کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 00:00)farzadmohajer نوشته:  فقط خداکنه شماره کیس های بالای ۵۰۰۰ لاتاری ۲۰۱۷ ، براشون مشکلی پیش نیاد .
مطمن باشید صدور ویزا دیر یا زود اوکی میشه برای دوستان دانشجو و توریستی و ...
ولی زمان برای برندگان لاتاری محدود هست و فقط تا شهریور وقت دارن ...
الان استرس فقط باید برای برندگان لاتاری باشه ...

تا شهريور خير، من اواسط تير ماه مصاحبه داشتم، ويزام اوايل شهريور اومد ، يعني لب مرز، ويزا تا تير ماه يا نهايتا اواسط مرداد اومي بشه شاهكاره با اين اوضاع، متاسفانه همه زماني كه اسمشونو برنده ميبينن خودشونو اينجا ميبينن، اين خيلي بده ، با اينكه خودشون ميگن شما تا وقتي ويزا نگرفتي برنده نيستي، اين شوكه بدتريه كه بعد مدتها تلاش و صبر نتوني ويزا بگيري، چون من استرسشو كشيدم ميدونم چخبره، ذهنارو باز نگهدارين تا ضربه بد نخورين، در كل اينجا واقعا خبري نيست جز يك سراب .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:15)tabangigs نوشته:  بچه ها انگلیسی ها کمپینی راه انداختن که بخاطر توهین ترامپ به مسلمانان این هفت کشور از دولت خواستن دیگه ترامپ رو به بریتانیا راه ندن تا حالا ۵۹۰ هزار نفر امضاش کردن اینم ادرس سایت
شماهم اگه کدپستی های بریتانیا رو داشته باشین می‌تونین بجای انگلیسی ها کمپین رو امضا کنین

https://petition.parliament.uk/petitions...atures/new

با سرعت تعداد امضا ها داره بیشتر میشه شد ۶۰۷ هزار امضا
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:15)tabangigs نوشته:  بچه ها انگلیسی ها کمپینی راه انداختن که بخاطر توهین ترامپ به مسلمانان این هفت کشور از دولت خواستن دیگه ترامپ رو به بریتانیا راه ندن تا حالا ۵۹۰ هزار نفر امضاش کردن اینم ادرس سایت
شماهم اگه کدپستی های بریتانیا رو داشته باشین می‌تونین بجای انگلیسی ها کمپین رو امضا کنین

رفتم ولی باز نشد ...
لطفا هر جا کمپینی برای امضا علیه این مرتیکه روانیه احمق بود ، مارو در جریان بزارید که
یه ذره از حرصی که داریم رو اونجا تخلیه کنیم ... ممنون
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان: Sepidehsalehi ، dokhtar_irooni
(2017-01-30 ساعت 00:12)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 00:09)ali3875 نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 00:06)Raha_s121 نوشته:  يعني فعلا اجازه ورود ندارم ؟ ديشب پرواز داشتم، با قطر ، اجازه سوار شدن نداد، الان چيكار ًبايد بكنم ؟
منتظر باشيد انشالله روزهاي آتي اتفاق خوبي براتون بيوفته

خَيلي ممنونم
ًواقعا نگرانم و ديشب خودم و بچه هام خَيلي از نطر روحي صدمه خورديم

واقعا دركتون ميكنم انشالله مشكلتون حل بشه واقعا با سرنوشت نميشه جنگيد Sad
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:07)ali3875 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 23:56)battosai نوشته:  دوستان الان کسی گرین کارت داره 1 ماهه دیگه میخواد بره آمریکا مشکلی نداره ؟

با اطلاعيه جديد كأخ سفيد مشكلي برأي ورود نداريد

علی آقا واقعن ممنون ولی یه سری از دوستان میگن این فقط برای این چند نفری بوده که تو فرودگاه موندن کلی نیست درسته تایید میکنید ؟
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:20)farzadmohajer نوشته:  

رفتم ولی باز نشد ...
لطفا هر جا کمپینی برای امضا علیه این مرتیکه روانیه احمق بود ، مارو در جریان بزارید که
یه ذره از حرصی که داریم رو اونجا تخلیه کنیم ... ممنون
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:22)battosai نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 00:07)ali3875 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 23:56)battosai نوشته:  دوستان الان کسی گرین کارت داره 1 ماهه دیگه میخواد بره آمریکا مشکلی نداره ؟

با اطلاعيه جديد كأخ سفيد مشكلي برأي ورود نداريد

علی آقا واقعن ممنون ولی یه سری از دوستان میگن این فقط برای این چند نفری بوده که تو فرودگاه موندن کلی نیست درسته تایید میکنید ؟

تو سايت رسمي White House نوشته و براش محدوديتي تعيين نكرده سايتهاي ايراني هم كه خيلي موافق اين جريان نيستند همه اين خبر رو گذاشتن انشالله كه تداوم داره
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: battosai
(2017-01-30 ساعت 00:18)nssm نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 00:06)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 23:17)Farzad Immigrant نوشته:  متاسفانه شما در حال حاضر فقط ویزا دارید و پروسه صدور گرین کارت شما به محض ورود از یکی از پورت های ورودی ایالات متحده شروع میشه و تا 40 روز بعد به آدرس اعلام شده از سوی شما در آمریکا پست میشه

يعني فعلا اجازه ورود ندارم ؟ ديشب پرواز داشتم، با قطر ، اجازه سوار شدن نداد، الان چيكار ًبايد بكنم ؟

سلام دوست عزیز. من هم مثل شما ویزای مهاجرتی و پاکت زرد دارم و دیشب اجاره ندادن پرواز کنیم، ویزای ما زیر سه ماه باطل میشه و نمیدونم واقعا چه میشه کرد. شما یا بقیه دوستان اگر خبری گرفتند لطفا اطلاع بدهید ممنونم

ًحتما ، من هم منتظرم
تشکر کنندگان: nssm
(2017-01-29 ساعت 23:23)aryan.khosravi نوشته:  آقایون خانوما نظر منو تو صفحه 84 به یاد داشته باشید تا چند روز دیگه یا چند هفته دیگه قضات دادگاه های عالی آمریکا تمام این فرمان رو خلاف قانون اساسی اعلام میکنن و به کل نقض میشه

انشاله همين ميشه
تشکر کنندگان: mosa10dei ، mrticoen
یعنی همچین آدم احمقی نمیدونه با این کارا به زودی ترور میشه ؟؟
یا اینکه بلایی سر خانوادش میاد ؟؟
خوشی و پول زده زیر دلش ...
بیشتر روانشناسان آمریکا یه آنالیز کامل کردن و به این نتیجه رسیدن که
ترامپ از مشکل روانیه کاملا جدی رنج میبره ...
چطوری این رد صلاحیت نشده خدا میدونه ...
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 00:27)Raha_s121 نوشته:  
(2017-01-29 ساعت 23:23)aryan.khosravi نوشته:  آقایون خانوما نظر منو تو صفحه 84 به یاد داشته باشید تا چند روز دیگه یا چند هفته دیگه قضات دادگاه های عالی آمریکا تمام این فرمان رو خلاف قانون اساسی اعلام میکنن و به کل نقض میشه

انشاله همين ميشه

احتمالش کمه ولی خدا کنه همین بشه. حالا شما می دونید که شکایتی به دیوان عالی فرستادن اصلا یا نه؟
‎ANK2010XXXXXX‎
نوع ویزا: F4
اولین اقدام:  ‎APR 2004‎
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت ‎ ‎JAN 2016‎ ‎:NVC‎ ‎Welcome letter‎‎
تاریخ تکمیل فرم ‎    AUG 2016 : DS-260  ‎
نامه کامپلیت: ‎DEC 2016‎ ‎
تاریخ کارنت شدن: ‎MAR 2017‎
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی
سربازی: نیروی انتظامی ، درجه سرباز
تحصیلات: فوق لیسانس
نتیجه: AP
تاریخ کلیرینس ‎: -‎ ‎...‎ ؟
تشکر کنندگان:
اميدوارم مشكل دوستاني كه گرين كارت برنده شدن زودتر حل بشه، مشكل سايرين در برابر اينها هيچ هست چون تبعات رواني سنگيني داره براشون اگر كارشون نشه كه يك عمر زندگيشون و آرامش روانيشون رو تحت الشعاع قرار ميده.
تشکر کنندگان: nssm ، dokhtar_irooni ، ali_yari5 ، mostafa2017 ، bhb32
(2017-01-29 ساعت 15:14)عبدالوحید نوشته:  سلام.
توردبی که خریدیم چهار میلیون و هشتاد هزارکه غیر قابل برگشته پس میریم دبی یه سری میزنیم و برمیگردیم.قرار مصاحبه کنسولی مون را که خودشون کنسل کردن و جاش نوشتن "فاقد قرار مصاحبه کنسولی" تا اینجاش میگیم به درک. قضا بلا بوده. برای 3 نفرمون 480 دلار از کردیت کارت خواهرم کشیدم که باید به خواهرم پس بدم. اینو میشه ازشون پس گرفت یا اینکه اینم روش بگیم به درک؟

سلام. من هم برای سه تا از اقوام وقت گرفته بودم که کنسل کردند. من زنگ زدم به کمپانی کردیت کارتم و اون هزینه ها رو Dispute کردم. اونا هم گفتن ما چارج رو کردیت می کنیم و ازم خواستن فعلا ایمیل رو نگه دارم چون ممکنه تو Dispute بخوان.
Category: EB2 (Advance Degree) - PERM filed with DOL: Sep2014 - PERM Approved: Feb2015 - I-140 Filed with USCIS: Mar2015 - I-140 Approved: Apr2015- I-485 Approved: Jun2015 - Green Card Received: July2015

N400 Filed: April2020
تشکر کنندگان: aazitaa
(2017-01-30 ساعت 00:34)farzadmohajer نوشته:  یعنی همچین آدم احمقی نمیدونه با این کارا به زودی ترور میشه ؟؟
یا اینکه بلایی سر خانوادش میاد ؟؟
خوشی و پول زده زیر دلش ...
بیشتر روانشناسان آمریکا یه آنالیز کامل کردن و به این نتیجه رسیدن که
ترامپ از مشکل روانیه کاملا جدی رنج میبره ...
چطوری این رد صلاحیت نشده خدا میدونه ...

اقاي فرزاد خان . خواستم از پيگيرى ها و اطلاعاتي كه به دوستان طَي اين چند روز واسه بچهاى اين صفحه ميفرستي تشكر كنم

اگه امكان هست شماره موبايل با تلگرام تو واسم بفرست( كه كار كوچيك داشتم)
برنده :2016.  3 May
 برنده خودم ١ نَفَر

سربازي: معافيت
••Case: 54
Interview page: 28 March
Interview time: 11 May

Interview place: Armenia- Yerevan
تشکر کنندگان:
پلیس آمریکا والدین یک دانشجوی ایرانی را که برای ملاقات با فرزند خود به آمریکا سفر کرده بودند در فرودگاه نیویورک بازداشت کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از «pach»، والدین «سحر» دانشجوی ایرانی محصل در ایالات متحده آمریکا که برای ملاقات فرزند خود به این کشور سفر کرده بودند، بنابر قانون تازه تنفیذ شده دولت آمریکا مبنی بر ممانعت از سفر اتباع هفت کشور مسلمان از جمله ایران، بازداشت شدند.

والدین این دانشجو که به تازگی از دانشگاه «استونی بروک» فارغ‌التحصیل شده است، پس از سه سال برای دیدار با دختر خود به آمریکا سفر کرده‌اند ولی توسط پلیس ایالات متحده آمریکا در فرودگاه جان اف.کندی بازداشت شدند.

به احتمال زیاد، والدین «سحر» که اکنون در بازداشت به سر می‌برند به ایران بازگردانده شوند.

این دانشجوی ایرانی در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اعلام کرد پس از چندسال حتی به من اجازه داده نشد که برای چند دقیقه والدین خود را از پشت پنجره ملاقات کنم.

همچنین یک دانشجوی ایرانی رشته زبان‌شناسی در دانشگاه «استونی بروک» به نام «وحیده راسخی» نیز که از تعطیلات زمستانی بازگشته بود ،نیز در فرودگاه جان اف.کندی بازداشت شد.

علاوه بر این افراد ۱۷ نفر دیگر نیز بازداشت شدند.

http://tabnak.ir/fa/news/661318/%D8%A8%D...8%B1%DA%A9
تشکر کنندگان: bhb32

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان