کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-27 ساعت 08:05)Mrs.sara نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 03:19)setaree نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 03:12)onasiss نوشته:  دوستان عزيز بهتره كه خبر گذاريهاي ايراني و با فارسي زبان مثل بي بي سي فارسي و يا منوتو و وي أو اي  رو دنبال نكنيد، چون بنظر مياد بيش از حد دارن خبر رو داغ ميكنن، و اين موضوع روي مردم عادي تأثيري نداره و اونها دارن فقط خبرشون رو شاخ و برگ ميدن، من امروز تمام مدت سي ان ان رو دنبال كردم و در نهايت مصاحبه اي رو از ترامپ نشون داد امشب كه تاكيد كرد او هنوز كاري نكرده و تصميمي نگرفته دوباره ٣٠ روز كه انقدر دارن بهش فشار ميارن، بهتره كمي آرامش خودمون رو حفظ كنيم و ببينيم چي ميشه و اخبار درست رو دنبال كنيم
از طرفي هم من امروز به سفارت ايميل زدم و با صراحت و سريع جوابم رو دادن و گفتن كمافي سابق به كارشون ادامه ميدن و دستوري هم در اين باره نگرفتند

Daghighan harfe shoma doroste , mnm ba nvc tamas gereftam va ona goftan hich kodom az dasani k man baarshon tarif kardam asasi nadre va hamechi ro reval feln pish mire , omidvaram k hamintori edame dashte basheee
Aminnnnnnnnn b
خوب خداوند را شکر . چون من دقیقن سی روز دیگه مصاحبه دارم و دلهره داشتم . پناه بر خدا پیش میریم . به امید ویزای یکضرب برای همگی ... من که شوهرمو ۲۲ماهه ندیدم و دیگه واقعن صبر و طاقت ندارم
شما به كدوم سفارت ميل زديد كه جوابتون داده؟سفارت ابوظبي كه نه جواب ايميل منو ميده و ديروز تمام وقت هم تلفنش اشغال بود ، من ٥فوريه مصاحبه دارم هفته ديگه دارم ميرم دبي ، ببينيم چي ميشه
تشکر کنندگان:
برنامه ی کاملی رو دیدم. بصورت مصنوعی و تابلویی امید واهی میداد انگار که بعد از یک ماه همه چی میشه مثل اول و مرض مهاجرآزاری ترامپ توی این یک ماهه میخوابه. تقصیری هم نداره.وکیله و هر پرونده ای که از دستشون بپره چندهزار دلار به ضررشونه. واقعیت اینه که بلافاصله بعد از صدور فرمان اجرایی ترامپ پروسه ورود اتباع این چند کشور به امریکا خیلی سخت خواهد شد. این چیزیه که ترامپ صراحتا توی مصاحبه دیروزش هم گفت و نیازی به تفسیر کسی نداره‌.اونایی که قبلا ویزا گرفتن و سردرگم هستند که اگه برند دیپورت میشن یا نه و همچنین اونایی که توی این یک ماه وقت مصاحبه دارند بهتره بعد از صدور فرمان با سفارت مکاتبه و کسب تکلیف کنند. بعنوان کسی که سه سال درگیر ویزا هستم و خانوادم اون طرف و خودم این طرف گیر کردیم و چندبار سفارت رفتم و دروغهای کنسول در مورد آماده شدن عنقریب ویزا رو شنیدم بهتون اطمینان میدم مشکلات و بلاتکلیفی ها و گرفتاریهای هیچ ایرانی برای کنسول ها و مقامات امریکایی کمترین اهمیتی نداره. مطمئن باشید امریکا وبخصوص امریکای ترامپ چیزی بیشتر از ایران احمدی نژاد برای ما ارمغان نداره. بقول معروف قصه ی مهاجرت امریکا توش خودمون رو کشته بیرونش مردمو
تشکر کنندگان: Survivor ، TINA.RAD ، shahin61 ، gbtm ، mulan1979
(2017-01-27 ساعت 17:25)armehraboon نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 16:51)arminpaye نوشته:  سلام دوستان خوب دنياي مجازي يه خبر خيلي خوب ديروز وكيلم مبلغ ٢٢٠ دلار بابت هزينه صدور گرين كارت از طريق كرديت كارت پتيشنر من پرداخت كرد و بلافاصله ايميلش واسم اومد كه بايد ازش پرينت بگيرم و همراه پاكت زرد به افيسر در فرودگاه تحويل بدم من هم تو اين هفته ميرم هيچ جاي نگراني نيست خود دولت فعلي بهم رسيد داده و اين پرداخت رو تاييد كرده من به محض رسيدن به امريكا باز هم خبرهاي خوشحال كننده را واستون ميفرستم.

سلام دوست عزیز

چند شنبه پرواز دارید؟

سلام پرواز من براي پنج شنبه هست ولي وكيلم خيلي كلافست و ميگه خيلي ديره ميگه ترامپ كاملا ادم غير قابل پيش بيني هست و متاسفانه قدرت اين رو داره كه به صورت فرمان اجرايي همچين دستوري رو بده و همش ميگه همين الان بيا جالبه كه خارجي ها رو هم كلافه كرده Big Grin واسه همين هم ميخوام زودتر كارامو بكنم و شايد بليطم رو عوض كنم خدا كنه اين چند روزه حواسش پرت و گرفتار كاراي ديگه باشه Big Grin
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: armehraboon
(2017-01-27 ساعت 18:05)Survivor نوشته:  متاسفانه ترامپ دوباره مصاحبه اى با فاكس نيوز كرده كه تمام اينهاى كه گفته شد انجام خواهد شد. هم پـنـاهــنده گى هم هر نوع ويزا براى ايرانى ها.

http://www.foxnews.com/politics/2017/01/...ances.html

A draft executive order, which Trump could sign as early as Saturday, reportedly would halt the United States' broader refugee program for 120 days and prohibit citizens of Iran, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Syria or Yemen from obtaining U.S. visas for at least 30 days.

گويا شنبه امضا خواهد شد.

بله متاسفانه بزوی امضاء میشه . فکر کنم تنها کاری که از ما مردم بر میاد اینکه از وزارت خارجه بخواهیم برای دادن سوء پیشینه با هاشون همکاری کنن تا دیر نشده.گرچه بعیده که همکاری کنن!
شماره کیس: ‎2017AS6XXX‎
تاریخ رویت قبولی:04 ‎MAY‎
تعداد افراد:2
کنسولگری: استکهلم
تاریخ ارسال فرم:‎September 29
کارنت شدن کیس:  March
تاریخ دریافت نامه دوم: March
تاریخ مصاحبه: 16 May
نتیجه: AP
✈️مقصد: ‎California
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-01-27 ساعت 14:30)Survivor نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 13:29)farzadmohajer نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 12:57)hudson نوشته:  واقعا حرف هایی که میزنند خنده داره
برای اینکه مشتری های وکالتشون کم نشه، این حرف ها را میزنند

خیلی واضحه که باید صبر کنیم ببینیم چی امضا میشه

سلام دوست عزیز
اتفاقا آقای کاملی مطمن ترین وکیل مهاجرتی حال حاضره ...
اصلا و به هیچ وجه برای پول یا جذب مشتری حرفی نمیزنه ....

اين آقاى وكيل EB-5 يكم كه نه بيشتر سعى كرد موضوع رو كم اهميت جلوه بده واسه بيزينس وكالت خودش. وكيل هاى مهاجرت رو نشناختى شما گويا.

این اقای وکیل تاکید کرد که تا تاریخ ۶بهمن که برنامه داره ضبط میشه هنوز هیچ بخشنامه ای امضا نشده پس چندان خوشبین هم نبود!
تشکر کنندگان: mulan1979
(2017-01-27 ساعت 17:57)shabahang92 نوشته:  برنامه ی کاملی رو دیدم. بصورت مصنوعی و تابلویی امید واهی میداد انگار که بعد از یک ماه همه چی میشه مثل اول و مرض مهاجرآزاری ترامپ توی این یک ماهه میخوابه. تقصیری هم نداره.وکیله و هر پرونده ای که از دستشون بپره چندهزار دلار به ضررشونه. واقعیت اینه که بلافاصله بعد از صدور فرمان اجرایی ترامپ پروسه ورود اتباع این چند کشور به آمریکا خیلی سخت خواهد شد. این چیزیه که ترامپ صراحتا توی مصاحبه دیروزش هم گفت و نیازی به تفسیر کسی نداره‌.اونایی که قبلا ویزا گرفتن و سردرگم هستند که اگه برند دیپورت میشن یا نه و همچنین اونایی که توی این یک ماه وقت مصاحبه دارند بهتره بعد از صدور فرمان با سفارت مکاتبه و کسب تکلیف کنند. بعنوان کسی که سه سال درگیر ویزا هستم و خانوادم اون طرف و خودم این طرف گیر کردیم و چندبار سفارت رفتم و دروغهای کنسول در مورد آماده شدن عنقریب ویزا رو شنیدم بهتون اطمینان میدم مشکلات و بلاتکلیفی ها و گرفتاریهای هیچ ایرانی برای کنسول ها و مقامات آمریکایی کمترین اهمیتی نداره. مطمئن باشید آمریکا وبخصوص آمریکای ترامپ چیزی بیشتر از ایران رییس جمهورسابق برای ما ارمغان نداره. بقول معروف قصه ی مهاجرت آمریکا توش خودمون رو کشته بیرونش مردمو

قربان امکانش هست یه کم خوشبینانه هم به قضیه نگاه کنید؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 13:50)Satarkh نوشته:  حرفهای اقای کاملی رو گوش کردم فقط معنیه اون سی روز رو متوجه نشدم یعنی بعد سی رو همه چی عادیه البته من اینارو مینویسم این نیست که خبریه فقط به این معنیه که ماادما با امید زنده اییم امید من هم به اینه که شاید تو لاتاری برنده بشم همین دبیشتر سعی میکنم از نظرات دوستان استفاده کنم همین والا ما نه کارشناسیم ونه چیز دیگه همین

معنای این سی روز اینه که فعلن همه چیز متوقف! هر نوع ورودی؟هرنوع ویزا دادن؟
پرسش اول را انها که دارند تشریف میبرند میتونن جواب بدن.
اما درظاهر جواب پرسش دوم مثبت هست باید دید انکارا یا ابوظبی ویزا میدن . البته بعد از امضای بخشنامه.
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 14:29)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان عزیز
توی این چند روزه پست های همه دوستان رو خوندم بعضی وقتها متاسف شدم، بعضی وقتها ناامید و بعضی وقت ها امیدوار. یکی توی فکر بلیط بیزینس کلاس و سی آی پی فرودگاهیه، یکی زندگیش رو فروخته و با داشتن زن و بچش بلاتکلیفه، یکی میگه من گرین کارت دارم یا سیتیزنم با من نمی تونند کاری داشته باشند. بعضی ها یاد فیلم و سریال افتادن بعضی ها هم نگران لغو لاتاری هستن. نظر همه دوستان برای من محترمه و قصد بی احترامی به نظر هیچ کس رو ندارم فقط می خوام بگم این نظرات نشون می ده که سطح نگرانی دوستان باهم متفاوته اما من می خوام یه چیز دیگه بگم.  دوستان همه ما توی یه کشتی هستیم اگه این کشتی غرق بشه همه آسیب می بینند حالا یکی کمتر یکی بیشتر. فقط واسه اینکه عمق فاجعه بیاد دستتون باید بگم که رئیس جمهور آمریکا اگه احساس کنه که متولدین یه کشور ولو داری گرین کارت و سیتیزن، امنیت آمریکا رو تهدید کنند می تونه به کمپ های خاص منتقلشون کنه و تحت نظر قرارشون بده. همونطور که روزولت ( رئیس جمهور وقت آمریکا در جنگ جهانی دوم) وقتی احساس کرد شهروندان ژاپنی آمریکائی برای امنیت ملی کشورش خطرناکن اونها رو به کمپ فرستاد و اونهایی که تمکین نکردند رو از کشور اخراج کرد.
از یه منظر دیگه اگه بخوایم به موضوع نگاه بکنیم اینکه اگه این حکم کامل بود که همون روز اول ترامپ امضاش میکرد من فکر می کن تیم ایشون از ارائه و انتشار این حکم چند تا هداف داشته. یکی اینکه می خواستن بازتاب یه چنین تصمیمی رو توی جامعه ببیند ( متاسفانه عکس العمل ایرانی های مقیم آمریکا در خور توجه نبود) دوم اینکه می خواست عکس العمل رسمی دولت ایران رو ببینه ( متاسفانه دولت ما هم هیچ موضع گیری رسمی نکرد چقدر ما ببخشید چقدر من بدبختم).
حرف آخر دوستان نگران نباشید چون هنوز چیزی امضاء نشده اما منفعل هم نباشید هر کی هر کاری از دستش بر میاد انجام بده آخه مگه ما چه آزاری برای آمریکا داشتیم باید نشون بدیم که ایرانی ها ملت صلح طلبی هستن و هیچ خطری برای هیچ کشوری ندارند 250 ساله ما به هیچ کشوری حمله نظامی نکردیم ( فقط دفاع کردیم) مردم ما توی هیچ عملیات تروریستی بر علیه آمریکا شرکت نکردند. بخدا ما فقط دنبال زندگی بهتر و آسایش بیشتر یا تحصیل علم هستیم. باید هر جوری می تونیم نظراتمون رو اعلام کنیم و بی تفاوت نباشیم.
قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم کسی از من دلگیر نشه فقط یادتون باشه همه ما توی یه کشتی هستیم

عزیز دل برادر! من فقط حرفم تو این چند روز گذشته این بود که هر کی ویزا دستشه منفعل نباشه و سریع بیاد.
اگه جریان فیلم ترمینال رو پیش کشیدم منظورم این بود برین ببینید و به اهمیت ثانیه ها در همچین مواقعی پی ببرید که چطور چند دقیقه یرتر و زودتر رسیدن زندگی رو ممکن از این رو به اون رو کنه.
همچنین به سیستم بروکراسی آمریکا اشنا بشید که وقتی بگن از این لحظه ورود ممنوع! دیگه من بمیرم تو نمیری تو رو ابرفض حالا ما رو بیخیال نخواهد داشت و با شدت قانون اعمال خواهد شد. البته فیلم نگاه انتقادی به این مسایل داره ولی درست منعکس کننده اوضاع امروزه هست...
تشکر کنندگان: gbtm ، خوش لحن ، hesgan ، mostafa2017 ، armehraboon ، mulan1979
(2017-01-27 ساعت 14:50)alireza_guitar نوشته:  چیزه دیگه که  گفتو باحال بود  این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن  و قابل شناسایی
اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن

[/color][/size]

"اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله
[/quote]

منظور پاسپورت نیست!
منظور شناسایی هویت افراد داخل اون کشوره.
شناسایی هویت از طریق همین  شناسنامه و کارت پایان خدمت و.... صورت میگیره
[/quote]
نه به اون شوري هست كه رسانه ها ميگن نه به اين بي نمكي كه وكلا ميگن، اگه مردم از مهاجرت و سفر نا اميد بشن خوب دفاتر وكلا هم مي خوابه
تشکر کنندگان: mulan1979 ، alireza_guitar
(2017-01-27 ساعت 16:09)farzadmohajer نوشته:  تا چیزی امضا نشده درموردش بحث نکنید ...
این پیش نویس چند بار دیگه ویرایش خواهد شد و یک چیز ثابت نیست
امضا هم بشه ، یه پروسه طولانی رو برای ثبت نهایی باید بگذرونه ...
درضمن چهارشنبه قرار بود امضا بشه .. ولی هنوز هیچ خبری نیست ..
نمیدونم چرا انقدر استرس الکی دارید .. تغییر سیاست مهاجرتی مگه شوخیه ؟؟
اونم برا ایرانی که آمریکا داره این همه از شهرونداش سود میبره ...

بعد از امضا نوشداروی بعد از مرگ سهراب هست...
طبق دستور صریح رییس جمهور این دستور اختصاصا از لحظه امضا لازم الاجرا هست. هر گونه تغییر و تعدیل بعدا ممکنه اعمال بشه.
دهها بار ازین تغییر سیاست‌های مهاجرتی لحظه ای در کشورهای مختلف اتفاق افتاده از یک دفعه وسط برلین سیم خاردار کشیدن و تردد افراد رو ممنوع کردن بگیرید تا لغو سفر بدون ویزای ایرانیان به ژاپن یا ممنوعیت صدور هرگونه ویزای کویت (بجز ویزای دیپلماتیک) برای ایرانیان همین چند سال پیش.
این جریان اینهمه سود آمریکا از شهروندان ایرانی رو من هیچوقت متوجه نشدم... شبیه همان مثل "هنر نزد ایرانیان است و بس" هست.
۹۰ درصد مهاجران ایرانی به امریکا در طول یکی دو دهه اخیر اگرچه سوشال سکیوریتی خور و اویزان دولت نیستن ولی هیچگونه تخصص و مهارت ویژه یا سرمایه کلان هم با خوشان به این کشور نیاوردن.
آمریکا لنگ مشاغل بسیار ممولی و دم دستی که ماها اکثرا انجام میدیم نیست...
تشکر کنندگان: Survivor ، gbtm ، mulan1979
(2017-01-27 ساعت 19:09)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 13:50)Satarkh نوشته:  حرفهای اقای کاملی رو گوش کردم فقط معنیه اون سی روز رو متوجه نشدم یعنی بعد سی رو همه چی عادیه البته من اینارو مینویسم این نیست که خبریه فقط به این معنیه که ماادما با امید زنده اییم امید من هم به اینه که شاید تو لاتاری برنده بشم همین دبیشتر سعی میکنم از نظرات دوستان استفاده کنم همین والا ما نه کارشناسیم ونه چیز دیگه همین

معنای این سی روز اینه که فعلن همه چیز متوقف! هر نوع ورودی؟هرنوع ویزا دادن؟
پرسش اول را انها که دارند تشریف میبرند میتونن جواب بدن.
اما درظاهر جواب پرسش دوم مثبت هست باید دید انکارا یا ابوظبی ویزا میدن . البته بعد از امضای بخشنامه.

بعد ازاین سی روز، وزارت خارجه آمریکا موظف شده تا از تمام کشورهایی که اطلاعات مورد نیاز را فراهم نمی‌کنند بخواهد تا ظرف ۶۰ روز(دو ماه) تمام اطلاعات مورد نیاز را در اختیار آمریکا قرار دهد.
وزیر امنیت داخلی موظف شده پس از پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه، فهرستی از کشورهایی که حاضر به فراهم آوردن اطلاعات مورد نیاز نیستند را به رئیس‌جمهوری ارائه دهد. رئیس‌جمهوری هم، با صدور یک اعلامیه اتباع کشورهای مندرج در فهرست را از ورود به آمریکا محروم خواهد کرد.
ممنوعیت ورود تا زمان همکاری کشورها در رابطه با فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز ادامه خواهد یافت.
این یعنی ممنوعیت ورود ایرانیا با هر نوع ویزا از زمان امضاء تا همیشه ! من فکر کنم به جای اینکه به رفتارمعقول دولت ترامپ امید ببندیم٬ وقتشه که از وزارت خارجه نسبتا معقولی که داریم درخواست کنیم که به یک شکلی همکاری کنن.
شماره کیس: ‎2017AS6XXX‎
تاریخ رویت قبولی:04 ‎MAY‎
تعداد افراد:2
کنسولگری: استکهلم
تاریخ ارسال فرم:‎September 29
کارنت شدن کیس:  March
تاریخ دریافت نامه دوم: March
تاریخ مصاحبه: 16 May
نتیجه: AP
✈️مقصد: ‎California
تشکر کنندگان: gbtm ، Mrcivil ، hesgan ، mulan1979 ، bhb32
دربارۀ اینکه گفته میشه قانون از لحظه ای که رئیس جمهور امضاء کنه اجرا میشه یه چیزی هم هست... ببینید، الان مثلاً دو روزه که فرمان اجرایی صادر کرده برای کشیده شدن دیوار بین آمریکا و مکزیک. خب، آیا ظرف دو روز گذشته کار عملی در این راستا صورت گرفته؟ آیا مثلاً ماشین آلات و بلوک سیمانی فرستادن تو منظقه که کار شروع بشه؟ اصلاً هنوز محل بودجه اش مشخص نیست و سر این موضوع با هم کل کل دارن... با این حساب فرمانی که امضاء میشه ممکنه به دلایل زیادی لزوماً بلافاصله قابل اجرا نباشه. بنابراین میشه اینجور نتیجه گیری کرد که اگر قانون منع صدور ویزا و ورود برای ایرانی ها امضاء و اعلام بشه، باز هم مدت زمانی طول خواهد کشید تا جزئیاتش مشخص بشه و در عمل قابل اجرا باشه.
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar
(2017-01-27 ساعت 20:13)hesgan نوشته:  دربارۀ اینکه گفته میشه قانون از لحظه ای که رئیس جمهور امضاء کنه اجرا میشه یه چیزی هم هست... ببینید، الان مثلاً دو روزه که فرمان اجرایی صادر کرده برای کشیده شدن دیوار بین آمریکا و مکزیک. خب، آیا ظرف دو روز گذشته کار عملی در این راستا صورت گرفته؟ آیا مثلاً ماشین آلات و بلوک سیمانی فرستادن تو منظقه که کار شروع بشه؟ اصلاً هنوز محل بودجه اش مشخص نیست و سر این موضوع با هم کل کل دارن... با این حساب فرمانی که امضاء میشه ممکنه به دلایل زیادی لزوماً بلافاصله قابل اجرا نباشه. بنابراین میشه اینجور نتیجه گیری کرد که اگر قانون منع صدور ویزا و ورود برای ایرانی ها امضاء و اعلام بشه، باز هم مدت زمانی طول خواهد کشید تا جزئیاتش مشخص بشه و در عمل قابل اجرا باشه.

عزیزم دیوار باغچه که نمیزنن!! دیوار کشیدن استارتش با کامیون و کارگر شروع نمیشه!!
با مطالعات مهندسی و براورد هزینه و شناسایی کانترکتورها شروع میشه!! که احتمالا استارتش زده شده.
تشکر کنندگان: gbtm ، mulan1979 ، nikniknik ، Survivor ، Mrcivil
دوستان، من دیروز به دفتر سناتور زنگ زدم و بهاشون صحبت کردم و از دفتر سناتور به من زنگ زدند الان و گفتند که صحبت کردن با USCISو اونجا بهشون گفتن که خودشون هنوز چیزی نمیدونن و احتمال داره که این قانون فردا یعنی‌ شنبه امضا بشه ولی‌ زمان قطعی امضا یا اینکه چه قانونی‌ هست دقیق را نمی‌دانستند. من حالا دارم با دفتر تمام سناتور‌ها و کنگرسمن آیالت تماس میگیرم. همه هم به سلامتی‌ republican هستند!!
(2017-01-27 ساعت 20:29)nikniknik نوشته:  دوستان، من دیروز به دفتر سناتور زنگ زدم و بهاشون صحبت کردم و از دفتر سناتور به من زنگ زدند الان و گفتند که صحبت کردن با  USCISو اونجا بهشون گفتن که خودشون هنوز چیزی نمیدونن و احتمال داره که این قانون فردا یعنی‌ شنبه امضا بشه ولی‌ زمان قطعی امضا یا اینکه چه قانونی‌ هست دقیق را نمی‌دانستند. من حالا دارم با دفتر تمام سناتور‌ها و کنگرسمن  آیالت تماس میگیرم. همه هم به سلامتی‌ republican هستند!!

دمت گرم
این درسته
سایر دوستان هم که همچین کاری از دستشون برمیاد خواهش میکنم دریغ نکنند. الان وقتش بعدا ممکنه خیلی دیر بلشه

تشکر کنندگان: جواد حبيبي ، bhb32 ، mrticoen ، afshin007x ، علیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان