کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
Wink 
(2017-02-15 ساعت 05:08)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 02:20)armehraboon نوشته:  
(2017-02-14 ساعت 23:57)ssalahi نوشته:  سلام.
دوست عزیز استعلام برای چی لازم هست؟
مگر با ویزا (که شماره گرین کارت داخلشه) نمیشه توی Bank of America حساب باز کرد؟

سلام

راستش من رفتم citibank و captial bank که هر دو این رو گفتند و البته هم نهایتا انجام شد... و حساب رو امروز باز کردم.
خيلي ممنون من به محض گرفتن سوشيال سكوريتي رفتم بانك wells fargo و بدون هيچ مشگلي حساب باز كردم و debit card رو گرفتم اتفاقا دختري كه حساب بانكي رو واسم باز كرد خيلي دختر خوشگل و مهربون و خوش برخوردي بود Wink ازم پرسيد مجردي گفتم اره گفت منم مجردم  Big Grin امروز هم واسم ايميل زد و شمارشو داد كه هر سوالي داشتم باهاش تماس بگيرم Big Grin خلاصه اينجا خيلي بهم خوش ميگذره به مهض گرفتن driver license يه پورشه ميگيرم و يه Las vegas ميرم كه بيشتر بهم خوش بگذره Big Grin  Smile

دادا قبل از گرفتن پورشه و به چوخ رفتن؛ حتما با جنیفرلوپز (همون دختر خوشگله توی بانک) برای هم یه پپسی باز کنید. بعد برای ما هم تعریف کن حال کنیم.
;-) ;-) ?
Big Grin
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: m_baghaei ، victor2017 ، onasiss ، ....مهرشاد.... ، leader-m ، mrticoen
(2017-02-15 ساعت 09:03)ziziii نوشته:  salam doostan. kasi etela dare che meghdar arz mojaz hastim ba khodemun bebarim?

یه بار توی اخبار خوندم که حدود ۵هزار دلار از فرودگاه امام میشه خارج کرد.
اما فقط در حد حرفه! شما هرچقدر دوس داری ببر اما وارد خاک آمریکا میشید یه فرم بهتون میدن که اگه بالای ۱۰هزار دلار همراهتون هست حتما اعلام کنید.
اگر اعلام نکنید به دردسر زیاد میخورید!

راسی اگر پول زیاد با خودتون میبرید حتما منبع پول رو که دراوردید ترجمه کنید همراهتون باشه.
مثل مدارک فروش خانه؛سهام؛ وام؛حساب بانکی؛ارث اوراق و...
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)

انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: armehraboon ، ....مهرشاد.... ، leader-m
(2017-02-15 ساعت 09:13)Ehsan-3ehsan نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:03)ziziii نوشته:  salam doostan. kasi etela dare che meghdar arz mojaz hastim ba khodemun bebarim?

سقف مبلغ ارز رو نميدونم ولى يه نكته رو بگم شايد به درد خورد ...اگر بيشتر از 17000$ پول نقد همراهمتون باشه . بايد حتما  به محض رسيدن به خاك امريكا به اونها  اطلاع بدين و يك فرم پر كنيد كه دارم xxxمبلغ پول نقد وارد امريكا ميكنم ، و اونها يه مجوز كتبى بهتون ميدن ، اگر اين كار و نكيد احتمال داره توى دردسر بيوفتيد ..

تا جایی که اطلاع دارم بیشتر از ۱۰ هزار دلار بوده که باید اعلام کرد.
زیر ۱۰هزارتا نیاز به اعلام کردن نداره
دوستان نکنه مقدار پولی که وارد آمریکا میشه هر ایالت مقداره سقفش فرق می کنه؟
یا همه ی فرودگاه ها یکی هست!؟

انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: armehraboon ، ....مهرشاد.... ، leader-m

سقف مبلغ ارز رو نميدونم ولى يه نكته رو بگم شايد به درد خورد ...اگر بيشتر از 17000$ پول نقد همراهمتون باشه . بايد حتما  به محض رسيدن به خاك امريكا به اونها  اطلاع بدين و يك فرم پر كنيد كه دارم xxxمبلغ پول نقد وارد امريكا ميكنم ، و اونها يه مجوز كتبى بهتون ميدن ، اگر اين كار و نكيد احتمال داره توى دردسر بيوفتيد ..

یتشر ار 10 هزار دلار رو باید اعلام کنید...البته اگه ورود اولتون هست که قظعا هیچ مشکلی نیست.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، ....مهرشاد.... ، copol
(2017-02-15 ساعت 09:18)alireza_guitar نوشته:  

یه بار توی اخبار خوندم که حدود ۵هزار دلار از فرودگاه امام میشه خارج کرد.
اما فقط در حد حرفه!  شما هرچقدر دوس داری ببر اما وارد خاک آمریکا میشید یه فرم بهتون میدن که اگه بالای ۱۰هزار دلار همراهتون هست حتما اعلام کنید.
اگر اعلام نکنید به دردسر زیاد میخورید!

راسی اگر پول زیاد با خودتون میبرید حتما منبع پول رو که دراوردید ترجمه کنید همراهتون باشه.
مثل مدارک فروش خانه؛سهام؛ وام؛حساب بانکی؛ارث اوراق و...

manam az sarafi porsidam goftan 5000$, vali tu site furudgah neveshte 10000$.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، armehraboon
(2017-02-15 ساعت 09:14)alireza_guitar نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 05:08)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 02:20)armehraboon نوشته:  سلام

راستش من رفتم citibank و captial bank که هر دو این رو گفتند و البته هم نهایتا انجام شد... و حساب رو امروز باز کردم.
خيلي ممنون من به محض گرفتن سوشيال سكوريتي رفتم بانك wells fargo و بدون هيچ مشگلي حساب باز كردم و debit card رو گرفتم اتفاقا دختري كه حساب بانكي رو واسم باز كرد خيلي دختر خوشگل و مهربون و خوش برخوردي بود Wink ازم پرسيد مجردي گفتم اره گفت منم مجردم  Big Grin امروز هم واسم ايميل زد و شمارشو داد كه هر سوالي داشتم باهاش تماس بگيرم Big Grin خلاصه اينجا خيلي بهم خوش ميگذره به مهض گرفتن driver license يه پورشه ميگيرم و يه Las vegas ميرم كه بيشتر بهم خوش بگذره Big Grin  Smile

دادا قبل از گرفتن پورشه و به چوخ رفتن؛ حتما با جنیفرلوپز (همون دختر خوشگله توی بانک) برای هم یه پپسی باز کنید. بعد برای ما هم تعریف کن حال کنیم.
;-) ;-) ?
Big Grin

خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، armehraboon

كاملا درسته ، البته اين اظهارنامه رو بهتره در زمان ورود براي بيشتر از ١٠ هزار دلار يا ارزي در همين حدود كه داريد انجام بديد كه جاي شك و شبهه نباشه
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: ziziii ، bhb32 ، armehraboon
(2017-02-15 ساعت 10:04)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 05:08)arminpaye نوشته:  خيلي ممنون من به محض گرفتن سوشيال سكوريتي رفتم بانك wells fargo و بدون هيچ مشگلي حساب باز كردم و debit card رو گرفتم اتفاقا دختري كه حساب بانكي رو واسم باز كرد خيلي دختر خوشگل و مهربون و خوش برخوردي بود Wink ازم پرسيد مجردي گفتم اره گفت منم مجردم  Big Grin امروز هم واسم ايميل زد و شمارشو داد كه هر سوالي داشتم باهاش تماس بگيرم Big Grin خلاصه اينجا خيلي بهم خوش ميگذره به مهض گرفتن driver license يه پورشه ميگيرم و يه Las vegas ميرم كه بيشتر بهم خوش بگذره Big Grin  Smile

;-) ;-) ?
Big Grin

خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin Big Grin

به به پس شما آقازاده تشریف دارید Big Grin ما خبر نداشتیم
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، leader-m ، bhb32 ، mrticoen ، aaraam
Big Grin 
(2017-02-15 ساعت 11:06)Hadi_20 نوشته:  

;-) ;-) ?
Big Grin

خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink  در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari  بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin  Big Grin

تکس یادتون نره Big Grin Big Grin
March.22 entered
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، leader-m ، bhb32
(2017-02-15 ساعت 11:34)victor2017 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 10:04)arminpaye نوشته:  خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink  در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari  بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin  Big Grin

تکس یادتون نره Big Grin Big Grin

دقیق متوجه نشدم منظورتونو Big Grin
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 11:37)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:34)victor2017 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:06)Hadi_20 نوشته:  به به پس شما آقازاده تشریف دارید Big Grin ما خبر نداشتیم

تکس یادتون نره  Big Grin  Big Grin

اینهمه خرید می کنین خوب یه عکس یادگاری با بروبچ IRS بگیرین.

با این خریدها بزودی باهاشون آشنا خواهید شد

موفق باشین
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32

;-) ;-) ?
Big Grin

خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink  در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari  بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin  Big Grin

من تو تهران هم زندگي خيلي خوبي دارم و نسبت به خيلي دوستام زندگي بهتري دارم دو تا ماشين دارم البته نه در حد پورشه و مازاراتي Big Grin خيلي هم دوست دارم لوكس زندگي كنم اينجا رو خيلي دوست دارم چون با روزي 250 دلار ميتونين اين ماشينها رو كرايه كنيد نه مثل ايران كه حداقل بايد يكي دو ميليارد پول بدين كه من متاسفانه تو تهران كار قانوني و درستي پيدا نكردم كه سريع بتونم همچين پولي در بيارم Big Grin پس اين كه ميشه با روزي 250 دلار اين ماشينها رو داشت ميشه يه انگيزه براي يك جوان كه ميخواد نسبت به همسن و سالهاش جلوتر باشه وباعث ميشه بيشتر كار كنم وتلاش كنم فعلا فقط گواهي نامه مونده و تا چند ماه هم پول داشتن پورشه رو دارم تو اين مدت هم پيدا كردن كار خوب و طي كردن پله هاي ترقي و پيشرفت به سرعت و اطمينان دارم كه به زودي به همه اين چيزهايي كه گفتم ميرسم چون خواستن توانستنه Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، leader-m ، Pegah123
(2017-02-15 ساعت 12:30)victor2017 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:34)victor2017 نوشته:  تکس یادتون نره  Big Grin  Big Grin

موفق باشین
درست ميگين Big Grin هنوز كه نخريدم Big Grin البته قراره اينجا اين پولا رو در بيارم پس تكس اين پولا بهشون ميدم مشكلي نيست Big Grin اينجا الان ساعت ١٢/٤٧ صبحه من ميرم بخوابم شب همگي به خير.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 12:30)victor2017 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:34)victor2017 نوشته:  تکس یادتون نره  Big Grin  Big Grin

موفق باشین

ببخشید شما منو اشتباه گرفتید فکر کنم. Big Grin باید حرف یه نفر دیگری رو نقل قول می کردید. Big Grin
salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast. madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara, daram a stress sekte mikonam ;((
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان