.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 05:50
اینور دس تندروا اونور دس تندروا
این سیاره دیگه واقعا موندن نداره تشکر کنندگان: peyman b ، afshin007x ، V_B
2017-01-28 ساعت 06:39
در روزهای آینده اطلاع رسانی از وضعیت ایرانیان در مرز آمریکا مهم خواهد بود. اگر مسافری می شناسید نتیجه تلاش سفرشان به آمریکا (چه موفق و چه ناموفق) را در فرم زیر به اشتراک گذاشته و داده های حاصله را در فایل نتایج دنبال کنید:
فرم برای وارد کردن اطلاعات مشاهده اطلاعات وارد شده توسط دیگران لطفا لینکها را به اشتراک بگذارید تا جمع آوری داده ها عملی شود و نتایج برای مسافرین مفید باشد.
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: nikniknik
2017-01-28 ساعت 06:41
(2017-01-28 ساعت 05:50)behrad78 نوشته: اینور دس تندروا اونور دس تندروا سلام كسي ميدوني تو اين روزها اگر كسي بده و اجازه ورود نداشته باشه ويزاش باطل ميشه يا نه چون ويزاهاي لاتاري يكبار ورود هستن پس ريسكش فقط يك بليط نيست منم پروازم همين هفته است
قبولی 2017
مصاحبه : اکتبر تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 06:50
با این حساب یه عده نابود شدن، اونا که ویزا دارن و کمتر از ۳ ماه از ویزا مونده یا اینکه تاریخ مدارک پزشکیشون کمتر از ۳ ماه و اینکه هنوز نرفتن مخصدصا لاتاری ها اونا که سوختن رفتن!!! بدبختمون کرد این مرتیکه یعنی
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 06:51
متن دستور اجرایی اخیر درباره ممنوعیت ورود ایرانیان به امریکا در این لینک
تعداد نفرات: یک نفر
2017-01-28 ساعت 06:55
دوست عزیز کلمه تصور می شود را چرا از نقل قول پاک پاک کردید؟
متن اصلی تصور می شود براساس این طرح سفر شهروندان ایرانی و چند کشور دیگر ابتدا برای ۹۰ روز متوقف می شود اما احتمال تمدید آن وجود دارد. متن اصلی طولانی هست و مهمترین قسمتش را به گمان خودم انتخاب کردم متن این دستور که چند ساعت بعد از امضای آن منتشر شد حاوی این نکات است: تعلیق برنامه اجازه ورود پناهندگان به آمریکا برای ۱۲۰ روز ممنوعیت ورود پناهندگان سوری تا زمان اعمال "تغییرات جدی" که "با منافع ملی سازگار است." تعلیق ۹۰ روزه ورود از عراق، سوریه و کشورهایی که "موضوع نگرانی" هستند. در این دستور مستقیما از ایران نام برده نشده اما به قوانینی اشاره می کند که احتمالا شامل حال ایرانی ها هم خواهد شد. اولویت بندی ادعاهای پناهندگی در آینده "براساس سرکوب مذهبی" اگر شخص بخشی از یک اقلیت مذهبی در کشورش باشد. تعلیق فوری برنامه ای که به مهاجران اجازه می داد ویزای خود را بدون حضور در مصاحبه تمدید کنند. استفاه لگومسکی مشاور سابق ارشد امور شهروندی و مهاجرت در دولت باراک اوباما به نشریه پروپابلیکا گفت که از آنجا که این دستور منع سفر به کلمه "بیگانگان" اشاره دارد - اصطلاحی که شامل همه غیرشهروندان آمریکایی می شود - می تواند مانع بازگشت یا ورود دارندگان ویزا و حتی گرین کارت به آمریکا شود. به نوشته این نشریه وکلا مطمئن نیستند که این دستور عملا مانع بازگشت دارندگان گرین کارت (اقامت دایم) به آمریکا شود اما احتمال آن وجود دارد. کاخ سفید هنوز به سوالات در این باره پاسخ نداده است.
2017-01-28 ساعت 06:56
(2017-01-28 ساعت 06:41)mari2 نوشته:(2017-01-28 ساعت 05:50)behrad78 نوشته: اینور دس تندروا اونور دس تندروا بهترین کار برای شما ایمیل زدن و پرسیدن از سفارتی هست که براتون ویزا رو صادر کرده دوست عزیز. اینجا هرکسی بر اساس اطلاعت خودش نظر میده و نه نظر 100% قانونی.
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: afshin007x
2017-01-28 ساعت 07:07
(2017-01-28 ساعت 06:41)mari2 نوشته:(2017-01-28 ساعت 05:50)behrad78 نوشته: اینور دس تندروا اونور دس تندروا نکته بسیار ظریفی اشاره کردید!! ممنون امیدوارم کسی پاسخ صحیح رو بدونه
2017-01-28 ساعت 07:21
(2017-01-28 ساعت 04:42)Hamid_rr نوشته:(2017-01-28 ساعت 04:16)armehraboon نوشته:(2017-01-28 ساعت 04:14)Hamid_rr نوشته: دوشنبه آمریکا .......نبودددددددددددد جا نمونی حالا که عازم هستید، ایشالله که مشکلی هم پیش نمیاد?
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
2017-01-28 ساعت 07:21
من فکر نمیکنم واسه صدور ویزا مشکلی پیش بیاد، هیچ جا نگفته که صدور ویزا رو کنسل میکنه. همش گفت اجازه ورود نمید. برای همین فکر میکنم که مصاحبهها سر جاش باشه.
© To temporarily reduce investigative burdens on relevant agencies during the review period described in subsection (a) of this section, to ensure the proper review and maximum utilization of available resources for the screening of foreign nationals, and to ensure that adequate standards are established to prevent infiltration by foreign terrorists or criminals, pursuant to section 212(f) of the INA, 8 U.S.C. 1182(f), I hereby proclaim that the immigrant and nonimmigrant entry into the United States of aliens from countries referred to in section 217(a)(12) of the INA, 8 U.S.C. 1187(a)(12), would be detrimental to the interests of the United States, and I hereby suspend entry into the United States, as immigrants and nonimmigrants, of such persons for 90 days from the date of this order (excluding those foreign nationals traveling on diplomatic visas, North Atlantic Treaty Organization visas, C-2 visas for travel to the United Nations, and G-1, G-2, G-3, and G-4 visas).
2017-01-28 ساعت 07:24
(2017-01-28 ساعت 07:21)sepideh1234 نوشته:(2017-01-28 ساعت 04:42)Hamid_rr نوشته:(2017-01-28 ساعت 04:16)armehraboon نوشته: حالا بلیت گرفتی؟ من فکر نمیکنم که ایرلاین اجازه سوار شدن بهتون بده. چون مسئولیت برگشت شما و هزینش با ایرلاین هست.
من همین الان متنو خوندم
به مدت ۹۰ روز "ورود" ممنوع شده؛ همچنین ویزا issue نمیشه و گفته که جلساتی برگذار بشه تا مشخص کنن که مهاجر های این ۷ کشور باید چجوری بررسی بشن همه AP شدیم از شوخی گذشته و از لحاظ قانونی وارد دوران تازه ای شدیم انگار و روال آینده با روال گذشته بسیار متفاوت خواهد بود به نظرم از این به بعد باید دوستانی که مصاحبه دارن (خود بنده در اواخر مارچ) تغییرات تازه رو به بقیه اطلاع بدن که مهاجرسراییا ها؛ دور هم از این بحران هم به سلامت بگذریم. کاش فقط خود ایشون اینقدر ساده لوح و تندرو بودن اما متاسفانه تمام اعضای کابینه هم همین منوال رو دارن و تازه رو دست ایشونم هستن و حالا که کار به اونا ابلاغ شده باید منتظر اتفاقات عجیب دیگه هم باشیم. ولی بازم ما صبر میکنیم و ما با عقل برخورد میکنیم. امیدوارم به زودی اخبار بهتری بشنوم تشکر کنندگان: V_B
2017-01-28 ساعت 07:40
https://www.theguardian.com/us-news/2017...-full-text
بخش ۳ (sec 3) ec. 3. Suspension of Issuance of Visas and Other Immigration Benefits to Nationals of Countries of Particular Concern. (a) The Secretary of Homeland Security, in consultation with the Secretary of State and the Director of National Intelligence, shall immediately conduct a review to determine the information needed from any country to adjudicate any visa, admission, or other benefit under the INA (adjudications) in order to determine that the individual seeking the benefit is who the individual claims to be and is not a security or public-safety threat. نه تنها ویزا لغو میشه بلکه تمام بنفیت های مهاجراتی هم همینطور
2017-01-28 ساعت 07:42
(2017-01-27 ساعت 23:45)victor2017 نوشته: دوستان لاتاري و شانسي و ... حق دارید ، منم چند روزه به پای سکته رسیدم چون بیست و دو ماهه شوهرمو ندیدم و ۲۷فوریه مصاحبه دارم . دارم خل میشم از ناراحتی
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار تشکر کنندگان: afshin007x ، mulan1979 ، victor2017
2017-01-28 ساعت 08:12
دوستان اینقدر نگران نباشین البته حق دارین شرایط بدی پیش اومده داشتن اظطراب کم طبیعی و حتی میتونه تا حدی کمک کننده هم باشه در تصمیم گیری شما....گرچه گروهی مسل ویزاهای دانشجویی متضرر میشن و درک میکنم که چقدر سخته...... ....
سال گزشته من بعد از چند سال اومدم ایران برای یک ماه داستان 38 کشور و.......پیش اومد میترسیدم نتونم برگردم امریکا ...اخرسر زنگ زدم حافظ منافع امریکا سوییس در خیابان پاسداران یه اقای مسن ایرانی پشت تلفن به من گفت نمیدونم چرا ایرانیها اینقدر استرس الکی ایجاد میکنن این قانون شامل شما نمیشه شامل ایرانیان مقیم اروپا میشه که میخوان ویزای امریکا بگیرن ...ارامش گرفتم و همه چی تموم شد ......مگه الکیه یکی یهو بتونه قوانین مهاجرت را کلا وبرای همیشه بفرسته رو هوا ... یا اینکه مسلا دور مکزیک میخواد دیوار بکشه ......فوقش همین یک ماه ماکزیمم سه ماه هست انشالله بعد تموم میشه......توصیه میکنم دوستان مقیم تهران و شهرستان زنگ بزنین حافظ منافع ...اونا کاملا میدونن چی به چیه حتی میتونین مشاوره بگیرین ازشون اگه ویزاتون حاضره یا مصاحبه دارین و نگرانین چه بسا که اطلاعات اونها موصق تر از ماست...
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
تشکر کنندگان: mulan1979 ، victor2017 ، alireza_guitar
|