کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
فعلن پیش نویس است ولی ترامپ برای جلب نظر رای دهندگان آمریکایی ملاحظه عواقب احتمالی طرح برای اتباع خارجی رو نمی کنه. مهمترین بخش این پیش نویس اینه که طبق گفته خانم طباطبایی وکیل مهاجرت امشب در بخش خبر من و تو افسرهای مربوطه به مدت یکماه برای مشورت دادن برای بررسی این پیش نویس فراخوانده می شن و بررسی ویزا متوقف می شه - خبر خیلی بد اینه که شرط در آوردن اسم کشورها از این لیست بعد از یکماه اینه که اطمینان پیدا کنن دولتها در دادن اطلاعات به دولت آمریکا درباره شهروندانشان همکاری کنند و چون این همکاری بین دولت ایران و آمریکا غیر ممکن است برای همین اسم ایران غیر ممکنه از این لیست خارج بشه. اینکه ترامپ امروز بر روی احداث دیوار مرزی پافشاری کرد و حتی سفر رییس جمهور مکزیک رو لغو کرد نشون می ده ایشان برای تامین خواسته های بخش افراطی و ضد مهاجرت جامعه آمریکا در تصمیمات خود بسیار محکم و استوار است.
تشکر کنندگان: Saeed rezaee ، nikniknik ، Survivor ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 23:07)mari2 نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 21:33)Afra207 نوشته:  [quote='Hamid_rr' pid='738757' dateline='1485428470']
درود بر همگی ...
اگر شما یه سند معتبر بیاری که فقط یه اشاره کوچیک در باره صدور ویزا تلیق ویزا یا هر مطلب مرتبط با شایعه هایی که دوستان میگن پیدا کردین من همین الان ویزامو پاره میکنم میریزم سطل اشغال ..متوجه نمیشم چرا بعضیا میخوان حتما ویزاها تعلیق بشه البته جای شکرش هست که قدرت و اختیاری در این مورد ندارن ولی میتونن حداقل شایعش رو پخش کنن...
امروز سفارت زنگ زدم گفتم هفته دیگه بلیط دارم موردی نیست گفتش چه موردی باید باشه ؟!! ویزا داری میری دیگه ...
ضمنا برادرم تا چند ساعت دیگه میرسه آمریکا اونم با ویزای نه چندان روبراهی مثله f1 ...پیشنهاد میکنم زیاد به شایعه ها بها ندین وگرنه فکرتون فلج میشه..
در آخر آقای طاهر کاملی فردا جمعه از ساعت 11 قبل از ظار یه برنامه در اختصاص با همین داستان میبره رو آنتن ..سابقه این اقا نشون میده که بدون دلیل و مدرک صحبت نمیکنه و اهل زیر و رو کشیدنم نیست ..میتونه کمک کنه بدوستانی که هنوز باور دارن ویزاها تعلیق شده یا صدورش توقیف شده یا گرین کارتا دیگه اعتبار نداره ... یه مطلب دیشب خوندم توی همین سایت داشت رو سرم جعفری سبز میشد ..دوستمون میگفت اگر سیتیزن آمریکا باشی بیرون آمریکا باشی فعلا اجازه ورود نداری Smile))))))
موفق باشید .

يعني هيچي نشده؟ ترامپ امضا كرد الكي بود؟ تظاهرات ها توآمريكا مردم توهم زدن؟ واقعا گيج كننده است

میشه لطف کنیید بگیید برادرتون رفت مشکلی پیش نیومده ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان عزیز بدانید و آگاه باشید برادرم یه ساعت قبل وارد ایالات متحده شد آب از آب تکون نخورد . الانم توی راه خونس داره حال میکنه پلاک ماشینارو میبینه ..!! .).
آقای ترامپ با یه سروصدای زیاد شروع بکار کرد به قول قدیمیا نسخ کشی کرد بعید میدونم حرکت خاصی بزنه فقط میخواست یه شیپوری زده باشه و متاسفانه شاید یکی از سیاستاش تحقییرکردن نام ایران عزیزمون بود ..خیلی راحت ایران رو گذاشت کنار لیبی سودان یمن و .. که بگه جایگاه شما اینجاست .. متاسفانه البته مطمعنن کم کم متوجه منش بزرگی تواضع قدرت و شخصیت ملت ایران خواهد شد .. در هر حال امیدوارم مشکلی پیش نیاد و همه عزیزانی که در ارتباط با مهاجرت هستن براحتی ویزا بدست قانونی وارد شن و حالشو ببرن ...
پاینده ایران و ایرانی Rolleyes
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-01-27 ساعت 00:30)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:42)arminpaye نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:18)yami نوشته:  در خبر بی بی سی به صراحت میگه حتی با ویزای معتبر هم اجازه ورود نخواهند داد ولی من هنوز متن انگلیسی خبر رو نتونستم پیدا کنم.

شما هم مثل من خوب بيدارين و شب زنده دارين Smile من رويترز روخوندم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده حرفي نزده و همچنين سخنرانيش رو هم ديدم در مورد ديوار مكزيك حرف زد همچنين سايت بي بي سي فارسي هم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده چيزي نگفته با اينحال من زودتر ميرم وكيلم هم همينو بهم گفت كه هر چه زودتر بيا ويزات اعتبار داره چون از اين بعيد نيست قوانين رو سخت تر و بدتر كنه.

شما ویزا دارید ولی هنوز سفر نکردید؟ مشکل دقیقن همینه که ایا ان ها که ویزا دارند و هنوز وارد نشدن چطور میشه؟

بله من از ٢٠ دسامبر ويزام صادر شده ميخواستم عيد برم اتلانتا ولي تو اين هفته حتما ميرم ولي سن ديگو ميرم جايي كه وكيلم هست فعلا كه مشكلي نيست ولي واسه اطمينان وكيلم گفت بيا سن ديگو كه اگه گير دادن وكيلم مياد فرودگاه البته هيچ مشكلي نيست هنوز دستور قطعي نداده بيخودي ما نگرانيم Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: Saeed rezaee
آقا شما چقدر دست دست میکنی ؟ من سیتیزنم الان ایرانم یه فسقلی نگرانی دارم البته بیشتر از لحاظ اوضاع اجتماعی خودمون اونجا...شما ویزا داری نمیری؟! نمیگیرم خدایی ! بدترین حالت اینه میری 4 تومن پولت به باد میره بر میگردی دوباره میری دیگه ...من بودم ریسک نمیکردم
تشکر کنندگان: arminpaye ، gbtm
(2017-01-27 ساعت 02:13)arminpaye نوشته:  
(2017-01-26 ساعت 04:42)arminpaye نوشته:  شما هم مثل من خوب بيدارين و شب زنده دارين Smile من رويترز روخوندم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده حرفي نزده و همچنين سخنرانيش رو هم ديدم در مورد ديوار مكزيك حرف زد همچنين سايت بي بي سي فارسي هم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده چيزي نگفته با اينحال من زودتر ميرم وكيلم هم همينو بهم گفت كه هر چه زودتر بيا ويزات اعتبار داره چون از اين بعيد نيست قوانين رو سخت تر و بدتر كنه.

شما ویزا دارید ولی هنوز سفر نکردید؟ مشکل دقیقن همینه که ایا ان ها که ویزا دارند و هنوز وارد نشدن چطور میشه؟

بله من از ٢٠ دسامبر ويزام صادر شده ميخواستم عيد برم اتلانتا ولي تو اين هفته حتما ميرم ولي سن ديگو ميرم جايي كه وكيلم هست فعلا كه مشكلي نيست ولي واسه اطمينان وكيلم گفت بيا سن ديگو كه اگه گير دادن وكيلم مياد فرودگاه البته هيچ مشكلي نيست هنوز دستور قطعي نداده بيخودي ما نگرانيم Big Grin

امیدوارم بدون مشکل وارد بشید. خدایی نکرده اگه مشکلی پیش امد خواهش میکنم تشریف بیارین اینجا و حتما با جزییات بن یسید.
تا جایی که میدونم وکیل تا قبل از پذیرش (جتی موقت) فرد به کشور توسط افسر مهاجرت نمیتونه فرد رو ببینه وگرنه هر پناهجوی دم مرزی یک وکیل میگفت قبلش بیاد اونجا منتظرش باشه.
حتما ما رو در جریان بذارید که چطور شد. توکل بخدا موفق باشین.
تشکر کنندگان: arminpaye ، armehraboon ، gbtm
(2017-01-26 ساعت 04:42)arminpaye نوشته:  شما هم مثل من خوب بيدارين و شب زنده دارين Smile من رويترز روخوندم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده حرفي نزده و همچنين سخنرانيش رو هم ديدم در مورد ديوار مكزيك حرف زد همچنين سايت بي بي سي فارسي هم اصلا در مورد ويزاهاي صادر شده چيزي نگفته با اينحال من زودتر ميرم وكيلم هم همينو بهم گفت كه هر چه زودتر بيا ويزات اعتبار داره چون از اين بعيد نيست قوانين رو سخت تر و بدتر كنه.

چه روزی پروز دارید؟ من پدر مادرم یکشنبه صبح پرواز میکنن.
تشکر کنندگان:
:NIAC Action

We're getting word from sources that the order has been delayed another day. That means we have more time to keep turning up the pressure: call your members of Congress immediately to urge them to speak out against Trump's plan to ban Iranians and others from visiting the U.S.

Thank you for all that you do,

Jamal

P.S. After you've called, click here to email your members of Congress.
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 02:37)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 00:30)Saeed rezaee نوشته:  شما ویزا دارید ولی هنوز سفر نکردید؟ مشکل دقیقن همینه که ایا ان ها که ویزا دارند و هنوز وارد نشدن چطور میشه؟

امیدوارم بدون مشکل وارد بشید. خدایی نکرده اگه مشکلی پیش امد خواهش میکنم تشریف بیارین اینجا و حتما با جزییات بن یسید.
تا جایی که میدونم وکیل تا قبل از پذیرش (جتی موقت) فرد به کشور توسط افسر مهاجرت نمیتونه فرد رو ببینه وگرنه هر پناهجوی دم مرزی یک وکیل میگفت قبلش بیاد اونجا منتظرش باشه.
نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم Big Grin خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم Big Grin Smile من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم Big Grin يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم Big Grin وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم Wink
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: armehraboon ، Saeed rezaee
دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم
از طرفي هم من امروز به سفارت ايميل زدم و با صراحت و سريع جوابم رو دادن و گفتن كمافي سابق به كارشون ادامه ميدن و دستوري هم در اين باره نگرفتند
شماره کیس: ‎2017AS15XX‎
تاریخ رویت قبولی 10 ‎MAY‎
تعداد افراد: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 24 May ‎‎
تاریخ مصاحبه: هفته اول ‎Nov
وضعيت: AP
آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز)
كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
تشکر کنندگان: setaree ، arminpaye ، Persischer ، zamini1975 ، hesgan
(2017-01-27 ساعت 02:58)arminpaye نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:37)yami نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 02:13)arminpaye نوشته:  بله من از ٢٠ دسامبر ويزام صادر شده ميخواستم عيد برم اتلانتا ولي تو اين هفته حتما ميرم ولي سن ديگو ميرم جايي كه وكيلم هست فعلا كه مشكلي نيست ولي واسه اطمينان وكيلم گفت بيا سن ديگو كه اگه گير دادن وكيلم مياد فرودگاه البته هيچ مشكلي نيست هنوز دستور قطعي نداده بيخودي ما نگرانيم Big Grin

نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم Big Grin خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم Big Grin  Smile من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم Big Grin يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم Big Grin وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم Wink

Vay vay enrji yni hminnnnnn koli sare halm kardin? 100%k moshkeli pish nmiad.
Safar bekhir agha ya khanome amricaiiii??
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: arminpaye ، alirezanz
(2017-01-27 ساعت 03:12)onasiss نوشته:  دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي  رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم
از طرفي هم من امروز به سفارت ايميل زدم و با صراحت و سريع جوابم رو دادن و گفتن كمافي سابق به كارشون ادامه ميدن و دستوري هم در اين باره نگرفتند

Daghighan harfe shoma doroste , mnm ba nvc tamas gereftam va ona goftan hich kodom az dasani k man baarshon tarif kardam asasi nadre va hamechi ro reval feln pish mire , omidvaram k hamintori edame dashte basheee
Aminnnnnnnnn b
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016
Approved:2june2016
NVC welcome letter:12july2016
Case number:14september2016
Email naghse madrak:26november2016
Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
تشکر کنندگان: abedi110 ، arminpaye ، onasiss
دوستان عزیز و صاحب نظران گرامی

لطفا همگی نگاهی به کیس من بکنید !!!

چطور ممکنه قانونی صادر بشه که از در کنار هم بودن زن و شوهر جلوگیری کنه !! این با عقل و منطق جور در نمیاد . نه عقل و منطق ما ایرانیها نه نژاد پرستانی مثل ترامپ ...

پس نه تنها کیس من بلکه تمام کیس های ضروری مثل قبل بدون محدودیت قادر خواهند بود ویزا بگیرند .

به نظر شخصی من قوانین مهاجرتی آمریکا در آینده محدودیت های بیشتری را شامل می شود اما لغو بدون منطق و بی دلیل کلیه روادید ها فقط یه شانتاژ تبلیغاتی هست که ترامپ برای شروع ریاست جمهوریش اجرا کرده .

نه این قانون و نه دیوار مکزیک اجرا نخواهد شد چون باعث بروز ناهنجاری خواهد شد و عواقب بدتری برای آمریکا پدید می آورد .
تشکر کنندگان: setaree ، arminpaye ، armehraboon ، mostafa2017
(2017-01-27 ساعت 03:12)onasiss نوشته:  دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي  رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم

شما خودتون این مصاحبه رو دیدین؟! چون من جایی تو خبرگزاری ها ندیدم که از ترامپ همچین حرفیو نقل کنن
تشکر کنندگان: onasiss
(2017-01-27 ساعت 03:42)abedi110 نوشته:  دوستان عزیز و صاحب نظران گرامی

لطفا همگی نگاهی به کیس من بکنید !!!

چطور ممکنه قانونی صادر بشه که از در کنار هم بودن زن و شوهر جلوگیری کنه !! این با عقل و منطق جور در نمیاد . نه عقل و منطق ما ایرانیها نه نژاد پرستانی مثل ترامپ ...

پس نه تنها کیس من بلکه تمام کیس های ضروری مثل قبل بدون محدودیت قادر خواهند بود ویزا بگیرند .

به نظر شخصی من قوانین مهاجرتی آمریکا در آینده محدودیت های بیشتری را شامل می شود اما لغو بدون منطق و بی دلیل کلیه روادید ها فقط یه شانتاژ تبلیغاتی هست که ترامپ برای شروع ریاست جمهوریش اجرا کرده .

نه این قانون و نه دیوار مکزیک اجرا نخواهد شد چون باعث بروز ناهنجاری خواهد شد و عواقب بدتری برای آمریکا پدید می آورد .

کاملا درسته و منم موافقم که نمی تونن ویزاهای خانوادگی رو کاملا ندن و استاپ کنن ولی چقدر کیسهای خانوادگی را در اینده کششششش بدن خدا میدونه.
تشکر کنندگان: Saeed rezaee ، abedi110
سلام دوستان
یکم واقع بین باشید لطفا ...
مگه امضای همچین حکمی شوخیه ؟؟ میدونید چند هزار نفر ایرانی دچار مشکل میشن ؟؟
ایرانی که ناسای آمریکا رو داره کنترل میکنه و چند سازمان بزرگ دیگه ...
چیزی که امضا نشده رو نباید نقد و بررسی کرد
این حکم تنها یک تحقیر بود که ترامپ به ایران بگه : ما شما رو در حد این کشور ها میدونیم
همین ... تموم شد و رفت ...
ستون آمریکا رو ایرانیا تشکیل میدن ...
ترامپ کاری نمیکنه که به ضرر آمریکا تموم بشه ...
تمام ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان