کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-28 ساعت 16:38)bhb32 نوشته:  ميريم امضاء هم مي كنيم
اما به نظرتون جايي كه كلي آدم تو خود آمريكا عليه سياست هاي اين ادم دارن اعتراض مي كنن و كف خيابونا هستن به امضاء ماها توجه مي شه ؟

(2017-01-28 ساعت 17:07)Reb نوشته:  پدرزن من ساعت چهار صبح یکشنبه‌ به وقت تهران پرواز داشت با قطر به لوس آنجلس. و قرار بود ساعت یازده شب به وقت لوس آنجلس برسه.
همین الان زنگ زدیم به فرودگاه لوس آنجلس و بهمون گفتن که ایرانی‌‌های بدون گرین کارد رو اجازه ورود نمیدن.
مجبور شدیم پروازشو کنسل کنیم.
ویزاش هم این بود که از طریق دخترش برای immigrant گرفته بود و اینجا قراربود گرین کارد صادر بشه.

به عنوان کسی‌ که بیست سال اینجا زندگی‌ کرده، درس خونده، کار کرده و خانواده تشکیل داده واقع نمیدونم چی‌ بگم!
دارم با زنم سر و کله میزنم که برگردیم ایران زندگی‌ کنیم.

کمی صبر کنید به نظر برای ویزای خانوادگی مشکلی نیست اما چون سریع این حکم اجرا شده ممکن شرتهای هواپیمایی فعلا مانع از پرواز بشن
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32 ، ramin_red
(2017-01-28 ساعت 17:07)aazitaa نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:00)mghk_1363 نوشته:  https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
دوستان لطفا اين نامه رو امضا كنيد تا به ١٠٠/٠٠٠ امضا برسه
امضا کنید لطفا

من امضا کردم اما تعداد رای هیچ تغییری نکرد دوباره زدم بازم تایید کردم بازم تعداد رای عددش یک رو نشون میده Sad  Sad  Sad  Sad

کجا امضا کردین؟ انگار اون قسمت رو پاک کردین از سایتشون
کیس نامبر: 2017AS1xx
تعدادافراد کیس: 2 نفر
تاریخ رویت قبولی:3/May
تاریخ ارسال فرم 260:28/May
تاریخ کارنت:August
تاریخ دریافت نامه دوم:14/October
تاریخ مصاحبه: ِDecember5
وضعیت: AP
ویزا دریافت شد 15/Apr/2017
تشکر کنندگان: aazitaa
(2017-01-28 ساعت 17:06)marsini نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 16:44)p00ya2001 نوشته:  سلام
من الان با این شماره 02175925 دفتر قطر ایرویز تماس گرفتم گفتن یه بخشنامه اومده اونایی که ویزای آمریکا دارن رو اجازه سوار شدن ندن و اگه گرین کارت معتبر دارین یا پاس سفید فعلا مشکلی نیست ولی دوسه روز یه بار تماس بگیرین

سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت  معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین.

سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
من و همسرم هر دو گرین کارد داریم اما الان ایران هستیم. چند صفحه ی قبل رو خواندم و پاک گیج شدم.
دوست عزیز ممنون که تو این وضعیتی که معلوم نیست چی صحیح هس و چی غلط، میاین و تجربه ی موفق خودتون رو ميزارين. کاش همه مون این جوری باشیم و با دلیل و منطق بیایم نوشته هامون رو علنی کنیم چرا که عده ی زیادی میان و اینا رو می خونن و شاید واقعا تاثیر در تصمیم گيريشون داشته باشه. من که خودم پاک گیج شده بودم اما وقتی یه مطلب به این روشنی رو ميخونم ، خوب اثر مثبتی برای من داره.
بازم ممنون دوست عزيز
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red
شرکت هواپیمایی قطر در اطلاعیه‌ای در سایت خود گفته است که مطابق مقررات جدید اتباع هفت کشور از جمله ایران تنها در صورتی می‌توانند وارد آمریکا شوند که یا دارای کارت اقامت دایم (گرین کارت) باشند یا دارای ویزای دیپلماتیک (مقام‌‌های دولتی و خانواده، سفر به سازمان ملل، نمایندگان و کارمندان سازمان‌های بین‌المللی).
http://www.qatarairways.com/global/en/tr...MALL868450
تشکر کنندگان: samirakn ، Hitman908 ، ramin_red ، gbtm
(2017-01-28 ساعت 17:19)zohre02 نوشته:  پنج شنبه شب ی خانم وکیلی تو برنامه خبر شبکه من و تو صحبت می کرد می گفت پروسه پرونده ها ادامه داره و کار روی پرونده ها هم چنان ادامه داره فقط صدور ویزا موقتا متوقف شده

من حس می کنم اون خانوم بیشتر از طرف منافع خودش حرف میزنه.بهرحال با این تصمیم این شرکت های مهاجرتی و وکلاش دچار ضرر میشن و واسه همین اومده این حرفارو میزنه
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-28 ساعت 17:24)samirakn نوشته:  
من الان با این شماره 02175925 دفتر قطر ایرویز تماس گرفتم گفتن یه بخشنامه اومده اونایی که ویزای آمریکا دارن رو اجازه سوار شدن ندن و اگه گرین کارت معتبر دارین یا پاس سفید فعلا مشکلی نیست ولی دوسه روز یه بار تماس بگیرین

سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت  معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین.

من و همسرم هر دو گرین کارد داریم اما الان ایران هستیم. چند صفحه ی قبل رو خواندم و پاک گیج شدم.
دوست عزیز ممنون که تو این وضعیتی که معلوم نیست چی صحیح هس و چی غلط، میاین و تجربه ی موفق خودتون رو ميزارين. کاش همه مون این جوری باشیم و با دلیل و منطق بیایم نوشته هامون رو علنی کنیم چرا که عده ی زیادی میان و اینا رو می خونن و شاید واقعا تاثیر در تصمیم گيريشون داشته باشه. من که خودم پاک گیج شده بودم اما وقتی یه مطلب به این روشنی رو ميخونم ، خوب اثر مثبتی برای من داره.
بازم ممنون دوست عزيز

برای 30 ژانویه بلیط با لوفتانزا برای مادرم که گرین کارت داره گرفته بودم.از صبح اخبار ایرلاین های مختلف در رابطه با دیپورت و عدم ارایه بوردینگ شنیده میشد.ساعت 11 زنگ زدم لوفتانزا.گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده.اما ساعت 3.30 بهم گفتن فقط و فقط برای سیتیزن ها امکان سوار شدن هست.انواع ویزا،کرین کارت،و حتی ویزاهای صادر شده در پاسپورت های ثالث رو بردینگ نمیدیم و بلیطتون رو کنسل کنید.
تشکر کنندگان: bhb32 ، gbtm
(2017-01-28 ساعت 17:14)Hitman908 نوشته:  خوشبختانه طبق این خبر ویزای خانوادگی ممنوعیت نداره
Per an Immigration Advisory Notice from U.S Customs and Border Protection with regards to new U.S immigration entry requirements affecting the nationals of the following countries

Sudan, Libya, Somalia, Syria, Iran, Iraq, Yemen

Nationals from these countries may travel to the U.S. only if they are in possession of a permanent resident card (Green card) or any of the below visas:

A1 & A2 (Government Officials and immediate family)
C2 (Travel to U.N.)
G1 & G2 (Representative & employees of international organisations)
G3 & G4 (Representatives to and employees of international organisations)
NAT
خوب ویزای f1 خانوادگی هست ولی داخلش نیست و گفتن راه نمیدیم
Shyافسوس چقدر زود دیر میشه
(2017-01-28 ساعت 17:29)saeednia نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:24)samirakn نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:06)marsini نوشته:  سلام.من برنده لاتاری2016 هستم و دارنده پاس سفید.من هم با هواپیمایی قطر و چند دفتر وکالت  معتبرتو آمریکاتماس گرفتم اوونا هم تایید کردن گرین کارتی ها و کسانی که پاس سفید دارن مشکلی ندارن.حتی از هواپیمایی قطر پرسیدم من الان تو بولتن میبینم که کسایی با داشتن گرین کارت همین امروزنتونستن وارد شن.توضیح دادن که اوونا کسانی هستن که تز مدت مجاز تعریف شده در گرین کارت بیشتر خارج از خاک آمریکا بودن و حتی این قانون امضا هم نمیشد باز نمیتونستن به راحتی وارد شن.پس دوستان گرین کارتی و پاس سفید نگران نباشین.دوستانی که ویزای لاتاری دارین با تمام وجودم لحظه به لحظه درکتون میکنم.امید داشته باشیم که مشکلی پیش نمیاد و شما هم به زودی خبرهای خوب دریافت میکنین.

بازم ممنون دوست عزيز

برای 30 ژانویه بلیط با لوفتانزا برای مادرم که گرین کارت داره گرفته بودم.از صبح اخبار ایرلاین های مختلف در رابطه با دیپورت و عدم ارایه بوردینگ شنیده میشد.ساعت 11 زنگ زدم لوفتانزا.گفتند به ما چیزی ابلاغ نشده.اما ساعت 3.30 بهم گفتن فقط و فقط برای سیتیزن ها امکان سوار شدن هست.انواع ویزا،کرین کارت،و حتی ویزاهای صادر شده در پاسپورت های ثالث رو بردینگ نمیدیم و بلیطتون رو کنسل کنید.

قطر از دوحه به امریکا از صبح سوار نمیکنه.نمیدونم چرا به شما اطلاعات غلط دادن.2 مورد امروز صبح منتظر دریافت بلیط به تهران بودند.
(2017-01-28 ساعت 17:22)فام مج نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 17:00)mghk_1363 نوشته:  https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
امضا کنید لطفا

من امضا کردم اما تعداد رای هیچ تغییری نکرد دوباره زدم بازم تایید کردم بازم تعداد رای عددش یک رو نشون میده Sad  Sad  Sad  Sad

آره الان تو سایتش رفتم با اررور 404 Page Not Found مواجه شدم
Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.
چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان
تشکر کنندگان:
دوست عزیز منم امضا کردم ولی هنوز یه نفر رو نشون میده که
الهی خدا لعنتت کنه ت ر ا م پ
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
تشکر کنندگان: aazitaa
(2017-01-28 ساعت 17:22)فام مج نوشته:  
امضا کنید لطفا

https://petitions.whitehouse.gov/petitio...ited-state
نام و نام خانوادگی و ایمیل و سپس sign now را بزنید
شماره کیس:××45 2017AS  
تاریخ رویت قبولی: ‎05 May‎
تعداد افراد:3 (برنده اصلی همسرم)
کنسولگری:انتخاب اولیه آنکارا و تغییر توسط سفارت به ایروان
تاریخ ارسال فرم: 25 May
کارنت شدن کیس:  10 ژانویه
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 23 مارچ
نتیجه: خودم AP آپدیتها 24,27,28 مارچ ، 4 می و 6 سپتامبر دوخطی و 6 سپتامبر or و 12 سپتامبر آپدیت مجدد و بالاخره 13 سپتامبر اسلش و بعد از یک ساعت ایشود و همان روز دریافت پاس و ویزا
همسر و فرزندم یک ضرب  دریافت ویزا 27مارچ
مقصد:Atlanta
تشکر کنندگان: bhb32 ، ramin_red

مدت زمان مجاز برای خارج از آمریکا بودن با گرین کارت چقدره؟
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: bhb32
منم امضا کردم ولی ظاهرا مشکل داره فقط یک نفر رو نشون می ده
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: bhb32 ، فام مج
(2017-01-28 ساعت 16:36)sama79 نوشته:  دوستان کسی از روند مصاحبه ها خبری ندارد؟
آیا دوستانی که امروز یا روزهای آتی مصاحبه دارند نامه کنسلی گرفته اند؟
بنظرم اگه روند مصاحبه ها ادامه داشته باشه باز جای امیدواری است.
لطفا دوستانی که امروز یا فردا مصاحبه دارن نتجه رو اینجا بزارن
ممنون
با عرض سلام
متاسفانه من يكشنبه مصاحبه داشتم و امروز نا مه كنسلي از سفارت گرفتم
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 17:37)funnybluesolea نوشته:  

مدت زمان مجاز برای خارج از آمریکا بودن با گرین کارت چقدره؟
مثل اینکه ورود به آمریکا از طریق گرین کارت هم فعلا کنسل شد
تشکر کنندگان: mrticoen ، bhb32 ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان