.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 08:13
(2017-01-28 ساعت 08:01)Spiritual نوشته: دوستان اینقدر نگران نباشین البته حق دارین شرایط بدی پیش اومده داشتن اظطراب کم طبیعی و حتی میتونه تا حدی کمک کننده هم باشه در تصمیم گیری شما ....سال گزشته من بعد از چند سال اومدم ایران برای یک ماه داستان 38 کشور و.......پیش اومد میترسیدم نتونم برگردم آمریکا ...اخرسر زنگ زدم حافظ منافع آمریکا سوییس در خیابان پاسداران یه اقای مسن ایرانی گفت نمیدونم چرا ایرانیها اینقدر استرس الکی ایجاد میکنن این قانون شامل شما نمیشه شامل ایرانیان مقیم اروپا میشه که میخوان ویزای آمریکا بگیرن ...ارامش گرفتم و همه چی تموم شد ......مگه الکیه یکی یهو بتونه قوانین مهاجرت را کلا بفرسته رو هوا فوقش همین یک ماه ماکزیمم سه ماه هست انشالله بعد تموم میشه......توصیه میکنم دوستان مقیم تهران و شهرستان زنگ بزنین حافظ منافع ...اونا کاملا میدونن چی به چیه حتی میتونین مشاوره بگیرین ازشون اگه ویزاتون حاضره یا مصاحبه دارین و نگرانین چه بسا که اطلاعات اونها موصق تر از ماست... بلی دقیقا به همین راحتی میشه. چون قانون عوض نمیشه. رییس جمهور میتونه خیلی راحت به افراد اجازه ی ورود نده، و نیازی به عوض کردن قانونی نداره. از این بدترش هم تاحالا شده در زمان کارتر. اون موقع که تازه همه ی کسایی که توی آمریکا بودن رو هم دونه دونه صدا کردن و چند هزار نفر رو اخراج کردن. شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: mulan1979
2017-01-28 ساعت 08:29
كاش يه بار ميگفت تموم شد و رفت خلاصمون ميكرد
الان دوباره تا ٣ ماه ٣٠ ميليون شايعه ساخته ميشه ٣٠٠ صفحه اين تاپيك جلو ميره و .... من كه از الان كلاً قضيه لاتاري رو منتفي ميدونم دوستاني كه به آرامش روح و روان خودشون اهميت ميدن هم مثل من فكر كنن مطمئن باشيد اين آقاي رييس جمهور با نگاه خصمانه ش اجازه ورود ايراني ها رو نميده من چندين صفحه قبل ديدگاه mad dog ! وزير دفاعش رو كه هميشه دركنارشه و همراهش در مورد ايراني ها نوشتم هيچي بدتر از حس تنفر نيست اين mad dog از ايراني ها متنفره شما فك كردين تو اين ٣ ماه چه اتفاقي ميفته؟! هيچي همين ٢٢ بهمن پرچم آمريكا رو آتيش ميزنيم ( كه زشت ترين كار ممكنه) فك ميكنين بعد از ٣ ماه ميگن آقايون خانمها پاشين بياين ببخشيد ٣ ماه معطلتون مرديم! پس همانطور كه قبلاً عرض كردم واقع گرا باشيد. ببخشيد اگه صحبتهام يه كمي نااميد كننده س ولي چون حس ميكنم كه همه فقط دنبال روزنه اي كوچك از جنس اميد هستند گفتم بگم كه بدونيد اين آقاي رييس جمهور دنبال ماجراجويي است. يادمه همسر اوباما تو آخرين نطقش همش از مهاجرها صحبت ميكرد فك ميكنين چرا؟! چون ميدونست تا اين آقا بياد همه چي رو ميفرسته رو هوا تشکر کنندگان: خوش لحن ، فام مج ، mulan1979 ، mostafa2017 ، alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 08:38
USAdarFarsi (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی)
1 hr · گزیده هایی از فرمان اجرایی امروز پرزیدنت ترامپ http://go.usa.gov/x9AGp ترجمه کامل متن دستور ریاست جمهوری بزودی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت. دستورالعملهای اجرایی، زمانی که موجود باشند، از طریق همین صفحه به اطلاع عموم خواهد رسید. **حفاظت از کشور دربرابر ورود تروریست های خارجی به ایالات متحده** با اختیاراتی که توسط قانون اساسی و قوانین ایالات متحده آمریکا از جمله قانون مهاجرت و ملیت به عنوان رئیس جمهور به من واگذار شده و جهت حفاظت از مردم آمریکا در برابر حملات تروریستی توسط شهروندان خارجی که به آنها اجازه ورود به ایالات متحده داده شده است، این فرمان بدین ترتیب است: جهت محافظت از آمریکاییان، ایالات متحده باید اطمینان حاصل کند به آنهایی که اجازه ورود به این کشور داده می شود دارای گرایش های خصمانه نسبت به این کشور و اصول بنیادین آن ندارند. ایالات متحده نمی تواند و نباید اجازه ورود به افرادی دهد که از قانون اساسی آمریکا حمایت نمی کنند و یا کسانی که اعتقادات خشونت آمیز را نسبت به قوانین ایالات متحده در ارجحیت قرار می دهند. بعلاوه، ایالات متحده نباید کسانی را که در اعمال ناشی از تعصب و تنفر (از جمله قتلهای ناموسی، سایر اشکال خشونت علیه زنان، یا آزار و اذیت افرادی که پیرو ادیان دیگری غیر از دین آنها هستند) و کسانی که آمریکایی ها را از هر نژاد، جنسیت، یا گرایش جنسی سرکوب می کنند، به این کشور بپذیرد. بخش ۲. سیاست. سیاست ایالات متحده حفاظت از شهروندانش از اتباع خارجی است که قصد اجرای عملیات های تروریستی در ایالات متحده را دارند؛ و جلوگیری از ورود اتباع خارجی که قصد سو استفاده از قوانین مهاجرت ایالات متحده برای اهداف بدخواهانه را دارند. بخش ۳: تعلیق صدور ویزا و سایر مزایای مهاجرتی به شهروندان کشورهای مورد نگرانی خاص. (آ) وزیر امنیت میهن با مشورت وزیر امور خارجه و رییس اداره اطلاعات ملی ، فورا یک بررسی را شروع خواهند کرد تا اطلاعات لازم از هر کشوری برای تصمیم گیری درباره صدور ویزا، پذیرش، و یا مزایای دیگر تحت قانون ملیت و مهاجرت را تعیین کنند تا مشخص کنند فردی که تقاضای دریافت این مزایا را دارد همان کسی است که ادعا می کند و این فرد برای امنیت یا ایمنی عمومی یک تهدید محسوب نمی شود بخش ۵: تجدید برنامه پذیرش پناهندگان ایالات متحده برای سال مالی ۲۰۱۷. (آ) وزیر امور خارجه برنامه پذیرش پناهندگان را به مدت ۱۲۰ روز معلق خواهد کرد. در این مدت ۱۲۰ روزه، وزیر امور خارجه به همراه وزیر امنیت میهن و با مشورت با رییس اطلاعات ملی، تقاضای برنامه پذیرش پناهندگان و روند داوری را بررسی خواهند کرد تا تعیین کنند چه فرایندهای مضاعفی باید درنظر گرفته شود تا اطمینان حاصل کنیم آن کسانی که برای برنامه پناهندگی پذیرفته شده اند خطری برای امنیت و رفاه ایالات متحده نخواهند داشت، و آن فرایندهای مضاعف را به اجرا خواهند گذاشت. تشکر کنندگان: victor2017 ، afshin007x
2017-01-28 ساعت 08:46
توی پیش نویس این طرح صحبت از کشورهای SECTION O بود ولی الان توی طرح امضا شده بجای سکشن او نوشته
section 217(a)(12) of the INA, 8 U.S.C. 1187(a)(12) کسی میدونه این دقیقا شامل چه کشورهایی میشه، نه این که فکر کنید نگران بقیه کشورها هم هستم، نه بخدا همین جوری میپرسم، الکی الکی محقق شدیم. من توی این چند روزه دارم به هر دری میزنم که بفهمم واقعا چی قراره بشه. میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما تشکر کنندگان: mrticoen
2017-01-28 ساعت 08:48
امروز توی ماشین از رادیو KRIN چرت و پرتهای وکلای مهاجرت ایرانی لوس آنجلس رو گوش میکردم. آخر بی اطلاعی! فقط دنبال این بودن که یه جوری کاسبی رو از دست ندن، دریغ از یک کلمه حرف حساب. دلم به حال کسایی سوخت که با هزار مشکل به اینا پول میدن تا پیگیر کار مهاجرتشون بشن.
میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما تشکر کنندگان: mrticoen
سلام دوستان عزیز، من همین الان با یکی از کارکنان سازمان NIAC در امریکا صحبت کردم،گفتن که الان 38 ساله که ایران با امریکا دشمنی داره و در این زمینه و هیچ زمینه ای با امریکا حمایت نمیکنه، امریکا هم خودش این قضیه رو میدونه واسه همین گفته نود روز و بعد از نود روز میخواد دائمیش کنه و هیچکس نمیتونه وارد بشه چه اونایی که ویزا دارن چه اونایی که منتظرن،گفتش حتی زن و شوهر بچه مريض هیچ فرقی نمیکنه هیچ کس رو اجازه نمیدن وارد بشه، خدا لعنت کنه ترامپو الهی سکته کنه بمیره کثافت روانی،پیرمرد نفهم حالیش نیست سنی ازش گذشته و پاش لب گوره،این عوضی دیکتاتورترین آدم تاریخ خواهد بود، زندگي ما رو نابود کرد،کار و پول و خونه و ..همه چیزم نابود شد ،
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
2017-01-28 ساعت 08:59
سلام دوستان
من گرین کارت دارم و چهار ساله اینجام، پسرم هم دوساله س و سیتی زن امریکاس یک شنبه بلیط دوهفته اس واسه ایران دارم حالا با این وضعیت کسی میدونه که امکان داره گرین کارتیها رو استاپ کنند یانه؟
2017-01-28 ساعت 09:06
البته ترامپ همین امروز توی قضیه اعتراف گیری با شکنجه کوتاه اومد و گفت این نظر من بوده ولی وزیر دفاع میتونه منو دور بزنه... این بابا تعادل نداره
(2017-01-28 ساعت 08:29)Ali--usa نوشته: كاش يه بار ميگفت تموم شد و رفت خلاصمون ميكرد
2017-01-28 ساعت 09:07
(2017-01-28 ساعت 08:29)Ali--usa نوشته: كاش يه بار ميگفت تموم شد و رفت خلاصمون ميكرد برای شما شاید راحته چون کنار خانوادتونید ، اما من که از همسرم دور هستم دوساله چی ؟ باید یک فرقی بین ویزای cr1و شما بگذارن یا نه ؟
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 09:08
(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان سلام شما نگران نباشيد چون در اين دستور جديد شما چيزي درباره ممانعت از ورود كساني كه گرين كارت دارند پيدا نميكنيد و كمافي السابق ميتونيد وارد خاك امريكا بشيد
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 09:08
(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان نه دوست عزیز.این مساله ربطی به گرین کارت نداره.گرین کارت اقامت دایم محسوب میشه تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 09:09
بدتر از این نمیشه.
4 سال گرین کارت دارم برای شوهرم اپلای کردم.مصاحبه رفت گفتن اجاره نامه بیارید.الان چند ماهه اینجام آپارتمان اجاره کردم و مدارک و فزستادم.یکشنبه بلیط داره......تمام زحمت 4 سالم داره به باد میره...حتی کلیرنس هم نشده بود....فقط دمسایل میخواستن... تشکر کنندگان: alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 09:13
(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته:(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان پس میتونم با خیال راحت برم؟ اینو ببینید لطفا
2017-01-28 ساعت 09:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-28 ساعت 09:18 توسط Persischer.)
درسته ولی بهتره حسابی تحقیق کنید و صد در صد مطمئن شید، یه جا خوندم که توی تفسیر حقوقی این دستور ممکنه دارندگان گرین کارت رو هم جزو خارجیا بحساب بیارن.
ضمنا پسر شما پاسپورت امریکایی دارن یا این که اینجا بدنیا اومدن؟ آها الان دیدم اتچمنت شما رو.... همین جا هم گفتن که تفسیر خارجی رو میشه به دارندگان گرین کارت هم تعمیم داد. ریسک خروج زیاده (2017-01-28 ساعت 09:08)Scorsizi5374 نوشته:(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان میدهم من مالیات به اوباما ----- با لبی خندان، نه با افسوس و آه
مالیات بر درآمد، مالیات مستقیم ---- تا دهد پاسپورت آبی او به ما تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 09:19
(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته:(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان (وزارت امورخارجه آمریکا به زبان فارسی) 1 hr · گزیده هایی از فرمان اجرایی امروز پرزیدنت ترامپ http://go.usa.gov/x9AGp ترجمه کامل متن دستور ریاست جمهوری بزودی در اختیار علاقمندان قرار خواهد گرفت. دستورالعملهای اجرایی، زمانی که موجود باشند، از طریق همین صفحه به اطلاع عموم خواهد رسید. من بودم صبر میکردم تا دستور عملهای اجرایی اعلام بشه تشکر کنندگان: bhb32
|