.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 01:21
(2017-01-29 ساعت 00:32)Nazem نوشته:(2017-01-29 ساعت 00:28)Pegah123 نوشته:(2017-01-29 ساعت 00:24)Nazem نوشته: لطف می کنید ایمیل رو برای من بفرستید تا بتونم موثق تایید کنم؟ sadra.sepehr@gmail.com داخل سایت نزده ، به کسانی که طی یک ماه و هفته های آینده مصاحبه دارن ایمیل زدن . مغزم درد گرفته فقط چهار هفته به مصاحبه من باقی مانده بود . اصلا نمیتونم آرام باشم . فقط خودمم که میدونم چه حالی دارم .
CR1
Ankara شروع پرونده 8 ژانویه 2016 اپرو 25 جون 2016 نقص مدارک 22 اکتبر2016 ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016 دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016 تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017 نتیجه AP آپدیت 28feb و 2march مصاحبه دوم 3march 2017 ایشود 3march 2017 تحویل گرفتن پاسپورت و ویزا از پست 4march 2017 ورود به آمریکا 5march 2017 دریافت گرین کارت 10 روز بعد از واریز مبلغ 220 دلار
2017-01-29 ساعت 01:22
كسي كه بايد پاسخگو نيست متأسفانه
بگذريم دوستان مطمئناً بعد از ٣ ماه اگر فرض محال مصاحبه ها باز به روال عادي برگرده كسي مثل من مثلاً نير به مصاحبه دعوت ميشه و چون ١٠٠٪ AP ميخورم اصلاً وقتي براي كلير شدن ندارم. اميدوارم هركسي به خواست دلش برسه ولي براي من به شخصه اين ٩ ماه سراسر استرس و بيم و اميد بود متأسفانه از يك فرصت شغلي خيلي خوب به خاطر وجدان خودم گذشتم چون فك ميكردم عازم آمريكا هستم و درست نيست كه قول بدم و وسطش بگم دارم ميرم و بازهم اميدوارم ترامپ بتونه آمريكا رو امن كنه كاش يه دستور هم براي جمع آوري اسلحه ميداد آقاي ترامپ ايراني ها رو هم راه ندي باز به هدفت نميرسي
2017-01-29 ساعت 01:23
(2017-01-29 ساعت 00:14)farzadmohajer نوشته:(2017-01-29 ساعت 00:10)Mrs.sara نوشته:کلا ترامپ رفته کاخ سفید که کوله بار گناه خودش رو تا آخرین حد سنگین کنه ...(2017-01-29 ساعت 00:06)alireza_guitar نوشته: خیلی متاسفم من نميفهمم چرا شما انقدر اصرارررر دارين بگين امريكا بده ايران خوب هر چي هست هست ديگه حالا چرا انقدرر اصرارر ميكنين
متقاضي ويزاي K1
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS Aug 24 2016 - case receipt NOA2 - 1 Oct ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر وقت مصاحبه: 29 نوامبر نتیجه مصاحبه: AP
2017-01-29 ساعت 01:23
خیلی ناراحت کننده ست
از وقتی خودم تو اخبار شنیدم دارم غصه می خورم آخه این چه کاری بود?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه DV 2017 نشد که بشه DV 2018 از دست دادمش DV 2019 ایشالا که میشه تشکر کنندگان: alireza_guitar ، battosai
2017-01-29 ساعت 01:25
دوستان برنده 2017 خیلی شرایط سختی دارن
امیدوارم تا نتیجه 2018 اوضاع تغییر کنه
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه DV 2017 نشد که بشه DV 2018 از دست دادمش DV 2019 ایشالا که میشه تشکر کنندگان: alireza_guitar ، battosai
2017-01-29 ساعت 01:26
(2017-01-29 ساعت 01:21)Mrs.sara نوشته:(2017-01-29 ساعت 00:32)Nazem نوشته:(2017-01-29 ساعت 00:28)Pegah123 نوشته: من خودم تو سايت ارمنستان ديدم منم دركتون ميكنم خانم منم ١٢ ساله منتظرم كه اين انتظاار لعنتي تموم شه نابود شدم با اين قانون... اين پيامو گذاشتم كه بدونيد تنها نيستين...
متقاضي ويزاي K1
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS Aug 24 2016 - case receipt NOA2 - 1 Oct ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر وقت مصاحبه: 29 نوامبر نتیجه مصاحبه: AP
دوستان یه نکته بگم، اینکه وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده اقدام به عمل متقابل خواهد شد باعث میشه که کشورهای دیگه دنیا به دنباله روی از آمریکا در این قضیه بر علیه ایرانی ها نباشن و پیام عدم ضعف مردم ما رو به گوش شخص ترامپ میرسونه، شخصاً از این اقدام به موقع وزارت خارجه به عنوان یک شهروند ایرانی خیلی خوشحال شدم و نشون میده کار بلد هستن. این آقای نارنجی هم به زودی از طرف خود دولت آمریکا ممنوع الکار میشه و باید برگرده به کار اصلیش که ساختن برج وهتل و بیزینس هست.
"دولت جمهوری اسلامی ایران برای پاسداری از حرمت و شأن تمامی آحاد ملت بزرگ ایران در داخل و خارج از کشور، با رصد دقیق آثار کوتاه و میان مدت تصمیم دولت ایالات متحده بر اتباع ایران، اقدامات متناسب حقوقی، کنسولی و سیاسی معمول خواهد داشت و ضمن احترام به مردم آمریکا و تمایز میان آنها و سیاست های خصمانه دولت ایالات متحده، برای حمایت از حقوق شهروندان خود تا زمان برطرف شدن محدودیت های توهین آمیز ایالات متحده علیه اتباع ایران، اصل عمل متقابل را اجرا می نماید." تشکر کنندگان: victor2017 ، mrticoen ، Hadi_20
2017-01-29 ساعت 01:35
آقای ترامپ فراموش کرده که هر عملی عکس العمل در پی داره اونهم در کشوری که به اندازه کل دنیا اقلیتها درش زندگی میکنن ولی برای همه از جمله زنان و سیاه پوستان شمشیر از رو بسته و این براش گرون تموم خواهد شد، اگر هم ادامه داشته باشه حکومتش موقتی هست و به زودی صداهای اعتراض شنیده میشه و یادتون باشه که مردم آمریکا همه مسلح هستن و الان حزب دموکرات فقط دنبال بهانه هست تا این بابا رو زودتر استیضاح کنن، ببینید کی گفتم این بابا 6 ماه هم دوام نمیاره کلاً باید بره کنار و معاونش بیاد احتمالاً.
2017-01-29 ساعت 01:38
(2017-01-29 ساعت 01:21)frozen mind نوشته: دوستان عزیزم سلام سلام آقای فروزن مایند خیلی مخلصیم مرسی از روحیه خوب شما . تشکر کنندگان: mosa10dei ، dela ، frozen mind
2017-01-29 ساعت 01:39
دولت ترامپ خیلی کارهای جالبی مکنه! اول امضا می کنه بعد تازه شروع می کنه به فکر کردن در مورد جزئیاتش! شاید این نظر من به عقیده خیلی ها غیر منطقی باشه ولی من فکر می کنم که ترامپ با وجود این که 70 سال عمر کرده ولی هنوز به بلوغ فکری نرسیده چون تمام حکم هایی که امضا کرده بر خلاف کارهایی ست که اوباما انجام داده. درست مثل یک کودک که هر کاری که بهش می گی برعکسش را انجام می دهد. قرار دادن نام ایران در این حکم هم مخالف کاریه که اوباما با ایران کرده. شیطنت های نتانیاهو هم در این موضوع کم اثر نبوده. فقط خدا به خیر کنه آینده را ! موضوع ویزا شاید کمترین نگرانی برای ما ایرانی ها باشه موضوع جدی تر برجام است که با با این بچه بازی های ترامپ امکان لغو شدن آن کم نیست و خدایی نکرده خدایی نکرده شاید بحث حمله نظامی به ایران را قوی و یا حتی اجرایی کنه. امیدوارم قانون گزاران آمریکا جلوی این کودک لجباز را بگیرند وگرنه خاورمیانه و حتی دنیا را دچار آشوب و هرج مرج خواهد کرد و میلیونها انسان بی گناه قربانی شوند.
تشکر کنندگان: eexaminee
2017-01-29 ساعت 01:39
چه فایده که فقط خواستن حق بچه های لاتاری ۲۰۱۷ خورده بشه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ... تشکر کنندگان: Sepidehsalehi
2017-01-29 ساعت 01:41
سلام به دوستان عزیز ,
لطفا اگر از وضعیت کسانی که امروز یا روزهای بعد با گرین کارت وارد آمریکا شده اند یا میشوند, خبری دارید به اشتراک بزارید . مرسی (2017-01-29 ساعت 01:39)gozargah نوشته: دولت ترامپ خیلی کارهای جالبی مکنه! اول امضا می کنه بعد تازه شروع می کنه به فکر کردن در مورد جزئیاتش! شاید این نظر من به عقیده خیلی ها غیر منطقی باشه ولی من فکر می کنم که ترامپ با وجود این که 70 سال عمر کرده ولی هنوز به بلوغ فکری نرسیده چون تمام حکم هایی که امضا کرده بر خلاف کارهایی ست که اوباما انجام داده. درست مثل یک کودک که هر کاری که بهش می گی برعکسش را انجام می دهد. قرار دادن نام ایران در این حکم هم مخالف کاریه که اوباما با ایران کرده. شیطنت های نتانیاهو هم در این موضوع کم اثر نبوده. فقط خدا به خیر کنه آینده را ! موضوع ویزا شاید کمترین نگرانی برای ما ایرانی ها باشه موضوع جدی تر برجام است که با با این بچه بازی های ترامپ امکان لغو شدن آن کم نیست و خدایی نکرده خدایی نکرده شاید بحث حمله نظامی به ایران را قوی و یا حتی اجرایی کنه. امیدوارم قانون گزاران آمریکا جلوی این کودک لجباز را بگیرند وگرنه خاورمیانه و حتی دنیا را دچار آشوب و هرج مرج خواهد کرد و میلیونها انسان بی گناه قربانی شوند. سرعت عمل بخاطر این بود که حتی در زمان فکر کردن بقول شما هم کسی فرصت امدن پیدا نکنه... بعدا راه دادن راحته ولی کسی رو که داخل امریکاست (نه سالن ترانزیت) به کشور جنگزده پس فرستادن راحت نیست.
2017-01-29 ساعت 01:50
(2017-01-29 ساعت 01:21)frozen mind نوشته: دوستان عزیزم سلام فروزن عزیز از حضور مجددت در خانه خودت (مهاجرسرا) در این شرایط حساس کنونی صمیمانه سپاسگزارم و دستت را به گرمی می فشارم. اراتمند صدرا سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel تشکر کنندگان: battosai ، amir1344 ، dela ، gbtm ، frozen mind
2017-01-29 ساعت 01:50
واقعا تاسف باره
مردم آمریکا باید سکوت رو بشکنند وجهه آزادی به هم می خوره همه شعارهای حقوق بشری آمریکا به هم می خوره نباید حرفهای یک رییس جمهور یک کشور رو زیر سوال ببره کشوری که خودش رو سفیر آزادی میدونه برای تنوع اقوام لاتاری برگذار میکنه و برای زندگی بهتر پناهنده میگیره حال حق یک مقیم رو هم میگیره؟! من تلاش کردم برای آمریکا ۲سال پیش از لاتاری برنده شدم به آمریکا سفر کردم و گرین کارت گرفتم حال بنا به دلایلی دو سال خارج از آمریکا بودم برای ۱مارس بلیط داشتم این اسف باره
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم |