.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد - آرشیو
|
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
2017-01-29 ساعت 22:53
آخرین تحولات خبری :: وزارت امنیت ملی آمریکا صبح یکشنبه اعلام کرد که دستور پرزیدنت دونالد ترامپ برای ممنوعیت ورود شهروندان چند کشور مسلمان جهان از جمله ایرانیان به داخل ایالات متحده با شدت در حال اجرا شدن است و حکم شنبه شب قاضی دادگاه فدرال هیچگونه وقفه یا اخلالی در روند دستور رئیس جمهور جدید آمریکا ایجاد نکرده است؛ سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا ساعتی پیش تصریح کرد که حکم دیشب قاضی فقط شامل تقریبا ۳۰۰ نفر از پناهجویان و دارندگان گرین کارت، ویزای توریستی و تحصیلی میشد که در اولین روز اجرای قانون (روز شنبه) وارد فرودگاههای آمریکا شده و بازداشت شده بودند؛ اغلب این اشخاص در نتیجه این حکم آزاد شده و اجازه ورود دریافت کردند اما دستور اصلی ترامپ در مورد دیگران تغییری نکرده و همچنان از ورود دارندگان گرین کارت و ویزاهای تحصیلی و توریستی و پناهجویان از کشورهای مشمول قانون (از جمله ایرانیان) بشدت جلوگیری میشود و به تمامی ایرلاینهایی که به آمریکا پرواز دارند ابلاغ شده تا از سوار کردن مسافران منع شده جلوگیری کنند؛ وزارت امنیت ملی آمریکا در مورد مدت این ممنوعیت گفت در حال حاضر سه ماه اما احتمال تمدید آن تا شش ماه و حتی یکسال هم وجود دارد؛ امروز همچنین اعلام شد که از این پس شهروندان ایران و کشورهای دیگر اسلامی شامل قانون منع ورود به آمریکا، میباید بهنگام ورود به فرودگاههای ایالات متحده تلفنهای موبایل خود را برای بررسی در اختیار ماموران امنیتی قرار دهند. از سوی دیگر آکادمی اسکار در آمریکا اعلام کرد تلاش میکند تا برای اصغر فرهادی و بازیگران فیلم فروشنده که نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی در مراسم اسکار امسال هستند، اجازه خاص ورود به ایالات متحده را بگیرد.
2017-01-29 ساعت 23:00
(2017-01-29 ساعت 22:44)mostafa2017 نوشته:(2017-01-29 ساعت 21:29)farzadmohajer نوشته:(2017-01-29 ساعت 21:10)mostafa2017 نوشته: برای دوستان برنده گرین کارت و دوستان دیگه که یا مصاحبه اشون کنسل شده و یا هنوز کارنت نشدند و نگران کارنت شدن هستند شاید متن نوشته شده در اطلاعیه KCC حداقل دلگرم کننده باشه. ممنون .... یعنی یکی مثل من که فرم ۲۶۰ رو خرداد ۹۵ ارسال کرده ، خیالش راحت باشه ؟؟؟ با اینکه شماره کیسش هم بالاست و هنوز کارنت نشده ...... این متن رو شما از کجا دیدید ؟؟؟
کیس نامبر: 62XX
مشخصات: یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه بدون کار دولتی و خصوصی ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه تاریخ مشاهده قبولی:4MAY تاریخ ارسال فرم: 24MAY محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا دریافت نامه دوم: 28 March تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May نتیجه : یکضرب دریافت ویزا May 31 هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ... پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ... هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
2017-01-29 ساعت 23:02
مدیر دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید بعدازظهر یکشنبه اعلام کرد بنا به تصمیم جدید، دارندگان گرین کارت (اقامت دائم آمریکا) اکنون میتوانند بدون مشکل وارد ایالات متحده شوند و شهروندانی که از دیروز در فرودگاهها بازداشت شده اند، بعد از یک بررسی امنیتی آزاد خواهند شد؛ به این ترتیب منع ورود برای شهروندان ایرانی دارنده گرین کارت برداشته شده و در مورد دارندگان ویزای توریستی، دانشجویی و تجاری آمریکا همچنان برقرارست. در این بیانیه اعلام شده است که شهروندان ایران و شش کشور دیگر اسلامی که با گرین کارت اقامت دائم آمریکا را دارند، در صورت انجام سفرهای متعدد به کشورهای محل تولد خود، مورد بازجویی امنیتی در آمریکا قرار خواهند گرفت.
تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-29 ساعت 23:12
(2017-01-29 ساعت 23:02)Farzad Immigrant نوشته: مدیر دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید بعدازظهر یکشنبه اعلام کرد بنا به تصمیم جدید، دارندگان گرین کارت (اقامت دائم آمریکا) اکنون میتوانند بدون مشکل وارد ایالات متحده شوند و شهروندانی که از دیروز در فرودگاهها بازداشت شده اند، بعد از یک بررسی امنیتی آزاد خواهند شد؛ به این ترتیب منع ورود برای شهروندان ایرانی دارنده گرین کارت برداشته شده و در مورد دارندگان ویزای توریستی، دانشجویی و تجاری آمریکا همچنان برقرارست. در این بیانیه اعلام شده است که شهروندان ایران و شش کشور دیگر اسلامی که با گرین کارت اقامت دائم آمریکا را دارند، در صورت انجام سفرهای متعدد به کشورهای محل تولد خود، مورد بازجویی امنیتی در آمریکا قرار خواهند گرفت. ًسلام ، ممنون از اين خبر ، اين در مورد پاكت زرد هم صدق ًمي كنهً، من ديشب پرواز داشتم گفتن فقط گرين كارت و شما پاكت زرد هستين ، در صورتيكه وكيلم ميگه در واقع شما گرين كارت دارين، تكليف ما چي مبشه؟ تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-29 ساعت 23:13
آقا من آخرین خبر خوب امروز رو هم بذارم و برم بخوابم.....میدان رو سپردم دست شماها تا روز بعد...فقط جون هرکی دوست دارید آیه یاس نپاشید، خبر قدیمی نذارید، چهار تا سایت معتبر رو ببینید و بعد خبر بذارید.....
سازمان ACLU که وکالت اون دو عراقی رو به عهده گرفته بود و با شکایت اونها قاضی اول، شنبه شب حکم به ورود گرین کارتیها و افراد دارای ویزا داده اعلام کرد که در همکاری با:
The ACLU has already filed suit to challenge the executive order, working with the International Refugee Assistance Project at the Urban Justice Center, the National Immigration Law Center, Yale Law School’s Jerome N. Frank Legal Services Organization, and the firm Kilpatrick Townsend & Stockton
مشغول تهیه دادخواستی هستند که به زودی علیه این حکم حکومتی اقامه دعوی کنند. عنوان مقاله هم خوبه ، نه عالیه : We’ll See You in Court اینجا میتونین متن اطلاعیه رو ببینین دوستان عزیز امیدوتون رو از دست ندین. چون چیزی برای از دست دادن نداریم. خوشبختانه جو شدیدی بر علیه این حکم در حال شکل گرفتنه و تمام مدیا پره از این حکم. دلیلش هم واضحه . اگه الان عقب بکشن باید اماده بدتر از این برای ملیتهای دیگه در روزهای آینده باشن. پس باید جلوی حکمی رو بگیرن که بر خلاف روحی هست که بر اساس اون آمریکا پای گرفته ..... نیازمند انرژی مثبت شما هستیم
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: setaree ، shahin61 ، elikad ، armehraboon ، leader-m
2017-01-29 ساعت 23:15
Yani harki ye chizi migeee ?? stress tabdil shod b khandee
Cheqadr khabara baham tafahom daran?
Case:cr1
Uscis recevied:4february 2016 Approved:2june2016 NVC welcome letter:12july2016 Case number:14september2016 Email naghse madrak:26november2016 Emaile naghse madrake boland bala?:4february 2017
2017-01-29 ساعت 23:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 23:19 توسط mostafa2017.)
(2017-01-29 ساعت 23:00)farzadmohajer نوشته:(2017-01-29 ساعت 22:44)mostafa2017 نوشته:(2017-01-29 ساعت 21:29)farzadmohajer نوشته: خیلی خوشحال شدم عزیز ... دوست عزیز هم بالای این صفحه نوشته شده: اطلاعیه جدید KCC و پاسخ به سوالات متداول و هم من در متنم بهش لینک دادم. همچنین بله، شما فرم رو ارسال کردین و اونا هم چک میکنن. منتظر باید بود و دید
تعداد نفرات: یک نفر تشکر کنندگان: ramin_red
2017-01-29 ساعت 23:17
(2017-01-29 ساعت 23:12)Raha_s121 نوشته:(2017-01-29 ساعت 23:02)Farzad Immigrant نوشته: مدیر دفتر دونالد ترامپ در کاخ سفید بعدازظهر یکشنبه اعلام کرد بنا به تصمیم جدید، دارندگان گرین کارت (اقامت دائم آمریکا) اکنون میتوانند بدون مشکل وارد ایالات متحده شوند و شهروندانی که از دیروز در فرودگاهها بازداشت شده اند، بعد از یک بررسی امنیتی آزاد خواهند شد؛ به این ترتیب منع ورود برای شهروندان ایرانی دارنده گرین کارت برداشته شده و در مورد دارندگان ویزای توریستی، دانشجویی و تجاری آمریکا همچنان برقرارست. در این بیانیه اعلام شده است که شهروندان ایران و شش کشور دیگر اسلامی که با گرین کارت اقامت دائم آمریکا را دارند، در صورت انجام سفرهای متعدد به کشورهای محل تولد خود، مورد بازجویی امنیتی در آمریکا قرار خواهند گرفت. متاسفانه شما در حال حاضر فقط ویزا دارید و پروسه صدور گرین کارت شما به محض ورود از یکی از پورت های ورودی ایالات متحده شروع میشه و تا 40 روز بعد به آدرس اعلام شده از سوی شما در آمریکا پست میشه
2017-01-29 ساعت 23:23
آقایون خانوما نظر منو تو صفحه 84 به یاد داشته باشید تا چند روز دیگه یا چند هفته دیگه قضات دادگاه های عالی آمریکا تمام این فرمان رو خلاف قانون اساسی اعلام میکنن و به کل نقض میشه
2017-01-29 ساعت 23:31
در مورد افرادي كه در مرحله ap هستن پرونده هاي اين افراد كلا بررسي نميشه يا بررسي ميشه تا بعد از رفع ممنوعيتها اعلام نتيجه ميكنن ؟؟؟؟
تعداد افراد خودم
رویت قبولی :3may ارسال فرمها :30 may کیس نامبر 2017AS000020xx محل مصاحبه : انکاراتغيير توسط خود kcc به ابوظبي نامه دوم : ١٤ اكتبر تاريخ مصاحبه :٨ دسامبر نتيجه مصاحبه :جانم AP بقیه اش هم با خداااااااااااااا
2017-01-29 ساعت 23:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-01-29 ساعت 23:45 توسط mostafa2017.)
ساعت 3 صبحه و من دارم پست میذارم. به امید اینکه زودتر از شر این کابوس خلاص شیم. این هم یک کپی از حکم قاضی ماساچوست که ضمیمه این پست کردم. این حکم برای 7 روز اعتبار داره و بعد اون دوباره دادگاه موضوع رو بررسی میکنه.
انرژی مثبت یادتون نره
تعداد نفرات: یک نفر
2017-01-29 ساعت 23:43
دوست عزیز من یک مادر بزرگ داشتم بسیار ادم خوب و نا اگاهی بود ... خصوصیت عمومی مردمان جهان سوم ... امریکا دو قدم به سمت جهان سومی بودن حرکت کرد ... یک انتخاب ترامپ ... دو اجرای یک چنین قانونی به صورت فوری ... ترامپ میتونست تصویب کنه و اجرای اونو موکول کنه مثلا به یکسال دیگه... یا امسال رو اخرین سال لاتاری اعلام کنه ... این که کسی ویزا ...بلیط و کارت پرواز داره ولی برگردونده میشه یعنی بوی الرحمن از جامعه به شدت مدنی و قانونمند امریکا به مشام میرسه
(2017-01-29 ساعت 21:55)gozargah نوشته:(2017-01-29 ساعت 21:46)mohammadRe نوشته: سلام ... به عنوان کسی که زندگی توی آمریکا رو دوست داره چند ماهی توی افکارم توی خیابونای بورلی هیلز قدم زدم و لذت بردم از خدا به خاطر این حس سپاسگذارم... آمریکا رو دوست داشتم چون احساس میکردم مردم اگاهی داره ... یک جمهوری واقعی که تک تک افراد صلاح جامعه رو تشخیص میدن ... ولی متوجه شدم که حداقل در مورد انتخاب ترامپ این طور نبود ... به زودی لایه های زیرین سیاست های آمریکا ( که اصولا وجود داشت ولی ما باهاش طرف نبودیم) خیلی علنی خودش رو نشون میده و دیگه آمریکا بهشت نخواهد بود ... دیگه یه آمریکایی مثل قبل محبوب نخواهد بود ...جهانی سازی یعنی یه ذره آمریکا مثل ما بشه و یه ذره هم ما مثل آمریکا ... حالا آمریکا میگه من مهمون نمیخوام ولی من میگم اشتباه میکنی باید منو قبول کنی ...چون من زادگاهم رو دوست ندارم و دوست دارم که اهل یه جای دیگه باشم ...خیلی از مردم آمریکا هم از انتخاب ترامپ شکه شدند و اگر به نتایج رای گیری هم نگاه کنید ترامپ نزدیک به 3 میلیون رای کمتری نسبت به کلینتون به دست آورد و نتیجه تحقیق در مورد دخالت روسیه در انتخابات هم مثبت بوده. مردم آمریکا آن قدر هم که فکر می کنید بد نیستند و همه جا خوب و بد دارد ولی خوب های آمریکا بیشتر از بدهای آن است. 12 میلیون مهاجر غیرقانونی و زندگی در میان مردم نشان دهنده فهم و فرهنگ بالای مردم آمریکاست. امید خود را از دست نده چون این هیاهو به زودی تمام خواهد شد.
2017-01-29 ساعت 23:49
گرین کارتی ها دارن راحت را میدن حتی بدون چک امنیتی خاصی این خبر تازه از یکی از دوستان شنیدم میتونه علتش حکم قاضی باشه خبر خوب دیگه اینکه به کسانی که ویزا هم دارن مورد مورد اجازه ورود دادن البته بماند ساعت های اولیه سوار هواپیما کرده بودن که برگردونن اینا تنها برای کسانی بودن با هر زوری تونستن به خاک امریکا برسن یعنی سوار هواپیما شدن متاسفانه فعلا این قضیه منتفیه برای کسانی که ویزا دارن
تشکر کنندگان: battosai
2017-01-29 ساعت 23:50
سلام دوستان
اصلا نميخوام بهتون استرس وارد كنم ولي در مورد برندگان لاتارى ٢٠١٧ يه خبر از يه كانال تلاگرامي مهاجرتي به دست ام رسيد(البته از ميزان اعتبار اون شركت يا خبر اطمينان كاملي ندارم) و اين بود كه تمامى برندگاني ( كه هنوز نامه ى دوم واسشون ارسال نشده) كه برنده شدن انها كنسل شده ، و وقت سفارت و تست هاى مديكال نگير اند . تطبق اين لينك ... https://travel.state.gov/content/visas/e...ement.html ميخواستم از دوستاني كه در مورد ا صحت اين خبر اطلاعات دارند . ما رو هميارى بدهند
برنده :2016. 3 May
برنده خودم ١ نَفَر سربازي: معافيت ••Case: 54 Interview page: 28 March Interview time: 11 May Interview place: Armenia- Yerevan
2017-01-29 ساعت 23:56
دوستان الان کسی گرین کارت داره 1 ماهه دیگه میخواد بره آمریکا مشکلی نداره ؟
|