.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 16:59
(2017-01-28 ساعت 16:51)mghk_1363 نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:29)Elina1385 نوشته: https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state بايد اول sign in كنيد بعد يه ايميل تاييد مى آيد بايد تاييد كنير
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017 نتيجه : AP تشکر کنندگان: bhb32
2017-01-28 ساعت 17:00
https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
دوستان لطفا اين نامه رو امضا كنيد تا به ١٠٠/٠٠٠ امضا برسه امضا کنید لطفا تشکر کنندگان: bhb32
سلام ی ساعت پیش قطری بخش نامه کرد که کسانی که باویزا میخوان برن ورودشون ممنوعه .دفاتر هواپیمایی به تمام مسافران اطلاع داده که امروز کسانی که بلیط دستشون هست به دفاتر هواپیمایی مراجعه کنن متاسفانه
افسوس چقدر زود دیر میشه
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-28 ساعت 16:04)pegkh نوشته: دوستان باتاري ٢٠١٧ چي ميشه من در سايت سيس ١٣ روز پيش دوخطي شدم و در انتظار ويزا هستم و ٢ ماه از تاريخ مديكالم مونده يعني قيد لاناري رو بايد زد ؟ از ارديبهشت انقدر ذوق و شوق داشتم و فكر ميكردم ادم خوش شانسي هستم الان كل زندگيم رو هواست نميدونم چي ميشه ؟ احتمال كنسل كردن پرونده هايي كه در حال بررسي در پروسه اداري هستن حتي بعد اين ٣ ماه وجود داره ؟ يعني من و دوستاني كه ap خورديم بايد با ا م ر ي ك ا و لاتاري ٢٠١٧ خداحافظي كنيم ??????? به همين زودي جا زديد؟ من و شما كه حداقل مصاحبه رفتيم و همه چيمون ميافته بعد از اين ٩٠ روز، ولي بقيه چي ؟ اوني كه حتي هنوز كارنت نشده پس چي؟ يكم خودتون رو كنترل كنيد دنيا به تخر نرسيده هنوز
شماره کیس: 2017AS15XX
تاریخ رویت قبولی 10 MAY تعداد افراد: 2 کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان تاریخ ارسال فرم: 24 May تاریخ مصاحبه: هفته اول Nov وضعيت: AP آپديت:كيس اصلي ٦ فبريه و ٨ مي بوسيله ايميل، ٩ مي آپديت از kcc ١٠ مي آپديت از سمت سفارت و تبديل به or و بعد از چند ساعت كلير و دوباره ١٦ مي، ٢٦ مي بوسيله ايميل، تحويل پاسپورت به پست ٣١ مي، ١و ٢ ژوئن و در آخر ٥ ژوئن ٢٠١٧ ويزا ايشود (٢١٠ روز) كيس همسرم آپديتها ١٠ مي، ١٦ مي، ٢٦ مي، ١ ژوئن، ٢ ژوئن، ٥ ژوئن، ٢٠ ژوئن با ايميل، ٢١ ژوئن تبديل به اور، ٢٢ ژوئن كلير ?????? و بعد از ٢٣٣ روز بالاخره همسر عزيزم هم ويزاش ايشود شد در تاريخ ٢٨ ژوئن ٢٠١٧
2017-01-28 ساعت 17:06
(2017-01-28 ساعت 16:44)p00ya2001 نوشته: سلام سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین. تشکر کنندگان: ایلیانا ، bhb32 ، samirakn ، dokhtar_irooni ، gbtm
پدرزن من ساعت چهار صبح یکشنبه به وقت تهران پرواز داشت با قطر به لوس آنجلس. و قرار بود ساعت یازده شب به وقت لوس آنجلس برسه.
همین الان زنگ زدیم به فرودگاه لوس آنجلس و بهمون گفتن که ایرانیهای بدون گرین کارد رو اجازه ورود نمیدن. مجبور شدیم پروازشو کنسل کنیم. ویزاش هم این بود که از طریق دخترش برای immigrant گرفته بود و اینجا قراربود گرین کارد صادر بشه. به عنوان کسی که بیست سال اینجا زندگی کرده، درس خونده، کار کرده و خانواده تشکیل داده واقع نمیدونم چی بگم! دارم با زنم سر و کله میزنم که برگردیم ایران زندگی کنیم.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
2017-01-28 ساعت 17:07
(2017-01-28 ساعت 17:00)mghk_1363 نوشته: https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state من امضا کردم اما تعداد رای هیچ تغییری نکرد دوباره زدم بازم تایید کردم بازم تعداد رای عددش یک رو نشون میده Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان تشکر کنندگان: bhb32 ، afshin007x
2017-01-28 ساعت 17:08
من امضاء كردم ولي چك كه مي كنم ميگه فقط 1 نفر امضاء كرده
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: afshin007x
2017-01-28 ساعت 17:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-28 ساعت 17:14 توسط alireza_guitar.)
(2017-01-28 ساعت 17:00)mghk_1363 نوشته: https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state موج منفی نمیدماااا اما دلتون خوشه هاااا آقای هویج نارنجی(ترامپ) با یک امضا ..دقت کنید! فقط با یک امضا کل ایران و خانواده های چشم انتظار رو ترکوند! اونوقت میخواییم دور هم جمع بشیم ۱۰۰ هزار تا امضا کنیم که چی!!!!! ۱۱۰ میلیون آدمو به هیچ جاش قبول نداره! اونایی که توی خیابون های خودشون تظاهرات میکنن رو نگاه نمی کنه! من که تمام خانوادم اونجان؛ با تمااااام امید هام (Hopeeeeee) دور این آمریکا ی خراب شده رو خط کشیدم مرگ بر نارنجی
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-28 ساعت 17:12
(2017-01-28 ساعت 16:53)فام مج نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:36)Scorsizi5374 نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:23)Sepidehsalehi نوشته: ما هم 25 روز دیگه مصاحبه داریم، سردرگمیم نمیدونیم بلیط و هتل رو کنسل کنیم منتظر ایمیل سفارت باشیم؟، فعلا که نامه ای مبنی بر کنسل شدن مصاحبه ندادن به ما.
کیس: 2017AS38XX
تعداد اعضاء : 2 نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 3 May تاریخ ارسال فرم: 24 May کارنت شدن کیس: 12 Dec تاریخ نامه دوم: 20 Dec محل مصاحبه: آنکارا تغییر به ابوظبی تاریخ مصاحبه : 21 Feb ویزا دریافت شد.
خوشبختانه طبق این خبر ویزای خانوادگی ممنوعیت نداره
Per an Immigration Advisory Notice from U.S Customs and Border Protection with regards to new U.S immigration entry requirements affecting the nationals of the following countries Sudan, Libya, Somalia, Syria, Iran, Iraq, Yemen Nationals from these countries may travel to the U.S. only if they are in possession of a permanent resident card (Green card) or any of the below visas: A1 & A2 (Government Officials and immediate family) C2 (Travel to U.N.) G1 & G2 (Representative & employees of international organisations) G3 & G4 (Representatives to and employees of international organisations) NAT
2017-01-28 ساعت 17:16
(2017-01-28 ساعت 16:53)فام مج نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:36)Scorsizi5374 نوشته:(2017-01-28 ساعت 16:23)Sepidehsalehi نوشته: ما هم 25 روز دیگه مصاحبه داریم، سردرگمیم نمیدونیم بلیط و هتل رو کنسل کنیم منتظر ایمیل سفارت باشیم؟، منم می خواستم همینو بگم من از سی ان ان به صورت زنده از شبکه یوتوب دیدم گفت visa interview کنسل شده.خب وقتی صدور ویزا معلق بشه انجام مصاحبه برای ویزا دیگه چه توجیهی می تونه داشته باشه؟اونم اتوماتیک کنسل میشه. مرحله بعش هم اگر ببینید پرسیدن سوالات عقیدتی و سخت گیری بیشتر برای ویزا گرفتن است. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
2017-01-28 ساعت 17:17
[quote='Reb' pid='739531' dateline='1485607037']
پدرزن من ساعت چهار صبح یکشنبه به وقت تهران پرواز داشت با قطر به لوس آنجلس. و قرار بود ساعت یازده شب به وقت لوس آنجلس برسه. همین الان زنگ زدیم به فرودگاه لوس آنجلس و بهمون گفتن که ایرانیهای بدون گرین کارد رو اجازه ورود نمیدن. مجبور شدیم پروازشو کنسل کنیم. ویزاش هم این بود که از طریق دخترش برای immigrant گرفته بود و اینجا قراربود گرین کارد صادر بشه. به عنوان کسی که بیست سال اینجا زندگی کرده، درس خونده، کار کرده و خانواده تشکیل داده واقع نمیدونم چی بگم! دارم با زنم سر و کله میزنم که برگردیم ایران زندگی کنیم. [/quote من دخترم یک ساله شه و ایران بدنیا اومده خودم و همسرم گرین کارت هستیم بنظرتون دخترم و راه نمیدن؟
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-28 ساعت 17:19
يعني ديگه كارنت هم نمي كنن؟
شماره كيس:2017AS54xx
تاريخ رويت قبولي:3may تعداد اعضاي كيس:٣نفر تاريخ ارسال فرم:23may تاريخ دريافت نامه دوم:28march محل مصاحبه:آنكارا تغير به أبوظبي توسط خودشان تاريخ مصاحبه:7may من و پسرم يكضرب و همسرم ap تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-28 ساعت 17:19
پنج شنبه شب ی خانم وکیلی تو برنامه خبر شبکه من و تو صحبت می کرد می گفت پروسه پرونده ها ادامه داره و کار روی پرونده ها هم چنان ادامه داره فقط صدور ویزا موقتا متوقف شده
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
|