کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-29 ساعت 16:08)Ghanoon نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 15:32)خوش لحن نوشته:  سلام دوستان
اين موردي رو كه باهاتون در ميون ميزارم فقط براي همفكريه و ازتون خواهش مي كنم به ديد انرژي منفي بهش نگاه نكنيد مي خوام نظر دوستان رو بدونم تا در تصميم گيريمون بهترين تصميم رو بگيريم
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره.

خواهشم از دوستاني كه الان آمريكا هستن اينه كه اگه تجربه مشابهي دارند ( چه مثبت چه منفي ) اينجا عنوان كنند تا ما هم بتونيم تصميم بهتري بگيريم

دوستاني هم كه با نظر من موافق هستند لطفا همراهي كنند.

سلام
عجب حرفی زدی.. دایی خانوم من یکی از مدیر های ارشد تو مایکروسافت هست و همین حرف رو 2  3 روز پیش زد و گفت رفتار بعضی هاشون عوض شده تو محل کار مخصوصا و حتی تو خیابون تنه میزنن و عذر خواهی نمیکنن کاری که بصورت معمول  عذر خواهی میکنن .. ولی در کل انگار داره جو عوض میشه .. خانوم منم 29 این ماه بلیط داره .. همچین موندیم سریع بفرستیمش بره یا بازم صبر کنیم .. فرصت شش ماهش هم تا 12 اسفنده با گرین کارت .. چه گیری افتادیم ها

تازه دايي شما مدير ارشده ما اگه بريم اونجا يه شهروند عادي هستيم كه تا سالها هيچ پشتوانه اي نداريم در كل من خيلي نگران شدم كه اين رفتارها تداوم پيدا كنه و من كه آرزوي خوشبختي خانوادم رو دارم باعث آزار و اذيتشون بشم

تشکر کنندگان: ed2008 ، shahin61 ، mulan1979 ، علیا
(2017-01-29 ساعت 16:34)mostafa2017 نوشته:  "فکر کردم لازمه این متن رو که 4 روز پیش پست کرده بودم دوباره پست کنم تا دوستان هم متوجه حقشون بشن و هم بدونن که طبق قانون اساسی آمریکا ممنوعیت ورود مهاجران بر اساس جنسیت و نژاد و کشور محل تولد ممنوع است"

دوستان عزیز

پیشنهاد میکنم این مقاله رو مطالعه کنین. در این مقاله که در دسامبر 2016 منتشر شده به روشنی دو بخش قانون مهاجرت بررسی شده. من در این مقاله سعی میکنم خلاصه ای از اون رو با شما به اشتراک بگذارم به این امید که دوستان متوجه بشوند که در پایان ممنوع کردن تمام افراد یک کشور از ورود به آمریکا در قانون اساسی آمریکا و توسط قانون گذاران ایالات متحده به روشنی ممنوع اعلام شده است.

طبق بخش 212-f در قانون مهاجرت و ملیت Immigration and Nationality Act یا INA، (این قانون بخشی هست که کل سیاست مهاجرت به آمریکا در زیر مجموعه اون تعریف و قانون گذاری شده و دادگاه این رو منبع خودش به عنوان قانون میدونه و به اون ارجاع میده):
- هر زمانی رئیس جمهور تشخیص بده که ورود شهروندان کشوری ممکنه تهدیدی برای آمریکا باشه، برای مدت زمانی که تعیین میکنه میتونه ورود شهروندان اون کشور و یا هر نوع ویزای مهاجرت و یا غیر مهاجرت رو به خاک آمریکا ممنوع کنه.
با توجه به اینکه این قانون تبعیض آمیز بوده، بخش دیگری بعدها به این مجموعه تحت عنوان بخش 202-a-1-A اضافه شد:
- هیچ شخصی نمیتونه به خاطر نژاد، جنسیت، ملیت، مکان تولد یا محل زندگی در اولویت و یا تحت تبعیض برای دریافت ویزای مهاجرتی قرار بگیره.

>>> تنها مشکلی که این وسط هست اینه که اگه کار بخواد به دادگاه بکشه، دادرسی زمان بر خواهد بود و همین هم برای افرادی که با گرین کارت میخواهند شهروند آمریکا بشوند این نگرانی رو ایجاد میکنه که کیس آنها به موقع مورد بررسی قرار نگیره. باید امیدوار باشیم حداقل آنقدر آنها هوشمند باشند که بخش مهاجرت رو از این دستور اجرایی جدید جدا کنند(هر چند قلبن امیدوارم نه ایران و نه هیچ کشور دیگه ای تمام شهروندانش جزو اون لیست نباشه و بقیه هم وطنانمون هم دچار مشکل نشوند)

امیدمون به خداست که خودش خیر و صلاح همه ما رو بهتر از خودمون میدونه

خیلی ممنون برای توضیحات کامل، امیدوارم دوستان با کامنتای مایوس کننده نمک پاش زخم بچه ها اینجا نباشن.
به اندازه کافی غم و غصه می خوریم هرروز.
March.22 entered
تشکر کنندگان: shahin61 ، setaree ، bhb32 ، mostafa2017
اين موردي رو كه باهاتون در ميون ميزارم فقط براي همفكريه و ازتون خواهش مي كنم به ديد انرژي منفي بهش نگاه نكنيد مي خوام نظر دوستان رو بدونم تا در تصميم گيريمون بهترين تصميم رو بگيريم
امروز با يكي از دوستانم توي ويرجينيا صحبت كردم بنده خدا تا صبح خوابش نبرده بود مي گفت اين آمريكايي ها ذاتا نژاد پرست بودن و ما اطلاع نداشتيم مي گفت از موقعي كه اين حكم امضاء شده برخورد بعضي هاشون باهامون تغيير كرده ايشون نظر اين بود كه يا برگرده ايران يا بره كانادا من ازش خواستم كه مدتي صبر كنه تا امواج اين حكم بخوابه و همه چي به آرامش برسه و در نهايت با تفكر بيشتري تصميم بگيره.

خواهشم از دوستاني كه الان آمريكا هستن اينه كه اگه تجربه مشابهي دارند ( چه مثبت چه منفي ) اينجا عنوان كنند تا ما هم بتونيم تصميم بهتري بگيريم

سلام
عجب حرفی زدی.. دایی خانوم من یکی از مدیر های ارشد تو مایکروسافت هست و همین حرف رو 2  3 روز پیش زد و گفت رفتار بعضی هاشون عوض شده تو محل کار مخصوصا و حتی تو خیابون تنه میزنن و عذر خواهی نمیکنن کاری که بصورت معمول  عذر خواهی میکنن .. ولی در کل انگار داره جو عوض میشه .. خانوم منم 29 این ماه بلیط داره .. همچین موندیم سریع بفرستیمش بره یا بازم صبر کنیم .. فرصت شش ماهش هم تا 12 اسفنده با گرین کارت .. چه گیری افتادیم ها
ببخشید یعنی تو خیابون با یه نگاه تشخیص میدن که ما ایرانی تروریست هستیم؟
دیگه تا به این حد؟
اتفاقا برعکس تو لوس آنجلس خیلی خیلی از ایرانی ها حمایت کردن
حتی مردم فریاد I love iran میزنن جلوی پلیس

تشکر کنندگان: kids ، Mrcivil ، smohammadi ، leader-m ، armehraboon ، bhb32 ، mrticoen
فوری گرین کارت اوکی شد میتونن برن امریکا الان خبرشو میام

http://www.dw.com/fa-ir/%DA%A9%D8%A7%D8%...a-37319988
تشکر کنندگان: victor2017 ، zohre02 ، shahin61 ، bhb32 ، ali1980
لطفا دراین شرایطی که همگی تحت فشار روحی هستیم،شنیده های غیرواقعی و حدس و گمان های خودمان رو منتقل نکنیم و فقط براساس مستندات صحبت کنیم.
درمورد اینکه آیا امریکا جای خوبی برای زندگی درآینده است؟حالا بزارین بقیه مسئل حل بشه،درمورد اون هم صحبت می کنیم.فعلا مشکل راه دادن یا راه ندادنمونه."چو فردا شود فکر فردا کنیم "
تشکر کنندگان: victor2017 ، negarak62 ، bhb32
حافظ منافع آمریکا در ایران به وزارت خارجه احضار شد

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: سفیر سوئیس در تهران بعنوان حافظ منافع دولت ایالات متحده آمریکا بعدازظهر امروز توسط محمد کشاورززاده مدیرکل آمریکا وزارت امور خارجه احضار و یادداشت اعتراضی جمهوری اسلامی ایران در خصوص صدور فرمان اجرایی اخیر رئیس جمهور آمریکا و اعمال محدودیت و برخورد تبعیض آمیز علیه شهروندان ایرانی برای سفر به آمریکا به وی تحویل داده شد.

به گزارش انتخاب، بهرام قاسمی افزود: در این دیدار صدور فرمان اجرایی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا به منظور اعمال محدودیت برای سفر شهروندان ایرانی به آمریکا به بهانه های واهی و تبعیض آمیز، غیر قابل قبول و مغایر با کنوانسیونهای حقوق بشری و مفاد قرارداد ۱۵ اوت ۱۹۵۵ حقوقی و کنسولی بین دو کشور اعلام و بر حفظ و صیانت از حقوق شهروندان ایرانی تاکید شد.

وی خاطر نشان کرد: در این جلسه به سفیر سوئیس یادآوری شد که مردم ایران خود طی دهه های گذشته مظلومانه قربانی گروههای تروریستی مورد حمایت آمریکا بوده و نه تنها در هیچیک از عملیات گروههای افراطی تروریستی حضور نداشته اند، بلکه در همه جوامعی که در آن اقامت نموده اند، بعنوان یکی از قانون مدارترین شهروندان و ساکنان قلمداد شده اند.

وی در پایان اظهار داشت: سفیر سوییس با اعلام این مطلب که از بازتاب فرمان اجرایی اخیر رئیس جمهور آمریکا در ایران مطلع است اعلام داشت مراتب را سریعا به وزارت خارجه آمریکا منعکس خواهد کرد.
می گذرد ...
تشکر کنندگان: bhb32 ، mrticoen
نامه سرگشاده به مردم آمریکا

مردم آمریکا سلام.
های گایز. چطورید؟ پایان دوران ریاست‌جمهوری آقای اوباما را به شما تسلیت می‌گویم. متاسفم که همزمان با این تسلیت باید آغاز دوران ترامپ را هم به شما تسلیت بگویم. مثل این است که بعد از بهار یکهو زمستان بشود. یا مثل این است که آدم سوار ماشین فراری باشد و راننده‌اش یکهو بگیرد و بخوابد، ماشین هم بیفتد توی دره. بعد آدم را از ماشین فراری پیاده کنند، سوار درشکه کنند و درشکه‌چی هم یکی باشد که تازه گواهینامه گرفته. اما نگران نباشید. من با شما واقعا احساس همدردی می‌کنم. رییس‌جمهور کشور من هم هشت سال اصلاحات، راننده فراری بود و خیلی خوش گذشت. خب، راستش بعد از آن هشت سال هم درشکه‌سواری کردیم و واقعا باید من از رییس‌جمهوری که درشکه را می‌راند تشکر کنم. چون در پایان او قوانین فیزیک را در هم شکست و البته رکورد گینس را هم زد. چطوری؟ این طوری که او درشکه را به سمت جلو می‌راند، ولی ما عقب می‌رفتیم. اگر انیشتن بود حتما به دلیل ناتوانی در درک این قضیه سکته می‌کرد.
خلاصه خیلی هم نگران نباشید. این آقای ترامپ شما کاری خواهد کرد که شما مهاجرت کنید. این برای شما خیلی خوب است چون تا الان همیشه مهاجر دیدید، اما مهاجر نبودید. خود ما ایرانی‌ها کلی به آمریکا مهاجرت کردیم. قدم‌تان روی چشم، اگر اذیت شدید بیایید اینجا، اینجا واقعا وضعیت هر چی باشد بهتر از این است که آدم بعد از اوباما، با ترامپ شناخته شود. فکر کن وضعیت زندگی شما آمریکایی‌ها، تا پیش از در چشم ما ایرانی‌ها عین ماتریکس بوده. واقعا ضایع است که الان آمریکا را شبیه فیلم امریکن‌پای یا احمق و احمق‌تر تصور می‌کنیم.
باورتان می‌شود؟ ما در دوران آقای احمدی‌نژاد با ژاپن در دوران انفجار اتمی هیروشیما همدردی می‌کردیم. حتما شما از دیروز که آقای ترامپ آمده با بیگ‌بنگ همذات‌پنداری خواهید کرد.
اما خوشحال باشید که آقای ترامپ کاری خواهد کرد که شما آدم‌های قدرشناسی شوید. خود ما بعد از آقای احمدی‌نژاد واقعا ارزش چیزهایی را که داریم خیلی فهمیدیم. مثلا آب یخ. هیچ قرصی سردرد شما را خوب نخواهد کرد جز این که از عصبانیت وقتی رییس‌جمهورتان نطق می‌کند بنشینید در یک تشت آب یخ.

باور کنید که دلیلی برای سکته کردن وجود ندارد. امروزه پزشکی پیشرفت زیادی کرده و هر نوع غده سرطانی را می‌توان درمان کرد، حتا ترامپ.
اما آدم باید منصف باشد. آقای ترامپ شاید هزار و یک عیب داشته باشد اما یک حسن بزرگ خواهد داشت؛ مطمئن باشید دوره آقای ترامپ برای هر کی بد باشد، برای طنزپردازان شما عالی است. آن‌ها این‌قدر سوژه خواهند داشت که نصفی از آن را به بیرون از آمریکا صادر خواهند کرد.
اما حسن دیگر آقای ترامپ این است که شما این قدر هر روز حرص خواهید خورد که دیگر چاق نمی‌شوید. خود ما مردم ایران قبل از آقای احمدی‌‌نژاد نفری شصت وسه کیلو اضافه وزن داشتیم. باورتان نمی‌شود ولی آخرین روزی که او از دفتر ریاست‌جمهوری رفت، ما نه تنها اضافه‌وزن نداشتیم بلکه بیشترمان ناپدید شده بودیم. البته شما اگر شانس بیاورید کشورتان هم مثل خودتان کاهش وزن پیدا خواهد کرد. مثلا کشور ما بعد از ایشان چندهزار میلیارد تومان و دلار لاغرتر و چند دکل نفتی و تریلی طلا و ارز سبک‌تر شد. حتا میلیون‌ها تن چربی از شکم مملکت با آب شدن چندین ساختمان و بنا و جنگل و دریاچه کم شد.
راستی شعارهای آقای ترامپ شبیه آقای احمدی‌نژاد است و دائم به کارگران قول می‌دهد. من به شما توصیه می‌کنم هر شغلی که دارید، هزار دلار همیشه در بالشت قایم کنید، چون این سیاستمداران وقتی می‌گویند می‌خواهند به نفع ما کاری کنند، در قدم اول کار ما را از ما می‌‌گیرند.
واقعیت این است که من جای شما باشم همه دلارهایم را به ریال تبدیل می‌کنم. چرا؟ چون اگر همان‌کاری که آقای احمدی‌نژاد توی اقتصاد ما کرد، آقای ترامپ توی اقتصاد شما بکند، یکهو با هزار دلارتان فقط می‌توانید یک پپسی بخرید.
بعد هم شما چرا نگران حرف‌های ضدزن آقای ترامپ هستید؟ به هر حال شما آقای کلینتون را فراموش نکنید که در کاخ سفید و درست در زمان ریاست‌جمهوری‌اش به همسرش و البته به شما خیانت کرد. روانشناسان می‌گویند افرادی که ظاهر خوبی از خودشان می‌سازند احتمال بیشتری دارد که توی خانه و خانه سفید کارهای بد بد بکنند. امیدوار باشید ترامپ فقط حرفش را بزند. چون کلینتون که اصلا حرفش را نمی‌زند آن‌طوری کرد، ترامپ که حرفش را می‌زند بخواهد عمل کند باید نگران گربه‌ها و پرندگان ماده کاخ سفید بود.
به هر حال به قول آمریکایی‌ها گاد بلس یو.
به قول ما ایرانی‌ها خدا به شما واقعا صبر بدهد.
دوستدار مردم آمریکا؛ پوریا عالمی
روزنامه شرق
تشکر کنندگان: victor2017 ، Pegah123 ، zamini1975
(2017-01-29 ساعت 16:59)tabangigs نوشته:  نامه سرگشاده به مردم آمریکا

مردم آمریکا سلام.
های گایز. چطورید؟ پایان دوران ریاست‌جمهوری آقای اوباما را به شما تسلیت می‌گویم. متاسفم که همزمان با این تسلیت باید آغاز دوران ترامپ را هم به شما تسلیت بگویم. مثل این است که بعد از بهار یکهو زمستان بشود. یا مثل این است که آدم سوار ماشین فراری باشد و راننده‌اش یکهو بگیرد و بخوابد، ماشین هم بیفتد توی دره. بعد آدم را از ماشین فراری پیاده کنند، سوار درشکه کنند و درشکه‌چی هم یکی باشد که تازه گواهینامه گرفته. اما نگران نباشید. من با شما واقعا احساس همدردی می‌کنم. رییس‌جمهور کشور من هم هشت سال اصلاحات، راننده فراری بود و خیلی خوش گذشت. خب، راستش بعد از آن هشت  سال هم درشکه‌سواری کردیم و واقعا باید من از رییس‌جمهوری که درشکه را می‌راند تشکر کنم. چون در پایان او قوانین فیزیک را در هم شکست و البته رکورد گینس را هم زد. چطوری؟ این طوری که او درشکه را به سمت جلو می‌راند، ولی ما عقب می‌رفتیم. اگر انیشتن بود حتما به دلیل ناتوانی در درک این قضیه  سکته می‌کرد.
خلاصه خیلی هم نگران نباشید. این آقای ترامپ شما کاری خواهد کرد که شما مهاجرت کنید. این برای شما خیلی خوب است چون تا الان همیشه مهاجر دیدید، اما مهاجر نبودید. خود ما ایرانی‌ها کلی به آمریکا مهاجرت کردیم. قدم‌تان روی چشم، اگر اذیت شدید بیایید اینجا، اینجا واقعا وضعیت هر چی باشد بهتر از این است که آدم بعد از اوباما، با ترامپ شناخته شود. فکر کن وضعیت زندگی شما آمریکایی‌ها، تا پیش از در چشم ما ایرانی‌ها عین ماتریکس بوده. واقعا ضایع است که الان آمریکا را شبیه فیلم امریکن‌پای یا احمق و احمق‌تر تصور می‌کنیم.
باورتان می‌شود؟ ما در دوران آقای احمدی‌نژاد با ژاپن در دوران انفجار اتمی هیروشیما همدردی می‌کردیم. حتما شما از دیروز که آقای ترامپ آمده با بیگ‌بنگ همذات‌پنداری خواهید کرد.
اما خوشحال باشید که آقای ترامپ کاری خواهد کرد که شما آدم‌های قدرشناسی شوید. خود ما بعد از آقای احمدی‌نژاد واقعا ارزش چیزهایی را که داریم خیلی فهمیدیم. مثلا آب یخ. هیچ قرصی سردرد شما را خوب نخواهد کرد جز این که از عصبانیت وقتی رییس‌جمهورتان نطق می‌کند بنشینید در یک تشت آب یخ.

باور کنید که دلیلی برای سکته کردن وجود ندارد. امروزه پزشکی پیشرفت زیادی کرده و هر نوع غده سرطانی را می‌توان درمان کرد، حتا ترامپ.
اما آدم باید منصف باشد. آقای ترامپ شاید هزار و یک عیب داشته باشد اما یک حسن بزرگ خواهد داشت؛ مطمئن باشید دوره آقای ترامپ برای هر کی بد باشد، برای طنزپردازان شما عالی است. آن‌ها این‌قدر سوژه خواهند داشت که نصفی از آن را به بیرون از آمریکا صادر خواهند کرد.
اما حسن دیگر آقای ترامپ این است که شما این قدر هر روز حرص خواهید خورد که دیگر چاق نمی‌شوید. خود ما مردم ایران قبل از آقای احمدی‌‌نژاد نفری شصت  وسه کیلو اضافه وزن داشتیم. باورتان نمی‌شود ولی آخرین روزی که او از دفتر ریاست‌جمهوری رفت، ما نه تنها اضافه‌وزن نداشتیم بلکه بیشترمان ناپدید شده بودیم. البته شما اگر شانس بیاورید کشورتان هم مثل خودتان کاهش وزن پیدا خواهد کرد. مثلا کشور ما بعد از ایشان چندهزار میلیارد تومان و دلار لاغرتر و چند دکل نفتی و تریلی طلا و ارز سبک‌تر شد. حتا میلیون‌ها تن چربی از شکم مملکت با آب شدن چندین ساختمان و بنا و جنگل و دریاچه کم شد.
راستی شعارهای آقای ترامپ شبیه آقای احمدی‌نژاد است و دائم به کارگران قول می‌دهد. من به شما توصیه می‌کنم هر شغلی که دارید، هزار دلار همیشه در بالشت قایم کنید، چون این سیاستمداران وقتی می‌گویند می‌خواهند به نفع ما کاری کنند، در قدم اول کار ما را از ما می‌‌گیرند.
واقعیت این است که من جای شما باشم همه دلارهایم را به ریال تبدیل می‌کنم. چرا؟ چون اگر همان‌کاری که آقای احمدی‌نژاد توی اقتصاد ما کرد، آقای ترامپ توی اقتصاد شما بکند، یکهو با هزار دلارتان فقط می‌توانید یک پپسی بخرید.
بعد هم شما چرا نگران حرف‌های ضدزن آقای ترامپ هستید؟ به هر حال شما آقای کلینتون را فراموش نکنید که در کاخ سفید و درست در زمان ریاست‌جمهوری‌اش به همسرش و البته به شما خیانت کرد. روانشناسان می‌گویند افرادی که ظاهر خوبی از خودشان می‌سازند احتمال بیشتری دارد که توی خانه و خانه سفید کارهای بد بد بکنند. امیدوار باشید ترامپ فقط حرفش را بزند. چون کلینتون که اصلا حرفش را نمی‌زند آن‌طوری کرد، ترامپ که حرفش را می‌زند بخواهد عمل کند باید نگران گربه‌ها و پرندگان ماده کاخ سفید بود.
به هر حال به قول آمریکایی‌ها گاد بلس یو.
به قول ما ایرانی‌ها خدا به شما واقعا صبر بدهد.
دوستدار مردم آمریکا؛ پوریا عالمی
روزنامه شرق

Big Grin Big Grin Big Grin
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: tabangigs
کاخ سفید: دارندگان گرین‌کارت اجازه ورود به آمریکا را دارند

پیش‌تر اعلام شده بود که حتی دارندگان گرین‌کارت از هفت کشور اسلامی نیز جزو کسانی هستند که ورودشان به آمریکا ممنوع شده است. اما اکنون کاخ سفید دارندگان گرین‌کارت را از این ممنوعیت معاف کرده است.

دارندگان گرین‌کارت افرادی هستند که در ایالات متحده آمریکا از حق اقامت و اشتغال نامحدود برخوردارند. داشتن چنین مجوزی، گام مهمی در راستای دریافت تابعیت آمریکایی است.
در پی فرمان اخیر دونالد ترامپ درباره‌ی شهروندان هفت کشور اسلامی و از جمله ایران، وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده بود که ممنوعیت موقت ورود برای شهروندان کشورهای یادشده از جمله در مورد دارندگان گرین‌کارت نیز صادق است. به گزارش "اشپیگل آنلاین" اکنون کاخ سفید این موضوع را اصلاح کرده است.
تشکر کنندگان: victor2017 ، shabahang92 ، amir_esp ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 16:26)mostafa2017 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 16:17)Scorsizi5374 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 16:09)shabahang92 نوشته:  جریان راه ندادن گرین کارتا و جدا کردن خانواده ها از هم با سقط جنین متفاوته. ممنوعیت سقط جنین یا لغو بیمه درمانی اوباما یه سیاست بهداشتی دولتیه که  تناقضی با قانون اساسی نداره اما این نحوه برخورد با مهاجران و بخصوص گرین کارتی ها کاملا ضد قوانین آمریکاس و تظاهرات سراسری و شکایات گسترده میتونه کاملا در رای دادگاههای فدرال برای توقف یا تعدیل این فرمان موثر باشه و رای قاضی فدرال کاملا فراتر از فرمان هر مقامیه

قانون اساسی آمریکا این حق رو به رییس جمهور داده که برای حفظ امنیت کشور میتونه قانون فوق العاده بزاره و تمدیدش کنه،که داره انجام میده ،قاضی فدرال هم طبق بیانیه وزارت خارجه آمریکا هیچ تاثیری در اجرای دستورات رییس جمهور نداره، ایشون هفته آینده قاضی اول دیوان عالی کشور رو خودش تعیین میکنه.انشالا که همه چیز خوابه

دوست عزیز
نصف صحبتهای شما درسته. رئیس جمهور میتونه طبق فصل 212 محدودیت بذاره. اما چند سال بعدش فصل 202 اضافه شد که در اون به صراحت ذکر شد محدودیت برای مهاجرت به آمریکا بر اساس جنسیت و نژاد و کشور محل تولد ممنوع هستش.

دوست من،بین قانونی که نوشته شده با چیزی که اجرا میشه تفاوت هست.در اون کشور سالهاست که شما به عنوان ایرانی به سختی وام برای شروع کسب و کار میگیری ولی ردیف جدا برای هندیها برای گرفتن وام گذاشتن و براحتی وام دریافت میکنن،شما نمیتونی پول انتقال بدی براحتی ولی یک چینی میتونه.آیا بازهم از قانون نوشته شده صحبت میکنی؟ آیا قانون اساسی خودمون رو بند به بند قادر هستی اینجا اجرا کنی؟
جملات دلخوش کننده فعلا اینجا کاربرد داره ولی خواهشا برای برنامه ریزی زندگیتون در دراز مدت روش حساب نکنین. حرف من اینه که عزیزی که منتظر مصاحبه و ویزایی، درسته،صبر داشته باش ،ولی برای زندگیت الان با این شرایط براساس واقعیات برنامه ریزی کن و رو چیزی که الان تو دستته حساب کن که اون پاس ایرانیه،نه امید به معترضان یا قاضی فدرال که اونور کره زمینه،لحظاتی رو که داریم میگذرونیم جز زندگبمون محسوب میشه و وقت اضافه نیست.موفق و کامیاب باشید
تشکر کنندگان: leader-m ، خوش لحن
(2017-01-29 ساعت 17:05)Hitman908 نوشته:  کاخ سفید: دارندگان گرین‌کارت اجازه ورود به آمریکا را دارند
پیش‌تر اعلام شده بود که حتی دارندگان گرین‌کارت از هفت کشور اسلامی نیز جزو کسانی هستند که ورودشان به آمریکا ممنوع شده است. اما اکنون کاخ سفید دارندگان گرین‌کارت را از این ممنوعیت معاف کرده است.

دارندگان گرین‌کارت افرادی هستند که در ایالات متحده آمریکا از حق اقامت و اشتغال نامحدود برخوردارند. داشتن چنین مجوزی، گام مهمی در راستای دریافت تابعیت آمریکایی است.
در پی فرمان اخیر دونالد ترامپ درباره‌ی شهروندان هفت کشور اسلامی و از جمله ایران، وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرده بود که ممنوعیت موقت ورود برای شهروندان کشورهای یادشده از جمله در مورد دارندگان گرین‌کارت نیز صادق است. به گزارش "اشپیگل آنلاین" اکنون کاخ سفید این موضوع را اصلاح کرده است.

این خبر خوبی نشون از عقب نشینی دولت آمریکاست انشالله خبرهای بهتر راجع به ویزا بیاد

من بعد بررسی مصاحبه های ترامپ و اطرافیانش به این نتیجه رسیدم که بعد از این 3 ماه, این حکم تمدید نمیشه. فقط مصاحبه ویزا پیچیده تر شده. هم مدارک بیشتری می خوان. هم مصاحبه عقیدتی هم بهش اضافه میشه! یعنی اینها سعی دارن از ورود مسلمانان متعصب یا مذهبیون جلوگیری کنن. این 3 ماه هم برای این که بتونن قوانین و روشهای این چک عقیدتی را سازماندهی کنن
تشکر کنندگان: victor2017
(2017-01-29 ساعت 16:43)Ali--usa نوشته:  

سلام
ببخشید یعنی تو خیابون با یه نگاه تشخیص میدن که ما ایرانی تروریست هستیم؟
دیگه تا به این حد؟
اتفاقا برعکس تو لوس آنجلس خیلی خیلی از ایرانی ها حمایت کردن
حتی مردم فریاد I love iran میزنن جلوی پلیس

یعنی شما اینجا تو خیابون پیاده روی میکنی یه خارجی ببینید متوجه نمیشین !! ایرانی ها از لحاظ رنگ پوست و مو و چشم کاملا مشخص هستن .. و کلا این یک مثالی بود از اتفاقاتی که داره می افته حتما همه اینجوری نیستن ولی خب روی مردم اونجا تاثیر گذاره .. همینان که به ترامپ رای دادن دیگه ..
تشکر کنندگان: خوش لحن
کشور امریکا برپایه مهاجران ساخته شده.نظرشخصی من اینه ،این حکم ترامپ دووم نمیاره.شاید بعد از این 3ماه ی فیلتر قویتر بزارن ولی بعیدمیدونم کلا ورودممنوع بشیم.جز صبر کاری دیگه ای ساخنه نیست.هرچند میتونیم از فضای مجازی مثل تویتر استفاده کنیم.ی هشتگ یگانه باید بسازیم تا صدامون برسه و مطمینا هم میرسه.
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
تشکر کنندگان: victor2017 ، gozargah
(2017-01-29 ساعت 17:05)Hitman908 نوشته:  کاخ سفید: دارندگان گرین‌کارت اجازه ورود به آمریکا را دارند

لینک معتبر بدید لطفا
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
تشکر کنندگان: leader-m

دیروز اعلام کردن که گرین کارت ها اجازه ورود دارن اما مورد به مورد بررسی می شن، حالا منظورشون این که دیگه بررسی هم نمی شن؟
C.N : 2013AS31xx/ مصاحبه : آنکارا w3 jan/کلیرنس/افراد کیس : دو نفر کلیر بعد از 216 روز اخذ ویزا 9 سپتامبر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان