.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-27 ساعت 14:50
چیزه دیگه که گفتو باحال بود این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن و قابل شناسایی
اما سومالی و قبایل افغان و پاکستان این مدارک رو ندارن [/color][/size] [/quote] "اما سومالی و قبایل افغان و پاکستان این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله [/quote] منظور پاسپورت نیست! منظور شناسایی هویت افراد داخل اون کشوره. شناسایی هویت از طریق همین شناسنامه و کارت پایان خدمت و.... صورت میگیره
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس
2017-01-27 ساعت 15:04
(2017-01-27 ساعت 14:50)alireza_guitar نوشته: چیزه دیگه که گفتو باحال بود این بود که : ایرانی ها برای شناسایی از شناسنامه اصل و کارت ملی و... دارن و قابل شناسایی "اما سومالی و قبایل افغان و پاکستان این مدارک رو ندارن" همین جمله اش کل حرفهاشو زیر سوال میبره. مگه میشه مردم سومالی و پاکستان مدرک شناسایی و پاسپورت و .. نداشته باشند؟ ایشون خواستند کوچیک کنند اون کشورها رو متاسفانه و هرجوری شدی امیدی هرچند واهی بدن به مخاطب. دوست عزیز ......در هر صورت امیدوارم این ماجرا ختم به خیر بشه انشالله [/quote] منظور پاسپورت نیست! منظور شناسایی هویت افراد داخل اون کشوره. شناسایی هویت از طریق همین شناسنامه و کارت پایان خدمت و.... صورت میگیره [/quote] نگفت که اونا شناسنامه ندارن ، گفت شناسنامه اونا به صورت محلی است و به صورت ملی نیست .
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: فام مج ، bhb32 ، alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 15:11
(2017-01-27 ساعت 14:04)farzadmohajer نوشته: خیلی از رییس جمهور ها میخواستن لاتاری رو منحل کنن . ولی نتونستن والا منم هرچی گوش میدم چیزی در مورد ویزا و مهاجرت قانونى نمیشنوم همش میگن رفیوجی یا پناهنده،حالا یا من سوادم کمه نمیفهمم یا واقعا ما ایرانیا خودمون داریم شایعه درست میکنیم
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
2017-01-27 ساعت 15:13
دقیقا فقط در مورد پناهنده ها صحبت میکنه
البته همینی که ۳۰ روز جلوی ویزا را گرفته فقط برای اینه که حرفش به کرسی بنشونه ... در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: bhb32 ، alireza_guitar
2017-01-27 ساعت 15:54
(2017-01-27 ساعت 14:29)خوش لحن نوشته: سلام دوستان عزیز درود کلیات فرمایش شما درسته فقط خواستم بگم اون جریان کمپ دیگه آخرشه!!! شرایط جنگ جهانی با الان توی قرن 21 کاملا غیر قابل مقایسه هست اگر رییس جمهوری(با فرض داشتن قدرتش هم) این اقدام توی سرش باشه، بیش از 10 روز دوام نمی آره و با استیضاح می اندزنش پایین. حتی با داشتن هر دو مجلس چرا که هر عضو در اونجا به آینده ی سیاسی خودش فکر میکنه و نه جلب نظر رییس جمهور فعلی(با اینجا خیلی فرق داره). در اون سیستم حتی رای های که هر نماینده به یک قانون میده ثبت میشه و در آینده اگر برای پست بالاتری کاندید بشه، همون رو می کنن پتک و می زنن توی سرش اگه جامعه در آن زمان نظر دیگری داشته باشه. اینو فراموش نکنید
F2A
جامانده2015 ارسال پانزدهم Feb2016 تایید دریافت هجدهم Feb2016 آپروو بعد از 895 روز تشکر کنندگان: mulan1979 ، bhb32 ، mostafa2017
2017-01-27 ساعت 16:09
تا چیزی امضا نشده درموردش بحث نکنید ...
این پیش نویس چند بار دیگه ویرایش خواهد شد و یک چیز ثابت نیست امضا هم بشه ، یه پروسه طولانی رو برای ثبت نهایی باید بگذرونه ... درضمن چهارشنبه قرار بود امضا بشه .. ولی هنوز هیچ خبری نیست .. نمیدونم چرا انقدر استرس الکی دارید .. تغییر سیاست مهاجرتی مگه شوخیه ؟؟ اونم برا ایرانی که آمریکا داره این همه از شهرونداش سود میبره ...
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: alireza_guitar ، onasiss ، mulan1979 ، bhb32
2017-01-27 ساعت 16:17
دوباره عنوان میکنم سوالمو برادر من که گرین کارتیه و تو امریکا کار داره خونه داره زندگی داره اگه عید بیاد ایران زمان برگشتش به امریکا داخل فرودگاه یعنی دیپورتش میکنن و اجازه ورود نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟
2017-01-27 ساعت 16:30
(2017-01-27 ساعت 16:20)Survivor نوشته:(2017-01-27 ساعت 16:09)farzadmohajer نوشته: تا چیزی امضا نشده درموردش بحث نکنید ... ما داریم درمورد قانونی صحبت میکنیم که در قانون اساسی ثبت شده هیچ قدرتی نمیتونه اونو تغییرش بده .. با یه امضای ساده و این حرفا چیزی تغییر نمیکنه .. بدبین نباشید ، واقع بین باشید
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-27 ساعت 16:41
(2017-01-27 ساعت 13:35)bahareh75 نوشته:(2017-01-27 ساعت 12:41)AbbasHTC نوشته:واقعا به نكته ي خوبي اشاره كردين!باز جاي شكرش باقي هست با اين داستان ما متوجه شديم خيلي ها كليير شدن خيلي ها ويزا دستشونه!گلومون پاره شد تو فروم پروسه اداري بس پرسيديم كي كليير شده!!(2017-01-27 ساعت 11:32)Paniz888 نوشته: نه تا دیروز که عضو نداشتیم جواب سوال دوستی رو بده سلام عباس آقای گل و بهاره عزیز دوست کجا بود ، صد رحمت به دشمن دور از جون یاران با وفا و صادق شاعر میگه : دشمن دانا بلندت میکند ، بر زمینت میزند نادان دوست واقعا که هیچ کار خدا بی حکمت نیست آخه کدوم دوست میاد زمانی که شما سر در گمی و نیاز به انرژی مثبت داری و راهنمایی درست و منطقی ، ایستگاه بگیره و تو دلت رو خالی کنه یا از رویا های نا فرجام خودش بگه والا محکوم به اعدام رو هم قبل اعدام آروم میکنن نه نابود هیچکدوم که تا حالا نبودن ، عزتشون زیاد حالا هم که اومدن نگفتن مصاحبه کی بود ، کیس نامبر چند هزار بود ، نتیجه چی شد ، کی کلیر شد ، کی ایشود شد هیچ اطلاعات بدرد بخوری که نبود هیچی ، تازه کاری کردن باعث خنده هر کی سالهای بعد تاپیک رو بخونه هر چی تاپیک سالهای قبل رو میخونی ، شک میکنی که انها کی بودن ، اینها کی هستن صد رحمت به ترامپ ، کاری که اینا با هم وطن ها شون میکنن چنگیز خان مغول نکرد باز خدا پدر مدیر انجمن رو بیامرزه که این تاپیک رو ایجاد کرد ، وگرنه چه آش شله قلمکاری میشد کل انجمن الان باید اسم این تاپیک رو عوض کنن بزارن ««دستور احتمالی کارشناسان نو ظهور برای نابود کردن ایرانیان »» امیدوارم که این موضوع هر چه زودتر به بهترین نحو ممکن حل بشه تا عزیزانی که از عزیزشون دور افتادن یا دارایی رو هوا دارن یا وقت درمانی دارن یا امیدی به زندگی بهتر امیدوار و پیروز تو انجمن نظر بدن و شادی بیارن تا این بحث ها و نظرات صد تا یه غاز موفق و سلامت و شاد باشید خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
3 may : ?
c/n : +6000 ds_260 : 20 may Resubmit : 09 nov Current : April Interview : 16 jun Embassy : ank >>>abudhabi Status : in transit نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست. «خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش ای بخشاینده مهربان. تشکر کنندگان: sina454 ، onasiss ، rainyday ، mostafa2017 ، AbbasHTC
2017-01-27 ساعت 16:46
دوستان عزیزم سلام،
چرا خودتون رو درگیر اخباری میکنید که هنوز معلوم نیست در اینده چه اتفاقی بیفته .نتیجه اش هر چی باشه این افکار مزاحم تاثیری در روند اون نداره جز اینکه ارامش شما رو بر هم میزنه و باعث افزایش انرژی های منفی در خودمون و جامعه مون میشه .فردا هنوز نیامده پس امروزتون رو با این افکار مزاحم خراب نکنید ،خدای امروتون خدای فردا تون هم هست .پس بیایید با هم برای ارامش و شادی همه هموطنانمون دعا کنیم و از قادر مطلق تقاضای گشایش کار همه ایرانیان را داشته باشیم. یا حق تشکر کنندگان: afshin007x ، Paniz888 ، bhb32 ، mulan1979 ، mostafa2017 ، Sepidehsalehi
2017-01-27 ساعت 16:51
سلام دوستان خوب دنياي مجازي يه خبر خيلي خوب ديروز وكيلم مبلغ ٢٢٠ دلار بابت هزينه صدور گرين كارت از طريق كرديت كارت پتيشنر من پرداخت كرد و بلافاصله ايميلش واسم اومد كه بايد ازش پرينت بگيرم و همراه پاكت زرد به افيسر در فرودگاه تحويل بدم من هم تو اين هفته ميرم هيچ جاي نگراني نيست خود دولت فعلي بهم رسيد داده و اين پرداخت رو تاييد كرده من به محض رسيدن به امريكا باز هم خبرهاي خوشحال كننده را واستون ميفرستم.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b تشكيل پرونده April 2010 تاريخ مصاحبه December 2016 دريافت ويزا يك ضرب هوووورا زندگي San Diego California تشکر کنندگان: onasiss ، فام مج ، mfarazz ، afshin007x ، Paniz888 ، armehraboon ، mulan1979 ، bhb32 ، sina454 ، mostafa2017 ، Sepidehsalehi
2017-01-27 ساعت 17:01
دوستان تا الان که امضاء نشده ان شالله امضاءهم نخواهد شد ما ایرانیها درست هیچکس و نداریم که ازمون پشتیبانی کنه ولی قطعا" خدا رو داریم و هوامون رو هم داره به امید روزهای بهتر
2017-01-27 ساعت 17:25
(2017-01-27 ساعت 16:51)arminpaye نوشته: سلام دوستان خوب دنياي مجازي يه خبر خيلي خوب ديروز وكيلم مبلغ ٢٢٠ دلار بابت هزينه صدور گرين كارت از طريق كرديت كارت پتيشنر من پرداخت كرد و بلافاصله ايميلش واسم اومد كه بايد ازش پرينت بگيرم و همراه پاكت زرد به افيسر در فرودگاه تحويل بدم من هم تو اين هفته ميرم هيچ جاي نگراني نيست خود دولت فعلي بهم رسيد داده و اين پرداخت رو تاييد كرده من به محض رسيدن به امريكا باز هم خبرهاي خوشحال كننده را واستون ميفرستم. سلام دوست عزیز چند شنبه پرواز دارید؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017 تشکر کنندگان: arminpaye
2017-01-27 ساعت 17:36
دکتر هلاکویی در اول برنامه عصر 26.January 2017 - رازها و نیازها, که روی اینترنت هم قابل دسترسی است صحبت کوتاهی کردند و گفتند با توجه به تحقیق مختصری که از دوستان وکیل کردم قوانین جدید ربطی به کیس های "لاتاری" ندارد .
2017-01-27 ساعت 17:43
سلام ما در پروسه کلیرنس هستیم,فک میکنین این فرمان روی این مرحله تاثیر داشته باسه؟یعنی در طی این سی روز این پروسه متوقف میشه یا روند خودشو طی میکنه؟
|