) و یا اینکه این وسطها یه جوری رد کنن چنتایی مثل شمارو که بنظر محتمل تره. ولی تماس و ارتباط مستمر رو داشته باشین و لطفا سایر دوستان رو از نتیجه کارتون مطلع کنین....ممنون و موفق باشین
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-08 ساعت 11:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-08 ساعت 13:37 توسط zamini1975.)
(2017-02-08 ساعت 10:45)lady65719 نوشته: سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟ ماله منم این ایراد رو میده فکر کنم از خودشونه
Category : CR1
Embassy : Ankara Priority Date : 23JUL2015 Case Created : 14DEC2015 Interview : 26SEP2016 Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016 (26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati 22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018 تشکر کنندگان: lady65719
2017-02-08 ساعت 11:24
(2017-02-08 ساعت 10:57)Sudeh نوشته:الان همسرم زنگ زد سفارت ، گفتیم وقت ما سر جاشه ؟ گفتند بله . گفت چرا پس ایمیل نزدید ، گفتن نگران نباشید یک هفته قبل مصاحبه ایمیل میزنیم و اگر اتفاقی بیفته بهتون خبر میدیم .(2017-02-08 ساعت 10:45)lady65719 نوشته: سلام دوستان من دوروزه سایت سفارت ترکیه رو که چک میکنم وقتی کیس نامبرمون رو وارد میکنم میزنه not found مال شما هم اینجور شده ؟ یعنی سایت مشکل داره؟ممکنه یکی لطف کنه و مال خودشو چک کنه و بهم بگه من نگگرانم . چرا اینطور شده اخه؟ البته حالا هم باید دعا کنیم رای تجدید نظر هم به نفع ماهایی باشه که منتظر ویزا هستیم
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار |