.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-27 ساعت 13:45
(2017-01-27 ساعت 13:17)hesgan نوشته:(2017-01-27 ساعت 13:04)amir0751 نوشته: سلام و درود لاناری یک برنامه دایمی نیست و هر سال باید اجراش تمدید بشه. الانم که هر دو مجلس دستشه. بالای ۹۰ درصد من حدس میزنم لاناری تعطیله. فعلا صحبشو نمیکنه چون عجله ای نیست و زده وقت براش هست اما برا ویزاها عجله داره. تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-27 ساعت 13:47
(2017-01-27 ساعت 06:19)Saeed rezaee نوشته: [quote='arminpaye' pid='738909' dateline='1485469720']نه هيچ مشكلي پيش نمياد من هم با خيال راحت بليط بزينس كلاس بريتيش ايرويز رو گرفتم خيلي دلشون هم بخواد كه من بهشون افتخار بدم و وارد كشورشون بشم من ديروز يه كمي نگران بودم ولي الان اصلا نگران نيستم و مطمعن هم هستم هيچ مشكلي پيش نمياد طبق قوانين خودشون و ويزاي خودشون من از حالا يه permanent residence هستم يا به قول خودمون مقيم دائم هستم من يه امريكايي هستم وقتي زبان بلدم و اخبار انگليسي رو ميخونم و ميدونم كه هيچ دستوري در رابطه با دارندگان ويزا نداده براي چي بيخودي خودم رو ناراحت كنم دوست عزیز اینکه انقدر خونسرد هستین خیلی خوبه،ولی از اونجاییکه این مراحل رو قبلا طی کردم خدمتتون عرض کنم به هیچ وجه با ویزا خودتتون رو permanent ندونید.تا زمانی که گرین کارتتون صادر نشده و تو دستتاتون نیست ویزا هیچ اطمینانی نداره،حتی ویزای مهاجرتی. موارد زیادی بوده که علیرغم ویزای مهاجرت ،پلیس مرزبانی فرد رو دیپورت کرده و منجر به صدور گرین کارت نشده.من توصیه میکنم به سرعت،حتی اگر شده پیاده وارد آمریکا بشین و گرین کارتتون رو دریافت کنید.
2017-01-27 ساعت 13:48
(2017-01-27 ساعت 12:38)eezadpanah نوشته: سلام دوستان، شماره سوشال هیچ حق و حقوقی ایجاد نمیکنه. ویزا هم صرفا مجوز پرواز به مبدا ورودی هست نه مجوز ورود. اجازه ورود بنا به صلاحدید افسر مرزبانی صادر میشه. این قانون جهانی هست. این مطالبی که نوشتید ایکاش حقیقت داشت ولی هیچکدام صحیح و واقعی نیست. تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-27 ساعت 13:50
حرفهای اقای کاملی رو گوش کردم فقط معنیه اون سی روز رو متوجه نشدم یعنی بعد سی رو همه چی عادیه البته من اینارو مینویسم این نیست که خبریه فقط به این معنیه که ماادما با امید زنده اییم امید من هم به اینه که شاید تو لاتاری برنده بشم همین دبیشتر سعی میکنم از نظرات دوستان استفاده کنم همین والا ما نه کارشناسیم ونه چیز دیگه همین
تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 13:56
(2017-01-27 ساعت 13:48)yami نوشته:(2017-01-27 ساعت 12:38)eezadpanah نوشته: سلام دوستان، یعنی شما داری میگی کسی که اقامت دائم داره با کسی که ویزای توریستی داره شرایط ورودش طبق دستور اخیر به یک صورت برخورد میشه؟ جای تعجب داره
2017-01-27 ساعت 14:04
خیلی از رییس جمهور ها میخواستن لاتاری رو منحل کنن . ولی نتونستن
قوانین مهاجرتی در قانون اساسی ثبت شده و امکان تغییرش بسیار پایینه اگر هم اون حکم امضا بشه ، تا مراحل اجراییش حداقل ۲ سال زمان میبره اینو یادتون باشه که تصمیمات آمریکا معیارش رییس جمهور نیست ... خیلی مراحل هست که اون تصمیمات اجرا بشه . اگر هم قوانین مهاجرتی باشه که دیگه امکان تغییرش خیلی خیلی کمه ...... خیالتون راحت ... با آرامش به کار صدور ویزای خود بپردازید ... در ضمن هم امروز و هم دیروز شنیده شده دوستان ویزای خود را به راحتی از سفارت آمریکا دریافت کردن و اصلا خود سفارت هم روحش اطلاع نداره ... خبرگزاری رویترز که نشد سند ... شما اخبار کاخ سفید و CNN رو دنبال کنید فقط
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: onasiss ، shahin61 ، alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 14:05
(2017-01-27 ساعت 10:55)victor2017 نوشته:(2017-01-27 ساعت 10:23)free_free نوشته: دوستان عزیز این قانون شامل تمام ویزاهای آمریکا اعم از مهاجرتی و عیر مهاجرتی می باشد و قکر می کنم از فردا اجرایی میشه.دوستانی که هنوز بلیط نخریدن دست نگه دارن.. امروز یه وکیل توی رادیو 670 لس انجلس صحبت میگرد اینا رو گفت..
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر) تشکر کنندگان: victor2017
2017-01-27 ساعت 14:12
(2017-01-27 ساعت 13:56)eezadpanah نوشته:(2017-01-27 ساعت 13:48)yami نوشته:(2017-01-27 ساعت 12:38)eezadpanah نوشته: سلام دوستان، بله.تا زمانی که گرین کارت و سوشیال سکوریتی ندارید هیچ تفاوتی با ویزای توریستی ندارید تا وقتی پاکت زرد رنگی رو که بهتون دادن ازتون نگیرن و گرین کارتتون صادر نشه و اداره مهاجرت شماره سوشیال سکوریتی نگیرید هیچ فرقی با سایر ویزاها ندارید.متاسفانه حقیقت اینه و تصمیمات جدیدشون راه رو سخت کرده.بنابراین هیچ ریسکی جایز نیست.دوستانی که ویزا دارند سریع اقدام کنند
دوستان اگه كسي رو تو آمريكا دارين بگين به سناتورهاشون ايميل بزنن به خاطر همين درخواست ها داره دستور ترامپ عقب مي افته
On Wed, Jan 25, 2017 at 5:34 PM, Jamal Abdi <jamal@niacaction.org> wrote: NIAC Action What does Trump's ban on Iranians and Muslims mean for you Dear sir,Madam, This morning we obtained a copy of what we expect is the Executive Order that Donald Trump will now reportedly sign tomorrow to ban Iranians and others from visiting the U.S. This is as dire and draconian as any of us could have anticipated. While this is not confirmed to be the final, official order, we have no reason to doubt its authenticity. Based on this document we offer the following initial analysis: If you are an Iranian national outside of the U.S. with a valid U.S. visa, you will not be able to enter the United States. Iranian dual citizens (e.g. a dual national of France and Iran) may be barred from entering the United States. U.S. permanent residents (green card holders) who are outside of the United States may be barred from reentry. U.S. citizens will not be directly affected by the ban. It is not yet clear how the Trump Administration would implement this order so we caution that this is an early analysis. We will update you as we learn more. The ban will initially last for 30 days but it is likely that for some countries it will be permanent. The list of targeted countries is based on the discriminatory visa waiver bill (H.R.158) passed in 2015 shortly after Trump called for a Muslim ban. It will bar entry for aliens from Iran, Syria, Iraq, Libya, Yemen, Sudan, and Somalia. The document says that, after the 30 day suspension of entry, the Department of State and Homeland Security will present a report of countries that do not provide enough information to the U.S. to ensure visa applicants from that country are not a threat. Those countries will be given 60 days to address those issues and comply with U.S. requirements. If they do not, a Presidential proclamation will be issued to ban all entrants from that country. Mindful of the tensions between the U.S. and Iranian governments we are skeptical that Iran would comply with such requirements or that, if it did comply, the Trump Administration would accept such efforts. This would, in effect, mean a permanent ban on entry for Iranians. There is nothing to indicate that persons on valid visas inside the United States will be expelled. But if they leave the U.S., they would not be able to return so long as the ban is in place. We have serious concerns this ban would also apply to dual nationals, i.e. a French citizen traveling to the U.S. from France who also holds Iranian citizenship. It is also possible that this ban will apply to green card holders who seek to re-enter the U.S. We are seeking clarification on how the Trump Administration will implement this order. We have already heard of at least one case in which a dual German-Iranian citizen with a U.S. visa was prevented from boarding a flight to the U.S. We do not have confirmation if this is due to the new order but ask that - if you or someone you know may have been affected by this anticipated order - you please contact us. So far, our members have sent over 10,000 letters to the White House opposing this order. The next step is to call your members of Congress immediately to urge them to speak out against this action. Building opposition in Congress is crucial. Take Action: Call Congress In addition to pressing the White House and now Congress in opposition to these actions, we are evaluating potential legal action against this Executive Order. We will be in touch as this develops further. If you wish to support our efforts to fight this we welcome your contribution here. http://www.niacaction.org/donate?utm_sou...-256431745 Sincerely, Jamal Abdi Executive Director
2017-01-27 ساعت 14:19
ویزا یک privilege هست و right نیست.کسانی که گرین کارت گرفتن در مورد زندگی در امریکا محق هستند ولی دارندگان ویزا چه یک ساله چه ویزای مدت دار و هر نوع دیگر در صورت ابطال ویزا نمیتونن از کسی شکایت کنند. بعیارت دیگه دارندگان ویزای یکساله (لاتاری) تا موقعی که ویزا رو تبدیل به گرین کارت نکردن در خطر این قانون هستند.این همون نقظه ای هست که ترامپ روش انگشت گذاشته که مشکل قانونی هم نداشته باشه.بهر حال امیدواریم که این مشکل رفع بشه و دوستان از نگرانی در بیان ولی مطالبی که خدمت دوستان عرض میکنم فقط جنبه قانونی رو منظورم هست که در جریان باشید.
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
2017-01-27 ساعت 14:29
سلام دوستان عزیز
توی این چند روزه پست های همه دوستان رو خوندم بعضی وقتها متاسف شدم، بعضی وقتها ناامید و بعضی وقت ها امیدوار. یکی توی فکر بلیط بیزینس کلاس و سی آی پی فرودگاهیه، یکی زندگیش رو فروخته و با داشتن زن و بچش بلاتکلیفه، یکی میگه من گرین کارت دارم یا سیتیزنم با من نمی تونند کاری داشته باشند. بعضی ها یاد فیلم و سریال افتادن بعضی ها هم نگران لغو لاتاری هستن. نظر همه دوستان برای من محترمه و قصد بی احترامی به نظر هیچ کس رو ندارم فقط می خوام بگم این نظرات نشون می ده که سطح نگرانی دوستان باهم متفاوته اما من می خوام یه چیز دیگه بگم. دوستان همه ما توی یه کشتی هستیم اگه این کشتی غرق بشه همه آسیب می بینند حالا یکی کمتر یکی بیشتر. فقط واسه اینکه عمق فاجعه بیاد دستتون باید بگم که رئیس جمهور آمریکا اگه احساس کنه که متولدین یه کشور ولو داری گرین کارت و سیتیزن، امنیت آمریکا رو تهدید کنند می تونه به کمپ های خاص منتقلشون کنه و تحت نظر قرارشون بده. همونطور که روزولت ( رئیس جمهور وقت آمریکا در جنگ جهانی دوم) وقتی احساس کرد شهروندان ژاپنی آمریکائی برای امنیت ملی کشورش خطرناکن اونها رو به کمپ فرستاد و اونهایی که تمکین نکردند رو از کشور اخراج کرد. از یه منظر دیگه اگه بخوایم به موضوع نگاه بکنیم اینکه اگه این حکم کامل بود که همون روز اول ترامپ امضاش میکرد من فکر می کن تیم ایشون از ارائه و انتشار این حکم چند تا هداف داشته. یکی اینکه می خواستن بازتاب یه چنین تصمیمی رو توی جامعه ببیند ( متاسفانه عکس العمل ایرانی های مقیم آمریکا در خور توجه نبود) دوم اینکه می خواست عکس العمل رسمی دولت ایران رو ببینه ( متاسفانه دولت ما هم هیچ موضع گیری رسمی نکرد چقدر ما ببخشید چقدر من بدبختم). حرف آخر دوستان نگران نباشید چون هنوز چیزی امضاء نشده اما منفعل هم نباشید هر کی هر کاری از دستش بر میاد انجام بده آخه مگه ما چه آزاری برای آمریکا داشتیم باید نشون بدیم که ایرانی ها ملت صلح طلبی هستن و هیچ خطری برای هیچ کشوری ندارند 250 ساله ما به هیچ کشوری حمله نظامی نکردیم ( فقط دفاع کردیم) مردم ما توی هیچ عملیات تروریستی بر علیه آمریکا شرکت نکردند. بخدا ما فقط دنبال زندگی بهتر و آسایش بیشتر یا تحصیل علم هستیم. باید هر جوری می تونیم نظراتمون رو اعلام کنیم و بی تفاوت نباشیم. قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم کسی از من دلگیر نشه فقط یادتون باشه همه ما توی یه کشتی هستیم
2017-01-27 ساعت 14:30
بارها گفته شده، چه دوستانی که سالها قبل وارد امریکا شدند و چه دوستانی که جدید وارد امریکا شدند، روح جمعی خودشونو نشون بدن. به سناتورهای خودتون زنگ بزنین و اعتراض خودتونو محترمانه بهشون اعلام کنین. اگه زبان بلد نیستین، از دوستی بخواین که کمکتون کنه و این تماس رو بگیرین. ایمیل تنها، خالی از فایده است.
یادتون باشه قرار بود 2 روز قبل این حکم امضا بشه. به خاطر اعتراضها، تماسها و ایمیلهایی که شد تا الان عقب افتاده. پس مثل کسی نباشین که خرتون از پل گذشت ...... لق بقیه. حالا که دارین مهاجرت میکنین، غیر از کشور محل اقامتتون، عادت بد خودتونو هم آپدیت کنین. اینطوری به دوستان خودتون که الان در استرس دارند دست و پا میزنن حداقل کمک رو میتونین بکنین. ذره ذره جمع میشه و سیل میشه. از ته دل آرزو دارم نهایتش به خیر و خوشی ختم بخیر بشه. نکته آخر: به قول دوستان، این اتفاق هرچی نداشته بود حداقل باعث شد چشمون به جمال برخی هم وطنان نامرئیمون روشن شد. امیدوارم بعد ختم به خیر شدن این اتفاق باز هم شاهد حضورتون باشیم. یادتون باشه، از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری. لاتاری کنکور نیست اطلاعات رو بدی قبول نشی. خسیس نباشید....وگرنه چرخ زندگی میچرخه، چه شما کمکش هم کنی و چه نکنی ....اما کمک کنی به خودتم بر میگرده.....
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
2017-01-27 ساعت 14:36
پیشنهاد می کنم حرف های کاملی از شبکه TmTv رو ببینید امروز جمعه همش تکرار برنامشه برای همین مسئله. مووو ب, ه مووو توضیح میده هیچ نگرانی وجود نداره. یه جمله قشنگ هم گفت: یه بچه بازی سیاسی هست که ترامپ راه انداخته (که گفته ۳۰ روز ورود ممنوع باشه) برای اینکه بگه من حرفمو به کرسی نشوندم و جلوگیری کردم. چیزه دیگه که گفتو باحال بود این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن و قابل شناسایی اما سومالی و قبایل افغان و پاکستان این مدارک رو ندارن
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2017-01-27 ساعت 14:44
(2017-01-27 ساعت 14:36)alireza_guitar نوشته: "اما سومالی و قبایل افغان و پاکستان این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-27 ساعت 14:46
(2017-01-27 ساعت 14:30)Survivor نوشته:اتفاقا آقای کاملی خیلی از امید برای مهاجرت صحبت نمیکنه . همش تو برنامش(2017-01-27 ساعت 13:29)farzadmohajer نوشته:(2017-01-27 ساعت 12:57)hudson نوشته: واقعا حرف هایی که میزنند خنده داره بیشتر ایمیل هایی که بهش میدن رو رد میکنه و میگه من نمیتونم برای شما کاری کنم چون مهاجرت شما اشتباهه ... خیلی معدود بار دیدم که به کسی امید میده برا مهاجرت ... ولی در این خصوص کاملا خیالش راحت بود . حق هم داره .. چون هنوز نه حکمی امضا شده و نه در سایت کاخ سفید همچین موضوعی قرار نگرفته فقط دیوار مکزیک و پناهجویان غیر قانونی .. همین .. اشتباه ایرانیا اینه که بی بی سی و رویترز و شبکه من و تو شده براشون سند ... هر موقع کاخ سفید همچین چیزی رو تایید کرد اون موقع تازه وارد جریان بررسی میشه رویترز که میگفت چهارشنبه قراره این حکم امضا بشه . پس چی شد ؟؟؟ ترامپ مگه براش مهمه ... اگه میخواست همون موقع امضا میکرد ... قانون مهاجرتی در قانون اساسی ثبت شده و امکان تغییرش در حد صفره ... اگر هم بخواد یک کلمه از قانون اساسی تغییر کنه ، نیازمند هفت هشت سال زمانه که شاید تغییر کنه ..... اونم بعد از کلی زمان و پروسه .... مجدد میگم که امروز برخی از دوستان به راحتی ویزای خودشون رو گرفتن ... خود سفارت هم کلا بی اطلاع هست از این شایعه های به وجود آمده ... ایرانیا نمیدونم چرا سریع با یه خبر بی ارزش انقدر جو گیر و نگران میشن ... فکر میکنن رییس جمهور آمریکا همه کارست ... اونجا هم عین ایرانه ... رییس جمهور تنها نقش یه مترسک رو بازی میکنه ... و اگر نه مگه میشه کسی رو ببرن کاخ سفید که همچین گذشته ننگین بار و خنده دار مثل همین ترامپ ، داشته باشه ... گذشته ترامپ رو یه بررسی کنید ... خندتون میگیره
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: alireza_guitar ، mulan1979 ، hesgan ، فام مج ، bhb32 ، eezadpanah
|