کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-27 ساعت 02:20)infernal667 نوشته:  آقا شما چقدر دست دست میکنی ؟ من سیتیزنم الان ایرانم یه فسقلی نگرانی دارم البته بیشتر از لحاظ اوضاع اجتماعی خودمون اونجا...شما ویزا داری نمیری؟! نمیگیرم خدایی ! بدترین حالت اینه میری 4 تومن پولت به باد میره بر میگردی دوباره میری دیگه ...من بودم ریسک نمیکردم

درست ميفرماييد وكيلم هم از اين موضوع خيلي ناراحته كه چرا عجله نميكنم ولي من كلا ادم خونسردي هستم Big Grin بعد هم كلا اكانومي سخته ميدونين راه طولانيه صندليهاي اكانومي هم راحت نيست واسه همين هم حتما بايد با بيزينس برم Smile البته دوست داشتم با فرست كلاس برم امريكا ولي چون پتيشنر من هم با من مياد يعني دونفريم قيمتش يه مقدار زياد ميشد بعد هم كارهاي قبل از رفتن مثل خريد دلار رفتن بانك چمدان بستن و رزرو كردن cip فرودگاه و غيره يه چند روزي زمان ميبره.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: Saeed rezaee
(2017-01-27 ساعت 02:58)arminpaye نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:37)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:13)arminpaye نوشته:  بله من از ٢٠ دسامبر ويزام صادر شده ميخواستم عيد برم اتلانتا ولي تو اين هفته حتما ميرم ولي سن ديگو ميرم جايي كه وكيلم هست فعلا كه مشكلي نيست ولي واسه اطمينان وكيلم گفت بيا سن ديگو كه اگه گير دادن وكيلم مياد فرودگاه البته هيچ مشكلي نيست هنوز دستور قطعي نداده بيخودي ما نگرانيم Big Grin

امیدوارم بدون مشکل وارد بشید. خدایی نکرده اگه مشکلی پیش امد خواهش میکنم تشریف بیارین اینجا و حتما با جزییات بن یسید.
تا جایی که میدونم وکیل تا قبل از پذیرش (جتی موقت) فرد به کشور توسط افسر مهاجرت نمیتونه فرد رو ببینه وگرنه هر پناهجوی دم مرزی یک وکیل میگفت قبلش بیاد اونجا منتظرش باشه.
حتما ما رو در جریان بذارید که چطور شد. توکل بخدا موفق باشین.
نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم Big Grin خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم Big Grin  Smile من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم Big Grin يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم Big Grin وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم Wink

این یکی رو خوب اومدی Wink
تشکر کنندگان: arminpaye
(2017-01-27 ساعت 02:58)arminpaye نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:37)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:13)arminpaye نوشته:  بله من از ٢٠ دسامبر ويزام صادر شده ميخواستم عيد برم اتلانتا ولي تو اين هفته حتما ميرم ولي سن ديگو ميرم جايي كه وكيلم هست فعلا كه مشكلي نيست ولي واسه اطمينان وكيلم گفت بيا سن ديگو كه اگه گير دادن وكيلم مياد فرودگاه البته هيچ مشكلي نيست هنوز دستور قطعي نداده بيخودي ما نگرانيم Big Grin

امیدوارم بدون مشکل وارد بشید. خدایی نکرده اگه مشکلی پیش امد خواهش میکنم تشریف بیارین اینجا و حتما با جزییات بن یسید.
تا جایی که میدونم وکیل تا قبل از پذیرش (جتی موقت) فرد به کشور توسط افسر مهاجرت نمیتونه فرد رو ببینه وگرنه هر پناهجوی دم مرزی یک وکیل میگفت قبلش بیاد اونجا منتظرش باشه.
حتما ما رو در جریان بذارید که چطور شد. توکل بخدا موفق باشین.
نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم Big Grin خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم Big Grin  Smile من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم Big Grin يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم Big Grin وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم Wink

پس بزن برو داداش ما هم پشت سرت دعا میکنیم اما من بدبخت که برای عید بلیط گرفتم چکارکنم ؟ Sad
دوستان نظرتون در مورد ويزاي توريستي چيه
به نظرتون وقتمو كنسل كنم!؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 06:50)TINA.RAD نوشته:  دوستان نظرتون در مورد ويزاي توريستي چيه

آگه دستوری امضا بشه یا جمعه امضا میشه یا اول هفته دیگه, چند روز صبر کنید به نظر من, هنوز معلوم نیست که نهاییش چی باشه. شاید بهتر از پیشنویسش باشه. باز نظر شخصی منه.
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 02:58)arminpaye نوشته:  نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم Big Grin خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم Big Grin  Smile من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم Big Grin يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم Big Grin وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم Wink

آقا خدایی به این میگن روحیه. خدا پشت و پناهت داداش. فقط دمت گرم شما فقط از زمانی که از مرز رد شدی Legally admitted Permanent Resident محسوب میشی.

https://www.uscis.gov/green-card/green-c...processing

Upon your arrival to the United States, you should give your Visa Packet to the Customs and Border Protection officer at the port of entry. You will be inspected by a Customs and Border Protection officer and if found admissible, will be admitted as a permanent resident of the United States, which gives you the authority to live and work in the United States permanently.

برو داداش تا دیر نشده Cool ... شاد باشی Tongue

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
دوستان من چهاره هفته پيش رفتم و به خاطر شاغل بودنم برگشتم. گرين كارتم در مرحله توليد است و قراره عيد فاميل ما برام بياره. آيات براي ورود مجدد قبل شش ماه اين قانون به نظر شما روي من اثري داره؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 05:49)arminpaye نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:20)infernal667 نوشته:  آقا شما چقدر دست دست میکنی ؟ من سیتیزنم الان ایرانم یه فسقلی نگرانی دارم البته بیشتر از لحاظ اوضاع اجتماعی خودمون اونجا...شما ویزا داری نمیری؟! نمیگیرم خدایی ! بدترین حالت اینه میری 4 تومن پولت به باد میره بر میگردی دوباره میری دیگه ...من بودم ریسک نمیکردم

درست ميفرماييد وكيلم هم از اين موضوع خيلي ناراحته كه چرا عجله نميكنم ولي من كلا ادم خونسردي هستم Big Grin بعد هم كلا اكانومي سخته ميدونين راه طولانيه صندليهاي اكانومي هم راحت نيست واسه همين هم حتما بايد با بيزينس برم Smile البته دوست داشتم با فرست كلاس برم امريكا ولي چون پتيشنر من هم با من مياد يعني دونفريم قيمتش يه مقدار زياد ميشد بعد هم كارهاي قبل از رفتن مثل خريد دلار رفتن بانك چمدان بستن و رزرو كردن cip فرودگاه و غيره يه چند روزي زمان ميبره.

البته قابل درکه! من خودمم دقیقا اونجوری مسافرت میکنم ولی حالا تو این وضعیت یه تخفیف نمیشه بدین و بدون cip برین Big Grin Big Grin Big Grin
(2017-01-27 ساعت 07:42)yasaman53 نوشته:  دوستان من چهاره هفته پيش رفتم و به خاطر شاغل بودنم برگشتم. گرين كارتم در مرحله توليد است و قراره عيد فاميل ما برام بياره. آيات براي ورود مجدد قبل شش ماه اين قانون به نظر شما روي من اثري داره؟

اینطور که فعلا در اخبار آمده، نه روی شما تاثیر نمی گذاره.
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 03:19)setaree نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 03:12)onasiss نوشته:  دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي  رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم
از طرفي هم من امروز به سفارت ايميل زدم و با صراحت و سريع جوابم رو دادن و گفتن كمافي سابق به كارشون ادامه ميدن و دستوري هم در اين باره نگرفتند

Daghighan harfe shoma doroste , mnm ba nvc tamas gereftam va ona goftan hich kodom az dasani k man baarshon tarif kardam asasi nadre va hamechi ro reval feln pish mire , omidvaram k hamintori edame dashte basheee
Aminnnnnnnnn b
خوب خداوند را شکر . چون من دقیقن سی روز دیگه مصاحبه دارم و دلهره داشتم . پناه بر خدا پیش میریم . به امید ویزای یکضرب برای همگی ... من که شوهرمو ۲۲ماهه ندیدم و دیگه واقعن صبر و طاقت ندارم
‎CR1
‎Ankara‎
شروع پرونده 8 ژانویه ‎2016‎
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک   22 اکتبر‎2016 ‎
ایمیل تایید مدارک  23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه  آنکارا   27feb2017
نتیجه  AP
آپدیت  28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود  3march 2017
تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017
ورود به آمریکا 5march 2017
دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
تشکر کنندگان: Paniz888 ، فام مج ، onasiss
(2017-01-27 ساعت 07:54)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 05:49)arminpaye نوشته:  

درست ميفرماييد وكيلم هم از اين موضوع خيلي ناراحته كه چرا عجله نميكنم ولي من كلا ادم خونسردي هستم Big Grin بعد شنهم كلا اكانومي سخته ميدونين راه طولانيه صندليهاي اكانومي هم راحت نيست واسه همين هم حتما بايد با بيزينس برم Smile البته دوست داشتم با فرست كلاس برم امريكا ولي چون پتيشنر من هم با من مياد يعني دونفريم قيمتش يه مقدار زياد ميشد بعد هم كارهاي قبل از رفتن مثل خريد دلار رفتن بانك چمدان بستن و رزرو كردن cip فرودگاه و غيره يه چند روزي زمان ميبره.

البته قابل درکه! من خودمم دقیقا اونجوری مسافرت میکنم ولی حالا تو این وضعیت یه تخفیف نمیشه بدین و بدون cip برین  Big Grin  Big Grin  Big Grin
نه خوبي سفر به همين چيزاس ديگه بايد خوش بگذره Big Grin Wink
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان:
دوستان نظرتون در مورد ويزاي توريستي چيه
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 08:05)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 03:19)setaree نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 03:12)onasiss نوشته:  دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي  رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم
از طرفي هم من امروز به سفارت ايميل زدم و با صراحت و سريع جوابم رو دادن و گفتن كمافي سابق به كارشون ادامه ميدن و دستوري هم در اين باره نگرفتند

Daghighan harfe shoma doroste , mnm ba nvc tamas gereftam va ona goftan hich kodom az dasani k man baarshon tarif kardam asasi nadre va hamechi ro reval feln pish mire , omidvaram k hamintori edame dashte basheee
Aminnnnnnnnn b
خوب خداوند را شکر . چون من دقیقن سی روز دیگه مصاحبه دارم و دلهره داشتم . پناه بر خدا پیش میریم . به امید ویزای یکضرب برای همگی ... من که شوهرمو ۲۲ماهه ندیدم و دیگه واقعن صبر و طاقت ندارم

سلام
امیدوارم به حق همین بارونی که الان داره میاد هم ویزای شما درست بشه هم ویزای همه دوستان و من
ما رو از موفقیت خودتون با خبر کنید
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: bhb32 ، onasiss ، mostafa2017
(2017-01-27 ساعت 06:50)TINA.RAD نوشته:  دوستان نظرتون در مورد ويزاي توريستي چيه

دوست عزیز هنوز هیچ چیزی قطعی نشده. بنابراین به نظر من فعلا مانند قبل برنامه تان را اجرا کنید. البته اگر این دستور امضاء بشه شرایط عوض می شه. اما هنوز امضاء نشده. بگذارید امضاء اگر شد بعد با توجه به جزییاتی که ارایه خواهد شد تصمیم بگیرید.
کتگوری:             EB 2-NIW
تاریخ اپلای:         15 دسامبر 2015
تاریخ مصاحبه:     24 اکتبر 2016
محل مصاحبه:     آنکارا
نتیجه مصاحبه:    AP
آپدیتها:               تبدیل به وضعیت دوخطی: 10 ژانویه 2017، تبدیل به وضعیت OR  ا:  13 ژانویه 2017،
دریافت ایمیل:     17 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: TINA.RAD
سلام به همه دوستان عزيزم

الان يه سوالي همش داره منو قلقلك مي ده
آقا اگه ما با ويزاي داخل گذرنامه بريم ، بعد قبل رسيدنمون اين آقا امضا كنه
يعني مارو از تو فرودگاه برگشت مي زنن؟
واقعا؟
يعني بليط و هزينه و غيره چي ميشه پس؟
March.22 entered
تشکر کنندگان: bhb32 ، Saeed rezaee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان