کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
خوب شما ردیف جلو تر تو دادگاه بودی ولی نوشتی خبر خوب ننوشتی چه خبر که
تبریک به همه دوستان
تشکر کنندگان: mrticoen
شعبه نهم دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا علیه دستورالعمل مهاجرتی جنجال برانگیز دونالد ترامپ رای داده و لغو اجرای آن را تمدید کرده است.
به این ترتیب، مسافران و مهاجران از هفت کشور با جمعیت عمدتا مسلمان از جمله ایران همچنان می توانند در صورت داشتن ویزای معتبر به آمریکا سفر کنند.
رای دادگاه تجدید نظر که یکی از لیبرال ترین دادگاه های فدرال توصیف می شود، ناکامی مهمی برای دولت آقای ترامپ است.
این دادگاه، واقع در شهر سان فرانسیسکوی ایالت کالیفرنیا، از سه شنبه (۷ فوریه) بررسی استدلال‌های موافق و مخالف در مورد دستورالعمل را شروع کرد.
رئیس جمهوری آمریکا جمعه (۲۷ ژانویه) دستورالعمل "محفاظت از آمریکا در مقابل ورود تروریست های خارجی" را امضا کرد که براساس آن ورود پناهجویان به آمریکا به مدت چهار ماه معلق و بازدید شهروندان هفت کشور عمدتا مسلمان از جمله ایرانیان به آمریکا محدود می شد.
این کشو‌رها شامل ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن هستند.
قاضی فدرال جیمز روبارت، مستقر در سیاتل مرکز ایالت واشنگتن، اخیرا دستورالعمل مذکور را موقتا لغو کرد. این حکم با واکنش تند دونالد ترامپ مواجه شد که آقای روبارت را "به اصطلاح قاضی" خواند و حکمش را "مسخره" توصیف کرد.
وزارت دادگستری آمریکا سپس از طرف آقای ترامپ به شعبه نهم دادگاه تجدید نظر فدرال شکایت کرد تا فورا منع مهاجرتی را ابقا کند اما روز یکشنبه دادگاه درخواست ابقای فوری را رد کرد و روند بررسی دستورالعمل شروع شد.
شاکیان این پرونده ایالت‌های واشنگتن و مینه سوتا هستند. شماری از روسای سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، جان کری، وزیر امور خارجه پیشین، ده ها شرکت بزرگ مانند گوگل و فیس بوک و نیز دادستان‌های ۱۶ ایالت به دادگاه نوشته اند که حکم آقای ترامپ برخلاف قانونی اساسی و منافع آمریکاست.
در جلسه روز سه شنبه وکلای وزارت دادگستری استدلال کردند که کنگره به رئیس جمهوری اجازه کنترل مرزها را داده است و این حکم مهاجران مسلمان را هدف قرار نداده است.
دادستان ایالت واشنگتن که علیه دستور دونالد ترامپ استدلال می کرد گفت اظهارات آقای ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی حکایت از نیت تبعیض آمیز این دستور دارد.
دونالد ترامپ چهارشنبه این هفته دادگاه‌های کشورش را "بسیار سیاسی" دانست.
دونالد ترامپ اظهارات مطرح شده در دادگاه تجدید نظر در مورد دستورش را "خفت آور" توصیف کرد و گفت که سه قاضی دادگاه مفهومی را که حتی "یک دانش آموز ضعیف دوره دبیرستان می فهمد" درک نکردند.
نیل گرسچ نامزد پیشنهادی آقای ترامپ برای عضویت در دیوان عالی آمریکا اظهارات آقای ترامپ در انتقاد از دادگاه‌ها را "دلسرد کننده" و "مایه تضعیف روحیه" دانسته است.
تشکر کنندگان: yami ، mulan1979 ، Saeed rezaee ، mrticoen
(2017-02-10 ساعت 04:03)fb2016 نوشته:  دوستان اين حكمم موقته؟ يعني حتي اكه دادگاه عالي هم نره بازم موقته؟

این دادگاهه مهم بود ... اگر هم بره دیوان عالی ، نتیجه مساوی میشه ...
پس به دادگاه تجدید نظر ارجاع خواهد شد که در اون ترامپ شکست خورده ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979 ، mrticoen
وقت نشد، از خوشحالی دستم خورد رو اینتر.

ولی تیکه بی جا هم ننداختی، انگار خود من داشتم محاکمه میشدم، اگر این دادگاه غیر از این نتیجه میداد، خیلی حالگیری بود.

(2017-02-10 ساعت 04:07)مهاجر سبز نوشته:  خوب شما ردیف جلو تر تو دادگاه بودی ولی نوشتی خبر خوب ننوشتی چه خبر که
تبریک به همه دوستان
تشکر کنندگان: mulan1979 ، mrticoen ، leader-m
دوستان! بنده هم مثل خیلی ها که خرشون از پل گذشت، فعلا فعالیتهای حقوق بشری خودمو متوقف میکنم.

رفت تا زمانیکه خدایی نکرده مشکل بعدی برام شخص خودم پیش بیاد.
تشکر کنندگان: yami ، mulan1979 ، ....مهرشاد.... ، smohammadi ، Kami R
به احتمالی اصلا ترامپ عقب نشینی تاکتیکی کنه و زورش رو بذاره رو قضیه ویزاها.
چون با هشت قاضی بودن سوپریم کورت امکان تساوی بالاست که نهایتا رای این دادگاه تایید میشه.
امیدوارم بچه های ویزا بگیر قشنگ بیان امار بدن ببینیم روال ویزا و بک گراند چکها عوض میشه یا نه.
تشکر کنندگان: Persischer ، mulan1979 ، ....مهرشاد.... ، mrticoen
(2017-02-10 ساعت 04:08)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 04:03)fb2016 نوشته:  دوستان اين حكمم موقته؟ يعني حتي اكه دادگاه عالي هم نره بازم موقته؟

نه منظورم همين حكم تعليق حكم ترامپه.همين تا كي پابرجاست؟ آخه اون قاضي فدرال روبارت هم حكم تعليق موقت داده بود
تشکر کنندگان: mulan1979 ، leader-m
(2017-02-10 ساعت 04:18)fb2016 نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 04:08)farzadmohajer نوشته:  

نه منظورم همين حكم تعليق حكم ترامپه.همين تا كي پابرجاست؟ آخه اون قاضي فدرال روبارت هم حكم تعليق موقت داده بود
ممکنه بره دیوان عالی ... اونجا دیگه پروسه خیلی خیلی طولانی میشه ...
چند ماه یا شاید چند سال ... خیالتون راحت باشه .. این دادگاه از همه مهم تر بود ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 02:19)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 02:00)onasiss نوشته:  
(2017-02-09 ساعت 22:44)farzadmohajer نوشته:  اگر هزار مورد تروریستی هم اعلام کنن ، بازم ملاک نمیشه ...
چون اون شب خود قاضیه به وکیل ترامپ گفت :
ما هیچ گونه عملیات تروریستی از این کشور ها ، داخل خاک آمریکا ندیدیم ...
دقت کنید ، گفتش داخل خاک آمریکا ...
من نمیدونم چرا بعضی دوستان انقدر انرژی منفی میدن ...
کل دنیا داره میگه احتمال پیروزی ترامپ یک درصد هم نمیشه ...
بعد اینجا که میام همه نا امید هستن ...
یادتونه دو هفته پیش من هی به شماها میگفتم انقدر انرژی منفی ندید ، بالاخره اوکی میشه و
حکم ترامپ دو هفته هم دووم نمیاره ...
الان دیگه بحث قانون و دادگاه هست . مطمن باش در دادگاه حق علیه باطل صورت میگیره ...
اگه میدونی حق با شماست و سر حرفتون هستید ، پس بدونید برنده نهایی کسی نیست جز شما

اولا كه خود شما همون كسي بودي كه تا همين هفته پيش مثل اسپند رو آتيش داشتي بالا و پايين ميكردي كه ميتوني پست هاي قبلي خودتون رو يكبار مرور كني دوماً دادگاه نگاه به مداركي و توضيحات هردو طرف ميكنه و اصلا مهم نيست كجا باشه چون نفس عمل مهمه كه اگر عمليات تروريستي ثابت بشه ميتونه تو خاك اونها هم صورت بگيره و بعدش تصميم ميگيره، كه تمام كارشناس ها، وكيل ها و قضات ديگه هنوز نتونستن پيش بيني كنند نظر اين دادگاه رو تو اين پرونده بعد شما با ٢٢ سال سن از ايران انقدر با اطمئنان نظر نهائي رو اعلام كردي از قبل
اگر يك بار ديگه متني كه من نوشتم رو درست مطالعه كني ميبيني كه توضيح دادم اين يك خبره و با اميدواري گفتم كه انشاالله ختم بخير بشه
لطفا قبل از هر اظهارنظري دقيق بخون بعد نظرت رو بده نه اينكه الكي شعار كليشه اي حق عليه باطل بديم
حالا چرا میخوای منو بزنی ؟؟؟ یکم به اعصاب خودتون مسلط باشید . من که با ملایمت کامل دارم
نظر میدم .. اگه هم یوقت اونجا رفتی دیگه آدماش مثل من نیستن که انقدر مهربون برخورد کنن ..
ماشالله همه اونجا یه اسلحه تو جیبشون دارن . پس حتما پیشنهاد میکنم یکم قبلش با جامعه آمریکا
آشنایی پیدا کنی ... برای خودت میگم ...
من دارم میگم انرژی مثبت بدید حرف بدی میزنم ؟؟ ؟؟؟
وقتی ۲ قاضی دموکرات هستن جای نگرانی داره ؟؟ مگه ندیدی بار اول درخواست ترامپ رد شد !!

یه قانون مهم هست که میگه : به هر چیزی که فکر کنی ، همون اتفاق برات خواهد افتاد ...
بزرگی به عقل هست نه به سن ... الان بیشتر اساتید دانشگاهم تو بیشتر مسایل میان با من
مشورت میکنن ... اگر هم باورتون نمیشه آدرس بدم از نزدیک ببینید ...
پس هی اینجا نیاین بگید با این سن کمت نظر نده ...

از صفحه اول این تاپیک ، من هر نظری که دادم ، به واقعیت پیوست ...
الان نزدیک ۱۵ نفر تو پیام خصوصی بهم میگن : تو یه پیشگوی واقعی هستی ...
شاید باورت نشه ، ولی من آینده رو از زمان حال بهتر میبینم ...
پس پیشنهاد میکنم نظراتی که میدم رو ، صد در صد بهش اعتقاد پیدا کنید ...

خیلیا بودن اینجا هی بهم تیکه مینداختن .. الان دیگه روشون نمیشه بیان ...

تنها چیزی که منو اذیت میکنه ، عصبانی بودن و پرخاشگری مردم ایرانه ...
چرا هیچکس نمیتونه لبخند بزنه و با مهربونی جواب همدیگه رو بدن ...
چرا همش با تیکه و بد بیرا باهم صحبت میکنن ...
چرا همش دم از فرهنگ غنی میزنن ، عین عربا برخورد میکنن ...

اگه هموطنام اینطوری رفتار کنن ، وای بحال غریبه های خارجی ...

این اسلحه رو خوب گفتی.مواظب باش که رفتی اونجا حرف از ترور و اینچیزا نزنی چون اوضاع برات خطری میشه Big Grin
خوبه که از پرخاشگری مردم ایران گفتی پس لطف کن از این به بعد هر اتفاق ناخوشایندی افتاد با آرامش خاطر و دوری از هرگونه پرخاشگری و بدوبیراه گفتن به این و اون مساله رو پیگری کنی.
-------------------------------------------------------------
تبریک به دوستان عزیز ولی ویزادارها با این بلایی که ترامپ سرشون آورد احتمالا بالای 99 درصدشون قبل دادگاه تجدیدنظر خودشونو به آمریکا رسونده بودند. Big Grin
امیدوارم ترامپ دق و دلیشو سر چیزای دیگه خالی نکنه حالا قضیه صدور ویزا به کنار البته از نظر من در زمینه صدور ویزا نباید مشکلی به وجود بیاد فوقش یه کم زمانش طولانی میشه که راه حلش یه کم صبره که ما ایرانیام توش استادیم Wink
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: yami ، ....مهرشاد.... ، onasiss ، samiraaa ، mrticoen ، aazitaa ، leader-m
فکر کنم چون علیه یک حکم موقت صادر شده، میشه خودش دائمی تلقی بشه. حد اقل تا وقتی که دولت به دیوان عال یشکایت نکرده، که اون هم سه ماه طول میکشه.
برای کسانی که محدودیت زمان دارن مثل لاتاری خیلی پراسترس میشه.
ولی بقیه فقط احتیاج به صبر و تحمل دارن، کافیه صبر کنن.
ترامپیست ها بی وقفه دارن سوتیهای شگفت انگیز میدن.

تشکر کنندگان: fb2016 ، mulan1979 ، leader-m
ممنونم منظورم از سوال اين بود ?
تشکر کنندگان:
البته ترامپ همین سر تیر تهدید کرده که تو دادگاه مبینمتون. فکر کنم منظورش منم
(2017-02-10 ساعت 04:37)fb2016 نوشته:  ممنونم منظورم از سوال اين بود ?
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 04:43)Persischer نوشته:  البته ترامپ همین سر تیر تهدید کرده که تو دادگاه مبینمتون. فکر کنم منظورش منم
(2017-02-10 ساعت 04:37)fb2016 نوشته:  ممنونم منظورم از سوال اين بود ?

اره ديدم توييتو
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 04:16)yami نوشته:  به احتمالی اصلا ترامپ عقب نشینی تاکتیکی کنه و زورش رو بذاره رو قضیه ویزاها.
چون با هشت قاضی بودن سوپریم کورت امکان تساوی بالاست که نهایتا رای این دادگاه تایید میشه.
امیدوارم بچه های ویزا بگیر قشنگ بیان امار بدن ببینیم روال ویزا و بک گراند چکها عوض میشه یا نه.

اصولا پروسه ویزا دادن ایرانیها راحت هم نبود...90 در صد کلیرنس میخوردن..
مدتش شده بود بیشتر از 7 8 ماه...و حتی بیشتر.

حالا واقعا از این هم بخوان سخت گیری بیشتر کنند ظلمه واقعا.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: yami ، m_baghaei ، ....مهرشاد.... ، samiraaa ، leader-m
(2017-02-10 ساعت 04:16)yami نوشته:  به احتمالی اصلا ترامپ عقب نشینی تاکتیکی کنه و زورش رو بذاره رو قضیه ویزاها.

متاسفانه احتمالش زیاده ولی رو دور خبرهای خوبیم فعلا
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: yami ، m_baghaei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان