کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-02-18 ساعت 16:24)ایلیانا نوشته:  دوستان سلام . من یکی از دوستانم که کیس ازدواجی با فرد سیتیزن بوده رفته مصاحبه و AP خورده الان حدود هفت ماهه و از دسامبر هم آپدیت نشده! راه حلی به نظرتون می رسه؟نکنه دوستان تو سفارت خوابشون برده؟
سلام، منم تو اکتبر رفتم مصاحبه سفارت ابوظبی، ap خوردم که تا الان شده چهارماه، ولی فقط یکبار تو دسامبر آپدیت داشتم و دیگه خبری نشد، اصلا کسی هست که بعد از دستور اجرایی ترامپ کلیر شده باشه؟ من فکر کنم دولت جدید رو روند کلیری اثر گذاشته
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
تشکر کنندگان:
(2017-02-18 ساعت 16:24)ایلیانا نوشته:  دوستان سلام . من یکی از دوستانم که کیس ازدواجی با فرد سیتیزن بوده رفته مصاحبه و AP خورده الان حدود هفت ماهه و از دسامبر هم آپدیت نشده! راه حلی به نظرتون می رسه؟نکنه دوستان تو سفارت خوابشون برده؟

دوست عزیز سلام
کیس من هم ازدواج با سیتیزنه،و ده ماه از مصاحبه ام گذشته،در شرایط فعلی کاملا طبیعیه و نگران نباشید،بودن دوستانی که بعد از به تعلیق در اومدن دستور مهاجرتی کلیرنس شدن در سفارت ارمنستان هم لاتاری وهم غیر لاتاری.امیدوارم کیس همگی منتظران ب سرانجام برسه و ختم به خیر بشه.وزودتر از این بلاتکلیفی دربیاییم.
Category : IR1
Priority Date : 13Nov2014
Embessy : Yerevan
Interveiw : 17May2016
UP : 17,18,19 May_9,10 Nov_17,18 Jan
آپدیت دوخطی : 2017 May 11
clearance & or : May 12
Issued: 26 May
ورود به آمريكا : 2017 JUL 13
دريافت گرين كارت : 2017 AUG 26
سیتیزن شدن : 2022 22 APR
تشکر کنندگان: mulan1979 ، zamini1975 ، فام مج ، bhb32 ، leader-m
(2017-02-18 ساعت 18:51)Nooshin1361 نوشته:  

دوست عزیز سلام
کیس من هم ازدواج با سیتیزنه،و ده ماه از مصاحبه ام گذشته،در شرایط فعلی کاملا طبیعیه و نگران نباشید،بودن دوستانی که بعد از به تعلیق در اومدن دستور مهاجرتی کلیرنس شدن در سفارت ارمنستان هم لاتاری وهم غیر لاتاری.امیدوارم کیس همگی منتظران ب سرانجام برسه و ختم به خیر بشه.وزودتر از این بلاتکلیفی دربیاییم.

دلیلap خوردن شما چی بود ؟ اگه تمامی مدارک مورد نیاز ببریم ، بالای چهارصد صفخه عکس و مکالمه ببریم ، دو سال از ازدواجمونم بگذره ، کار دولتی هم نداشته باشم در ایران ، خانم هم باشیم سربازی نرفته باشیم ، باز هم امکان ap خوردن هست ؟
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: Nooshin1361
(2017-02-18 ساعت 10:26)arminpaye نوشته:  
(2017-02-18 ساعت 09:29)Radian نوشته:  
(2017-02-16 ساعت 11:39)arminpaye نوشته:  خيلي متشكرم بله دقيقا من از الان مقيم دائمي هستم ماليات رو هم با كمال ميل پرداخت ميكنم Big Grin الان هم منتظر گرين كارتم هستم كه اميدوارم هر چه سريعتر واسم ارسال كنند Smile

اقا من به شادی شما حسرت میخورم ...  Rolleyes حقیقتا هیچ جایگزینی نداره این شادی .. شادزی  Cool

خيلي ممنون واقعا اينجا خيلي بهم خوش ميگذره مخصوصا كه كارهام خيلي سريع انجام ميشه امريكا رو خيلي دوست دارم Big Grin  Cool  Smile

آرمین خان شما از کدام شهر وارد شدید؟ در وضعیت فعلی من موندم بین سیاتل و سانفرانسیسکو کدام کمتر گیر میدن؟
تشکر کنندگان: arminpaye
(2017-02-18 ساعت 19:07)Mrs.sara نوشته:  

دوست عزیز سلام

دلیلap خوردن شما چی بود ؟ اگه تمامی مدارک مورد نیاز ببریم ، بالای چهارصد صفخه عکس و مکالمه ببریم ، دو سال از ازدواجمونم بگذره ، کار دولتی هم نداشته باشم در ایران ، خانم هم باشیم سربازی نرفته باشیم ، باز هم امکان ap  خوردن هست ؟
بله در هر شرایطی ممکنه ...
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: Nooshin1361

دوست عزیز سلام

دلیلap خوردن شما چی بود ؟ اگه تمامی مدارک مورد نیاز ببریم ، بالای چهارصد صفخه عکس و مکالمه ببریم ، دو سال از ازدواجمونم بگذره ، کار دولتی هم نداشته باشم در ایران ، خانم هم باشیم سربازی نرفته باشیم ، باز هم امکان ap  خوردن هست ؟

همه چی ممکنه.... اصلا خوشم نمی یاد از حرف های ناامید کننده اما AP خوردن را زیاد دور نبینید...حتی اگه همه چیتون مثل من کامل بود و مصاحبه تون فقط ۳-۴ دقیقه طول کشید. Sad
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
تشکر کنندگان: Mrs.sara ، Nooshin1361
(2017-02-18 ساعت 10:59)lady65719 نوشته:  میدونم سوالم ربطی به این موضوع نداره ولی در بحث کار و اشتغال پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بازدید کننده اش بیشتره شاید یکی جواب بده ممنون میشم جواب بدین، حتی اگه شده جواب خصوصی بدین بهم
دوستان ساکن آمریکا یا کسانی که مطلع هستن ممنون میشم راهنماییم کنن
من فوق لیسانس برق دارم از یه دانشگاه سراسری در ایران ولی متاسفلنه مثل اکثر فارغ التحصیلان چیزی بلد نیستم آیا دوره های رایگانی در آمریکا هستند که فرد رو برای ورود به شغل و کار آماده کنن؟مثلا نرم افزار ی یا مهارتی یاد بدن؟اگه در حین آموزش حقوق هم بدن که چه بهتر،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و آدرس یا اسم و یا آدرس سایت این مراکز رو بگه
ممنونم

من تو رشته خودم تمام اطلاعات رو از اینرنت گرفتم البته هنوز سفر نکردم ولی اول کالجهای شهر سکونت رو پیداکردم و بعد سایت هاشون رو یکی یکی مرور کردم
دوره ها و زمان پذیرش و هزینه ها و همه تو این سایت ها نوشته شده حتی پیش نیازها و کتابهای لازم برای مطالعه
با افرادی هم که ساکن اون شهربودن تماس گرفتم
تشکر کنندگان: armehraboon ، lady65719
(2017-02-18 ساعت 15:02)mrticoen نوشته:  ♦️گفته می‌شود دونالد ترامپ در حال بررسی طرحی برای استقرار حدود صد هزار نیروی گارد ملی برای جمع آوری مهاجران غیرقانونی در این کشور است. ادعایی که کاخ سفید آن را رد می‌کند./ ایسنا
@akharinkhabar
خب این مطلب چه مناسبتی داشت اینجا بزاری مکزیکی هستیم یا مهاجر غیر قانونی؟
تشکر کنندگان: فام مج
(2017-02-18 ساعت 10:59)lady65719 نوشته:  میدونم سوالم ربطی به این موضوع نداره ولی در بحث کار و اشتغال پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بازدید کننده اش بیشتره شاید یکی جواب بده ممنون میشم جواب بدین، حتی اگه شده جواب خصوصی بدین بهم
دوستان ساکن آمریکا یا کسانی که مطلع هستن ممنون میشم راهنماییم کنن
من فوق لیسانس برق دارم از یه دانشگاه سراسری در ایران ولی متاسفلنه مثل اکثر فارغ التحصیلان چیزی بلد نیستم آیا دوره های رایگانی در آمریکا هستند که فرد رو برای ورود به شغل و کار آماده کنن؟مثلا نرم افزار ی یا مهارتی یاد بدن؟اگه در حین آموزش حقوق هم بدن که چه بهتر،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و آدرس یا اسم و یا آدرس سایت این مراکز رو بگه
ممنونم

یعنی قسمت حقوق دادن و خیلی خوب اومدی. متاسفانه همه فکر می کنن تو آمریکا پول ریخته و فقط باید جمع کنی نه آفا جان کلاس هستش و پولی هم هستش عاشق چشم ابروی مردم نیستن که آموزش بدن تازه حقوق هم بدن از حلقوم آمدم اینجا پول میکشن بیرون!! مخصوصا یه سال اول که رزیدنت نیستی! گود لاک
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mrticoen ، gbtm
(2017-02-18 ساعت 13:47)tabangigs نوشته:  
(2017-02-18 ساعت 11:48)yami نوشته:  آقا در تاپیک گفتگوی آزاد دقیقا پس چی باید صحبت کرد؟  به ما هم بگید یاد بگیریم خوووو

والا فکر کنم صحبت کردن اجباری نباشه ینی به نظرم میشه صحبت هم نکرد ? پس زیاد نگران نباش که دقیقا درباره چی باید حرف بزنی  Smile

حضور شما در تاپیک گفتگوی آزاد چطور؟ اون اجباریه؟
سوال من شفاف بود، شما هم اگر پاسخ شفاف و مرتبطی ندارید مجبور به پاسخ دادن نیستید.
اینجا تاپیک ماساژ دادن احساسات خدشه دار شده شما نیست.

*** یادش بخیر... یاد بچه تنبلهای کلاس افتادم. کل مشکلشون این بود که بقیه کلاس مبادا حرفی بزنن و معلم امتحانی بگیره یا تکلیفی بده. بنده خداها حق داشتن ولی من هیچ وقت نفهمیدم که اصلا چرا سر کلاس میومدن!! هم خودشون اذیت میشدن هم رو مخ بقیه بودن. اونزمانم... باز یادش بخیر... لایک نبود ولی بغل دستیهاشون میگفتن "خوب راست میگه دیگه"
تشکر کنندگان: sce ، copol ، mrticoen ، marco250 ، aazitaa ، feidom30 ، ali_yari5 ، leader-m ، herminka
دوستان اصلا این نگرانی رو نداشته باشید که فکر کنید یوقت قرار حکمی بده مبنی بر لغو صدور ویزا
تنها دوستان لاتاری ضربه نمیخورن بلکه ، پناهندگان هم آسیب خواهند خورد .
بیشترین دلیلی که باعث شد حکم قبلیش متوقف بشه ، جلوگیری از پناهندگان بود .
پس فقط میتونه امنیت ورود خروج در فرودگاه هارو تقویت کنه ...
نمیدونم چرا بچه های مهاجرسرا انقدر بدبین هستند ... برام خیلی جالبه راستش ...
این همه اتفاق خوب افتاد و ثابت شد ، قانون اساسی بر ترامپ حکمرانی میکنه ...
ولی بازم وقتی میام اینجا همه نا امید هستن ...
ترامپ انقدر مشکلات جدی براش پیش امده که حالا حالا ها فکر غلط اضافی نخواهد کرد ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: mulan1979 ، copol ، smohammadi ، Pooya ، فام مج
♦️وال‌استریت ژورنال: ترامپ فرمان مهاجرتی تازه‌ای صادر می‌کند که افرادی را که در مسیر سفر به آمریکا هستند یا کارت سبز دارند، شامل نمی‌شود
@akharinkhabar

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979 ، Mrs.sara ، m_baghaei ، zamini1975
متاسفانه چیزی که دوست نداشتیم بشنویم شنیدیم و خبر فرمان جدید اومد. به نظر میاد که تنها لطف و تغییری که انجام دادن مستثنی کردن گرین کارتی ها و کسایی که در مسیر پرواز به امریکا هستند هست. این بدترین حالت ممکن هست که حتی کسایی که ویزا دارند و در مسیر نیستند اجازه ورود ندارند. دوباره لغو ویزا و دوباره لغو مصاحبه و همه اعصاب خوردیا برگشت.
تشکر کنندگان: mrticoen ، gbtm
(2017-02-18 ساعت 19:14)Sasa-t نوشته:  
(2017-02-18 ساعت 18:51)Nooshin1361 نوشته:  دوست عزیز سلام

همه چی ممکنه.... اصلا خوشم نمی یاد از حرف های ناامید کننده اما AP خوردن را زیاد دور نبینید...حتی اگه همه چیتون مثل من کامل بود و مصاحبه تون فقط ۳-۴ دقیقه طول کشید. Sad

برا من ۳-۴ دقیقه هم طول نکشید .فقط ۳ تا سئوال پرسید . همسرت کدوم شهر زندگی میکنه . چند سال آشنا شدین . و کارم چی هست .جواب رو خیلی کوتاه دادم . هیچ مدرک ناقصی هم نداشتم . کلی هم کپی از تو پروندم که از nvc براشون فرستاده بودن تحویلم داد که اینا اضافه هستن .قبلا هم سابقه ویزا و کلیرنس داشتم ، مدارک رو هم نشون دادم ولی باز ap خوردم .
Category : ‎CR1
Embassy : Ankara
Priority Date : 23JUL2015
Case Created : 14DEC2015
Interview : 26SEP2016
Ceac Update : 29SEP , 12DEC 2016
(26JUL , 29SEP , 19DEC 2017 (2Khati
22FEB (OR) , 14,22,26,30MAR ,3,4 APRIL 2018
تشکر کنندگان: Nooshin1361 ، Mrs.sara ، mulan1979
(2017-02-18 ساعت 21:24)farzadmohajer نوشته:  دوستان اصلا این نگرانی رو نداشته باشید که فکر کنید یوقت قرار حکمی بده مبنی بر لغو صدور ویزا
تنها دوستان لاتاری ضربه نمیخورن بلکه ، پناهندگان هم آسیب خواهند خورد .
بیشترین دلیلی که باعث شد حکم قبلیش متوقف بشه ، جلوگیری از پناهندگان بود .
پس فقط میتونه امنیت ورود خروج در فرودگاه هارو تقویت کنه ...
نمیدونم چرا بچه های مهاجرسرا انقدر بدبین هستند ... برام خیلی جالبه راستش ...
این همه اتفاق خوب افتاد و ثابت شد ، قانون اساسی بر ترامپ حکمرانی میکنه ...
ولی بازم وقتی میام اینجا همه نا امید هستن ...
ترامپ انقدر مشکلات جدی براش پیش امده که حالا حالا ها فکر غلط اضافی نخواهد کرد ...

برخلاف نظر شما دوست عزیز، بیشترین دلیلی که باعث شد حکم قبلیش متوقف بشه ، جلوگیری از ورود گرین کارتی ها و افرادی که ویزا داشتن بود و نه چیز دیگه ای.
اگه این خبر وال استریت ژورنال درست باشه، خیلی نگران کننده خواهد بود.
متاسفانه اونوقت دیگه نه شمایی که کیس نامبر بالای ۵۰۰۰ دارید و نه اون دوستان عزیزی که ۱۰-۱۵ سال منتظر بودن هیچ تفاوتی با هم نخواهید داشت.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان