کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
خیلی خوبه والا
تا امروز تا الان حدود ۲۰ تا ناتیفیکیشن داشتم تو((( فروم دستور اجرایی احتمالی ترامپ جهت محدودیت ورود ایرانیان به آمریکا)))
همش هم مرتبط بود ، دمتون گرم ، وقت ها همه آزاد ولی
معلومه همه فکر ها درگیر فرمان ترامپه
هیچی سر جاش نیست .
اسم فروم باید میشد درد و دل احتمالی و رو کم کنی ترامپ.
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: خوش لحن ، Mrs.sara ، alireza_guitar ، Ali--usa ، aazitaa ، onasiss ، bhb32 ، m_baghaei
(2017-02-15 ساعت 12:43)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:06)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 10:04)arminpaye نوشته:  خيلي ممنون البته هنوز با دختره دوست دوست نشدم Wink ولي چرا كه نه البته يه دفعه صحبتش شد من نميخواستم بگم چون از يكي از دوستان گروه مهاجرسرا بانك هاي ديگه استعلام و مدارك ديگه خواسته بودن ميخواستم بگم بانك wells fargo بانك خوبيه مخصوصا كارمنداي خيلي خوبي داره Wink  در رابطه با پورشه ميدونين چون تازه اومدم براي شروع خوبه ولي به زودي ferrari  بعد هم بوگاتي بعد هم هواپيما و جت شخصي ميگيرم Big Grin  Big Grin

به به پس شما آقازاده تشریف دارید Big Grin ما خبر نداشتیم
من تو تهران هم زندگي خيلي خوبي دارم و نسبت به خيلي دوستام زندگي بهتري دارم دو تا ماشين دارم البته نه در حد پورشه و مازاراتي Big Grin خيلي هم دوست دارم لوكس زندگي كنم اينجا رو خيلي دوست دارم چون با روزي 250 دلار ميتونين اين ماشينها رو كرايه كنيد نه مثل ايران كه حداقل بايد يكي دو ميليارد پول بدين كه من متاسفانه تو تهران كار قانوني و درستي پيدا نكردم كه سريع بتونم همچين پولي در بيارم Big Grin پس اين كه ميشه با روزي 250 دلار اين ماشينها رو داشت ميشه يه انگيزه براي يك جوان كه ميخواد نسبت به همسن و سالهاش جلوتر باشه وباعث ميشه بيشتر كار كنم وتلاش كنم فعلا فقط گواهي نامه مونده و تا چند ماه هم پول داشتن پورشه رو دارم تو اين مدت هم پيدا كردن كار خوب و طي كردن پله هاي ترقي و پيشرفت به سرعت و اطمينان دارم كه به زودي به همه اين چيزهايي كه گفتم ميرسم چون خواستن توانستنه Big Grin

خیلی عالی.ولی حیف که با پورشه ات قرار نیست تهران برونی وگرنه خیلی بهتر می تونستی پز بدی Big Grin
راستی جسارتا شما چند سالتون است؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، onasiss
(2017-02-15 ساعت 13:49)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 12:43)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 11:06)Hadi_20 نوشته:  به به پس شما آقازاده تشریف دارید Big Grin ما خبر نداشتیم
من تو تهران هم زندگي خيلي خوبي دارم و نسبت به خيلي دوستام زندگي بهتري دارم دو تا ماشين دارم البته نه در حد پورشه و مازاراتي Big Grin خيلي هم دوست دارم لوكس زندگي كنم اينجا رو خيلي دوست دارم چون با روزي 250 دلار ميتونين اين ماشينها رو كرايه كنيد نه مثل ايران كه حداقل بايد يكي دو ميليارد پول بدين كه من متاسفانه تو تهران كار قانوني و درستي پيدا نكردم كه سريع بتونم همچين پولي در بيارم Big Grin پس اين كه ميشه با روزي 250 دلار اين ماشينها رو داشت ميشه يه انگيزه براي يك جوان كه ميخواد نسبت به همسن و سالهاش جلوتر باشه وباعث ميشه بيشتر كار كنم وتلاش كنم  فعلا فقط گواهي نامه مونده و تا چند ماه هم پول داشتن پورشه رو دارم تو اين مدت هم پيدا كردن كار خوب و طي كردن پله هاي ترقي و پيشرفت به سرعت و اطمينان دارم كه به زودي به همه اين چيزهايي كه گفتم ميرسم چون خواستن توانستنه Big Grin

خیلی عالی.ولی حیف که با پورشه ات قرار نیست تهران برونی وگرنه خیلی بهتر می تونستی پز بدی Big Grin

واقعا حيف Big Grin البته ماشين هاي تهرانم هم خيلي خوبن يه مرسدس بنز cls350 و يه هيونداي ولستر دارم ولي من ماشين رو نه واسه پز دادن بلكه واسه لذت خودم دوست دارم ولي اينجا پول در ميارم واسه اينجا يه بوگاتي و ferrari واسه تهران هم يه پورشه پانامرا و همون ولستر خوبه واسه دم دست Big Grin من 34 سالمه چقدر امروز حرفا به حاشيه رفت Big Grin الان مدير فروم حسابي شاكي ميشه Big Grin منم هر جور شده بايد به وقت اينجا عادت كنم.فعلا باي
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان:
(2017-02-14 ساعت 09:03)arminpaye نوشته:  سلام بچه ها يه خبر خيلي خوب كه ميدونم خيلي خوشحال ميشيد امروز social security من رسيد الان يه ١٠ روزي ميشه كه San Diego هستم اينجا هواش بهشته؛-) همه چي عاليه:-)

عزیز مبارکه، لطفا بگید چند روز بعد از ورود یا درخواستتون سوشیال سکوریتیتون رسید.
بعلاوه اگر امضاتون رو هم درست کنید بچه ها بیشتر با شرایطتون آشنا میشوند.
ممنون
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: bhb32 ، mrticoen
چرا اینقده بحث های متفرقه میشه ؟
ممکنه کمی رعایت کنی یا برید چت خصوصی کنید ؟
ده روز مونده به مصاحبه ما ، میایم با استرس اینجا رو چک کنیم یا یک اطلاعات مناسب بگیریم و سوال ضروری بپرسیم ، اما سوال ما بین چت های بیمورد برخی دوستان ، گم میشه
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: smohammadi ، saba rad ، bhb32 ، Mrcivil ، mrticoen ، شهرادلیلا ، m_baghaei ، Paniz888 ، Bboys_s

بچه ها  آقای نارنجی گفته بود که دوشنبع سشنبه یه دستور جدیده دیگه میده!
خبری نشد!؟
Cool
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 14:47)alireza_guitar نوشته:  
خبری نشد!؟
Cool

فعلا که اینقدر گیر این برنامه فلین هستن و از چپ و راست مورد سوال قرار گرفتن از اون ور هم دیشب خبری اومد (زیرنویس اخبار سی ان ان) با این عنوان که :

Federal Court denies Trump Administration request to delay Travel ban case.

امروز هم که نتانیاهو داره میره با ترامپ ملاقات کنه... ولی اینطور که اخباراعلام کرد هنوز دستور جدید ننوشتن. فقط تو اخبار میگه یا قراره دستور قبلی را تغییر بدن یا از نو یه درخواست جدید بنویسن... به هر حال فعلا که کاری نکردن.

امروز صبح هم یه خبر اومد که دستیاران ترامپ در زمان کمپین با روسیه ارتباط داشتن که خود اینم یه بحث جدید بعد از رابطه فلین راه انداخته...

خدا کنه یه فرجی تو این گیر و دار اینها برای هممون بشه
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
(2017-02-15 ساعت 09:33)armehraboon نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:13)Ehsan-3ehsan نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:03)ziziii نوشته:  salam doostan. kasi etela dare che meghdar arz mojaz hastim ba khodemun bebarim?

سقف مبلغ ارز رو نميدونم ولى يه نكته رو بگم شايد به درد خورد ...اگر بيشتر از 17000$ پول نقد همراهمتون باشه . بايد حتما  به محض رسيدن به خاك امريكا به اونها  اطلاع بدين و يك فرم پر كنيد كه دارم xxxمبلغ پول نقد وارد امريكا ميكنم ، و اونها يه مجوز كتبى بهتون ميدن ، اگر اين كار و نكيد احتمال داره توى دردسر بيوفتيد ..

یتشر ار 10 هزار دلار رو باید اعلام کنید...البته اگه ورود اولتون هست که قظعا هیچ مشکلی نیست.

با این حساب پس نمیشه مبلغ زیاد و میلیاردی از ایران برد آمریکا ...
مثل اینکه باید از صفر شروع کرد اونجا ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: bhb32 ، mrticoen
(2017-02-15 ساعت 14:21)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 13:49)Hadi_20 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 12:43)arminpaye نوشته:  من تو تهران هم زندگي خيلي خوبي دارم و نسبت به خيلي دوستام زندگي بهتري دارم دو تا ماشين دارم البته نه در حد پورشه و مازاراتي Big Grin خيلي هم دوست دارم لوكس زندگي كنم اينجا رو خيلي دوست دارم چون با روزي 250 دلار ميتونين اين ماشينها رو كرايه كنيد نه مثل ايران كه حداقل بايد يكي دو ميليارد پول بدين كه من متاسفانه تو تهران كار قانوني و درستي پيدا نكردم كه سريع بتونم همچين پولي در بيارم Big Grin پس اين كه ميشه با روزي 250 دلار اين ماشينها رو داشت ميشه يه انگيزه براي يك جوان كه ميخواد نسبت به همسن و سالهاش جلوتر باشه وباعث ميشه بيشتر كار كنم وتلاش كنم  فعلا فقط گواهي نامه مونده و تا چند ماه هم پول داشتن پورشه رو دارم تو اين مدت هم پيدا كردن كار خوب و طي كردن پله هاي ترقي و پيشرفت به سرعت و اطمينان دارم كه به زودي به همه اين چيزهايي كه گفتم ميرسم چون خواستن توانستنه Big Grin

واقعا حيف Big Grin البته ماشين هاي تهرانم هم خيلي خوبن يه مرسدس بنز cls350 و يه هيونداي ولستر دارم ولي من ماشين رو نه واسه پز دادن بلكه واسه لذت خودم دوست دارم ولي اينجا پول در ميارم واسه اينجا يه بوگاتي و ferrari واسه تهران هم يه پورشه پانامرا و همون ولستر خوبه واسه دم دست Big Grin من 34 سالمه چقدر امروز حرفا به حاشيه رفت Big Grin الان مدير فروم حسابي شاكي ميشه Big Grin منم هر جور شده بايد به وقت اينجا عادت كنم.فعلا باي

با سلام خدمت مدیر عزیز mr kave
یه زحمت بکشید لطفا یه فروم برای این دوستمون باز کنیی برن پز ماشیناشونو اونجا بدن ما وقت خواندن فرمایشات ایشونو نداریم
(2017-02-15 ساعت 13:30)ziziii نوشته:  salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast.  madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara,  daram a stress sekte mikonam ;((

اره
فرم w2 رو حتما بايد داشته باشيد
اگر مي تونيد بگيد همسرتون اون رو امضاء كنه ازش اسكن بگيره و براتون ميل كنه
قبول مي كنن
اگر نداشته باشيد فرم نقص مدارك 221g رو بهتون مي ده و در اين حالت
1. اگر قرار باشه Ap نشيد كه فقط برگه 221g رو بهتون مي ده و بدون اينكه قسمت AP رو علامت گذاري كنه، مي گه هر وقت فرم W2 به دستتون رسيد همراه با پاس برامون بفرستيد
2. اگر قرار باشه AP بشيد باز فرم 221g رو بهتون ميده، قسمت AP رو علامت گذاري ميكنه و ميگه سايت رو چك كنيد هروقت كلير شديد فرم W2 رو به همراه پاس برامون بفرستيد. كه باز شما مي تونيد قبل از اين كه كلير بشيد فرم رو بهشون برسونيد
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: mrticoen ، ziziii ، mulan1979
(2017-02-15 ساعت 05:08)arminpaye نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 02:20)armehraboon نوشته:  
(2017-02-14 ساعت 23:57)ssalahi نوشته:  سلام.
دوست عزیز استعلام برای چی لازم هست؟
مگر با ویزا (که شماره گرین کارت داخلشه) نمیشه توی Bank of America حساب باز کرد؟

سلام

راستش من رفتم citibank و captial bank که هر دو این رو گفتند و البته هم نهایتا انجام شد... و حساب رو امروز باز کردم.
خيلي ممنون من به محض گرفتن سوشيال سكوريتي رفتم بانك wells fargo و بدون هيچ مشگلي حساب باز كردم و debit card رو گرفتم اتفاقا دختري كه حساب بانكي رو واسم باز كرد خيلي دختر خوشگل و مهربون و خوش برخوردي بود Wink ازم پرسيد مجردي گفتم اره گفت منم مجردم  Big Grin امروز هم واسم ايميل زد و شمارشو داد كه هر سوالي داشتم باهاش تماس بگيرم Big Grin خلاصه اينجا خيلي بهم خوش ميگذره به مهض گرفتن driver license يه پورشه ميگيرم و يه Las vegas ميرم كه بيشتر بهم خوش بگذره Big Grin  Smile

دمت گرم خیلی خندیدم دلم خیلی گرفته بود Smile

تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-15 ساعت 15:57)bhb32 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 13:30)ziziii نوشته:  salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast.  madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara,  daram a stress sekte mikonam ;((

اره
فرم w2 رو حتما بايد داشته باشيد
اگر مي تونيد بگيد همسرتون اون رو امضاء كنه ازش اسكن بگيره و براتون ميل كنه
قبول مي كنن
اگر نداشته باشيد فرم نقص مدارك 221g رو بهتون مي ده و در اين حالت
1. اگر قرار باشه Ap نشيد كه فقط برگه 221g رو بهتون مي ده و بدون اينكه قسمت AP رو علامت گذاري كنه، مي گه هر وقت فرم W2 به دستتون رسيد همراه با پاس برامون بفرستيد
2. اگر قرار باشه AP بشيد باز فرم 221g رو بهتون ميده، قسمت AP رو علامت گذاري ميكنه و ميگه سايت رو چك كنيد هروقت كلير شديد فرم W2  رو به همراه پاس برامون بفرستيد. كه باز شما مي تونيد قبل از اين كه كلير بشيد فرم رو بهشون برسونيد

mamnoonam, vali form w2 niaz be emza nadare, form tax ro bayad emza konan ke ye kadr ham tush dare jaye emza hast.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 14:57)Sasa-t نوشته:  
خبری نشد!؟
Cool

فعلا که اینقدر گیر این برنامه فلین هستن و از چپ و راست مورد سوال قرار گرفتن از اون ور هم دیشب خبری اومد (زیرنویس اخبار سی ان ان) با این عنوان که :

امروز هم که نتانیاهو داره میره با ترامپ ملاقات کنه... ولی اینطور که اخباراعلام کرد هنوز دستور جدید ننوشتن. فقط تو اخبار میگه یا قراره دستور قبلی را تغییر بدن یا از نو یه درخواست جدید بنویسن... به هر حال فعلا که کاری نکردن.

امروز صبح هم یه خبر اومد که دستیاران ترامپ در زمان کمپین با روسیه ارتباط داشتن که خود اینم یه بحث جدید بعد از رابطه فلین راه انداخته...

اگه ثابت بشه ترامپ مخفیانه با روس ها رابطه داشته یا در جریان بوده حتا احتمال داره برکنار بشه یا استعفا بده. فعلا خوشبختانه چنان زیر ضربه هست که وعده اش رو در مورد صدور دستور جدید تا روز سه شنبه عملی نکرده و خبر تازه ای هم نشده. شاید هم دستوری اصلا نده و لایحه برای تغییر قانون مهاجرت که طرح دو تا سناتور جمهوری خواه هم دنبالش هستن رو پیگیر بشه (که قصد دارن تعداد ورود رو کاهش بدن ) دنبال کنه که همونم خوبه چون هم ماه ها و بلکه سال ها زمان می بره و ضمنا بعید تصویب بشه. در هر حال همه مون باید امیدوار باشیم چون همین دو سه هفته پیش ورود همه مون رو ممنوع کرده بود و به نظر می اومد هیچ کاری نمی شه کرد و حتا خیلی ها راضی شده بودن چهار سال صبر کنن تا دوره ش تموم بشه ولی الان همه چی به حالت عادی برگشته و ترامپ اگرچه هنوز رییس جمهوره و قدرت داره ولی در موضع ضعفه. باید ممنون رسانه ها و مردم و دادگاه های آمریکا باشیم که آموزگار خوبی برای ما شدن و به ما ایرانی ها و حتا همه ی دنیا درس عدالت و همنوع دوستی دادن.
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
Law allows Trump to refuse visas to ‘uncooperative’ countries that won’t take back deportees
A federal law says the government can stop issuing visas to countries that are deemed “uncooperative” because they refuse to take back their citizens when the U.S. tries to deport them. At least five of the seven countries Mr. Trump is targeting — Iran, Iraq, Libya, Somalia and Sudan — are already on that list, according to new data obtained by the Immigration Reform Law Institute.
منبع: http://www.washingtontimes.com/news/2017...qus_thread

(2017-02-15 ساعت 16:51)mosa10dei نوشته:  
خبری نشد!؟
Cool

اگه ثابت بشه ترامپ مخفیانه با روس ها رابطه داشته یا در جریان بوده حتا احتمال داره برکنار بشه یا استعفا بده. فعلا خوشبختانه چنان زیر ضربه هست که وعده اش رو در مورد صدور دستور جدید تا روز سه شنبه عملی نکرده و خبر تازه ای هم نشده. شاید هم دستوری اصلا نده و لایحه برای تغییر قانون مهاجرت که طرح دو تا سناتور جمهوری خواه هم دنبالش هستن رو پیگیر بشه (که قصد دارن تعداد ورود رو کاهش بدن ) دنبال کنه که همونم خوبه چون هم ماه ها و بلکه سال ها زمان می بره و ضمنا بعید تصویب بشه. در هر حال همه مون باید امیدوار باشیم چون همین دو سه هفته پیش ورود همه مون رو ممنوع کرده بود و به نظر می اومد هیچ کاری نمی شه کرد و حتا خیلی ها راضی شده بودن چهار سال صبر کنن تا دوره ش تموم بشه ولی الان همه چی به حالت عادی برگشته و ترامپ اگرچه هنوز رییس جمهوره و قدرت داره ولی در موضع ضعفه. باید ممنون رسانه ها و مردم و دادگاه های آمریکا باشیم که آموزگار خوبی برای ما شدن و به ما ایرانی ها و حتا همه ی دنیا درس عدالت و همنوع دوستی دادن.
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 16:51)mosa10dei نوشته:  
خبری نشد!؟
Cool

این " آموزگار خوبی" را واقعن خوب گفتید.
حتی خود ایرانی هایی که سا لها در اونجا زندگی می کنند این حرکت براشون غالگیر کننده بود و از وکیلهایی که ساعت ها
برای حل مشکل مسافران تلاش می کردن تا اعتراضات متعجب شدند
تشکر کنندگان: mulan1979 ، alireza_guitar ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان