.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-17 ساعت 23:29
?ترامپ در مراسم رونمایی از «بوئینگ ۷۸۷ دریملاینر»:
?همه باید کارگران آمریکایی را استخدام کنند. ما میخواهیم محصولات آمریکایی در آمریکا و با دستان آمریکاییها ساخته شوند. @akharinkhabar امیدوارم با این روش هایی که پیش گرفته کار برای افراد مهاجر سخت تر نشه تشکر کنندگان: yami ، alireza_guitar
(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته: دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا (2017-02-17 ساعت 23:28)minaz00 نوشته:(2017-02-17 ساعت 23:12)mrticoen نوشته:(2017-02-17 ساعت 22:44)hilla26 نوشته: خواهشا اخباری که خبرگذاری های داخل انتشار میدن رو شما دیگه انتشار ندین چون اصلا موثق نیست اخبار خبرگذاری های معتبر بزارید با تشکر در من چه دیدی میخوای ریاست جمهوری با خبرگذاشتن عوض کنم ??
2017-02-17 ساعت 23:44
(2017-02-17 ساعت 23:30)mrticoen نوشته:(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته:(2017-02-05 ساعت 14:20)Saeed rezaee نوشته: دوستان درخواست تجدید نظر دولت برای حکم قاضی سیاتل رد شد یه هورای بزرگ بکشید هورررررررررا ماها بیشتر نقل خبر میکنیم و کاری از دستمون بر نمیاد . تحلیل های شخصیمون هم با توجه به شرایط خودمونه و فکر می کنیم که مرکز توجه جهانیم و شرایطمون باید کانون توجه باشه ..در صورتی که اصلا رییس جمهور امریکا شرایط مارو به حساب نمیاره و رفاه که هیچ حتی پاش بیوفته جونمون هم میگیره و اب از اب تکون نمبحوره چون طبق قانون تحت حفاظت قانون اساسی امریکا نیستیم و خونمون حلاله تشکر کنندگان: sayhoon ، alireza_guitar
2017-02-18 ساعت 00:37
خیلی ممنون از زحمتی که کشیدید، معمولا کم پیش میاد کسی اینجا بیش از کپی\پیست اونم از سایتهای داخل! چیزی بنویسه که کمی روشنگر باشه.
من نمیدونم اگر ترامپ خبر مرگش استیضاح بشه - و بره سر کار اصلیش- وبجاش معاونش آقای پنس امورو به دست بگیره چیکار کنیم. ترامپ حداقل جنبه شوخیو داره و جوک خورش ملسه. فکر کنم داره ازش خوشم میاد. (2017-02-17 ساعت 20:11)خوش لحن نوشته: مطلب زیر رو هافینگتنون پست امروز تحت عنوان " چهار راه برای استیضاح ترامپ" نقل کرده و چون احساس کردم دوستان ممکنه علاقمند باشن چند پاراگراف اولش رو بدون اعمال نظر شخصی با ترجمه تقدیم میکنم
2017-02-18 ساعت 00:37
(2017-02-17 ساعت 21:37)yami نوشته:(2017-02-17 ساعت 21:21)mehrdad.agha نوشته:(2017-02-17 ساعت 16:38)Bboys_s نوشته: دوست عزیز، متاسفانه این دوستمون اصلا متوجه نیس که مورد عجیب دونالد ترامپ خیلی بزرگتر از کیس های لاتاری امسال و بازاره کارامریکاس. این موجود خیلی راحت میتونه ایران مثل سوریه به خاک وخون بکشه وجون میلیونها نفر به خطربندازه! البته بازاحتمالا از جایی که شما دیگه آمریکایی شدی و اینهابا منافع شخصی شما منافاتی نداره کماکان مثل مرد ازایشون حمایت میکنی! شمای که با افتخاربه ترامپ رأی دادی وفکرمیکنی دیگه خرت از پل گذشته٫ اگه یکم ذهنت باز کنی متوجه میشی که همین الانم شما بعنوان یک ایرانی درآمریکا (البته اگه هنوزم خودت ایرانی میدونی) بیشترین ضربه رو ازاین دستور نوش جان کردی وخبر نداری. همینطورکه شماتو همه مسائل زندگی فقط منفعت شخصی رو در نظر میگیری فکرکردی دیگه یک کارفرمای امریکایی حاضر میشه منافع خودش وشرکتش رو زیر پا بزاره ویک ایرانیو راحت استخدام کنه در حالیکه کارمندش هر لحظه میتونه با منع ورود وخروج ازآمریکا مواجه بشه؟ با آبروی ازدست رفته ونگاه تحقیرآمیز چه میکنی؟ خلاصه داداچ داری اشتباه میزنی. من ازاون جایی که برای وقت خودم و بقیه دوستان ارزش قائلم دیگه این بحث ادامه نمیدم. منافعتون پایدار.
2017-02-18 ساعت 01:33
(2017-02-17 ساعت 23:44)minaz00 نوشته:اگر خون ما اونجا کم ارزش باشه ، تو ایران هیچ ارزشی نداره ...(2017-02-17 ساعت 23:30)mrticoen نوشته:(2017-02-05 ساعت 14:34)Persischer نوشته: البته به حرف یامی توجه کنید. من هم فکر میکنم ترامپ و شرکا هر کاری که بتونن میکنن که تلافی شو سر ویزاها نگرفته ها دربیارن. همه این ها فقط بدرد کسایی میخوره که ویزا دارن و نتونستن بیان. سال ۸۸ رو یادتون هست که چطور با ماشین از روی ملت رد میشدن ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-18 ساعت 01:36
(2017-02-18 ساعت 00:37)Bboys_s نوشته:(2017-02-17 ساعت 21:37)yami نوشته:(2017-02-17 ساعت 21:21)mehrdad.agha نوشته: سلام دوست عزیز کاملا با شما موافقم لابد این دوست عزیز به کلیه اعتراضات قریب به ۱۰۰ شرکت های معتبر آمریکایی در داخل مثل گوگل و اپل و ..... که حتی حاضر به شهادتنامه در دادگاه شدند و همچنین شهادتنامه ۱۰ سیاستمدار برجسته آمریکایی در دادگاه گه همگی آمریکایی بوده و تنها از دیدگاه یک مهاجر به قضیه نگاه نمیگنند و اعتراف کردن که این عمل آقای ترامپ آن هم با این شدت باعث مشکلات اقتصادی و از بین رفتن وجهه و زیر پا گذاشتن قانون اساسی آمریکا و..... شده است هیچ گونه توجهی نداشته اند وگرنه سابقه صدور دستورات اجرایی توسط روسای جمهورچه دموکرات و جمهوری خواه در موارد ضروری مثلازمان حملات ۱۱ سپتامبر نیز وجود دارد ولی فقط صدور ویزا به مدت کوتاه متوقف شد و مجدد با یکسری از سختگیری ها مثل همین اف لی آی چک اضافه شد وگرنه در تاریخ آمریکا سابقه نداشته بر اساس جنس و نژاد و مذهب و کشور و.... از ورود افرادی که به طور قانونی وارد کشور آمریکا شده اند جلوگیری شود. و این حرکت درست در خلاف قانون اساسی امریگا و مردم سالاری و حقوق بشر است. ترامپ از اولم جنگ طلب نبوده چون کلا جنگ و درگیری با روحیه دلالی در تضاده. کلینتون و اوباما صد برابر از ترامپ جنگ طلب ترند و بودند. اونی که همیشه گو زینه هاش رو میز بود همین اقاییه که الان میره تو مهدکودکها و دست نوازش بر سر بچه ها میکشه! امار بمباران بالای هفتاد بمب در روز فقط در سال ۲۰۱۶ ش رو هم که در بالا نوشتم. کلینتونم که مغز متفکر تحریمهای شدید دوران اوباما بود. کاری که جورج بوش هفتی تیر کش؟! نتونست بکنه ایشون با کت و دامن کردند!! تعریف ذهن باز در فرهنگهای مختلف فرق داره... انچیزی که شما بهش میگید ذهن باز یعنی کسی که صبح تا شب بشینه از دور سی ان ان و فاکس نیوز و... نگاه کنه و تفاسیر اونا رو ضبط کنه. نتیجه اش هم این میشه که تا لحظه اخر فکر میکردن کی در میاد ولی کی در اومد!! محبوبیت و مظلوم نمایی و جلب توجه مثبتی که طیف مسلمان و خاورمیانه ای در آمریکا تونستن به مدد دستور اجرایی ترامپ بدست بیارن در تاریخ معاصر آمریکا اگه نگم بیسابقه حداقل کم سابقه بود. سیاستهای شغلی ترامپ باعث بالارفتن تقاضای نیروی کار در کشور خواهد شد و انوقت دیگه کارفرما بجای اینکه ببینه کی اهل کجاست و چیه صرفا با هم ررای استخدامشان رقابت خواهند کرد. در کدام باز کار رقابتی سر جذب نیروی کار محدود کارفرما میاد بگه چون این اهل فلان جاست استخدام نمیکنم؟؟ کل این مسائل رو نادیده بگیرید و من رو به داشتن ذهن باز هم دعوت میکنید؟ شما نگران وقت بقیه نباشید چون تاپیک گفتگوی آزاده و هر کسی که وقت و علاقه و ظرفیت بحث رو داره مطمئنا تشریف اورده. اگر خودتان هم وقت ندارید، یا سر بحث را باز نکنید یا بفرمایید روی اصول با هم بحث کنیم. این روش ایرانی که بیایید یک چیزهایی غیر مرتبط در پاسخ نکته نظر من بنویسید و اخرش هم بگید به احترام وقت خودم و دوستان خدافظ، نه با اداب و اصول حرفه ای مباحثه سازگار است و نه میتوانیم به جایی برسیم.
2017-02-18 ساعت 01:43
♦️سناتورهای آمریکایی بهدنبال تحریم جدید علیه ایران با عنوان «آسمانهای عاری از تروریسم» هستند
? سناتور مارکو روبیو روز جمعه گفت که سناتورهای آمریکایی طرحی را به سنا ارائه کرده اند تا تحریمهایی علیه بخش هواپیماهای تجاری ایران که (به ادعای آنها) برای حمایت از تروریسم مورد استفاده قرار میگیرند، وضع کند. ? براساس این طرح، دولت دونالد ترامپ باید به صورت منظم به کنگره گزارش ارائه کند که آیا ایران از هواپیماهای تجاری برای حمل و نقل چیزهایی مانند تسلیحات، نیروی نظامی، تجهیزات و اجزای موشکی، الکترونیکی یا راکتی استفاده میکند یا خیر؟ ? نمایندگان کنگره آمریکا این طرح را قانون آسمانهای عاری از تروریسم نامگذاری کردهاند؛ قانونی که بنابر ادعای طرف آمریکایی با استفاده ایران از هواپیماهای تجاری برای مقاصد تروریستی مقابله خواهد کرد. این قانون همچنین نیازمند اقدام دفتر کنترل خارجی داراییهای وزارت خزانه داری آمریکا برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایرلاینهای ایرانی که هدف این قانون خواهند بود، است. @akharinkhabar تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-18 ساعت 01:50
چه قدر مسخره اس افرادی میان اینجا پست میزارن و افکار پوچ و ایراد های مسخرشون رو در این تایپیک در میون میزارن و فقط به فکر اظهار نظر های الکی و مبهم خودشون هستن
و همچنین لذت میبرم افرادی هم میان بحث مفید و زیباشون رو درمیون میزارن و دید من نوعی رو نسبت به جامع و افکار عمومی روشن میکنن ممنون از دوستان گل تشکر کنندگان: yami ، victor2017
2017-02-18 ساعت 02:03
خبرگزاري هاي امريكا از تنظيم دستور جديد ترامپ براي محدوديت صدور ويزا خبر ميدهند
شبكه ABC گزارش داد اين دستور تا چندروز آينده ابلاغ خواهد شد ? @hamimohajer
2017-02-18 ساعت 02:10
(2017-02-18 ساعت 01:36)yami نوشته:(2017-02-18 ساعت 00:37)Bboys_s نوشته:(2017-02-17 ساعت 21:37)yami نوشته: دوست عزیز، از قضا چون همین صد شرکت فقط به منافع خودشان هستن، جا داره من و شما نوعی هم به فکر منافع خودمان باشیم. يعني مثلا ترامپ نگفته كه همه گزينه ها رو ميزه. كي گفت كه اگه قايق هاي ايراني نزديك شن شليك ميكنه. اوباما براي هر كي بد بود براي ايران نبود توافق هسته اي زمان كي انجام شد؟ و كي گفتش كه پارش ميكنه؟ كي هنوز نيومده يه سري شركت ايراني رو گذاشت تو ليست تحريمو شاخو شونه كشيد. كي ديروز گفت ايران بزرگترين حامي تروريسمه و ما از همه ابزارا استفاده ميكنيم. كي گفت براي نابودي داعش I'm gonna bomb the shit out of them اون موجي كه داره از مسلمونا حمايت ميكنه طرفداراي ترامپ نيستن. اونا خيليم حال ميكنن. فرداي انتخابات يه همكار امريكايي ما به همكار عراقي من گفت فكر كنم زمانش رسيده برگردي كشورت.قرار نيست اتفاق بيفته ولي حس خوبي نميده. اقتصاد امريكا همين الانشم بد نيست گزارش ها نشون ميده مردم بيشتر خريد ميكنن. نرخ بيكاري پايين اومده. ترامپ اگه مرده بايد به فكر افزايش حقوق باشه كه مشكل اصلي اوباما بود،كه نيست. و Affordable care act كه خدا ميدونه ميخوان چيكارش كنن
لاتاري ٢٠١٣
2017-02-18 ساعت 02:36
پرزیدنت ترامپ نگفت اونها رو میکشم، گفت خونواده هاشونو میکشم. این فرق میکنه با اوبامای جنایتکار که برنده صلح بود.
(2017-02-18 ساعت 02:10)amirhoseinc نوشته:(2017-02-18 ساعت 01:36)yami نوشته:(2017-02-18 ساعت 00:37)Bboys_s نوشته: متاسفانه این دوستمون اصلا متوجه نیس که مورد عجیب دونالد ترامپ خیلی بزرگتر از کیس های لاتاری امسال و بازاره کارآمریکاس. این موجود خیلی راحت میتونه ایران مثل سوریه به خاک وخون بکشه وجون میلیونها نفر به خطربندازه! البته بازاحتمالا از جایی که شما دیگه آمریکایی شدی و اینهابا منافع شخصی شما منافاتی نداره کماکان مثل مرد ازایشون حمایت میکنی!
2017-02-18 ساعت 04:16
(2017-02-18 ساعت 02:03)mrticoen نوشته: خبرگزاري هاي امريكا از تنظيم دستور جديد ترامپ براي محدوديت صدور ويزا خبر ميدهند این کانال های تلگرامی چیزی جز چرت و پرت تحویل مردم نمیدن ... من الان کلی تو اینترنت سرچ کردم . همچین خبری نبود ... ترامپ هر گونه منعی برای صدور ویزا ایجاد کنه ، عاقبتش همون حکم سابق میشه فقط میتونه تدابیر امنیتی رو تقویت کنه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-18 ساعت 05:01
ترامپ اصلا دنبال جنگ نیستش
چون میتونست به جای تصویب قوانین محدود کننده ورود افراد دستور حمله به یه کشور و یه جایی رو بده
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: yami
(2017-02-18 ساعت 02:10)amirhoseinc نوشته:(2017-02-18 ساعت 01:36)yami نوشته:(2017-02-18 ساعت 00:37)Bboys_s نوشته: متاسفانه این دوستمون اصلا متوجه نیس که مورد عجیب دونالد ترامپ ... در پاسخ پست شما دو تا مطلب مهم رو باید خاطر نشان کنم. اول اینکه من چند بار هم گفتم و بازم تاکید میکنم که من طرفدار سیاستهای داخلی ترامپ هستم و سیاستهای خارجی اش را اصلا دنبال نکرده ام. زیاد هم برام در مقایسه با سیاستهای داخلی اش که در زندگی من نوعی تاثیر مستقیم داره، مهم نیست. (اصلا یکی از مشکلات من با دمکراتها این هست که تمام هم و غم شون سیاستهای خارجی بوده از قدیم هم همین بوده) نکته دیگه این هست که ترامپ صرفا چند هفته هست که ریس جمهور شده. بنابرین همه گزینه ها روی میز من گفتن اون که هنوز عملا کاری نکرده (و ممکنه بکنه یا نکنه) با گزینه های روز میز یکی دیگه که هشت سال رییس جمهور بوده و کلی زده و خورده، فرق داره. مخصوصا در شرایطی که بارها و بارها گفته که تمایلی به حیف و میل سرمایه های مالی و انسانی در جنگ نداره و علیرغم جمهوری خواه بودن با قاطعیت از حمله امریکا به عراق و افغانستان و دخالتش در تغییر حکومتهای کشورهایی مثل لیبی و مصر و تونس و ... انتقاد کرده. حالا ترامپ بد (منم به شخصه با بعضی سیاستهاش موافق نیستم) اما چطور آدمی که در هشت سال ریاست جمهوری اش به وعده تمام کردن قضیه افغانستان وعراق و بستن گوانتانامو عمل نکرده، زده چند تا کشور عرب دیکته توری اما با ثبات رو ناکار کرده و تبدیل به خرابه کرده، با همکاری کلینتون داعش رو درست کرده مونده دستش!!، شروع ریاست جمهوری اش با یکی از بدترین رکودهای اقتصادی دنیا گره خورده، شدید ترین تحریمها رو علیه ایران اعمال کرده و ... شایسته جایزه صلح نوبل میشه، من خودم موندم چی بگم!! یا صلح اونی نیست که ما میشناسیم یا تعریفش عوض شده یا ... و اما جوابهایی کوتاه به گفته های شما در حد تسلطم به وضعیت جاری... دریانوردی نظامی و تجاری در ابهای بین المللی تحت کنواسیونی بین المللی که ایران و امریکا هم عضوش هستند (تا جایی که اطلاع دارم) قانونمند و نزدیک شدن کشتی ها و قایق ها به هم با حساب کتابه. {این قضیه رو اجازه بده زیاد باز نکنم چون این انجمن جاش نیست!!} توان هسته ای در زمان اوباما انجام شد ولی مخصوصا جهت بهره برداری سیاسی آنقدر قضیه را لفت داد و از جان و مال و اعصاب ایرانیها مایه گذاشت که ته قضیه بچسبه به انتخابات و بتونن ازش بهره برداری تبلیغاتی بکنن که اونم نشد. اوباما سر همان توافقی که خودش تایید کرده بود هم فوری دبه کرد و تحریمهایی رو اعمال یا از حذفشون خودداری کرد به بهانه اینکه ربطی به تحریمهای هسته ای ندارند یا ایران بصورت جزیی توافق رو نقض کرده. (احترام امامزاده رو خود متولی نگه نداره از دشمن متولی چه انتظاری هست!!) آیا اوباما کم گفت ایران حامی تروریسمه؟ فرق حامی تروریسم گفتن اوباما با ترامپ چیه؟ (ظاهرا مثل فرق فحش دادن دوست یا دشمن به آدمه!!) آیا شما با حذف داعش با قوه قهریه مشکل دارید وقتی که خود سوریه و عراق از نابودی اش عاجزن و دودشم میره تو چشم کشورهای دیگه. اون موج مخالف ترامپ و حامی مسلمانها قبلا کجا بودند؟ یعنی تا قبل از انتخاب ترامپ وضعیت مسلمانها و مهاجرین در امریکا گل و بلبل بود و الان یک دفعه خراب شد؟ (شما خودتون با راه دادن هر کسی از هر مملکتی به ایران موافق هستید؟ یکی دو میلیون افغان رو چشم نداریم تحمل کنیم. تازه هم دین و هم زبان هم هستن و اصلا تا همین یکی دو قرن پیش یک کشور بودیم) حرفی که همکار امریکایی شما به همکار زده یا شوخی بوده (که ازین بدترهاشم ممکنه سر کار با هم بکنن) یا اگه جدی بود بشدت قابل پیگیری هست. قانونی که حکم رییس جمهور رو لغو میکنه مطمئن باش هوای همکار عراقی شما رو هم داره. با یک حساب دو دو تا چهارتا میتونید ببینید که افزایش حقوق "همه" مشکلی رو دوا نمیکنه. اگه امروز همه امریکا حقوقشون بیست درصد بره بالا، عملا همه مخارج شرکتها بیست درصد میره بالا، اوناهم میکشن رو قیمتها و همه قیمتها بیست درصد میره بالا!!! نتیجه چی شد الان؟ اینکه همان کاری که سالهاست در ایران میکنن؟ اوباما کر صرفا ماستمالی مشکل خدمات درمانی در امریکا بود. واقعیت این هست که ترامپ هم ممکنه نتونه مشکل رو حل کنه. قبلی ها هم نتونستن بعدی ها هم ممکنه نتونن. لابی موسسات مالی (بانک بیمه سرمایه گذاری) در امریکا انقدر قوی هست که نمیذارن به این راحتی قضیه درست بشه. ایراد هست و همه ما ها هم درگیرش هستیم. امیدوارم درست بشه ولی چشمم آب نمیخوره. اوباما کر برای من ارزانترین بیمه ای که میداد ماهی 220 دلار بود که عملا هیچی بجز بستری شده در نتیجه حوادث در بیمارستان رو پوشش نمیداد!!! این بیمه به درد عمه شان میخوره. من از بیمه Abalfaz استفاده میکنم و کارتش هم کارت عضویت باشگاه و تغذیه سالمه. لازمم شد میرم ایران اما این پولها رو بابت اوباما کر نداده و نمیدم. ریسک هست میدونم اما هر کسی یک اصولی داره که دیگه از اونا نمیتونه کوتاه بیاد. پانوشت: |