کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 19:47)gozargah نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 19:38)shabahang92 نوشته:  کمپین جدایی ایالت کالیفرنیا از ایالات متحده آمریکا جمع‌آوری امضا برای استقلال را آغاز کرده و تلاش دارند تا آن را در سال ۲۰۱۸ در سطح ایالتی به رای بگذارند.
به گزارش العالم،این اولین بار نیست که تلاش‌هایی برای جدایی کالیفرنیا صورت می‌گیرد اما رهبران این جنبش می‌گویند که اقدامات پیشین عمدتا برای آگاهی ‌سازی و جلب حمایت عمومی بوده است اما نتایج نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد اکثر کالیفرنیایی‌ها خواستار جدایی هستند و اقدامات ترامپ انگیزه آنها را تقویت کرده است.
این کمپین قصد دارد ۶۰۰ هزار امضا را برای استقلال کالیفرنیا جمع آوری کند. اگر با این درخواست موافقت شود در ۲۰۱۸ همه پرسی درباره استقلال در این ایالت برگزار خواهد شد.
لوئیس مارینلی، رهبر جنبش "آری به استقلال کالیفرنیا" گفت: ما شاهد حمایت‌های جدیدی هستیم و قصد جمع‌آوری امضا داریم خصوصا الان که در ۱۰۰ روز اول ریاست جمهوری ترامپ هستیم و می‌بینیم که او رویکردهای خصمانه‌ای نسبت به مردم کالیفرنیا دارد که به او رای ندادند.
شروین پیشه ور فعال اقتصادی ایرانی - آمریکایی نیز یکی از بزرگترین سرمایه گذاران کالیفرنیا و مغز متفکر فعالیت ها برای درخواست استقلال ایالت کالیفرنیا از آمریکا می باشد.
دوستان عزیز زیاد به خبرگزاری های جمهوری اسلامی اعتماد نکنید.

اصل خبر از لوس انجلس تایمزه. ترامپ جامعه امریکا رو هم دچار شکاف سختی کرده و تو کالیفرنیا بیشتر از هر جایی منفوره و اونجور که بستگان میگفتند روزی که رای آورد مردم ایالت تا چند روز بشدت شوک بودند
تشکر کنندگان: gozargah ، alireza_guitar ، bhb32
سلام
من چهارشنبه وقت مصاحبه از آنکارا برای ویزای توریستی دارم و وقتم کنسل نشده ، تمامی مدارک من برای ویزای توریستی تکمیلی ، با این شرایط چند روز اخیر ، من بخوام ۵ ماه (محدودیت برای ۳ ماهه) دیگه برم آمریکا به نظرتون این چهارشنبه برای مصاحبه برم یا نه؟
تشکر کنندگان:
دوستان من نبودم میتونین بگین چی شده ؟ جریان چیه اخبار جدید ؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-29 ساعت 20:36)frozen mind نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 15:32)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان
...
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره....

دوست عزیز، خواهش می کنم با حرف های بی اساس دیگران جو بد ندین اینجا. فضا به اندازه کافی منفی و مایوس کننده هست.

من دیشب در جشن تولد 60 سالگی همکارم شرکت کردم. در اون جمع فقط من و همسرم ایرانی و مسلمان بودیم. آمریکایی ها تا اینو فهمیدند شروع کردند به دلداری دادن و انتقاد از قانون جدید منع ورود مسلمانان هفت کشور به آمریکا.
بعضی از آمریکایی ها نژادپرست هستند اما نه به این شوری که دوست شما گفته.

ممنونم از اینکه تجربتون رو عنوان کردید تجربیات دوستان مایه دلگرمی ماست ممنون میشم اگه سایر دوستان هم تجربیات مشابه رو بنویسند

تشکر کنندگان: frozen mind ، علیا
(2017-01-29 ساعت 20:46)15964 نوشته:  سلام
من چهارشنبه وقت مصاحبه از آنکارا برای ویزای توریستی دارم و وقتم کنسل نشده ، تمامی مدارک من برای ویزای توریستی تکمیلی ، با این شرایط چند روز اخیر ، من بخوام ۵ ماه (محدودیت برای ۳ ماهه) دیگه برم آمریکا به نظرتون این چهارشنبه برای مصاحبه برم یا نه؟

سلام
نه اطلاعیه دادن که کسی سفارت نره
https://travel.state.gov/content/visas/e...onals.html
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
تشکر کنندگان: bhb32
(2017-01-29 ساعت 20:36)blinkly نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 16:08)Ghanoon نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 15:32)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان
اين موردي رو كه باهاتون در ميون ميزارم فقط براي همفكريه و ازتون خواهش مي كنم به ديد انرژي منفي بهش نگاه نكنيد مي خوام نظر دوستان رو بدونم تا در تصميم گيريمون بهترين تصميم رو بگيريم
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره.

خواهشم از دوستاني كه الان آمريكا هستن اينه كه اگه تجربه مشابهي دارند ( چه مثبت چه منفي ) اينجا عنوان كنند تا ما هم بتونيم تصميم بهتري بگيريم

دوستاني هم كه با نظر من موافق هستند لطفا همراهي كنند.

مگه پلاكارت گردن ميندازن ايرانيهاي اونجا كه همه ميفهمن و اينطوري رفتار ميكنن?????????تا اونجا كه من سراغ دارم مردم امريكا رفتار بدي ندارن با بقيه،،، در ضمن امريكا هويتي نداره منظورم اينه كه مملكت ٧٣ مليته يعني از هر قشري و تمدن و فرننگ و ديني توش هست و يك دست نيست پس اين حرف نه درسته نه منطقي. اگه ألمان بود ميشد پذيرفن ،
سلام
عجب حرفی زدی.. دایی خانوم من یکی از مدیر های ارشد تو مایکروسافت هست و همین حرف رو 2  3 روز پیش زد و گفت رفتار بعضی هاشون عوض شده تو محل کار مخصوصا و حتی تو خیابون تنه میزنن و عذر خواهی نمیکنن کاری که بصورت معمول  عذر خواهی میکنن .. ولی در کل انگار داره جو عوض میشه .. خانوم منم 29 این ماه بلیط داره .. همچین موندیم سریع بفرستیمش بره یا بازم صبر کنیم .. فرصت شش ماهش هم تا 12 اسفنده با گرین کارت .. چه گیری افتادیم ها

بیشتر مردم اینجا حتی نمیدونن ایران کجاست! دایی خانم شما احتمالا قرص روان گردان استفاده میکنه و توهم توطئه برش داشته. Smile انشالله پای دوستان رسید میبینن که ۹۰٪ مردم اصلا نمیدونن ایران کجاست و حتی نمیدونن این قوانین جدید اصلا امضا شده و وجود خارجی داره.
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه :  AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس:  14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
تشکر کنندگان: saeedm ، frozen mind
برای دوستان برنده گرین کارت و دوستان دیگه که یا مصاحبه اشون کنسل شده و یا هنوز کارنت نشدند و نگران کارنت شدن هستند شاید متن نوشته شده در اطلاعیه KCC حداقل دلگرم کننده باشه.

گفته شده که اگه دستور برداشته بشه افرادی که مصاحبه اشون کنسل شده در اولین فرصت وقت دوباره بهشون داده میشه و لازم نیست صبر کنن تا بقیه شماره ها کارنت بشن.

همچنین، نکته مهمتر اینه که گفتند تا روز مصاحبه احتمالی دوباره همه کیسها از کشورهای ممنوع الورود، کیس آنها همچنان بررسی میشه و وقفه ای در اون نمیوفته. اگر ممنوعیت برطرف شد، در اولین زمان ممکن وقت مصاحبه داده خواهد شد.

حداقلش اینه میدونیم پرونده امونو همچنان بررسی میکنند و نمیذارن یه گوشه خاک بخوره. اگه اینطور بشه و اگه سخت گیریهای بعدی زیادی رخ نده و یا کم باشه احتمال هست که دوستان یا با مدت زمان کلیرنس کمتری برخورد کنند و یا دوستان بیشتری یک ضرب ویزا بگیرند. این البته حدس من فقط هستش.

در هر صورت کارنتیهای ماه دیگه خیلی مهم هست و بعد اون بهتر میشه ارزیابی داشت.

امیدوارم از دوشنبه صبح سیل شکایت به دادگاهها و رسانه های جمعی گسیل بشه و ترامپ هم همانطور که تا حالا از برخی سخنان آتشین مزاج قبلیش عقب نشینی کرده، اینبار هم اسیر حقیقت و سد قانون بشه و مجبور به عقب نشینی بشه و هرچی زودتر همه ما برگردیم سر خونه و زندگی امون و هرچی زودتر وضعیت به جهت بهتر شدن میل کنه و تمام دوستان نیازمند ویزا موفق به گرفتن و ورود به سرزمین رویاها بشوند.

امیدتون رو از دست ندین که بر خلاف 24 ساعت تلخ اول، کم کم اوضاع بهتر و دلگرم کننده تر شده....
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: shahin61 ، Mrcivil ، setaree ، alireza_guitar ، خوش لحن ، blinkly ، frozen mind ، leader-m
به گزارش شبکه سی ان ان فرودگاه سیاتل به اشغال بیش از دو هزار معترض به محدودیت ورود شهروندان هفت کشور درآمد.معترضان مقابل گیت های بازرسی تجمع کرده اند و پارچه نوشته هایی در اعتراض به دستور اجرایی ترامپ در دست دارند و در بخش دیگر این فرودگاه گیت های خروجی را هم با تجمع خود مسدود کرده اند. در واقع معترضان فرودگاه را اشغال کرده اند و مانع شده اند پلیس ایستگاه بازرسی را باز کند. گزارش ها حاکی از آسانتر شدن ورود دارندگان کارت سبز نسبت به روز گذشته است.
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 21:10)mostafa2017 نوشته:  برای دوستان برنده گرین کارت و دوستان دیگه که یا مصاحبه اشون کنسل شده و یا هنوز کارنت نشدند و نگران کارنت شدن هستند شاید متن نوشته شده در اطلاعیه KCC حداقل دلگرم کننده باشه.

گفته شده که اگه دستور برداشته بشه افرادی که مصاحبه اشون کنسل شده در اولین فرصت وقت دوباره بهشون داده میشه و لازم نیست صبر کنن تا بقیه شماره ها کارنت بشن.

همچنین، نکته مهمتر اینه که گفتند تا روز مصاحبه احتمالی دوباره همه کیسها از کشورهای ممنوع الورود، کیس آنها همچنان بررسی میشه و وقفه ای در اون نمیوفته. اگر ممنوعیت برطرف شد، در اولین زمان ممکن وقت مصاحبه داده خواهد شد.

حداقلش اینه میدونیم پرونده امونو همچنان بررسی میکنند و نمیذارن یه گوشه خاک بخوره. اگه اینطور بشه و اگه سخت گیریهای بعدی زیادی رخ نده و یا کم باشه احتمال هست که دوستان یا با مدت زمان کلیرنس کمتری برخورد کنند و یا دوستان بیشتری یک ضرب ویزا بگیرند. این البته حدس من فقط هستش.

در هر صورت کارنتیهای ماه دیگه خیلی مهم هست و بعد اون بهتر میشه ارزیابی داشت.

امیدوارم از دوشنبه صبح سیل شکایت به دادگاهها و رسانه های جمعی گسیل بشه و ترامپ هم همانطور که تا حالا از برخی سخنان آتشین مزاج قبلیش عقب نشینی کرده، اینبار هم اسیر حقیقت و سد قانون بشه و مجبور به عقب نشینی بشه و هرچی زودتر همه ما برگردیم سر خونه و زندگی امون و هرچی زودتر وضعیت به جهت بهتر شدن میل کنه و تمام دوستان نیازمند ویزا موفق به گرفتن و ورود به سرزمین رویاها بشوند.

امیدتون رو از دست ندین که بر خلاف 24 ساعت تلخ اول، کم کم اوضاع بهتر و دلگرم کننده تر شده....

خیلی خوشحال شدم عزیز ...

تکلیف اونایی که قرار بود آخر اسفند کارنت بشن چیه ؟؟ شما اطلاعی دارید ؟؟
منظورم اونایی هست که فقط فرم ds260 رو ارسال کردند ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
روانکاو شهیر آمریکایی: ترامپ به خودشیفتگی بدخیم مبتلاست
دکتر جان گارتنر، روان‌درمانگر آمریکایی هشدار داده که رئیس‌جمهور آمریکا از اختلال روانی "خودشیفتگی بدخیم" رنج می‌برد؛ اختلالی درمان‌ناپذیر که با توجه به قدرت جایگاه او می‌تواند منشا تهدیدهای جدی برای آمریکا و جهان باشد.
یک هفته از آغاز ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ گذشته و او در این هفت روز چنان طوفانی به پا کرده که زنگ خطر را برای بسیاری از شهروندان در آمریکا و سراسر جهان به صدا درآورده است. دکتر جان گارتنر، استاد بنام روان‌شناسی در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا، تحلیلی از وضعیت نابسامان شخصیت دونالد ترامپ ارائه کرده که هشداردهنده و هراس‌آور است.
به گزارش "یو اس نیوز" جان گارتنر معتقد است: «دونالد ترامپ به‌طور خطرناکی روان‌پریش است و دمدمی‌مزاجی‌اش او را در انجام وظایف ریاست‌جمهوری ناتوان می‌سازد.» این روان‌درمانگر برجسته که پیش‌تر بیوگرافی روان‌کاوانه بیل کلینتون را در قالب کتابی منتشر کرده، گفته است: «ترامپ به اختلال درمان‌ناپذیر خودشیفتگی بدخیم مبتلاست که نشانه‌های آن رفتارهای تهاجمی و ضد اجتماعی، دیگرآزاری (سادیسم)، پارانویا و خودبزرگ‌بینی حاد است.»
این استاد دانشگاه جان هاپکینز همچنین از رویت نشانه‌هایی از "هیپومانیا" (شیدایی) در شخصیت دونالد ترامپ خبر داده که نشانه‌هایش «فقدان هم‌دلی و از دست دادن کنترل رفتارهای هیجانی و این احساس غالب است که دیگران عظمت او و شخصیت بی‌نظیرش را درک نمی‌کنند.»
نمونه‌ای از این رفتارها را می‌توان در واکنش‌های هیستریک ترامپ به اندازه جمعیت شرکت‌کننده در مراسم تحلیف او اشاره کرد. او می‌گوید مراسم تحلیف هیچ رئیس‌جمهوری در آمریکا تا این اندازه با استقبال عمومی روبرو نشده بود، در حالی که شواهد خلاف آن را نشان می‌دهند. این‌که دونالد ترامپ تا این اندازه به میزان و اندازه هرچیزی اهمیت می‌دهد و به چیزی جز "برتری مطلق" راضی نیست، خبر از درگیری‌های جدی ذهن او می‌دهد.
ترامپ حتی برای توجیه باختش به هیلاری کلینتون در شمارش مطلق آرای عمومی، سناریوی "سه تا پنج میلیون آراء تقلبی" به نفع کلینتون و به ضرر خود را ساخته و کمیته‌ای را مسئول بررسی آن کرده، در حالی که هیچ‌گونه شواهد و مدارکی برای مدعای خود ندارد. این‌ها همان توهمات هشداردهنده‌ای است که به اعتقاد جان گارتنر می‌تواند در طول زمان تهدیدهای بزرگ‌تری برای آمریکا و جهان بیافریند.
جان گارتنر با انتشار تحلیل روان‌کاوانه شخصیت ترامپ، یکی از قواعد اساسی اخلاق روان‌شناسی را که به "قاعده گلدواتر" معروف است، نقض کرده است. بر اساس این قاعده، روان‌کاوها اخلاقا مجاز نیستند تحلیل روان‌شناختی خود از شخصیت‌های مشهور را بدون ملاقات با آنها و آزمودن وضعیت آنها و جلب رضایت‌شان منتشر کنند. با این حال، او می‌گوید پی‌آمدهای این اختلالات حاد روانی در شخصیت دونالد ترامپ ممکن است چنان ویرانگر باشند که او ترجیح داده با نقض این قاعده، افکار عمومی را از آن مطلع سازد.
آنچه وضعیت کنونی را نگران‌کننده‌تر می‌کند این است که ترامپ حالا در کاخ سفید در محاصره دستیاران و استراتژیست‌هایی است که در آتش اختلالات او هیزم می‌ریزند و او را به‌طور فزاینده‌ای حتی متوهم‌تر و روان‌پریش‌تر می‌کنند. دکتر گارتنر در توضیح این وضعیت می‌گوید: «مثل این است که کسی را که با اعتیاد به الکل دست به گریبان است، در حلقه کسانی قرار دهی که دم به دم برایش بطری‌های ویسکی اسکاچ باز می‌کنند.»
منبع : دویچه وله فازسی
تشکر کنندگان: shabahang92 ، zamini1975
دوستان من خودم در آمریکا نبودم و دوستانی که اونجا بودن می تونن بهتر نظر بدند در این مورد.
ببینید اون چیزی که من فکر می کنم این است که کلا اونجا 2 دسته آدم وجود داره اونایی که تفکر لیبرال دارند و اونایی که تفکر محافظه کارانه دارند شاید دسته های دیگری هم وجود داشته باشند ولی اگر دقت کنید مردم اکثرا یکی از دو حزب جمهوری خواه یا دموکرات رو انتخاب می کنند پس یعنی اکثرا 2 دسته هستند. بین این افراد از نظر عقاید و رفتار تفاوت فراوانی وجود داره در مورد مهاجرت لیبرال ها بیشتر مهاجردوست هستند و ذهن باز و محافظه کارا ضدمهاجر و دارای عقاید سنتی هستند.حالا بسته به اینکه افراد در آمریکا به یکی از این 2 گروه برمی خورند تجربیاتشون رو میگن اگر لیبرال ها باشند تجربیات مثبت هست و اگر محافظه کارا باشند تجربه منفی هست.اینجا هم نیازی هم نیست که تجربه اون یکی رو نفی کنیم و غلط بدونیم Smile
افرادی هم که از تجربه مثبت میگن بیشتر در بین افراد و آشنایان خودشون هست که سالها با اونا بودند ولی بهرحال باید قبول کرد که امکان داره دید جامعه و غریبه هایی که با اونا در جامعه می تونن برخورد داشته باشند متفاوت بشه تا حدودی.بعضی از افرادی هم که از تجربه منفی در کار میگن احساس می کنم که شاید زیادی حساس باشند و چون ذاتا ما ایرانی ها اهل تعارف و تظاهر هستیم حالا که یکی به خاطر این اتفاق نیومده دلداریمون بده فکر می کنیم که رفتارش عوض شده D: شاید اصلا طرف از این رفتار ترامپ خجالت می کشه به روت نگاه کنه تو فکر دیگه ای می کنی.اون تنه زدن و عذرخواهی نکردنم خیلی خنده دار بود. D:
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: خوش لحن
دوستان یه چیزی هم من بگم شاید باعث آروم شدن عزیزانی بشه که از رفتن جا موندن موقتا.
باور کنید با این شرایط فعلی و افکار حاکم بر جامعه ی آمریکا رفتن هیچ ارزشی نداره. اگه این تصمیم ترامپ هم ایشون رو هم مردم امریکا انتخاب کردن و مطمئن باشین خیلیاشون الان با اجرای این فرمان موافقن. پس رفتن ماها به اون خاک چه ارزشی داره؟ ماهایی که در چی رفتنیم مگه دنبال رفاه و آسایش و پیشرفت نیستیم؟ با این شرایط فکر نمیکنین اگه بریم همیشه سرکوب و تحقیر خواهیم شد؟

بنده به شخصه با این شرایط پیش اومده ایالات متحده رو باتلاقی بیش نمیبینم. قضیه ی تاولهای پاهامون نشه که مسیر اشتباه رو نتونیم عقبگرد کنیم. سعی میکنم یا همینجا زندگی ام رو بسازم. یا یه جایی بهتر از ایالات متحده یفعلی پیدا کنم .
تشکر کنندگان: سروناز بانو
عصر ایران:
عقب نشینی کاخ سفید از ممنوعیت سفر دارندگان گرین کارت

?رینس پریباس، رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید گفت اتباع 7 کشور مورد اشاره در دستور اجرایی ترامپ (از جمله ایران) که کارت سبز اقامت دائم در آمریکا را داشته باشند از ورود به آمریکا برای دوره موقت 90 روزه منع نخواهند شد.
?روز گذشته کاخ سفید اعلام کرده بود که محدودیت های در نظر گرفته شده در دستور ترامپ شامل حال دارندگان کارت سبز نیز می شود/ تسنیم

@MyAsriran
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: arminkh ، Kami R ، hes94 ، سروناز بانو ، battosai ، bhb32
خبر فوری
محدودیت‌های اخیر 'شامل دارندگان گرین‌کارت نمی‌شود'
رینس پریبس، رئیس دفتر کاخ سفید گفته است محدودیت‌های اخیر مهاجرتی برای شهروندان ایران و شش کشور دیگر، شامل دارندگان گرین کارت آمریکا نمی‌شود.
14 دقیقه پیش
منبع بی بی سی فارسی

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

تشکر کنندگان: hes94 ، mana94 ، ramin_red ، battosai
درود
اول اینکه فکر میکنم اسم این جمعمون باید باشه دلواپسان(کاش از این کلمه پیشتر استفاده نشده بود)
دوم اینکه واسه پدرم از چند ماه پیش با بدبختی وقت مصاحبه از دبی گرفتم(توریستی) وقت واسه 29 ما می بود که مسلما بیشتر از 90 روز معروف هست و اینا به صورت فله ای همه ی وقت ها رو کنسل کردن
جالب اینکه تا 160$ رو ندی نمیتونی وقت بگیری حالا توی ایمیل درخواست کرده که واسه ویزا پولی پرداخت نکنیم!!!!!!!! این نشون از به هم ریختگی خودشون داره
قابل توجه دوستی که واسه این هفته وقت مصاحبه داشت!
F2A
جامانده2015
ارسال
پانزدهم Feb2016
تایید دریافت
هجدهم Feb2016
آپروو بعد از 895 روز
Sad
تشکر کنندگان: mrticoen

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان