.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 01:54
یه سوالی که دارم اینه که..... ما کلا قضیه لاتاری رو بیخیال شیم یا ممکنه یک در هزار بازم بشه روش حساب کرد؟
ما به اندازه کافی وقت و هزینه رو این قضیه گذاشتیم واقعا دیگه فک کنم کافیه
Case number:2017as3XXX
تاریخ رویت: 15 می تاریخ تکمیل فرم: 28 می تاریخ کارنت: 12 دسامبر تاریخ نامه دوم: 20 دسامبر تاریخ سفارت: 23 فوریه سفارت : آنکارا تغییر به ایروان توسط kcc تاریخ دریافت ویزا:من و دخترم یکضرب شوهرم ap تاریخ ورود به آمریکا:من و دخترم 1 مارچ برای اکتیو کردن گرین کارت..... ورود بدون دردسر ایالت ویرجینیا
2017-01-29 ساعت 01:56
يكي از دوستان برنده ٢٠١٦ بوده و يكبار اومده و برگشته و الان تو اسمونه و تا ٤ ساعت ديگه ميرسه، ايشون گرين كارتش به دستش نرسيده هنوز و الان با همون ويزا داره مياد، با ورودش معلوم ميشه تا چه حد جريان جديه.
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، samane1363 ، dela ، battosai ، gbtm
2017-01-29 ساعت 01:57
جناب آقای سپهر
من برای فردا پرواز به آنکارا دارم (وقت مصاحبه 2 فوریه) خواهشمند است با توجه به اعلامیه اخیر لغو مصاحبه ها، چنانچه تایید می فرمایید سفر فردا را لغو نمایم تشکر کنندگان: gbtm
2017-01-29 ساعت 01:58
(2017-01-29 ساعت 01:56)babisondes نوشته: يكي از دوستان برنده ٢٠١٦ بوده و يكبار اومده و برگشته و الان تو اسمونه و تا ٤ ساعت ديگه ميرسه، ايشون گرين كارتش به دستش نرسيده هنوز و الان با همون ويزا داره مياد، با ورودش معلوم ميشه تا چه حد جريان جديه. دوست عزیز برای اطلاع رسانی لطفا به من شخصا ورودشون رو اطلاع بدید 3104300060 سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول ali.sepehr@pariztravel.com هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد. https://telegram.me/pariztravel
2017-01-29 ساعت 02:00
(2017-01-29 ساعت 01:58)Nazem نوشته:(2017-01-29 ساعت 01:56)babisondes نوشته: يكي از دوستان برنده ٢٠١٦ بوده و يكبار اومده و برگشته و الان تو اسمونه و تا ٤ ساعت ديگه ميرسه، ايشون گرين كارتش به دستش نرسيده هنوز و الان با همون ويزا داره مياد، با ورودش معلوم ميشه تا چه حد جريان جديه. خبرشو ميدم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: samane1363 ، dela ، Linspire ، Ali Sepehr
2017-01-29 ساعت 02:00
(2017-01-29 ساعت 01:54)Sepidehsalehi نوشته: یه سوالی که دارم اینه که..... ما کلا قضیه لاتاری رو بیخیال شیم یا ممکنه یک در هزار بازم بشه روش حساب کرد؟ اگه دولت ایران لج بازی نکنه و ۳ ماه نشه چند سال ، امیدی هست برای شما اما برای من کلا تموم شده هست . چون همین ۳ ماه تاخیر هم برای شماره کیس بالایی که دارم همه چی رو تموم کرده ... کلا شماره کیس های زیر ۵ هزار احتمالش خیلیه که مصاحبه بشن و ویزا بگیرن در صورتی که فقط همین ۳ ماه باشه ...
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-29 ساعت 02:02
سلام دوستان
من برای پدر و مادرم ویزای توریستی گرفتم اواسط فبریه به نظرتون ویزا رو کنسل کنم ؟
2017-01-29 ساعت 02:03
(2017-01-29 ساعت 02:02)حسین69 نوشته: سلام دوستان منظورتون بليطه؟
(2017-01-29 ساعت 01:50)hamedsafari نوشته: واقعا تاسف باره فرت و فرت هم هی کاغذ دستور العمل امضا میکنه مردک، خنده داره. هی هم کاغذای امضا کرده رو جلوی دوربین نشون میده... به نظر شما همین حرکت غیر حرفه ای خیلی چیزارو نشون نمیده؟ به جای اینکه مدام از رسانه ها و کمبود طرفدارهاش در سخنرانی ها صحبت کنه بهتره بره وضع بدهی ملی آمریکا که 20 تریلیون دلار هست رو سروسامان بده نه اینکه در حق مردم ایران که کاری به کارش نداشتن نا عدالتی و ظلم کنه.
2017-01-29 ساعت 02:06
دوستانی که آمریکا هستن ،راهی برای اعتراض هست؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012 Case No : Yrv2013...... پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!! تشکر کنندگان: battosai
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من هم پس از مدت ها غیبت لازم دونستم دوباره به انجمن خوب مهاجر سرا مجددا سر بزنم و اطلاع رسانی کنم متاسفانه مادر من همین امروز در فرودگاه هیترو لندن و با توجه به داشتن ویزای مهاجرتی IR-5 آمریکا، با مشکل مواجه شدند و اجازه پرواز از انگلیس به آمریکا را ندادند با توجه به تمامی پیگیری هایی که من از صبح داشتم و با مسولین بریتیش ایرویز و DHS صحبت کردم اجازه ورد صادر نشد و مجبور شدم که مقصد مادرم را به ونکوور کانادا تغییر بدم البته لازم به ذکر است که مادرم ویزای مالتیپل کانادا دارند. فعلا هم در هتل فرودگاه لندن هستند تا فردا بعداز ظهر به مقصد ونکوور حرکت کند. در طی روزهای آینده هم پیگیری های لازم را از طریق وکیل و سناتورها انجام خواهم داد. تمامی نتایج را هم خدمت شما دوستان عزیز اعلام خواهم کرد. موفق و سربلند باشید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
2017-01-29 ساعت 02:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 02:11 توسط lordsaroman.)
سلام دوستان. وقت بسیار کمی دارم که به پروازم برسم. اما فعلا:
1- من گرین کارت دارم 2- قرار بود یک شنبه برم امریکا اما عوض کردم به امروز 2-الان که این رو می نویسم در فرودگاه تورنتو هستم و همین دقایق پیش از custom امریکا رد شدم. همون طور که می دونید پلیس گذرنامه امریکا در خود فرودگاه تورنتو هست. 3- من رو 3 ساعت کامل در secondary inspection نگه داشتند اما بالاخره اجازه ورود دادند 4- همین چند دقیقه پیش یک ایرانی دیگه وارد secondary inspection شد اما درجا ریجکتش کردند ایشالا تا چند ساعت دیگه وقتی رسیدم جزییات رو می نویسم چی شد. فعلا.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015
N400 Filed: April2020 تشکر کنندگان: samane1363 ، Kaspersky ، eexaminee ، samirakn ، dela ، Radian ، battosai ، abas_kashan ، masuodrh ، gbtm ، saeedm ، dxmt ، inanna ، mostafa2017 ، frozen mind ، afshin007x ، bhb32 ، aazitaa ، Alizzz ، Haghighat ، feidom30
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه دوستان و دلواپسان آینده:
عارضم به حضور عزیزتان، که تعریف کشور آمریکا: قاره ای متشکل از قومیتها و ملیتهای مختلف که از جای جای این کره خاکی جمع شدند و آمریکا را تشکیل دادند.. دوستان توجه کنید قانون منع 90 روزه موقت است نه دائمی. صرفنظر از این که در آینده پذیرش مهاجرتی کشور ایالات متحده آمریکا چه پیش می آید نظر شخصی خود را در این باره خدمتتون عرض میکنم: این تعلیق فقط و فقط به دو منظور انجام شده: 1. شناسایی افرادی که در آمریکا بصورت غیر قانونی هستند و یا در شرایط خاصی وارد شدند. 2. بازنگری در قانون پذیرش مهاجر برای ورود به خاک آمریکا که این ممکنه شامل حذف صدور ویزاها از روشهای مختلف بعنوان مثال لاتاری (خدایی نکرده) بشود. و اما در مورد موضوعی که آینده نگرها و دلواپسان در مورد آن یعنی عدم ورود هیچ ایرانی مسلمانی به خاک آمریکا فکر میکنند باید خدمتتان عرض کنم چنین امری اگر اتفاق بیافتد وضعیت ابر قدرت ماندن آمریکا دیگر واقعا جای سوال دارد، چرا که افرادی همچون پرفسور سمیعی و هزاران هزار نخبه و افراد زحمتکش هستند که از گوشه و کنار جهان آمریکا را آمریکا کردند، و بدون این افراد آمریکا دیگر قدرت اول جهان نخواهد بود. نتیجه گیری: توکل بر خدا و یاد خدا را فراموش نکنید مشکلات هر چقدر هم که بزرگ باشند از وجود آفریننده بخشنده ومهربان بزرگتر نبوده، نیستند و نخواهند بود.
2017-01-29 ساعت 02:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 02:17 توسط babisondes.)
(2017-01-29 ساعت 02:12)Kaspersky نوشته: با عرض سلام و ادب و احترام خدمت همه دوستان و دلواپسان آینده: موافقم، هر تحولي اولش بالا پايين داره، اما شرايط برميگرده به اولش حالا با يكسري تغييرات. ايشالا كه واسه همه خير باشه، ماهم كه كلي چشم انتظار داريم تو ايران هم بتونيم زودتر بهشون سر بزنيم
2017-01-29 ساعت 02:23
سلام دوستان
برخی از دوستان ما که به ایران مسافرت کرده بودند در ابوظبی اجازه سوار شدن به هواپیما رو نداشتن و همشون هم گرین کارت داشتند. خودم هم برای هفته بعد بیلط سفر به ایران داشتم که کنسلش کردم امیدوارم زودتر درست بشه
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو |