.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-26 ساعت 23:07
(2017-01-26 ساعت 22:35)vanima نوشته:(2017-01-26 ساعت 21:41)Kami R نوشته:(2017-01-26 ساعت 21:39)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان درود با قدرت و آمادگی در مصاحبه شرکت کنید و امیدوار آمریکا نرفتن ته دنیا نیست من خودم از دیروز خیلی ناراحتم ولی با همسرم صحبت کردم و تو فکریم که اگه اینور نشد بریم ته دنیا(استرالیا) که البته جای خوبی هم هست مهم الینه که نسل بعدیمدن رو از این پاسپورتی که یه روز توی دنیا آقایی میکرد، رها کنیم
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز
2017-01-26 ساعت 23:07
(2017-01-26 ساعت 21:33)Afra207 نوشته: [quote='Hamid_rr' pid='738757' dateline='1485428470'] يعني هيچي نشده؟ ترامپ امضا كرد الكي بود؟ تظاهرات ها توآمريكا مردم توهم زدن؟ واقعا گيج كننده است میشه لطف کنیید بگیید برادرتون رفت مشکلی پیش نیومده ؟؟؟؟؟؟؟
قبولی 2017
مصاحبه : اکتبر
2017-01-26 ساعت 23:08
سلام دوستان برادر من گرین کارتیه و عید داره میاد ایران وسه برگشتنش به امریکا ممکنه مشکلی درست بشه لطفا لطفا اگه اطلاعی دارین بهم بگین. چه شرایط مزخرفی.
2017-01-26 ساعت 23:28
سلام.
فعلا هیچ چیزی معلوم نیست. استرس نگیرین. چون هیچ دستوری فعلا اعمال نشده
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي» بالای سرش بيست قرن پرنده بود كه در هوا ميچرخيد هر دور خستهتر هر دور، بالاتر و، دورتر.
2017-01-26 ساعت 23:37
تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-26 ساعت 23:41
دوستان الان ترامپ تو سی ان ان تو فلادلفیا مصاحبه داشت گفت من راجب این سی روز هیچ چیزی امضا نکردم و نمیدونم چرا همه هی ایمیل میزنن که نکن نکن من هنوز کاری نکردم و نظری هم ندادم
گفت فقظ مشکل ما با کشورهای مسلمان رادیکالیه موفق باشید
تاريخ رويت قبولي: ٣ مي 2016
تكميل فرم: ٤ مي 2016 كيس نامبر: ٣٤xx سفارت: ابوظبي سربازی : س کارنت : ۹ نوامبر نامه دوم:22 نوامبر تاریخ مصاحبه:22 ژانویه نتیجه مصاحبه: کیس اصلی: AP، تاریخ اپدیت ها: 22 ژانویه- 23 ژانویه- 25 ژانویه- 26 ژانویه- 18 جولای- 10 اگوست- 11 اگوست دوخطی - 18 اگوست اور - 26 اگوست اسلش و 28 اگوست ایشود کیس زیر مجموعه : Ready، اپدیت ها: 22 ژانویه- 23 ژانویه- 25 ژانویه- 26 ژانویه- 30 ژانویه - 18 جولای- 10 اگوست- 11 اگوست - 26 اگوست تبدیل به ای پی و اسلش - 28 اگوست ایشود 28 اگوست ایشود - اولین ورود 7 سپتامبر تشکر کنندگان: sabmn
2017-01-27 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-27 ساعت 00:05 توسط sasan_rock.)
گفته شده دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، به زودی با صدور دستوری هر گونه ویزا برای شهروندان ایران و چند کشور دیگر را به مدت ۳۰ روز "متوقف میکند". اطلاعات و برداشتهای فعلی از این طرح را بخوانید:
پیش نویس دستورالعمل اجرایی چه می گوید؟ این پیش نویس صدور هر گونه ویزا برای شهروندان ایران، عراق، سوریه، یمن، سودان، لیبی و یمن را به مدت ۳۰ روز متوقف میکند. در پیش نویس دستورالعمل، کاخ سفید از وزارت امنیت ملی آمریکا و نهادی اطلاعاتی می خواهد که از دولتهای کشورهای مذکور در زمینه اعطای ویزا به شهروندان آنها اطلاعات درخواست کنند و فهرستی از دولت هایی که همکاری نکرده اند را به کاخ سفید ارائه کند. با توجه به این دستور به نظر می رسد دولت ترامپ قصد دارد لغو احتمالی اعطای ویزای آمریکا به شهروندان کشورهایی که از نظر وی همکاری نکرده اند را تمدید کند. وزارت امور خارجه آمریکا همچنین می تواند اسامی کشورهای دیگری را به کاخ سفید بفرستد. محدودیتهای مندرج در پیش نویس شامل ویزاهای دیپلماتیک نمی شود. آیا دستورالعمل شامل همه کشورهای مسلمان می شود؟ معیار انتخاب کشورها چه بوده است؟ در پیش نویس دستورالعمل به واژه اسلام اشاره مستقیم نشده است. در سند آمده اشخاصی که دست به قتلهای ناموسی و خشونت علیه زنان می زنند، به قانون اساسی آمریکا اعتقادی ندارند یا قصد حملات "تروریستی" در آمریکا را دارند نباید وارد خاک این کشور شوند. فرمان در عمل شامل هفت کشور با اکثریت مسلمان می شود که آمریکا درباره فعالیتهای "تروریستی" دولتهای آنها یا حضور گروه هایی نظیر القاعده و داعش در قلمروی آن کشورها نگران است. این کشورها عبارتند از ایران، عراق، سوریه، یمن، سودان، لیبی و سومالی. با این حال، اداره مهاجرت آمریکا همچنان می تواند در موارد معدودی که صلاح می داند از جمله بر مبنای منافع ملی آمریکا، به افراد خاصی از آن کشورها ویزای سفر یا مهاجرت به آمریکا اعطا کند. آیا اقلیتها هم شامل این دستورالعمل می شوند؟ این فرمان شامل حال اقلیتهای دینی نیز می شود اما در صورت آغاز مجدد اعطای ویزا به شهروندان این کشورها، اقلیتهای دینی برای دریافت پناهندگی اولویت خواهند داشت. اقلیتهای دینی به ویژه در ایران سالهاست که در عمل برای دریافت ویزای پناهندگی آمریکا اولویت داشته اند. آیا رئیس جمهوری آمریکا حق امضای چنین دستورالعملی را دارد؟ رئیس جمهوری آمریکا این دستورالعملها را بر مبنای اختیارات اجرایی خود صادر می کند. گروههای مدنی طرفدار مهاجران و پناهندگان می گویند که در حال بررسی جزئیات دستور العملهای جدید آقای ترامپ هستند و در برابر موارد احتمالی خلاف قانون اساسی در این فرامین ساکت نخواهند نشست. آیا سفر به آمریکا برای ایرانیها غیر ممکن خواهد شد؟ این پیش نویس سفر بسیاری از ایرانیها به آمریکا را فعلا به حالت تعلیق در می آورد. اگر امضا و پس از گذشت ۳۰ روز تمدید شود، سفر به آمریکا برای ایرانیان فقط به صورت معدود و موردی و نیز در صورتی که در راستای منافع ملی آمریکا باشد میسر خواهد شد. پیش نویس سند هرچند شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می شود ولی بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند اثری ندارد. پیش نویس همچنین بر وضع شهروندان ایران که در آمریکا به عنوان توریست یا دانشجو هستند یا در مرحله روند پناهندگی هستند اثری ندارد ولی اگر فرد از آمریکا خارج شود حتی اگر چند بار اجازه ورود به آمریکا را داشته باشد، احتمالا به وی اجازه ورود مجدد داده نخواهد شد. این دستور برای شرکت کنندگان در قرعه کشی کارت سبز اقامت در آمریکا چه پیامدی می تواند داشته باشد؟ پیش نویس دستورالعمل در مورد قرعه کشی کارت سبز سکوت اختیار کرده است. آینده پناهجویانی که در ترکیه از سازمان ملل برای آمریکا درخواست پناهندگی داده اند چه می شود؟ پیش نویس پذیرش تمام پناهجویان را برای ۱۲۰ روز معلق می کند. پذیرش پناهجویان سوری تا اطلاع ثانوی معلق شده است. تکلیف دارندگان ویزای آمریکا که قصد سفر قریب الوقوع به آمریکا را دارند؟ اين فرمان تا اين لحظه امضا نشده. ولى اگر در ٢٤ يا ٤٨ ساعت آینده امضا شود بلافاصله اجرايى مي شود. اما غير ممكن نيست كه چند روزى طول بكشد تا وزارت امنيت داخلى آمريكا آيين نامه اجرايى آن را ابلاغ كند. در چنين شرايطى ممكن است هنوز چند روزى وقت ورود وجود داشته باشد. برداشت سخت گيرانه يا انعطاف پذير مقام هاى وزارت امنيت داخلى و وزارت خارجه از دستور ريس جمهور مي تواند در نحوه اجرا تاثير بگذارد.
تجربه نام مستعاري است كه بر خطاهاي خود ميگذاريم
تشکر کنندگان: ssalahi
2017-01-27 ساعت 00:30
(2017-01-26 ساعت 04:42)arminpaye نوشته:(2017-01-26 ساعت 04:18)yami نوشته: در خبر بی بی سی به صراحت میگه حتی با ویزای معتبر هم اجازه ورود نخواهند داد ولی من هنوز متن انگلیسی خبر رو نتونستم پیدا کنم. شما ویزا دارید ولی هنوز سفر نکردید؟ مشکل دقیقن همینه که ایا ان ها که ویزا دارند و هنوز وارد نشدن چطور میشه؟
2017-01-27 ساعت 00:56
(2017-01-26 ساعت 22:35)vanima نوشته:(2017-01-26 ساعت 21:41)Kami R نوشته:(2017-01-26 ساعت 21:39)samirakn نوشته: سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان اين گودزيلا بد جوي خودشيفته اس و لذت ميبره كه مطرح شه تشکر کنندگان: Roya3757
2017-01-27 ساعت 01:18
تشکر کنندگان: Roya3757 ، MOZHDEHHHHHH ، azdo
2017-01-27 ساعت 01:20
انقد خبرا ضدو نقیضه من دیوونه شدم تورو خدا اگه یه اتفاق قطعی افتاد بیاید اینجا بگید بقیه حاشیه هارو ول کنید
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می تاریخ تکمیل فرم: 28 می تاریخ کارنت: 12 دسامبر تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر تاریخ سفارت: 23 فوریه سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر ایالت ویرجینیا تشکر کنندگان: Roya3757
2017-01-27 ساعت 01:39
(2017-01-26 ساعت 20:58)Radian نوشته: یک نکته ای رو برای اون دسته دوستانی که الان در شرف رفتن هستن بگم و این خیلی مهمه : سلام. من هم این موضوع رو شنیدم. و واقعا هر دستوری بعد از امضا حداقل سی روز بعد اجرایی خواهد شد. البته هنوز چیزی امضا نشده. الان جمعه ساعت 38 دقیقه بامداد 8 بهمن است.
شماره کیس: 2017AS19XX
تاریخ مشاهده نتیجه لاتاری: اول June تاریخ ارسال فرم 260: اول June تاریخ دریافت نامه دوم: 14 october مکان مصاحبه:ابوظبی تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر نتیجه مصاحبه: نقصی مدارک و AP فرد برنده: آقا -سربازی معاف-کارشناسی ارشد الکترونیک-کار شرکت خصوصی تعداد افراد کیس: دو نفر سفرنامه
سلام
دوستان لطفا اینجا رو یه چک کنید برای من کمی آرامبخش بود به امید خدا این طوفان نیز روزی تمام خواهد شد http://britsimonsays.com/trump-executive...migration/ با اجازه مدیر محترم
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان. (2017-01-27 ساعت 01:39)frhe نوشته:(2017-01-26 ساعت 20:58)Radian نوشته: یک نکته ای رو برای اون دسته دوستانی که الان در شرف رفتن هستن بگم و این خیلی مهمه : اینجا رو مطالعه بفرمایید: https://www.federalregister.gov/reader-a...nto-effect A final rule can go into effect in less than 30 days if the agency demonstrates “good cause” for why this would be in the public interest. Some examples of this would be public health and safety or minor corrections میگه: "Some examples of this would be public health and safety" این ماجرا هم دقیقا مربوط به safety میتونن ربط بدن. در ضمن متن دستور رییس جمهور اگر امضا کنه این هست: "I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 30 days from the date of this order." میگه: from the date of this order." تشکر کنندگان: nikniknik ، Saeed rezaee
2017-01-27 ساعت 01:54
(2017-01-27 ساعت 01:44)yami نوشته:(2017-01-27 ساعت 01:39)frhe نوشته:(2017-01-26 ساعت 20:58)Radian نوشته: یک نکته ای رو برای اون دسته دوستانی که الان در شرف رفتن هستن بگم و این خیلی مهمه : such personsمنظور کدام افراد است؟ |