کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
چیزه دیگه که  گفتو باحال بود  این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن  و قابل شناسایی
اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن

[/color][/size]
[/quote]

"اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله
[/quote]

منظور پاسپورت نیست!
منظور شناسایی هویت افراد داخل اون کشوره.
شناسایی هویت از طریق همین شناسنامه و کارت پایان خدمت و.... صورت میگیره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: mulan1979 ، hesgan
(2017-01-27 ساعت 14:50)alireza_guitar نوشته:  چیزه دیگه که  گفتو باحال بود  این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن  و قابل شناسایی
اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن

[/color][/size]

"اما  سومالی و قبایل افغان و پاکستان  این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله
[/quote]

منظور پاسپورت نیست!
منظور شناسایی هویت افراد داخل اون کشوره.
شناسایی هویت از طریق همین  شناسنامه و کارت پایان خدمت و.... صورت میگیره
[/quote]

نگفت که اونا شناسنامه ندارن ، گفت شناسنامه اونا به صورت محلی است و به صورت ملی نیست .
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: فام مج ، bhb32 ، alireza_guitar
(2017-01-27 ساعت 14:04)farzadmohajer نوشته:  خیلی از رییس جمهور ها میخواستن لاتاری رو منحل کنن . ولی نتونستن
قوانین مهاجرتی در قانون اساسی ثبت شده و امکان تغییرش بسیار پایینه
اگر هم اون حکم امضا بشه ، تا مراحل اجراییش حداقل ۲ سال زمان میبره
اینو یادتون باشه که تصمیمات آمریکا معیارش رییس جمهور نیست ...
خیلی مراحل هست که اون تصمیمات اجرا بشه . اگر هم قوانین مهاجرتی باشه
که دیگه امکان تغییرش خیلی خیلی کمه ......
خیالتون راحت ... با آرامش به کار صدور ویزای خود بپردازید ...
در ضمن هم امروز و هم دیروز شنیده شده دوستان ویزای خود را به راحتی
از سفارت آمریکا دریافت کردن و اصلا خود سفارت هم روحش اطلاع نداره ...
خبرگزاری رویترز که نشد سند ... شما اخبار کاخ سفید و CNN رو دنبال کنید فقط

والا منم هرچی گوش میدم چیزی در مورد ویزا و مهاجرت قانونى نمیشنوم همش میگن رفیوجی یا پناهنده،حالا یا من سوادم کمه نمیفهمم یا واقعا ما ایرانیا خودمون داریم شایعه درست میکنیم
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان: bhb32 ، onasiss ، sina454 ، Mrcivil
دقیقا فقط در مورد پناهنده ها صحبت می‌کنه
البته همینی که ۳۰ روز جلوی ویزا را گرفته فقط برای اینه که حرفش به کرسی بنشونه ...
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar
(2017-01-27 ساعت 14:29)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان عزیز
توی این چند روزه پست های همه دوستان رو خوندم بعضی وقتها متاسف شدم، بعضی وقتها ناامید و بعضی وقت ها امیدوار. یکی توی فکر بلیط بیزینس کلاس و سی آی پی فرودگاهیه، یکی زندگیش رو فروخته و با داشتن زن و بچش بلاتکلیفه، یکی میگه من گرین کارت دارم یا سیتیزنم با من نمی تونند کاری داشته باشند. ......... که رئیس جمهور آمریکا اگه احساس کنه که متولدین یه کشور ولو داری گرین کارت و سیتیزن، امنیت آمریکا رو تهدید کنند می تونه به کمپ های خاص منتقلشون کنه و تحت نظر قرارشون بده. همونطور که روزولت ( رئیس جمهور وقت آمریکا در جنگ جهانی دوم) وقتی احساس کرد شهروندان ژاپنی آمریکائی برای امنیت ملی کشورش خطرناکن اونها رو به کمپ فرستاد و اونهایی که تمکین نکردند رو از کشور اخراج کرد.
......
قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم کسی از من دلگیر نشه فقط یادتون باشه همه ما توی یه کشتی هستیم

درود
کلیات فرمایش شما درسته فقط خواستم بگم اون جریان کمپ دیگه آخرشه!!! شرایط جنگ جهانی با الان توی قرن 21 کاملا غیر قابل مقایسه هست اگر رییس جمهوری(با فرض داشتن قدرتش هم) این اقدام توی سرش باشه، بیش از 10 روز دوام نمی آره و با استیضاح می اندزنش پایین. حتی با داشتن هر دو مجلس چرا که هر عضو در اونجا به آینده ی سیاسی خودش فکر میکنه و نه جلب نظر رییس جمهور فعلی(با اینجا خیلی فرق داره). در اون سیستم حتی رای های که هر نماینده به یک قانون میده ثبت میشه و در آینده اگر برای پست بالاتری کاندید بشه، همون رو می کنن پتک و می زنن توی سرش اگه جامعه در آن زمان نظر دیگری داشته باشه. اینو فراموش نکنید
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، mostafa2017
تا چیزی امضا نشده درموردش بحث نکنید ...
این پیش نویس چند بار دیگه ویرایش خواهد شد و یک چیز ثابت نیست
امضا هم بشه ، یه پروسه طولانی رو برای ثبت نهایی باید بگذرونه ...
درضمن چهارشنبه قرار بود امضا بشه .. ولی هنوز هیچ خبری نیست ..
نمیدونم چرا انقدر استرس الکی دارید .. تغییر سیاست مهاجرتی مگه شوخیه ؟؟
اونم برا ایرانی که آمریکا داره این همه از شهرونداش سود میبره ...

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، onasiss ، mulan1979 ، bhb32
دوباره عنوان میکنم سوالمو برادر من که گرین کارتیه و تو امریکا کار داره خونه داره زندگی داره اگه عید بیاد ایران زمان برگشتش به امریکا داخل فرودگاه یعنی دیپورتش میکنن و اجازه ورود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-27 ساعت 16:20)Survivor نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 16:09)farzadmohajer نوشته:  تا چیزی امضا نشده درموردش بحث نکنید ...
این پیش نویس چند بار دیگه ویرایش خواهد شد و یک چیز ثابت نیست
امضا هم بشه ، یه پروسه طولانی رو برای ثبت نهایی باید بگذرونه ...
درضمن چهارشنبه قرار بود امضا بشه .. ولی هنوز هیچ خبری نیست ..
نمیدونم چرا انقدر استرس الکی دارید .. تغییر سیاست مهاجرتی مگه شوخیه ؟؟
اونم برا ایرانی که آمریکا داره این همه از شهرونداش سود میبره ...

اينكه بحث بشه يا نشه چيزيست شخصى و اينجا يه فورم آزاد براى اعضا. ممكنه ويرايش بشه ممكنه نشه ولى با جو حاكم و تيپ ادمائى كه حاكم امريكا شدن (بسيار دست راستى) خوش بين نيستم. شما با executive order اشنائى ندارى؟ اينها همه فرمان اجرائى هستن و بلافاصله اجرائى ميشن و هيچ پروسه طولانى يا راى senate يا house of representatives در كار نيست، هر چند اگه بود مشكلى هم نبود، اكثريت با جمهورى خواهانه. كى امضاء بشه معلوم نيست ولى در آينده نزديك چون در تبليغات انتخاباتى ميگفت و واسه راضى كردن طرفدارانش اين كار رو خواهد كرد. من استرسى ندارم و نه منفعت شخصى. فقط اطلاع رسانى. مهم سود بردن نيست. مخلوطى از سياست هاى دست راستى، جلوگيرى از ورود تروريست و راضى نگه داشتن راى دهندگان واسه انتخابات ٢٠٢٠. واسه ترامپ و طرفداراش كه به شدت از ايران تنفر دارن من و شما و منفعتون ذره اى مهم نيست.

ما داریم درمورد قانونی صحبت میکنیم که در قانون اساسی ثبت شده
هیچ قدرتی نمیتونه اونو تغییرش بده .. با یه امضای ساده و این حرفا
چیزی تغییر نمیکنه .. بدبین نباشید ، واقع بین باشید

بدون کار دولتی و خصوصی

دریافت ویزا  May 31

تشکر کنندگان: onasiss ، mulan1979 ، bhb32
(2017-01-27 ساعت 13:35)bahareh75 نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 12:41)AbbasHTC نوشته:  
(2017-01-27 ساعت 11:32)Paniz888 نوشته:  نه تا دیروز که عضو نداشتیم جواب سوال دوستی رو بده
نه به امروز که کلی عضو داریم فعال و آگاه در هر زمینه
از قوانین کامل ننوشته  مهاجرتی تا مفسر اخبار نگفته و تحلیل گر فیلم
اینجوری میشه یه تاپیک تو یک سال ۲ صفحه هست و این تاپیک تو دو روز  ۳۰ صفحه
انگار نه انگار که یک سری زندگیشون رو هواست
کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد
یک نکته از این معنی گفتیم و همین باشد

واقعا یهویی تاپیکها داره میترکه از نظرات کارشناسانی که نمیدونم تا الان کجا بودن..؟

حالا باز هم خدا رو شکر که ظهور کردند..از قدیم گفتن هیچ کار خدا بی حکمت نیست..

حداقل این شایعات سبب شد ما با دوستان بیشتری اشنا بشیم.. Smile
واقعا به نكته ي خوبي اشاره كردين!باز جاي شكرش باقي هست با اين داستان ما متوجه شديم خيلي ها كليير شدن خيلي ها ويزا دستشونه!گلومون پاره شد تو فروم پروسه اداري بس پرسيديم كي كليير شده!!

سلام
عباس آقای گل و بهاره عزیز
دوست کجا بود ، صد رحمت به دشمن
دور از جون یاران با وفا و صادق شاعر میگه :
دشمن دانا بلندت میکند ، بر زمینت میزند نادان دوست واقعا که هیچ کار خدا بی حکمت نیست
آخه کدوم دوست میاد زمانی که شما سر در گمی و نیاز به انرژی مثبت داری و راهنمایی درست و منطقی ، ایستگاه بگیره و تو دلت رو خالی کنه یا از رویا های نا فرجام خودش بگه
والا محکوم به اعدام رو هم قبل اعدام آروم میکنن نه نابود
هیچکدوم که تا حالا نبودن ، عزتشون زیاد
حالا هم که اومدن نگفتن مصاحبه کی بود ، کیس نامبر چند هزار بود ، نتیجه چی شد ، کی کلیر شد ، کی ایشود شد
هیچ اطلاعات بدرد بخوری که نبود هیچی ، تازه کاری کردن باعث خنده هر کی سالهای بعد تاپیک رو بخونه
هر چی تاپیک سالهای قبل رو میخونی ، شک‌ میکنی که انها کی بودن ، اینها کی هستن
صد رحمت به ترامپ ، کاری که اینا با هم وطن ها شون میکنن چنگیز خان مغول نکرد
باز خدا پدر مدیر انجمن رو بیامرزه که این تاپیک رو ایجاد کرد ، وگرنه چه آش شله قلمکاری میشد کل انجمن
الان باید اسم این تاپیک رو عوض کنن بزارن ««دستور احتمالی کارشناسان نو ظهور برای نابود کردن ایرانیان »»
امیدوارم که این موضوع هر چه زودتر به بهترین نحو ممکن حل بشه تا عزیزانی که از عزیزشون دور افتادن یا دارایی رو هوا دارن یا وقت درمانی دارن یا امیدی به زندگی بهتر امیدوار و پیروز تو انجمن نظر بدن و شادی بیارن تا این بحث ها و نظرات صد تا یه غاز
موفق و سلامت و شاد باشید
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری
3  may  :  ?
c/n :   +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09  nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه :  رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به  همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
تشکر کنندگان: sina454 ، onasiss ، rainyday ، mostafa2017 ، AbbasHTC
دوستان عزیزم سلام،
چرا خودتون رو درگیر اخباری میکنید که هنوز معلوم نیست در اینده چه اتفاقی بیفته .نتیجه اش هر چی باشه این افکار مزاحم تاثیری در روند اون نداره جز اینکه ارامش شما رو بر هم میزنه و باعث افزایش انرژی های منفی در خودمون و جامعه مون میشه .فردا هنوز نیامده پس امروزتون رو با این افکار مزاحم خراب نکنید ،خدای امروتون خدای فردا تون هم هست .پس بیایید با هم برای ارامش و شادی همه هموطنانمون دعا کنیم و از قادر مطلق تقاضای گشایش کار همه ایرانیان را داشته باشیم.
یا حق
تشکر کنندگان: afshin007x ، Paniz888 ، bhb32 ، mulan1979 ، mostafa2017 ، Sepidehsalehi
سلام دوستان خوب دنياي مجازي يه خبر خيلي خوب ديروز وكيلم مبلغ ٢٢٠ دلار بابت هزينه صدور گرين كارت از طريق كرديت كارت پتيشنر من پرداخت كرد و بلافاصله ايميلش واسم اومد كه بايد ازش پرينت بگيرم و همراه پاكت زرد به افيسر در فرودگاه تحويل بدم من هم تو اين هفته ميرم هيچ جاي نگراني نيست خود دولت فعلي بهم رسيد داده و اين پرداخت رو تاييد كرده من به محض رسيدن به امريكا باز هم خبرهاي خوشحال كننده را واستون ميفرستم.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا Big Grin
زندگي San Diego California
تشکر کنندگان: onasiss ، فام مج ، mfarazz ، afshin007x ، Paniz888 ، armehraboon ، mulan1979 ، bhb32 ، sina454 ، mostafa2017 ، Sepidehsalehi
دوستان تا الان که امضاء نشده ان شالله امضاءهم نخواهد شد ما ایرانیها درست هیچکس و نداریم که ازمون پشتیبانی کنه ولی قطعا" خدا رو داریم و هوامون رو هم داره به امید روزهای بهتر
تشکر کنندگان: Paniz888 ، bhb32 ، mulan1979 ، sina454 ، فام مج ، mostafa2017
(2017-01-27 ساعت 16:51)arminpaye نوشته:  سلام دوستان خوب دنياي مجازي يه خبر خيلي خوب ديروز وكيلم مبلغ ٢٢٠ دلار بابت هزينه صدور گرين كارت از طريق كرديت كارت پتيشنر من پرداخت كرد و بلافاصله ايميلش واسم اومد كه بايد ازش پرينت بگيرم و همراه پاكت زرد به افيسر در فرودگاه تحويل بدم من هم تو اين هفته ميرم هيچ جاي نگراني نيست خود دولت فعلي بهم رسيد داده و اين پرداخت رو تاييد كرده من به محض رسيدن به امريكا باز هم خبرهاي خوشحال كننده را واستون ميفرستم.

سلام دوست عزیز

چند شنبه پرواز دارید؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
تشکر کنندگان: arminpaye
دکتر هلاکویی در اول برنامه عصر 26.January 2017 - رازها و نیازها, که روی اینترنت هم قابل دسترسی است صحبت کوتاهی کردند و گفتند با توجه به تحقیق مختصری که از دوستان وکیل کردم قوانین جدید ربطی به کیس های "لاتاری" ندارد .
تشکر کنندگان:
سلام ما در پروسه کلیرنس هستیم,فک میکنین این فرمان روی این مرحله تاثیر داشته باسه؟یعنی در طی این سی روز این پروسه متوقف میشه یا روند خودشو طی میکنه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان