.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-28 ساعت 22:49
همین محدودیت ورود گرین کارتیا نشون میده این بگیر و ببندا یه شوی تبلیغاتی موقته. هیچ قانونی نمی تونه کسی که با اتکا به قوانین یک کشور اونجا ملک خریده و کسب و کار داره و حتی زن و بچه شو گذاشته و اومده یه سر بزنه رو از اولیه ترین حقوقش محروم کنه. شاید بهتره دندون رو جیگر بزاریم تا فصل کرم ریزی این کله هویجی طی بشه
تشکر کنندگان: V_B
2017-01-28 ساعت 22:50
الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید :
مصاحبه ای که از ترامپ تو CNN ثبت شده ، نوشته : Trump's order also cancels the visa interview waiver program یعنی اینکه دیگه وقت مصاحبه به شما نمیدن ... به احتمال زیاد برنامه لاتاری هم از سال بعد کلا جمع میشه ....
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-28 ساعت 22:55
(2017-01-28 ساعت 22:48)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 20:21)ekhveh نوشته: يك ساعت سايت نديدم دوست عزیز به این پیچیدگی که مبفرمایید نیست. در پیش نویش از کلمه aliens یعنی هر کسی که سیتیزن نیست استفاده شده بود که بنده انزمان هم عرض کردم گربن کارتی alien هیت. الانم در اسل متن شفاف نوشتهiimmigrantsو non-immigrants. دیگه جای اما اگر نذاشته (بجز ان چند ویزای ناتو و دیپلماتیک که صریحا مستثنی کرده). تشکر کنندگان: gbtm ، battosai ، sepideh1234 ، victor2017
دوستان حتما این درخواست رو امضا کنید درسته که کاخ سفید فعلا امظاهارو دستکاری میکنه و رای ها رو نشون نمیده ولی ما باید امضاهارو بزنیم، این دستکاری امضاها نشون میده که آمار جعلی هر جایی و کشوری هست و مختص کشور ما نیست.
لینک امضا لطفا کلیک کنید Case Number....: 2017as5600
راهنمای پرکردن فرم DS260Case Members...: 2 Adult+1 child Status...: Military Excemption, Private company employer ds260.............: 15MAY 2016 Last submit......: 28JAN 2017 Embassy: Ankara-->Abu Dabi(Changed by Kcc) Interview: 10MAY یک ضرب Status: Current 18MAR-->Second Email 28MAR-->In Transit 28 MAR-->Ready 4 APR-->Issued 11 MAY Destination: California آموزش تصویری انتخاب شعبه پستی سفرنامه از اول تا گرفتن ویزا
2017-01-28 ساعت 22:56
(2017-01-28 ساعت 22:50)farzadmohajer نوشته: الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید : Visa Interview Waiver کلا ربطی به ایرانیها نداره. این مربوط به کشورهایی که قبلا برای تمدید ویزاشون فقط پاسشون رو میفرستادن سفارت و مصاحبه نداشتن. البته اینکه لاتری مالیده ؛ حداقل تا 90 روز آینده ، بلی مالیده. شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: yami ، gbtm ، sepideh1234
2017-01-28 ساعت 22:59
(2017-01-28 ساعت 22:50)farzadmohajer نوشته: الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید :برنامه ویزای لاتاری یک قانون است و رئیس جمهور توانایی لغو قانون را ندارد. فقط کنگره است که می تواند این برنامه را منحل کند. باید امیدوار باشیم که نمایندگان گنکره رای به لغو کردن آن ندهند. البته به نظر من لغو این برنامه به همین راحتی صورت نخواهد گرفت. تشکر کنندگان: sepideh1234
2017-01-28 ساعت 22:59
یکی از دوستان بود،با ۵ ،۶ تا پست، دیروز رو مرخصی گرفته بود به سناتور اکلاهما زنگ زده بود و اون هم به کاخ سفید تماس گرفته بود،لطفا یک updati از ادامهٔ اقداماتش بذاره.
تشکر کنندگان: bhb32 ، sepideh1234 ، afshin007x
2017-01-28 ساعت 23:00
(2017-01-28 ساعت 22:56)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:50)farzadmohajer نوشته: الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید : بنظر خودم ، مصاحبه های برندگان لاتاری انجام میشه ، ولی ویزا یکضرب نمیدن و بعد از گذشت ۹۰ روز برای متقاضیانی دارای صلاحیت ویزا صادر خواهد شد . نظر شما چیه دوست عزیز ؟
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: sepideh1234
(2017-01-28 ساعت 22:55)yami نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:48)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 20:21)ekhveh نوشته: يك ساعت سايت نديدم چرا دقیقا به همین پیجیدگیه. من بر خلاف 95% تحیلیهای شخصی که اینجا داره میشه از متن قانون دارم Quote میکنم که بنا به دستور پرزیدنت عوض نمیشه. INA ACT 101
C) An alien lawfully admitted for permanent residence in the United States shall not be regarded as seeking an admission into the United States for purposes of the immigration laws unless the alien-
(i) has abandoned or relinquished that status, (ii) has been absent from the United States for a continuous period in excess of 180 days, (iii) has engaged in illegal activity after having departed the United States, (iv) has departed from the United States while under legal process seeking removal of the alien from the United States, including removal proceedings under this Act and extradition proceedings, (v) has committed an offense identified in section 212(a)(2), unless since such offense the alien has been granted relief under section 212(h) or 240A(a), or (vi) is attempting to enter at a time or place other than as designated by immigration officers or has not been admitted to the United States after inspection and authorization by an immigration officer. شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: sepideh1234 ، Persischer
2017-01-28 ساعت 23:03
(2017-01-28 ساعت 22:59)gozargah نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:50)farzadmohajer نوشته: الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید :برنامه ویزای لاتاری یک قانون است و رئیس جمهور توانایی لغو قانون را ندارد. فقط کنگره است که می تواند این برنامه را منحل کند. باید امیدوار باشیم که نمایندگان گنکره رای به لغو کردن آن ندهند. البته به نظر من لغو این برنامه به همین راحتی صورت نخواهد گرفت. فراموش نکنیم هر دو مجلس دست جمهوری خواهان ثروتمند و صاحب بیرنس است و چه با ترامپ موافق باشند یا نباشند، اکثرا منتقد شدید پذیرش پنجاه هزار نفر مهاجر اکثرا بدون تخصص ویژه هستند در حالیکه همینها برای اوردن نیروی متخصص از کشورهای دیگر بروی ویزای کاری برای شرکتهایشان باید مدتها در نوبت بمانند.
2017-01-28 ساعت 23:05
(2017-01-28 ساعت 23:03)yami نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:59)gozargah نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:50)farzadmohajer نوشته: الان متوجه شدم که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ یجورایی کنسل شده و دیگه منتظر ویزا بولتون نباشید :برنامه ویزای لاتاری یک قانون است و رئیس جمهور توانایی لغو قانون را ندارد. فقط کنگره است که می تواند این برنامه را منحل کند. باید امیدوار باشیم که نمایندگان گنکره رای به لغو کردن آن ندهند. البته به نظر من لغو این برنامه به همین راحتی صورت نخواهد گرفت. و البته آوردن یک قانون جدید توسط مجلس حداقل یکسال تا یکسال و نیم زمان میبره. شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: gozargah
2017-01-28 ساعت 23:08
بنظر خودم ، مصاحبه های برندگان لاتاری انجام میشه ، ولی ویزا یکضرب نمیدن و
بعد از گذشت ۹۰ روز برای متقاضیانی دارای صلاحیت ویزا صادر خواهد شد . نظر شما چیه دوستان عزیز ؟؟؟
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: gozargah ، ريحانه سليمي
2017-01-28 ساعت 23:09
بچه ها خواهشا اگر به متن اين دستور كه در وب سايت هاي رسمي دولت امريكا منتشر شده دسترسي داريد لينكش رو به من بديد
ميخوام ببينم اين ٩٠ روز كجاش نوشته شده فقط اگر دستور امضاء شده رو سايت دولتشون هست ميخوام لينك از رويترز و نيويورك تايمز و ساير خبرگزاري ها نمي خوام ممنون
Cat.: F2A. Priority Date: May, 2014
Interview: YEREVAN. July, 2016 - AP سربازي: معافيت كفالت. شغل: خصوصي دوخطي: 15 دسامبر 2017 او آر: 18 دسامبر 2017 دريافت ايميل ويور: 19 دسامبر 2017 درخواست اطلاعات مسافرت ها: 6 فوريه 2018 تبديل از اوآر به اسلش: 8 فوريه 2018 تشکر کنندگان: zamini1975
(2017-01-28 ساعت 23:00)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:55)yami نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:48)Radian نوشته: بر طبق قانون همه ی گرین کارتی ها از قوانین ورود مثتثنی نیستن. فقط کسایی مثتثنی هستن که بیشتر از 6 ماه بیرون نباشن و خلافی مرتکب نشده باشن. فرمایش شما صحیح اما تحلیل من اینگونه هست: فرض کنید در یک قانون مهاجرت میگوید زنان بلند قد را نمیشود از ورود به کشور بازداشت. در قانون دیگری رییس جمهور اختیار داده میشود که زنان یا مردان را از ورود به کشور بازدارد. حالا اگر رییس جمهور دستور دهد زنان اجازه ورود ندارند، آیا کماکان زنان بلند قد اجازه ورود خواهند داشت یا نه؟ با توجه به منطق من فکر میکنم خیر. چون زنان بلند قد مثال ما "قبل ازینکه" بخاطر بلند قدی اجازه بی قید و شرط ورود داشته باشند، در وهله اول و سطح بالاتر زن هستند که در دستور این مثال ورودشان ممنوع شده. البته من خودم خوشببن هستم که به زودی در مورد گرین کارتی ها قضیه تعدیل خواهد شد. فراموش نکنید یک بار هم دبی این بذنامه را سر ایرانیهای مقیم در اورد و یکدفعه اجازه ورود نداد در فرودگاه. (2017-01-28 ساعت 23:05)Radian نوشته:(2017-01-28 ساعت 23:03)yami نوشته:(2017-01-28 ساعت 22:59)gozargah نوشته: برنامه ویزای لاتاری یک قانون است و رئیس جمهور توانایی لغو قانون را ندارد. فقط کنگره است که می تواند این برنامه را منحل کند. باید امیدوار باشیم که نمایندگان گنکره رای به لغو کردن آن ندهند. البته به نظر من لغو این برنامه به همین راحتی صورت نخواهد گرفت. لغو لاتاری هر سال قانون جدید نیست، بلکه هر سال که باید تمدید لاتاری در مجلس رای بیاورد، میتواند امسال رای نیاورد. تشکر کنندگان: alireza_guitar
|