کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 17:43)negarak62 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 17:34)Ghanoon نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 17:29)ali3875 نوشته:  يك ساعت پيش به چهار إيرلاين زنگ زدم  شرايط تهيه بليط و مسافرت به امريكا برأي دارندگان گرين كارت رو سوْال كردم
اول قطر گفت با مسؤوليت خودتون ميتونيد تشريف ببريد
دوم إمارات گفت در فرودگاه تهران و در زمان boarding pass  كنترل ميشويد در صورت نداشتن مشكل سوار خواهيد شد
سوم لوفت هانزا گفت ديشب اولين سري گرين كارتي ها رفتن اگر برنگشتن و مشكلي نبود فروش بليط رِا ادامه ميديم
و در آخر تركيش گفت امروز برامون بخشنامه اومده فقط به سيتي زن بليط ميفروشيم

ما از آزانس پرسیدیم گفتن امارات با مسوولیت خودتون اجازه پرواز میده ..

ببخشيد منظورشون دقيقا چه مسوليتيه؟مثلا اينكه بازداشت بشيم؟يا جريمه يا برگردونن مارو ابران؟ممكنه ويزامونو از اعتبار ساقط كنند؟
فكر كنم إيرلاين منظورش بيشتر هزينه بليط و اينها باشه
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: alireza_guitar ، ZHERZHIC
(2017-01-29 ساعت 17:29)ali3875 نوشته:  يك ساعت پيش به چهار إيرلاين زنگ زدم  شرايط تهيه بليط و مسافرت به امريكا برأي دارندگان گرين كارت رو سوْال كردم
دوم إمارات گفت در فرودگاه تهران و در زمان boarding pass  كنترل ميشويد در صورت نداشتن مشكل سوار خواهيد شد
سوم لوفت هانزا گفت ديشب اولين سري گرين كارتي ها رفتن اگر برنگشتن و مشكلي نبود فروش بليط رِا ادامه ميديم

ببخشيد منظورشون دقيقا چه مسوليتيه؟مثلا اينكه بازداشت بشيم؟يا جريمه يا برگردونن مارو ابران؟ممكنه ويزامونو از اعتبار ساقط كنند؟

اگر گرین کارت دارید با مسئولیت خودتون می برن اگر ویزا دارید نمیبرن.
با مسئولیت خودتون احتمالا یعنی اگر راه ندادن با هزینه خودتون بر می گردید.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
تشکر کنندگان: alireza_guitar
من
(2017-01-29 ساعت 17:33)Hitman908 نوشته:  [quote='Hitman908' pid='740103' dateline='1485692733']
فوری گرین کارت اوکی شد میتونن برن آمریکا الان خبرشو میام

http://www.dw.com/fa-ir/%DA%A9%D8%A7%D8%...a-37319988

دقت کنید بر اساس این خبر منبع هم داره! گرین کارتی ها مشکلی نخواهند داشت

من این خبر رو در جای دیگه متاسفانه پیدا نکردم Sad
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 13:55)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 10:53)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان.
خدا را شکر بالاخره من به خونم در آمریکا رسیدم و می تونم داستانم رو تعریف کنم. من گرین کارت دارم و به خاطر شغلم سفر کاری خیلی زیاد دارم مخصوصا به

بسلامتی و میمنت هیچوقت تو هیچ مرزی نمونی عزیز
اما من اگر جای مدیران این سایت خودم را نمیبخشیدم که  یه خداقل هشداری زاجع به تصمیمات این فرد
به اعضای این سایت ندادم.
خودم بعدچهارده سال داشتم دوماه پیش میرفتم اما تعلل کردم و این شد من فکرمیکنم باهوشها پیشبینی کرده بودن و رفتن

دوست عزیز!!
اگر حوصله کردی به پستهای من نگاه کن و ببین از چند روز پیش از امضای دستور اجرایی من به همه اعم از ویزایی و گرین کارتی هشدار دادم!!،
هر دلیلی که به ذهنم میامد از فیلم سینمایی ترمینال بگیر تا تفسیر کلمه alien که گرین کارتی را هم شامل میشود تا مستندات تاریخی مثل روز کشیدن شدن دیوار برلین و...اوردم.
هر ترفند از ورود از طریق پورتو ریکو تا ورود زمینی از طریق کانادا و مکزیک را گفتم.
نتیجه...
عده ای مسخره ام کردن که داره فیلم تعریف میکنه!!
عده ای گفتن وکیل فلانی در تلویزیون میگه "هیچ نگران نباشید"
عده ای هم گفتن اقا استرس نده ببینیم چی میشه
قریب به اتفاق هم که اصلا نوشته های من را نخواندند و کاملا پستهای من را نادیده گرفتن!! (بالفرض اینکه بنا را بر تشکرهای زیر پستم بگذاریم)
این دوست ما lordsaroman که کانادا تشریف داشتن تقریبا تنها عضوی بودن که هشدارهای من رو جدی گرفتن و چند پستی هم همدیگر را مخاطب قرار دادیم و حتی من توصیه کردم که علیرغم داشتن گرین کارت ریسک نکنن و زمبنی بیان که البته خدای شکر به خیر گذشت.
اگر شما فقط به توصیه ای باید مستقیم از زبان مدیر انجمن یا وکلای به اصطلاح خبره باید بیرون بیاید ارزش قائل هستید، باید خودتان را ملامت کنید.
پستهای من از هفته پیش تا کنون اینجا گواه است که "علیرغم حمایتم از اکثر سیاستهای ترامپ" امدم گفتم اخطار دادم هشدار دادم راه حل های مختلف نشان دادم... ولی گوش نکردید.

یک دوستی دیروز بمن گفت... "یامی! میدونی مشکل تو چیه؟ تو بلد نیستی حرفهایی رو که مردم دوست دارند بشنوند، بزنی!!"
این ماجرا و این هشدارها و راه حلهای من و این نادیده گرفتنهای شما مصداق بارز حرف این دوستم بود...
خودم کوچکترین اسیبی ازین قوانین تا حال ندیدم ولی از بس تو یک هفته گذشته بخاطر شما ها اینجا رو چک کردم و روی گوشی تلفن پست گذاشتم مچ دستم درد میکنه... چون دلم میسوخت بحال خیلی ها.

و اما یک نکته ای بگم که چرا وکلا هشدار ندادند!! (بجز انهایی که واقعا از کار نابلدی نمیدانستند)
علتش اینه که اگر میگفتند سریع پاشید بیایید و بعدش اتفاقی نمی افتاد، اش نخورده و دهان سوخته میشد. بدون اینکه ذره سود مالی کنن، اعتماد مردم به انها کم میشد که خبری نبود ولی ما را در زحمت و خرج انداختن.
اما حالا مردم در موردشان هر چه هم فکر کنند، حداقل کلی پرونده چرب و چیلی برایشان درامد. فارغ ازینکه بتوانند واقعا کاری برایشان بکنند یا نه.
تشکر کنندگان: victor2017 ، ramin_red ، kiana11 ، nargesi ، ایلیانا ، shatsi ، aazitaa ، alireza_guitar ، copol ، ed2008 ، SabSor ، TiredAdmin ، calm ، Mrcivil ، lordsaroman

اینکه اجازه وروود بدن یا ندن ...
تشکر کنندگان:
دوستان من الان دارم از خودم می پرسم به فرض که من سریع وارد امریکا شده بودم و الان تو امریکا بودم خوب تا اینجا خوبه ! ولی از دوستان یه سوالی دارم فکر نمی کنید بهرحال بعد از گذشت زمان دلتون برای خانواده هاتون تنگ بشه و بخواهید به ایران برگردید و یا نه پدر و یا مادرهایمان به اونجا بیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شخصا حاضر نیستم توی این قفس طلایی برم !!!!!!!!! البته این نظر منه
تشکر کنندگان: ed2008
کاخ سفید: دارندگان گرین‌کارت پس از غربالگری مضاعف وارد آمریکا می‌شوند

در پی اقدام رییس‌جمهور آمریکا برای منع موقت ورود اتباع چند کشور مسلمان ازجمله ایران، کاخ سفید اعلام کرد: دارندگان گرین کارت پس از غربالگری مضاعف اجازه ورود به آمریکا را دارند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، پیش‌تر اعلام شده بود که حتی دارندگان گرین‌کارت از هفت کشورایران، سوریه، عراق، یمن، سودان، سومالی و لیبی نیز جزو کسانی هستند که ورودشان به آمریکا ممنوع شده است. اما اکنون کاخ سفید دارندگان گرین‌کارت را از این ممنوعیت معاف کرده است.

دارندگان گرین‌کارت افرادی هستند که در آمریکا از حق اقامت و اشتغال نامحدود برخوردارند. داشتن چنین مجوزی، گام مهمی در راستای دریافت تابعیت دائم آمریکا است.

در پی دستور روز جمعه دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره‌ اتباع این کشورها، وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده بود که ممنوعیت موقت ورود برای شهروندان این هفت کشور درخصوص دارندگان گرین‌کارت نیز صادق است اما اکنون کاخ سفید این موضوع را اصلاح کرده است.

کاخ سفید در توضیحاتی در این زمینه تصریح کرد: دارندگان گرین‌کارت که در کشورهای خارج به‌سر می‌برند، باید در آینده پیش از سفر به آمریکا به یکی از نمایندگی‌های ایالات متحده، شامل سفارت‌ها و کنسولگری‌ها مراجعه کنند. در آنجا بررسی‌های امنیتی درباره‌ آنان انجام می‌گیرد که روالی عادی دارد.

بر اسا این گزارش، کاخ سفید موضع‌گیری وزارت امنیت داخلی آمریکا را درخصوص دارندگان گرین‌کارت اصلاح و اعلام کرد که این افراد برای ورود به خاک این کشور نیازمند غربالگری مضاعف هستند.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا عصر روز جمعه با صدور یک دستور اجرایی ورود شهروندان هفت کشور شامل ایران، عراق، سوریه، سودان، لیبی، سومالی و یمن به خاک آمریکا را به مدت 90 روز ممنوع کرد. این اقدام با واکنش بسیاری از سوی کشورهای مختلف و مقامات آنها مواجه شده است.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی، به دستور اخیر رییس‌جمهور جدید آمریکا واکنش نشان داد و نوشت: این اقدام بی‌اساس بودن ادعاهای مقامات آمریکا در مورد دوستی با مردم ایران در عین اختلاف با دولت ایران را آشکار کرد. اقدام آمریکا در ممنوعیت ورود اتباع کشورهای مسلمان در تاریخ به‌عنوان هدیه‌ای بزرگ به افراطیون ثبت خواهد شد.

وزارت امور خارجه ایران نیز درباره تصمیم تبعیض‌آمیز دولت آمریکا در ایجاد محدودیت سفر به این کشور بیانیه‌ای صادر و در آن تاکید کرد: تصمیم دولت ایالات متحده در ایجاد محدودیت برای سفر مسلمانان به آمریکا- هر چند به صورت موقت سه ماهه - توهینی آشکار به جهان اسلام و به ویژه به ملت بزرگ ایران است؛ و علیرغم ادعای مقابله با تروریسم و حفظ امنیت مردم آمریکا، به عنوان هدیه‌ای بزرگ به افراطیون و حامیان آنها در تاریخ ثبت خواهد شد.

وزارت امور خارجه در ادامه تصمیم اخیر ایالات متحده را شامل توقعاتی غیرقانونی، خلاف منطق و مغایر با حقوق بین‏‌الملل دانسته و تاکید کرده است: به ویژه با توجه به فقدان روابط میان دو کشور نمی‌تواند هیچگونه تأثیری بر نحوه رفتار دولت جمهوری اسلامی ایران داشته باشد. لذا هرگونه سوءاستفاده ایالات متحده از این وضعیت جهت تطویل اقدامات تبعیض آمیز و ایجاد مزاحمت علیه اتباع جمهوری اسلامی ایران فاقد هرگونه وجه عرفی و قانونی است. جمهوری اسلامی ایران همچنین هرگونه تعلل و نقض تعهدات بین‌المللی ایالات متحده وفق قراردادهای دوجانبه و ترتیبات چندجانبه را به دقت بررسی و پیگیری نموده و حق واکنش لازم را برای خود محفوظ می‌دارد.»
منبع: ایسنا
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: Farshid1976 ، Pegah123 ، bhb32 ، copol ، zamini1975 ، amir_esp
(2017-01-29 ساعت 18:02)raman_np نوشته:  دوستان من الان دارم از خودم می پرسم به فرض که من سریع وارد آمریکا شده بودم و الان تو آمریکا بودم خوب تا اینجا خوبه ! ولی از دوستان یه سوالی دارم فکر نمی کنید بهرحال بعد از گذشت زمان دلتون برای خانواده هاتون تنگ بشه و بخواهید به ایران برگردید و یا نه پدر و یا مادرهایمان به اونجا بیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شخصا حاضر نیستم توی این قفس طلایی برم !!!!!!!!! البته این نظر منه

اگر کل خانوادت مثل من توی اون قفس طلایی بودن و تو تنها توی این منجلاب!
اونوقت به هر قیمتی بود میرفتی!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: hes94 ، Hitman908 ، ramin_red ، saeedm
(2017-01-29 ساعت 13:25)victor2017 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:23)vistac نوشته:  کنسولگری آمریکا در امارات صدور ویزا برای اتباع ایران و ۶ کشور دیگر را تعلیق کرد

سلام

لطفا لينك خبرتون رو بدين... خيلي ها دقيقا در همين مرحله هستن و پاسشون توي سفارته براي صدور ويزا، مثل خود من.

ممنون

سایت عصرایران
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 16:35)سروناز بانو نوشته:  متاسفانه اصلا ضد قوانین آمریکا نیست! قانون اساسی آمریکا میگه که صدای افرادی که  خارج از آمریکا هستند شنیده نمی شود و فقط افراد داخل صداشون شنیده میشه. خبر خوب اینه که دفتر وکلای ایرانی- آمریکایی در تلاش هست که یک راه قانونی پیدا کنه که حداقل از ایرانیا حمایت کنه. هر چند این اصل ماجرا رو حل نمیکنه. کسی به زندگی با ذلت تو آمریکا راضی نیست. آمریکا از این جهت انتخاب خیلی از ماها بوده که مهد مردم سالاری و آزادی هست. اگر به این شکل بخواد حقوق انسانی افراد زیر پا گذاشته بشه اون وقت رفتن با چه امیدی؟ عاشق خاک و آب آمریکا یا بلوند های چشم آبیش که نیستیم...

(2017-01-29 ساعت 16:09)shabahang92 نوشته:  جریان راه ندادن گرین کارتا و جدا کردن خانواده ها از هم با سقط جنین متفاوته. ممنوعیت سقط جنین یا لغو بیمه درمانی اوباما یه سیاست بهداشتی دولتیه که  تناقضی با قانون اساسی نداره اما این نحوه برخورد با مهاجران و بخصوص گرین کارتی ها کاملا ضد قوانین آمریکاس و تظاهرات سراسری و شکایات گسترده میتونه کاملا در رای دادگاههای فدرال برای توقف یا تعدیل این فرمان موثر باشه و رای قاضی فدرال کاملا فراتر از فرمان هر مقامیه

اتفاقا اگر مطالعه کنید کاملا خلاف قانون اساسی امریکا مبنی بر عدم تبعیض در پذیرش مهاجران بر اساس نژاد و کشور و مذهبه.بحث گرین کارتی ها هم همینطور.دارندگان گرینکارت بجز حق رای از تمام حقوق شهروندی مثل اشتغال و مالکیت و ازدواج برخوردارند.مگه میشه کسی که از راه درست و قانونی گرینکارت گرفته و همسر و فرزند و سرمایه و دار و ندارش اونجاست به بهانه های واهی از اولیه ترین حقوقش محروم کرد و هیچ دادگاهی هم اهمیت نده.اتفاقا این موارد در قوانین قضایی امریکا از موارد فورس ماژور و خارج از نوبته چون با سرنوشت خانواده ها ارتباط داره. از هر وکیل مهاجرتی میتونین بپرسین‌.لازم هم نیست حتما خودمون برای دعوی قضایی داخل امریکا باشیم تا کسی صدامون رو بشنوه. کافیه کسایی که اونجا داریم مثل همسر فرزند یا والدینمون چنین دعاوی رو در دادگاههای فدرال مطرح کنند.خوشبختانه سیستم قضایی امریکا در سطح بالایی از استقلال و نفوذناپذیریه و همین الان هم تعدادی از قضات و فرماندارها اعلام مخالفت کردند. در مورد جامعه امریکا هم مسلم بدونید حتی یکدرصد رفتاری که ایرانیها با مهاجران خارجی داشتیم رو با مهاجران ندارند.متاسفانه ما ملت یه کم تافته جدا بافته ایم و انتظار داریم به همه عالم بد و بیراه بگیم و تحقیر کنیم واز همه احترام و حلوا حلوا بشنویم
تشکر کنندگان: zamini1975 ، kiana11 ، Hadi_20 ، mostafa2017 ، leader-m ، saeedm ، aazitaa
(2017-01-29 ساعت 18:11)vistac نوشته:  [quote='victor2017' pid='740013' dateline='1485680147']
[quote='vistac' pid='740012' dateline='1485680036']
کنسولگری آمریکا در امارات صدور ویزا برای اتباع ایران و ۶ کشور دیگر را تعلیق کرد

سلام

لطفا لينك خبرتون رو بدين... خيلي ها دقيقا در همين مرحله هستن و پاسشون توي سفارته براي صدور ويزا، مثل خود من.

ممنون

سلام دوستان
دقیقا مثل من .چند روزه آنکارام و پاسمو پست کردم سفارت برای ویزا
واقعا هم اخبار ضد و نقیضه هم خیلی ریز کاری ها هنوز شفاف نشده.
هممونو الاف و مسخره کردن
سوال دیگه اینجاست که حالا بعد چند ماه اگه ویزا اوکی بشه مدت اعتبارش چجوریه.چون از تاریخ مصاحبه محاسبه میشه.این تایم از دست رفته رو بخاطر دستور دکتر ترامپ چجوری میشه داستانش
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 18:02)raman_np نوشته:  دوستان من الان دارم از خودم می پرسم به فرض که من سریع وارد آمریکا شده بودم و الان تو آمریکا بودم خوب تا اینجا خوبه ! ولی از دوستان یه سوالی دارم فکر نمی کنید بهرحال بعد از گذشت زمان دلتون برای خانواده هاتون تنگ بشه و بخواهید به ایران برگردید و یا نه پدر و یا مادرهایمان به اونجا بیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من شخصا حاضر نیستم توی این قفس طلایی برم !!!!!!!!! البته این نظر منه

دوست عزیز اون قفس طلایی برای شما!!!! سالهای سال تنها امید متخصصان تحصیل کردگان افراد نابغه با هوش و استعداد بالا روشن فکران و بسیار از ایرونی های شده بود که تنها راه نجات و امیدشون یافتن روزنه ای برای تنفس در فضایی خارج از وطنشون بود چرا باید این همه ایرونی رنج این همه فشار مهاجرت و هزینه زمانی و مالی به جون بخره
شاید برای شما و امثال شما همجنان شرایط در ایران محیاست که امریکا قفس طلایی تعریف میکنید حال آنکه ایران برای اکثر عموم مردم حکم سلول انفرادی داره!!!
یک دیالوگ از فیلمی ماندگار
وقتی تو وطنت احساس غربت میکنی همون بهنر که ....
تشکر کنندگان: sahar2016 ، alireza_guitar ، ramin_red ، saeedm ، victor2017 ، aazitaa
(2017-01-29 ساعت 18:34)shabahang92 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 16:35)سروناز بانو نوشته:  متاسفانه اصلا ضد قوانین آمریکا نیست! قانون اساسی آمریکا میگه که صدای افرادی که  خارج از آمریکا هستند شنیده نمی شود و فقط افراد داخل صداشون شنیده میشه. خبر خوب اینه که دفتر وکلای ایرانی- آمریکایی در تلاش هست که یک راه قانونی پیدا کنه که حداقل از ایرانیا حمایت کنه. هر چند این اصل ماجرا رو حل نمیکنه. کسی به زندگی با ذلت تو آمریکا راضی نیست. آمریکا از این جهت انتخاب خیلی از ماها بوده که مهد مردم سالاری و آزادی هست. اگر به این شکل بخواد حقوق انسانی افراد زیر پا گذاشته بشه اون وقت رفتن با چه امیدی؟ عاشق خاک و آب آمریکا یا بلوند های چشم آبیش که نیستیم...

(2017-01-29 ساعت 16:09)shabahang92 نوشته:  جریان راه ندادن گرین کارتا و جدا کردن خانواده ها از هم با سقط جنین متفاوته. ممنوعیت سقط جنین یا لغو بیمه درمانی اوباما یه سیاست بهداشتی دولتیه که  تناقضی با قانون اساسی نداره اما این نحوه برخورد با مهاجران و بخصوص گرین کارتی ها کاملا ضد قوانین آمریکاس و تظاهرات سراسری و شکایات گسترده میتونه کاملا در رای دادگاههای فدرال برای توقف یا تعدیل این فرمان موثر باشه و رای قاضی فدرال کاملا فراتر از فرمان هر مقامیه

اتفاقا اگر مطالعه کنید کاملا خلاف قانون اساسی آمریکا مبنی بر عدم تبعیض در پذیرش مهاجران بر اساس نژاد و کشور و مذهبه.بحث گرین کارتی ها هم همینطور.دارندگان گرینکارت بجز حق رای  از تمام حقوق شهروندی مثل اشتغال و مالکیت و ازدواج برخوردارند.مگه میشه کسی که از راه درست و قانونی گرینکارت گرفته و همسر و فرزند و سرمایه و دار و ندارش اونجاست به بهانه های واهی از اولیه ترین حقوقش محروم کرد و هیچ دادگاهی هم اهمیت نده.اتفاقا این موارد در قوانین قضایی آمریکا از موارد فورس ماژور و خارج از نوبته چون با سرنوشت خانواده ها ارتباط داره. از هر وکیل مهاجرتی میتونین بپرسین‌.لازم هم نیست حتما خودمون برای دعوی قضایی داخل آمریکا باشیم تا کسی صدامون رو بشنوه. کافیه کسایی که اونجا داریم مثل همسر فرزند یا والدینمون چنین دعاوی رو در دادگاههای فدرال مطرح کنند.خوشبختانه سیستم قضایی آمریکا در سطح بالایی از استقلال و نفوذناپذیریه و همین الان هم تعدادی از قضات و فرماندارها اعلام مخالفت کردند. در مورد جامعه آمریکا هم مسلم بدونید حتی یکدرصد رفتاری که ایرانیها با مهاجران خارجی داشتیم رو با مهاجران ندارند.متاسفانه ما ملت یه کم تافته جدا بافته ایم و انتظار داریم به همه عالم بد و بیراه بگیم و تحقیر کنیم واز همه احترام و حلوا حلوا بشنویم

شايد اين جالب باشه

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تعداد افراد خودم  Big Grin
رویت قبولی :3may
ارسال فرمها :30 may
کیس نامبر 2017AS000020xx
محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي

نامه دوم : ١٤ اكتبر
تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر
نتيجه مصاحبه :جانم AP

بقیه اش هم با خداااااااااااااا  Wink
تشکر کنندگان: sahar2016 ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 17:52)yami نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 13:55)Saeed rezaee نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 10:53)lordsaroman نوشته:  سلام دوستان.
خدا را شکر بالاخره من به خونم در آمریکا رسیدم و می تونم داستانم رو تعریف کنم. من گرین کارت دارم و به خاطر شغلم سفر کاری خیلی زیاد دارم مخصوصا به

بسلامتی و میمنت هیچوقت تو هیچ مرزی نمونی عزیز
اما من اگر جای مدیران این سایت خودم را نمیبخشیدم که  یه خداقل هشداری زاجع به تصمیمات این فرد
به اعضای این سایت ندادم.
خودم بعدچهارده سال داشتم دوماه پیش میرفتم اما تعلل کردم و این شد من فکرمیکنم باهوشها پیشبینی کرده بودن و رفتن

دوست عزیز!!
اگر حوصله کردی به پستهای من نگاه کن و ببین از چند روز پیش از امضای دستور اجرایی من به همه اعم از ویزایی و گرین کارتی هشدار دادم!!،
هر دلیلی که به ذهنم میامد از فیلم سینمایی ترمینال بگیر تا تفسیر کلمه alien که گرین کارتی را هم شامل میشود تا مستندات تاریخی مثل روز کشیدن شدن دیوار برلین و...اوردم.
هر ترفند از ورود از طریق پورتو ریکو تا ورود زمینی از طریق کانادا و مکزیک را گفتم.
نتیجه...
عده ای مسخره ام کردن که داره فیلم تعریف میکنه!!
عده ای گفتن وکیل فلانی در تلویزیون میگه "هیچ نگران نباشید"
عده ای هم گفتن اقا استرس نده ببینیم چی میشه
قریب به اتفاق هم که اصلا نوشته های من را نخواندند و کاملا پستهای من را نادیده گرفتن!! (بالفرض اینکه بنا را بر تشکرهای زیر پستم بگذاریم)
این دوست ما lordsaroman که کانادا تشریف داشتن تقریبا تنها عضوی بودن که هشدارهای من رو جدی گرفتن و چند پستی هم همدیگر را مخاطب قرار دادیم و حتی من توصیه کردم که علیرغم داشتن گرین کارت ریسک نکنن و زمبنی بیان که البته خدای شکر به خیر گذشت.
اگر شما فقط به توصیه ای باید مستقیم از زبان مدیر انجمن یا وکلای به اصطلاح خبره باید بیرون بیاید ارزش قائل هستید، باید خودتان را ملامت کنید.
پستهای من از هفته پیش تا کنون اینجا گواه است که "علیرغم حمایتم از اکثر سیاستهای ترامپ" امدم گفتم اخطار دادم هشدار دادم راه حل های مختلف نشان دادم... ولی گوش نکردید.

یک دوستی دیروز بمن گفت... "یامی! میدونی مشکل تو چیه؟  تو بلد نیستی حرفهایی رو که مردم دوست دارند بشنوند، بزنی!!"
این ماجرا و این هشدارها و راه حلهای من و این نادیده گرفتنهای شما مصداق بارز حرف این دوستم بود...
خودم کوچکترین اسیبی ازین قوانین تا حال ندیدم ولی از بس تو یک هفته گذشته بخاطر شما ها اینجا رو چک کردم و روی گوشی تلفن پست گذاشتم مچ دستم درد میکنه... چون دلم میسوخت بحال خیلی ها.

و اما یک نکته ای بگم که چرا وکلا هشدار ندادند!! (بجز انهایی که واقعا از کار نابلدی نمیدانستند)
علتش اینه که اگر میگفتند سریع پاشید بیایید و بعدش اتفاقی نمی افتاد، اش نخورده و دهان سوخته میشد. بدون اینکه ذره سود مالی کنن، اعتماد مردم به انها کم میشد که خبری نبود ولی ما را در زحمت و خرج انداختن.
اما حالا مردم در موردشان هر چه هم فکر کنند، حداقل کلی پرونده چرب و چیلی برایشان درامد. فارغ ازینکه بتوانند واقعا کاری برایشان بکنند یا نه.

راستش منم اولين كسي بودم لينك رو ديدم و گذاشتم ملت شروع كردن بد و بيراه گفتن ، اهانت مام بيخيال شديم حتي بي بي سي رو گرفتن به باد فوش
تشکر کنندگان: sahar2016 ، alireza_guitar ، yami
(2017-01-29 ساعت 17:16)zohre02 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 17:05)Hitman908 نوشته:  کاخ سفید: دارندگان گرین‌کارت اجازه ورود به آمریکا را دارند
پیش‌تر اعلام شده بود که حتی دارندگان گرین‌کارت از هفت کشور اسلامی نیز جزو کسانی هستند که ورودشان به آمریکا ممنوع شده است. اما اکنون کاخ سفید دارندگان گرین‌کارت را از این ممنوعیت معاف کرده است.

دارندگان گرین‌کارت افرادی هستند که در ایالات متحده آمریکا از حق اقامت و اشتغال نامحدود برخوردارند. داشتن چنین مجوزی، گام مهمی در راستای دریافت تابعیت آمریکایی است.
در پی فرمان اخیر دونالد ترامپ درباره‌ی شهروندان هفت کشور اسلامی و از جمله ایران، وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده بود که ممنوعیت موقت ورود برای شهروندان کشورهای یادشده از جمله در مورد دارندگان گرین‌کارت نیز صادق است. به گزارش "اشپیگل آنلاین" اکنون کاخ سفید این موضوع را اصلاح کرده است.

دیروز اعلام کردن که گرین کارت ها اجازه ورود دارن اما مورد به مورد بررسی می شن، حالا منظورشون این که دیگه بررسی هم نمی شن؟

چرا عزیزم بررسی میشن اما برنمی گردوندنن یعنی شما باید سوار هواپیما بشید و خودتون به خاک امریکا برسونید گرین کارت راهی بشن چک امنیتی میخورن احتمالا تمام موارد مشکوک و حتی گوشی شما وحتی فیس بوک شما چک میشه
تشکر کنندگان: sahar2016 ، alireza_guitar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان