کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
Per U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to aliens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification. If you are a national, or dual national, of one of these countries, please do not schedule a visa appointment or pay any visa fees at this time. If you already have an appointment scheduled, please DO NOT ATTEND your appointment as we will not be able to proceed with your visa interview. Please note that certain travel for official governmental purposes, related to official business at or on behalf of designated international organizations, on behalf of the North Atlantic Treaty Organization, or by certain officials is not subject to this suspension. Please contact contactus@visaops.net to inform them of your appointment time and date and request cancellation. Please continue to monitor https://travel.state.gov and http://usvisa-info.com for further updates.
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
تشکر کنندگان:
از کانال تلگرام بی بی سی فارسی : ?ورود دارندگان گرین‌کارت به آمریکا 'مورد به مورد' بررسی می‌شود
?مقام‌های بلندپایه آمریکایی جزئیات بیشتری را از ممنوعیت سفر شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا منتشر کرده‌ و گفته‌اند این محدودیت افرادی را هم که گرین کارت دارند، شامل می‌شود.
?با این حال گفته شده است که ورود دارندگان گرین کارت به آمریکا از این هفت کشور "مورد به مورد" بررسی خواهد شد.
?بر این اساس ممکن است شماری در طول سه ماه آینده اجازه ورود پیدا کنند. هرچند توضیحات و برداشت مقام‌های آمریکایی از این قانون به تدریج روشن‌تر می‌شود.
تشکر کنندگان: yami ، gbtm ، bhb32 ، dela
BBCPersian:
?ورود دارندگان گرین‌کارت به آمریکا 'مورد به مورد' بررسی می‌شود
?مقام‌های بلندپایه آمریکایی جزئیات بیشتری را از ممنوعیت سفر شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا منتشر کرده‌ و گفته‌اند این محدودیت افرادی را هم که گرین کارت دارند، شامل می‌شود.
?با این حال گفته شده است که ورود دارندگان گرین کارت به آمریکا از این هفت کشور "مورد به مورد" بررسی خواهد شد.
?بر این اساس ممکن است شماری در طول سه ماه آینده اجازه ورود پیدا کنند. هرچند توضیحات و برداشت مقام‌های آمریکایی از این قانون به تدریج روشن‌تر می‌شود.
@bbcpersian
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 23:13)Pegah123 نوشته:  Per U.S. Presidential Executive Order signed on January 27, 2017, visa issuance to aliens from the countries of Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan, Syria and Yemen has been suspended effective immediately until further notification. If you are a national, or dual national, of one of these countries, please do not schedule a visa appointment or pay any visa fees at this time. If you already have an appointment scheduled, please DO NOT ATTEND your appointment as we will not be able to proceed with your visa interview. Please note that certain travel for official governmental purposes, related to official business at or on behalf of designated international organizations, on behalf of the North Atlantic Treaty Organization, or by certain officials is not subject to this suspension. Please contact contactus@visaops.net to inform them of your appointment time and date and request cancellation. Please continue to monitor https://travel.state.gov and http://usvisa-info.com for further updates.

اين پيام رو از سايت سفارت ارمنستان گذاشتم Sad
نوع ويزا:CR1
ارسال مدارك:١٠/٣/٢٠١٦
اپرو:١٤/٧/٢٠١٦
دريافت كيس نامبر:١٦/٨/٢٠١٦
ارسال مدارك به NVC:١٨/٩/٢٠١٦
ايميل نقص مدارك از NVC:٢٠/١٠/٢٠١٦
ايميل مجدد نقص مدارك:٧/١/٢٠١٧
هر دو ايميل نقص بى دليل بود.
ايميل تكميل مدارك از NVC:١٢/٤/٢٠١٧
دريافت ايميل وقت سفارت:١٤/٤/٢٠١٧
محل و وقت سفارت:ايروان٢٥/٥/٢٠١٧
نتيجه:AP
آپديت:25,26,30,31may
29Dec/10,12,16,17,29,30jan/1,2,5feb
دريافت ايميل ويور:١٢jan
دريافت ايميل اينفورميشن(٥٥٣٥):٣٠jan
تشکر کنندگان: bhb32 ، nssm ، afshin007x
(2017-01-28 ساعت 23:08)farzadmohajer نوشته:  بنظر خودم ، مصاحبه های برندگان لاتاری انجام میشه ، ولی ویزا یکضرب نمیدن و
بعد از گذشت ۹۰ روز برای متقاضیانی دارای صلاحیت ویزا صادر خواهد شد .
نظر شما چیه دوستان عزیز ؟؟؟

Us immigrant services:
⛔️خبر فورى ⛔️
طبق دستورالعمل ابلاغی به تمام سفارتخانه ها، تمام مصاحبه ها و صدور هرگونه ویزا در تمام سفارتخانه ها برای ایرانیان به تعلیق درآمد:
An official message to all American diplomatic posts around the world provided instructions about how to treat people from the countries affected: “Effective immediately, halt interviewing and cease issuance and printing” of visas to the United States.
https://mobile.nytimes.com/2017/01/28/us...ebook.com/
تشکر کنندگان: gbtm
(2017-01-28 ساعت 21:47)marco250 نوشته:  آیا ایرانی هایی که پاسپورت کانادایی دارند و با گرین کارت مسافرت می کنند، شامل این قانون هم می شوند ؟
این مقاله را بخونید
http://www.cnbc.com/2017/01/28/trumps-re...-wake.html
توش آمده:
Green card holders were also being stopped and questioned for several hours. Officials also denied travelers with dual Canadian and Iranian citizenship from boarding planes in Canada that were headed the United States, she said.
تشکر کنندگان: yami
(2017-01-28 ساعت 23:23)rahbar نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 21:47)marco250 نوشته:  آیا ایرانی هایی که پاسپورت کانادایی دارند و با گرین کارت مسافرت می کنند، شامل این قانون هم می شوند ؟
این مقاله را بخونید
http://www.cnbc.com/2017/01/28/trumps-re...-wake.html
توش آمده:
Green card holders were also being stopped and questioned for several hours. Officials also denied travelers with dual Canadian and Iranian citizenship from boarding planes in Canada that were headed the United States, she said.

بعید نیست هنوز از مرز زمینی بتونن بیان.
تشکر کنندگان:
(2017-01-28 ساعت 20:49)tabangigs نوشته:  گل بود به سبزه نیز آراسته شد!!!
داشتیم فکر می‌کردیم ایران رایزنی کمک کنه به حل شدن این قضیه حالا نه تنها میخاد این کارو نکنه میخاد مقابله به مثل کنهe:
اقدام متقابل ایران در برابر قانون جنجالی ترامپ

دولت جمهوری اسلامی ایران برای پاسداری از حرمت و شأن تمامی آحاد ملت بزرگ ایران در داخل و خارج از کشور،  با رصد دقیق آثار کوتاه و میان مدت تصمیم دولت ایالات متحده بر اتباع ایران، اقدامات متناسب حقوقی، کنسولی و سیاسی معمول خواهد داشت و ضمن احترام به مردم آمریکا و تمایز میان آنها و سیاست های خصمانه دولت ایالات متحده،  برای حمایت از حقوق شهروندان خود تا زمان برطرف شدن محدودیت های توهین آمیز ایالات متحده علیه اتباع ایران، اصل عمل متقابل را اجرا می نماید.

خبرگزاري هاي ايران اين خبر را اخيرا منتشر نمودند

به نظر من دولت ایران کار درستی کرده و حداقل این احساس مشابه برای مردم آمریکا و شخص ترامپ باید ایجاد بشه که چه اشتباه بدی مرتکب شدند، به هر حال ایران گنجینه توریسم و آثار باستانی هست و نمیتونه هیچ کسی انکار کنه این موضوع رو، حرکت آقای ترامپ توهین مستقیم به مردم ماست، چه معنی میده هواپیمای مسافران ایرانی فقط به دلیل ایرانی بودن برگشت بزنن چون یک آدم احمق بر علیه مردم ما قانونی رو امضا کرده، این یعنی بازگشت آمریکا به دوران آپارتاید و گسترش اعتراضات مردمی در آمریکا که به سرنگونی دولت ترامپ منتهی خواهد شد یا حداقل اینکه بیشتر از 1 دوره این آقای نارنجی بی خرد رئیس جمهور نخواهد بود، بهتر بود توی همون دنیای برجسازی باقی میموند و وارد مسائل دیپلماتیک و سیاسی نمیشد و آمریکا رو به سمت دییکتاتوری شدن پیش نمیبرد گرچه ترامپ داره گور خودش رو میکنه و کارش از همین آغاز تموم شده هست.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، afshin007x
(2017-01-28 ساعت 23:10)yami نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 23:00)Radian نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 22:55)yami نوشته:  دوست عزیز به این پیچیدگی که مبفرمایید نیست.
در پیش نویش از کلمه aliens یعنی هر کسی که سیتیزن نیست استفاده شده بود که بنده انزمان هم عرض کردم گربن کارتی alien هیت.
الانم در اسل متن شفاف نوشتهiimmigrantsو non-immigrants. دیگه جای اما اگر نذاشته (بجز ان چند ویزای ناتو و دیپلماتیک که صریحا مستثنی کرده).

چرا دقیقا به همین پیجیدگیه. من بر خلاف 95% تحیلیهای شخصی که اینجا داره میشه از متن قانون دارم Quote میکنم که بنا به دستور پرزیدنت عوض نمیشه. INA ACT 101

C) An alien lawfully admitted for permanent residence in the United States shall not be regarded as seeking an admission into the United States for purposes of the immigration laws unless the alien-

(i) has abandoned or relinquished that status,

(ii) has been absent from the United States for a continuous period in excess of 180 days,

(iii) has engaged in illegal activity after having departed the United States,

(iv) has departed from the United States while under legal process seeking removal of the alien from the United States, including removal proceedings under this Act and extradition proceedings,

(v) has committed an offense identified in section 212(a)(2), unless since such offense the alien has been granted relief under section 212(h) or 240A(a), or

(vi) is attempting to enter at a time or place other than as designated by immigration officers or has not been admitted to the United States after inspection and authorization by an immigration officer.

فرمایش شما صحیح اما تحلیل من اینگونه هست:

فرض کنید در یک قانون مهاجرت میگوید زنان بلند قد را نمیشود از ورود به کشور بازداشت.
در قانون دیگری رییس جمهور اختیار داده میشود که زنان یا مردان را از ورود به کشور بازدارد.
حالا اگر رییس جمهور دستور دهد زنان اجازه ورود ندارند، آیا کماکان زنان بلند قد اجازه ورود خواهند داشت یا نه؟
با توجه به منطق من فکر میکنم خیر. چون زنان بلند قد مثال ما "قبل ازینکه" بخاطر بلند قدی اجازه بی قید و شرط ورود داشته باشند، در وهله اول و سطح بالاتر زن هستند که در دستور این مثال ورودشان ممنوع شده.
البته من خودم خوشببن هستم که به زودی در مورد گرین کارتی ها قضیه تعدیل خواهد شد.
فراموش نکنید یک بار هم دبی این بذنامه را سر ایرانیهای مقیم در اورد و یکدفعه اجازه ورود نداد در فرودگاه.

نه دیگه الان خود NHS Spokesman هم تایید کرد که گرین کارتی ها مورد به مورد بررسی میشن و Blanket Ban نیست براشون. همینی که من بالا توضیح دادم.

برای بیشتر تکمیل کردن از نظر قانونی Green Card Holder ای که مشکلی نداشته باشه نه Immigrant محسوب میشه نه Non-Immigrant. بر طبق قاون Special Immigrant محسوب میشه و قوانین جداگانه ای راجه بهش اعمال میشه.

شما داری استدلالی جلو میری. در حالیکه قانون زیاد استدلالی نیست صفر و یکیه. فقط گرین کارتی رو برای اینکه احراز کنن شرایطش اوکی هست میبرن Secondary Inspection.

شماره کیس: 2010AS00029XXX
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: September 2
تاریخ دریافت کلیرنس: September 14
تشکر کنندگان: yami ، battosai ، ali1980 ، dela
تبعات اين تصميم واسه مسلمونها تو آمريكا شروع شد و يك مشجد رو الان در تگزاس به آتش كشيدند
تشکر کنندگان: sepideh1234 ، dxmt
فرمان اجرایی ریاست جمهوری ایالات متحده

https://ir.usembassy.gov/fa/protectingth...errorists/
تشکر کنندگان:
دوستان لاتاری از جمله خودم دیگه کامنت نگذارید ...

برنامه مصاحبه و صدور ویزای لاتاری کلا متوقف شده امسال و یجورایی پرید ...

بنظرم اسم لاتاریه تاریخی امسال رو باید گذاشت : برندگان بد شانس
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: gbtm ، sepideh1234 ، dxmt
(2017-01-28 ساعت 23:42)farzadmohajer نوشته:  دوستان لاتاری از جمله خودم دیگه کامنت نگذارید ...

برنامه مصاحبه و صدور ویزای لاتاری کلا متوقف شده امسال و یجورایی پرید ...

بنظرم اسم لاتاریه تاریخی امسال رو باید گذاشت : برندگان بد شانس

دقيقا درست مى گيد بد شانسى تا چه حد بليط و ويزا دارم ولى به درد هيچى نمى خوره
كيس: skilled worker-EB3
تاريخ مصاحبه: 24 August 2017
نتيجه : AP
تشکر کنندگان: victor2017 ، sepideh1234
این قانون چیزی جز هرج و مرج بهمراه نداره فقط امیدوارم کسی خسارت مالی یا جانی نبینه ازین قانون ابلهانه که فقط برای رضایت تندروها بوده امریکا کشوری که یکی از عوامل مهم پیشرفتش همین مهاجران
جالب تر ازون بعضی ازین ایرانیان که همچین احساس رضایت و ارامش خاطری دارن که انگار نه انگار اونا هم مهاجرن و فقط در حاشیه امنتری نسبت به بقیه قرار دارن که با توجه به غیر قابل پیشبینی بودن جناب ترامپ ممکن همین ارامش ازونا هم سلب بشه.
کاش بجای قلدر بازی مدرن و به رخ کشیدن داشته هامون کمی هم هوای بغلدستیمونو داشتیم شاید که اوضامون به این ازین جا رونده اوزن جا مونده نمیرسید
تشکر کنندگان: mostafa2017 ، afshin007x
(2017-01-28 ساعت 18:52)mrticoen نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 18:48)vistac نوشته:  
(2017-01-28 ساعت 14:05)victor2017 نوشته:  تا اونجایی که من خوندم اگه شهروند ایران باشی از ورودتون به آمریکا تا 90 روز جلوگیری میکنن( کاری هم به دانشجویی،ازدواجی گرین کارتی ندارن) .

اینم لینک تایمزش :

لطفا با مستندات صحبت کنید و به دیگران تیکه نندازید .
در این شرایط همه حساس و عصبی هستند :

https://mobile.nytimes.com/2017/01/27/wo...m-ban.html

شما هم سعی کن درست بخون شهروند ایرانی که ویزا داشته باشه نه گرین کارت

فعلا که شواهد میگه بعضی جاها گرین کارت رو هم قبول نمیکنن و برگشت میدن

تا جايي كه من متوجه شدم گرين كارتي ها بسته به شرايطشون بررسي مي شن... بعضي ها اجازه ورود ميگيرن بعضي ها نه
March.22 entered
تشکر کنندگان: gbtm ، mrticoen ، sepideh1234

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان