کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد - آرشیو
.
دوستانی که به سفارتها مراجعه کردند، لطفاً تجربه خود را در تاپیک تجربه مراجعه به سفارتهای آمریکا قرار دهند.
.
(2017-01-30 ساعت 02:34)iman2 نوشته:  سلام دوستان جریان این فرم i-407 چیه که میگویند نباید گرین کارت دار ها پر کنند؟

فرم I-407 از مجموعه اسناد اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکاست که امضا کننده آن اجازه اقامت دائم خود را به دولت آمریکا باز می بخشد. به این مفهوم که به صورت داوطلبانه از گرین کارت و کلیه حقوق مدنی خود به عنوان یک مهاجر مقیم چشم پوشی می کند. این افراد تنها 180 روز از تاریخ ورود به آمریکا فرصت دارند تا وضعیت اقامتی جدیدی دال بر درخواست مجدد برای کلیه مراحل اقامتی، تمدید ویزا توریستی و یا خروج قانونی از آمریکا انتخاب کنند.
تشکر کنندگان: dokhtar_irooni ، afshin007x ، bhb32 ، iman2
مهم
توجه مهم,
به علت شکا یت موفق وکلا در دادگاه فدرال بوستون.  طبق دستور دادگاه در ماساچوست بر اساس قانون اساسی آمریکا
فرودگاه لوگان در بوستون ماساچوست اجازه ورود به کلیه دارندگان ویزای معتبر آمریکا از امروز  تا ۷ روز آینده را میدهد. ا ین پست به منزله مشاوره حقوقی نیست. برای مشاوره پرونده خود با دفتر ما تماس بگیرید.

https://t.me/us_immigrant_services

منبع: خانم مریم بایرامی وکیل مهاجرت

ورود گرین کارتی ها از هر فرودگاهی مانعی نداره
بقیه ویزاها فقط و فقط از فرودگاه لوگان در بوستون ماساچوست میتونن وارد بشن، لطفا به دوستانی که ویزا دارن اطلاع بدید
تشکر کنندگان: nssm ، sce ، dokhtar_irooni ، Hamid_rr ، bhb32
اجبار ایرانیان داری گرین کارت به امضای فرم 407 در فرودگاه

شاهدان عینی می گویند تعدادی از دارندگان گرین کارت ایرانی تبار در فرودگاه بین المللی لس آنجلس پس از ساعت ها انتظار مجبور به امضای فرم شماره ‎407‎ امور مهاجرتی برای ورود به خاک آمریکا شده اند. امضای این فرم به منزله باز پس دادن داوطلبانه گرین کارت به ایالات متحده آمریکا است.

شاهدان عینی می گویند در حالی که نخستین پرواز حامل اتباع ایرانی در ساعت 11 صبح روز شنبه 28 ژانویه در فرودگاه بین المللی لس انجلس به زمین نشست اما برخی از اتباع ایرانی تبار دارای ویزا و گرین کارت تا ساعت پایانی شب در بخش امنیت مرزی ترمینال B در این فرودگاه نگهداشته شده بودند و پس از ساعت ها انتظار برخی ازد دارندگان گرین کارت با امضای فرم شماره ‎407‎ اجازه ترخیص یافته اند.

امضای این برگه در حالی بوده است که به آنها هیچ گزارشی دال بر محتوای این برگه داده نشده است.

فرم ‎I-407‎ از مجموعه اسناد اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکاست که امضا کننده آن اجازه اقامت دائم خود را به دولت آمریکا باز می بخشد. به این مفهوم که به صورت داوطلبانه از گرین کارت و کلیه حقوق مدنی خود به عنوان یک مهاجر مقیم چشم پوشی می کند. این افراد تنها ‎180‎ روز از تاریخ ورود به آمریکا فرصت دارند تا وضعیت اقامتی جدیدی دال بر درخواست مجدد برای کلیه مراحل اقامتی، تمدید ویزا توریستی و یا خروج قانونی از آمریکا انتخاب کنند
.
‎‎
خبرنگار خبرگزاری که در محوطه ترمینال پروازهای بین المللی حضور یافته بود با گزارش حضور گروهی از شهروندان لس انجلس که به اعتراض به دستور اجرایی رییس جمهور تجمع کرده بودند گفته گروهی از وکلای مهاجرت را در سالن پروازهای ورودی این فرودگاه ملاقات کرده است که به رایگان می کوشیدند به اتباع ایرانی و شش کشور دیگر که با این مشکل روبرو شده اند یاری برسانند.
تشکر کنندگان: battosai ، dokhtar_irooni ، bhb32 ، iman2
(2017-01-30 ساعت 02:49)Hitman908 نوشته:  اجبار ایرانیان داری گرین کارت به امضای فرم 407 در فرودگاه

شاهدان عینی می گویند تعدادی از دارندگان گرین کارت ایرانی تبار در فرودگاه بین المللی لس آنجلس پس از ساعت ها انتظار مجبور به امضای فرم شماره ‎407‎ امور مهاجرتی برای ورود به خاک آمریکا شده اند. امضای این فرم به منزله باز پس دادن داوطلبانه گرین کارت به ایالات متحده آمریکا است.

شاهدان عینی می گویند در حالی که نخستین پرواز حامل اتباع ایرانی در ساعت 11 صبح روز شنبه 28 ژانویه در فرودگاه بین المللی لس انجلس به زمین نشست اما برخی از اتباع ایرانی تبار دارای ویزا و گرین کارت تا ساعت پایانی شب در بخش امنیت مرزی ترمینال B در این فرودگاه نگهداشته شده بودند و پس از ساعت ها انتظار برخی ازد دارندگان گرین کارت با امضای فرم شماره ‎407‎ اجازه ترخیص یافته اند.

امضای این برگه در حالی بوده است که به آنها هیچ گزارشی دال بر محتوای این برگه داده نشده است.

فرم ‎I-407‎ از مجموعه اسناد اداره مهاجرت ایالات متحده آمریکاست که امضا کننده آن اجازه اقامت دائم خود را به دولت آمریکا باز می بخشد. به این مفهوم که به صورت داوطلبانه از گرین کارت و کلیه حقوق مدنی خود به عنوان یک مهاجر مقیم چشم پوشی می کند. این افراد تنها ‎180‎ روز از تاریخ ورود به آمریکا فرصت دارند تا وضعیت اقامتی جدیدی دال بر درخواست مجدد برای کلیه مراحل اقامتی، تمدید ویزا توریستی و یا خروج قانونی از آمریکا انتخاب کنند
.
‎‎
خبرنگار خبرگزاری که در محوطه ترمینال پروازهای بین المللی حضور یافته بود با گزارش حضور گروهی از شهروندان لس انجلس که به اعتراض به دستور اجرایی رییس جمهور تجمع کرده بودند گفته گروهی از وکلای مهاجرت را در سالن پروازهای ورودی این فرودگاه ملاقات کرده است که به رایگان می کوشیدند به اتباع ایرانی و شش کشور دیگر که با این مشکل روبرو شده اند یاری برسانند.

وای !!!! خدا نمیدونم چی بگم . یعنی رسمن گروگان گیری .
تشکر کنندگان: bhb32 ، iman2
خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ...
شما دوستان چقدر احتمال میدید که پروسه لاتاری ۲۰۱۷ به خوبی و خوشی
اتمام پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟
یکم مارو از نگرانی دربیارید ....
کیس نامبر: ‎62XX‎

مشخصات:  یک نفر / ۲۳ ساله / فارغ التحصیل ۳ ماه قبل از مصاحبه

بدون کار دولتی و خصوصی

ارائه مدارک به صورت کامل در روز مصاحبه

تاریخ مشاهده قبولی:4MAY
تاریخ ارسال فرم: ‎24MAY‎

محل مصاحبه در نامه اول : آنکارا

دریافت نامه دوم:  28 March

تاریخ و محل جدید مصاحبه : ایروان 30 May

نتیجه : یکضرب

دریافت ویزا  May 31

هر اتفاقی در جریان زندگیه شما ، داستان زندگیه شماست ...
پس خودتان را دست سرنوشت بسپارید و نه زور و اجبار ...

هر کار خوبی کنید ، همان انرژی مثبت به شما خواهد برگشت ...
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 02:57)farzadmohajer نوشته:  خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ...
اتمام پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟

چه فرقی میکنه برای شما دوست عزیز
شما که دیگه گفتی مرگ بر امریکا و میخوای تو کشور خودت رویاهات رو بسازی
میخوای بری اونجا چه کار؟....
جدی میگم با این طرز فکرت نری بهتره
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt

Life is short ...
So love your life ...
[/en]

تشکر کنندگان: shalch ، victor2017 ، Kami R ، shelia ، bhb32 ، kh-shadi ، aazitaa
(2017-01-30 ساعت 02:57)farzadmohajer نوشته:  خداکنه در کارنت شدن شماره کیس های ۴۰۰۰ به بعد مشکلی پیش نیاد ...
اتمام پیدا کنه ؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من بعد از ۳ ماه کل لاتاری رو کنسل می کنن به هیچ کی نمی دن!!! و ما لاتاری ها الکی فقط پول سفارت دادیم و مدارک پزشکی و ۱۰ روز الافی تو آنکارا
از سال ۲۰۰۱ آمریکا هستم، داروساز و در کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 02:48)3rip نوشته:  مهم
توجه مهم,
به علت شکا یت موفق وکلا در دادگاه فدرال بوستون.  طبق دستور دادگاه در ماساچوست بر اساس قانون اساسی آمریکا
فرودگاه لوگان در بوستون ماساچوست اجازه ورود به کلیه دارندگان ویزای معتبر آمریکا از امروز  تا ۷ روز آینده را میدهد. ا ین پست به منزله مشاوره حقوقی نیست. برای مشاوره پرونده خود با دفتر ما تماس بگیرید.

بقیه ویزاها فقط و فقط از فرودگاه لوگان در بوستون ماساچوست میتونن وارد بشن، لطفا به دوستانی که ویزا دارن اطلاع بدید

درود ..دوست عزیز اگر این خبر واقعیت داشته باشه من فردا شب بیلیط دارم و میتونم مکان بلیطم را تغییر کنم
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
سفر تاریخی به امریکا ۰۲ فبریه ۰۱۷
(2017-01-30 ساعت 05:04)Hamid_rr نوشته:  
توجه مهم,

درود ..دوست عزیز اگر این خبر واقعیت داشته باشه من فردا شب بیلیط دارم و میتونم مکان بلیطم را تغییر کنم

بله دوست عزیز حقیقت داره. واسه اطمینان روی لینک کلیک کنید کانال وکالت همین خانم بایرامی هست میتونید با ایشون تماس بگیرید و بدون هزینه راهنماییتون میکنه
تشکر کنندگان: Hamid_rr ، bargak ، bhb32
(2017-01-30 ساعت 05:22)3rip نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:04)Hamid_rr نوشته:  
توجه مهم,

آقا دلت گرم ...بله درسته و امیدوارم تا چند روز اینده برا تمام ایالتها همچین قانونی حکم کنه اونم دایم ...
سالاری دوست خوب و خدمتگذار سایت مهاجر سرا

بله دوست عزیز حقیقت داره. واسه اطمینان روی لینک کلیک کنید کانال وکالت همین خانم بایرامی هست میتونید با ایشون تماس بگیرید و بدون هزینه راهنماییتون میکنه
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب
اعتراض 16 دادستان به فرمان ترامپ و تهدید به لغو آن

http://www.shahrekhabar.com/political/148572162014166
تشکر کنندگان: Hamid_rr
این آخرین دستورالعمل هوملند سکوریتی درباره گرین کارتی هاست:

For Immediate Release
Office of the Press Secretary

WASHINGTON – In applying the provisions of the president's executive order, I hereby deem the entry of lawful permanent residents to be in the national interest.

Accordingly, absent the receipt of significant derogatory information indicating a serious threat to public safety and welfare, lawful permanent resident status will be a dispositive factor in our case-by-case determinations.

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان:
(2017-01-30 ساعت 05:33)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:22)3rip نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:04)Hamid_rr نوشته:  آقا دلت گرم ...بله درسته و امیدوارم تا چند روز اینده برا تمام ایالتها همچین قانونی حکم کنه اونم دایم ...
سالاری دوست خوب و خدمتگذار سایت مهاجر سرا

سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید
تشکر کنندگان:
داستان داره جالبتر میشه.

تو دستور اجرایی به صراحت منع ورود مهاجران برای 90 روز ذکر شده. حالا بعد بالا گرفتن اعتراضها ترامپ گفته:

چیزی نیست که. دوماه تعلیق کردیم که ویزای این کشورها با دقت بیشتری بررسی بشوند و دوباره بعد این مدت برقرارش میکنیم (اصل این تعلیق البته غیر قانونی هستش).

این تازه بعد 48 ساعت اینطور عقب نشینی کرده. یک هفته بگذره میگه کی من ؟؟؟؟؟ نه. من اصلن حکمی امضا نکردم ......

اینم عکسی که یکی از دوستان وقتی CNN داشت خبر رو پخش میکرد از صفحه تلویزیونش گرفت.

[عکس: uApBO.jpg]

دوستان، انرژی مثبت یادتون نره
شماره کیس:         2017AS*5**
تعداد نفرات:           یک نفر
تشکر کنندگان: nssm ، Hamid_rr ، mulan1979 ، aryan.khosravi ، nazaniiinn ، خوش لحن ، afshin007x ، sina454 ، bhb32 ، V_B ، copol ، dela
(2017-01-30 ساعت 07:32)nssm نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:33)Hamid_rr نوشته:  
(2017-01-30 ساعت 05:22)3rip نوشته:  بله دوست عزیز حقیقت داره. واسه اطمینان روی لینک کلیک کنید کانال وکالت همین خانم بایرامی هست میتونید با ایشون تماس بگیرید و بدون هزینه راهنماییتون میکنه

سلام ممنونم واقعا از خبر خوشتون. فقط آیا خطهای هوایی در اینباره هماهنگی شده باهاشون که اجازه پرواز بدن یا هنوز زوده ؟ من میخوام صبح بلیط بخرم به نظرتون خط هوایی از اروپا باشه یا فرقی نداره؟ ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بفرمایید

دوست خوبم با ترکیش میتونی سفر کنی از فرودگاه امام با تعهد خود مسافر کا یه وقت دیپورت شد با خودشه ..
قیمت از تهرون تا بوستون 2410000 تومن امام آتاتورک بوستون ...
سفر بسلامت امیدوارم برا همه بچه ها خبرای خوب برسه از راه ...بهترینش حکم آقا خوشکلرو بشکونن .)
CR1
ارسال جون ۲۰۱۵
اپروو دسامبر
ارسال ان وی سی مارچ ۰۱۶
تایید  سپتامبر
ایمیل مصاحبه دو روز بعد  
تاریخ مصاحبه نوامبر
سفارت قطر
ویزا یکضرب

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان