.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 00:50
امروز خدارو شکر میکنم که 2017 در لاتاری قبول نشدم ، حداقلش اینه که از این بلاها و عذابهای سخت و دردهایی که شما ها میکشید و دارین تحمل میکنید ، نمیکشم ! همون با درد خودم میمیرم و بس . چون فکر اینکه بعضی از شماها دارین چی میکشین هم درد آوره .... خداوند واقعا بهتون صبر بده . آمین .
تشکر کنندگان: setaree ، alireza_guitar ، sepideh1234 ، mrticoen ، V_B ، gbtm ، dxmt
2017-01-29 ساعت 00:51
(2017-01-29 ساعت 00:49)setaree نوشته: Nmidonm hala bad az in 3 mah dobare miofte ro rewal ya ye fekre dg vase zendegimon bokonimm , kamelan hamechizz belataklifee حدث من بر اینه که یا تمدید میشه یا اینکه همه ی ویزاها رو باطل میکنن و میگن دوباره با سیستم جدید بیاین مصاحبه. شماره کیس: 2010AS00029XXX کنسولگری: ابوظبی تاریخ مصاحبه: September 2 تاریخ دریافت کلیرنس: September 14 تشکر کنندگان: mrticoen
2017-01-29 ساعت 00:51
مصاحبه پنجشنبه پدر و مادر منم لغو شد متاسفانه, لطفا هر کس اطلاع بهم جواب بده الان وضعیت بلیط ماهان و هتل و ویزا و خروجی که پرداخت کردن چی میشه
این. یگه شد اصل فیلم ترمینال با تخفیف :
X... will be allowed into the US due to provisions in Trump's order that allow the State and Homeland Security departments to admit individuals into the US on a case-by-case base for certain reasons, including when the person is already in transit and it would cause undue hardship and would not pose a threat to the security of the US. الان فکر کنم دوستان فهمیدن چرا من اصرار داشتم علیرغم امضا دستور در چند ساعت اتی حرکت کنید و حین دستور در پرواز باشید!! دلیل سهل گیری شان در ۲۴ ساعت اول هم همین بود... دوستانی که منو متهم به استرس دادن میکردن و میگفتن اروم باشیم ببینیم چی میشه لطفا بیان الان جواب بدن.... و همچنین ان وکلای ناکاردان. خدا میدونه چند نفر لخاطر این توصیه های غلط میتونستن حرکت کنند و نکردن. تشکر کنندگان: victor2017 ، Radian ، abas_kashan ، inanna ، gbtm
2017-01-29 ساعت 00:53
فکر نمی کردم از مصیبتی که سر بچه های 2014 اومد و ویزا در ماههای آخر تموم شد و با دست خالی و چشم گریان از سفارت برگشتند بالاتر و وحشتناک تر هم وجود داشته باشه که متاسفانه نصیب بچه های 2017 شد
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، sepideh1234 ، Kami R ، gbtm
2017-01-29 ساعت 00:58
من هنوز از سفارت خبري نگرفتم كه ويزا صادر نمي شه بلكه بلعكس گذرنامه رو هم از پست تحويل گرفتن
March.22 entered
تشکر کنندگان: sepideh1234
2017-01-29 ساعت 01:01
اطلاعیه در خصوص فرمان ریاست جمهوری آمریکا در مورد حفاظت از کشور در برابر ورود" تروریست های خارجی به ایالات متحده"
پرزیدنت ترامپ یک دستور اجرایی ریاست جمهوری را صادر کرد که بر اساس بند ۲۱۲(اف) قانون مهاجرت و شهروندی، به طور موقت ورود شهروندان هفت کشور را به آمریکا تعلیق میکند. در حالی که حفاظت از امنیت ملی اولویت اولیه ماست، تعلیق ناشی از این دستور اجرایی به ما امکان مرور فرایندهای بررسی کنونی را میدهد. این دستور اجرایی، با هدف امکان بررسی مناسب و ایجاد شاخصهایی برای جلوگیری از نفوذ تروریستی یا مجرمانه شهروندان بیگانه، منعی ۹۰ روزه را بر ورود شهروندان کشورهای تعیین شده خاصی، اعمال میکند. این منع همچنین، ممنوعیتی ۹۰ روزه را بر صدور ویزا اعمال میکند. این کشورها که توسط کنگره یا وزیر امنیت میهن تعیین شده اند عبارتند از: عراق، سوریه، سودان، ایران، سومالی، لیبی و یمن. از ۲۷ ژانویه ۲۰۱۷ شهروندان یا شهروندان دو تابعیتی هر یک از این کشورها برای ۹۰ روز مجاز نخواهند بود وارد ایالات متحده شوند یا برایشان ویزای مهاجرتی یا غیر مهاجرتی صادر شود. آن شهروندان یا شهروندان دو تابعیتی آن کشورها که ویزای معتبر مهاجرتی یا غیر مهاجرتی دارند، مجاز نخواهند بود در این بازه زمانی وارد آمریکا شوند. به طور کلی در این مدت مصاحبههای ویزا برای شهروندان این کشورها برگزار نخواهند شد. در مورد برنامه معافیت ویزا، در این زمان تغییری در برنامه معافیت ویزاها که توسط وزارت امنیت میهن اجرا میشود، ایجاد نخواهد شد. ما شما را برای اطلاعات بیشتر به وزارت امنیت میهن ارجاع میدهیم. فهرستی از کشورهای حاضر در لیست معافیت ویزاها در این پیوند قابل دسترسی است: https://travel.state.gov/content/visas/e...ogram.html
2017-01-29 ساعت 01:02
دوستان میشه لینک معتبری از CBP یا اداره مهاجرت آمریکا در مورد جدیدترین اخبار منتشر شده بزارین ؟ وبسایت هواپیمایی قطری که همچنان اعلام می کنه سفر گرین کارتی ها بدون مشکله. البته وبسایت ایرلاین به نظر من خیلی نمی تونه برای تصمیم گیری معتبر باشه.
لاتاری 2013
آقاي سيد علي سپهر ميشه لطف بفرماييد و بطور واضح توضيح بديد كه آيا پرونده لاتاري ٢٠١٧ بطور كامل بسته شد؟
2017-01-29 ساعت 01:05
(2017-01-28 ساعت 23:59)Phoenix7 نوشته:اون 6 تا نخاله هم که میگید مثل ما کشورند و مردمشون هم حق دارند مثل ما در صلح و صفا و آزادی زندگی کنندبا این طرز تفکر می خواید برید آمریکا؟(2017-01-28 ساعت 22:56)sayhoon نوشته: دوستان حتما این درخواست رو امضا کنید درسته که کاخ سفید فعلا امظاهارو دستکاری میکنه و رای ها رو نشون نمیده ولی ما باید امضاهارو بزنیم، این دستکاری امضاها نشون میده که آمار جعلی هر جایی و کشوری هست و مختص کشور ما نیست. ما همیشه طرز تفکر ما همینطور بوده در مورد کشورهای پایینتر از خودمون نمونه اش همین افغانستان که با چه تحقیری برخورد می کنیم باهاشون.(جالبه اونا می تونن برن ما نه)واسه همینه که هرچقدر هم تلاش می کنیم خودمونو بهتر نشون بدیم و بگیم ما فرق داریم ناکام می مونیم.این یک واقعیت است دوستان خیلی ها اصلا متوجه این موضوع نمیشن.همش تعجب می کنن میگن چرا اینجوری شد بهتره فکر کنند شاید دلیلش نوع نگاه ما به کشورهایی یه کم پایین دست تر از خودمون از لحاظ امکانات باشه.وقتی کشور پایین تر رو(معلوم نیست اونم در آینده از ما جلو بزنه) رو نخاله میگی دیگه آمریکایی که کشور ما فرسنگ ها باهاش فاصله داره چرا نباید انتظار داشته باشی مارو تروریست بنامه. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
2017-01-29 ساعت 01:08
(2017-01-29 ساعت 01:05)Ali--usa نوشته: آقاي سيد علي سپهر ميشه لطف بفرماييد و بطور واضح توضيح بديد كه آيا پرونده لاتاري ٢٠١٧ بطور كامل بسته شد؟ نه فقط گفته شده که تا 90 روز هیچ نوع ویزایی صادر نخواهد شد. همین. اسمی از کنسل شدن لاتری 2017 و ... نیامده.
کیس: 2017AS30XX
تعداد اعضاء : دو نفر تاریخ مشاهده نتیجه: 5 May تاریخ ارسال فرم: 17 May کارنت شدن کیس: 14 Oct محل مصاحبه: آنکارا تغییر توسط خودم به ابوظبی تاریخ مصاحبه: 8 Dec نتیجه: A.P تاریخ Clear شدن: 8 Feb تاریخ صدور ویزا: 21 Feb تاریخ ورود به آمریکا: Mar 2 تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، sepideh1234
2017-01-29 ساعت 01:13
(2017-01-29 ساعت 01:08)ssalahi نوشته:(2017-01-29 ساعت 01:05)Ali--usa نوشته: آقاي سيد علي سپهر ميشه لطف بفرماييد و بطور واضح توضيح بديد كه آيا پرونده لاتاري ٢٠١٧ بطور كامل بسته شد؟ خب دیگه صد در صد وقت مصاحبه به شماره کیس های بالایی از جمله من نمیرسه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-29 ساعت 01:19
(2017-01-29 ساعت 01:05)Ali--usa نوشته: آقاي سيد علي سپهر ميشه لطف بفرماييد و بطور واضح توضيح بديد كه آيا پرونده لاتاري ٢٠١٧ بطور كامل بسته شد؟ خیر فعلا پرونده لاتاری 2017 بطور کامل بسته نشد. سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel تشکر کنندگان: behrad78 ، frozen mind ، battosai ، Ali--usa ، blinkly ، sepideh1234
2017-01-29 ساعت 01:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 01:22 توسط frozen mind.)
دوستان عزیزم سلام
من شاید سالی یک بار بیام مهاجرسرا چون وقتم خیلی کمه و فرصت سر خاروندن ندارم اینجا در شرق آمریکا. ولی این بار دیدم با شرایط سخت فعلی نمی تونم توی جمع شما دوستان عزیزم نیام. این شرایط خیلی سخته و کسی می تونه حال شماها رو درک کنه که قبلا بهش دچار شده باشه. بله پرونده من و خیلی های دیگه در سال 2010 دچار بلای مشابهی شد و دریافت ویزایم دو سال عقب افتاد. همه درخواست کنندگان ویزای مهاجرت خانوادگی دچار شوک شدند. شرح تقریبی اش را اینجا بخونین. تنها فرقی که مشکل ما با مشکل فعلی داشت این بود که پرنده ما مثل لاتاری ها مهلت یا Deadline نداشت و منقضی نمی شد. متاسفانه در این شرایط کار ی از دست هیچ کس بر نمیاد جز حفظ خونسردی و برگشت به امور روزمره زندگی. سعی کنین روحیه خودتونو حفظ کنین. کسی که اون قانون کذایی رو امضا کرده نشون داده که در عین صلابت و شجاعت، وقتی ببینه اعتراض ها زیاد شده عقب نشینی می کنه. یادتون رفته که در باره نا.تو چی می گفت؟ بدرد نمی خوره، از داخل پوسیده، ... اما با یک ملاقات با نخست وزیر بریتانیا و اعتراض جدی اعضای نا.تو نظرش عوض شد و گفت نا.تو خیلی هم خوبه! اعتراض های بین المللی و داخل آمریکا به این قانون تازه شروع شده و داره اوج می گیره. ممکنه قبل از تمام شدن مهلت 3 ماه، این قانون لغو یا دست کم تعدیل بشه. فقط باید با حفظ خونسردی صبر کرد و دید چی پیش میاد. من به آینده خوش بین هستم. موفق باشید دوستان عزیزم
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012 F4 [/en] تشکر کنندگان: feidom30 ، setaree ، alireza_guitar ، kiana11 ، Hamid_rr ، victor2017 ، mrticoen ، Pegah123 ، Alizzz ، bihkyal ، battosai ، inanna ، sepideh1234 ، Ali Sepehr ، gozargah ، kasra ، mosa10dei ، abas_kashan ، gbtm ، saeedm ، dxmt ، mostafa2017 ، afshin007x ، aazitaa ، dela ، Haghighat
2017-01-29 ساعت 01:21
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، battosai ، gbtm
|