کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
نه چندان خوشبین باشیم مثل جناب فرزاد و نه انچنان بدبین مانند اقای یامی
این اتفاق چنددرس مهم داشت:
اصل انتروپی
فلسفه ی عدم پیشرفت زنجیروار تاریخ انطور که خیلی ها به ان اعتقاددارند
تسری کوانتوم در فیزیک به زیست بشری و حوادث
بدشانسی بعضی ها
خوش شانسی بعضی ها
درنومیدی بسی امید است
مهم تربودن خیلی پدیدارها نسبت به مهاجرت
اینده نامعلوم مهاجرین و

وبالاخره فرصت اندکی است که چمدان ها را ببندیم
تشکر کنندگان: mrticoen ، Sudeh ، leader-m
اول از همه به همه دوستان تبریک و شادباش میگم. امیدوارم همیشه دلتون شاد و لبتون خنده باشه.

همچنین، به اون دسته از دوستانی که دوباره شروع کردند آیه یاس خوندن لازمه یادآوری کنم که ممنون از آیه یاس خوندنتون، ولی پروسه ویزا به ایرانیها از اول هم سخت بود و سخت تر از این هم بعیده بشه. هر سازمانی چارتی برای بررسی کیسها داره که وقتی هر کیس اون مراحل رو طی کنه، باید برای بررسی بیشتر به مقام بعدی ارجاع داده بشه (و یا حتا همزمان بررسی میشن). سازمانهای بزرگی درگیر این پروسه کلیرنس هستند و الکی نیست ترامپ بگه لفتش بدین و اونام بگن چشم همین الان....

کار سختی نیست نیمه پر لیوان رو نگاه کردن ..

یک سری از روز اول "من میدونستم" "من میدونستم" یاس آلود پخش میکردند اینجا، وقتی حکم بار اول رد شد تغییر کاربری دادن و شروع کردند به "من میدونستم" "من میدونستم" مثبت اندیشیدن که یعنی من که از اول میگفتم حکم رد میشه و .......

دوستان، بی خیال

همه ما اینجا هستیم، چون این مشکل همه ماهاست. حالا کی اول گفته و آخر ذره ای اهمیت نداره. مسابقه نیست اینجا. همچنین ضربه روحی که این حکم به همه ماها وارد کرد آنقدر سهمگین و زیاد بود که انگاری یک لحظه غم دنیا رو گذاشته باشند تو دل ما ..... شما خواهشن با آیه یاس خوندنتون این درد رو بیشتر نکنین.

دوستان میگن، سعی میکنن حقیقت رو بیان کنن. والله بالله تو این 175 صفحه چیزی جز آیه یاس از هر جهتش از شما اینجا ندیدیم.....پس خواهشن سعی کنین کمتر این محیط رو به آیه های یاس خودتون مزین کنین. این نکته ای بود که بارها میخواستم بگم و منصرف میشدم. اما وقتی دیدم بعد رد شدن حکم قاضی تو دادگاه تجدید نظر باز هم یه سری"من میدونستم" "من میدونستم" ها اومدند و میگن و این حکم موقته و تلافیشو سر اونایی که میخوان ویزا بگیرن در میارن و ..... دیگه نشد که ننویسم.

بابا قبول، اصلن موقته ...... حالا که چی؟ "حقیقت" یا "آیه یاس" خودتو پخش کردی.....متشکرم....... خداحافظ شما باشه.   والله

از تمام اینا بگذریم، اگه اخبار بعد حکم دادگاه و همچنین مصاحبه بعد اون رو ببینیم متوجه میشیم که دادستان واشنگتن هم گفت که این حکم معلق باقی مونده چون غیرقانونیه. دوتا قاضی دموکرات و دوتا قاضی جمهوری خواه بر ضد اون رای دادند. به قول هیلاری کلینتون تو توئیت اخیرش 3-0 به نفع قانون. پس:

1- در صورت رفتن به دادگاه عالی که پروسه طولانی هستش بازهم احتمال پیروزی قانون علیه حکم ترامپ بسیار بیشتره.

2- سخت گیری بیشتر بر ویزای ایرانیها رو قبول ندارم، چه اینکه هر کلیرنسی مراحل قانونی رو باید طی کنه و اگه قراره کیسی متوقف بشه، باید دستوری قانونی پشتش باشه و اگه فرض محال هم این دستور رو بدهند، خبرش مثل تماس تلفنی ترامپ با نخست وزیر استرالیا به بیرون درز میکنه و اون وقت دیگه بسیار بدتر برای ترامپ خواهد شد. امری بسیار اندک که حتا ارزش فکر کردن بهش هم نداره. پس من بهش فکر نمیکنم و پیشنهاد میکنم شما هم بهش فکر نکنین. هرچیزی اگه رخ داد، نگرانی هم همون موقع باید شروع بشه ....لازم نیست استرس بیشتری رو به خودمون، به وسیله خودمون و قبل از رخ دادنش وارد کنیم.

عذرخواهی میکنم از دوستان اگه نوشته طولانی شد و همچنین دوستانی که شاید تو این نوشته گوشه ای به نوشته های آنها اشاره شد. باور بفرمایید همه ماها مشکل مشترکی داریم. حالا شاید، شاید اگه این مشکل برای ما کمتر ترکش داشته باشه دلیلی نمیشه بی محابا هرچی به ذهنمون میاد رو اینجا نشر بدیم. احتمال بدیم شاید با نوشته شما حتا تصمیم کسی عوض بشه و استرس بی جایی به فردی وارد کنین. پس خواهشی که از دوستان دارم اینکه که کمی با احساس مسئولیت و  تفکر نوشته های خودشونو اینجا نشر بدهند ....

موفق باشید

انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: Ali--usa ، tabangigs ، mulan1979 ، fb2016 ، alireza_guitar ، mrticoen ، Sudeh ، شهرادلیلا ، onasiss ، leader-m
حالا ایشالا تشریف بیارید ببینید اتباع بعضی کشورهای داغون چطور عین باقلوا ویزا میگیرن میان، تعجبتان چند برابر میشه.
ترامپ اگه کوتاه بیاد الان خیلی بهتره... افکار عمومی خیلی مهمه.
بهرحال این کارش درست غلط زشت زیبا پشتبانی نشد از طرف جامعه.
همون جامعه ای که هیچوقت حساسیتی نسبت به اینکه چرا فلان مملکت براحتی ویزا میگیره میاد یا بسختی هم نشون نداده!!
کلا افکار عمومی چیز عجیبیه...
اگه ترامپ با سیاست با پنبه سر بریدن سخت ویزا میداد هیشکی صداشم در نمیامد اما حرکت ژانگولریش به ضرر خودش و به نفع مردم این هفت کشور فعلا تمام شده.
باید منتظر شد و دید چه خواهد شد و تبعات شکست ترامپ در کوتاه مدت و میان مدت چیه.

البته همانطور که قبلا گفتم نظر من به نظر ایشون نزدیکتره خخخخخ و فکر میکنم قاضی که صفر درصد در مسئله امنیت ملی مسولیت و پاسخگویی داره، حق دخالت در امور رییس جمهور رو نباید داشته باشه ولی از طرفی هم کنار گذاشتن فله ای یک ملیت غلطه. همانطور که پذیرش فله ای مهاجرم غلطه.
تشکر کنندگان: sce ، ali_yari5 ، mulan1979 ، ....مهرشاد.... ، samiraaa ، aazitaa ، leader-m
تبريك ميگم به همه
از خوشحالي نميدونم نصف شبي چكار كنم حيف نميشه همه رو بيدار كنم
با ترس سايت رو باز كردم و اولش داشتم از استرس ميمردم ولي حالا نميدونم از خوشحالي چطور دوباره بخوابم ??????????????
????????????????????
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: yami ، فام مج ، عدلی ، sce ، ali_yari5 ، mulan1979 ، ....مهرشاد.... ، samiraaa ، Mrcivil ، leader-m
کنسولگری دوبی وقت مصاحبه ویزای توریستی برادرم رو که بعد از فرمان اجرایی کنسل کرده بود رو دوباره تو همون تاریخ بصورت اتوماتیک برگردونده.
تشکر کنندگان: yami ، armehraboon ، sce ، mulan1979 ، alireza_guitar ، leader-m
و این بود یک بخش تلخ و شیرین از داستان زندگیه ما که بعدا در تاریخ ثبت خواهد شد ...
قصه ی عجیبی بود ، البته قابل پیش بینی ... خدا نگهدارتون ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mrticoen
با توجه به حکم دادگاه تا یکماه تعلیق حکم ادامه داره که میشه تا ۲۸ فوریه
اما بعد از این تاریخ چی؟
تشکر کنندگان: mulan1979
سلام به همه دوستان و تبریک
خدایا شکرت
از این ستون به اون ستون فرجه
از تک تکتون سپاسگزارم
خدایی اگه این سایت و این دورهمی و این اطلاع رسانیها نبود این انتظار برامون خیلی خیلی سخت میشد
دوستان
تا حاللش خوب پیش رفته از این به بعدم توکل بخدا
چه فکر مثبت کنیم و چه منفی چیزی دست ما نیست جز انتظار
پس نظرتون چیه که مطابق قانون جذب، مثبت انتظار بکشیم؟
کیس: حدود ۴۰۰۰   Cool
رویت قبولی: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶- برنده مرحله دوم
ارسال فرم: ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه : ۴ می ۲۰۱۷
تعداد افراد کیس: ۲ نفر
شغل آزاد
سربازی معاف
نتیجه: ویزای یک ضرب
سفرنامه

...... مى‏ گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد *سوره نساء*
تشکر کنندگان: copol ، yami ، mulan1979 ، ali_yari5 ، shabahang92 ، m_baghaei ، ....مهرشاد.... ، samiraaa ، Mrcivil ، leader-m
(2017-02-10 ساعت 06:52)Saeed rezaee نوشته:  با توجه به حکم دادگاه تا یکماه تعلیق حکم ادامه داره که میشه تا ۲۸ فوریه
اما بعد از این تاریخ چی؟

مصاحبه من دقیقن ۲۷فوریه هستش ، قلبم اومده داخل دهنم
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: leader-m
سلام دوستان
تبريك ميگم
اولاً يك نكته اين تعليق يك ماهه از تاريخ ٤ فوريه هست كه Jamez Robart حكم ترامپ رو تعليق كرد
حالا سوال اينجاست كه بعد از يك ماه يعني ٤ مارچ چه اتفاقي ميفته؟
البته دادگاه ديوان عالي كشور نميدونم چقد زمان ميبره تا تشكيل شدنش
اگر دوستان اطلاعات موثق دارند لطفاً راهنمايي كنن
چون اين يك ماه بودن استرس زاست
خود من چند روز بعد از ٤ مارچ مصاحبه دارم
ممكنه دوباره ٤ مارچ همه چي برگرده به حالت قبل از حكم James Robart يا تا تشكيل ديوان عالي تعليق حكم پابرجاست؟
ممنون از پاسخهاي دقيق شما دوستان

تشکر کنندگان: mulan1979 ، Mrs.sara ، m_baghaei ، شهرادلیلا ، leader-m
(2017-02-10 ساعت 08:03)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 06:52)Saeed rezaee نوشته:  با توجه به حکم دادگاه تا یکماه تعلیق حکم ادامه داره که میشه تا ۲۸ فوریه
اما بعد از این تاریخ چی؟

مصاحبه من دقیقن ۲۷فوریه هستش ، قلبم اومده داخل دهنم

ایشالله که شما به راحتی ویزا میگیید Smile
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-02-10 ساعت 08:29)Ali--usa نوشته:  سلام دوستان
تبريك ميگم
اولاً يك نكته اين تعليق يك ماهه از تاريخ ٤ فوريه هست كه Jamez Robart حكم ترامپ رو تعليق كرد
ممكنه دوباره ٤ مارچ همه چي برگرده به حالت قبل از حكم James Robart يا تا تشكيل ديوان عالي تعليق حكم پابرجاست؟

Farsi VOA:

قدم بعدی چیست؟

بعد از رای دادگاه تجدیدنظر، چه اتفاقی خواهد افتاد.

پس از انتشار تصمیم نهایی قضات حوزه نهم دادگاه استیناف، طرف بازنده در دادگاه ۱۴ روز فرصت خواهد داشت تا با ارائه یک دادخواست خواستار بررسی مجدد پرونده در حضور تمام قضات دادگاه استیناف شود. ارائه پرونده به دیوان‌عالی نیاز به تنظیم چنین دادخواستی ندارد.

با توجه با شرایط ویژه این دعوی و حاشیه آن، احتمال آن می روند که مغلوب دادگاه استیناف حوزه نهم، پرونده را به دیوانعالی آمریکا ببرد.

دیوان‌عالی ایالت متحده آمریکا متشکل از ۹ کرسی، در حال حاضر تنها ۸ قاضی دارد که از چهار قاضی نزدیک به دموکراتها و چهار قاضی منصوب یا نزدیک به جمهوریخواه تشکیل شده است.

تا زمانیکه قاضی «نیل گورساچ»، گزینه پرزیدنت ترامپ برای این سمت، در پروسه ای چند ماهه مراحل تأیید صلاحیت برای این کرسی را در سنا طی کند، کرسی نهم این دادگاه همچنان خالی خواهد ماند.

در نتیجه، در صورتیکه آراء قضات ارشد دیوان‌عالی چهار به چهار باشد، یعنی بدون اکثریت غالب، حکم نهایی دادگاه تجدیدنظر همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند. برای همین است که رای امروز دادگاه تجدیدنظر اهمیت زیادی دارد.

اگر قبل از رسیدگی به این شکایت، گزینه آقای ترامپ یعنی گورساچ بتواند رای سنا برای کسب کرسی دیوان‌عالی را کسب کند، آن وقت به نظر می رسد دولت دست بالا را در این باره خواهد داشت و احتمالا به نظر آقای ترامپ توجه می شود.
❄❄❄انسان با امید زنده است.
توکل به خدا❄❄❄
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: m_baghaei ، mulan1979 ، شهرادلیلا
(2017-02-10 ساعت 08:44)Paniz888 نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 08:29)Ali--usa نوشته:  سلام دوستان
تبريك ميگم

Farsi VOA:

قدم بعدی چیست؟

بعد از رای دادگاه تجدیدنظر، چه اتفاقی خواهد افتاد.

پس از انتشار تصمیم نهایی قضات حوزه نهم دادگاه استیناف، طرف بازنده در دادگاه ۱۴ روز فرصت خواهد داشت تا با ارائه یک دادخواست خواستار بررسی مجدد پرونده در حضور تمام قضات دادگاه استیناف شود. ارائه پرونده به دیوان‌عالی نیاز به تنظیم چنین دادخواستی ندارد.

با توجه با شرایط ویژه این دعوی و حاشیه آن، احتمال آن می روند که مغلوب دادگاه استیناف حوزه نهم، پرونده را به دیوانعالی آمریکا ببرد.

دیوان‌عالی ایالت متحده آمریکا متشکل از ۹ کرسی، در حال حاضر تنها ۸ قاضی دارد که از چهار قاضی نزدیک به دموکراتها و چهار قاضی منصوب یا نزدیک به جمهوریخواه تشکیل شده است.

تا زمانیکه قاضی «نیل گورساچ»، گزینه پرزیدنت ترامپ برای این سمت، در پروسه ای چند ماهه مراحل تأیید صلاحیت برای این کرسی را در سنا طی کند، کرسی نهم این دادگاه همچنان خالی خواهد ماند.

در نتیجه، در صورتیکه آراء قضات ارشد دیوان‌عالی چهار به چهار باشد، یعنی بدون اکثریت غالب، حکم نهایی دادگاه تجدیدنظر همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند. برای همین است که رای امروز دادگاه تجدیدنظر اهمیت زیادی دارد.

اگر قبل از رسیدگی به این شکایت، گزینه آقای ترامپ یعنی گورساچ بتواند رای سنا برای کسب کرسی دیوان‌عالی را کسب کند، آن وقت به نظر می رسد دولت دست بالا را در این باره خواهد داشت و احتمالا به نظر آقای ترامپ توجه می شود.
❄❄❄انسان با امید زنده است.
توکل به خدا❄❄❄

چقدر طول میکشه ؟
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان:
دقيقاً بعد از ٤ مارچ چه اتفاقي مي افته؟
شايد تا اون موقع دادگاه ديوان تشكليل نشه
من فكر ميكنم الان بايد Jamez Robart دوباره تعليق خودش رو تمديد كنه
البته يك جا خوندم ممكنه يك قاضي ديگه حكم تعليق Robart رو تأييد كنه كه در اون صورت حكم از حالت Temporary به Permanent تبديل ميشه
البته نميدونم چقد درسته اين مطلب!
در هرصورت باتوجه به اينكه كلي از بچه ها بعد از٤ مارچ مصاحبه دارند خواهش ميكنم اگر كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
چرن واقعاً براي برنامه ريزي كردن سفر به سفارت و اطمينان از باقي موندن وقت سفارت خيلي حائز اهميته اين موضوع

تشکر کنندگان: m_baghaei ، mulan1979 ، شهرادلیلا ، leader-m
فوری:
به استحضار می رساند دادگاه تجدیدنظر، رای دادگاه قبلی را در خصوص لغو دستور اجرایی رئیس جمهور در رابطه با منع ورود افراد از 7 کشور مشخص از جمله ایران تأئید نمود.
این مساله بدان معنی است که شرایط دقیقاً مشابه با قبل از اجرای دستورالعمل اجرایی ادامه پیدا کرده و هموطنان می توانند مطابق سابق با داشتن ویزای معتبر به داخل کشور آمریکا بیایند.
ضمناً مشابه با گذشته افراد می توانند برای دریافت ویزا به کنسولگری های ایالات متحده مراجعه نمایند.
بر اساس قوانین ایالات متحده اگر رئیس جمهور امریکا به رای صادره در دادگاه تجدیدنظر اعتراض داشته باشد می تواند نسبت به آن در دادگاه عالی (دیوان عالی کشور) شکایت نماید. لذا همچنان به هموطنان توصیه می شود اگر هر گونه برنامه ای برای گرفتن ویزا و آمدن به آمریکا دارند آنرا در اولویتشان قرار دهند.
هیچ شخص در این کشور بالاتر از قانون نیست. هیچ شخص!
دوستان مبارکه برای همه دوستان گل مهاجرسرایی و همه ایرانیان آرزوی بهترین ها رو دارم
یا حق
تشکر کنندگان: lady65719 ، rainyday ، m_baghaei ، mulan1979 ، شهرادلیلا ، Sudeh ، Mrs.sara ، samiraaa ، zamini1975 ، عدلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان