.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-02-18 ساعت 07:08
(2017-02-18 ساعت 04:16)farzadmohajer نوشته:(2017-02-18 ساعت 02:03)mrticoen نوشته: خبرگزاري هاي امريكا از تنظيم دستور جديد ترامپ براي محدوديت صدور ويزا خبر ميدهند از google استفاده کن برادر ! کل اینترت پره از این خبر. http://www.cnn.com/2017/02/16/politics/d...ive-order/ https://www.theguardian.com/us-news/2017...l-security شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
2017-02-18 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-18 ساعت 09:24 توسط farzadmohajer.)
(2017-02-18 ساعت 07:08)Radian نوشته:(2017-02-18 ساعت 04:16)farzadmohajer نوشته:(2017-02-18 ساعت 02:03)mrticoen نوشته: خبرگزاري هاي امريكا از تنظيم دستور جديد ترامپ براي محدوديت صدور ويزا خبر ميدهند اینو من خونده بودم . اخبار زیاد جدیدی نیست ... ولی اون کانال تلگرامی به صورت ناامید کننده ای ترجمش کرده ... این همون حرف هایی هست که تو کنفرانس ۲ روز پیش زد . گفت : ما حکمی میدهیم که به حکم دادگاه مطابقت داشته باشه . دیگه از اون دیوونه بازی ها درنمیاره مثل حکم قبلی ... صدور ویزا لغو نمیشه ، سخت میشه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-02-18 ساعت 09:29
(2017-02-16 ساعت 11:39)arminpaye نوشته:(2017-02-16 ساعت 10:48)Radian نوشته:خيلي متشكرم بله دقيقا من از الان مقيم دائمي هستم ماليات رو هم با كمال ميل پرداخت ميكنم الان هم منتظر گرين كارتم هستم كه اميدوارم هر چه سريعتر واسم ارسال كنند(2017-02-16 ساعت 03:20)arminpaye نوشته: ممنون سوشيال من توي رسيد زده بودن دو هفته طول ميكشه ولي دقيقا ظرف يك هفته رسيد اقا من به شادی شما حسرت میخورم ... حقیقتا هیچ جایگزینی نداره این شادی .. شادزی شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
2017-02-18 ساعت 09:30
(2017-02-18 ساعت 09:23)farzadmohajer نوشته:(2017-02-18 ساعت 07:08)Radian نوشته:(2017-02-18 ساعت 04:16)farzadmohajer نوشته: این کانال های تلگرامی چیزی جز چرت و پرت تحویل مردم نمیدن ... من هم بسیار امیدوارم اینطوری باشه شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: mrticoen
2017-02-18 ساعت 10:26
(2017-02-18 ساعت 09:29)Radian نوشته:(2017-02-16 ساعت 11:39)arminpaye نوشته:(2017-02-16 ساعت 10:48)Radian نوشته: تبریک میگم ! شما از حالا رسما در سیستم ثبت شدین و میتونین مالیات بدین ...خيلي متشكرم بله دقيقا من از الان مقيم دائمي هستم ماليات رو هم با كمال ميل پرداخت ميكنم الان هم منتظر گرين كارتم هستم كه اميدوارم هر چه سريعتر واسم ارسال كنند خيلي ممنون واقعا اينجا خيلي بهم خوش ميگذره مخصوصا كه كارهام خيلي سريع انجام ميشه امريكا رو خيلي دوست دارم
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California تشکر کنندگان: mrticoen ، Saeed rezaee
2017-02-18 ساعت 10:59
میدونم سوالم ربطی به این موضوع نداره ولی در بحث کار و اشتغال پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا بازدید کننده اش بیشتره شاید یکی جواب بده ممنون میشم جواب بدین، حتی اگه شده جواب خصوصی بدین بهم
دوستان ساکن آمریکا یا کسانی که مطلع هستن ممنون میشم راهنماییم کنن من فوق لیسانس برق دارم از یه دانشگاه سراسری در ایران ولی متاسفلنه مثل اکثر فارغ التحصیلان چیزی بلد نیستم آیا دوره های رایگانی در آمریکا هستند که فرد رو برای ورود به شغل و کار آماده کنن؟مثلا نرم افزار ی یا مهارتی یاد بدن؟اگه در حین آموزش حقوق هم بدن که چه بهتر،اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و آدرس یا اسم و یا آدرس سایت این مراکز رو بگه ممنونم تشکر کنندگان: mrticoen
سلام به دوستان گل
الان چندروزی هست که پست های دوستان تو این تاپیک رو میخونم . خب مشخصه هر کسی دل مشغولی های خودش رو داره البته از حق نگذریم که ترامپ واقعا باید یه فکری به حال بیکاری تو کشورش بکنه چون اگر به همین پستهایی که دوستان مقیم آمریکا تو همین تاپیک میزنن دقت کنید (چه از لحاظ کیفیت چه کمیت) متوجه میشید که اوضاع بیکاری تو آمریکا خیلی خرابه واقعا کار و زندگی ندارند بعضی ها؟ صبح تا شب پست میزنند هرکدوم 68 خط ! من خواهش میکنم برای بار 10 م ! لطفا بیخیال متقاعد کردن همدیگه بشین بابا موسی به دین خود عیسی به دین خود ترامپ خوبه ، ترامپ بده ، پوپولیسته ، فاشیسته ، به فکر مردمه ، نیست ، ..... هرچی که هست الان رییس جمهور آمریکاست و برای من و هممون قابل احترام 201 صفحه شد این تاپیک دیگه بسه کل کل به جای اینکه هی درد رو دل ما بگذارید که میدونم دل هممون پر از درد هست و کلی مشکل، یکم برای دل هم مرحم باشیم ، لطفا" بگذریم من فقط دعا میکنم آقای ترامپ هر حکمی میخواد بده این دفعه کارمون رو یکسره کنه ، دوباره بگیر نگیر راه نندازه .یه چیزی بگه 2 هفته بریم روهوا دوباره قاضی حکم بده 2 هفته بیایم رو زمین! بعد دوباره ترامپ کوتاه نیاد حکم بده و این دور باطل تا ابد ادامه پیدا کنه .. انشالله هرچی خیر هست برای هممون اتفاق بیفته یکم باهم دوست باشیم دوست واقعی تشکر کنندگان: rainyday ، amirhoseinc ، فام مج ، zamini1975 ، m_baghaei ، alireza_guitar ، hsh85 ، Bboys_s ، bhb32 ، leader-m
2017-02-18 ساعت 11:48
آقا در تاپیک گفتگوی آزاد دقیقا پس چی باید صحبت کرد؟ به ما هم بگید یاد بگیریم خوووو
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mrticoen ، victor2017 ، copol
2017-02-18 ساعت 12:05
سلام دوستان خیلی وقت بود نظرات دوستان را می خوندم عده ای چنان با جان و دل از اقای پرزیدنت دفاع می کنند حتی با وجود تحقیرهایی که به ایرانیان روا داشته دقت بفرمایید همه مردم ایران نیستند که پرچم را اتیش می زنند و این اقای پرزیدنت همه را با یک چشم می بینه به خاطر کینه زیادش به همه ایرانی ها ......خیلی فکر کردم ببینم چرا با وجود اینهمه تحقیر و توهین از طرف ایشون عده ای چنین سینه چاک در مهاجرسرا داره آخرش به این نتیجه رسیدم اون عده که مدحش را می گویند حتما شنیدند که پسورد فیس بوک را خواهند خواست و نوشته های اینترنت چک خواهد شد بنابراین از ترسشون حاضرند هرگونه تحقیررررر را تحمل کنند و غزل فدایت شوم برای ترامپ بخونند قول می دهم تو فیس بوکشون هم همینکار را می کنند .من خودم دوبار امریکا رفتم دوتا ویزای شش ماه داشتم اقایون خانمها اونجا هم فقط باید تا بوق سگ کار کنی تا زندگیت بجرخه تازه اگر زبانت فول باشه تحصیلات ایران هم که اصلا براشون قابل قبول نیست خودمن به چشمم خانم فوق لیسانسی را دیدم که در فروشگاه مسیز تی می کشیدند و خیلی شاد بود جای معتبری کار می کنه و بجز عده قلیلی که یا در سنین خیلی جوانی رفتن یا تحصیلاتشون را اونجا انجام دادند بقیه با ساعتی هشت دلار ده دلار کار می کنند خلاصه پایت برسه به امریکا تازه اول عاشقی .....................موفق باشید
2017-02-18 ساعت 12:13
(2017-02-18 ساعت 11:12)Ali--usa نوشته: سلام به دوستان گل اتفاقا من هم امروز به همين فكر ميكردم كه اينبار ترامپ يه حكم دقيق ميده و تو اينجا همه ميفهمن چيكارن. واقعيت اينه كه برخي حقوقدانان مي گن كه كسي كه تا حالا تو خاك امريكا نبوده حقي بر اساس قانون اساسي نداره و من نگران اين قضيه براي دوستان لاتاري هستم. احتمال اينكه مثلا كره شمالي رو اضافه كنه و بگه Muslim Ban نيست و اينگه گرين كارتو خارج كنه از حكم اوليه هست كه ديگه خلاف قانون نباشه. چون حكم موقت هست مشكلي براي كيس هاي ازدواجو خانواده نيست ولي كيس هاي لاتاري اسيب ميبينن.
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: mulan1979 ، lady65719 ، alireza_guitar ، mrticoen ، onasiss
2017-02-18 ساعت 13:47
تشکر کنندگان: fb2016 ، smohammadi ، Bboys_s ، فام مج
2017-02-18 ساعت 15:02
♦️گفته میشود دونالد ترامپ در حال بررسی طرحی برای استقرار حدود صد هزار نیروی گارد ملی برای جمع آوری مهاجران غیرقانونی در این کشور است. ادعایی که کاخ سفید آن را رد میکند./ ایسنا
@akharinkhabar تشکر کنندگان: mulan1979
2017-02-18 ساعت 15:07
نظرت چیه دوستان عزیز کلا تایپیک رو ببنیدم بریم سر کار زندگیمون!!! یکم فکر کردن بد نیست دوست ما بیکار نیستیم بلکه کار و زندگی و.... همه چی بستگی به همین روزها داره و داریم توی این انجمن پیگیری میکنیم ممنون از لطف بعضی ها که همه مارو بیکار و علاف صدا زد ولی بدونید خیلی ها دقدقه زندگیشون همینجاست پس نیازی به روزه سکوت نیست
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، leader-m
2017-02-18 ساعت 15:38
(2017-02-18 ساعت 11:48)yami نوشته: آقا در تاپیک گفتگوی آزاد دقیقا پس چی باید صحبت کرد؟ به ما هم بگید یاد بگیریم خوووو (2017-02-18 ساعت 15:07)mrticoen نوشته: نظرت چیه دوستان عزیز کلا تایپیک رو ببنیدم بریم سر کار زندگیمون!!! یکم فکر کردن بد نیست دوست ما بیکار نیستیم بلکه کار و زندگی و.... همه چی بستگی به همین روزها داره و داریم توی این انجمن پیگیری میکنیم ممنون از لطف بعضی ها که همه مارو بیکار و علاف صدا زد ولی بدونید خیلی ها دقدقه زندگیشون همینجاست پس نیازی به روزه سکوت نیست سلام اولا دغدغه های شما برای همه ما مهمه خدای نکرده اصلا کسی شما رو بیکار و علاف خطاب نکرد شما هر ساعت و هردقیقه پست مرتبط و مفید بزنید هرکدوم 100 خط ولی به نظر من احتیاجی نیست برای متقاعد کردن همدیگه و یا خدای نکرده کوبیدن هم انقد پست های پشت هم زده بشه همین حالا همین پستها رو هم ادامه ندیم اگر باز صحبتی هست من در پیغام خصوصی در خدمتتون هستم. ممنون تشکر کنندگان: mrticoen
دوستان سلام . من یکی از دوستانم که کیس ازدواجی با فرد سیتیزن بوده رفته مصاحبه و AP خورده الان حدود هفت ماهه و از دسامبر هم آپدیت نشده! راه حلی به نظرتون می رسه؟نکنه دوستان تو سفارت خوابشون برده؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!! |