.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 09:23
(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته:(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان تو اين متن مشخصا ننوشته كه كساني كه سيتيزن هستند و يا گرين كارت دارن مشمول اين دستور ميشن، البته شما هم ميتونيد مستقيما با فرودگاه مقصدتون تماس بگيريد و شخصا بپرسيد البته منبع خبر شما هم مهم هستش ولي هرجا من درباره اين دستور خوندم فقط و فقط به ويزا مهاجرتي و غير مهاجرتي اشاره كرده بود
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
2017-01-28 ساعت 09:25
با سلام
به نظر شما به این ترتیب که پیش میره روند انجام مصاحبه ها و اعلام کارنتی ها هم تحت تاثیر قرار می گیره ؟ یا اینکه روال قبلی پیش میره و صدور ویزا انجام نمیشه ؟ ممنون
زندگی واسه اونهائی هم که تو آمریکاهستن سخت میشه .حتی گرین کارتی و سیتیزن شیپی
به نظرم نارنجی به زودی به اونها هم بند میکنه نارنجی افکار دیگه ای تو سرشه نارنجیه بد... روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، sepideh1234
2017-01-28 ساعت 09:31
4 سال گرین کارت دارم برای شوهرم اپلای کردم.مصاحبه رفت گفتن اجاره نامه بیارید.الان چند ماهه اینجام آپارتمان اجاره کردم و مدارک و فزستادم.یکشنبه بلیط داره برای آنکارا......تمام زحمت 4 سالم داره به باد میره...حتی کلیرنس هم نشده بود....فقط دمسایل میخواستن...
2017-01-28 ساعت 09:35
(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان سلام ما هم دقیقا همین داستان را داریم سه هفته دیگه بلیط 2 هفته ای به ایران داریم اون هم نان ریفاندبل!!! داریم بال بال میزنیم ببینیم کی به کیه؟ الان مثل اول انقلاب شده، هر کی هر کیه. الان یک ایمیلی از نایاک اومد، قطعی نیست و تحلیله ولی نامید کننده است:
The final order does not clarify if U.S. permanent resident aliens (green card holders) who are outside of the United States will be barred from reentry. However, we have received credible but unconfirmed reports that this is already happening and that U.S. permanent residents are being turned away at ports of entry.
داریم بیخیال پول 4 تا بلیط میشیم.As a result, we strongly recommend Iranian green card holders not leave the country until further clarity is achieved. We are actively seeking clarification regarding how the Trump administration will implement the order - including specifically how this will effect dual nationals and green card holders. شما هم با توجه به نردیکی اقدام برای شهروندی یک کم احتیاط کنید. اگر اطلاعی بدست آوردید لطفا به همه اعلام کنید. موفق باشید 2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: battosai ، alireza_guitar
2017-01-28 ساعت 09:36
(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته:شما نبايد ريسك كنيد چون تو متن قانون ميگه alien و اينكه هركسي به غير از سيتيزن ميتونه باشه. الان بعضي از وكلاي مهاجرت هم نصيحت ميكنن خارج نشيد حتي با گرين كارد(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته:(2017-01-28 ساعت 08:59)eli elham نوشته: سلام دوستان
لاتاري ٢٠١٣
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، gbtm
2017-01-28 ساعت 09:41
بدتر از این نمیشه.
4 سال گرین کارت دارم برای شوهرم اپلای کردم.مصاحبه رفت گفتن اجاره نامه بیارید.الان چند ماهه اینجام آپارتمان اجاره کردم و مدارک و فزستادم.یکشنبه بلیط داره برای آنکارا......تمام زحمت 4 سالم داره به باد میره...حتی کلیرنس هم نشده بود....فقط دمسایل میخواستن...
2017-01-28 ساعت 09:42
(2017-01-28 ساعت 09:36)amirhoseinc نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته:شما نبايد ريسك كنيد چون تو متن قانون ميگه alien و اينكه هركسي به غير از سيتيزن ميتونه باشه. الان بعضي از وكلاي مهاجرت هم نصيحت ميكنن خارج نشيد حتي با گرين كارد(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته: سلام ظاهرا با توجه به نظر دوستان عزيز شايد ريسك بالايي داشته باشه، پس بهتره كه تا قطعي شدن اين داستان اقدام به خروج از خاك امريكا رو نكنيد????????????
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧ تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 09:45
(2017-01-28 ساعت 09:42)onasiss نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:36)amirhoseinc نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته: پس میتونم با خیال راحت برم؟شما نبايد ريسك كنيد چون تو متن قانون ميگه alien و اينكه هركسي به غير از سيتيزن ميتونه باشه. الان بعضي از وكلاي مهاجرت هم نصيحت ميكنن خارج نشيد حتي با گرين كارد بدتر از این نمیشه. 4 سال گرین کارت دارم برای شوهرم اپلای کردم.مصاحبه رفت گفتن اجاره نامه بیارید.الان چند ماهه اینجام آپارتمان اجاره کردم و مدارک و فزستادم.یکشنبه بلیط داره برای آنکارا......تمام زحمت 4 سالم داره به باد میره...حتی کلیرنس هم نشده بود....فقط دمسایل میخواستن...
2017-01-28 ساعت 09:46
اون چيزي كه بيشتر از همه منو آزار ميده اسم اين حكمه “Protecting the Nation From Foreign Terrorist Entry Into the United States
آخه ما تروريستيم واقعا چقدر بدبخت شديم كه دنيا فكر مي كنه ما مردم عادي ايران تروريستيم تشکر کنندگان: علیا
2017-01-28 ساعت 09:51
(2017-01-28 ساعت 09:46)خوش لحن نوشته: اون چيزي كه بيشتر از همه منو آزار ميده اسم اين حكمه “Protecting the Nation From Foreign Terrorist Entry Into the United States کسی هم نیست بهش بگه اخه مرتیکه روانی توی بیست روز گذشته 250 نفر فقط توی شیکاگو به قتل رسیدن ده تا حمله تروریستی هم اینقد کشته نمیده تو برو اگه راست میگی مردم خودتو ادم کن هر بچه ای دو تا اسلحه دادن دستش. خدا لعنت کنه این رزیم ما رو که اینقدر ما ایرانیا رو خارو خقیف کرده تو دنیا
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر تاریخ رویت قبولی:3/May تاریخ ارسال فرم 260:28/May تاریخ کارنت:August تاریخ دریافت نامه دوم:14/October تاریخ مصاحبه: ِDecember5 وضعیت: AP ویزا دریافت شد 15/Apr/2017 تشکر کنندگان: afshin007x ، sepideh1234 ، V_B
2017-01-28 ساعت 09:51
(2017-01-28 ساعت 09:46)خوش لحن نوشته: اون چيزي كه بيشتر از همه منو آزار ميده اسم اين حكمه “Protecting the Nation From Foreign Terrorist Entry Into the United States بدتر از این نمیشه. 4 سال گرین کارت دارم برای شوهرم اپلای کردم.مصاحبه رفت گفتن اجاره نامه بیارید.الان چند ماهه اینجام آپارتمان اجاره کردم و مدارک و فزستادم.یکشنبه بلیط داره برای آنکارا......تمام زحمت 4 سالم داره به باد میره...حتی کلیرنس هم نشده بود....فقط دمسایل میخواستن...
2017-01-28 ساعت 09:52
ما فردا شب بلیط داریم.چکار کنیم؟بریم یا کنسل کنیم؟
تاریخ مصاحبه:27مارچ 2016 ابوظبی
آپدیت دو خطی همسرم: 14 سپتامبر آپدیت یه خطی مجدد و or همسرم: 19 اکتبر آپدیت دو خطی خودم:19 اکتبر و or. اول نوامبر کلیر قشنگترین روز خدا اول نوامبر هسر:معاف از سربازی تحویل پاسپورت به سفارت:29 نوامبر ایشود نفر اصلی:30 نوامبر ایشود سایر اعضا :4 دسامبر(یکشنبه!!!!!!!) (2017-01-28 ساعت 09:36)amirhoseinc نوشته:(2017-01-28 ساعت 09:13)eli elham نوشته:شما نبايد ريسك كنيد چون تو متن قانون ميگه alien و اينكه هركسي به غير از سيتيزن ميتونه باشه. الان بعضي از وكلاي مهاجرت هم نصيحت ميكنن خارج نشيد حتي با گرين كارد(2017-01-28 ساعت 09:08)onasiss نوشته: سلام دقیقا چون گفته خارجی ها میتونه شامل گرین کارتی ها هم بشه تو پیش نویس گفته بود ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی الان کلمه خارجی ها رو هم اضافه کردن گری ن کارتی ها میشن خارجی های مقیم امریکا پس شامل اونها هم میشه فقط شامل کسانی گه سینی زن هستن نمیشه
2017-01-28 ساعت 09:57
(2017-01-28 ساعت 09:52)zariraja نوشته: ما فردا شب بلیط داریم.چکار کنیم؟بریم یا کنسل کنیم؟بنظرم بررسي كنيد اگه ممكنه بريد پورتوریکو از اونجا راحتتر مي تونيد بريد آمريكا چون پورتوریکو مثل شتر مرغ مي مونه تحت حاكميت سياسي آمريكاست ولي قوانين خودش رو داره البته اول بررسي كامل بكنيد اين فقط يه پيشنهاده تشکر کنندگان: علیا
|