کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 09:58)Mrs.sara نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 09:33)Hamid_rr نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 04:51)Hadi_20 نوشته:  شما مطمئنی که چیزی نزدی؟یه کم مواظب خودش باش از دست میری هاااا.فقط نمی دونم فشار دقیقا به کدوم نقطه ات وارد شده داری هزیان میگی

دوست خوبم کاملا مشخصه چند روزی درگیر بودی و بهتون فشار اومده کجاشو نمیدونم البته ...
شما جواب گذاشته بودین روی این پست اما ظاهرا پشیمون شدین و تصمیم گرفتین یه جواب دیگه بذاریم ....
خاطرم هست که زیر پستم آرزوی موفقیت کرده بودین و حل شدن مشکلات ....حالا می شد یهویی تغییر کرد داستان نمیدونم .!!
شایدم جدی جدی خدایی نکرده چیزی زدی امیدوارم من اشتباه کنم ,,,
در هر حال خوش باشی هادی جان Cool  Wink

اعضای محترم لطف کنید بحث هاتون را ببرید مسنجر ، والا دنبال یک سوال یا متن مهم بگردیم پیدا نمیشه ، تحلیل ها و فرضیه ها را بزارید برای تاپیک مخصوص خودش یا برید چت روم خصوصی حرف بزنید . لااقل اینجوری اگر یک کسی که نیاز به راهنمایی واقعی داره بتونه راحت مطلبش را  پیدا کنه . اینجارو مثل اینستگرام و تلگرام نکنید لطفن .

خود ترامپ و دادگاه تجدید نظر بیخیال شدن ولی به سری از اعضا ول کن نیستن همه تحلیلهایی که دوستان میگن نظرشون محترم ولی تاثیری روی هیچی نداره
پس بهتره به جای استرس وارد کردن و تحلیلهای منفی یه مقدار انرژی مثبت بدین
ما خودمون توی این فرایند نفس گیر به حد کافی استرس داریم پس جون ترامپ استرس بیشتر تولید نکنیم
ایشالا این ترامپم از خر شیطون پیاده بشه دیگه بیشتر از کژش نده ما هم بریم آمریکا
کیس نامبر: ‎2017AS60**‎
تاریخ رویت قبولی: هفته اول MAY‎
تعداد اعضای کیس: 2
مصاحبه 18 می ایروان
وضعیت ap
آپدیت (همسر):19،23 ، 25 ،30 ,31می، 1، 2 ،5 و 6.,12 و 20 جون
آپدیت خودم : 19،23 و 25 می،5و 6و 20 جون
تشکر کنندگان: m_baghaei ، Ali--usa ، شهرادلیلا ، Mrs.sara ، samiraaa
دوستان عزیز امیدوارم این خوشحالی از لغو قانون ترامپ برای همه ما 7 تا کشور پابرجا بمونه

http://www.cnbc.com/2017/02/09/appeals-c...=applenews
تشکر کنندگان: mulan1979
يواش يواش اينجا بازم خلوت مي شه... ايشالا بزودي همه كارشون درست شه.... فقط اميدوارم به قول دوست عزيزمون نشيمنگاه متزلزل ديگران نشه
March.22 entered
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Mrs.sara ، yami
این جریان صرف نظر از استرس ادامه دارش، تا همین جا هم نشون داد که چطور سیستم قضایی سالم عمل میکنه.
اگر جلوی این بابا رو نمیگرفتن یک مکارتیسم ضد اسلامی راه مینداخت
تشکر کنندگان: mulan1979
ممنون از راهنمایی تون
(2017-02-09 ساعت 10:13)victor2017 نوشته:  
(2017-02-08 ساعت 18:40)lr_rleri نوشته:  ما کیس های لاتاری که مصاحبه هامون توسط  kcc تنظیم شده و خودشون تاریخ مصاحبه رو به ما اطلاع دادن قاعدتا دیگه نیاز به ثبت اون توی usvisa نداریم؟
راستش منم خیلی سر در نمیارم که اونجا باید چه کار بکنیم
مخصوصا که توی سایتش هشدار داده که اگه اطلاعات رو اشتباه وارد کنید ممکنه توی مصاحبه تون تاخیر ایجاد بشه
آیا اینکه به زبان فارسی وارد سایت بشیم یا به زبان انگلیسی فرقی داره و ممکنه که اگه به زبان انگلیسی وارد بشیم مصاحبه مون هم به همون زبان باشه یا ربطی نداره؟
آخر فرم یه شماره فرم ds-260 رو خواسته، آیا این همون کانفرمیشن نامبر هست که بعد از تکمیل فرم ds-260 به ما میده؟
و آخر اینکه شماره تلفنی که توی سایت خواسته شماره تماس خودمونه؟ آخه در توضیح پایینش چیزهایی میگه که آدم رو به شک میندازه که شماره سفارتی که باید ویزا صادر کنه رو باید وارد کنیم.
ممنون میشم اگه کسی اطلاع دقیق داره پاسخ بده  
(2017-02-07 ساعت 00:35)victor2017 نوشته:  برای مصاحبه در هر سفارتی باید در سایت سفارت ثبت نام کنید و دراین سایت اداره پست مورد نظرتونو برای دریافت ویزاتون انتخاب کنید.

در ورودی به سفارت برگه تایید ثبت نام در سایت رو ازتون می خوان که اجازه ورود بدن.

دوست عزیز کیس های ازدواج و نامزدی هم خودشون به ما وقت می دن و روز تعیین می کنند ولی نکته ای که عرض کردم خدمتتون اینه که جدای از هر وقتی که دارین....باید برین توی سایت سفارت و بصورت مجازی برای دیدار با مسولین سفارت ثبت نام کنین.

این برگه ثبت نام نباشه از در سفارت اجازه ورود به داخلو نمی دن بهتون.

امیدوارم موفق باشین
کیس نامبر:##2017AS38
تعداد افراد کیس:۳ نفر(برنده اصلی خانم)
نامه دوم: دسامبر 2017
تاریخ مصاحبه:28 فوریه،تغییر توسط سفارت به 23 فوریه
محل مصاحبه: ایروان
نتیجه مصاحبه:برنده اصلی و فرزند ویزای یکضرب،شوهر ap
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 09:33)Hamid_rr نوشته:  
(2017-02-10 ساعت 04:51)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-04 ساعت 02:44)Hamid_rr نوشته:  اقا شما عاقل شما خوب شما چالش پذیر و منعطف شما جوانمرد و پهلوان ...
من بد ...تک بعدی ..من دادستان و اتهام زن قضاوت گر تنها تنها ..
شما مفسر سیاست دنیایی سند و مدرک شما اخر نفوذ توی سازمان دلاور وفا دار ...
من راهروی انرژی درمانی من پوچ و توخالی ...
شما دنیا گشته و دنیا دیده اصلا مشاور مارکپولو ..
من تهران مونده و در بدر اتوبوس سوار خسته شهر ...
شما رشید و آماده و حاضر جواب اصلا شما عادل فردوسی پور
شما تاریخ دوهزاروپونصد ساله استوره فرهنگ و ادب اصلا معاون سازمان ملل...
من موندم چی بگم دیگه ...

آقای دانشمند دلیل و اثبات و سیاست... سوالی باشه در خدمتم البته وقتی از خواب بیدار شدم ....

شما مطمئنی که چیزی نزدی؟یه کم مواظب خودش باش از دست میری هاااا.فقط نمی دونم فشار دقیقا به کدوم نقطه ات وارد شده داری هزیان میگی

دوست خوبم کاملا مشخصه چند روزی درگیر بودی و بهتون فشار اومده کجاشو نمیدونم البته ...
شما جواب گذاشته بودین روی این پست اما ظاهرا پشیمون شدین و تصمیم گرفتین یه جواب دیگه بذاریم ....
خاطرم هست که زیر پستم آرزوی موفقیت کرده بودین و حل شدن مشکلات ....حالا می شد یهویی تغییر کرد داستان نمیدونم .!!
شایدم جدی جدی خدایی نکرده چیزی زدی امیدوارم من اشتباه کنم ,,,
در هر حال خوش باشی هادی جان Cool Wink

لازم نیست حرفایی که زدم رو دوباره شما به خودم بزنی
بهرحال شمام خوش باشی و آرزوی موفقیت دارم براتون Smile
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان:
https://www.nytimes.com/2017/02/09/us/po...-news&_r=0
فعلا دادگاه را برديم!!!
تبريك به همه
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
تشکر کنندگان: onasiss ، mulan1979 ، فام مج
http://edition.cnn.com/2017/02/09/politi...index.html

مثل اينكه قراره امروز هم يه دادگاه تو ويرجينيا برگزار بشه كه از اهميت بالايي برخورداره كه اگه تو اين دادگاه هم راي به غير قانوني بودن حكم پرزيدنت ترامپ بدن حكم موقت به دائمي تبديل ميشه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، شهرادلیلا ، mrticoen
(2017-02-10 ساعت 12:51)fb2016 نوشته:  http://edition.cnn.com/2017/02/09/politi...index.html

مثل اينكه قراره امروز هم يه دادگاه تو ويرجينيا برگزار بشه كه از اهميت بالايي برخورداره كه اگه تو اين دادگاه هم راي به غير قانوني بودن حكم پرزيدنت ترامپ بدن حكم موقت به دائمي تبديل ميشه

دادگاه؟ دوباره؟ مگه میشه چی هست؟
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان:
(2017-02-10 ساعت 12:51)fb2016 نوشته:  http://edition.cnn.com/2017/02/09/politi...index.html

درسته امروز هم روز خیلی مهمی هست...این دادگاه می تونه خیلی سریع بازی رو عوض کنه.... انشالله خیره

توضیح کاملش در لینک زیر:

http://edition.cnn.com/2017/02/09/politi...index.html
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: mulan1979 ، fb2016 ، onasiss ، شهرادلیلا
(2017-02-10 ساعت 13:10)فام مج نوشته:  

دادگاه؟ دوباره؟ مگه میشه چی هست؟

بله توضيحات كاملش تو لينك هست
تشکر کنندگان:
سلام.
تجربه من در چند هفته اخیر ممکن است برای برخی حاوی نکاتی باشد.
من یکبار پس از دریافت ایمیل از سفارت در آنکارا مبنی بر ارسال پاسپورتها برای صدور ویزا، پاسپورتها را توسط یک شرکت برای پیک آپ فرستادم. پاسپورتهای من دقیقا همان روز جمعه که دستور جدید ترامپ امضاء شد به سفارت رسید. سفارت هم روز دوشنبه پاسپورتها را به دلیل دستور ترامپ برگرداند.
پس از رای دادگاه در واشنگتن که موقتا دستور ترامپ را متوقف می کرد من به سفارت ایمیل زدم که چکار باید بکنم. آنها هم با ایمیل جواب دادند که دوباره پاسپورتها را بفرستم.
من برای سریعتر انجام شدن کار، خودم آمدم آنکارا. شوربختانه مشکلی که برخورد کردم این بود که پست قبلا دستور دریافت کرده بود که پاسپورتهای ایرانیها را نگیرد و اصلا حاضر نبودند پاسپورتهای من را بگیرند. برای حل این مشکل من مجبور شدم سه بار بین سفارت و اداره پست رفت و آمد کنم تا بالاخره دوباره دستور جدید سفارت به ادارات پست رسید و اطلاع داده شد که می توانند پاسپورت ایرانیها را بگیرند. هر چند من اینجوری یک روز کامل را از دست دادم ولی خوشبختانه مشکل حل شد.
یک نکته دیگر اینکه سفارت آنکارا به هیچ عنوان پاسپورتها را بصورت مراجعه شخصی قبول نمی کند. حتما باید از طریق پست باشد و آنگونه که سفارت می گفت اصلا سیستمشون طراحی شده که از طریق پست پاسپورتها به سفارت برسد.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: zamini1975 ، bhb32 ، shahr2831 ، mulan1979 ، alireza_guitar ، شهرادلیلا ، EB3 ، Sudeh ، ed2008 ، m_baghaei ، leader-m
هادی نیلی، خبرنگار bbc در واشنگتن می‌گوید:
چند ساعت بعد از آن‌که دادگاه تجدید نظر آمریکا فرمان مهاجرتی دونالد ترامپ را لغو کرد، برای شماری از کسانی که وقت مصاحبه دریافت ویزای آنان لغو شده بود، ایمیلی فرستاده شد و به آنان گفته شد که جلسه مصاحبه آنان برگزار می‌شود.
در پایان ایمیل، تاکید شده که اگر فرمان ترامپ دوباره اجرا شود، نوبت‌ها لغو خواهد شد.

خدا بخیر کنه عاقبت همه ما رو با این دیوونه کله طلایی!
تشکر کنندگان: mulan1979 ، yami ، m_baghaei
من دوباره رفتم بلیط خریدم.... نمی دونستم باید تا فردا صبر میکردم؟!
میشه دوستانی که انگلیسیشون خوبه بگن این دادگاه ویرجینیا واسه چیه دوباره؟ چه اتفاقی قراره توش بیوفته؟
من خسته شدم از بس هتل بوک کردم کنسل کردم بلیط گرفتم کنسل کردم.....
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می
تاریخ تکمیل فرم: 28 می
تاریخ کارنت: 12 دسامبر
تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر
تاریخ سفارت: 23 فوریه
سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc
تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap
تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر
ایالت ویرجینیا  Rolleyes
تشکر کنندگان: mulan1979 ، Sudeh ، m_baghaei

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان