کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-15 ساعت 16:51)mosa10dei نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 14:57)Sasa-t نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 14:47)alireza_guitar نوشته:  
بچه ها  آقای نارنجی گفته بود که دوشنبع سشنبه یه دستور جدیده دیگه میده!
خبری نشد!؟
Cool

فعلا که اینقدر گیر این برنامه فلین هستن و از چپ و راست مورد سوال قرار گرفتن از اون ور هم دیشب خبری اومد (زیرنویس اخبار سی ان ان) با این عنوان که :

Federal Court denies Trump Administration request to delay Travel ban case.

امروز هم که نتانیاهو داره میره با ترامپ ملاقات کنه... ولی اینطور که اخباراعلام کرد هنوز دستور جدید ننوشتن. فقط تو اخبار میگه یا قراره دستور قبلی را تغییر بدن یا از نو یه درخواست جدید بنویسن... به هر حال فعلا که کاری نکردن.

امروز صبح هم یه خبر اومد که دستیاران ترامپ در زمان کمپین با روسیه ارتباط داشتن که خود اینم یه بحث جدید بعد از رابطه فلین راه انداخته...

خدا کنه یه فرجی تو این گیر و دار اینها برای هممون بشه

اگه ثابت بشه ترامپ مخفیانه با روس ها رابطه داشته یا در جریان بوده حتا احتمال داره برکنار بشه یا استعفا بده. فعلا خوشبختانه چنان زیر ضربه هست که وعده اش رو در مورد صدور دستور جدید تا روز سه شنبه عملی نکرده و خبر تازه ای هم نشده. شاید هم دستوری اصلا نده و لایحه برای تغییر قانون مهاجرت که طرح دو تا سناتور جمهوری خواه هم دنبالش هستن رو پیگیر بشه (که قصد دارن تعداد ورود رو کاهش بدن ) دنبال کنه که همونم خوبه چون هم ماه ها و بلکه سال ها زمان می بره و ضمنا بعید تصویب بشه. در هر حال همه مون باید امیدوار باشیم چون همین دو سه هفته پیش ورود همه مون رو ممنوع کرده بود و به نظر می اومد هیچ کاری نمی شه کرد و حتا خیلی ها راضی شده بودن چهار سال صبر کنن تا دوره ش تموم بشه ولی الان همه چی به حالت عادی برگشته و ترامپ اگرچه هنوز رییس جمهوره و قدرت داره ولی در موضع ضعفه. باید ممنون رسانه ها و مردم و دادگاه های آمریکا باشیم که آموزگار خوبی برای ما شدن و به ما ایرانی ها و حتا همه ی دنیا درس عدالت و همنوع دوستی دادن.
این جوری که نیویورک تامیز گفته ماجرای ارتباط ترامپ با روسیه خیلی جدی و وسیع شده و حتی آن را بزرگتر از ماجرای واترگیت که باعث استئفای نیکسون از ریاست جمهوری شد ، دانسته. اگر این ماجراها واقعیت داشته باشه و اثبات بشه کار دولت ترامپ تمام خواهد شد. در حال حاضر مسئله مهاجران به اولویت چندم ترامپ تبدیل شده و با این فشارها فکر نمی کنم به این زودی ها بخواهد درباره آن کاری انجام دهد مگر اینکه دوباره دکمه لجبازیش را روشن کند!! ترامپ فعلا که روی لبه تیغ دارد راه می رود. خداکنه گوش ترامپ را حسابی بپیچانند که سر عقل بیایید و این لوس بازی هایش را تمام کند.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979 ، bhb32 ، m_baghaei ، فام مج ، mrticoen
(2017-02-15 ساعت 19:43)gozargah نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 16:51)mosa10dei نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 14:57)Sasa-t نوشته:  فعلا که اینقدر گیر این برنامه فلین هستن و از چپ و راست مورد سوال قرار گرفتن از اون ور هم دیشب خبری اومد (زیرنویس اخبار سی ان ان) با این عنوان که :

Federal Court denies Trump Administration request to delay Travel ban case.

امروز هم که نتانیاهو داره میره با ترامپ ملاقات کنه... ولی اینطور که اخباراعلام کرد هنوز دستور جدید ننوشتن. فقط تو اخبار میگه یا قراره دستور قبلی را تغییر بدن یا از نو یه درخواست جدید بنویسن... به هر حال فعلا که کاری نکردن.

امروز صبح هم یه خبر اومد که دستیاران ترامپ در زمان کمپین با روسیه ارتباط داشتن که خود اینم یه بحث جدید بعد از رابطه فلین راه انداخته...

خدا کنه یه فرجی تو این گیر و دار اینها برای هممون بشه

اگه ثابت بشه ترامپ مخفیانه با روس ها رابطه داشته یا در جریان بوده حتا احتمال داره برکنار بشه یا استعفا بده. فعلا خوشبختانه چنان زیر ضربه هست که وعده اش رو در مورد صدور دستور جدید تا روز سه شنبه عملی نکرده و خبر تازه ای هم نشده. شاید هم دستوری اصلا نده و لایحه برای تغییر قانون مهاجرت که طرح دو تا سناتور جمهوری خواه هم دنبالش هستن رو پیگیر بشه (که قصد دارن تعداد ورود رو کاهش بدن ) دنبال کنه که همونم خوبه چون هم ماه ها و بلکه سال ها زمان می بره و ضمنا بعید تصویب بشه. در هر حال همه مون باید امیدوار باشیم چون همین دو سه هفته پیش ورود همه مون رو ممنوع کرده بود و به نظر می اومد هیچ کاری نمی شه کرد و حتا خیلی ها راضی شده بودن چهار سال صبر کنن تا دوره ش تموم بشه ولی الان همه چی به حالت عادی برگشته و ترامپ اگرچه هنوز رییس جمهوره و قدرت داره ولی در موضع ضعفه. باید ممنون رسانه ها و مردم و دادگاه های آمریکا باشیم که آموزگار خوبی برای ما شدن و به ما ایرانی ها و حتا همه ی دنیا درس عدالت و همنوع دوستی دادن.
این جوری که نیویورک تامیز گفته ماجرای ارتباط ترامپ با روسیه خیلی جدی و وسیع شده و حتی آن را بزرگتر از ماجرای واترگیت که باعث استئفای نیکسون از ریاست جمهوری شد ، دانسته. اگر این ماجراها واقعیت داشته باشه و اثبات بشه کار دولت ترامپ تمام خواهد شد. در حال حاضر مسئله مهاجران به اولویت چندم ترامپ تبدیل شده و با این فشارها فکر نمی کنم به این زودی ها بخواهد درباره آن کاری انجام دهد مگر اینکه دوباره دکمه لجبازیش را روشن کند!! ترامپ فعلا که روی لبه تیغ دارد راه می رود. خداکنه گوش ترامپ را حسابی بپیچانند که سر عقل بیایید و این لوس بازی هایش را تمام کند.

دقیقا اوضاع کابینه و خودش اصلا جالب نیست. ارتباط افراد کابینه اش با روس ها اون هم قبل از ریاست جمهوریش خیلی بحث داغیه الان تو اخبارها... الانم که معلوم شده خود ترامپ برای چندین هفته از رابطه فلین با روس ها خبر داشته و اصلا صداش رو در نیاورده که اینم یه مشکل دیگه اس. همینطور عملکرد شان اسپایسر (سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید) هم مورد سوال قرار گرفته ..
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: mulan1979 ، gozargah ، bhb32
(2017-02-15 ساعت 10:44)onasiss نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:13)Ehsan-3ehsan نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:03)ziziii نوشته:  salam doostan. kasi etela dare che meghdar arz mojaz hastim ba khodemun bebarim?

سقف مبلغ ارز رو نميدونم ولى يه نكته رو بگم شايد به درد خورد ...اگر بيشتر از 17000$ پول نقد همراهمتون باشه . بايد حتما  به محض رسيدن به خاك امريكا به اونها  اطلاع بدين و يك فرم پر كنيد كه دارم xxxمبلغ پول نقد وارد امريكا ميكنم ، و اونها يه مجوز كتبى بهتون ميدن ، اگر اين كار و نكيد احتمال داره توى دردسر بيوفتيد ..

كاملا درسته ، البته اين اظهارنامه رو بهتره در زمان ورود براي بيشتر از ١٠ هزار دلار يا ارزي در همين حدود كه داريد انجام بديد كه جاي شك و شبهه نباشه

سلام دوستان این ۱۰۰۰۰ تا رو به ازای هر نفر مجازی که بدون اطلاع ببری یا یک خانواده مثلا ما که سه نفر هستیم فقط همین قدر رو میتونیم اعلام نکنیم . به عبارت دیگه برای ۳ نفر آیا بیشتر از ۳۰۰۰۰ تا رو باید اعلام کرد؟ بعد تو فرودگاه امام هم به ازای هر نفر بیشتر از ۵۰۰۰ تا نمیذارن یا‌کل یک خانواده? چون اگر اینجوری باشه کسی‌که داره مهاجرت میکنه مگه اونها نمیدونند اونور احتیاج به پول داره؟
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 19:57)mehrdad.agha نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 10:44)onasiss نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 09:13)Ehsan-3ehsan نوشته:  سقف مبلغ ارز رو نميدونم ولى يه نكته رو بگم شايد به درد خورد ...اگر بيشتر از 17000$ پول نقد همراهمتون باشه . بايد حتما  به محض رسيدن به خاك امريكا به اونها  اطلاع بدين و يك فرم پر كنيد كه دارم xxxمبلغ پول نقد وارد امريكا ميكنم ، و اونها يه مجوز كتبى بهتون ميدن ، اگر اين كار و نكيد احتمال داره توى دردسر بيوفتيد ..

كاملا درسته ، البته اين اظهارنامه رو بهتره در زمان ورود براي بيشتر از ١٠ هزار دلار يا ارزي در همين حدود كه داريد انجام بديد كه جاي شك و شبهه نباشه

سلام دوستان این ۱۰۰۰۰ تا رو به ازای هر نفر مجازی که بدون اطلاع ببری یا یک خانواده مثلا ما که سه نفر هستیم فقط همین قدر  رو میتونیم اعلام  نکنیم . به عبارت دیگه برای ۳ نفر آیا بیشتر از ۳۰۰۰۰ تا رو باید اعلام کرد؟ بعد تو فرودگاه امام هم به ازای هر نفر بیشتر از ۵۰۰۰ تا نمیذارن یا‌کل یک خانواده?  چون اگر اینجوری باشه کسی‌که داره مهاجرت میکنه مگه اونها نمیدونند اونور احتیاج به پول داره؟
من آمریکا زندگی می کنم تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار احتیاج نیست اعلام کنین چه فردی چه خانوادگی، اگر ۳ نفر باشید و زیر اسم خانواده باز هم ۱۰ هزار دلاره نه ۳۰ هزار دلار مگر اینکه جدا جدا بخاین وارد گمرک بشید که نمیشه! من خودم بارها از ایران بیشتر از ۱۰ هزاردلار آوردم و فرم پر کردم هیچ کاری بهم نداشتن فقط سوال می کنم این پول از کجا آوردی و چون خیلی از دوستان دفه اول که میان آمریکا راحت می تونن بگم ماشینم فروختم یا خونم فروختم و دارم میام آمریکا زندگی کنم. اونا فقط می خوان رد پول داشته باشن مهم نیست شما ۱۰ هزار و یک سنت داشته باشی یا ۱۰ میلیون باید گزارش بدی این حتی در مورد بانک هم صدق می کنه یعنی اگر بری بانک ۱۰ هزارتا بیشتر واریز کنی یا برداری بدونی که بهت بگن به دولت گزادش میدن. اگر شما اعلام نکنید تمام پولها رو می تونن توقیف کنن. من مادرم یه سال کمتر از ۱۰ هزارتا داشت ولی بهش گیر دادن که هرچی پول داری و از تو جیب و کیف در بیار حتی تا پنی آخرش شمردن چون شک کرده بودن به منم اجازه ندادن که اونجا باشم و صحبت کنم حتی بدنشو هم گشتن که مخفی نکرده باشه که خدارو شکر نکرده بود!!! خلاصه این کار شوخی بردار نیست دوستان و اصلا هم مهم نیست که بگید ۱۰ هزارتا بیشتر دارید فقط اگر نگید و اینا بفهمن کارتون با کرم الکاتبینه!
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: arminkh ، armehraboon ، onasiss ، mulan1979 ، hsh85 ، bhb32 ، m_baghaei ، mrticoen ، gbtm ، alireza_guitar
اینکه نیویورک تایمز یا واشنگتن پست یا سی ان ان بخواد به مساله ارتباط ترامپ با روسیه بپردازه مساله ی کاملا طبیعی است بهرحال این رسانه ها و خیلی از رسانه های لیبرال موقع انتخابات هم خیلی به این مساله ارتباط ترامپ با روسیه پرداختند نه تنها این مساله بلکه خیلی مسائل دیگر مثل مالیات ترامپ و ضدزن بودن ترامپ و اون مساله تو اتوبوس Big Grin ولی نتیجه این شد که خودشون خرد شدند.من ذینفع نیستم اصلا،فقط واقعیتو میگم وقتی اینهمه رسانه،چپ و راست با بمباران تبلیغاتی و منفی دارند ترامپو می کوبند و نتیجه این میشه که ترامپ انتخاب میشه خب این معنیش چی است؟یعنی اینکه این رسانه ها پشیزی نزد مردم ارزش و اعتبار ندارند و رسانه ها اینو بعد انتخابات فهمیدند که چه شکستی خوردند.اتفاقا بعضی افراد پیروزی ترامپ رو به خاطر همین رسانه ها دونستند چون به ترامپ کمک کردند خودشو علیه طبقه ی حاکم نشون بده.حالا هم اون داستان ها باز ادامه داره و این روزنامه ها باز بازی جدیدی شروع می کنند. Smile و همون راهی که واسشون شکست بود رو دارند ادامه میدند.
من عاشق چشم ابروی ترامپ نیستم باور کنید هیچ نفعی از ترامپ به من نمیرسه شاید بیشتر ضررش برسه.ولی واقعیت اینه خودمونم میدونیم چرا از ترامپ بدمون میاد.به خاطر نفع شخصی خودمون و اینکه بتونیم خودمونو برسونیم اونور باور کنید بعد اینکه پامون برسه اونور میشیم طرفدار ترامپ و اینکه کار خوبی می کنه از کشورهای مثل سومالی لیبی و ... نمیزاره بیان در مورد ایرانیام که بگذریم.
اگه همین ترامپ تو ایران نامزد میشد و میگفت دیوار می سازم افغان ها نتونند بیان و شغلارو فقط واسه ایرانیا نگه میدارم و ازون مهمتر میگفت مالیاتو کم می کنمSmile 99 درصد مردم ایران انتخابش می کردیم هیچ رو سرمونم میزاشتیم پس بیخودی تریپ حقوق بشری و اینکه نژادپرست است و چرا مردم به این رای دادنو مردم ازش متنفرن رو بزاریم کنار و احساسات خودمونو جای دیگران جا ندیم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: rainyday ، yami ، bhb32 ، m_baghaei ، 200098 ، ali_yari5 ، alborz3718 ، mrticoen ، Kourosh55 ، alireza_guitar ، leader-m ، leader-m ، aazitaa ، nazanin.ph
دوستان عزيز پيشنهاد ميدم كه لينك زير رو بريد و كامل بخونيد

روزی شلوغ برای دولت ترامپ:
دفتر اخلاقیات دولت آمریکا از کاخ سفید خواسته است به خاطر آنکه کلی ان کانوی از سخنگویان آقای ترامپ در یک برنامه تلویزیونی مارک محصولات ایوانکا ترامپ را تبلیغ کرد تحقیق کند.
رئیس کمیته استانداردهای مجلس نمایندگان خواستار اطلاعات بیشتر درباره تدابیر امنیتی در سکونتگاه آقای ترامپ در فلوریدا شده. پیشتر عکس هایی از او منتشر شد که در جریان یک مهمانی پایان هفته در برابر مهمامان مشغول ترتیب دادن سیاست مربوط به کره شمالی پس از آزمایش موشکی این کشور بود؛ اقدامی که به گفته منتقدان ناقض معیارهای امنیتی است.
طوماری در بریتانیا که خواستار پس گرفتن دعوت از آقای ترامپ برای بازدید از این کشور می شد رد شده است.
رئیس جمهور آمریکا با امضای دستوری اجرایی مقرراتی که از شرکت های نفت و گاز می خواست بعضی پرداخت ها در کشورهای خارجی را - با هدف مقابله با فساد - فاش کنند لغو کرد.

http://www.bbc.com/persian/world-38976808
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: rainyday ، bhb32
سلام دوستان، کسایی که کارنت شدن باید چکار کنن؟  خدشون تعیین وقت میکنن یا ما باید کازی کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 20:31)Hadi_20 نوشته:  اینکه نیویورک تایمز یا واشنگتن پست یا سی ان ان بخواد به مساله ارتباط ترامپ با روسیه بپردازه مساله ی کاملا طبیعی است بهرحال این رسانه ها و خیلی از رسانه های لیبرال موقع انتخابات هم خیلی به این مساله ارتباط ترامپ با روسیه پرداختند نه تنها این مساله بلکه خیلی مسائل دیگر مثل مالیات ترامپ و ضدزن بودن ترامپ و  اون مساله تو اتوبوس Big Grin  ولی نتیجه این شد که خودشون خرد شدند.من ذینفع نیستم اصلا،فقط واقعیتو میگم وقتی اینهمه رسانه،چپ و راست با بمباران تبلیغاتی و منفی دارند ترامپو می کوبند و نتیجه این میشه که ترامپ انتخاب میشه خب این معنیش چی است؟یعنی اینکه این رسانه ها پشیزی نزد مردم ارزش و اعتبار ندارند و رسانه ها اینو بعد انتخابات فهمیدند که چه شکستی خوردند.اتفاقا بعضی افراد پیروزی ترامپ رو به خاطر همین رسانه ها دونستند چون به ترامپ کمک کردند خودشو علیه طبقه ی حاکم نشون بده.حالا هم اون داستان ها باز ادامه داره و این روزنامه ها باز بازی جدیدی شروع می کنند. Smile و همون راهی که واسشون شکست بود رو دارند ادامه میدند.
من عاشق چشم ابروی ترامپ نیستم باور کنید هیچ نفعی از ترامپ به من نمیرسه شاید بیشتر ضررش برسه.ولی واقعیت اینه خودمونم میدونیم چرا از ترامپ بدمون میاد.به خاطر نفع شخصی خودمون و اینکه بتونیم خودمونو برسونیم اونور باور کنید بعد اینکه پامون برسه اونور میشیم طرفدار ترامپ و اینکه کار خوبی می کنه از کشورهای مثل سومالی لیبی و ... نمیزاره بیان در مورد ایرانیام که بگذریم.
اگه همین ترامپ تو ایران نامزد میشد و میگفت دیوار می سازم افغان ها نتونند بیان و شغلارو فقط واسه ایرانیا نگه میدارم و ازون مهمتر میگفت مالیاتو کم می کنمSmile 99 درصد مردم ایران انتخابش می کردیم هیچ رو سرمونم میزاشتیم پس بیخودی تریپ حقوق بشری و اینکه نژادپرست است و چرا مردم به این رای دادنو مردم ازش متنفرن رو بزاریم کنار و احساسات خودمونو جای دیگران جا ندیم.

لطفا افکار شخصیتون رو به همه ماها نسبت ندین. شاید شما اینجوری باشین ولی همه اینجوری نیستن. درضمن سرنوشت ماها الان افتاده دست این اقا پس طبیعیه که بدمون ازش بیاد و این فقط مختص ایرانیا نیست فکر کنم هر ادمی که با زندگیش بازی بشه از باعث و بانیش دلگیر میشه. در ضمن کی گفته رسانه ها ضایع شدن همین الان این اقا متهم به رابطه با روسیه هستش که میگن قبولیش در انتخابات به واسطه روسیه بوده و از نظر قانونی رای نیاورده . بهتره یه کم معقول باشی و اگه نمیتونی حرف درستی بزنی که اینجا یه عده رو ناراحت نکنی پس حرف نزنین و افکار شخصیتون رو اینجا به همه نسبت ندین
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان: m_baghaei ، mrticoen ، msr839
(2017-02-15 ساعت 20:31)Hadi_20 نوشته:  اینکه نیویورک تایمز یا واشنگتن پست یا سی ان ان بخواد به مساله ارتباط ترامپ با روسیه بپردازه مساله ی کاملا طبیعی است بهرحال این رسانه ها و خیلی از رسانه های لیبرال موقع انتخابات هم خیلی به این مساله ارتباط ترامپ با روسیه پرداختند نه تنها این مساله بلکه خیلی مسائل دیگر مثل مالیات ترامپ و ضدزن بودن ترامپ و  اون مساله تو اتوبوس Big Grin  ولی نتیجه این شد که خودشون خرد شدند.من ذینفع نیستم اصلا،فقط واقعیتو میگم وقتی اینهمه رسانه،چپ و راست با بمباران تبلیغاتی و منفی دارند ترامپو می کوبند و نتیجه این میشه که ترامپ انتخاب میشه خب این معنیش چی است؟یعنی اینکه این رسانه ها پشیزی نزد مردم ارزش و اعتبار ندارند و رسانه ها اینو بعد انتخابات فهمیدند که چه شکستی خوردند.اتفاقا بعضی افراد پیروزی ترامپ رو به خاطر همین رسانه ها دونستند چون به ترامپ کمک کردند خودشو علیه طبقه ی حاکم نشون بده.حالا هم اون داستان ها باز ادامه داره و این روزنامه ها باز بازی جدیدی شروع می کنند. Smile و همون راهی که واسشون شکست بود رو دارند ادامه میدند.
احتمالا شما از اون تیپ آدمایی هستید که خرتون از پل رد میشه ، همچی یادش میره ...
تنها اشخاصی که اونجا پشت ترامپ هستن ، همین ایرانیای تازه به دوران رسیده هستن ...
ترامپ فقط برای ایرانی ها و مهاجران رفته یا نرفته خطرناک نیست ‎...‎
ترامپ برای دنیا خطرناکه ..‌.
عاقبتی جز استیضاح یا ترور ، نخواهد داشت ‎...‎ شک نکنید ‎...‎
منتظر استفا دادن این هیولا نباشید ، چون خودشیفتگی و غرور تا این اندازه من ندیدم ‎...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: msr839

حرف حق جواب نداره... دوست عزیز واقعیت همینه.
ترامپ رو دوست داشتن من و شما و از ترامپ بدشان امدن فلانی و بیسانی ۹۹ درصد سر منافع شخصیه. (من خودم چند بار اینو اعتراف کردم و ایکاش همه اینقدر شجاعت و مرام داشته باشند که در این مورد صادق باشند).
کشور ما دیوار کشیدن ترامپ رو محکوم کرد و این در حالیکه که بخش اعظمی از مرز ایران و پاکستان/افغانستان (اگر اشتباه نکنم) رو خود ایران دیوار کشیده و هنوزم دیوار کشی ادامه داره.
برنده شدن ترامپ علیرغم هجمه بسیار شدید و دسته جمعی رسانه و هالیوود و حتی سفرهای شخص اوباما در مقام ریاست جمهوری با امکانات دولتی به اقصی نقاط کشور برای تبلیغ علیه ترامپ (که حرکتی بسیار چیپ و دور از شان ایشان بود و استیصال طرفداران کلینتون رو نشون داد) و جمعیت میلیونی رای دهندگان هسپنیک کلینتون که از تابعیت و دلبستگی به آمریکا بجز تولد در خاک آمریکا چیزی ندارند، فقط نشون داد که مردم واقعا در آمریکا از چه چیزهایی خسته شدن و چه میخواهند.
تشکر کنندگان: Hadi_20 ، ali_yari5 ، mrticoen ، alireza_guitar ، aazitaa
اگر رسانه هایی که شما می گویید دروغگو هستند پس چرا خبر همین رسانه ها باعث شد مشاور امنیت ملی استئفا بده و حتی خود ترامپ هم تایید کرد که این آدم ارتباط داشته با روسیه؟ همین زسانه ها بودند که باعث استئفا نیکسون شدند و همین رسانه ها بودند که باعث استضاح شدن بیل کلینتن شدند. پس دوست عزیز حرف هایشان را از هر کجا و به هردلیلی که می زنند نمی شود رد کرد.
تشکر کنندگان: فام مج ، mrticoen ، msr839
رسانه داریم تا رسانه... صرف اینکه سی ان ان و نیورک تایمز هم مشابه یک رسانه مستقل خبری را بلغور کنند، دلیل نمی شود که انها را رسانه خوبی بدانیم.
فاکس نیوز هم همینطور...

نکته مهم این هست که ما قصد نداریم ترامپ را تقدیس کنیم... حرف ما این هست که در بین همه کاندیداها این از همه بهتر بود.
با تمام خوبیها و بدیهایی که داره.

فراموش نکنیم که دست کلینتون بخاطر رهبری تشدید تحریمها علیه ایران عملا و بطور غیر مستقیم به خون مردم ایران که در اثر عدم دسترسی به هواپیمای امن یا داروها و تجهیزات پزشکی جدید از دنیا رفتن آلوده هست.
حداقل -فعلا- ترامپ دستش به خون ایرانی آلوده نیست!!
حالا بخاطر راه افتادن کار ویزاتون هی بگین کلینتون بهتره...
تشکر کنندگان: ali_yari5 ، Hadi_20 ، mrticoen ، alireza_guitar ، aazitaa
(2017-02-15 ساعت 16:21)ziziii نوشته:  mamnoonam, vali form w2 niaz be emza nadare, form tax ro bayad emza konan ke ye kadr ham tush dare jaye emza hast.
امضاء رو واسه اين گفتم كه به فرم اسكن شده و پرينت گرفته شما كمي اعتبار بده
هرچند به قول شما نيازي هم نيست
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: ziziii
(2017-02-15 ساعت 20:57)فام مج نوشته:  

لطفا افکار شخصیتون رو به همه ماها نسبت ندین. شاید شما اینجوری باشین ولی همه اینجوری نیستن. درضمن سرنوشت ماها الان افتاده دست این اقا پس طبیعیه که بدمون ازش بیاد و این فقط مختص ایرانیا نیست فکر کنم هر ادمی که با زندگیش بازی بشه از باعث و بانیش دلگیر میشه. در ضمن کی گفته رسانه ها ضایع شدن همین الان این اقا متهم به رابطه با روسیه هستش که میگن قبولیش در انتخابات به واسطه روسیه بوده و از نظر قانونی رای نیاورده . بهتره یه کم معقول باشی و اگه نمیتونی حرف درستی بزنی که اینجا یه عده رو ناراحت نکنی پس حرف نزنین و افکار شخصیتون رو اینجا به همه نسبت ندین

از این حرفای شما تعجب می کنم.یعنی اینقدر تحمل حرف مخالف براتون سخته که منو دعوت به سکوت می کنی.اینکه حرفمو درست نمی دونی شاید دلیلش این باشه که تو زندگیت همیشه اونچیزی رو که دوست داری درست میدونی .رسانه ها هم دقیقا ضایع شدند چه در پیش بینی شون چه در تلاششون برای به زیرآوردن ترامپ.گفتن نامزد نمیشه شد گفتن نامزد جمهوری نمیشه شد گفتن رئیس جمهور نمیشه شد.اگر انتخابات رو دنبال میکردید میفهمیدید منظورمو.اینکه روسیه کمک کرده در پیروزیش هم توجیه شکست است و می خوان تقصیر خودشونو یندازند گردن روسیه.شما بگو این حرف چه فرقی با حرف های داخلی داره که هر مشکل و شکستو رو به بیگانگان نسبت میدند و توطئه و دخالت اونها.اصلا شما بگو روسیه چطور کمک کرده به برنده شدن ترامپ؟؟؟؟ اینکه از نظر قانونی رای آورده یا نه هم بهتره همونطوری که به سیستم قضایی آمریکا اعتماد دارید و تحسینش می کنید در مورد انتخابات هم بهش اعتماد داشته باشید و بازهم اونچیزی رو که دوست ندارید و به نفع شما نیست زیر سوال نبرید.من هم قصد ناراحت کردم هیچ احدی رو ندارم چون خودم بهتر می دونم این حکم چه عواقبی داره.ولی نمی دونم چرا حرفام باید بعضی هارو ناراحت کنه. Sad
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: yami ، ali_yari5 ، mrticoen ، alireza_guitar
(2017-02-15 ساعت 13:30)ziziii نوشته:  salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast.  madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara,  daram a stress sekte mikonam ;((

مراقب باشيد از ٢٧ فوريه بايد فرم ١٣٤ جديد را ارائه بديد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان