کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-15 ساعت 20:19)Alirezania نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 19:57)mehrdad.agha نوشته:  سلام دوستان این ۱۰۰۰۰ تا رو به ازای هر نفر مجازی که بدون اطلاع ببری یا یک خانواده مثلا ما که سه نفر هستیم فقط همین قدر  رو میتونیم اعلام  نکنیم . به عبارت دیگه برای ۳ نفر آیا بیشتر از ۳۰۰۰۰ تا رو باید اعلام کرد؟ بعد تو فرودگاه امام هم به ازای هر نفر بیشتر از ۵۰۰۰ تا نمیذارن یا‌کل یک خانواده?  چون اگر اینجوری باشه کسی‌که داره مهاجرت میکنه مگه اونها نمیدونند اونور احتیاج به پول داره؟
من آمریکا زندگی می کنم تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار احتیاج نیست اعلام کنین چه فردی چه خانوادگی، اگر ۳ نفر باشید و زیر اسم خانواده باز هم ۱۰ هزار دلاره نه ۳۰ هزار دلار مگر اینکه جدا جدا بخاین وارد گمرک بشید که نمیشه! من خودم بارها از ایران بیشتر از ۱۰ هزاردلار آوردم و فرم پر کردم هیچ کاری بهم نداشتن فقط سوال می کنم این پول از کجا آوردی و چون خیلی از دوستان دفه اول که میان آمریکا راحت می تونن بگم ماشینم فروختم یا خونم فروختم و دارم میام آمریکا زندگی کنم. اونا فقط می خوان رد پول داشته باشن مهم نیست شما ۱۰ هزار و یک سنت داشته باشی یا ۱۰ میلیون باید گزارش بدی این حتی در مورد بانک هم صدق می کنه یعنی اگر بری بانک ۱۰ هزارتا بیشتر واریز کنی یا برداری بدونی که بهت بگن به دولت گزادش میدن. اگر شما اعلام نکنید تمام پولها رو می تونن توقیف کنن. من مادرم یه سال کمتر از ۱۰ هزارتا داشت ولی بهش گیر دادن که هرچی پول داری و از تو جیب و کیف در بیار حتی تا پنی آخرش شمردن چون شک کرده بودن به منم اجازه ندادن که اونجا باشم و صحبت کنم حتی بدنشو هم گشتن که مخفی نکرده باشه که خدارو شکر نکرده بود!!! خلاصه این کار شوخی بردار نیست دوستان و اصلا هم مهم نیست که بگید ۱۰ هزارتا بیشتر دارید فقط اگر نگید و اینا بفهمن کارتون با کرم الکاتبینه!
دوستمون كاملا درست گفتن
اينا همش به خاطر داستاناي پول شويي هست
شما هرچي خواستي ببر اما اظهار كن
در ايران هم ميگن ٥٠٠٠ تا بيشتر خواستي ببري بايد فرم پر كني
الان ديدم خروج ارز هم شده ١٠٠٠٠ دلار
تو سايتهاي گمرك ايران اين فرم هست
اگر اعلام نكني تو ايران ممكنه رد شي ممكن هم هست تو گيت سپ اه بهت گير بدن
زماني كه رسيدي به گيت سپ اه اونجا بيشتر حساس هستن
مثلا ما داشتيم ميرفتيم ارمنستان پدرم بين كيف پولش تقويم گذاشته بود
يارو تو دستگاه ايكس ري ديد فكر كرد بسته پوله
اومد گير داد بازرسي كرد
باز بررسي كن بيين تو ايران اگر اون فرم رو پر كني بايد ماليات بدي يا نه

http://www.cbi.ir/showitem/15400.aspx
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-02-15 ساعت 21:54)بابي نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 13:30)ziziii نوشته:  salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast.  madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara,  daram a stress sekte mikonam ;((

مراقب باشيد از ٢٧ فوريه بايد فرم ١٣٤ جديد را ارائه بديد

این فرم فقط برای کسانی هست که اونجا شخصی ساپورت کننده دارن ؟؟؟؟
یا من که تمکن مالی میبرم هم لازمم میشه .........
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 22:03)farzadmohajer نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 13:30)ziziii نوشته:  salam doostan, kasi etela dare ke form w2 hatman bayad baraye ruze mosahebe borde she? madareke maliat kamel hast, form 134 ham daram. moshkelam faghat w2 hast.  madarekamo namzadam post karde alan 20 ruze nareside dastam form w2 ham tu baste hast copy ham azash nadaram ;(( farda ham bayad beram ankara,  daram a stress sekte mikonam ;((

بله مربوط به كساني است كه اسپانسر دارند
تشکر کنندگان: farzadmohajer ، ziziii

W2 لازمه حتما اگر نه نقص مدارک می خورید نامزد شما از تریک کار یا آنلاین باید بتونه کپیشو بگیره بگو حتما با ایچ آر محل کارش تماس بگیره
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-02-15 ساعت 21:25)gozargah نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 20:31)Hadi_20 نوشته:  اینکه نیویورک تایمز یا واشنگتن پست یا سی ان ان بخواد به مساله ارتباط ترامپ با روسیه بپردازه مساله ی کاملا طبیعی است بهرحال این رسانه ها و خیلی از رسانه های لیبرال موقع انتخابات هم خیلی به این مساله ارتباط ترامپ با روسیه پرداختند نه تنها این مساله بلکه خیلی مسائل دیگر مثل مالیات ترامپ و ضدزن بودن ترامپ و  اون مساله تو اتوبوس Big Grin  ولی نتیجه این شد که خودشون خرد شدند.من ذینفع نیستم اصلا،فقط واقعیتو میگم وقتی اینهمه رسانه،چپ و راست با بمباران تبلیغاتی و منفی دارند ترامپو می کوبند و نتیجه این میشه که ترامپ انتخاب میشه خب این معنیش چی است؟یعنی اینکه این رسانه ها پشیزی نزد مردم ارزش و اعتبار ندارند و رسانه ها اینو بعد انتخابات فهمیدند که چه شکستی خوردند.اتفاقا بعضی افراد پیروزی ترامپ رو به خاطر همین رسانه ها دونستند چون به ترامپ کمک کردند خودشو علیه طبقه ی حاکم نشون بده.حالا هم اون داستان ها باز ادامه داره و این روزنامه ها باز بازی جدیدی شروع می کنند. Smile و همون راهی که واسشون شکست بود رو دارند ادامه میدند.
من عاشق چشم ابروی ترامپ نیستم باور کنید هیچ نفعی از ترامپ به من نمیرسه شاید بیشتر ضررش برسه.ولی واقعیت اینه خودمونم میدونیم چرا از ترامپ بدمون میاد.به خاطر نفع شخصی خودمون و اینکه بتونیم خودمونو برسونیم اونور باور کنید بعد اینکه پامون برسه اونور میشیم طرفدار ترامپ و اینکه کار خوبی می کنه از کشورهای مثل سومالی لیبی و ... نمیزاره بیان در مورد ایرانیام که بگذریم.
اگه همین ترامپ تو ایران نامزد میشد و میگفت دیوار می سازم افغان ها نتونند بیان و شغلارو فقط واسه ایرانیا نگه میدارم و ازون مهمتر میگفت مالیاتو کم می کنمSmile 99 درصد مردم ایران انتخابش می کردیم هیچ رو سرمونم میزاشتیم پس بیخودی تریپ حقوق بشری و اینکه نژادپرست است و چرا مردم به این رای دادنو مردم ازش متنفرن رو بزاریم کنار و احساسات خودمونو جای دیگران جا ندیم.
اگر رسانه هایی که شما می گویید دروغگو هستند پس چرا خبر همین رسانه ها باعث شد مشاور امنیت ملی استئفا بده و حتی خود ترامپ هم تایید کرد که این آدم ارتباط داشته با روسیه؟ همین زسانه ها بودند که باعث استئفا نیکسون شدند و همین رسانه ها بودند که باعث استضاح شدن بیل کلینتن شدند. پس دوست عزیز حرف هایشان را از هر کجا و به هردلیلی که می زنند نمی شود رد کرد.

برداشت شما از حرف من در مورد دروغگو دونستن رسانه ها درست نیست.بحث دروغگو یا راستگو بودن نیست چون رسانه ی دروغگو و راستگو نداریم بلکه متاسفانه رسانه ی بیطرف نداریم Sad ولی خوبیش اینه همه حق انتخاب دارند.مثلا شما در این مورد به خصوص می تونید به فاکس نیوز هم نگاه کنید و نظر اونارم در این مورد بدونید.اینجوری بهتر میشه روی یک مساله ای قضاوت کرد تا اینکه صرفا بخوایم روی موج سازی یک رسانه سوار بشیم.
این بحثم به این خاطر انجام دادم چون دیدم دوستانی در مورد رابطه ترامپ با روسیه از قول رسانه ها مطلب نوشتند یاد زمان انتخابات افتادم که اونموقع هم رسانه ها همین حرفو میزدند و اکثرا استنادشون این بود که ترامپ از پوتین تعریف کرده پوتینم گفته ترامپ زرنگه Big Grin خداییش باید رابطه بازی رو از دموکرات ها یاد گرفت که جوری با کشوری رابطه پیدا می کنند که مردم بعد سال ها اونم از اسناد سیا و ویکی لیکس این رابطه رو پیداش می کنند Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: yami ، alireza_guitar ، aazitaa
(2017-02-15 ساعت 22:42)Alirezania نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 21:54)بابي نوشته:  مراقب باشيد از ٢٧ فوريه بايد فرم ١٣٤ جديد را ارائه بديد

W2 لازمه حتما اگر نه نقص مدارک می خورید نامزد شما از تریک کار یا آنلاین باید بتونه کپیشو بگیره بگو حتما با ایچ آر محل کارش تماس بگیره

2ta form w2 bayad bashe baraye sale 2016, yekisho online bude rahat tunest dobare befreste, vali yeki dg ba name umade barash. unam baraye man postesh kard, va copy nadare azash, ke moteasefane nareside dastam. hala nemidunam ba hamin ye dune w2 bazam gir midan?
6mah bank of statements ham daram, ba chandta paystubs.
khoda az en daftar post nagzare ke behem goftan 5-6 ruze mirese vali 20 ruze madarekam nareside.
K1
‎ارسال مدارک: Jul. 2016
‎اپروو: Oct.
‎کیس نامبر: Nov.
‎مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
‎ورود به امریکا: March 2017.
‎ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
‎انگشت نگاری:  May 2017
‎مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020  Rolleyes
تشکر کنندگان: bhb32
دوستان براى مصاحبه ، چه مداركى رو بايد به دارلترجمه بدم ؟ ميشه راهنمايي كنيد دقيقا چه مداركي رو واسه ترجمه كردن ببرم !
برنده :2016.  3 May
 برنده خودم ١ نَفَر

سربازي: معافيت
••Case: 54
Interview page: 28 March
Interview time: 11 May

Interview place: Armenia- Yerevan
تشکر کنندگان:
(2017-02-16 ساعت 00:23)Ehsan-3ehsan نوشته:  دوستان براى مصاحبه ، چه مداركى رو بايد به دارلترجمه بدم ؟ ميشه راهنمايي كنيد دقيقا چه مداركي رو واسه ترجمه كردن ببرم !

دوست عزیز سوال شما جوابش در این تایپیک نیست

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7286.html

تشکر کنندگان: leader-m
(2017-02-15 ساعت 22:01)bhb32 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 20:19)Alirezania نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 19:57)mehrdad.agha نوشته:  سلام دوستان این ۱۰۰۰۰ تا رو به ازای هر نفر مجازی که بدون اطلاع ببری یا یک خانواده مثلا ما که سه نفر هستیم فقط همین قدر  رو میتونیم اعلام  نکنیم . به عبارت دیگه برای ۳ نفر آیا بیشتر از ۳۰۰۰۰ تا رو باید اعلام کرد؟ بعد تو فرودگاه امام هم به ازای هر نفر بیشتر از ۵۰۰۰ تا نمیذارن یا‌کل یک خانواده?  چون اگر اینجوری باشه کسی‌که داره مهاجرت میکنه مگه اونها نمیدونند اونور احتیاج به پول داره؟
من آمریکا زندگی می کنم تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار احتیاج نیست اعلام کنین چه فردی چه خانوادگی، اگر ۳ نفر باشید و زیر اسم خانواده باز هم ۱۰ هزار دلاره نه ۳۰ هزار دلار مگر اینکه جدا جدا بخاین وارد گمرک بشید که نمیشه! من خودم بارها از ایران بیشتر از ۱۰ هزاردلار آوردم و فرم پر کردم هیچ کاری بهم نداشتن فقط سوال می کنم این پول از کجا آوردی و چون خیلی از دوستان دفه اول که میان آمریکا راحت می تونن بگم ماشینم فروختم یا خونم فروختم و دارم میام آمریکا زندگی کنم. اونا فقط می خوان رد پول داشته باشن مهم نیست شما ۱۰ هزار و یک سنت داشته باشی یا ۱۰ میلیون باید گزارش بدی این حتی در مورد بانک هم صدق می کنه یعنی اگر بری بانک ۱۰ هزارتا بیشتر واریز کنی یا برداری بدونی که بهت بگن به دولت گزادش میدن. اگر شما اعلام نکنید تمام پولها رو می تونن توقیف کنن. من مادرم یه سال کمتر از ۱۰ هزارتا داشت ولی بهش گیر دادن که هرچی پول داری و از تو جیب و کیف در بیار حتی تا پنی آخرش شمردن چون شک کرده بودن به منم اجازه ندادن که اونجا باشم و صحبت کنم حتی بدنشو هم گشتن که مخفی نکرده باشه که خدارو شکر نکرده بود!!! خلاصه این کار شوخی بردار نیست دوستان و اصلا هم مهم نیست که بگید ۱۰ هزارتا بیشتر دارید فقط اگر نگید و اینا بفهمن کارتون با کرم الکاتبینه!
دوستمون كاملا درست گفتن
اومد گير داد بازرسي كرد

هر شخص میتونه 10k ببره یا یه خونواده ؟

مثلا یه خونواده 4 نفری میتونن 40k ببرن ؟
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
تشکر کنندگان:
(2017-02-16 ساعت 01:16)javadth نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 22:01)bhb32 نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 20:19)Alirezania نوشته:  من آمریکا زندگی می کنم تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار احتیاج نیست اعلام کنین چه فردی چه خانوادگی، اگر ۳ نفر باشید و زیر اسم خانواده باز هم ۱۰ هزار دلاره نه ۳۰ هزار دلار مگر اینکه جدا جدا بخاین وارد گمرک بشید که نمیشه! من خودم بارها از ایران بیشتر از ۱۰ هزاردلار آوردم و فرم پر کردم هیچ کاری بهم نداشتن فقط سوال می کنم این پول از کجا آوردی و چون خیلی از دوستان دفه اول که میان آمریکا راحت می تونن بگم ماشینم فروختم یا خونم فروختم و دارم میام آمریکا زندگی کنم. اونا فقط می خوان رد پول داشته باشن مهم نیست شما ۱۰ هزار و یک سنت داشته باشی یا ۱۰ میلیون باید گزارش بدی این حتی در مورد بانک هم صدق می کنه یعنی اگر بری بانک ۱۰ هزارتا بیشتر واریز کنی یا برداری بدونی که بهت بگن به دولت گزادش میدن. اگر شما اعلام نکنید تمام پولها رو می تونن توقیف کنن. من مادرم یه سال کمتر از ۱۰ هزارتا داشت ولی بهش گیر دادن که هرچی پول داری و از تو جیب و کیف در بیار حتی تا پنی آخرش شمردن چون شک کرده بودن به منم اجازه ندادن که اونجا باشم و صحبت کنم حتی بدنشو هم گشتن که مخفی نکرده باشه که خدارو شکر نکرده بود!!! خلاصه این کار شوخی بردار نیست دوستان و اصلا هم مهم نیست که بگید ۱۰ هزارتا بیشتر دارید فقط اگر نگید و اینا بفهمن کارتون با کرم الکاتبینه!
دوستمون كاملا درست گفتن
اومد گير داد بازرسي كرد

سلام
دوست عزیز، از تاریخ 95.09.01 ازفرودگاه امام خمینی هر پاسپورت میتواند 10000 دلار خارج کند یعنی یک خانواده 4 نفره میتواند 40000 دلار خارج کند ولی از آنطرف مبالغ بیش از 10000 دلار برای هر خانواده
یا فرد باید ...تاکید میکنم باید در فرم مربوطه وبه افسر اعلام شود. ورود حتی یک میلیون دلار نقد ممنوع نیست فقط باید گمرک در جریان باشد . خود من به شخصه مبلغ زیادی همراه داشتم و اعلام کردم و افسر سئوال کرد و من تایید کردم و حتی پولها رو رویت هم نکردن. صادقانه برخورد کنید.
موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: armehraboon ، onasiss ، alireza_guitar ، aazitaa
(2017-02-15 ساعت 14:21)sayhoon نوشته:  
(2017-02-14 ساعت 09:03)arminpaye نوشته:  سلام بچه ها يه خبر خيلي خوب كه ميدونم خيلي خوشحال ميشيد امروز social security من رسيد الان يه ١٠ روزي ميشه كه San Diego هستم اينجا هواش بهشته؛-) همه چي عاليه:-)

عزیز مبارکه، لطفا بگید چند روز بعد از ورود یا درخواستتون سوشیال سکوریتیتون رسید.
بعلاوه اگر امضاتون رو هم درست کنید بچه ها بیشتر با شرایطتون آشنا میشوند.
ممنون

ممنون سوشيال من توي رسيد زده بودن دو هفته طول ميكشه ولي دقيقا ظرف يك هفته رسيد Cool Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: armehraboon
(2017-02-16 ساعت 02:07)mfarazz نوشته:  
(2017-02-16 ساعت 01:16)javadth نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 22:01)bhb32 نوشته:  دوستمون كاملا درست گفتن
اومد گير داد بازرسي كرد

سلام
دوست عزیز، از تاریخ 95.09.01 ازفرودگاه امام خمینی هر پاسپورت میتواند 10000 دلار خارج کند یعنی یک خانواده 4 نفره میتواند 40000 دلار خارج کند ولی از آنطرف مبالغ بیش از 10000 دلار برای هر خانواده
یا فرد باید ...تاکید میکنم باید در فرم مربوطه وبه افسر اعلام شود. ورود حتی یک میلیون دلار نقد ممنوع نیست فقط باید گمرک در جریان باشد . خود من به شخصه مبلغ زیادی همراه داشتم و اعلام کردم و افسر سئوال کرد و من تایید کردم و حتی پولها رو رویت هم نکردن. صادقانه برخورد کنید.
موفق باشید

اگرهمه اعضای یک خانواده هستین فقط یک فرم گمرک به نام سرپرست خانواده پر می کنید و بله ۱۰ هزار دلار برای هر ۴ نفر. مثلا اگر بعده ها گرین کارت داشتین و بچه ها بالای ۱۸ سال بودن هر کس می تونه یک فرمپر کنه و نفری ۱۰ تا بیاره بشرطی که جدا جدا وارد گمرک بشید
تشکر کنندگان:
(2017-02-15 ساعت 23:36)ziziii نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 22:42)Alirezania نوشته:  
(2017-02-15 ساعت 22:03)farzadmohajer نوشته:  این فرم فقط برای کسانی هست که اونجا شخصی ساپورت کننده دارن ؟؟؟؟

2ta form w2 bayad bashe baraye sale 2016, yekisho online bude rahat tunest dobare befreste, vali yeki dg ba name umade barash. unam baraye man postesh kard, va copy nadare azash, ke moteasefane nareside dastam. hala nemidunam ba hamin ye dune w2 bazam gir midan?
6mah bank of statements ham daram, ba chandta paystubs.
khoda az en daftar post nagzare ke behem goftan 5-6 ruze mirese vali 20 ruze madarekam nareside.
معمولا w2 فقط ۱ دونست مگر لینکه ۲ جا کار کرده باشه اگر یکجا کار کرده همون ۱ دونه کافیه تازه می تونست عکس بگیره و بفرسته پرینت کنی چون لازم نیست اصلش باشه شاید هم نخوان اصلا امید وارم کافی باشه همه چیزه
تشکر کنندگان: ziziii ، bhb32
منتظر بودم دیگران واکنشی به این خبر عجیب بدهند که هنوز کامنتی ندادید... آیا فقط منم که این اخبار را خوندم؟
گوگل کنید : توافق ایران و دولت اوباما؛ اعطای ۲۸۰۰ گرین کارت به منسوبین....
http://news.gooya.com/2017/02/post-795.php
تشکر کنندگان:
(2017-02-16 ساعت 07:20)rahbar نوشته:  منتظر بودم دیگران واکنشی به این خبر عجیب بدهند که هنوز کامنتی ندادید... آیا فقط منم که این اخبار را خوندم؟
گوگل کنید :  توافق ایران و دولت اوباما؛ اعطای ۲۸۰۰ گرین کارت به منسوبین....
http://news.gooya.com/2017/02/post-795.php

یعنی خبر از این مسخره تر وجود نداره! حتی نوشتنش هم مسخرست انگاری یه بچه دبیرستانی نوشته! حالا آمریکا که اقتصادش ۱۸۰۰۰ میلیارد دلار ارزشرداره یعنی به چند میلیارد دلار ایرانی مونده و اینکه حالا نکه آمریکا تو موضع ضعف و ایران موضع قدرته که بیاد یه باجی هم به ایران بده!!!!
تشکر کنندگان: gozargah ، zamini1975 ، bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان