کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
برندگان لاتاری ۲۰۱۷ ، بدشانس ترین برندگان تاریخ لاتاری بودند ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: shahin61 ، gbtm ، gozargah ، alireza_guitar ، sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 20:06)mrlzdh نوشته:  سلام دوستان
خیلی برام جالبه که عربستان که مهد تروریسته تو لیست این دییونه نیست ولی ایران رو تو لیست قرار داده ، حتی افغانستان که این همه کارهای تروریستی دارن انجام می دن هم باز میتونن به راحتی برن ولی ایرانی !؟!؟!
یعنی خاک تو اون سره پوکش کنن که هیچی نمیفهمه

اشتباه نکنید دولت های عربستان و افغانستان اطلاعات لازم را درباره شهروندان خود به طور کامل در اختیار اداره مهاجرت آمریکا قرار می دهند. ولی متاسفانه دولتهایی هستند که امکانات صدور پاسپورت را در اختیار اشخاص خاص قرار می دهند گاهن با اسامی جعلی مورد سوء استفاده قرار گرفته است.از طرفی سفارت بررسی کننده کیس شما امکان مکاتبه با بانک صادر کننده نامه مربوط به پرینت حساب را ندارد و یا مکاتبه با دانشگاه صادر کننده مدرک و یا ثبت احوال و ثبت اسناد و به راحتی در موارد بسیاری یک شهروند عادی می تواند مدارک جعلی به سفارت تحویل دهد.
تشکر کنندگان: yami
(2017-01-28 ساعت 21:59)amino نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:57)آخشام نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:51)amino نوشته:  سلام
وقتتون بخیر
ببخشید میخواستم بدونم این قانون ، شامل شرکت کنند کان و برندگان احتمالیه لاتاری ۲۰۱۸ هم میشه ؟
مرسی

دوست عزیز وقتی ویزایی صادر نمیشه برنده شدن چه معنایی داره؟

آخه قانونه تا صدو بیست روز هست ، درسته؟
بعد از اون کسیکه قبول بشه تا زمان مصاحبه و ویزا گرفتنش یک سالی طول میکشه
برا همین برام سواله

شما شانس بیار 2018 برنده بشو بلاخره یه راهی پیدا می کنن مث بچه های 2017 سرتو می برن
تشکر کنندگان: gbtm ، smpf
در کشوری که من زندگی می کنم دوستی را می شناسم که پروسه پناهندگی اش رو در UN متوقف کرد پرسیدم چرا؟ گفت لاتاری 2017 برنده شدم - به ایران برگشت تا پروسه لاتاری را از تهران پیگیری کند زیرا طبق قانون این کشور بعد از توقف پرونده باید خاک کشور را ترک می کرد و تا 5 سال هم حق ورود به این کشور را ندارد
تشکر کنندگان: sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 22:15)calm نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:59)amino نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:57)آخشام نوشته:  دوست عزیز وقتی ویزایی صادر نمیشه برنده شدن چه معنایی داره؟

آخه قانونه تا صدو بیست روز هست ، درسته؟
برا همین برام سواله

شما شانس بیار 2018 برنده بشو بلاخره یه راهی پیدا می کنن مث بچه های 2017 سرتو می برن

⁦:-|⁩
سوال من اینه که بر اساس همین قانون ، نمیتونن کاری به برنده های سال دیگه داشته باشن ،
درسته؟

------------------------
تموم میشن این روزای لعنتی
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 22:02)farzadmohajer نوشته:  شما کجا را برای زندگی انتخاب می کنید ؟؟؟

ایران :
وطن اصلی ، داشتن ارزش و احترام ، داشتن دوست و رفیق و فامیل ، زبان و فرهنگ خودتان ، داشتن امنیت

آمریکا :
غربت ، نداشتن امنیت ، اوج نژادپرستی ، نداشتن کار مناسب ، آینده ی خطرناک ، تنهایی ، شهروند درجه دو تروریستی

شما از کجا به این نتیجه گیری رسیدید؟ برای من و اکثرا مهاجرین بندهای زیر بهیچ وجه صدق نمیکند

ایران: ارزش و احترام، داشتن امنیت
آمریکا: نداشتن امنیت، اوج نژادپرستی، آینده خطرناک، شهروند درجه دو
تشکر کنندگان: gbtm ، EB3 ، sepideh1234 ، setaree ، smpf ، saeedm
این مقاله نیویورک تایمز رو بخونین. میگه این عمل ترامپ بر اساس قانون آمریکا غیر قانونی و میشه ازش شکایت کرد: https://www.nytimes.com/2017/01/27/opini...legal.html
تشکر کنندگان: mrticoen
عکس العمل دولت ایران به فرمان ترامپ باعث شده که توجه راسانه های بزرگ آمریکا به وضعیت مهاجران ایران جلب شود. همین الان CNN در حال تحلیل وضعیت مهاجران به خصوص ایرانی هاست. یکی از کارشناسان این برنامه اعلام کرد که ممنوعیت ورود ایرانی ها به آمریکا هیچ توجیهی ندارد چون هیچ عمل تروریستی توسط ایرانی ها در آمریکا انجام نشده و همچنین اشاره ای هم به جامعه بزرگ ایرانی ها در لس آنجلس کرد.
تشکر کنندگان: nssm ، battosai ، afshin007x ، gbtm ، sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 22:25)khatarnak نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:50)yami نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:09)khatarnak نوشته:  شما  چه کار دارید به القاب  ؟؟

اقای  احمدی  نژاد هم  دکتر بودن  .   من بله  خوشم  میاد  از دیدگاه  سیاسیشون  و  قرار نیست ملاحظه ای  صورت بگیرد بلکه  باید ادب و احترام به  نظریات  یکدیگر را بیاموزیم  

بنده  هیچ گونه  توهینی  به این  قشر  نکردیم  .

در رابطه  دوم بگم که ایشون  بی سواد  نیستن  و  بی کار هم  نیستن که  خودشان  پیام توتیتری  بدن  شایعه  پراکنی نکنید  

به جای  انتقاد  و یقه  گیری  دنبال  چاره  باشید  همش  نظریات  این قشر  همش فحاشی  و توهین  هست  و بعد  می خوان به  کشور  آمریکا  سفر کنند  در حالی که

ما  ملت  ایران  یاد نگرفتیم  به نظریات یکدیگر احترام بزاریم  حالا  با یک  سیاست درست یا غلط  فحاشی راه انداختن .

چی شد دوست عزیز! قرار بود بقول شما بهیچ وجه به گرین کارتی ها کاری نداشته باشه؟
حالا که تسلطتان به امور سیاسی و مهاجرتی مشخص شد خواهشا اینقدر با دکتر ترامپ گفتن رو اعصاب ملت راه نرو.
اگه تو فکر میکنی از ترامپ خوشت میاد من براش رای جمع کردم ولی قرار هم نیست صرفا بخاطر اسم با تمام دیدگاههاش موافق باشم.
شما یه جورهایی ادای یک قشر خاصی از هموطنان عزیزمون رو که اسمشم نمیارم دارید در میارید.
با عرض  بوزش  ولی  فکر  کنم امثال  شما  به این مرد  بزرگ  عقده  بهم  کردید  بنده روی  اعصاب  کسی راه نمی روم  اما  حسرت می خورم  که  از روی  نا اگاهی  بعضی از هموطنان  که بوزشون به زمین  خورده  اولا  شما  که رای  برای  ایشون جمع  نکردید  مردم رفتن بهش  رای دادن  بس  الکی  از خودتون  تعریف نکنید
بله  من  از یک قشر خاصی  هستم  که خودم  را با ادمای  بی سواد  و بی  لیاقتی که  بی  احترامی می کنند  و به  جای  بازگو  کردن نظریات  و  راهکارهای علمی است  

گرفتم ازین به بعد  با  چرندیات  امثال  شما  که باعث  ناراحتی  عده ای از هموطنان  می شود نمی گیرم  .  همان بهتر  در  بهشت  به روی  لاتولاتای  حاشیه نشین  بسته  باشد

از بس  که  این قشر  به  آمریکا  رفتن  و با اعمالشون  آمریکا  را به  این روزو حال  انداختن  و جای  عده ای  تحصیل کرده  و  با فهم  و  شعور  دارای خانواده دار را گرفته اند  

حالا  صداشون  درومده  .  ( قصد  جسارت  نداشتیم  جواب  مون  به این  دسته  ادمایی  که  ه را از  ب  نمی تونند تشخیص بدن

از مدیر انجمن خواهش میکنم این پست را پاک "نکنند".

جواب اتهامات ایشان رو هم در پستهای متعدد قبلی داده ام و نیازی به تکرارش نیست.
اعضا باید بیش از این با این ادبیات بعضی ها که از قضا "کم شمار هم نیستند" آشنا بشن.
تشکر کنندگان: V_B
(2017-01-28 ساعت 21:35)ایلیانا نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:09)khatarnak نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:00)فام مج نوشته:  دکتر مگه احمق بیسواد .اون که توی توییتر کلمه ساده رو اشتباه مینویسه سوژه خنده آمریکایی شده چند روزه. دیپلم هم نداره

شما  چه کار دارید به القاب  ؟؟

اقای  احمدی  نژاد هم  دکتر بودن  .   من بله  خوشم  میاد  از دیدگاه  سیاسیشون  و  قرار نیست ملاحظه ای  صورت بگیرد بلکه  باید ادب و احترام به  نظریات  یکدیگر را بیاموزیم  

بنده  هیچ گونه  توهینی  به این  قشر  نکردیم  .

در رابطه  دوم بگم که ایشون  بی سواد  نیستن  و  بی کار هم  نیستن که  خودشان  پیام توتیتری  بدن  شایعه  پراکنی نکنید  

به جای  انتقاد  و یقه  گیری  دنبال  چاره  باشید  همش  نظریات  این قشر  همش فحاشی  و توهین  هست  و بعد  می خوان به  کشور  آمریکا  سفر کنند  در حالی که

ما  ملت  ایران  یاد نگرفتیم  به نظریات یکدیگر احترام بزاریم  حالا  با یک  سیاست درست یا غلط  فحاشی راه انداختن .

دوست عزیز چیزی که دارم می بینم اینه که شما به نظریات بقیه احترام نمی ذارین اومدین توی تاپیک که همه زخم خورده دستورات ایشونن بعد هیچ کجا به ایشون نمی گن دکتر شما بهشون لقب می دین ! کسی اینجا نه توهین کرد نه فحاشی ! شما بهتره چشمتون رو روی توهین بزرگی که به همه ماها به عنوان ایرانی شده نبندین!

ببخشید توهینی به کسی نکردم

حق ایشون است با گفتن دکتر و یا لیسانسیه دردی دوا نمی شود

بنده با نظریات ترامب هم نظر هستم و کاملا با ایشون موافقم .

و این هم توی این تایبیک دیگه فعالیت نمی کنم چون فکر کنم امثال دموکراتها که عامل و مصبب ویرانی هستند در همین تایبیکن

موفق باشید
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 22:22)amino نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:15)calm نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:59)amino نوشته:  آخه قانونه تا صدو بیست روز هست ، درسته؟
برا همین برام سواله

⁦:-|⁩
سوال من اینه که بر اساس همین قانون ، نمیتونن کاری به برنده های سال دیگه داشته باشن ،
درسته؟

این قانون فعلن سه ماهه است و اسامی برندگان لاتاری 2018 چهار ماه دیگر اعلام می شود. و فعلن دست این قانون به آنها نمی رسه ولی اگر این وضعیت تمدید شود شاید تصمیم بگیرند اتباع کشورهایی که با دولت آمریکا در طی این سه ماه همکاری اطلاعاتی نکردند را از قرعه کشی خارج کنند.
تشکر کنندگان: gbtm ، amino
بنظر من بعد ۹۰ روز یکی ۲تا فرم به فرمهای سفارت اضافه میشه و روند صدور ویزا راه میفته زیاد نگران نباشید دوستان
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: shahin61 ، bhb32 ، gozargah ، shabahang92 ، sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 22:02)farzadmohajer نوشته:  شما کجا را برای زندگی انتخاب می کنید ؟؟؟

ایران :
وطن اصلی ، داشتن ارزش و احترام ، داشتن دوست و رفیق و فامیل ، زبان و فرهنگ خودتان ، داشتن امنیت

آمریکا :
غربت ، نداشتن امنیت ، اوج نژادپرستی ، نداشتن کار مناسب ، آینده ی خطرناک ، تنهایی ، شهروند درجه دو تروریستی

دوست عزیز شمام فرصت تبلیغات بدست آوردینا، خواهشا ولش کن فعلا وقت این حرفا نیست
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: bhb32 ، sepideh1234 ، hamed.
(2017-01-28 ساعت 22:09)farzadmohajer نوشته:  برندگان لاتاری ۲۰۱۷ ، بدشانس ترین برندگان تاریخ لاتاری بودند ...

دقیقا
Case Number....: 2017as5600
Case Members...: 2 Adult+1 child
Status...: Military Excemption, Private company employer
ds260.............: 15MAY 2016
Last submit......: 28JAN 2017
Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc)
Interview: 10MAY یک ضرب
Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY
Destination: California
راهنمای پرکردن فرم DS260
آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی
سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: فرناز٥٧ ، sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 20:21)ekhveh نوشته:  يك ساعت سايت نديدم
اين قانون منع ورود براي گرين كارتها از كجا اومد ؟
اين خبرو كجا اعلام كردن
كي اعلام كرده
شبكه بي بي سي يا من و تو يا جمهوري اسلامي ايران
اخه مگه ميشه ؟

بر طبق قانون همه ی گرین کارتی ها از قوانین ورود مثتثنی نیستن. فقط کسایی مثتثنی هستن که بیشتر از 6 ماه بیرون نباشن و خلافی مرتکب نشده باشن.

پس خیلی باید بدیهی باشه که سخنگوی NHS بیاد بگه این دستور شامل گرین کارتیها میشه (در حالت کلی). چون در عمل شامل گرین کارتیها هم میشه عملا مگر اینکه بیشتر از 6 ماه بیرون بنوده باشن و ...

پس تصمیم گیرنده ی نهایی که شما رو راه بده یا نده به عهده ی CBP Officer ـه. به نظرم این اعلام مطبوعاتی طبیعیه. چون اگر بگه کلا شامل گرین کارتیها نمیشه، اونهایی هم که مثلا 10 ماه بیرون بودن رو داره بهشون False Hope میده.

باید در نهایت منتظر بود تا دستور عمل واضحی به کانون وکلا AILA ابلاغ بشه یا روی CBP منتشر بشه. در هر صورت خیلی قابل انتظاره که حتی اگر چیزی که من بالا گفتم درست باشه، گرین کارتیها رو هم موقع ورود ببرن توی Secondary Insepction برای بررسی دقیق تر پروندشون که چقدر بیرون بودن و ایا خلافی (مثل Felony یا DUI ) مرتکب شدن یا نه.

بر طیق متن صریح قانون CBP نمیتونه ورود گرین کارتی هیچ مشکلی نداره رو Entry تلقی کنه.

باید مرور کنیم ببینیم برای دوستانی که میان چه اتفاقی میفته در روزهای آینده. فقط مشکل اینه که یکی که با گرین کارته و راش نمیدن رو ممکنه ما اصل دقیق پروندش رو ندونیم ، مثلا اینکه طرف از مالیات در رفته ، یا مثلا 11 ماه بیرون بوده، و و و ... اینا فقط میان میگن مارو راه ندادن چون ما ایرانی بودیم !

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: shabahang92 ، sepideh1234

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان