کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-28 ساعت 17:16)Hadi_20 نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 16:53)فام مج نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 16:36)Scorsizi5374 نوشته:  دوست این چه سوالیه؟؟!! معلومه که باید بری.شما برو که اگر کلیرنس خوردی لااقل پروندت در جریان باشه،نری که همون فرصتم از دست میره.فوقش خرج یه بلیطو هتل میدی،فکر کن رفتی تعطیلات....
قضیه اون دوستیه که اصرار داشت حتما با بیزینس کلس بره آمریکا....امیدوارم رفته باشه قبل از ابلاغ قانون.

توی cnn نوشته که اونایی که وقت مصاحبه دارن کنسل میشه. خدا نابودش کنه این مرتیکه لاشی رو

منم می خواستم همینو بگم
من از سی ان ان به صورت زنده از شبکه یوتوب دیدم  گفت visa interview کنسل شده.خب وقتی صدور ویزا معلق بشه انجام مصاحبه برای ویزا دیگه چه توجیهی می تونه داشته باشه؟اونم اتوماتیک کنسل میشه.
مرحله بعش هم اگر ببینید پرسیدن سوالات عقیدتی و سخت گیری بیشتر برای ویزا گرفتن است.

چیزی که cnn گفت کنسل برنامه حذف مصاحبه برای تمدید ویزا برای یه افراد خاصی بود که بدون مصاحبه ویزاشون تمدید میشد .. در واقع visa interview waiver program کنسل شده و این افراد برای تمدید ویزاشون دوباره باید مصاحبه شوند.. چیزی از کنسل شدن وقت مصاحبه های در اینده هنوز اعلام نشده
تشکر کنندگان:
الان بچه ها چند دسته هستن :

1) گرین کارتیا : این دسته باید از همه شاکی تر باشن و به هرجا و هرمقامی مکاتبه کنند و مطالبات قانونی خودشنو پیگیری کنن

2) ویزاهای مهاجرتی (ازدواجی و نامزدی) : قانونا تا پاشون به خاک امریکا نرسه خیلی حق و حقوقی ندارند.

3) AP : این دسته دچار بررسی های عمیق تری می شن.

ولی چیزی که همه مشترک هستیم اینه که ج.ا. بهیچ وجه با کابینه ترامپ برای تسهیل کار مهاجرین همکاری نخواهد کرد و هر سه دسته فوق باهم توی یه قایق هستیم.

بنابراین علاوه بر پتیشن برای آقای ترامپ بنظر من از وزارت امور خارجه خودمون هم باید بخوایم که در این زمینه وارد بشه، قطعا هرچی نفرات بیشتری و قوی تری پیگیری کنن طرف مقابل کمتر می تونه زور بگه.

مخصوصا از اکثر وعده های انتخاباتیه ترامپ، سختگیری به مهاجران راحت تر و کم هزینه تره (در مقایسه با دیوار مکزیک) .....بنابراین نیازمند یارکشی قوی تری هستیم که بعد از این دوره 90 روزه مجدد مصوبه ای یا دستور جدیدی ضد این سه دسته بالا صادر نشه.

این نظر منه و همه حق انتقاد بهشو دارن.

موفق باشین. امروز یکی از سخت ترین روزهای این چندسال اخیر بود...بجای گرفتن بلیط یه طرفه برای رفتن پبش خانواده مجبور شدم خبرای بدو به همسرم بدم.
March.22 entered
تشکر کنندگان: afshin007x ، bhb32 ، setaree ، gbtm ، saeedm
(2017-01-28 ساعت 17:29)saeednia نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:24)samirakn نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:06)marsini نوشته:  سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت  معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین.

سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
من و همسرم هر دو گرین کارد داریم اما الان ایران هستیم. چند صفحه ی قبل رو خواندم و پاک گیج شدم.
دوست عزیز ممنون که تو این وضعیتی که معلوم نیست چی صحیح هس و چی غلط، میاین و تجربه ی موفق خودتون رو ميزارين. کاش همه مون این جوری باشیم و با دلیل و منطق بیایم نوشته هامون رو علنی کنیم چرا که عده ی زیادی میان و اینا رو می خونن و شاید واقعا تاثیر در تصمیم گيريشون داشته باشه. من که خودم پاک گیج شده بودم اما وقتی یه مطلب به این روشنی رو ميخونم ، خوب اثر مثبتی برای من داره.
بازم ممنون دوست عزيز

برای 30 ژانویه بلیط با لوفتانزا برای مادرم که گرین کارت داره گرفته بودم.از صبح اخبار ایرلاین های مختلف در رابطه با دیپورت و عدم ارایه بوردینگ شنیده میشد.ساعت 11 زنگ زدم لوفتانزا.گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده.اما ساعت 3.30 بهم گفتن فقط و فقط برای سیتیزن ها امکان سوار شدن هست.انواع ویزا،کرین کارت،و حتی ویزاهای صادر شده در پاسپورت های ثالث رو بردینگ نمیدیم و بلیطتون رو کنسل کنید.

گرین کارت مشگلی نداره،اطلاعات نداشتن احتمالا
فقط افرادی که بیش از 6 ماه خارج از آمریکا بوده باشند طبق معمول باید توضیح بدند،اون هم که چیز جدیدی نیست
تشکر کنندگان: bhb32 ، gbtm
http://support.qatarairways.com/hc/en-us...ted-States
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: mrticoen ، onasiss
خ
(2017-01-28 ساعت 17:09)alireza_guitar نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:00)mghk_1363 نوشته:  https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
دوستان لطفا اين نامه رو امضا كنيد تا به ١٠٠/٠٠٠ امضا برسه
امضا کنید لطفا

موج منفی نمیدماااا
اما دلتون خوشه هاااا

آقای هویج نارنجی(ترامپ) با یک امضا ..دقت کنید! فقط با یک امضا کل ایران و خانواده های چشم انتظار رو ترکوند!

اونوقت میخواییم دور هم جمع بشیم ۱۰۰ هزار تا امضا کنیم که چی!!!!!
۱۱۰ میلیون آدمو به هیچ جاش قبول نداره!
اونایی که توی خیابون های خودشون تظاهرات میکنن رو نگاه نمی کنه!

من که تمام خانوادم اونجان؛ با تمااااام امید هام   (Hopeeeeee)
دور این آمریکا ی خراب شده رو خط کشیدم
مرگ بر نارنجی

موافقم
نارنجی با یه امضاء امریکا با اون عظمت رو از معاهده تجارت آزاد مرخص کرد
با یه امضاء دستور تجهیز ارتش آمریکا و نوسازی بمبهای اتمی رو داد
با یه امضاء مکزیکو داره مجبور میکنه که پول دیوار رو پرداخت کنه
با یه امضاء اتباع 7 تا کشور ! رو که خیلی هاشون ویزا به دست بودند رو پرتاب کرد بیرون
به راحتی هم میتونه حتی برای دارندگان گرین کارت و پاس آمریکائی هم مشکل ایجاد کنه ( احتمالا الانم داره روش فکر می کنه ).نگید نمیتونه
گردن کلفتیه واسه خودش و گردن خیلی از گردن کلفتها رو شکونده
اون همه تظاهر کننده رو تو مملکت خودش رو دایورت کرده به یه جا دیگه
دیشب دیدید چه طور دستشو انداخته بود دور کمر ناموس بریتانیا؟( ترزا می ) تو اون لحظه شرارت رو تو چشمهاش دیدم حتی خود خانم می هم ترسیده بود
پس منظر شنیدن خبر اقدامات مشابهی از سمت انگلیس باشید که حتما برای عرض ارادت به نارنجی انجام میشه
خلاصه این که نارنجی کسی هست یه عمر بهش Yes sir گفتن و عادت به شنیدن این کلمه داره .پس درک کنید این شخص خیلی داستانها خواهد داشت
ای نارنجی بد Cool

روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
تشکر کنندگان: onasiss ، alireza_guitar
(2017-01-28 ساعت 17:40)Hitman908 نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:37)funnybluesolea نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:06)marsini نوشته:  سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت  معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین.

مدت زمان مجاز برای خارج از آمریکا بودن با گرین کارت چقدره؟
مثل اینکه ورود به آمریکا از طریق گرین کارت هم فعلا کنسل شد

شایعه نسازید
حداکثر خروج بدون پاس سفید 6 ماه
چند کیس گرین کارتی در جریانم که به راحتی رفتن و رسیدن
تشکر کنندگان: bhb32 ، hamid87 ، shabahang92
همه اشخاصی که پیگیر گرفتن ویزا هستند به غیر از برندگان لاتاری یک چاره دارند و آن هم گذشتن زمان هست
ولی برندگان لاتاری دقیقا زمان هم ندارند
بیخود ناامید نشید فعلا 4 ماه از شروع لاتاری ‎2017‎ گذشته و 8 ماهش مونده یعنی ‎2/3‎ راه پیش روی ماست
خودتون رو نبازید و از هرطریق شده سعی خودتون رو بکنید که شاید سالها افسوس این روزها رو بابت کم کاری بخوریم.
چیزیکه واضحه اینه که ترامپ نمیتونه مرزهاشو روی ایرانی ها ببنده
شک نکنید

تشکر کنندگان: victor2017 ، elikad ، bhb32 ، afshin007x ، onasiss
? خبرنگار نیویورک تایمز در ایران گزارش داده که شرکت‌های هوایی لوفتانزا، قطر و امارات مسافرانی را که پاسپورت ایرانی دارند (حتی آنان که گرین کارت دارند) را در پروازهای آمریکایشان سوار نکرده‌اند.

? شرکت هواپیمایی قطر در اطلاعیه‌ای در سایت خود گفته است که مطابق مقررات جدید، اتباع هفت کشور از جمله ایران، تنها در صورتی می‌توانند وارد آمریکا شوند که یا دارای گرین کارت باشند یا دارای ویزای دیپلماتیک.
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: gbtm
اطلاعیه رسمی سایت قطر ایرویز

http://support.qatarairways.com/hc/en-us...ted-States

Changes to entry requirements to the United States
Qatar Airways SupportToday at 3:14 PM
Per an Immigration Advisory Notice from U.S Customs and Border Protection with regards to new U.S immigration entry requirements affecting the nationals of the following countries:
Sudan, Libya, Somalia, Syria, Iran, Iraq, Yemen
Nationals from these countries may travel to the U.S. only if they are in possession of a permanent resident card (Green card) or any of the below visas:
- A1 & A2 (Government Officials and immediate family)
- C2 (Travel to U.N.)
- G1 & G2 (Representative & employees of international organisations)
- G3 & G4 (Representatives to and employees of international organisations)
تشکر کنندگان: samirakn ، hamid87
(2017-01-28 ساعت 17:21)Hitman908 نوشته:  کمی صبر کنید به نظر برای ویزای خانوادگی مشکلی نیست اما چون  سریع این حکم اجرا شده  ممکن شرتهای هواپیمایی فعلا مانع از پرواز بشن

خيلي جالب گفتي
منم از ظهر ذهنم درگير همين قضيه بود
شايد اين شركت هاي هواپيمايي هستن كه بيشتر از مرزباني ها آتيش بيار معركه شدن
اوو بخاطر ضضرهاي احتمالي خودشون
هنوز بايد صبر كرد
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP
سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي 
دوخطي: 15 دسامبر 2017 
او آر:‌ 18 دسامبر 2017 
دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 
درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 
تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018
تشکر کنندگان:
لطفا لطفا لطفا دوستانی که مصاحبه دارند اطلاع بدن که روند مصاحبه به چه نحو پیش میره؟ آیا متوقف شده ؟ ادامه داره یا باید منتظر وقت جدید باشیم؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 18:00)Scorsizi5374 نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:29)saeednia نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:24)samirakn نوشته:  سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
من و همسرم هر دو گرین کارد داریم اما الان ایران هستیم. چند صفحه ی قبل رو خواندم و پاک گیج شدم.
دوست عزیز ممنون که تو این وضعیتی که معلوم نیست چی صحیح هس و چی غلط، میاین و تجربه ی موفق خودتون رو ميزارين. کاش همه مون این جوری باشیم و با دلیل و منطق بیایم نوشته هامون رو علنی کنیم چرا که عده ی زیادی میان و اینا رو می خونن و شاید واقعا تاثیر در تصمیم گيريشون داشته باشه. من که خودم پاک گیج شده بودم اما وقتی یه مطلب به این روشنی رو ميخونم ، خوب اثر مثبتی برای من داره.
بازم ممنون دوست عزيز

برای 30 ژانویه بلیط با لوفتانزا برای مادرم که گرین کارت داره گرفته بودم.از صبح اخبار ایرلاین های مختلف در رابطه با دیپورت و عدم ارایه بوردینگ شنیده میشد.ساعت 11 زنگ زدم لوفتانزا.گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده.اما ساعت 3.30 بهم گفتن فقط و فقط برای سیتیزن ها امکان سوار شدن هست.انواع ویزا،کرین کارت،و حتی ویزاهای صادر شده در پاسپورت های ثالث رو بردینگ نمیدیم و بلیطتون رو کنسل کنید.

گرین کارت مشگلی نداره،اطلاعات نداشتن احتمالا
فقط افرادی که بیش از 6 ماه خارج از آمریکا بوده باشند طبق معمول باید توضیح بدند،اون هم که چیز جدیدی نیست

امروز ظهر اطلاعات نداشت.درست میگین.مسیله رو میدونست اما گفت ابلاغ نشده.بعد الظهر گفت ابلاغیه رو دریافت کردیم.تشریف ببرین آژانس پولتونو پس بگیرین
تشکر کنندگان:
[quote='vistac' pid='739573' dateline='1485611024']
? خبرنگار نیویورک تایمز در ایران گزارش داده که شرکت‌های هوایی لوفتانزا، قطر و امارات مسافرانی را که پاسپورت ایرانی دارند (حتی آنان که گرین کارت دارند) را در پروازهای آمریکایشان سوار نکرده‌اند.

? شرکت هواپیمایی قطر در اطلاعیه‌ای در سایت خود گفته است که مطابق مقررات جدید، اتباع هفت کشور از جمله ایران، تنها در صورتی می‌توانند وارد آمریکا شوند که یا دارای گرین کارت باشند یا دارای ویزای دیپلماتیک.
[/quot
فرض کنیم قطر سوار کرد.پیاده هم کرد.سی بی پی اجازه ورود نمیده.کی ضرر کرده؟ایرلاین که پولش تو جیبشه!
تشکر کنندگان:
الان با دوتا از بچه ها گه گرین کارت دارن و ایران هستن اونا هم گیج شدن نمیدونن میتونن برن یا نه حرف میزدم یکیشون حرف جالبی زد میگه اگه این ممنوعیت شامل گرین کارتی ها همه بشه اگرچه برا ماها که گرین کارت داریم بد هستش ولی از طرفی باعث میشه فشار زیادی از داخل امریکا به ترامپ بیاد که کنسلش کنه چون تعداد افرادی گه گرین کارت دارن خیلی بیشتر از افرادی هست که منتظر ویزا هستن و اکثرا هم زندگیو کارو کاسبیشون اونجاس نمیتونن مدت زمان زیادی بیرون امریکا بمونن اگر فقط برای ویزا باشه میتونه دوسه بار دیگه تمدیدش کنه یا حتی تا یکسال تمدید کنه ولی اینجوری مجبوره زود تکلیفشو مشخص کنه این دستور موقت یا لغو بشه یا کنگره همه تصویب کنن
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-28 ساعت 18:24)saeednia نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 18:13)vistac نوشته:  ? خبرنگار نیویورک تایمز در ایران گزارش داده که شرکت‌های هوایی لوفتانزا، قطر و امارات مسافرانی را که پاسپورت ایرانی دارند (حتی آنان که گرین کارت دارند) را در پروازهای آمریکایشان سوار نکرده‌اند.

[/quot
فرض کنیم قطر سوار کرد.پیاده هم کرد.سی بی پی اجازه ورود نمیده.کی ضرر کرده؟ایرلاین که پولش تو جیبشه!

نه هزینه برگشت با ایرلاینه و ضرر کرده. طبق اون گوگل داک ظاهرا مشکل زیادی فعلا گرین کارتیا نداشتن، البته هنوز زوده نتیجه گرفت.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان